Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

blårandigt.

Igår såg jag ut såhär. När våren kommer ska jag bara gå runt i randigt och inget annat.


tröja – filippa k (deras vårkollektion är helt strålande. allt är blått, rött och randigt och har stora guldknappar)
kjol – american apparel
skor – vagabond
hängslen – nitty gritty


Jag och min outfit promenerade genom halva stan efter jobbet och åt sen kyckling på tranan med fina människor. Igår var en bra dag.

.
(Förövrigt är jag så sjukt förvirrad över mitt kommentarsfält. Jag vet inte om vissa kommentarer hoppar fel mellan rodeobloggarna eller om jag är rent utav dum. Då och då senaste veckan kommer det långa kommentarer om saker där jag inte alls hänger med i svängarna. Jag vet inte om det är samma person som kommenterar i olika namn eller vad poängen ens är. Egentligen inte superintressant för er, jag är bara så förbryllad.)
.


yesterday’s outfit:
jersey – filippa k
skirt – american apparel
shoes- vagabond
suspenders – nitty gritty

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
27kommentarer
 • […] bjuder Sandra in oss till hennes mysiga lägenhet i Vasastan (Sandra och jag råkar faktiskt bo bara några […]

  Hemma hos - Hotspot | Rodeo Magazine 2010-03-26 11:57:26 http://rodeo.net/hotspot/2010/03/hemma-hos-2/
  Svara
 • emma-lou – nej nu är det över med det det.

  lisa marie – ha ingen ångest! vill man jobba med någonting så himla mycket så blir det så, jag lovar. viljestyrkan är så himla mycket större än prov. och tänk inte att alla skulle vara mycket bättre än dig, jag brukar också tänka så ibland och det ger mig så fruktansvärt mycket ångest. man måste bara inse att alla andra tänker likadant om sig själva. tänk på våren, ulliga hundar och kärlek. och så kommer det där provet gå finfint. puss.

  matilda – fin!

  linn – du måste nog första sluta tänka att du ska göra det bästa påslakandet i världshistorien, det ger en superångest! surfa runt lite på etsy, kolla inspirationsbloggar och sånt som typ ffffound! och gör moodboards och samla idéer. så ska du se att det går fint.

  johanna – puss!

  hej – lampan hittade jag på landet. den är hemskt gammal. du hittar liknande i vintagemöbelaffärer.

  sandra – ebay!

  Hej – ja den bloggen är fantastisk!

  sandra 2010-03-19 10:17:37
  Svara
 • Jag har hittat en så himlans fin blogg.
  Du borde läsa den! Jag önskar mest av allt att jag kunde få ett sådant fint brev från dessa två fina människorna, det är som julen i ett kuvert.
  Här är adressen: http://finabrevtillfinamanniskor.blogspot.com/
  Puss i kvadrat

  Hej 2010-03-19 09:41:31
  Svara
 • Åh fint med hängslen! Jag har en liknande kjol och har köpt på mig x antal randiga tröjor den senaste månaden så nu fick jag jättemycket inspiration till att matcha med hänglsen. Tack tack.

  Sara 2010-03-18 22:01:17 http://www.justdaydreaming.blogg.se
  Svara
 • Randigt är sjukt stiligt!

  Linda 2010-03-18 21:31:23 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • planchen….. DU MÅSTE SÄGA VART DU KÖPT DEN!

  sandra 2010-03-18 20:00:28
  Svara
 • oooh du är så fin!
  och jag vill också ha den stilen, men det är så svårt att hitta kläder och så.. och skor!! jag vill ha sånna skor med klack, fina skor med lite tjockare klack, som de du har på bilden!
  men det är så svårt att alltid ha den stilen! suck!

  sab 2010-03-18 17:31:53
  Svara
 • jag vet att du får höra det här så ofta att du säkert spyr på såna här kommentarer, men du har på riktigt den absolut finaste stilen i världen. du har den stilen jag vill ha, men inte riktigt når. keep on being you, girl 😉

  Linda 2010-03-18 16:57:28 http://lindarasberg.blogspot.com
  Svara
 • jag undrar var du köpt den förtjusande lampan i bakgrunden? den med de rosa lampskärmarna. helt fantastisk!

  hej 2010-03-18 16:39:44
  Svara
 • just beautiful!

  a 2010-03-18 15:38:20
  Svara
 • Du är alltid så fin! Och filippa K är himla bra. Liksom plisserade kjolar.

  Erica 2010-03-18 15:23:39 http://enettaiparis.blogg.se
  Svara
 • fin dag och du är fin

  Lisa 2010-03-18 15:10:54 http://popflickan.blogg.se
  Svara
 • Vad fint! 🙂 Randigt är ju aldrig fel. 🙂

  Anna-Maria 2010-03-18 14:10:55 http://www.annamaria-l.se
  Svara
 • ”Så alldeles hemskt vackert.”-listan på spotify vill jag ge dig ett väldigt stort tack för!
  Det blir himlans mycket roligare att lära sig franska och filosofi med tjusig musik i öronen.
  Tillsammans med en citronmuffin, en kopp kaffe (med små fluffiga vita hundar på koppen), jordgubb/vanilj parfym och randig tröja med spetskrage så utgör det världens bästa torsdag.
  Tack tack tack Sandra.
  Du är bäst.

  Johanna 2010-03-18 11:38:38
  Svara
 • det är precis som ena annan redan kommenterat ovanför. Flera rodeo bloggare har haft det problemet, typ milk och koltrast när han bloggade här.
  det är någon med allför mycket fritid och allför lite fantasi om huruvida denne ska förvalta den.

  ps. du är fin

  martina 2010-03-18 10:41:27
  Svara
 • Hej sandra!
  Du är som är så kreativ och så där… Jag ska söka in till en utbildning där man blir visual merchandiser. Intagningsprovet är att man ska utforma ett mönster till ett påslakan med inspiration från konstnärens ateljé. Nu känner jag att jag måste göra det mest kreativa, det mest witty, klurigaste bästa påslakanet som någonsin gjorts! Grejen är den att det är bara så svårt… Hur får man bra idéer till sådant här?

  Du har ju sökt in till berghs och kommit in så jag tänkte att du kanske har några bra tips!
  Tack tack tack och kram!

  Linn 2010-03-18 10:41:15 http://linnistaden.blogs.se
  Svara
 • det var det snyggaste!!! jag vill oxå

  fan 2010-03-18 10:06:06 http://fotarfarbrorn.blogg.se
  Svara
 • http://www.monkiworld.com/international/collection/#/product563

  Jag tror du skulle vara supersöt i den där! popcornkjol med knappar

  Matilda 2010-03-18 09:50:01
  Svara
 • that jersey is really lovely

  natasja 2010-03-18 09:49:37 http://tearsofmilk.blogspot.com/
  Svara
 • Emily har rätt. Det är dessutom samma kommentarer/texter hela tiden. Signe hade verkligen problem med det och det slutade i att hon inte kunde ha sitt kommentarsfält fritt längre. När man läser texterna är ju språket helt identiskt även om de är under olika signaturer, så antingen rör det sig om en väldigt sjuk människa eller någon som bara har hysteriskt kul för sig själv. Ni borde verkligen ta upp det här med Rodeo för det drar ju ner era bloggar till nivå ovärdig er.

  Anna 2010-03-18 09:41:04
  Svara
 • Nej, det är inte du som är förvirrad, det är samma person/flera personer som, vad jag förstått det som, besvarar andras kommentarer i ditt kommentarsfält/har egna konversationer med sig själva. Har sett det i de andra rodeobloggarna också, speciellt inne hos milk.

  Emily 2010-03-18 09:28:57
  Svara
 • Lovely outfit !

  Daisy 2010-03-18 09:23:24 http://www.prettygreentea.com
  Svara
 • Åh, Sandra. Du är så himla fin. Vet du det? Jag tror faktiskt inte alls på att du har dåliga dagar då du känner dig sådär deppig och bara vill bara ifred. Du är så himla fin och underbar jämt att jag faktiskt bara vill åka till Stockholm hem till dig och ge dig en riktig bamsekram.

  Men jag mår så dåligt just nu, Sandra. Jag vet inte riktigt hur jag ska komma ifrån det här. Jag får så jobbiga ångestattacker lite sådär helt plötsligt. Jag är en grubblare och grubblar för allt och blir så nervös när jag har sådär mycket att göra. Och just nu i skolan är det så himla jobbigt. Vi har en tenta om en vecka och det är så mycket att få in och det känns nästan helt omöjligt. Och tänk om jag inte klarar den? Då har jag ännu en omtenta efter mig. Och tänk om jag inte klarar min utbildning? Det är så många som är så mycket bättre än jag, det känns verkligen som det. Jag försöker intala mig själv att jag faktiskt är lika bra som alla andra. För varför skulle jag vara sämre? Men det är så himla svårt, Sandra.

  Och så hade vi en sådan där dag i skolan igår där olika företag pratade om vad deras IT-avdelning arbetade med och då blir jag så himla nervös. Då känns allt så himla nära. Jag vågar inte ta det stora klivet ut i arbetslivet, Sandra. Det skrämmer mig.

  Lisa Marie 2010-03-18 09:17:45
  Svara
 • fin som alltid 🙂

  Wysteriia 2010-03-18 09:15:51 http://Wysteriiasblogg.se
  Svara
 • Fint med randigt!

  Natasha 2010-03-18 09:13:12 http://www.natashasblogg.se/
  Svara
 • Jobbar du inte för Metro längre? *kram*

  Emma-Lou 2010-03-18 09:06:43 http://emmalou.myshowroom.se
  Svara
 • DET ÄR SÅ FINT ATT DET GÖR ONT I MIG. Du är så himla bedårande, Sandra!

  Patricia 2010-03-18 09:03:28 http://newyearsday.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman