Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

tre timmar från en lördag.


Igår lagade vi middag hemma hos Ludde (eller Ludde lagade mest middag, och jag satt bredvid på en stol). Pasta med kyckling.


och sallad också.


Matilda och Sebastian kom förbi. De hade med sig flädersaft i den finaste flaskan.


Här är Sebastian!


Sen var maten klar. Det blev hemskt gott.


Och salladen var himla fin den med.


Vi åt till tonerna av Magnetic Fields nya album.


finaste jag vet.


Sedan trollade Sebastian och Matilda fram tiramisu och när klockan slog halv tolv vinkade vi adjö och jag och Ludde gick på Alice i Underlandet. Den var himla fin, speciellt vita drottningen, men jag hade önskat mig lite mer tim burton och lite mindre indiana jones-stämning. Men hemskt tjusig film ändå.
Och tjusig lördag för den delen med.

.


9 pictures summarizing three hours from my saturday! Ludvig made dinner to me, Matilda and Sebastian. Pasta with chicken and salad, so so good. Matilda and Sebastian brought elderflower juice and tiramisu. When it was 30 minutes to midnight, we said goodbye and me and Ludvig went to see Alice in Wonderland. It was really pretty and I liked it a lot. I just wished it had a little more Tim Burton and a little less Disney in it.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
33kommentarer
 • you dont know how much i love seeing pics of sebastien lol!!!

  that said, i love your blog. you have such a good eye for a precious moment 🙂

  chrisdesu 2010-03-10 07:40:43 http://no-more-wire-hangers.blogspot.com/
  Svara
 • Anne Hathaway var såå fin!
  Och tiramisu är så gott!
  Ha det fint!

  eli 2010-03-09 15:07:25 http://ellir.blogg.se
  Svara
 • Me: Tack för ditt fina svar. Då känner vi likadant! <3 <3 <3
  Kämpa & Våga!
  Låt inte andra människor omkring er förstöra eller din INRE ORO. Hör du det?
  Du verkar fin! <3

  Puss & Kram

  Jag 2010-03-08 21:29:56
  Svara
 • Åh, Alice I Underlandet var så hemskt fin! Älskade Alice alla klänningar, speciellt den första. Önskar att man kunde få ha allihopa i garderoben!

  Tess 2010-03-08 20:29:03
  Svara
 • Svar till ”Jag”.

  Jag blev verkligen rörd att du tagit dig tid att svara på min lilla fråga till Sandra, uppsatts eller ej, jag fick en bra svar. Och där säger du något, att man lägger vikten på ord i onödan. Jag tror du har rätt i de mesta du skriver, att man uttrycker sig olika beroende på hur bekväm man är och hur man är som person. Jag själv är en mycket känslig person då jag BEHÖVER veta vad som står på spel och blir lätt ledsen om jag inte vet om det är på allvar eller bara en tramsig lek där närhet står i centrum och känslor göms undan. Jag har redan varit med om det och det räcker för mig- trasigt hjärta och andnöd i tre månader och det faktum att veta att han hånglar en flicka som han visst var tillsammans med under vårat ”förhållande”. Två flickvänner? Javisst! Sen råkar man bli förtjust i en annan pojke och man står framför speglen och säger högt för sig själv att ”du får inte bli kär i honom, du får bara inte bli kär i honom, du är redan så jävla trasig att du orkar inte ta mer” för man är så rädd att bli sårad igen. Och man blir mer sårbar än någonsin och lägger märke till varenda ord som inte känns rätt och får för sig flera gånger i veckan att han kommer göra slut med en. Men helt plötsligt så inser man att fan, han tycker ju om mig. På riktigt! Nu har vi träffats i fantastiska 1,5 år och han är kär i mig och jag i han. Älskar honom så jag skulle kunna kapa av mina fingrar för honom.

  Nu tror jag att jag också råkade skriva en halv uppsatts men jag vill visa min uppskattning att ni tog er tid att läsa och svara. Hur fantastiskt är inte Niotillfembloggen där man kan ha ett litet forum i kommentarsfältena där flickor vill hjälpa varandra? Helt utan skyldighet men man gör det för att det känns rätt. Puss på er, ”Jag” och Sandra.

  me 2010-03-08 17:54:39
  Svara
 • M – med vax och borste och hårfön. mycket hårfön som jag förstått det.¨

  kajsa – sötaste kajsa. jag förstår precis vad du menar. och ibland måste man bara följa sitt hjärta. man kanske bara måste vara med varandra. man får ju liksom känna sig svag, man får ju ge upp så att säga. men jag tycker allt bra han komma ner och bo hos dig några månader. Det bästa tror jag är att komma på en plan. att ni flyttar ihop om ett år. inte nödvändigtvis åre eller stockholm. i paris/new york/rio de janeiro kanske? har man något att se fram emot känns allt enklare i magen.

  me – kolla så fint avsändaren ”jag” skrev i kommentaren här under! jag tror att precis som den personen att du måste säga till. säga att ”jag vill höra att du älskar mig. att du säger det till mig. annars får jag ångest och kramp i hjärtat och blir osäker och så vill jag inte känna!”

  emelie – oh. om jag ändå visste hur kärlek kunna gå över. men det vet jag tyvärr inte. kyss många andra pojkar, res till nya platser och ha förbannat roligt med dina kompisar. en dag kommer det inte kännas i hjärtat. promise.

  mika – i have 300 unanswered e-mails. My mailbox feels like a huge stone of anxiety.

  sarah – i love sleepy hollow oswell!

  fanny – jag. älskar. indiana. jones.

  sandra 2010-03-08 16:51:17
  Svara
 • åh tiramisu måste ju vara det godaste som finns. någonsin!

  linnéa 2010-03-08 16:07:21 http://mydeer.blogg.se
  Svara
 • Vilken gamaldags och vacker saftflaska! Sådana etiketter borde alla livsmedel ha. Tänk om det var så!

  Erica 2010-03-08 12:06:05 http://enettaiparis.blogg.se
  Svara
 • ppp: Är det du som är ppp och kallar dig själv för en fjolla på nätet? 😉 Hehe
  Jag ber om ursäkt om jag tar fel på person. Det är lätt hänt på nätet så att säga…

  Här har du lite inspiration, det kan behövas när det är så kallt ute:
  spotify:track:2njfQLzCGglXLczmttqVWu

  Kram

  Jag 2010-03-08 11:38:44
  Svara
 • synd bara att alla storfilmer måste vara uppbyggda på samma sätt med nån slags strid mellan det ”goda och onda” i slutet och sen ett lyckligt-feelgood-slut på det. speciellt eftersom boken inte alls hade med det temat att göra. (vet att filmen är menad som en uppföljare, men är ganska väldigt säker på att författaren hade ogillat detta.) just sayin’.

  ppp 2010-03-08 08:51:08
  Svara
 • Jag håller med dig, fast jag tycker att det var lite för mycket Disney. Så är lite besviken, men over all så är det en söt film såklart. Kostymen är ju fantastisk.

  Jasmine 2010-03-08 08:49:52 http://rank.blogg.se
  Svara
 • Ser ut att ha varit en jättehärlig kväll. 🙂 Maten ser fantastiskt god ut. 🙂

  Anna-Maria 2010-03-08 08:30:53 http://www.annamaria-l.se
  Svara
 • Oj,
  Förlåt Sandra och Me.
  Det blev visst en uppsats.. hehe

  Puss & Kram

  Jag 2010-03-08 07:43:39
  Svara
 • Hej Me,
  Du kan bli ihop med mig om du vill… 😉

  Det kan vara så att du är ihop med en person som inte agerar som du. Alltså, du kanske har sagt jag älskar dig på lite udda vis? Som tex över internet. skulle någon säga det till mig över internet som ett exempel skulle jag inte veta hur jag skulle ta det. Av många olika anledningar, jag skulle bli chockad. Sen är internet en sådan fiktiv värld att jag inte riktigt skulle ta det på allvar.. Även om jag kanske någonstans förstod, så skulle jag kanske inte VÅGA TRO på orden om någon sa så till mig över tex internet för första gången. Därav också ha svårt att ta till mig dom orden.
  Förstår du vad jag menar?

  Sen den viktigaste frågan. Ibland kan man känna att man skulle dö för någon, på riktigt DÖ. Men det är en sak att känna så och en annan sak vad man gör. Har du tex lyssnat på din kille och behandlat honom som han vill? Har ni mötts halvvägs och pratat ut?
  Det är liksom svårt att bygga ett slott om man inte reder ut nuet, hänger du med? Efter det kan man bygga slott.. Om din kille grubblar på något som inte ni har rett ut och du inte förstår det. Så borde ni pratar med varandra om detta.. Ifall det nu skulle vara så alltså..

  Mitt råd är att lyssna, visa respekt och prata, sen inte lägga vikt vid ord. Jag har svårt för att visa känslor när jag inte känner mig bekväm, internet är tex en sådan grej. Jag vill inte känna att jag lever i en LEK, då blir jag FÖRBANNAD och känner likadant som du. Va fan är detta för oseriöst skit som jag har hamnat i? Saker som jag inte heller tycker om att göra är att visa känslor när jag känner mig undervärderad, då blir jag ledsen NOT bra…
  Ibland blir jag alldeles för lätt sårad. Jag kan ibland ha svårt för att komma över saker som folk har sagt när dom varit sura. Fast samtidigt har jag själv sagt saker som inte varit snällt och som jag inte menat bara för att jag var sur och ledsen, kanske i självförsvar..

  Mitt råd är, fundera på om ni tänker likadant gällande hur ni kommunicerar och handlar istället för på orden jag älskar dig. Om man ska kunna VISA känslor måste man mötas på lika villkor och må bra tillsammans. Det finns något som heter energigivare och energitagare. Jag tror att om något ska funka måste man turas om att vara båda delarna och då på riktigt.

  Lycka till.
  Jag vet inte om det var till någon hjälp. Sandra har säkert bättre tips.

  Kram

  Jag 2010-03-08 07:38:31
  Svara
 • Du, dissa ej Indiana Jones. Bästa filmen.

  fanny 2010-03-08 06:51:09 http://intefanny.wordpress.com
  Svara
 • Hi! Gosh, this blog is a foodie dream! I’ve never heard of elderflower, I’m so curious to know what that drink tasted like! I want to see Alice in Wonderland too but I was rather disappointed when I saw nearly all of it is computerized. I’ll probably see it anyway, but I’m not loving Tim Burton as much as I use to (I think Sleep Hollow has to be my favorite Tim Burton film and that was made about 10 years ago!).

  Sarah 2010-03-08 04:07:13 http://missjaneelliot.blogspot.com/
  Svara
 • Åh vad gott det såg ut! Jag är ju en matgalning om någon…=) kycklingpasta hör till favoriterna=)

  Kram Erica

  Erica ung fru och tvåbarnsmamma 2010-03-08 01:04:47 http://erica.myshowroom.se
  Svara
 • Åh så himla fina du och ludde är+ att maten såg god ut för jag som inte ens äter kyckling. finfin lördag hörredu

  Lisa 2010-03-08 00:49:24 http://popflickan.blogg.se
  Svara
 • Hi Sandra, have you received the email I sent to you yesterday? I’m waiting for the reply, thanks in advance.

  Mika

  Mika 2010-03-07 23:32:44
  Svara
 • Hej Sandra.
  Vad gör man egentligen när man är så fruktansvärt kär i någon som inte känner samma sak? Som träffar nån annan. Som sliter ens hjärta itu. Jag orkar inte känna såhär i fyra år till.

  Emelie 2010-03-07 22:48:38
  Svara
 • Sandra, kärleksdoktorn. Jag har aldrig ställt en fråga som handlat om kärlek till dig men nu behöver jag din hjälp och jag vet att du är duktig på sådant. Min fråga är vad man tar sig till när ens pojkvän inte älskar en tillbaka lika mycket som man själv älskar honom? När man kan offra i princip allt för honom, tre fingrar, en fot eller ge han en del av min lever om han så skulle behövt. Han tycker om mig, visst, och han har sagt att han älskar mig två gånger, tror jag. (för visst kan jag hört fel?) men det känns så konstigt att känna att man är längre fram i en relation där inte den andre är redo att kapa av fingararna för en om det så skulle behövas. (jag vet det, jaghar frågat och fick ett väldigt ärligt svar)

  jag bli så glad om du svarar.
  puss och kram

  me 2010-03-07 22:42:31
  Svara
 • Bläddrar igenom ditt inlägg. Stoppar in lite mer glass med strössel i munnen. (eller snarare strössel med glass) Läser texterna till bilderna. Läser ‘finaste jag vet’ och känner tårarna bubbla upp igen. Tårarna som glassen tagits fram för att trösta. Jag har ägnat den här kvällen åt att stå i mitt fönster och titta ut i tomheten där utanför och låtit mina knogar vitna när jag kramat om den kalla fönsterkarmen. För att han är 70 mil bort och jag inte vet när han och jag någonsin kommer att vara vi på riktigt. För att han är mitt livs kärlek och våra liv är så svåra att få ihop. För att han och jag är som två pusselbitar som passar perfekt ihop, utan att man behöver trycka fast oss, vi faller liksom bara på plats bredvid varandra, men att vi står på olika ben. Han är allt jag önskar hos en annan människa och han är min. Men vetskapen att 95 % av tiden är vi isär vittrar sönder mitt hjärta. Jag har gråtit så mycket ikväll. Min bästa vän har strukit mig över håret, hållt om mig, kramat mig och sagt alla de rätta sakerna.
  Jag vet att han är min och hans kärlek till mig och min kärlek till honom håller oss ihop. Men jag kan inte låta bli att bli så rädd, så fruktansvärt jävla rädd, att det en dag inte ska gå. Han är min ‘finaste jag vet’. Men just nu är han tårar som aldrig slutar rinna.

  Kajsa 2010-03-07 22:39:52 http://www.aenigma.blogg.se
  Svara
 • Hur fixar Ludde sitt hår?

  M 2010-03-07 22:27:35
  Svara
 • måste bara säga att Sebastian är farligt snygg

  Mia 2010-03-07 21:43:41
  Svara
 • Alltså…. det bubblar i kroppen när jag upptäcker att du publicerat ett nytt inlägg. Jag tycker verkligen om din blogg så himla mycket!

  Emilia 2010-03-07 21:18:23
  Svara
 • looks like an amazing meal, i loved tim burtons new alice in wonderland.

  natasja 2010-03-07 21:13:01 http://tearsofmilk.blogspot.com/
  Svara
 • Ser himla mysigt ut!

  Ellen (ellerenellen.blogg.se) 2010-03-07 21:10:12 http://ellerenellen.blogg.se
  Svara
 • jag tyckte tvärtom att den vita drottningen var det enda i filmen som var riktigt kasst! usch, störde mig jättemycket på henne… men men, smaken är som stjärten!

  erkat 2010-03-07 20:58:20 http://undiserika.blogg.se
  Svara
 • Jag såg också Alice i Underlandet igår. Den var fin, men så hade jag inte särskilt höga förväntningar. Den var ju inte direkt som Burtons andra filmer, men bra ändå.

  Rebecka 2010-03-07 20:50:33 http://stormsvala.blogspot.com
  Svara
 • Jag tycker att hela du är tjusig

  Linnéa 2010-03-07 20:48:31 http://linneateresiaa.blogg.se
  Svara
 • hanna – matlagningsgrädde, parmesan, vitlök, gul lök, kyckling och champinjoner i en enda röra!

  sandra 2010-03-07 20:45:01
  Svara
 • Fantastisk blogg! Nu har jag suttit en stund och försökt klura ut pastaingredienserna…efter kyckling och pasta blev det svårt:)

  Hanna 2010-03-07 20:40:44
  Svara
 • …. alltid så fina bilder!

  /Lina

  www.comeagain.se

  Lina 2010-03-07 20:37:00 http://komigenbloggen.blogspot.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman