Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

I’m so ashamed of it but I must admit the sleepless nights I’ve had about the boy.


Engelska Elle’s aprilnummer är det finaste jag sett.
Vackraste Chloé Sevigny, Miu Miu’s vårkollektion-extra-allt och världens finaste typografi.
Kände att jag bara var tvungen att visa.


Fint fint fint fint fint!

.

ps. nu är det så att jag har plockat bort min mailadress här på bloggen. för tillfället har jag 350 olästa mail i min inbox och jag kan inte i min vildaste fantasi komma på när jag ska hinna svara på alla dessa. Jag vet att ni har mailat om många viktiga saker och jag vill så gärna svara er, men jag hinner helt enkelt inte just nu. Så länge får alla som vill nå mig ställa frågor i kommentarsfältet eller be om min mail där om det är superduperviktigt. puss.
.
.


The april issue of Elle UK is marvellous! Love Chloé, love the overload of the Miu Miu spring collection, that wonderful Chanel piece in image three and the overall typography.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
32kommentarer
 • Titta in hos DaisyDapper på Katarina Bangata 33, på södermalm i Stockholm eller på nätet: http://www.daisydapper.com/se/grp/klanningar-2.php

  De har väldigt söta och roliga 50-talsklänningar.

  Lycka till!

  Svar till Maria ang retroklänningar : ) 2010-04-21 19:41:07
  Svara
 • Åh, nu blev jag jätteglad att du svarade =) Tack för hjälpen!

  Miriam 2010-03-24 17:58:49
  Svara
 • Mhhhm, jag vill döda dig lite. Ditt liv verkar så jävla fint, och du verkar så jävla fint. I’m gonna be like you when I grow up. Nu ska jag lä-lä-länka dig i min blogg 😀 HADE!

  Maggie Mae 2010-03-24 15:38:12 http://hamburgerphone.blogg.se/
  Svara
 • miriam – kolla mrsh.se, ebay (men är de väldigt billiga är de ofta fejk och be alltid om extra bilder på sömmar och kanske nummer om väskan är numrerad) och nathalie schuterman har webbshop också. sen netaporter.com, trésbienshop och neimanmarcus.com. kram.

  tinna – ja den är himla fin!

  ellinor – vi prenumerar på jobbet, men det står säkert i tidningen om du köper den. kram.

  carolin – kära du. gör det bara! är det dags så är det. leta lgnheter i gbg, malmö eller sthlm eller var du nu vill bo. det finns säkert några bra sidor för sånt som jag inte vet om. sök jobb på caféer eller barer eller typ pressbyrån, ja vad som helst. det är ingen stress att plugga. annars om det finns tid kvar tycker jag du ska söka i andra städer på andra universitet. man ska verkligen alltid följa magkänslan och det finns alltid lgnheter som har kollektiv eller behöver inneboende och så vidare, det behöver inte bli alltför dyrt. själv flyttade jag hemifrån när jag var arton, direkt efter gymnasiet. jag hade turen att jag fick bo i min styvpappas pappas lägenhet som han inte använde. när det är dags att rymma ska man göra allt man kan för att det ska bli så!

  sandra 2010-03-24 12:33:17
  Svara
 • Hej Sandra. Det här känns ju som det är jättedåligt tajmat, i och med att du har hundratals mejl att svara på, men jag vet inte riktigt vem annars jag ska vända mig till med mitt dilemma. Du känns litelitegrann som en storasyster, det har bara blivit så, så jag hoppas att du kan finna en liten stund när dom där 350 mejlen är avklarade att svara på min kommentar.
  Okej. Grejen äro denna att jag har börjat fundera på att flytta hemifrån nu på sista tiden. Efter eller under sommaren, har jag tänkt. Jag är 19 nu (fyller 20 i höst) och går ut gymnasiet om några månader. Jag har sökt till universitetet nu men bara till program och kurser på universitetet här i staden, vilket gör att min flyttning känns rätt onödig och svår att förklara för andra. Men jag känner helt enkelt att jag behöver få ta hand om mitt eget liv och sluta vara så beroende av mina föräldrar, och sluta låta dom ta så stor plats i min vardag för att säga det rakt ut.
  Jag behöver helt enkelt få växa upp litegrann och bli mer självständig. Men det känns fortfarande dumt av mig eftersom ekonomiskt sett så är det så mycket smartare att bo kvar hemma, och det känns som att jag kommer vara tvungen att försvara mitt val väldigt mycket, inte minst emot mina föräldrar.
  Sandra, när flyttade du hemifrån? Vad var dina skäl? Och har du några råd till mig? För jag går och tänker på det här varenda sekund och har gjort det i några veckor nu, och det ger mig en liten ångestklump i magen att bara omkring på.
  Jag förstår ifall du inte har tid att svara, men det skulle uppskattas jättemycket. Puss!

  Carolin 2010-03-23 22:26:51
  Svara
 • Hej sandra! Elle är verkligen en fantastisk tidning. Jag undrar, premunerar du och hur mycket kostar det ungefär? Eller köper du bara lösnummer lite då och då? 🙂

  Ellinor. 2010-03-23 21:14:48
  Svara
 • En annan finfin grej är den här stopmotion videon: http://www.youtube.com/watch?v=2_HXUhShhmY.
  Helt otroligt underbar!

  Tinna 2010-03-23 19:55:23
  Svara
 • Vad duktig du är som försöker svara på allas kommentarer Sandra! Hoppas verkligen inte att du har dåligt samvete för alla de där olästa mejlen! Det är ju inte din plikt att hinna svara på alla bara för att du har en blogg, speciellt inte när du har ett heltidsjobb vid sidan om!
  Och eftersom du verkar vara på svara-på-frågor-humör så tänkte jag ta tillfället i akt och fråga var man kan hitta fina märkesväskor second hand? Helst på internet, då jag bor i Lund. Är det E-bay internationellt som gäller där med eller? Jag är student och har blivit kär i så många av dina väskor! Speciellt den bruna från miu miu med rosetter! Helt underbar!!

  Miriam 2010-03-23 15:35:39
  Svara
 • fanny – jag älskar den, men den är så fruktansvärt sönderbloggad liksom. puss.

  angelica – det behöver ju inte vara någon känd eller hur? jag skulle nog berätta om mina favorit flickr-fotografer eller nåt sånt. eller det finns massa bloggare som fotar fantastiskt. följ ditt fotografihjärta!

  svar till maria som sökte vintageklänningar – wow tack för hjälpen <3

  linn – här kan du läsa allt om det http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.11838905 kram.

  sara- kanske göra samma sak fast med musik? i form av ett usb-minne och ett långt brev? varje låt är en händelse som hänt er liksom? eller bara rama in det finaste fotot på er och skriva och fixa och klistra fina saker runt om. eller en resa någonstans. en resa med ryan air kan kosta runt 100 pix om man letar rätt. känns liksom dyrt fast är billigt 🙂

  sandra 2010-03-23 14:01:03
  Svara
 • Hej fina Sandra. Får jag be dig om hjälp? Jag hoppas det.
  När jag fyllde 20 fick jag ett väldans fint fotoalbum av min bästa vän med foton på oss två tillsammans. Vid varje foto hade hon skrivit en anledning till varför hon älskar mig. Hur fint? Nu är det snart min väns tur att kliva ur tonåren, och jag vill ju såklart ge henne en lika fin present. Tyvärr är jag en fattig student och har inte så mycket pengar. Har du någon fin idé på en present som visar hur mycket jag tycker om henne?

  Tack för en jättefin blogg! Kramar!

  Sara 2010-03-23 13:47:59
  Svara
 • ÅH! så sjukt galet fint! Miu Mius vårkollektion är så fin och likaså Chloë.

  om du har fullt upp med mailen kanske det inte är någon idé att fråga något här heller? har lite praktiska frågor kring Berghs nämligen, eftersom jag funderar på att söka dit nu i vår (dock till diplomutbildningen i grafisk design och inte till reklam/copywriter som du gick). om du har tid så får du gärna bara svara ja eller nej på mina två frågor:

  1. det som får mig att tveka är studieavgiften. tycker du att det var värt att ta merkostnadslån för att gå på Berghs?

  2. det står att man ska ha minst 6 månaders yrkeserfarenhet inom relevant område. hade du det när du sökte in?

  Linn 2010-03-23 13:43:11 http://youlookgoodhun.blogg.se
  Svara
 • ja, jag gillade också det här numret väldigt mycket! annars är jag inte så glad i den typen av lay out de brukar köra med, även om jag är en stor sucker för elle uks plocksidor. fråga mig inte varför, men jag blir så glad av dem. är väl konsumentdelen av reptilhjärnan som njuter, eller nått… =)

  Emily 2010-03-23 13:28:35 http://www.emilydahl.blogspot.com
  Svara
 • Oh I love her so much. Thanks for sharing <3

  Cherry Lou 2010-03-23 13:12:15 http://cherrylouise.blogspot.com/
  Svara
 • galet fint!!

  Linda 2010-03-23 13:00:53 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • Himla fint, indeed!

  Ellen (ellerenellen.blogg.se) 2010-03-23 12:44:49 http://ellerenellen.blogg.se/
  Svara
 • yeah yeah yeah, i supe love this issue and love Chloe!! i’ve scbscribed it but need to wait until 3/27, i really cant wait for long time!

  Sophiemei 2010-03-23 12:24:53 http://cher-rever.blogspot.com
  Svara
 • Eftersom Sandra just skrev i sitt inlägg att hon inte hinner med alla frågor, tar jag mig friheten att ge dig några tips.

  1. Kolla på www.etsy.com (skriv in t.ex. 1940s dress i sökrutan och välja vintage i drop-down så kommer du få träff på massor av ljuvligt och en heeeel del är väldigt smått så lyllo dig som har XS! 😉

  2. Ebay.com såklart. Men jämfört med Etsy är det mer skräp på Ebay.

  3. Sök på 40-tal på Tadera.com (mest skräp men många fina fynd om man tar sig tid)

  4. Kolla in 59 Vintage Stroe, Lisa Larson, Old Touch, Beyond Retro etc i Stockholm. Dyrt men fint.

  5. Kolla in nätbutikerna Mint & Vintage och Mon Cheri. (Googla).

  6. Sök efter shoppingtips i bloggar som Niotillfem, Underbaraclara, Mon Cheri, Vintageportalen, Miriams Kafferep etc. De flesta har svarat på din fråga flera gånger, ta dig tid att kolla upp tidigare inlägg!

  Lycka till

  Svar till Maria som sökte vintage-klänningar 2010-03-23 12:22:51
  Svara
 • fint och mysigt och vackert och och

  Yohanna 2010-03-23 11:46:58 http://dolorez.blogg.se
  Svara
 • HJÄLP vad fint! Och då tycker jag inte ens så värst mycket om den där Sevigny. Eller tycker om och tycker om. Jag ser inte storheten med henne bara. Men ALLT ANNAT! De höga shortsen och alla andra kläder. De handskrivna texterna. Omslaget. På tok för fint är vad det är!

  Erica 2010-03-23 11:43:53 http://enettaiparis.blogg.se
  Svara
 • det var en himla tjusig tidning!
  Nu till min fråga(jag hade meljat så jag tänker fråga dig här:))
  vi har en uppgift på skolan att skriva om våra favoritfotografer och jag har ingen aning om vem som får mig att säga Wow och vilja se de där bilderna om och om igen. Så, eftersom du tar så fina bilder tänkte jag att du kanske har någon favoritfotograf som ger dig inspiration 🙂
  Jag hoppas, hoppas, hoppas du svarar 🙂 kram

  Angelica 2010-03-23 11:36:59
  Svara
 • Jag kom bara på en sak, har du skrivit om ”En kärlekshistoria”? Det känns onekligen som en film du borde ha skrivit om, men jag hittar inte. Jag vill i alla fall läsa något du skrivit om den, så önskemål om vad du ska skriva om är väl det här, om inte annat. Puss

  Fanny 2010-03-23 11:24:00 http://vadomenblogg.blogspot.com
  Svara
 • Wow! Snacka om inspiration!

  Linda 2010-03-23 11:13:40 http://www.lindassarajevo.blogspot.com/
  Svara
 • andrea – finns i varje pressbyrån!
  matrioshka – one of my fav series (a long with glee, big love, flight of the conchords and lost). I’m completely in love with Joan!

  sandra 2010-03-23 10:49:03
  Svara
 • Hi, Sandra! Maybe this comment has nothing to do with your post, or just a little bit, but… you should see the Mad Men series. I discovered the series by chance and is more than perfect! I also found your blog as well and it it is very cinematic. I hope you enjoy the idea as I really-really enjoy Mad Men and your blog.

  matrioshka 2010-03-23 10:46:48
  Svara
 • Oh I love it too!

  Daisy 2010-03-23 10:31:57 http://www.prettygreentea.com
  Svara
 • Tack snälla Sandra! 🙂

  Maria 2010-03-23 10:29:57 http://minigan.blogg.se
  Svara
 • Måste vara Elle’s finaste nr nånsin!

  Angelica 2010-03-23 10:29:48 http://heartglitch.blogg.se
  Svara
 • hur kan man få tag på engelska elle? går den att beställa från någon hemsida tro?

  andrea 2010-03-23 10:24:53 http://www.lowhighlife.blogg.se
  Svara
 • maria – kolla på ebay och etsy. sök järnet liksom. jag har gjort en berlinguide som du hittar här: http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.12591382

  sandra 2010-03-23 10:08:01
  Svara
 • Kanonfin tidning! Jag älskar handstilen. Och dodlandet vid sindan om. De känns så personligt på något sätt.
  Lite ”The Virgin Suicides” 🙂

  Jeanette 2010-03-23 10:03:55 http://interruptedfashion.blogg.se
  Svara
 • Ps. Jag åker till Berlin om en dryg vecka. Så där kan jag också leta om du vet något fint 🙂

  Maria 2010-03-23 09:59:56 http://minigan.blogg.se
  Svara
 • Sandra! Jag behöver din expertis! Var hittar jag fina 40 och 50-tals klänningar att ha på min tjugofemårsdag? På nätet eller i Stockholm? Jag är lite tanig och behöver hitta dem i storlek xs. Tacksam för alla tips!

  Maria 2010-03-23 09:59:08 http://minigan.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman