Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en parentes.


photo: the unicorn diaries


Käraste du som har skrivit till mig men inte fått ett svar.

  Och förlåt. Förlåt för att jag inte svarat. Du kanske mailade mig för en månad sedan, kanske till och med längre än så. Kanske tänkte du att, nej, jag förstod väl det, klart hon inte skulle svara. Och tänk, det är ju nästan så nu. Så hemskt många olästa mail i min inkorg, det är inte klokt. Men det är för att jag så gärna vill sätta mig i lugn och ro och svara. Lyssna och inte hasta mig förbi. Därför har det blivit så att jag tänker "Nej inte idag. Idag är jag för stressad." Eller "Idag är jag för trött."  eller "Idag har jag inga ord kvar". Till slut blir bara som något stort och tungt fast det borde vara något fint och viktigt. Och det är mitt eget fel såklart.
Så därför vill jag bara säga, håll ut! Svar kommer. Jag måste bara få lite tid över och först och främst hitta den tiden och så. Och hitta själva svaret såklart. Ville bara säga det, har så himla dåligt samvete nämligen. Det var allt förtillfället! Pusshej.


I’m sorry if you’ve written to me and I haven’t answered your e-mail. I will. I promise.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Sandra Beijers webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind