Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

mina vardagar

Många frågar om jag inte kan skriva mer om byrån som jag praktiserar på.

Jag vill inte verka otrevlig eller så, men jag kommer inte göra det. 100% av det jag jobbar med just nu har jag skrivit på kontrakt att inte berätta något om. Och sedan tycker jag att det är roligare att skriva om vad jag gör annars, när det är natt och kväll och hela staden vaknar.

Att jobba med reklam är så sanslöst roligt, men att skriva om när jag sitter 8 timmar om dagen på ett kontor tilltalar mig inte. Men ni ska få se en liten reklamfilm som de har gjort tillsammans med en annan byrå. Kunden är SciFI channel, en tv-kanal här.

Jag tycker den är så sanslöst fin.

Här får ni en låt också, en mjuk liten popslinga som är fin att hångla till:

Willow willow – Colusa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Sandra Beijers webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Man
  Niklas Berglind
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Vanja Wikström