Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en blok!


photo: bunny mitford.

.
Jag skulle bli så glad om ni ville nominera mig i årets blok 2010.
Ni vet ju säkert att jag har klappande författardrömmar men jag måste skjuta de lite åt sidan nu när jag ska ta mitt pick och pack och flytta till andra sidan Atlanten med bästa Nina.
Men en blok vore allt bra flott tills vidare. Och det vore fint att klura ut hur bloggen skulle få bete sig som bok, skapa den bästa text&bildblandningen på riktigt papper liksom. En blok är alltså en blogg i bokform för den som undrar, så man till exempel kan ha den i väskan, i bokhyllan eller på bussen.
De flesta av mina längre texter hittar ni förresten här till höger i ramen under rubriken ”best of”.

Man nominerar genom att maila:
blok2010@vulkan.se

Tackpussosv.
.


Mostly for my swedish readers. The publishing house Vulkan have a competition where you can nominate bloggers that you would like to read as a ”blok”, a blog in book form.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
46kommentarer
 • såhär löd min nominering: Sandra Beijers blogg Niotillfem är en blogg som skulle göra sig utmärkt som en blok. Hon skriver otroligt vackra texter från hjärtat som rör var och varannan människa. Om det hon skriver fanns som bok,skulle jag köpa den. Utan att tveka. Och det skulle vara den sortens bok som man gråter och skrattar i, som man stannar i en stund bara för att få säga ”ååh” för sig själv efter en vacker mening. Den sortens bok som man läser gång på gång tills pärmarna trillar av och sidorna börjar ramla ur, där favoritdelarna är de som är nästan söndertummade, och hela boken är vattenskadad efter att man läst den i badkaret. Sandra Beijer är någon som skriver så fantastiskt att det känns i solar plexus. Hon är årets blok.

  Linnea 2010-10-01 00:41:52
  Svara
 • Din blogg i bokformat vore som att bära med sig en liten drömvärld i väskan! Självklart nominerade jag dig!

  Linda 2010-09-30 23:18:13 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • Du är redan nominerad Sandra! När jag såg det var du den första jag tänkte på, så det så. Hoppas att du vinner.

  Juliette 2010-09-30 15:18:52
  Svara
 • Självklart, hade gärna haft dig i min bokhylla. 🙂

  Sheriilyn 2010-09-30 11:43:23 http://sheriilyn.blogg.se
  Svara
 • tack för alla röster och superfina kommentarer. gudars. ni är så bäst alltså.

  amanda – hemlig identitet låter väldigt roligt. du kan vara massvis av olika superhjältar ju. batman, stålmannen, spindelmannen, catwoman osv osv. varenda en har ju hemlig identitet. också björnligan är ju kul. pusskram.

  linnea – angora rabbit <33333

  anna – jag köpte den till elsa i tokyo! kram.

  jag – herregudars han verkar ju helfin. dejta på såklart. hångla så hjärtat brinner och oroa dig inte så mycket. det där med att analysera varje ord i ett sms, det är ju så i början, det är för att allt klappar så fort i kroppen samtidigt. han känner antagligen lika. hångla sönder varandra istället. puss.

  marie – jag gick i en grundskola där vi blev lärda att skriva "dom" istället för "de" och "dem". så jag har det liksom inte i blodet. övar däremot typ jämt och hoppas att det ska komma som rinnande vatten snart. angående bokskrivandet så har man ju en finfin förläggare som hjälper en med sånt om något skulle vara fel.

  felicia – du kan vara fin. <3

  sandra 2010-09-29 23:37:16
  Svara
 • det gör mig så fruktansvärt glad att få fina kommentarer av dig, särskilt då jag älskar älskar dina texter. och nu har jag nominerat dig. det skulle bli en väldigt fin bok.

  felicia 2010-09-29 20:00:21 http://tigerlilys.blogg.se
  Svara
 • det finns ingen jag hellre skulle vilja nominera än dig!

  karla 2010-09-29 18:32:43 http://hushprettybabe.blogspot.com/
  Svara
 • Jag tror att det är ganska viktigt att kunna skilja på ”de” och ”dem” om man vill publicera en bok.

  Marie 2010-09-29 17:01:32
  Svara
 • Har nominerat dig nu! Kan inte tänka mig någon annan blogg som skulle passa bättre i bokform.

  Shelley 2010-09-29 14:57:12 http://www.loststhlm.se/shelley
  Svara
 • Herregud, jag kan ju inte tänka mig en bättre blogg att göra bok av!

  Hanna 2010-09-29 12:31:33 http://www.hannaskoog.com
  Svara
 • Läste att du ska flytta till NY, high five på den! Älskar din blogg som den är nu men det ska bli riktigt roligt att få följa den ur NYperspektiv.

  Brukar inte kommentera men jag har ett mycket viktigt meddelande till dig som du ska ta åt dig. Du är grym, världen behöver fler kvinnor som dig! Keep on shining!!

  Kram

  Sandra 2010-09-29 12:30:03
  Svara
 • […] röstar som galningar på Sandra Beijer. KUL. Av: Linda Skugge 12:00 | Permalänk […]

  » niotillfem som blok Skugges business 2010-09-29 12:00:44 http://blogg.yourlife.nu/skugges-business/2010/09/29/niotillfem-som-blok/
  Svara
 • Done and done! Hoppas du får publicera tonvis med böcker i framtiden.

  sofia h 2010-09-29 11:18:43 http://klubbacken.tumblr.com
  Svara
 • Om du gör en blok så har du i alla fall en garanterad köpare!!

  Lisa 2010-09-29 11:05:12 http://www.pictureofmind.blogg.se
  Svara
 • Hej Sandra! Jag tänkte bara skicka detta : http://weheartit.com/entry/4120901 – du är med på We heart it bloggen. Kanske du redan visste, men jag tyckte det var fint 🙂 Apråpå ngt annat är du verkligen en inspiration för en nybörjarfotograf som jag, så kika gärna in på http://ronnlund.tumblr.com – en fotoblogg.

  Kram Jonna

  Jonna 2010-09-29 10:44:59 http://Jonnajonna.tumblr.com
  Svara
 • Åh, klart jag nominerar dig Sandra! Du är så himla söt och så himla perfekt och alldeles underbar och jag skulle verkligen vilja läsa din ‘blok’! Finast!

  puss.

  Lisa Marie 2010-09-29 09:18:54
  Svara
 • ser ingen annan bättre nominering än din blogg så den har jag nominerat nu 🙂

  smäm 2010-09-29 08:56:34 http://smam.blogg.se
  Svara
 • Till ”jag den”,
  Åh, gaska upp dig! Hur i fridens dagar kan du hata en kille som beter sig så? Varför kan du inte tillåta dig att bli kär i en kille som uppmärksammar dig för den du är och öppet visar alla andra att det är DIG han tycker om? MÅSTE alla kära tjejer vara helt otroligt känsliga och vrida allt positivt och fint till något negativt och dåligt?

  Hur kan du redan nu veta att han aldrig kommer att bli ”din”?
  Är han en player? Spelar han på dina känslor?
  Jag fattar helt ärligt inte vad du vill ha för svar, för fattar du inte att han gillar dig? Måste han skrika det åt dig? Nej. Han gillar dig. Du gillar honom. Go for it.

  Linnéa 2010-09-29 02:16:27
  Svara
 • Självklart röstar jag på dig. Du är bäst.

  lisen 2010-09-29 00:19:34
  Svara
 • done. because it would mean so much to you. and because you are so himla fin.

  Milja 2010-09-28 22:51:01 http://hatboxpolaroidrabbit.blogspot.com/
  Svara
 • ”jag vill så gärna att niotillfem ska skapa en blok av sin blogg! hennes blogg ger så många unga flickor (säkert herrar också) en verklighetsflykt men också är hon allas storasyster och hjälper till med problem och har sån fin kontakt med läsarna! om niotillfem gjorde en bok skulle jag bära den i väskan varenda dag tills pärmarna skulle börja falla isär!”

  true story. <3

  karin 2010-09-28 22:19:59
  Svara
 • åh, tenk å ha niotillfem i veska, tilgjengeleg til ein kvar tid! ja, det vil eg absolutt stemme på!!! 😀

  Kristina Kvåle 2010-09-28 22:18:29 http://kristinakvaale.wordpress.com
  Svara
 • Åh kunde inte låta bli att nominera! Skulle ju så gärna vilja ha den boken. Tack för en blogg som ligger sådär otroligt nära hjärtat.

  caroline 2010-09-28 22:17:39
  Svara
 • jag nominerar! 🙂 <3

  Mikis 2010-09-28 22:15:12
  Svara
 • Du är utan tvekan nominerad. Din blogg är inte som någon annan och jag blir så lycklig av att läsa den. Skulle så hemskt gärna ha den i min bokhylla, så jag kan plocka fram och läsa något fint när timmen är sen och sömnen inte infunnit sig.

  Olga 2010-09-28 22:14:25 http://whatshedid.blogg.se
  Svara
 • Jag har nog läst din blogg i minst ett år nu och tycker den är himla fin. Ja fantastisk och underbar faktiskt! Kände direkt att inlägget ovan med en nominering till dig skulle göra hela saken komplett, För det är lite på vägen till att bli författare och du skriver ju alltid mitt i prick så himla bra på alla sätt och vis. Sen vore det en fin present innan du reste. Så nu har jag skrivit min första kommentar här plus nominerat dig. Så nu kan jag bara hoppas att fortsättningen blir lika bra på alla sätt och vis.
  Kram Em

  Em 2010-09-28 21:55:27
  Svara
 • Så röstat och klart. Hoppas så mycket att du får göra en blok, för din och min skull och. ja, alla vi som gillar dig så himla mycket.

  selma 2010-09-28 21:38:23 http://selmaheltenkelt.blogspot.com
  Svara
 • klart jag ska nominera dig.

  nathalie 2010-09-28 21:31:37 http://jesuisnathalie.blogg.se
  Svara
 • Nu när du ska flytta till New York så skulle det va himla fint med en blok, en liten bit av Sandra som man kan bära med sig i väskan. Även om vi inte känner varandra så tror jag att jag kommer att sakna dig. Du ska ju fortsätta blogga å så men ändå. Kommer bli konstigt när man vet att du är på andra sidan Atlanten. Med en blok så tror jag det kommer bli lättare så nu har jag nominerat dig.

  Fian 2010-09-28 21:25:12 http://fifi-vardagochfest.blogspot.com/
  Svara
 • ”Kara vulkan.se,

  Jag skulle vilja nominera Sandra Beijer till arets Blok. Till skillnad fran de flesta bloggar innehaller hennes blogg riktig skonhet i form av texter och bilder. Den innehaller allt en ledsen tonarsstjej behover for att trostas, allt man behover for att dromma sig bort fran verkligheten, och det ar den enda bloggen jag skulle kopa i bokformat bara for att fa ha den med mig vart jag an gar.

  Tack sa mycket,

  Fanny”

  Fanny 2010-09-28 21:25:08
  Svara
 • Ja såklart att jag röstar. Din blogg är den bästa när man känner sig som en fånig tonåring, trots att jag egentligen hade hoppats att jag var förbi det stadiet. Så därför passar jag på att skriva av mig här i kommentarsfältet.

  Jag läste precis igenom den lista på 101 saker du tycker om. Jag tycker också om de flesta sakerna du skriver om, men inte riktigt alla, vilket är tur för det hade väl varit hemskt tråkigt om alla tyckte om samma. Men din lista gör mig glad samtidigt som den gör mig olycklig. Jag tror nämligen att jag håller på att bli olyckligt kär, precis som man var när man gick i 9:an och suktade efter den där söta killen i klassen över, men inte riktigt vågade le tillbaka när han log eller säga hej i korridoren.
  Han är helt underbart vacker, lång, smal, brunt rufsigt hår och mjuka läppar som kysser gudomligt, men jag vill verkligen inte vara kär i honom. Han är en sådan som berättar att han tycker om en redan första kvällen men går hem tillsammans, fulla efter festen, och han är en sådan som kysser en mjukt på pannan och håller min hand trots att alla ser och kommer att prata om det dagen efter, för vår kärlek är av den förbjudna sorten, sådan som man egentligen inte får ha. Han är så otroligt fin ibland, men mest av allt hatar jag honom för att han får mig att känna så här. Jag behöver inte det här, han får mig att tappa koncentrationen när han går förbi, trots att jag egentligen borde skriva på en svår tenta och läsa tjocka, vetenskapliga böcker om politik.
  Han får mig att bli en såndär jobbig tjej som jag hatar, en såndär som analyserar varje punkt och ord i ett sms och en såndär tjej som sjunker ner i en djup depression för att han inte har hört av sig på två timmar. Jag hatar honom, men samtidigt tror jag att jag håller på att bli kär. Men jag vill inte, för jag vet att även om han är den underbara killen som ringer och berättar att han saknar mig så kommer han aldrig att bli min, och även om alla vet så är det egentligen ingenting mer än en tonårsflirt.
  Jag hatar det.

  jag 2010-09-28 21:21:24
  Svara
 • fy vad jag skulle bli glad om det kom en sådan bok. aså. skulle springa och köpa den direkt. jag lovar. verkligen loooovar. och ja, självklart har jag nominerat dig. du ska vinna, du är värd den. som ingen annan.

  ema 2010-09-28 21:03:20 http://www.ehhma.blogg.se
  Svara
 • ÅH ja. det är självfallet något man gör på direkten finaste sandra! Dina texter är de bästa som finns, inspirerande och de som ger mig hopp! <3

  sab 2010-09-28 20:49:58
  Svara
 • done!

  tänkte höra med dig om du vet vart man kan köpa en golden half kamera? för visst gav du en till elsa och pontus i bröllopspresent? blev himla sugen på att köpa en! 🙂

  Anna 2010-09-28 20:36:38
  Svara
 • (menar angora rabbit såklart)

  Linnéa Ingrid Havsfjord 2010-09-28 20:36:35
  Svara
 • Självklart! Älskar din blogg.

  Karin 2010-09-28 20:33:11
  Svara
 • Självklart! <3

  Lina 2010-09-28 20:32:17 http://www.linaidiotbarn.blogg.se
  Svara
 • Såklart jag nominerar dig.

  Förresten. Om du någon gång är ledsen eller vädret är för tråkigt, gör en googlesökning på ”angorna rabbit”. Tror du skulle tycka om det, om du inte redan sett världens sötaste.

  Linnéa Ingrid Havsfjord 2010-09-28 20:31:35
  Svara
 • självklart, din bok är den finaste jag någonsin kommer läsa känns det som.

  men sandra jag har lite panik för jag ska på maskerad på lördag och temat är ”hemlig identitet” och jag har ingen som helst vad jag ska göra, har du något bra förslag? du känns ju lite som maskerad-drottningen faktiskt.

  kram

  Amanda 2010-09-28 20:28:49
  Svara
 • men självklart!

  bea 2010-09-28 20:28:17 http://beatasbilder.blogg.se
  Svara
 • men vad fina ni är. åh tack!

  ia, – du kommer passa strålande i blond tror jag. blond och dina fina baskrar.

  annika – caitlin shearer, min favoritillustratör har gjort headern. i ramen här till höger längst ner hittar du en länk till henne under texten ”header made by” kram!

  sandra 2010-09-28 20:27:45
  Svara
 • Röstar naturligtvis, såklart, självfallet på dig och endast dig.

  Förresten Sandra! Vem är det som har gjort din header? Alltså målat själva bilden. Jag ber tusen gånger om ursäkt ifall det finns skrivet nånstans självklart eller om du har svarat på den frågat femtio gånger redan.

  annika 2010-09-28 20:24:41
  Svara
 • såklart nominerar jag dig fina sandra. (och vet du, imorgon ska jag bli blond, inspirerad av dig och andra fina blondine. känns jättenervöst och spännande, men tänkte att jag ska bannemej ta mig an den här hösten på ett bra sätt. Att vara blondin under det känns helt perfekt faktiskt).

  ia 2010-09-28 20:22:33 http://www.iasbok.blogg.se
  Svara
 • Alltså okej… nu nominerar vi Sandra allihopa..! Fan, vad fint.

  Rebecka 2010-09-28 20:21:28
  Svara
 • Klart:D

  Nikki 2010-09-28 20:16:33 http://nikkisch.blogg.se
  Svara
 • done! 🙂

  Effie 2010-09-28 20:12:46 http://www.effielunde.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Niklas Berglind
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström