Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

marocko dag 6.
Efter sex dagar i gult damm, ljusrosa hus och fårade ansikten känner jag verkligen att om man nu ska fotografera mer denna vecka ska det bara vara femtiotalsklänningar, sockervadd och tjusiga käkben. Men det går ju förstås inte.
Det vore så spännande att fånga något verkligen som stack ut. Missförstå mig rätt, Marrakech är alldeles fantastiskt vackert och magiskt men eftersom vi är en fotogrupp med flera människor så är man alltid på jakt efter motiv som ingen annan upptäckt. Jag har letat internet runt efter subkulturer i marrakech. Tänk så fint med punkare i mörka vackra ögon. Eller skinheads med röda hängslen mitt bland alla burkor eller små pandor med stort svart hår och nerklottrade converse. Det här går förstås inte alls. Igår hängde vi utanför caféer och skolor som möjligen, möjligen skulle kunna gömma ett emokid eller kanske två. Men inte.
Sådana slags musik och klädstilar är så reserverade för västvärlden, trots att de självklart finns på andra platser också. Jag läste ett reportage om kenyanska mods och de var så flotta så det inte var klokt. Det vore spännande att fånga.
Nu ska vi på kamelmarknad. Och vem vet, kanske dyker det upp två vackra sextiotalsflickor bakom en puckel.
.


The sixth day. I’m getting a little bit tired photographing pink walls and old men. Wouldn’t it be fantastic if someone invtied me to a fifties themed party today? At least I found a pink balloon yesterday 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Sandra Beijers webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind