Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

pasta carbonara.

Det här har jag lagat två dagar i streck nu.
Pasta Carbonara smakar som ett salt litet moln och sådana vill man ju inte äta annat än ofta.


Så här gör du:
Koka pasta.
Stek bacon, vitlök och gullök.
Vispa ihop äggula, lite matlagningsgrädde och parmesan.
Och persilja som visst inte kom med på bilden.
Blanda alltihop tillsammans i en kastrull tillsammans med salt och peppar.


Lägg en äggula på toppen och tadaaa.


Pasta carbonara = Amore!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind