Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

3 saker om Tokyo.

1.

Sofie har intervjuat mig om Tokyo på nyheter24:as resesajt.
Läs här vetja!

.
2.


En flicka som heter Hanna är i Tokyo en hel månad och uppdaterar ofta om sina äventyr. Jag älskar att följa med folk på resor och om du också gör det, klicka här!

.
3.
Vi avslutar med en bild som Said tog på mig när jag var i Tokyo i våras som är så fint blå:

Och sen vill jag också säga tack för alla fina kommentarer i förra inlägget. Ni gör mig så glad på sätt som knappt går att förklara. Tycker så mycket om er.
.


3 Tokyo related things: 1. A travel site made an interview with me about my trips to Tokyo. Read it in Swedish here. 2. A girl called Hanna has a lovely little blog where she writes about her one month vacation in Tokyo. Read it here. 3. A picture of me that Said took this april under the cherry trees in Yoyogi park.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • sandra ! du skrev förut att den där keep your make up-sprayen inte funkade riktigt . jag frågade min kusin när jag var i tokyo ett par månader sedan (mitt i juli när det var tusen grader varmt) och då berättade hon att japanska tjejer använder det på sommaren (ungefär precis när jag var där) eftersom man svettas så otroligt mycket och för att sminket inte ska svettas bort . det är nog därför du inte märkte någon skillnad, det är ju sällen hundra grader varmt och sminkbortsvettningsvarning i det här landet som bekant . och kanske inte tillräckligt varmt på hanami heller . ja det var bara det .

  V 2010-09-10 13:35:48 http://vickys.se/
  Svara
 • johanna – åh. mitt nästnästa mål får nog bli att bo i tokyo ett litet tag jag med!

  sandra 2010-09-09 16:15:03
  Svara
 • Aha, okej, då kanske var det helt enkelt bara roligare kläder när jag var där för jag såg inga beige färger utan mer färgglatt randigt och rätt kul. Men visst kan jag försöka överbevisa dig en gång, om jag har tur så flyttar jag dit ett år, så det kan alltså funka 🙂

  Johanna 2010-09-09 13:51:56
  Svara
 • johanna – nä jag tycker inte laforet hade något kul heller. den här konstigt märkliga ”lantlolla” stilen i japan som rådde när jag var tyckte jag var hemsk. och den var ju överallt. beige spets på allt allt och blekt blommiga tyg. dör av tristess. du får ta med mig nästa gång och peka och visa var jag ska handla! 🙂

  Sanna – åh finaste någonsin. tack snälla. <3

  spunnet socker – lägg undan korsorden och rör vid honom! vad sjutton det behöver inte vara en smällkyss. jag är också blyg när jag är svag och förälskad men det finns så mycket tydliga tecken man kan ge. en längre snuddning vid en axel, att lägga sitt finger över hans, krama länge och lukta i nacken. och skriva till honom. ord är ibland enklare. kanske är ni vänner på facebook? skriv att du drömde om honom inatt eller något. att ni hånglade och det var fint som snus. och, jag vet inte om du dricker alkohol, men annars: öl. drick öl med honom. öl gör en modig. öl skapar hångel. du har hur som helst inget att förlora. du klarar det här! jag håller alla tummar!

  nana – hurra!

  sandra 2010-09-09 11:49:43
  Svara
 • fantastisk fantastisk fantastisk! jag flyttade nyss til tokyo och hoppades på att høra dina forslag. har inte varit i daikanyama enn, men nu fikk jag verkligen lyst!

  nana 2010-09-09 09:21:49 http://ohmytokyo.tumblr.com
  Svara
 • Åh gud vad jag älskar japan! tack för tipset! 😀

  Angelica 2010-09-08 20:16:03 http://mataduvor.blogg.se
  Svara
 • That’s such a cute photo of you, I hope one day I can visit Tokyo to xoxo

  Cate 2010-09-08 15:37:48 http://cateaclysmic.blogspot.com
  Svara
 • Åh vad peppad man blir på att åka till Tokyo!

  Maria 2010-09-08 15:15:19 http://rosepetalsandribbons.com/
  Svara
 • ”dessutom är allt i stlk 32” man kanske skulle flytta till japan ändå, så trött på att alla snygga kläder är för stora för lilla mig!

  Sofia i London 2010-09-08 14:39:29 http://sophedeluxe.devote.se
  Svara
 • När vi sitter så näranära varandra som det går utan att egentligen nudda varandra. När vi sitter med huvudena tätt ihop över ett korsord och han frågar om jag ser, lite som en ursäkt för att jag ska dra min stol närmare hans. När allt är upplagt för ett fint ord eller en kyss. Hjärtat bultar, han luktar så gott. Hur gör man då när man är så fruktansvärt blyg och man vet att han är det också? Och jag vågar inte. Han vågar inte. Vad gör man då? Fumlig blyg indieromantik är det bästa jag vet, men FAN när man är mitt uppe i den och inte kommer vidare. Vi har suttit med de där jävla korsorden i två år snart. Hur gör man då, Sandra, hur gör man?

  spunnet socker 2010-09-08 10:35:32
  Svara
 • När jag läste ditt föregående inlägg påmindes jag om när jag var tretton-fjorton och hittade din användare på Sockerdricka för första gången. Hur jag läste och läste och läste och inte kunde få nog. Hur jag skrev ut ”pappershjärtan” och tejpade upp över min lilla åttiosäng och läste högt för min första pojkvän och han förstod faktiskt det vackra. När jag läste en novell för min mamma och hon inte förstod och jag blev så besviken att jag sprang in på mitt rum och smällde igen dörren och grät. För att hon inte förstod och hon var ju min mamma, min bästa vän, hur kunde hon inte se? Hur jag läste dina dikter tills allting jag försökte skriva bara blev bleka kopior av dina ord och jag var tvungen att sluta läsa ett tag för att jag hade egna ord att berätta med och de drunknade lite i dina.
  När jag läser dina ”gamla” noveller och dikter på sockerdricka hamnar jag genast i mitt gamla barndomsrum igen, med min jättestora stationära dator, med den där känslan i maggropen som säger att ”det här är fanimej magi, och ingenting annat.”
  Du är fantastisk.

  Sanna 2010-09-08 09:48:55
  Svara
 • Du är bara sååå bra Sandra! Vilka härliga tips. En dag ska jag ta mig dit, speciellt nu när min bästa vän ska dit och jobba i 2år. Nästa vår satsar jag på!

  Alexandra 2010-09-08 09:41:49 http://metrobloggen.se/aforaction
  Svara
 • en ska bort i min kommentar, jag tänkte först skriva en annan mening och glömde sen sudda. Sorry! 😉

  Madeleine 2010-09-08 09:37:54
  Svara
 • Det är faktiskt hanna och hennes pojkvän Emil som skriver i bloggen båda två 🙂

  x 2010-09-08 09:30:34
  Svara
 • Hehe, jeans med fjärilar låter sådär. Men jag hoppas att du gillar strumpbyxor med fjärilar Sandra 😉 för det gör jag, IBLAND! Hehe, annars så kan vi lägga upp en battle om vilka kläder vi gillar! Det vore kul? Eller 😉 Framförallt intressant är det VILKET land kläderna kommer ifrån? En annan sak som är bra att tänka på! För dig som även gillar second hand och verkar fundera över dina köp är fair trade, här finns det i alla fall ett viktigt värde i att fundera över var kläder kommer ifrån. Mer en som en statusgrej, för sig själv…
  Men som sagt jag tycker att du har en fina kläder som passar din egen stil, så missförstå mig inte…
  www.rattvishandel.net/fairtrade/klader.aspx

  Fred på jorden!

  Madeleine 2010-09-08 09:14:56
  Svara
 • vi vill till tokyo. hej.

  charmere 2010-09-08 08:54:09 http://charmere.blogspot.com/
  Svara
 • Sandra, jag läser din blogg varje dag och håller med om i stort sett allt du skriver, och du skriver så fint. Men nu måste jag protestera! Tokyo är den mest fantastiska plats att shoppa kläder på, som jag någonsin besökt! Och jag tycker inte om låga jeans med fjärilar på, utan ungefär samma kläder som du (och har ungefär samma storlek som du också). Så jag tror att du måste ha varit i helt fel område. Runt Omotesando (de små gatorna på båda sidor + varuhuset La Foret) kryllar det av ”vanliga” klädbutiker. Så nu vet du det, ifall du åker dit igen!

  Johanna 2010-09-08 08:42:34
  Svara
 • Hej! Har precis upptäckt din blogg; kanonfin. Gillar känslan i dina bilder och uttryck!

  Leila 2010-09-08 07:13:32 http://ejutgivetmaterial.blogspot.com
  Svara
 • så himla fin!!!!

  Mimmi 2010-09-08 02:52:26 http://mimmili.blogg.se
  Svara
 • underbart!

  Linda 2010-09-08 00:34:36 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • you are lovely.

  bzu 2010-09-08 00:33:06 http://www.bezukowa.blogspot.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Niklas Berglind
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström