Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

idag bakar vi cheesecake.

Det här behöver du:
smör, typ 150 gram kex som du tycker om (jag gillar havrekakor och digestive). tre 200 gramspaket philadelphiaost, 3 ägg, 1 dl socker, 3 dl valfria bär,  2 dl svartvinbärssaft, 2 gelatinblad.

1.

Blanda kakorna med det smälta smöret. Bre ut det på botten av en form. Sedan skjuts in i kylen.

2.

Mixa philadelphiaosten, 2 dl av bären, äggen och sockret.

3.


Häll det sedan i formen och ställ in i ugnen. 125 grader i 45 minuter. Sedan in i kylen igen, så att den blir kall.

4.

Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Värm svartvinbärssaften i en annan kastrull. Lägg i gelatinet i svartvinbärssaften (gelatinet har mjuknat av vattnet)  + en halv deciliter bär. Rör om.
Häll det sedan över kakan.

5.

Dekorera fint med hallon eller annat tjusigt bär.
In i kylen igen. Typ 3 timmar så allt stelnar.

6.

Ät upp.


We are baking cheesecake today! The recipe is too long to translate, just google cheesecake.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström