Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

bonjour.

igår hämtade jag ut mitt h&m-paket med sonia rykiel-grejerna jag beställt. den tunnstickade ulltröjan och den svarta kjolen. himla finfint tycker jag, man ville nästan ha alldeles precis allt i den där kollektionen. baskern är från american apparel om någon undrar.

The things I’ve ordered form Sonia Rykiel pour H&M, a black skirt and a wool sweater.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej sandra!
  Jag vill tacka dig för din blogg som är ungefär finast i hela världen! Den har hjälpt mig ganska mycket för jag tror att jag är ungefär som du har beskrivit att du var som tonåring- vilsen . För det är precis vad jag är så himla vilsen… och väntande på att själva livet lixom ska börja.
  Så när jag läser om ditt fina liv blir jag så himla glad och tänker att jag kanske också kommer hitta rätt senare i livet.

  Jag undrar också 2 andra saker som inte riktigt hör hit. Men jag undrar hur storleken på din baddräckt med körsbär är? För jag vill hemskt gärna köpa en likadan fast i vit. Men eftersom att den är väldigt dyr vill jag inte riskera att det blir fel^^

  Sen det andra jag undrar är hur du lägger in en header på metrobloggen? För jag har på alla sätt och vis försökt att lägga in det på min blogg, men jag har inte alls lyckats…

  // Love Angelica

  Angelica 2010-03-05 16:30:49 http://www.metrobloggen.se/LaNuitVille
  Svara
 • I’m in love with the skirt:)

  Mirthe 2010-03-05 14:28:19 http://wewerefloating.blogspot.com
  Svara
 • Sonia*

  eli 2010-03-05 08:31:01 http://ellir.blogg.se
  Svara
 • Soni Rykiels kollektion var/är så himla fin! Som du!

  (Jag kan kommentera nu :D!)

  eli 2010-03-05 08:30:33 http://ellir.blogg.se
  Svara
 • er alle kommentarene dine blitt borte? så trist!

  siri 2010-03-04 19:18:19
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind