Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

finfint.

Jag blir så glad när jag kommer till jobbet och det ligger ett hemligt brev i mitt fack, eller när jag kommer hem sent på kvällen och innanför dörren ligger ett tjock kuvert med mitt namn noga handskrivet på.
Jag är så dålig på att tacka direkt på bloggen, men ni ska bara veta hur glad jag blir över era brev.
Här kommer ett himla mycket tack till er som skrivit till mig den senaste tiden.
Tycker om er mer än ni kan tänka er.


Tack Torunn som skrev så långt fint brev och gav mig godis och några slags cigaretter med hemliga meddelanden på i en tjusig rosa ask.


Tack Rebecca som jag fick örhängen i formen av dammsugare och godissvampar, de är minismå och hemskt gulliga.


Tack för ”usch-och-fy-brevet” Johanna, som tyckte att jag skulle se lite gladare ut när jag var ute och gick på stan. Helt rätt Johanna, nu ska jag börja le längs med gatorna. Kanske.


Tack Ingrid som jag fick ett långt och viktigt brev som gjorde mig så himla glad och en gäng med tablettaskar.


Tackar Louice, Tina och Betty som gav mig den minsta lilla second hand flygplansbroschen och ett gulligt rosa brev om att flygplanet nog behövde äventyr.


Tack Marija som hade virkat en macaron och skrivit ett rosaprickigt brev.
Macaronen bor på min nyckelknippa nu!


Tack Ingrid som såg den här lilla cykeln i en second hand-affär och tänkte på mig och Vinden. Mitt hjärta blev helt rosigt och varmt.

Ni är så fina.
.


Lovely gifts from some of my blog readers. You’re all wonderful!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
29kommentarer
 • Åhå, genomälskar flygplansbroschen! En sån skulle man gärna hitta i brevlådan.

  Alicia 2010-04-10 22:07:01 http://kvistgubbe.blogspot.com/
  Svara
 • Men just ja! Hade nästan glömt att jag skickade den där cykeln. Fint med rosigt hjärta.

  Ingrid 2010-03-28 19:13:30 http://enoughisenough.blogg.se
  Svara
 • åh, små överaskningspaket är bäst! förgyller dagen som inget annat.

  sv. Tack tack tack, ja du må tro att jag har haft fjärilar i magen ända sedan i tisdags, jag vill mest bara skutta hela tiden och går runt och ler för mig själv. (:

  cary 2010-03-25 22:53:35 http://caryw.blogg.se
  Svara
 • åh! det där var ju helt fantastiskt! speciellt godisörhängena!

  Anna 2010-03-25 21:53:15 http://www.stephaniesays.blogg.se
  Svara
 • Men var det där brevet om att du såg sur ut när du var ute på stan på riktigt? Från någon du inte kände? Hoppas inte, i så fall är det ju riktigt obehagligt.

  Jessi 2010-03-25 18:59:53
  Svara
 • Så fint!
  Jag älskar Les Anis de Flavigny! Vi köper ofta hem sånna när vi är i Frankrike 🙂

  eli 2010-03-25 17:29:02 http://ellir.blogg.se
  Svara
 • helt underbart!

  sofia 2010-03-25 17:24:47 http://www.lomeyende.blogg.se
  Svara
 • Å, en sån rosa cykel stod i bokhyllan hemma när jag var liten. Fast det var ingen tandem, men den hade exakt samma färg. aldrig är det nån som skickar små cyklar och flygplan till mig 🙁

  Anna 2010-03-25 17:15:57
  Svara
 • Hi Sandra! Wow! Seeing all the little cute stuffs/letters that you have gotten reminds me of a previous time when you wrote of how happy you were to receive an envelope filled with paper hearts and/or ribbons! 🙂

  If only i could write you a letter or send you a vintage postcard filled with hearts and bows and ribbons, but unfortuntely i do not live in Sweden but in sunny Singapore! How i wish i could fly to Sweden right now and say Hi to you and give you a big hug! Your blog really brightens up my dark days! Am loving you loads!

  <3

  Liaxp 2010-03-25 17:15:00
  Svara
 • Lisa M: Jag håller med Sandra. Jag ser inte heller någon anledning till att umgås med människor som ljuger och baktalar mig. Därav har jag slutat umgås med sådana. Livet är hårt. En del människor är ytliga och bara tar ens energi. Man måste umgås med människor på lika villkor inte på andras villkor. Ringer bara när det passar eller vägrar att ringa.. Vad är det för stil? Jag träffade en vän en gång som bara ville ha kontakt i bloggar. Det kan jag tycka är mycket märkligt. Något som jag påpekade, för det bara tar på ens energi.. Negativt och ledsamt. Jag vet inte vad den personen hade för konstig inställning till livet, men märkligt kändes det. Dök endast upp när det passade i bloggar. Kändes som vår vänskap inte var jämlik och den gjorde mig ständigt ledsen och sårad…Jag hölls fast i en destruktiv internetvärld som blev en stor lek. Den gav mig inget, jag vill inte leva på internet. Jag har funderat så många gånger på varför man vill något sådant??? Men jag finner aldrig något klokt svar… Vi ville olika saker helt enkelt.

  Den snälla! 2010-03-25 17:13:00
  Svara
 • Åh fint fint fint! Om jag hade hål i öronen hade jag genast satt mig och pysslat ihop såna godisörhängen, så himla fina!

  torunn 2010-03-25 16:54:54 http://torunn.se
  Svara
 • em – jag har redan sett de två gånger så jag hoppade den här gången. hörde att det var magiskt. som alltid. <3

  lisa m – det är svårt att svara på varför hon gör så, men en sak har jag lärt mig hittills, och det är att ALDRIG och då menar jag ALDRIG ha vänner som får en att må dåligt. Det är inte okej en gång och inte fler. En vän ska ALDRIG såra en, aldrig baktala, aldrig vara elak utan anledning. En vän ska peppa, vara ärlig, ge kloka råd och om de nu är irriterade över något, SÄGA det och aldrig aldrig kasta iväg och behandla som skräp. Jag har gjort mig av med samtliga av mina kompisar som jag upptäckte bara fick mig att må dåligt. Som ljög, som kunde träffa mig när det passade dem, som snackade skit och som oftare gjorde mig ledsen än glad. "jag säger det här för att vara ärlig" och såna meningar är en sån jävla klassiker till exempel för att sedan få en anledning att kasta skit på en. strunta i alla människor som får dig att må dåligt. på riktigt. världen är full av fina vänner som väntar på att få dig att må bra. puss.

  sandra 2010-03-25 16:53:24
  Svara
 • Åh, så himla fint. Jag förstår varför du får så mycket presenter. Du är en sådan fin människa och är värd det om och om och om och om igen tills ditt rum är helt översvämmat av presenter från oss som bara älskar din blogg. Och som älskar dig också förstås.

  Men Sandra, jag känner mig så himla ledsen just nu. Varför är så många människor så himla elaka? Jag har varit vän med en flicka i över tio år och idag ringde min allra bästa vän och talade om om att hon hade sagt att hon inte riktigt vet varför vi inte umgås längre. Jag blev så himla arg för att hon går bakom ryggen på mig och skyller över det på mig. Varenda gång hon är i ett förhållande så kastar hon bort mig som om jag är en liten boll som hon bara kan ta fram när hon själv känner för det och jag blir så himla trött. I hennes gamla förhållande umgicks vi inte på över ett och ett halvt år och sedan när de gjorde slut hörde hon av sig till mig igen. Men jag blev så himla arg inombords när jag hörde av min bästa vän vad hon hade sagt så jag sade till henne. Och hon gjorde klart och tydligt att vi ”inte har någonting gemensamt längre för många glider ifrån varandra” och det kändes som en pil som bröts av inne i hjärtat på mig.

  Varför behandlar vänner en så, Sandra? Bara för att man inte har liknande intressen så kan man inte vara vänner? Och bara för att man är i ett förhållande så kan man inte vara vänner? Jag blir så himla ledsen. Jag försöker att inte tänka på det, men jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Det känns som det är mitt fel för att jag inte vill göra det som hon vill göra och det gör så himla ont. Och att hon skyller över på mig att vi inte har umgåts för de gångerna vi bestämde så blev jagsjuk, det gör så mycket ondare.

  Lisa m. 2010-03-25 16:32:39
  Svara
 • å, vad härliga presenter du får

  Blomflicka 2010-03-25 16:27:26 http://www.blomflicka.blogg.se
  Svara
 • Sandra! Du gillar väl Magnetic Fields? Men du var inte på spelningen igår?

  em. 2010-03-25 16:19:02
  Svara
 • Jenny – inte läst den!
  en alv – äsch det är ju bara gulliga personer som skickar. jag röker och äter allt jag får! 🙂
  moa – åh!
  madde – det finns väl bara en sak att tycka om våldtäkter? förbannat vidrigt.

  sandra 2010-03-25 16:18:50
  Svara
 • Hej, bara undrade om du har en åsikt om våldtäckten i Östötsvik (eller hur man nu stavar till det) som de talade om på Uppdrag granskning senaste gången?

  madde 2010-03-25 16:14:39 http://www.utanstrumpor.blogg.se
  Svara
 • åhh men gud. vääääääldigt väldigt fint!

  johanna 2010-03-25 15:38:29 http://jafalk.blogg.se
  Svara
 • Sandra, kände att jag måste berätta för dig! Idag har jag suttit ute på balkongen i bara klänning och det var varmt! Vintergäcken och snödropparna blommar över allt och man blir ibland för varm i sin vårjacka. Vet ju att du längtar så till våren och sommaren – och du – DEN ÄR PÅ VÄG! <3

  Moa - En magisk purt til en anan värd 2010-03-25 15:36:52 http://www.moa-fatamorgana.blogspot.com
  Svara
 • Åh små, härliga, rosa drömsaker…

  Hanas 2010-03-25 15:36:44 http://chien-andalusia.blogspot.com
  Svara
 • Åh så himla fint! Vill också få brev fniss.

  Lisa 2010-03-25 14:29:58 http://popflickan.blogg.se
  Svara
 • Åhå, så fint!

  Ellen (ellerenellen.blogg.se) 2010-03-25 14:08:14 http://ellerenellen.blogg.se/
  Svara
 • Det slog mig, vågar du äta godis som inte är förpackat? Som du får i breven menar jag. Och nu tänker jag inte på kalorierna utan på det man lärde sig som liten ”Ta inte emot godis från främlingar”. (Ändå fick man gå påskakärring tills benen inte bar längre..)

  en alv 2010-03-25 13:54:26
  Svara
 • Vad gulligt av folk att skicka små presenter sådär. 🙂 Jättefina saker!

  Anna-Maria 2010-03-25 13:51:05 http://www.annamaria-l.se
  Svara
 • Nämen oj vad fint av alla. Tänk att så många tänker på dig och t om skickar saker till dig, lite läskigt men hur fint som helst. Du är bra du Sandra!

  Nora 2010-03-25 13:36:06 http://youmeoui.blogg.se
  Svara
 • riktigt söta grejer det där ! 🙂

  nellie 2010-03-25 13:26:40 http://www.fanvaflott.blogg.se
  Svara
 • Wow vilka presenter du får! Har sett sådana där små rosa cyklar (fast vanliga, inga tandemcyklar) i en butik och de är himla söta.

  Erica 2010-03-25 13:18:49 http://enettaiparis.blogg.se
  Svara
 • De där cyklarna kan man samla på! Det finns massor och jag hade en vit med cykelkorg framtill! De finns i mindre och riktigt stora! 🙂 Undra om dem är ifrån 80- eller 90-talet?!

  Frida H 2010-03-25 13:11:26 http://livingdeluxe.blogg.se
  Svara
 • Hej Sandra!!

  Såg du skrev om brittiska ELLE April och ville fråga dig en sak för jag har också läst den. Vad tyckte du om den artikeln av Luke Barker som vunnit skriv tävlingen, och skrev om människorna som besökte hans cafe och deras modestil?

  Var det bara jag som tyckte den var otroligt dömande och ytlig?

  Jenny

  Jenny 2010-03-25 13:07:54 http://ginandmilkthings.wordpress.com/
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström