Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

idag bakar vi cheesecake.

Det här behöver du:
smör, typ 150 gram kex som du tycker om (jag gillar havrekakor och digestive). tre 200 gramspaket philadelphiaost, 3 ägg, 1 dl socker, 3 dl valfria bär,  2 dl svartvinbärssaft, 2 gelatinblad.

1.

Blanda kakorna med det smälta smöret. Bre ut det på botten av en form. Sedan skjuts in i kylen.

2.

Mixa philadelphiaosten, 2 dl av bären, äggen och sockret.

3.


Häll det sedan i formen och ställ in i ugnen. 125 grader i 45 minuter. Sedan in i kylen igen, så att den blir kall.

4.

Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Värm svartvinbärssaften i en annan kastrull. Lägg i gelatinet i svartvinbärssaften (gelatinet har mjuknat av vattnet)  + en halv deciliter bär. Rör om.
Häll det sedan över kakan.

5.

Dekorera fint med hallon eller annat tjusigt bär.
In i kylen igen. Typ 3 timmar så allt stelnar.

6.

Ät upp.


We are baking cheesecake today! The recipe is too long to translate, just google cheesecake.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • hur mycket smör ska man ha då? _:)

    Emma 2010-06-21 00:27:52
    Svara
  • […] och mamma bakade en cheesecake. Här är […]

    ett juni för ett år sedan. - Niotillfem 2010-06-17 14:32:13 http://rodeo.net/niotillfem/2010/06/ett-juni-for-ett-ar-sedan/
    Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Man
Niklas Berglind