Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sandras tomatsoppa.

Jag läste i tidningen om att man kunde göra tomatsoppa på coctailtomater.  Tänkte att men såklart, det måste ju vara hur gott som helst. Så med lite justeringar och adderingar hittade jag på ett eget litet recept:

1.

Plocka fram grönsaksbuljong, vitlök, valnötter, coctailtomater och ruccola.

2.

lägg tomater i ugnen tillsammans med vitlök och olja. En kvart på 225 grader.

3.

När kvarten har gått blandar du tomaterna med valnötterna och ruccola i en stor bunke.

4.

häll över varm grönsaksbuljong. Inte för mycket, kanske 2-3 dl per person. Mixa alltihop.

5.

riv över parmesan.  Klart!
.


1. the ingredients. 2. place the garlic and the tomatoes in the oven for 15 min in 225 degrees. 3. when the tomatoes are done, put them in a big bowl together with walnuts and rocket. 4. add vegetable stock. Blend everything with a mixer. 5. Add parmigiano and…Done!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman