Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

and this is for you

Hej.
Jag tycker ni är så himla fina. Ni skriver alltid så söta saker. Försvarar mig om någon skriver något dumt. Ni berättar era drömmar, tipsar mig om klänningar och musik. Ibland frågar ni mig om era kärleksproblem, ibland har ni sett mig på stan men inte vågat hälsa.
Oh jag gillar er!
Kan man säga så? Fastän jag aldrig har träffat er?
Jag vet inte, men det känns som om ni är lite mer speciella. För ni verkar lyssna på så bra musik, drömmer om pojkar med fräknar på nacken och säger till mig när ni inte håller med om någonting.
Fint!
Kan ni inte berätta om er själva?
Vilka är ni?

Här är mina frågor:
1. Hur gammal är du och vart bor du?
2. Vad är det finaste du vet?
3. Vad är din största dröm?
5. Varför läser just du min blogg?
6. Vad vill du att jag ska skriva om här på bloggen?

Har ni något mer att skriva om er, shoot.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • 1. Hur gammal är du och vart bor du? Jag är 15 år och bor i staden Göteborg.
  2. Vad är det finaste du vet? Morgnar på sommarloven när man vaknar av solen som letar sig in genom fönstret. Fåglarna kvittrar, klockan är alldeles för mycket. Hela rummet är ljust, man känner lukten av frukosten utanför dörren som står på glänt. Ändå ligger man kvar i sängen under det mjuka täcket med ett ben utanför och njuter av tanken, att idag, idag behöver jag inte göra något alls.
  3. Vad är din största dröm? Att bli älskad av en vacker pojke med syl vassa käkben, mörka lockar med ögon som håller en flytande vi ytan. När han tittar på mig ska hans ögon glittra av lycka, läpparna forma sig till ett leende som nästan, nästan inte alls syns. Vi tar en kvällspromenad i början av sommaren, solen håller på att gå ner men några solstrålar hittar ändå ner till oss bland kronorna av björkarna. Medan vi går där tyst, tyst bredvid varandra tar han min hand i sin. Hans händer som är mycket större än mina. Vi vågar inte riktigt titta på varandra så båda går med nerböjda huvuden och tittar ner på den rödbruna jorden vi går på. Han saktar ner farten lite, vinden rufsar till hans mörka lockar så luggen faller ner framför ögonen, han tittar upp. Drar bort hårslingorna bakom örat, försöker fånga min blick. När jag till slut vågar möta hans blick tittar han allvarligt ner på mig. Viskar sedan att han att han är hopplöst förälskad i mig och att han tillochmed älskar mig.
  5. Varför läser just du min blogg? När jag är ledsen glömmer jag bort allt för en stund när jag läser det du skriver. Jag vill uppleva de där hemma festerna med nätter av dans, vackra pojkar och öl. Du fick mig att inse att livet blir vad man gör det till blir. Jag börjar gå ut, lära känna nya vänner och uppleva saker jag aldrig skulle fått göra förut. Jag blir inspirerad av dina livserfarenheter, ditt skrivande, alla vackra bilder, allt! Jag blir för en stund lite lyckligare och vill ut i världen på nya äventyr. Uppleva världen, skapa mig själv!
  6. Vad vill du att jag ska skriva om här på bloggen? Allt det du redan skriver om…

  Linn Pettersson 2011-05-25 00:26:58
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman