Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

marocko dag 5.
När jag tänker efter centrerar hela mitt liv runt väder. När jag vaknar, när jag klär på mig, när jag promenerar till tunnelbanan, när jag tittar ut genom fönstret på jobbet. Jag tänker aldrig, aldrig att det skulle vara trevligt och fint med en halsduk. Jag gör det för att jag är tvungen.
Jag pratar ofta om väder. Inte för att något annat är ointressant, utan för att man aldrig riktigt kan veta, och saker man är osäker på blir ofta viktiga. Vissa dagar går solen inte ens upp och man tillbringar en hel dag i någon slags märklig grå massa. Kylan är hela tiden påtaglig.
Här är vädret som en liten del av många olika saker. Jag känner ingen ångest över en förmiddag inomhus för jag vet att himlen kommer finnas där senare under dagen. Jag tänker inte riktigt på vad jag ska ha på mig mer än vad jag har lust med, för allt passar ändå. Jag är så fruktansvärt trött på att frysa och det kan bara inte vara meningen att jag ska spendera så många årstider med tre par strumpbyxor samtidigt. I ett perfekt land dricker vi rosévin en februarikväll och snörar av oss skorna för att känna på gräset i oktober.
Hur som helst, idag har jag fotograferat mönster istället för människor. Det var en sådan dag helt enkelt.


The fifth day of the photography course. This is the day I got tired of people so I spent the afternoon finding patterns in the city. Pastel green doors and long shadows seem to be the theme 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Sandra Beijers webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind