Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

lula.


Nya numret av Lula är här. Som vanligt är det fullt av stora rosetter, färgglada strumpbyxor, långa, originella intervjuer och ögongodis som gör en svag i benen. Omslaget finns i sju olika varianter som alla ska representera en karaktär ur Strawberrry Shortcake-familjen. Jag hittar min tidning på presstopp men jag tror de finns på vissa pressbyrån också.
Himla fint nummer är det i alla fall:


åh!

och just ja, idag är det internationella kvinnodagen som ni vet och här kan idag ni läsa om vem som är min bästa förebild.
.


The issue ten of Lula is out and it’s absolutley wonderful.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
39kommentarer
 • åh, så fint! den vill jag köpa. ^^

  Candy 2010-03-11 23:34:07 http://www.eye-candy.se
  Svara
 • Vart kan jag köpa denna tidningen???

  Ann 2010-03-09 15:22:16
  Svara
 • ja visst var det ett galet fint nummer. gillar också! lula känns alltid så somrig på nåt sätt. fin din blogg är förresten.

  Linda 2010-03-09 14:13:19 http://www.volang.blogspot.com
  Svara
 • namn – ibland mår man så jäkla dåligt, åh jag vet. jag har inga magiska knep men vad jag har märkt funkar är att bara berätta det för någon. de behöver inte ha några svar, bara man har någon man kan säga ”jag mår så fruktansvärt dåligt just nu. jag vet knappt varför man jag har sanslöst svårt att andas”. jag brukar alltid kunna andas lite bättre då.
  sedan kan man faktiskt inte hjälpa att man tar åt sig, det gör de flesta. sktisnack tar energi. det enda man kan göra är att försöka hålla sig borta från det, undvika människor som får en att må dåligt. jag har helt klippt av med vänner som bara gett mig ångest, fast jag knappt märkte det när jag var mitt i det. det finns ju sjukt mycket bra och vettiga personer i världen.
  och det handlar ju inte om att fly. fly kan vara viktigt och bra ibland.
  men man ska också kunna räta på ryggen och våga! våga tro på sig själv och att man själv är viktigt. du är viktig, glöm aldrig det. puss och ursäkta för ett osammanhängande svar.

  sofie – jag vet inte riktigt heller men det är antagligen bara du som tvivlar på dig själv. våga sträcka på dig och säga vad du tycker och göra vad du vill. herregud vad mitt liv blev enklare när jag började säga ifrån, börja säga vad jag tycker och började tro att jag var bra. det kan du. det vet jag. jag håller tummarna!

  sofia – åh tack puss!

  sofia – det kommer!

  christian – det låter som att du borde vara snällare mot dig själv. det som man har ångest för kan man också ofta ta tag i och försöka ändra, tror du inte?

  emma – ja verkligen knäppt. men lula har en hemskt fint porträtt om författarinnan som skrev originalet!

  sandra 2010-03-09 13:20:04
  Svara
 • Emma:
  Sen tycker jag att det är jävligt löjligt med människor som försöker att dra paralleller mellan barn och vuxna. Det är lika fjantigt som att göra tecknade seriefigurer ”kvinnliga” eller ”manliga” FÖR BARN. Det är egentligen lika konstigt som att det finns leksaks-spisar på förskolor. Varför är det så? Varför ska fyra och fem-åringar låtsas laga mat och dom enda som gör det är tjejer… Det är egentligen helt sjukt… Dagis är en jättefin plats, men på ett vis så förlegad att jag blir ledsen i ögat när jag tänker på det… Här av någonstans borde det vara genusanpassat och inte rollplacerat. Men det är på bättringsvägen tror jag och mer genuskurser för pedagoger finns. 🙂

  Namn 2010-03-09 13:17:14
  Svara
 • Emma: Ja, vad hände med Astrid Lindgren och Pippi Pelikan? Alla barn borde titta på Astrid Lindgren.

  Namn 2010-03-09 12:54:43
  Svara
 • Appropå strawberry shortcake:
  http://linusfremin.wordpress.com/2010/02/05/barn-och-deras-idoler-sexualiseras-i-takt/

  Emma 2010-03-09 12:21:45
  Svara
 • Hej Sandra,
  Jag är en jävla idiot som inte ska lägga mig i andra människors liv. Det händer att jag gör det på mitt vidriga ytliga vis. Jag tillför inte något mer än att vara ytlig och ta. Jag har aldrig gjort något konkret i hela mitt liv förutom att vara manipulativ.
  Sen får min hjärna för sig att jag är så himla god och snäll, men i självverket så är allt bara falskt för jag kan inte ens be om ursäkt eller ringa.
  Att en tjej har varit hos frissan klippt sig och färgat håret, det ska jag skita i. För vi har inget med varandra att göra… Då jag bara är manipulativ. Jag kommer inte få se henne i alla fall, för jag beter mig som ett as. Hon kommer inte undervärdera sig för mig mer eller lyssna på mina ytliga kommentarer mer. Allt är manipulativt och tillför inte ett skit, sen sitter jag och hittar på hur jag bryr mig så mkt att jag skulle göra vad som helst för någon . My ass heller, jag har aldrig gjort ett skit. Inte en konkret snäll handling i verkligheten. Jag lever i min drömvärld och tillför inte ett piss till någon annan. Jag leker tjej och kommer med bortförklaringar och sprider min ytliga skit. Betala för mig själv och be om ursäkt tycker jag borde vara på sin plats. Samt respektera andra människor… Tror du inte det Sandra?

  Christian 2010-03-09 09:12:11
  Svara
 • Åh, Sandra varför finns inte alla månader med i det här arkivet? kommer de upp sedan? puss!

  Sofia 2010-03-09 06:15:32 http://sasinsofia.blogspot.com
  Svara
 • should buy LULA this issue right now!! she is always look goroeous!!

  Sophiemei 2010-03-09 05:11:42 http://cher-rever.blogspot.com
  Svara
 • åh så fin tidning!

  Lisa 2010-03-09 01:48:54 http://popflickan.blogg.se
  Svara
 • Jag har fortfarande svårt att förstå varifrån du får all din kraft, inpiration och livsglädje ifrån. Det är så underbart att läsa din blogg, och jag blir så glad av den!

  Sofia 2010-03-08 23:54:11 http://www.sofia.devote.se
  Svara
 • Tja, shysst blogg!

  Hugo R

  Hugo 2010-03-08 23:06:03 http://WWW.HUGOROSAS.SE
  Svara
 • And it’s an special about strawberry shortcacke, I love it! I bought it the other day and I can’t stop looking at it!

  Libertad 2010-03-08 23:04:43 http://sahakiel.blogspot.com/
  Svara
 • Sandra. Jag tvivlar så på mig själv. Jag vill så mycket. Jag känner mig så ensam. Ibland känns det som att det är lika bra att ge upp. Det är fånigt. Jag vill vara stark. Det är inte synd om mig. Jag vet bara inte hur jag ska plocka upp mig själv från golvet.

  Sofie 2010-03-08 22:58:09
  Svara
 • Hej Sandra!
  Jag har en fråga eller två. Har du gjort något som du mått dåligt av under en ängre tid, vad i så fall? Eller vad har du gjort som fått dig att må bra?

  Jag såg denna frågan i en annan blogg, tänkte att det vore kul att veta vad du skulle svara.

  Jag kan också svara. Mitt största problem i livet är att jag tar åt mig för mkt när människor beter sig illa. Som svartsjuka från andra tjejer, skitsnack eller när folk sprider lögner. Det får mig att försvara mig på samma låga nivå, vilket ger mig dåligt samvete för att jag har gjort något jag inte annars skulle ha gjort. Vilket blir tröttsamt och energikrävande och får mig att må dåligt…
  Andra saker som jag har gjort som jag verkligen ångrar är att jag har FLYTT, att jag ha flytt och förminskat mig för att en del människor har varit bitches och att jag tar för illa vid mig. Hur dumt är inte det? VARFÖR SKA JAG FLY? Det är helt absurt..

  Det som jag har gjort som jag mått bra av, det är helt enkelt när jag får hålla med det jag trivs med. När jag inte låter människor irritera mig osv. Men det där är något man lär sig tror jag. Att skratta åt skitsnack, svartsjuka och lögner. Se livet från den ljusa sidan istället och ge kärlek när jag får. <3
  Jag tror att någon vill att mitt svar ska bli, "Jag mår bäst när jag flyr.. Men det tänker jag alltså inte svara. Det är egentligen inte sant, det är ett dåligt självförsvar för att jag inte har orkat ta människors konstiga beteende mot mig. Men så länge man inte låter människor som vill en illa beröra en, så är det fine.

  Hoppas ni har det fint i Stockholm, jag kommer snart och hälsar på! 🙂

  Namn 2010-03-08 20:51:38
  Svara
 • hihi, jag var och hämtade ut mitt nummer i fredags, som en ivrig unge. älskar när lula kommer, det blir alltid en bra dag!

  Emily 2010-03-08 20:15:41 http://emilydahl.blogspot.com
  Svara
 • å sandra! vad gulligt och peppande sagt! ”gör det bara, varför tacka nej när man kan tacka ja?”
  du verkar så snäll och smart och trevlig! jag blir alldelles bubblig i magen av att läsa din blogg idag! det känns nästan som att vi är toppen kompisar!

  karin 2010-03-08 20:08:46
  Svara
 • […] 08/03/2010 Foto: Niotillfem […]

  Lula. « Martina 2010-03-08 20:05:54 http://tinii.wordpress.com/2010/03/08/lula/
  Svara
 • min mamma är också en av mina förebilder, jag skrev ett miniinlägg om en klok sak hon sade till mig om kvinnodagen. Föressten måste jag bara säga att du också är en av mina förebilder. verkligen. det känns som du är full av kloka ord och jag tror att du har räddat några unga tjejer med alla dina fina texter här på bloggen. så är det för mig i alla fall. tack!

  Nairomi 2010-03-08 19:48:58 http://nairomis.blogspot.com
  Svara
 • Jag är så… ambivalent till den tidningen. Letar som en tok efter den, hittar den, sneglar i den, blir fundersam, köper den inte. Springer på den igen, blir överlycklig! Kikar i den, ställer tillbaka den i hyllan. Jag tror ju att den är hur bra som helst. Men så tycker jag inte riktigt att den ser ut att vara det. Nej, nästa gång jag ser den, ska jag nog faktiskt slå till. Älskar omslaget med de lilarandiga strumpbyxorna. Kramar

  Erica 2010-03-08 19:22:53 http://enettaiparis.blogg.se
  Svara
 • ellen – oh tack fina.

  li – åh. det är nog liksom bara att bita ihop och vara ledsen tills man inte orkar vara ledsen mer. det finns inga bra tips, inte som jag vet iaf, hur det går över fort. bara vara med sina kompisar, fika mycket, dansa mycket och göra andra grejer man tycker om. och tillåta sig själv att vara ledsen såklart. <3 puss.

  sofie – oh. ska fundera lite. själv skulle jag också behöva en sån där motiveringstext. livet känns verkligen extra grått nuförtiden.

  thea – min väska är från mulberry och finns att köpa på nk eller i mulberry-butiken på birgerjarlsgatan. puss.

  hanna – klart du ska beställa dom. de är ju inte till för att använda hela tiden utan när du traskar hem på nätterna i sönderdansade fötter. de kostar typ 80 kronor så det är ju inte hela världens om de skulle trasa ihop. men de verkar stabila. puss.

  elin . jag ville så gärna ha den blå men den hade de inte tagit in.

  katta kvack – personalen på nk var jättefin och gullig, var inte rädd! de ska vara glada över att du går in och känner och pillar! i min väska får jag exempelvis plats med både kalender, mobil, sminkväska, halsduk och kamera (samtidigt) utan några som helst problem. den är perfekt rymlig! puss.

  sandra 2010-03-08 19:07:25
  Svara
 • Sandra, kan du inte berätta lite om din vackra Alexa väska. Jag är nämligen rädd för personalen på NK och vågar inte gå dit och klämma och kolla, trots att jag överväger att köpa den. Känner mig som en elefant i en porslinsfabrik på NK. Det är jag mest nyfiken på – får du plats med din kamera i den, eller blir den alldeles knökfull då så att man får pula ned sl-kortet i jackan istället? Alla dessa frågor.

  Katta Kvack (bjooti) 2010-03-08 18:41:46 http://bjooti.net
  Svara
 • ååhhhh love it

  xxx

  LOVE FROM M POPPY
  LIVING IT UP IN LONDON TOWN

  monika poppy 2010-03-08 18:34:45 http://monikapoppy.com
  Svara
 • Hanna:
  Dom är snälla och fina mot hälen. Jag har likadana och förstår hur du tänker…. <3
  Det känns ju väldigt onödigt att sträva efter något som ett tredje världskrig för hälen. Jag brukar springa i mina, så du kan säkert ha dom på något bröllop i framtiden.. 🙂

  Kram

  Namn 2010-03-08 18:31:56
  Svara
 • åh det var klurigt att välja bland omslagen. Om jag inte hade valt den röda så hade jag valt den gröna.

  elin 2010-03-08 18:29:13 http://roselilytulip.blogspot.com
  Svara
 • OH. tänk för att man kanske ska ta och unna sig en såndära lula kanske. behöver plocka på mig massvis med inspiration till nya fotografier. seriöst. ögongodis till 1000.

  Requiem Pour Un Con 2010-03-08 18:25:59 http://requiempouruncon.blogg.se
  Svara
 • hej sandra, jag såg för ett tag sen att du hade beställt de hemskt fina ballerinaskorna från rollasole.com, är de bekväma? lika fina i verkligheten?
  jag funderar på att beställa men det är inte så himla mycket information på hemsidan tråkigt nog, man vill ju veta om hur många mil man kan gå i dem innan de faller sönder och förmultnar och exakt hur sköna de är eller om de kramar sönder hälen till ett tredje världskrig.

  hanna 2010-03-08 18:16:17
  Svara
 • i love this magazine, wonderful

  natasja 2010-03-08 18:16:14 http://tearsofmilk.blogspot.com/
  Svara
 • åh, nu måste jag rusa och köpa den. tar alltid slut innan jag fått tag i den. verkar lovande. 🙂

  Gabriella 2010-03-08 18:12:13 http://guldbloss.blogspot.com
  Svara
 • Mammor är allt bra fina att uppmärksamma såhär på kvinnodagen! Och vilken dag som helst för den delen!

  Anna 2010-03-08 18:06:25 http://djungeltrumman.se/annafladby
  Svara
 • Hej Sandra! Din väska är HUR FIN SOM HELST! Jag undrar om du kan säga mig vart du har köpt den? Det är så att jag ska åka upp till Stockholm nästa vecka och skulle gärna vilja ha med mig en sådan fin hem. Vet du om man kan man köpa den någonstans där? Tack för världens finaste blogg! Ta hand om dig & Kram

  Thea 2010-03-08 17:42:35
  Svara
 • hej sandra, dagen till ära känner jag mig lite miserabel av olika andledningar. Nu kommer min fråga; eftersom jag tycker du skriver så otroligt bra, peppande och motiverande skulle jag bara säga en önskan om du någon gång skulle kunna skriva tips/novell om hur man motiverar sig en tuff dag. Och hur man fortsätter med skenet uppe.(fast du behöver inte göra det, blir mycket arbete, det förstår ju jag med, men känns som du skulle vara bra på det) Kram sofie

  sofie 2010-03-08 17:42:19 http://idogt.blogg.se
  Svara
 • snyggt omslag på tidningen! precis hittat till din blogg,kommer fortsätta läsa den,älskar dina foton.

  Hedvig 2010-03-08 17:27:02 http://heddii.blogg.se
  Svara
 • Åh, har nya kommit!
  awsome! världens bästa tidning

  Bea 2010-03-08 17:25:35 http://beatasbilder.blogg.se
  Svara
 • Sandra, jag trodde allt var fina fisken. Men igår kväll dumpade min pojkvän mig.
  Jag trodde det var vi för alltid, vi har ju varit vi i 2 år och 8 månader.
  Han flyttar till england i morgon och vi skulle åkt tillsammans.
  Hur sjutton kommer jag över det här?
  Vad sjutton säger man till honom när han ringer och hälsar snällt från sin mamma som är i bakgrunden?
  jag vet att du inet har svar på allt men du är så smart.
  det känns för jäkligt allting

  li 2010-03-08 17:19:51 http://fau.webblogg.se
  Svara
 • Läste nyss berättelsen om ditt liv. Var nog det vackraste jag läst. Någonsin.

  ellen 2010-03-08 17:13:52
  Svara
 • Ser fantastiskt ut!

  Ellen (ellerenellen.blogg.se) 2010-03-08 17:03:29 http://ellerenellen.blogg.se/
  Svara
 • å har lyst på!! 🙂

  Kristina Kvåle 2010-03-08 17:01:44 http://kristinakvaale.wordpress.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind