Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

skunk.nu

Innan jag började blogga hade jag ungefär 700 olika dagböcker på internet. Olika tonaliteter, känslor och historier i varenda en beroende på vilket forum jag skrev den i, och vilka som läste.
En av dem skrev jag på Skunk.nu. Skunk var Sveriges största community under en tid,  alla som var tonåringar i slutet av 90talet och början av 2000talet och skrev smiths-rader längs med armleden hade ett konto här.
Mitt skunkdagbok sträcker sig från 2003 till 2007 och fungerade ungefär som ett klotterplank. Korta uppdateringar om oviktiga saker, bilder jag tycker om, listor och funderingar. Mycket om mat och vikt och sånt, på ett väldigt tonårsaktigt "la-la-la jag bryr mig inte, jag måste bara träna fem dagar i veckan man får göra som man vill faktiskt". Och tusentals andra oviktigheter som jag nog aldrig funderade på om någon läste utan mest bara för att skriva av mig.
Vi tittar lite.


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Sandra Beijers webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind