Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

morgonens.


Söndagens frukost blev ett glas mjölk, färskpressad apelsinjuice, knäckebröd med avokado och persilja, ett kokt ägg och rostad bröd med kalkon och ost. Frukost alltså <3

Nu ska jag svara på era kommentarer ifrån veckan. Så att ni vet svarar jag i princip alltid, ibland tar det några dagar bara, så gå tillbaka ibland och titta om du har undrat något. puss.
.


Sunday breakfast! A glass of milk, orange juice, crispbread with avocado and parsley, a boiled egg and toast with cheese and turkey. Omnom.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
44kommentarer
 • […] 12 oktober, 2010 Att stagea en frukost för en blogg Det finns så många mysbloggare (läs Niotillfem och Elsa) som mer än ofta tar bilder på sina sockersöta frukostar som bara osar av kärlek och […]

  Reklamsverige » Blog Archive » Att stagea en frukost för en blogg 2010-11-21 13:01:35 http://creativespace.se/wordpress/2010/10/12/att-stagea-en-frukost-for-en-blogg/
  Svara
 • jag kan förstå om du inte läser alla kommentarer. men jag måste bara kommentera (som så många andra gör säkert) att jag läser din blogg jämt och att du är så jävla fin. tack.

  ems 2010-10-05 00:27:57
  Svara
 • nora – tävling snart!

  ellinor – vi ska klara det genom ren viljestyrka. alltså, ett år eller ett halvår är inte superlång tid av ens liv. inte när man alltid vill vara ihop i alla fall. och han får ju komma att hälsa på. och sen får man maila med varandra varje dag. jag tror att kärlek övervinner allt!

  annaevelina – herregud nu har jag funderat i typ en kvart. jag kommer inte riktigt heller ihåg och har en annan dator nu. det hette typ något med oom writer eller nåt sånt. vad sjutton.. förlåt!

  caroline – jag kanske gör en parisguide senare! annars kan du kolla på när jag var i partis och så har jag skrivit namnen på restaurangerna vi var på! kram.

  annie – jag vill inte skriva om flytten än, inte förrän mitt visum är igenom. är SJUKT nojjig och det är det enda jag kan tänka på nu. måste skriva om annat för att inte dö av nervositet.

  alice – väldigt fint 🙂

  karin – köp det objektivet! läs mer om min kamera i länken ”om min kamera” här till höger.

  lena – har fått de av min gudmor. vet att de finns att köpa på en tvärgata till götgatan. annars finns de antagligen på nätet om du googlar.

  nellie – frukost frukost! och middag! fast det gillar jag nog mer att laga än att äta.

  lohraw – partyguide! 🙂 ja kanske. mitt tips är mest bra musik, alkohol så det inte tar slut och ballonger! och inte för stort rum, det gör folk nervösa. det ska vara lite trångt sådär.

  mimo – inte sett! det får bli min startsida!

  josefine – åh! så himla himla fint.

  hej – hur menar du nu?

  eira – när den är lite blöt, kamma den åt sidan, inte supermycket men bara så den får ett litet lut i topparna. låt torka. och sen HÅRSPRAY. puss!

  klara – åh tack så fint. jag som mest kände mig så ful och förkyld <3

  sandra 2010-10-04 19:52:26
  Svara
 • Åh såg dig igår. Mitt hjärta slog i 110 och du var jättefin.

  Klara 2010-10-04 08:47:16
  Svara
 • gud vad gott det ser ut!

  Angelica 2010-10-04 00:11:25 http://mataduvor.blogg.se
  Svara
 • Har frågestund på bloggen nu,
  så var inte blyg, släng gärna in en eller flera frågor! 🙂

  jenna 2010-10-03 23:53:13 http://jennaoberdieck.blogg.se
  Svara
 • åh det josefine skrev precis här var så så fint.

  Linda 2010-10-03 23:52:31 http://wingspan@hotmail.com
  Svara
 • Så gott! Frukost är bästa målet på dagen.

  Linda 2010-10-03 23:20:45 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • åh hej!
  jag har frågat det här en gång innan, men jag frågar en gång till, för den frågan försvann i ett hav av andra frågor.
  hur får du din lugg sådär snixigt böjd åt sidan? min vill bara lägga sig rakt uppochner, tack och godnatt liksom. supertrist, speciellt när man vill springa runt och leka att man heter sandra och ska åka till new york.
  handklapp och en snäll blick till dej.

  Eira 2010-10-03 22:33:51
  Svara
 • Jag håller me hej! Haha

  M 2010-10-03 22:19:02 http://deleted
  Svara
 • fattar inte varför du måste göra samma saker hela tiden? skaffa nåt nytt i livet istället. en ny kille eller skaffa en bebis 🙂

  hej 2010-10-03 21:58:48
  Svara
 • Hej Sandra,
  Jag vet inte om det här är något intressant för dig, men det här är bland det finaste jag tänker på just nu.
  I fredags var jag på fest hos en vän, jag mådde egentligen inge vidare, men jag gick dit ändå, mest kanske för att enligt mig världen finaste pojke skulle vara där.
  Men av olika anledningar började jag må dåligt, bli lite ledsen, så jag gick därifrån, och jag sa till min fina vän Jasmine att jag ville gå ensam. En bit längre bort på vägen så har jag satt mig ner och efter en kort stund hör jag snabba fotsteg och tunga andedrag. Jag lyfter inte på blicken utan ser bara ett bekanta skor ståendes vid mig. ”Men josefine varför sitter du här”, den vackra rösten som uttalade dom orden skulle jag känna igen bland tusen. Framför mig sätter sig den vackraste pojken på jorden ner, hans hår är mörk brunt och lite lockigt när han inte plattar det, och hans ögon är snälla och försiktiga. Han tog mig i hans knä och kramade om honom, sen bar han mig bort till gräset och där satt vi och pratade och grät tillsammans. Han kysste mina läppar.
  Det är mest av den anledningen han är världens finaste, för att han alltid kommer springandes efter, eller ligger och stryker mitt hår och kysser mig om nätterna.
  Den där stunden spelar om och om i mitt huvud, jag tänkte att det kunde vara fint att veta att en pojke med halvlockigt hår satt och krama en ledsen tjej i fredags natten.
  Han viskade också i mitt öra att jag var den enda han brydde sig om, och utan mig skulle han inte klara av nätterna. Jag får nästan tårar när jag tänker på hur fina personer kan vara.
  Kram

  Josefine 2010-10-03 21:04:24
  Svara
 • Trots att det var senast i december som jag skrattade och det faktiskt kändes äkta och bra, så blir jag glad och hoppfull av dig och din blogg.

  Erika 2010-10-03 20:53:42
  Svara
 • tar jag bort skinkan så vill jag OCKSÅ ha det dära 😀 älskar frukostar!!!

  vonskareng 2010-10-03 20:52:17 http://www.metrobloggen.se/vonskareng
  Svara
 • du har säkert sett den här. men måste ju länka den ifall att.
  http://dailybunny.org/

  Mimo 2010-10-03 20:47:05 http://plentyofjunkfood.ratata.fi
  Svara
 • Hade du inte kunnat ta och knåpa ihop ett inlägg eller en liten guide till hur man skapar en värstamegafetwowthatgalmustbeacrackhoebutstillsosofisticatedfest??? Skulle vara så himla ball. Dina fester verkar ju vara väldigt skickligt uppstyrda hursomhelst, du skulle väl kunna dela med dig av tips? Hoppas att du vet att alla Sveriges popare sitter spänt och väntar på hur ditt liv i NY kommer bli. Jag hoppas att det blir fantastiskt. Det finns ju inte så mycket som talar emot det direkt! But give us a partyguide DIRR!

  lohraw 2010-10-03 20:00:27
  Svara
 • Söndagsfrukost är det bästa! Vilken tid på dygnet gillar du mest att ta på? Om man tänker på frukost,lunch,middag osv?:) älskar bloggen fina du.

  Nellie 2010-10-03 19:52:17 http://Www.mojvel.blogg.se
  Svara
 • då undrar jag nu: var har du köpt dina penguinmuggar?

  lena 2010-10-03 19:44:18
  Svara
 • Hej Sandra!
  Har du sett att din kompis Elsa är med i solo detta numret? Under rubriken ”stora blogginspiratörer” 🙂

  Ida 2010-10-03 19:22:58
  Svara
 • Hejsan hoppsan! Vill börja med att säga att du är så sjukt bra. Älskar din blogg. Såfort jag inte riktigt vet vad jag ska göra så går jag in på din blogg och fördriver tiden lite. Och när det finns nya inlägg blir man extra glad!

  Sedan vill jag bara fråga vilket objektiv du har använt på bilderna ex i inlägget innan detta? Jag har funderat på att köpa Canon EF 50MM 1.8, och undrar om du tycker jag borde det! Är det till exempel det du har använt på de flesta av din förra Tokyo-resa? För de bilderna var satans fina har jag för mig..

  Vore jätteglad om du kunde svara i min blogg – om några minuter glömmer jag nog nämligen att jag skrev det här! Jag är av den virriga sorten, så att säga. Stor, fet kram på dig!

  Karin 2010-10-03 18:58:45 http://www.karinlindberg.blogspot.com
  Svara
 • sandra, tjuvlyssnade på några tjejer på bussen igår som pratade om sina kärleksbekymmer, en av dom suckade och sa, tänk att kärlek inte kan vara sådär fint och bra som niotillfem får det till i sina texter. tyckte det var lite fint.

  alice 2010-10-03 18:34:03
  Svara
 • Jag älskar avokado!

  M 2010-10-03 18:28:53
  Svara
 • åh vad gott, jag kan inte äta någonting för jag har fått halsfluss. annars är det jättegott med först kiwi på en lingongrova och sen avokado på också. mums!

  linnea 2010-10-03 17:26:38 http://lilinnea.webblogg.se
  Svara
 • Mitt bästa avocado-tips kommer: här.

  ✔ Tunt knäcke (gärna finn crisp etc)
  ✔ Skiva avocadon och lägg på
  ✔ Gör en blandning på torkad rosmarin och torkad timjan, strö över rikligt (funkar med färska kryddor också, men då ska man vara lite mer sparsam)
  ✔ Salta med flingsalt

  SÅN JÄDRA SMARRFEST!

  Klara 2010-10-03 16:57:24
  Svara
 • Hej Sandra! Vet du vad jag skulle tycka vore kul? Något/några inlägg med inspiration/guide/tankar och känslor/förberedelser och sånt om flytten! Lite sånt som om man själv skulle flytta eller drömma lite om att man skulle det.

  Annie 2010-10-03 16:52:34
  Svara
 • ursnygg bricka!

  Elvira 2010-10-03 16:41:18 http://madaboutzooey.blogg.se
  Svara
 • yumm

  spacetime 2010-10-03 16:09:00 http://spacetime.blogg.se
  Svara
 • Hej Sandra. Først vil jeg si at jeg kjenner små sommerfugler i magen hver gang jeg ser du har oppdatert bloggen, for da vet jeg at det alltid er noe utrolig fint jeg kommer til å se eller høre om og bli inspirert av! Du er en vandrende inspirasjonskilde, Sandra! Frokoster er alltid så koselig! Jeg bor i Paris nå, og jeg bare lurer på om du kanskje kan anbefale en mysig restaurant eller en bar (har vært på La Perle, så fint om du kunne si en annen) fra når du var i Paris for ikke lenge siden? Har sett på Parisguiden din selvfølgelig, men kanskje du har noen nye favoritter? Du er BEST! Ha en fin søndag videre 🙂

  Caroline 2010-10-03 15:58:04 http://www.parismania.net
  Svara
 • mumshich!

  Blomflickan 2010-10-03 15:48:49 http://www.blomflicka.blogg.se
  Svara
 • dina frukostar är så himla fina och dom ser så goda ut. <3

  rebecka 2010-10-03 15:38:48 http://whitewhales.blogg.se
  Svara
 • Tack för inspirationen!

  The Sweet Dreamers 2010-10-03 15:29:26 http://thesweetdreamers.blogg.se
  Svara
 • Hej Sandra, för ganska längesedan tipsade du om ett slags ordbehandlingsprogram där man kunde välja att lyssna på lite lugn musik i bakgrunden och en mysig bakgrundsbild när man skrev. Det fanns bara för Mac och du skrev att det var ett så mysigt, lugnt ställe att skriva på, typ. Jag kan inte komma på vad det hette, minns du?

  AnnaEvelina 2010-10-03 14:44:25
  Svara
 • Mums! Frukost är min favoritmåltid. Det ultimata vore väl att ens mamma gjorde precis som Bleekers mamma i Juno 😀

  Blackout 2010-10-03 14:40:38 http://theeblackout.blogspot.com/
  Svara
 • Sandra, hur ska du och Ludvig göra för att klara att ha ett förhållande på distans?
  Min pojkvän for för några veckor sedan till Norge för att jobba där och nu har jag blivit sugen på att åka till England som au pair i ett halvår. Det här betyder ju att vi nog inte kommer ses (och verkligen ha tid för varandra) förrän i slutet av våren nästa år. Hur klarar man sig?
  Kram och tack för den finaste bloggen!

  Ellinor. 2010-10-03 14:33:31
  Svara
 • åh avokadomacka är bäst i världen!

  Julia 2010-10-03 14:22:36 http://emmajulia.webblogg.se
  Svara
 • riktigt gott det ser ut 😉

  WALK IN MALIN 2010-10-03 14:14:06 http://malinronnquist.se
  Svara
 • fin frukost! Kan du inte ha någon tävling snart? med foto eller så. det är så kul att se!

  Nora 2010-10-03 14:11:48 http://youmeoui.blogg.se
  Svara
 • Ia – brickan har jag fått för massvis av år sedan. illustratören är iaf Liselotte Watkins.

  Gry och Sab – 16årsbilder kommer! får väl fota av lite fotoalbum i veckan då 🙂

  Maja – han tycker det är härligt!

  sandra 2010-10-03 14:03:07
  Svara
 • Sandra, vad tycker egentligen din vän Filip om att det finns en hyllningsgrupp för honom på facebook?

  Maja 2010-10-03 13:57:28
  Svara
 • hej sandra! du är lite av den bästa personen som existerar på denna jord! i fredags var jag på fest. det var en kul fest, alla ettor i en och samma lokal! jag drack vin, inte så värst gott, men det gick ner, för jag ville bli mer taggad än vad jag redan var! jag kysste inte någon, jag ångrar mig nu, men så får det vara, fler chanser får komma!
  (som vanligt har man ingen aning om varför man öppnar sig såhär för dig, men det gör man för man gillar att berätta saker för dig!)
  ps. precis som någon annan sa ovan, jag vill också se fler bilder på dig från när du var runt 16! ds
  PUSS

  sab 2010-10-03 13:52:08
  Svara
 • Avokado är kanske det godaste som finns…

  Moa 2010-10-03 13:51:23 http://alfapet.blogg.se
  Svara
 • Morgenmad er det bedste måltid på dagen.

  Emma 2010-10-03 13:46:17 http://navn.blogg.se
  Svara
 • Du är så himla himla fin vet du!!
  Tack som tusan för brevet!
  Jag tycker det är jätte sorgligt att du ska flytta till New York :C
  Kan du inte lagga upp fler bilder från du var yngre, 14,15, 16 osv c:

  Gry Sol 2010-10-03 13:43:41 http://litensol.devote.se
  Svara
 • Älskar brickan! Vart är den ifrån? Kram!

  Ia 2010-10-03 13:40:18 http://morningtear.wordpress.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström