Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

om november och kaniner.


foto: bony elbows

.
Jag får så många fina kommentarer.  Det är sådan lyx, alla dessa människor som ständigt gör mig så glad. Ibland kommer jag ihåg att spara vissa i en liten mapp på datorn, fast nästan alltid glömmer jag bort. Här är i alla fall några extra fina som hamnade där:
.

Jag har alltid haft en liten grej för pojkar med stora öron, jag tycker det ser så charmigt & busigt ut. spela roll om pojken är en kanin eller en människa.
.

Världens finaste ringde mig och vi gick runt på kullerstensgatorna tills vi till slut hamnade i min säng där vi fortsatte att prata, sen somnade vi och nästa morgon pussade han mig ända till vi var så hungriga att vi var tvungna att äta frukost i en och en halv timme. Det var så bra och jag var tvungen att berätta för någon, men det är så speciellt och att man kan inte berätta för vem som helst utan att förstöra skimret. Men jag tyckte att du borde få veta.
.

Vad fint att alla som läser din blogg ser precis ut som små prinsessor. Tänk så fantastiskt att det finns så många. Det kan man tänka på när dagarna känns gråa och våren omöjligt långt ifrån. När man sladdar runt i sina hala boots längs gatorna i Stockholm och nynnar på vackra sommarmelodier. Tänk att det finns så många vackra prinsessor!
.

För två månader, en vecka och fyra dagar sedan:
-När någon frågar vill jag kunna säga att du är min, sa han.
-Men gör det då.
.

I år såldes min sommar stuga. Minimal gul stuga där jag spenderat varje sommar i mitt liv. Inget rinnande vatten, men där bodde vi. Finaste stranden med genomskinligt vatten och ljus sand. Så sålde de min fasta punkt i livet och inget vart kvar. Det ska rivas och byggas en stor stuga som mer är som en villa. Min lilla gula försvinner och jag får aldrig se det mer. Jag är bara 17 så vem lyssnar på mig? Vem bryr sig om jag går sönder?
.

Jag brukar se dig runt slussen ibland. Jag älskar att se dig runt slussen ibland.
.

När du är ute på stan så borde du fotografera människor som ser ut som sagofigurer. Du träffar ju såna ibland. Kan du inte ha en liten sagofigurs-runda. Vi kan tipsa dig om vart de finns! De kanske alltid sitter på sin balkong just klockan åtta, eller jobbar på det där caféet på onsdagar.
Skulle det inte vara fint med en sago-jakt?
Eller ha en sago-figurs-”tävling”, där vi kan skicka in våra egna sagofigurer.
Det skulle vara fint.
.

Min lillebror är världens finaste. Han heter Viking, är 7 år gammal och sitt namn till trots världens mesigaste lilla pojk. Första gången vi såg den här filmen (min granne totoro) tillsammans satt han nära nära och höll min hand genom hela filmen. ”Något läskigt kommer hända” sa han hela tiden. ”Jag VET att något läskigt kommer hända!”
Nu ett år senare tvingar han mig att se den jämt. Minst en gång i veckan, helst två gånger på raken. Så fort vi kommer till scenen där Totoro och de två flickorna står och väntar på bussen och den gulliga kattbussen dyker upp, så pausar han, spolar tillbaka och ser om scenen minst tre gånger. När Totoro blir glad över regndropparnas smatter på sitt paraply spricker min fina bror upp i världens charmigaste leende och fnittrar.
Jag tror att min bror kommer växa upp till världens härligaste pojk. Åh vad jag tycker om honom! (Jag ville bara berätta det nu när jag ändå hade chansen)
.

jag vill inte att sommaren ska stanna för alltid. Jag behöver hösten och november för annars kan jag inte fylla år..
.

Vet du, jag drömde om dig inatt!
Vi började kvällen på Vassa Eggen med middag och vin, sen var jag och min man hos dig på efterfest, du bodde i en takvåning med dusch utomhus, hade en massa fina böcker och prydnadssaker. Vi åt småsmörgåsar och drack kaffe och rosévin, jag fick låna utomhusduschen då kom din lilla tufsiga hund och sprang iväg med min handduk!
.

(icke-kronologisk ordning)
1. när jag stod i ett mörkt kök med en utländsk pojke med snedlugg som krullade sig lite i sidan. hans händer om min midja och vi andades ikapp, med näsorna precis vid varandra. men jag drog mig undan och sa att jag nog inte ville kyssa honom, jag skulle ju sakna honom så förbaskat. men han la håret bakom mitt öra och lutade sig fram. våra läppar möttes, och hans tunga smakade apelsinjuice.

2. när jag och fina pojken i klassen över mig stod på busshållplatsen och väntade på min sista buss en snöig natt. han tog mina kalla kalla händer och fastän vi stod bland tio andra drog han mig sakta tätare och tätare till sig. när bussen kom frågade han om jag verkligen behövde åka. då jag försiktigt nickat lade han sin varma hand bakom min nacke och kysste mig. kysste mig så att all kyla i kroppen smälte och glömdes bort.

3. då jag hade för mycket förbjuden öl i kroppen och benen inte kunde gå rakt. då den långa killen med det röda håret och de fina fräknarna kom upp för trappan och log mot mig. ”hur är det?” undrade han försiktigt, och jag försäkrade att det var hur bra som helst. han tog min hand och vi landade allt för tätt i en mjuk liten soffa. där delade vi öl och han berättade att han bodde i min grannby då han var mindre.

4. då jag, tillsammans med ett dussin andra fina individer, var fast i en stuga. vi tittade på dåliga filmer och satt tätt tätt ihop i en röd sammetssoffa. visst hade vi spanat lite på varandra, och vi hade pratat om vardagliga saker. jag såg i dina ögon att du tänkte samma som jag, men jag vågade inte. men mitt under den sämsta filmen förde han sin hand till min haka och vände mitt huvud mot sitt. vi kysstes så tyst och mjukt, ingen skulle ju märka tänkte vi. fast visst märkte alla, men det var det värt.
.
.


Extra cute comments that I’ve got recently. Read them through google translator here.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
58kommentarer
 • Jag måste bara… Jag måste bara få skriva av mig, när jag ser detta.

  Jag har världens bästa pojkvän. Många tjejer säger så, och det de säger är sant. Men, min pojkvän är världens bästa pojkvän för mig.
  Världens bästa för att han pratar norrländska och säger ”s-sch-schedaa?” så himla fint.
  För att jag, 14 Februari åkte 136 mil enbart för att få träffa pojken från internet som fotar så fint. Den 14 Februari stod vi i hans kök och jag hade rött läppstift, helt plötsligt kysste han mig och det kändes som om att världen bestod av moln.

  Vet du vad det finaste är?
  Att första gången jag skrev med honom blev jag galet intresserad.
  En vecka senare skaffade han flickvän och jag intalade mig själv att jag inte kunde vara ledsen, för han var bara en internetvän. Men jag var fast besluten om att hon skulle krossa hans hjärta och då skulle han hitta mig.
  Och visst hände det.
  Och den natten de gjorde slut, då skrev vi långalånga sms om kyssar och kramar.
  Han är bäst.

  Zandra 2010-09-30 20:50:04 http://fyrahundrafem.blogg.se
  Svara
 • men åh så fint.

  Linda 2010-09-16 14:36:46 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • jag önskar jag kunde berätta lika fint om alldeles underbara händelser som hänt, men det är tomt. kommer det komma någon dag och slå mig rakt i ansiktet, eller ska jag dö NÄSTAN (he he he) okysst och allt det där… JAG HAR FÖR 17 INTE ENS VARIT KÄR.
  jag älskar din blogg, den är så himla fin och bra.

  sandra 2010-09-15 23:15:27
  Svara
 • asså ibland när jag läser i den här bloggen börjar jag nästan grina

  nellie 2010-09-15 14:09:32 http://radisorna.blogspot.com
  Svara
 • Jag såg dig på Way out west när du sprang till Beach house och sen när du kom från scenen. Nu ångrar jag att jag inte gick fram till dig. Men du var precis lika fin i verkligheten om inte ännu lite finare.

  Anna 2010-09-15 13:52:47 http://tupparitaket.blogg.se
  Svara
 • vad fin du är, jag vill också vara kär!

  amalia 2010-09-15 12:40:04 http://byamalia.blogg.se
  Svara
 • moa – haha älska drömmen!

  bella – jag tror inte riktigt det var det som personen menade, att det var något ytligt. det kom från ett inlägg liknande det här, där alla berättade fina historier. och förövrigt ser du ju precis ut som en docka.

  pjamasfrida – <3 puss.

  sandra 2010-09-15 10:22:05
  Svara
 • Jag måste också få berätta.
  Jag träffade världens vackraste igen i somras.
  En månad tidigare hade jag frågat varför han ville vara med mig. Han sa ”du får svaret när du minst anar det”
  Och en dag sa han ”jag har en sak jag vill säga till dig men jag vet inte om jag vågar.” ”Jo” sa jag. ”Jag älskar dig. Där har du ditt svar”. Jag smälte direkt.

  Men nu är han inte min längre. Och ingenting gör ondare än vetskapen att han är nån annans nu.

  pjamasfrida 2010-09-15 09:52:20 http://pjamasfrida.tumblr.com
  Svara
 • kika gärna in på min blogg! 🙂

  Felicia Lindblom 2010-09-15 08:32:10 http://www.flelicia.blogg.se
  Svara
 • Typiskt! jag ser inte ut som en docka.

  Bella 2010-09-15 00:57:42 http://disabella.devote.se
  Svara
 • så himla vackert. man blev helt varm i kroppen utav att läsa alltihopa.

  Lisa 2010-09-15 00:18:15 http://popflickan.blogg.se
  Svara
 • då jag såg att någon skrev att hon hade drömt om dig, så måste jag tala om att det har jag också gjort!
  jag drömde att jag träffade dig i en hiss, det var jag, du och en man. jag vågade inte säga hej till dig. men helt plötsligt skulle mannen ta en outfitbild på dig, i hissen, och jag fick för mig att stoppa in min fot i bilden. så jag gjorde vad jag kunde för att min fot och sko skulle synas!
  senare, då jag läste din blogg den dagen, var den bilden med. och visst syntes min sko där! du hade även skrivit en kort fin text om mig, och på något sätt förstod jag att det var en av mina fina vänner som hade sagt till dig att du skulle skriva det om mig, som om att det var från dig. men jag förstod att det var hon, på något konstigt sätt.

  moa 2010-09-14 23:19:25 http://moaornberg.blogg.se
  Svara

 • tack för alla fantastiskt fina kommentarer. om och om igen. berättelser, komplimanger som man liksom inte får av nån annan och viktiga ögonblick i era liv. jag sitter här i sängen och ler i smyg. och ni som frågar om ni får skriva av er, men inte i kommentarsfältet är välkomna att maila mig. min mail står däruppe under min profilbild. jag försöker svara så många jag kan, men tyvärr hinner jag inte svara alla. jag läser däremot alla såklart, och även om jag inte svarar just dig betyder det inte något särskilt, det är slumpmässigt. och jag önskar så att jag hann svara alla, men då skulle jag behöva sluta jobba 9-5 och börja bara jobba med niotillfem och det går inte nu. men maila för sjutton, ibland kan det vara skönt att bara få skriva av sig.

  och alla ni som frågar om new york, ni måste låta mig få berätta i min egen takt. bara för att några tidningar nosar upp någonting betyder inte det att jag är redo än. jag vill vara alldeles 100% säker innan jag skriver det här och jag är fortfarande i visumprocessen. och oroa er inte. självklart kommer jag fortsätta blogga och självklart kommer jag och ludvig fortsätta vara ihop. jag är ju kär i honom.

  här får ni en jättefin låt förresten: http://open.spotify.com/track/03X56OrDOejgWEz5bVX1gJ

  sandra. 2010-09-14 23:19:17 http://rodeo.net/niotillfem
  Svara
 • Ibland är det lite som att kliva in i en annan väldigt fin värld när man läser din blogg.

  Linda 2010-09-14 23:11:51
  Svara
 • Åh jag måste också berätta.

  Världens finaste pojke jobbar hos grönsakshandlarn på torget där jag bor. Fina käkben och en lock i håret där framme. Och han är så fin så jag handlar frukt och grönt varje dag när han är där. Bara för att se på honom. Han måste tro jag är galen. Eller att jag äter ofantligt mycket grönsaker.

  L. 2010-09-14 22:49:51
  Svara
 • först; Fint, förstås. Sen;

  Jag är sorglig på det sättet att varje gång en pojke säger att han är kär i mig slutar det alltid med att han frågar varför jag läser böcker hela tiden, varför jag har ballerinaskor i snö och röda strumpbyxor. Varför jag är en sån nörd. Böcker är det tråkigaste som finns säger dom. Jaha, men du är det tråkigaste som finns, sa jag och vände på klacken. Sen pratar dom med flickan med jätteproffsigt nopprade ögonbryn istället.

  Magdalena 2010-09-14 22:49:31 http://dagensmagda.devote.se
  Svara
 • åh, fint.
  som en liten rosa karamell som smakar smultron i såntdär prassligt papper som du upptäcker i din ficka när du är påväg hem en regnig trött höstnatt, och kommer att tänka på hur fint just det är.

  kajsa 2010-09-14 22:40:54 http://asseriousasyourlife.blogg.se
  Svara
 • åh, tänk att livet kan vara så underbart
  Det är så fint!

  Joanna 2010-09-14 22:24:42
  Svara
 • Läste just artikeln i *pip* och vill bara framföra ett stort grattis! Låter ju hur spännande som helst – både för dig och för oss bloggläsare. Vad duktig och ambitiös du är! Stort lycka till! ♥

  Ulrika 2010-09-14 22:07:45
  Svara
 • Erik säger:
  underbara du
  flickan
  skulle kunna kalla dig åh, för är liksom det jag tänker och känner med dig

  sophie 2010-09-14 21:50:46 http://partalitegranna.blogg.se
  Svara
 • Läste i Ninas blogg att ni flyttar till NY. Uppfattade det i alla fall som att du också ska flytta. Galet! Jag blev alldeles ledsen av någon anledning. Kändes som om en kompis skulle flytta långt långt bort tror jag. Följer bloggen med?

  Fanny 2010-09-14 21:45:35
  Svara
 • Åh, vad fint! Funderar på om alla dina läsare är lika gulliga som dig. Kanske. Vilken tur dom har i så fall… hihi
  ps. Din blogg är ju världens finaste i varje fall. Kram.

  nathalie 2010-09-14 21:26:41 http://hecate.webblogg.se/
  Svara
 • får jag också berätta en sån fin sak? jag blev så inspirerad nu och jag har alltid velat berätta detta för någon.

  det började i juni då jag träffade en man på en studentfest. vi drack jättemycket öl och cider och spenderade timmar framför en skrivmaskin där vi skrev en rad var tills pappret tog slut.

  sen började vi ta promenader då och då, helst varje dag. vi pratade hela tiden, jättemycket.

  sen en dag efter kanske tre veckor låg vi på en gräsmatta i den överjordiska hettan och han tittade på mig och så kysste han mig. sådär pang bom. och han var jättebra på att kyssas och sen kysstes vi hela eftermiddagen. han sade att han bara ville spricka av lycka.

  sen åkte han på roskildefestival i nio dagar och sedan han kom hem har det varit vi. 100% vi.

  Karin 2010-09-14 21:25:26 http://sharpenmybodylikeapen.blogg.se/
  Svara
 • läste att du ska byta jobb, grattis! kommer du flytta till new york nu? kommer bloggen följa med?

  malin 2010-09-14 21:01:10
  Svara
 • han har ett litet underbett, står tätt bredvid. jag tittar när han visar inställningar på kameran, nej där, säger han och tar tag i min hand. vi trycker på rec tillsammans och hans blick i ögonvrån, ler snabbt. han doftar så varmt och tvål. säger: vad heter du förresten?

  cecilia 2010-09-14 20:41:17
  Svara
 • du förtjänar det bästa för du är så fin!
  allt känns bättre nu än vad det någonsin gjort, och jag har precis köpt ett par skor som är röda, fast lite rödbruna, men mest röda. jag är lite orolig att de ska sticka ut, men så får det vara då, ingen kommer väl ihåg det om tio år! pusss

  sab 2010-09-14 20:40:08
  Svara
 • sandra? kan vi prata jag behöver prata.
  Om du skriver en liten stjärna efter ditt nästa inlägg så kan jag välla ut ord om mitt problem.
  du är fin

  SIri 2010-09-14 20:17:23
  Svara
 • hur vet man om man är kär i killen eller i själva förälskelsen?

  tjej, 14 2010-09-14 20:13:13
  Svara
 • Eftersom du gör hela världen lite gladare och det känns som om du skriver just till mig så är det klart och väldigt underbart att du får så fina kommentarer. Nu ska jag gå och äta upp en mil läxor- puss!

  Gabriella 2010-09-14 20:03:45
  Svara
 • I read this post in google translator, and sometimes the phrases get slightly mixed up. But I think it makes it even sweeter and more heartbreaking…like ”but he added the hair behind my ear and leaned forward. our lips met, and his tongue tasted the orange juice.” or this ”My little yellow disappears and I may never see it more. I’m only 17 so who listens to me? Who cares if I break?”
  Thanks for sharing these:)

  Mary 2010-09-14 20:01:46 http://insidemyhideaway.blogspot.com/
  Svara
 • SANDRA,

  jag hittade en kortfilm när jag surfade runt på svtplay… och jag tycker verkligen att du borde titta på den omedelbart! här har du länken;

  http://svtplay.se/v/2022004/kortfilm_i_svt/love_and_war?cb,a1364145,1,f,-1/pb,a1364142,1,f,-1/pl,v,,2107825/sb,p113326,1,f,-1¨

  hoppas du gillar den, det gjorde jag.

  nathalie 2010-09-14 19:57:22 http://jesuisnathalie.blogg.se
  Svara
 • det är så himla trevligt att nästan varje gång man tittar in här är där en ny fin gif till höger <3

  frida 2010-09-14 19:54:08 http://lunarenigma.tumblr.com/
  Svara
 • När man läser såna här kommentarer (speciellt den sista) så blir man så där pirrig som när man är kär. Svävar på moln en stund liksom. Det är härligt

  Sanna 2010-09-14 19:52:04 http://smark.blogg.se
  Svara
 • sandra varför tycker du inte om din näsa?
  jag har tittat på den förut och tänkt ‘gud vad jag vill ha hennes näsa!!’
  superfin, precis som du.
  ville bara att du skulle veta det, puss!

  Eira 2010-09-14 19:49:45
  Svara
 • vissa är så vackra så man vill gråta. Var inte den sista texten underbar, den med busshålsplatsen? <3
  Kram, tack Sandra, du gjorde min dag.

  Amanda 2010-09-14 19:48:43 http://spiritsoul.tumblr.com
  Svara
 • Kommentarerne var så fine, at jeg fik mod til at skrive til den dreng, jeg går og tænker på. Han svarede tilbage efter to sekunder!

  Emma 2010-09-14 19:41:50 http://navn.blogg.se
  Svara
 • Jag drömde att jag hånglade oavbrutet med en kille i blå o vit tröja. Det hela va en upphetsande oavbruten hångelstund. Konstigt, för senast igår tänkte jag att jag aldrig minns mina drömmar. Jag är helt ärlig, känns som ett tecken. Jag bör hångla me killen som gillar mig.
  När?

  M 2010-09-14 19:36:04
  Svara
 • Sandra! Det här, det här är varför jag sparar din blogg till sist, till allra allra sist. Då vet man ju att man får ett bra slut på det hela.

  Julia 2010-09-14 19:31:31
  Svara
 • jag läste en sak ibland dina kommentarer i morse. och jag kunde inte sluta undra; kommer karln din att följa med? kommer ni att klara er?

  Sofia i London 2010-09-14 19:12:48 http://sophedeluxe.devote.se
  Svara
 • Nej men hjälp, din kommentarbox verkar nästan vara som någon sorts anslagstavla för undangömda poeter. Vad mysigt!

  Tessan - KREATiV text I foto I design 2010-09-14 19:02:44 http://kreativ.blogg.se
  Svara
 • How lovely those comments are, you are so lucky to have such wonderful readers! <3

  Diana 2010-09-14 18:46:13 http://november-mornings.blogspot.com/
  Svara
 • åh dina läsare är så himla gulliga att jag typ dör! vill lära känna varenda en!

  lina 2010-09-14 18:45:45 http://ramlad.blogspot.com
  Svara
 • åh gud så mysiga. Dom dära kommentarerna lyste upp denna gråa vanliga tisdag.

  Nora 2010-09-14 18:40:01 http://youmeoui.blogg.se
  Svara
 • I min stad bor en pojke. Han är mer man för han är fyra år äldre än mig, det vill säga 20 år. Han har underbara blå ögon och blonda lockar. Jag har vetat vem han är i hemlighet.
  I lördags fick jag träffa honom på en alldeles tonårig fest hemma hos en vän. Vi kysstes i soffan och hans skäggstubb var sådär perfekt som det ska vara.
  Vi sov i samma säng och jag kunde inte sova på hela natten. Han låg så nära och höll min hand hela natten. Ibland vaknade han till och kysste mig på hjässan. Det var den bästa natten på länge.

  beatrice 2010-09-14 18:37:26
  Svara
 • Åh vad jag förstår att folk vill dela med sig av dessa saker till dig!!! Man vill liksom dela med sig av alla ens egna fina upplevelser…så man liksom kan ge till baka av det fina och underbara som du ger oss. Det är dig man vill berätta om pojken som får ens mage att bubbla likt en kolsyrad läsk, om hans grön ögon, mjuka läppar och fina axlar, för att du skulle liksom förstå. Förstå som ingen annan skulle göra.

  Ajda 2010-09-14 18:23:45
  Svara
 • oj, vad alla som skriver fina kommentarer i prickiga bloggen är duktiga och poetiska som du.

  jag är inte så duktig på att skriva fina kommentarer, men jag måste ändå berätta för dig, att du verkar vara sveriges härligaste jag-tar-dagen-som-den-kommer-och-åker-till-paris-över-en-helg-flicka. jag avundas dig sandra.

  ps. jag har väldigt långt brunt hår som jag egentligen vill klippa till axlarna men jag är för feg

  michaela 2010-09-14 18:20:49
  Svara
 • otroligt fina! brukar kolla igenom kommentarerna, och de flesta är så vackra :’)

  vonskareng 2010-09-14 18:19:30 http://www.metrobloggen.se/vonskareng
  Svara
 • Det låter ju helt galet att man kan vara med om FYRA såna ögonblick som den sista flickan. Men när jag tänker efter har jag också varit det. Allra senast var i en utländsk stad förra veckan där jag och mina vänner var på en klubb. Jag tänkte att pojken jag ville ha kanske inte ville ha mig tillbaka, men mina vänner lämnade oss och gick i förväg och på vägen hem bar han mig på ryggen en liten bit. Vi höll hand och när jag kramade hans hand lite extra stannade han mig, lyfte upp min haka och jag ställde mig på tå så att vi kunde kyssas. Och han sa mitt namn tre gånger.

  Ann 2010-09-14 18:19:08
  Svara
 • Åh, precis vad jag behövde! Vore mysigt om du frågade läsarna och fina kyssar som är värda att berätta om (du kanske redan gjort det en gång?). Det är ju så mysigt att läsa.

  Cocco 2010-09-14 18:17:27 http://www.coccoess.devote.se
  Svara
 • haha åh, den där översta minns jag när jag skrev. det var när du var kaninvakt!

  lovisa/polichinelle 2010-09-14 18:11:28 http://polichinelle.webblogg.se
  Svara
 • Jag förstår att folk skriver sånthär fint till just dig, för du är en sån person som man vill berätta precis allt för. En sån man vill ringa så fort man är extra glad eller lite för ledsen.
  Du är en sån man vill berätta för hur gott han luktade just den kvällen och fint mörka hans ögon är. Och hur fin världen var när vi kysstes och hur man just i det ögonblicket kände att han var den rätte. Och sen berätta för dig hur ledsen man är över att vi nog aldrig kommer bli ihop.

  Hanna 2010-09-14 18:00:29
  Svara
 • behöver mer sånt här. fina ord. sånt.

  Josefin Klåvus 2010-09-14 17:57:16 http://josefinklavus.blogspot.com
  Svara
 • Fint!
  🙂

  Svara
 • jag glömmer jämt att andas när jag läser sånt här fint.

  M I K A E L A 2010-09-14 17:38:42 http://mikaelabjarve.blogg.se
  Svara
 • Men åh <3

  Josefine 2010-09-14 17:35:14 http://www.josefineharrius.devote.se
  Svara
 • Din Jag hjärta Paris-tröja är himla fin tycker jag.

  Erica 2010-09-14 17:30:16 http://enettaiparis.blogg.se
  Svara
 • Amazing how people tell you all nice and heartbreaking things. Something really special.

  Gabija 2010-09-14 17:17:55 http://bantikbantik.blogspot.com/
  Svara
 • Så fint!

  Natasha 2010-09-14 17:14:15 http://www.natashasblogg.se/
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström