Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

kräftskivan.


igår hade vi kräftskiva på jobbet!


Det var valtema på kräftskivan, men inte som i djuret alltså.


Och så var det en fin regnbåge utanför fönstret den här dagen också.


Finskorna och finstrumpbyxorna åkte på.


Vi drack fördrink med blåbär och hallon i biblioteket.


Nina.


Johannas klänning var så glittrig att det blev som ett discokula vart hon än gick.


Sedan var det dags! Åh kräftor alltså. Jag åt hela det här fatet förövrigt.


Johanna satt mittemot mig.


Jag hade fått en egen snapsvisa!


Vi åt som om det inte fanns en morgondag.


Och så snapsade vi och sjöng och höll tal. Och så grät jag. För idag slutar jag på Garbergs. Jag vet att det är många som redan har listat ut vad jag tar vägen härnäst, men jag måste be er att sluta fråga. Ni förstår, jag kommer att berätta när jag känner mig redo. Och jag är inte redo än.


Vi hade en egen trollkarl som gick runt och gjorde och trix! Han trollade bort både ringar, plånböcker och hundralappar.


Finaste Ulrika dök upp, som går på Berghs nuförtiden. Hon satte igång vår eminenta kräftskive-spellista.


Sen dansade vi. Vi dansade så svetten rann och skrek så högt till låtarna att rösten blev hes och rosslig.


Och ungefär vid femtiden när vi bara var tre kvar hoppade jag  in i en taxi och åkte hem. Så himla fin kväll.
.


We had a crayfish party at work yesterday. So much fun! We ate 1 million crayfish, sang drinking songs and danced danced danced until five in the morning.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
78kommentarer
 • underbara bilder!

  Lisa 2010-09-28 00:49:47 http://popflickan.blogg.se
  Svara
 • När jag blir stor vill jag bli en prinsessa precis som du!

  Niva 2010-09-24 20:27:23 http://medhjartatfulltavkarlek.blogg.se
  Svara
 • I would love to live the colourful, lively, bright and exciting life you lead!

  XX.
  Mae Lu, thereafterish.

  Mae Lu 2010-09-20 17:09:04 http://thereafterish.wordpress.com
  Svara
 • Har du gått på indiegympa någon gång sandra? Det känns som att du skulle tycka det va kul. De brukar va på kulturhusets tak! Coola ledare o bra musik! 😉

  Marie 2010-09-19 11:20:16 http://deleted
  Svara
 • åh jag älskar bilden på dina strumpbyxor. Jag har såna jag med, de är så fina!

  Linda 2010-09-19 01:34:36 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • lisa-marie!
  tack. tack. tack. tack. tack. åh vad du är underbar.

  ellen 2010-09-19 01:04:01
  Svara
 • Dina bilder är bara OUT OF THE LEAGE, Så jääävla snygga!

  Nikki 2010-09-18 23:36:40 http://nikkisch.blogg.se
  Svara
 • Den sista bilden är den ABSOLUT vackraste som publicerats på dig!!! Man fastnar lätt i poser som man känner sig bekväm och snygg i. Men den här, så främmande, så otroligt vacker, så fransk, så drömsk, så bla bla, du förstår, fantastisk!!!!!

  sandra 2010-09-18 22:46:06
  Svara
 • Hej. Jag tänkte bara säga att jag är ledsen, men när jag kom in på din sida skiner jag upp som en sol. Den får mig att sluta tänka på falska människor och lögner. Tack för att din blogg finns.

  anna 2010-09-18 20:33:29
  Svara
 • Det är inte lätt när det är svårt tjejer… Må väl ät mkt frukt, dansa oavbrutet till och med i valtider! Puss och kram

  Marie 2010-09-18 17:47:43
  Svara
 • Sandra, du är så fin och modig!
  Hoppas du får det jättebra!

  Karoline 2010-09-18 17:46:15 http://www.ikarolineshuvud.blogg.se
  Svara
 • Ellen: Söta du. <3 Jag förstår hur du känner dig. Det är så himla svårt att se hur de människor som betyder så mycket för en och som man älskar av hela sitt hjärta mår dåligt och man inte riktigt vet vad man ska göra. Jag förstår att du blir så ledsen över att se din farmor bli skröplig och att du har en rädsla inom dig att du snart mister henne. Jag önskar att jag verkligen kunde säga att det går att stoppa, men det gör det inte. Det enda jag kan säga är att det är viktigt för dig att besöka din farmor. Så himla ofta du bara kan. Även fast det känns svårt och tar emot är det viktigt för dig.

  Jag miste min mormor för två år sedan. Hon var reumatiker och hade stora svårigheter med att gå så hon kom aldrig på besök. Jag var där så ofta jag bara kunde och trots att min mormor var skröplig tog jag hennes krrökta händer och kokade te och satt och löste korsord och tittade på film. Bara vi två och det var en sådan fin känsla. Men sedan så fick min mormor lunginflammation som hon inte klarade av och gick bort på sjukhuset. Hon var uppkopplad till en maskin som hjälpte henne att andas för att hon knappt fick andan till sig och hon rosslade så när hon pratade. Jag mådde så fruktansvärt dåligt. Jag ville inte åka upp till sjukhuset för jag klarade inte av att se hur hon led. Men jag tog mod till mig. Jag åkte upp till sjukhuset tillsammans med min mamma för att hälsa på mormor. Jag ställde mig i dörröppningen och såg henne ligga alldeles svag och mager i sin sjukhussäng och jag började storgråta. Jag sprang ut och satte mig i korridoren och grät tills jag kippade efter andan, när min mamma kom och lade armarna om mig och sade: 'Du vet att du är mormors hjärta. Visa bara att du finns där och att hon hör dig prata med henne' så jag torkade mina tårar och gick in och satte mig bredvid henne och fattade hennes hand. Vi småpratade lite och hon talade om att hon älskade mig och att jag älskar henne och hon kramade om mig. Två dagar senare fanns hon inte längre.

  Hade jag inte varit hos min mormor den dagen på sjukhuset hade jag mist henne utan att vara där och då hade jag haft ett sådant fruktansvärt dåligt samvete. Och det där samvetet gör det så himla jobbigt månader och till och med år efteråt när man vet att det är för sent för att göra någonting. Gör dig själv en tjänst och var med din farmor. Även fast du går hem och gråter efteråt har du i alla fall varit där och det gör din farmor så varm inombords. Det lovar jag dig. Och självklart ville du att Sandra skulle svara, men jag tyckte så himla synd om dig för jag känner igen mig själv.

  Ta mod till dig. För även i de svåraste situationer blir man stark.
  puss. <3

  Lisa Marie 2010-09-18 17:39:50
  Svara
 • hej sandra.
  för mig är du en förebild för du verkar göra det du tycker är roligt. det tror jag är en av världens viktigaste grejer, och du är en bild av att göra just det.

  sen undrar jag om du förstår mig?
  min farmor har blivit skröplig och gammal på bara några månader, och jag tycker om henne så mycket att jag går sönder när jag ser henne gå sakta fram i sitt hus. men varje gång jag hälsar på henne blir jag så ledsen att jag måste låsa in mig
  på toaletten och sätta mig på golvet och andas. vet inte varför jag inte kan acceptera läget och ta ut den sista tiden med farmor. det blir en ond cirkel. så jag hälsar nästan aldrig på.
  vilket ger mig dåligt samvete.

  såg dig på ett mulet östgötagatan (tror jag) för några dagar sen. du och dina kompisar såg ut att vara urklippta från en film, blev helt lycklig i hjärtat.
  tack för att du sprider fin energi. du behövs!

  ellen 2010-09-18 17:09:16
  Svara
 • Underbar stämning det verkade vara!

  pauline 2010-09-18 16:41:08 http://www.piinkfuneral.wordpress.com
  Svara
 • Emma: Men alltså vad är det du egentligen försöker bevisa? Att vi som kommenterar i Sandras blogg bara beter oss på ett värdigt sätt för att Sandra och hennes blogg är fin? Hur kan man påstå något sådant? Vi är som alla andra. Vi gör oss inte till och vi är inte ‘peachy’ bara för att vi skriver i Sandras blogg. Vi är fina människor. Har du tänkt på det? Vi är fina människor som beter oss på ett värdigt sätt gentemot varandra och till Sandra för att vi tycker om varandra. För man kan faktiskt tycka om personer man aldrig någonsin har träffat.

  Och politik är ingenting som Sandras blogg någonsin har handlat om. Varför är det så himla noga med politik? Varför måste Sandra skriva ‘Glöm inte att rösta på Söndag! ‘ över ett helt inlägg för att vi inte ska glömma av det? Det finns tillräckligt många bloggar som handlar om politik. Vare sig de är politiskt korrekta eller politiskt inkorrekta. Befinn dig som en utav dem i den läsarkretsen istället.

  Lisa Marie 2010-09-18 16:10:18
  Svara
 • Läs och ta er en rejäl funderare på vad ni ska rösta på imorgon. Jag valde sida efter att jag läst detta och jag är så säker på att jag valt rätt. Sånt här får inte förekomma i ett av världens rikaste länder. Det får inte ske. LÄS snälla:

  http://klamydiabrevet.blogspot.com/2010/09/sveket.html

  Elin 2010-09-18 15:40:05
  Svara
 • Jag säger lycka till på nya jobbet, det ska bli så himla spännande! Jag ser också väldigt mycket fram emot ett inlägg om mediabranchen och ditt yrke, eftersom jag själv funderar på att utbilda mig inom reklam. Något jag tänkt väldigt mycket på är olika reklamskolor och sådär. Vad jag förstått är Berghs en av de absolut bästa, och det vore ju inte helt omöjligt att söka sig dit. Frågan är bara hur jag ska ha råd (de flesta skolorna är ju privata så det kostar oavsett om man kommer in på Bergh eller någon annan skola). Finns det något stipendium man kan söka, eller är det bara att jobba på tills man har råd? Inte så att du har svar på det här frågorna, det blev bara en liten planlös utläggning. Men som sagt, så blir det kul att läsa om dina erfarenheter!

  Och så puss på dig såklart, vad fin du var på kräftskivan!

  Felicia 2010-09-18 15:34:22 http://vykorttillminsyster.blogg.se
  Svara

 • lisa marie – du och din tjusiga kommentarer alltså <3

  isabelle – puss!

  claudia – tack tack 🙂

  emma – jag tycker det är helt otroligt hur man kan säga så om läsarna här som kommenterar. vad sjutton du är ju också en läsare som kommenterar! prata om politik då! alla som få skriva precis vad de vill härinne (så länge det inte är något olagligt/stötande eller elakt om mina vänner). sluta sätta press på folk som kanske bara vill kommentera något fint eller berätta hur de mår idag. jag är öppen för en politisk diskussion inne i kommentarsfältet om det nu skulle vara så. men för mig handlar det inte om att skriva något poltisk inlägg och övertyga någon vilka sida de ska rösta på. jag är öppen med hur jag ska rösta och annars tycker jag bara det är viktigt att folk faktiskt GÅR och röstar. ja så länge det inte är sverigedemokraterna, det är ju bara sjukt obehagligt, och det har jag också varit tydlig med härinne.

  sandra. 2010-09-18 15:05:19 http://rodeo.net/niotillfem
  Svara
 • vad säger att man inte kan vara fin och söt och samtidigt prata om viktiga saker, till exempel politik? det var det dummaste jag hört. jag tycker att du är väldigt bra på att få fram dina åsikter då och då, sandra, väldigt viktigt, du är grym

  lisa 2010-09-18 14:36:22 http://lisaskywalker.blogspot.com/
  Svara
 • håller med scarlett, ibland undrar man ju om de här överdrivet peachy läsarna finns på riktigt. blev dessutom lite enerverad av den här kommentaren: ”Usch, ska inte starta ngn politisk diskussion på Sandras fina blogg”

  vad menas egentligen med det?! skulle politik vara motsatsen till fint? politik är inte tråkigt, det är LIVSVIKTIGT!!!

  emma 2010-09-18 14:33:34
  Svara
 • jag läser din blogg för att inte inse hur tom jag själv är

  SIri 2010-09-18 13:03:45
  Svara
 • Åhh, vad fina bilder du tar Sandra. Jag missade precis min buss bara för att jag inte kunde slita mig från det fina du fångar i din lins.
  Tack för att du delar med dig av din trevliga tillvaro.

  Ps. Inga frågor, men du får ett, lycka till på nya jobbet:)

  claudia 2010-09-18 12:57:42 http://santander.blogg.se
  Svara
 • waa beautiful pictures!! I love this blog!
  xx
  Check out my fashion illustrations at Illustrated Moodboard = )

  .

  Carlotta 2010-09-18 12:56:26 http://illustrated-moodboard.blogspot.com
  Svara
 • sandra, åh sandra. ta hand om dig, lilla vän.

  Isabelle 2010-09-18 12:36:04 http://isobelskareng.blogg.se
  Svara
 • vad du nu än kommer göra så kommer du klara dig gallant!

  Fredrika 2010-09-18 12:10:33
  Svara
 • Men snälla ‘Scarlett.’ Jag förstår inte vad du vill ha sagt utav det du försöker framhäva genom en obegriplig text till fina och alldeles alldeles underbara Sandra. Vi som läser niotillfem-bloggen består utav en skara människor som tycker om det fina och det kärleksfulla som Sandra beskriver. Vi tycker om att läsa hur det känns när man är förälskad och hur lycklig man är i hela hela kroppen. Vi tycker om att läsa hur det känns när man blir sårad och det känns som att kroppen går sönder i tusen små bitar och man bara vill lägga sig under sitt täcke och inte gå upp på flera, flera veckor. Vi tycker om att se fina bilder på världens finaste Sandra tillsammans med hennes vänner och vi tycker om att lyssna på Sandras spotify-listor med fin musik. Varför kan inte vi få göra det? Och varför måste du ta ut din aggression på Sandra om du känner dig missnöjd? Det finns så många vardagsbloggar som inte skriver något som är relevant. Som visar upp en suddig ‘dagens-outfit-bild’ i ett skrangligt kök med svordomstext i kursiva meningar. Jag tycker faktiskt att du ska läsa en sådan blogg istället.

  Förstör inte vårt fina kryp-in som vi har tillsammans med Sandra. För vi har skapat vår egen värld här med en flicka vi inte känner. För att vi tycker så himla mycket om henne och för att hela hon är så underbar. Och Sandra är faktiskt inte mer än människa. Hon är precis som oss andra. Hon har sina himla dåliga dagar då allt känns så misslyckat och hon gråter. Men det behöver hon inte skriva i sin blogg för att vi ska förstå, eller hur? Det känns så himla fult av dig att kräva att Sandra ska skriva om olyckligheter när hon faktiskt är lycklig just nu. Låt oss njuta! Och låt Sandra vara.

  Lisa Marie 2010-09-18 11:57:18
  Svara
 • jenny – jag väljer mina arbetsplatser med magen, det är nog bara så. det är så viktigt att det känns snällt och välkomnande direkt tycker jag.

  sofia – jo, alltså som grundbetydelse är ju dekadent inte ett superord, men det kan också benämnas på människor som aldrig sover och bara går på flotta fester och äter bullar ungefär. man är dekadent och bara ”njuter” utan konsekvenserna. ungefär så, om man tar det med en nypa salt är det ett ganska härligt ord. en dekadent fest är ju också en fantastisk plats att vara på.

  karin – så fint sagt! puss.

  alla som undrar vad jag röstar på – precis som förra gången kommer jag att rösta på FI. Det finns en miljard olika anledningar till det, och jag känner mig bara säkrare ju närmare vi kommer till söndagen.

  charlotta – min favorit är skönheten och odjuret. tätt följd av aladdin och lilla sjönjungfrun. kram.

  malin – åh tjusig bild.

  nicole – superfint! <3

  agnes – det är garbergs som har gjort den kampanjen så knasigt och roligt att du tyckte det 🙂 det är en fin kampanj men jag kommer inte skriva om den i min blogg. kram!

  madde – jag har jobbat och jobbat, och valt med magkänsla och hjärta. jag kommer skriva ett inlägg om det här sen. vänta litet! kram

  patricia- himla rätt!

  lina – jag fick fotokursen i födelsedagspresent av min mamma. här kan du läsa mer om vad de tar vägen härnäst: http://www.webbnorriswebb.com/#mi=4&pt=0&pi=3

  scarlett – förstår inte exakt vad du menar? jag försöker skriva en inspirerande blogg fritt från vardagsointressanheter. det finns massvis av vardagsbloggar om du vill ha något sånt, läst dom istället! jag har ingen längtan att skriva inlägg som jag inte jobbat med och känner mig nöjd med. därav exempelvis aldrig mobilbloggning, jag vill att det ska känna estetiskt fint härinne. och kommentarerna jag får är ju fantastiska. alla dessa människor som också vill prata av sig, som lämnar ett litet känslofullt avtryck och verkar trivas härinne. jag är så lycklig över att vi tillsammans skapat det här lilla utrymmet där världen tillåts vara fin. och sen vill jag bara säga att det här är ingen saga som du tycker ska sluta olyckligt. det här är mitt liv. och jag har skrivit många gånger om alla dessa olycklig kärlekar, pojkar som aldrig tog i en och att stå ensam på en gata och känna sig som världens olyckligaste. jag kan skriva om det för att det har gått några år och inte känns lika utelämnande längre. och dessutom bara viktigt att skriva om eftersom olycklig kärlek knappt nämns någonstans och det kan vara skönt att känna att man inte är ensam för många unga damer här tror jag. men att jag skulle skriva härinne att jag exempelvis bråkat med min kille eller nån kompis eller vad det nu kan vara, det kan du glömma. för det första, sjukt ointressant och för det andra har ingen med det att göra, speciellt inte 100 000 människor jag inte träffat. jag väljer ut de finaste delarna istället, de som har något intressant att berätta om. och så är det med det, varken mer eller mindre.
  och förresten förstår jag inte hur man kan tröttna på kyssar i nacken.

  linnea – så fint skrivet!

  moa – tänker absolut inte sluta blogga! puss.

  sandra 2010-09-18 11:18:37
  Svara
 • de där skorna är det vackraste jag nånsin sett!

  lina 2010-09-18 11:13:03 http://ramlad.blogspot.com
  Svara
 • Det bästa med att du slutar på Garbergs är att du slutar göra politisk reklam och därmed kan säga att du röstar på Fi. Blev så trött på alla spekulationer om att du skulle ha gått och blivit höger.

  Och så vill jag bara säga att jag älskar titen till ditt förra inlägg. Ända sen jag hörde Säkert!s nya har jag undrat vilken rad som skulle få hamna i ett av dina inlägg. Puss!

  spunnet socker 2010-09-18 10:25:29
  Svara
 • Till scarlett, linneas svar här uppe va fint! Fred på jorden

  Marie 2010-09-18 08:26:49
  Svara
 • Till scarlett, linneas svar häruppe va fint!

  Marie 2010-09-18 08:15:08
  Svara
 • Jag har läst massa kommentarer om att du ska flytta. Och du säger att du berättar när du är redo, och det är okej. Men slut ainte att blogga bara är du snäll. Jag tycker om din blogg så himla mycket. Sen får du bo på månen om du så vill, jag tror att du hade gjort den mycket sötare.

  Kram från en röntgenreception

  Mia 2010-09-18 07:40:23 http://hepek.blogg.se
  Svara
 • Till Scarlett som kommenterat;
  det SMITTAR! Kärlek, vackra saker och kyssar i nacken smittar om man som Sandra väljer att fokusera på det vackra i livet, även om hon har skrivit många otroligt bra inlägg om olycklig kärlek, att ha problem med mat, arga mail till naiva tjejtidningsredaktioner etc etc. Men vad är roligare? Att allting faktiskt kanske ibland kan vara en vacker drömvärld än att lägga energi på saker och ting som slutar illa? Även om jag – för att återigen förtydliga – tycker att Sandra också lägger in inlägg om olyckliga saker också, som t ex nu senast när deras sommarhus såldes. ”Problemet” är att Sandra är duktig på att vinkla det och det fina tar över sånt som faktiskt är tråkigt.

  Vill du ha lite mindre gulligull som här på Sandras blogg föreslår jag dig att skriva in kissies.se, där finns det fan inte några fjärilskyssar att se på långa vägar och inte en gullig kommentar heller. Sen kan du bestämma dig om du vill fortsätta läsa om fjärilar och fina saker som slutar lyckligt eller stanna på kissies blogg bland hat- och hotkommentarer 🙂

  linnea 2010-09-18 03:15:04 http://linneah.devote.se
  Svara
 • Nää. Alla som läser din blogg verkar vara så otroligt glada hela tiden, och alla kommentarer är så positiva och liksom på något sätt… som att de försöker kopiera ditt sätt att uttrycka dig.
  Jag har fått nog nu, efter att ha varit en trogen läsare i mer än tre år. Allt är så gulligt hela tiden. Jag blir galen! Ja, jag blir verkligen galen av alla oändliga kärleksförklaringar man kan få av killar och alla dessa kyssar i nacken och att kunna säga ”jag vet inte vad kärlek är” när han säger ”jag älskar dig”.
  Varför kan man inte få läsa om någon som misslyckas en endaste gång? Jag öppnade ”Linas Kvällsbok” med förhoppningen om att hon skulle vara som jag, men nej, alla killar blir kära i henne med. Så är det alltid, man väntar sig att få läsa en bok om en riktig underdog men hon går alltid ändå ut som hjältinnan.
  Kan inte en endaste saga ha ett olyckligt slut någon gång? Så att jag vet att världen fortfarande existerar, och inte har försvunnit mellan ögonfransarna i någon jävla fjärilskyss eller fjärilspuss eller vad faan det heter.

  Scarlett 2010-09-18 01:12:21
  Svara
 • Hej,

  Fantastiska bilder och vackra människor!

  Du hade för ganska länge sedan ett inlägg om en fotokurs i Marocko, kan du berätta mera om den, hur du hittade kursen?

  Hadebra! 🙂

  Lina 2010-09-18 00:53:48 http://jackassen.ratata.fi
  Svara
 • För er som inte vet vad ni ska rösta på, ett litet tips: Tänk långsiktigt.

  Jag kan förstå att det låter fint med mindre skatter och lite mer ”goda chanser för företag” men man glömmer lätt bort vad det är för samhälle de blåa faktiskt strävar efter.
  Detta är ett bra exempel på en tjej som beskrivit väldigt fint och bra här vad dessa ändringar de gjort de senaste åren lett till:http://klamydiabrevet.blogspot.com/2010/09/sveket.html
  Min bror sitter i samma position som hennes mamma och så känner jag flera andra i min närhet. Hemskt. Det visar på konsekvenserna. På att Sverige blir lite mer som USA sakta men säkert. På att det numera är för dyrt för många att gå med i facket, enda stället där vanliga människor kan kräva demokrati och ställa krav på bra löner.

  Usch, ska inte starta ngn politisk diskussion på Sandras fina blogg, men det är så himla viktigt det här valet. Så tänk noga efter vad det är för samhälle det kommer bli i framtiden, vad för vision som egentligen ligger bakom, så är det lättare att välja det som passar er. Det är viktigt att inte rösta på något främlingsfientligt parti eller ett sådant som bara gynnar vissa i samhället, det är viktigt att rösta!

  Patricia 2010-09-17 23:50:33
  Svara
 • En fråga. Sitter ni och bloggar på er kräftskiva? Det verkar så… Hoppas att ni får kul! Många kramar! Jag önskar även den där madde lycka till! Ett bra tips madde är att nätverka, gör en portfolio! Sen sök berghs! Jag gillade berghs höga nivå på utbildningen. Lycka till! Kram

  Marie 2010-09-17 23:03:20
  Svara
 • Det tror jag inte j. Vem är madde häruppe? Kul me mediatjejer!

  Marie 2010-09-17 22:41:35
  Svara
 • Ser att folk undrar vad du röstar på. Snälla säg inget!! Jag vill inte veta. Jag vill inte spekulera i det ens. Politik förstör så otroligt mycket oavsett vad man röstar. Det blir så mycket bråk och argumentationer. Jag har ändrat bild av en av mina favoritbloggare här i dagarna av den enkla anledningen politik. Så säg inget om din politik, om du hade tankar på det då…

  Jag blir otroligt nyfiken på var du ska ta vägen men jag läser kommentarer som tisslar om New York. Oavsett vad så hoppas jag att du följer ditt hjärta och att allt blir bra. Jag tror att det blir bra oavsett vad.

  linnea 2010-09-17 22:23:30 http://linneah.devote.se
  Svara
 • blev jättelycklig för dig när jag läste på twitter var du ska ta vägen härnäst! lycka till, ha det bäst etcetc.

  elsa 2010-09-17 22:21:13
  Svara
 • karin! är det karin R måntro….?

  j 2010-09-17 21:15:45
  Svara
 • Jag blir alltid så drömsk när jag läser dina inlägg. De känns så levande.

  Tessan - KREATiV text I foto I design 2010-09-17 21:05:19 http://kreativ.blogg.se
  Svara
 • Sandra, hur har du gjort för att lyckas så bra med ditt jobb? Jag vet att du har gått på Berghs och att du nu ska jobba i New York men hur gör man för att komma dit du är idag? Jag är några år yngre än dig, har pluggat, jobbat och gjort allt möjligt men allting känns så fel hela tiden. Du verkar ha hittat rätt, vore kul att läsa ett inlägg där du skrev lite mer om jobb och karriär inom reklambranchsen.

  Madde 2010-09-17 20:49:11
  Svara
 • men vad fint.

  linnéa 2010-09-17 20:39:47 http://purfection.blogg.se
  Svara
 • vad ska du rösta på i valet?

  Ceilia 2010-09-17 20:00:50
  Svara
 • Vad härligt det ser ut!

  Natasha 2010-09-17 19:46:25 http://www.natashasblogg.se/
  Svara
 • är du röd/grön eller blå?

  jenny 2010-09-17 18:38:19
  Svara
 • Åh, en fin glimt av ditt liv igen! Sandra, jag är en av dina anonyma läsare men nu har en litet förslag, om du vill lyssna. Det finns en kompanj just nu som heter elskap.fortumkampanj.se där man ska rösta fram 30 förslag som ska pryda några av stockholms elskåp. Jätterolig idé, och jag tror att dina läsare kan rösta fram de finaste förslagen av alla! Tävligen avslutas på lördag nästa vecka, skriv ut det vettja. (och om man vill kan man klicka på det helvita förslaget ”titta närmare”, vänta, klicka igen och så kan man se hur det ser ut, gillar man det får man gärna rösta. Det blev något tråkigt fel när jag laddade upp det) Man får rösta på alla förslag man gillar och vill man kan man rösta på sin favorit en gång varje dag.

  Fortsätt vara fin&bra! Kram

  Agnes 2010-09-17 18:37:43
  Svara
 • Jag har aldrig druckit en drink, men skulle jag göra det så vet jag nu hur, med blåbär och hallon förstås!

  Alicia 2010-09-17 18:24:33 http://finnflerfel.blogg.se
  Svara
 • Förlåt nicole menar jag, skrev nicolina såg jag nu. Kram

  Skrev fel namn. 2010-09-17 18:17:41
  Svara
 • Vackert nicolina, jag fick en tår på riktigt… Tänker att jag ska spara denna…men jag antar att det finns något som betyder något, men du har fel växel i, så din färd hackar till målet…

  Marie 2010-09-17 18:10:26
  Svara
 • Åhåh femte och sjunde bilden! (<3)

  Daniella 2010-09-17 18:08:12 http://youlyingpieceofshitxoxo.blogspot.com
  Svara
 • Karin:
  *ler*

  Marie 2010-09-17 18:00:51
  Svara
 • jag brukar aldrig visa mina dikter för någon. mest för att de inte är lika bra som de känns sköna att skriva. men dig vågar jag visa det för. vad tycker du?

  på de efterlämnades skrapa sitter jag
  i höjd med moln av avgas
  undrar var du är ikväll
  ett leende missfärgat av rödvin
  är du ensam som jag

  lär mig konsten att försvinna
  för att sedan komma tillbaka
  berätta hur något som inte betyder
  åter kan betyda

  ett gemensamt skratt
  det som brukade eka i skymningarna
  hur långt har det hunnit
  hur många kvarter måste jag passera
  för att komma ikapp

  lär mig konsten att försvinna
  för att sedan komma tillbaka
  snälla berätta hur något som inte betyder
  åter kan betyda

  nicole 2010-09-17 17:53:42
  Svara
 • Vad trevligt ni verkar ha det på byrån jämt och ständigt! Verkar vara ett fantastiskt trevligt jobb!

  Förresten så tror jag att du skulle gilla den här bilden! http://www.flickr.com/photos/etsubito/4782915469/ Dela med sig av saker skall man göra:D

  Malin 2010-09-17 17:52:52 http://ithkos.webblogg.se
  Svara
 • Fina bilder! 🙂

  Jag har en liten fråga till dig. Har läst att du gillar gamla Disney filmer, så jag undrar: Vilken är din favorit och vilken tycker du är sorgligast?

  Kram!!

  Charlotta 2010-09-17 17:48:03 http://www.charlottabillstrom.blogspot.com
  Svara
 • haha åh ja tack marie det är jag samma karin. kul att du tycker jag verkar fin! <3

  karin 2010-09-17 17:41:49
  Svara
 • Hej sandra. Undrar om du är åt det röda eller blå hållet? Vet två saker om dig och den ena är att du gillar att shoppa, den andra att du är feminist. Så kan egentligen tänka mig att du röstar på FI..

  Linn 2010-09-17 17:09:58
  Svara
 • Kräftskiva tjohoo! Till Sandra som sa ´jisses´; når det kommer til kräftor kan man spise hundretals, det gjorde jeg selv for någon vecka senn. Ingen aning om hur många jag åt, vet bara att det ble et vansinnigt tal, men det trengs når men heller nedpå (LITT for store mengder) Skåne på toppen…

  Spennende med ny jobb, gleder meg til å høre mer!

  Puss fina du 🙂

  glamourlegen 2010-09-17 17:08:35
  Svara
 • Åh jag har inte varit på kräftskriva i år! Vill ju, men alla mina vänner är så tråkiga…

  Moa 2010-09-17 17:02:48 http://alfapet.blogg.se
  Svara
 • Jag håller med karin… Karin som för övrigt ofta kommenterar. Jag vet inte om det är samma karin men hon verkar så fin! Jag önskar att fler skrev så fina kommentarer och var så ödmjuka! Kram

  Marie 2010-09-17 16:52:34
  Svara
 • Oj, vad nyfiken jag är på vad du ska göra sen! Följer med spänning.

  Emma 2010-09-17 16:44:09 http://nejnejokej.blogg.se
  Svara
 • sandra, du är så oerhört vacker. alltså verkligen vacker! du får mig att tänka på det fina och bra som finns här livet! du verkar vara en sån fin tjej. jag önskar vi var vänner och att jag kunde få följa med på dina roligheter! hoppas mitt framtida liv blir lika roligt som ditt verkar vara!
  PUSS.

  karin 2010-09-17 16:41:13
  Svara
 • en dekadent liten copywriter? betyder inte dekadent typ självdestruktiv? :S eller jag kanske tänker på ett liknande ord

  Sofia i London 2010-09-17 16:16:40 http://sophedeluxe.devote.se
  Svara
 • Bilden på dina prickiga ben är fruktansvärt vacker att sitta och kika på!

  Tjugo och gravid 2010-09-17 15:58:27 http://www.pluttenimagen.blogg.se
  Svara
 • åh, kräftor är så gott! skulle nästan kunna leva på det livet ut, hihi.

  K 2010-09-17 15:51:34 http://melllansyster.webblogg.se
  Svara
 • hoppas man får se en dagens (gårdagens) outfit bild 🙂

  fani 2010-09-17 15:44:32
  Svara
 • Underbara bilder!! Superfint!

  p a n d a 2010-09-17 15:41:24 http://www.gulasnickarbyxor.blogg.se
  Svara
 • vad fint att få en egen snappsvisa:D

  jennys musikhörna 2010-09-17 15:41:10 http://www.musikcorner.blogg.se
  Svara
 • Åh Sandra, dina berättelser är alltid så fulla av energi!

  Hur fann du en arbetsplats som passar dig så bra??

  Jag letar fortfarande men alltid tycks det bli fel…

  kram

  Jenny 2010-09-17 15:22:16 http://ginandmilkthings.wordpress.com/
  Svara
 • Åh så kul ni ser ut att ha det, är själv så himla festsugen. Tack för den fina spellistan!

  Marika 2010-09-17 15:14:16
  Svara
 • lotta – dekadent liten copywriter låter så utmärkt!

  libertad – of course i went to work! very tired though..

  sandra 2010-09-17 15:08:32
  Svara
 • So much fun, but did you went to work today? I hope you didn’t, party until 5 a.m. + work the next day = OMG CAN’T BE! Hahahaha! 🙂

  Libertad 2010-09-17 15:03:18 http://sahakiel.blogspot.com/
  Svara
 • Äsch da, sandra! Är så himla glad för din akull, du är så modig! New York behöver en dekadent liten copywriter som du!

  lotta 2010-09-17 14:52:49
  Svara
 • For en fin avslutningsfest de hadde for deg på jobben! Det så kjempekoselig ut 🙂

  Ariella 2010-09-17 14:49:42 http://pearls-in-your-hair@gmail.com
  Svara
 • Verkar trevligt! Ungefär som surströmmingspremiären…aaah surströmming, jag har faktiskt aldrig ätit kräftor hoho, bara såna där kräftstjärtar i plastburk.

  Karin 2010-09-17 14:39:35
  Svara
 • JISSES, vad många kräftor du åt!

  Sandra 2010-09-17 14:32:30 http://www.tintura.blogg.se
  Svara
 • Men åh så himla fint och gott med kräftor. Jag älskar att du älskar det så mycket! Dina firmafester verkar också vara så himla fina. Och oj, vad spännande. Längtar tills du berättar, men ta din tid. Jag är själv uppe i kvalet och valet och vet hur svårt det är med folk som frågar ”vad ska du göra nu”? när man själv inte vet.

  Julia 2010-09-17 14:28:21 http://julviva.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström