Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

hurra!


Idag fyller min pojkvän år! Min fina pojkvän som hänger sina skjortor i symmetriska rader ovanför min ytterdörr som en gardin i blåskala, som luktar som en sådan trevlig blandning av vanilj och flingsalt och som försökte förklara för en annan tjej när vi satt på en middag hur fina mina knän var. Som jag hånglade med uppför hela norrtullsgatan utan pauser, som alltid gör söndagsfrukostar i färgtema, som målar om cyklar rosa till mig, som springer ner till affären och köper gurka och vingummin när jag är förkyld. Som lagar världens godaste pasta carbonara och har ett kilo parmesan och svartpeppar över sin middag oavsett vad det är för rätt. Som skrattar högst av alla jag känner, som har så lena kinder och vackra käkben.  Han som jag tycker så mycket om.
Grattis på födelsedagen Ludvig.
Hurra!

.


It’s my boyfriend’s birthday today!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind