Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

tävling.

Idag är jag så himla sjuk. I kroppen men hjärtat också för den delen. Mitt visum tar sån himla tid och jag kan inte koncentrera mig i den här mellanzonen. Vill bara ha besked, känns som att det inte går att andas, än mindre få något gjort.
Vi tar en liten tävling idag istället, det känns tillräckligt.


Ni kan vinna den här fina, fina Tim Burton kortleken. Den är helt ny och oanvänd såklart och har alla de bästa Burton-monstren därinne.


Tävlingsregler
Visa en bild i kommentarerna på det bästa som hände er i somras, och berätta varför! Jag tycker så mycket om när ni skickar bilder och berättar historier så det här känns som ett fint tillfälle : ) Okej, lycka till puss kram.

Uppdatering 20:30:
Nu är tävlingen avslutad!


Competition! Today you can win these cute playing cards by Tim Burton. Post a a picture in the comments of the loveliest thing that happened to you this summer and explain why. Good luck! <3 Ended!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
125kommentarer
 • Jag vet ju egentligen att den här tävlingen är slut nu, men jag kan inte låta bli att vara den sista jobbiga som ska skriva in.
  Det är så att jag hade en kompis som när jag såg honom i korridoren skuttade mitt hjärta tredubbelt och mina kinder gjorde ont så glad blev jag att se honom. (Han är dessutom bäst på att kramas och ta bort tårar när något är fel). Allt närmade sig studenttider och på balkvällen när vi är i ett ensamt hörn och pratar så tittar han ner lite generat och säger att han har varit kär i mig, i nästan ett år har han det. Mitt hjärta som brukar bli tredubbelt så snabbt skuttar vidare snabbare än ett fågelhjärta.
  Nu har vi varit tillsammans hela sommaren och jag har fått pussa på honom när jag vill och han är lika bra på att pussas som kramas!

  Olivia 2010-10-09 16:06:19
  Svara
 • Slut.

  EN HÄRLIG PERSON 2010-10-07 21:46:34 http://bagatellerna.blogspot.com
  Svara
 • Jag kan berätta om min sommar… Jag kämpa mig igenom ångest med kvinnan som förföljer mig fast hon är singel. Som inte ger sig… Som hotar, kastar sten och trakasserar. För att hon mår så dåligt, jag vet inte varför hon gör det… Men så var min sommar, men så kom jag på… Hon mår dåligt och vill bara trycka ner mig och spela ett spel för att må bättre själv. När jag insåg hur dåligt hon mådde så kändes det skönare, för jag förstod. Det är inte mig hon hatar det är svartsjukan…Det är inte mig det är fel på.. Det är hennes ensamhet, ångest, att inte vara ung längre. Allt som man vill va.. kär och lycklig och 18 år. Det var borta för henne och jag var hotet. Hon siktade och sköt i flera år.. Hon knackade på min dörr och skrek i örat på mig. Men sen en dag så sa jag… Du ser ut exakt ut så som du anklagar mig att göra… Då gick hon därifrån. Sen blev det tyst. Då förstod hon att hon var tvungen att hitta en lycka inom sig sig själv och lämna mitt liv… Det kändes så jävla fint! För det var över, man kan inte älska någon förens man älskar sig själv… Det gjorde hon aldrig, hon bara hatade på andra för att må bättre. Tillslut fick hon mig att må så dåligt att jag hatade som hon.. Men en dag kom hon på att hon var fin som hon är… Jag fick ett brev, tack och förlåt. Jag vet att jag inte är 18 år längre. Jag vet att han flirtar med dig. jag tänker inte hata på dig för det.. Det är bra att vara 23 med… Sen bråkade vi aldrig mer och träffade en ny, söt och fin! Någon som hon hade mött på sitt jobb! Det gjorde mig glad! Idag är vi inte vänner men vi bråkar inte. Det är så himla bra! Jag har samma lustiga kontakt med killen som gillar mig… Så man kan säga att hon var snabbare på att få en kille. Jag har samma gamla vanliga och vi är lika söta som osams… Livet, det är mitt liv..

  M 2010-10-06 13:49:58
  Svara
 • jag vet att tävlingen är avslutad, men jag skriver ändå.

  jag kämpade mig igenom de ångestfyllda vårvinterdagarna med knivar och rakblad och pro ana-sidor. skolan hade jag hoppat av för länge sedan. dagarna långa låg jag i min säng och lyssnade på musik. utan kontakt med andra människor. till slut fick jag vågade jag inte gå ut. social fobi, sa dem.
  i juni var jag helt övertygad om att jag inte skulle leva länge till. låtar som alltid fanns på hjärnan var asleep av the smiths och noll av kent. jag fick inte lämnas ensam, hade dem på bup sagt.
  den tjugofemte dagen i den sjunde månaden stod jag inte ut längre. jag tog risken att förlora den bästa vän jag någonsin haft och berättade vad jag kände för honom.
  det visade sig att han, liksom jag, varit kär i flera år. och nu är han min.

  j 2010-10-06 12:15:20
  Svara
 • jag glòmde. hàr àr bilden pà nàr far och mor min àr och hàlsar pà mitt liv i italien. det kàndes som att de 4 senaste àren inte funnits. att vi alltid har suttit vid middagbordet tillsammans och skrattar och druckit vin till halv 3 pà natten. vàrmer vilken blòdig dotters hjàrta som helst.

  http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=10150090912218868&set=a.486293528867.261931.673313867.

  Tove 2010-10-06 11:25:12
  Svara
 • assà, jag vet att tàvlingen àr avslutad och sà. men jag blev sà, ja, jag vet inte, sugen pà att skriva efter att ha làst om allas fina sommarminnen.

  mitt finaste sommarminne àr studenten. inte fòr att jag var sàdàr hoppa-och-studsa-glad som man ska var pà studenten. hela studentgrejen hade varit ràtt àngestladdad fòr min del. min mamma och pappa skilde sig fòr 4 àr sedan. det var helt totalt ovàntat och sà mycket av en mammas tàrar bòr ingen 14 àring fà se.
  Mamma och pappa sàgs inte pà dessa fyra àren. Min student bòrjade nàrma sig och àngesten likasà. vem skulle jag bjuda? vem fòrtjànade mest att fà fira sina dotters examen? efter ett làngt snack med vàrldens klokaste bror besltuade jag mig fòr att det hàr var min dag och ifall de ville dela den med mig sà fick de skàrpa sig eller ocksà sà firade jag den utan dom.
  bàda kom. och det gick faktiskt fòrvànandsvàrt bra. inget skrik eller bràk eller nàgonting.

  efter studenten flyttade jag till Italien och jag jobbar hàr nu. fòrra veckan fick jag ett handskrivet brev fràn min finaste mamma som sa att hon numera kallade min pappa fòr pojkvàn. egentligen àr det nog inte inte den bàsta idéen nàgonsin att de àr tillsammans igen men jag orkar inte bry mig om vad som àr ràtt och fel i det hàr làget. jag blev bara sà himlans glad att mitt annars ganska sorgsna hjàrta inte kunde làta bli att tro pà kàrleken igen.

  Tove 2010-10-06 11:14:29
  Svara
 • http://sofiegunnarsson.blogg.se/images/2010/p1018446_88636195.jpg

  Åh, så himla synd att jag inte såg det här igår. Det bästa som hände mig i somras är att den här lilla krabaten flyttade hem till oss. Han är verkligen världens bästa, hela sommaren har liksom handlat om honom. Ja, egentligen handlar hela livet lite om honom nu, världens finaste lilla Gibson.

  Sofie 2010-10-06 08:45:55 http://sofiegunnarsson.blogg.se
  Svara
 • Vem är hemlit? Johanna eller?

  M 2010-10-05 23:57:43 http://deleted
  Svara
 • Hej Sandra
  Jag vet att tävlingen är slut, det är därför jag skriver nu. För jag ville inte störa tävlingen. Men det är jobbigt nu. För nu är det 29 dagar kvar tills jag kommer att dö, inombords, i alla fall en liten bit. Sådär som Nico känner sig när hon sjunger med Velvet Underground, sådär som när allt bara passerar även när man går därifrån. Edgar Allan Poe kan ibland bara slänga sig i väggen, men man får komma ihåg att det bara är så ibland. För jag vet att just nu kommer det kännas så totalt onöldigt att bli nedmejad av den där ”Kärleken” så himla jobbigt och onödigt så att man vill vomera i samhällprofilens papperskorg. Jag har tänkt på det här med Edgar Allan Poes död. Det får mig genast att tänka på Mästaren och Margarita, ett totalt mörker av vånda och Kafkas vansinnesillusioner i skuggor. Vad skuggorna består av vet jag inte, men jag vet vad de betyder för mig, valar. Närmare bestämt knölvalar med utsikt från Ursholmens fyr. Kanske är det vetskapen om hur många sjömän som har dött där eller så är det där totala jävla mörkret som är så jobbigt ibland.

  Det är det som rymdpoeternas stöld består av, de där berusade illusionerna.

  Hans inre revolution att flytta till andra sidan havet är livets nycker och rebelliskt. Jag gillar det.

  A 2010-10-05 22:34:08
  Svara
 • och min kompis är din pojkväns syster !! gullemaya !

  léonie sophia 2010-10-05 22:20:40 http://whotookthepill.blogg.se
  Svara
 • oh vilken underbar kortlek!

  Yohanna 2010-10-05 21:52:08 http://dolorez.blogg.se
  Svara
 • Gud vad gullig kortlek! Synd att jag missade tävlingen!

  what about Jersey Shore 2010-10-05 21:44:56 http://whataboutjerseyshore.blogg.se
  Svara
 • Jag vet att tävlingen är slut, men jag vill dela med mig ändå.

  http://thewarpig.webblogg.se/2010/september/jag-saknar-att-vara-full-och-ful-i-ett-blott.html#comment

  I somras var jag på min första festival (peace & love) och jag var lycklig hela tiden, jag tror aldrig jag har varit så lycklig så länge.

  Josefin 2010-10-05 21:34:47 http://www.thewarpig.webblogg.se
  Svara
 • Attans ! Men nästa tävling ska jag inte missa…
  Hade tänkt skriva nåt om när såg och förstod varför Kings of Convenience heter Kings of Convenience 😀

  Ninni 2010-10-05 21:27:15 http://www.youtube.com/watch?v=ps_MPAUAXvk
  Svara
 • Neeeeej! Hann inte vara med och tävla, jag som älskar Tim Burton och hans karaktärer. Men jag kan berätta mitt finaste minne ändå:)

  Det bästa som hände i somras var när jag och min bästa vän var på P!nks konsert på Ullevi. Båda är helt galna i henne och hennes musik och vi hade längtat i flera månader efter den här kvällen. Och vi hoppade, dansade och sjöng som galningar hela tiden så vi var helt torra i halsen men vi fortsatte ändå. Det var så himla bra, och en av höjdpunkterna var när hon sjöng I don’t believe you och jag saknade mitt ex och vi grät tillsammans. Det var en av de finaste kvällarna i mitt liv och jag fick dela den med min finaste bästa vän!

  Det var så härligt att se henne på så nära håll: http://sannax.blogg.se/images/2010/dsc03082_99656796.jpg

  Sanna 2010-10-05 21:24:08 http://sannax.blogg.se
  Svara
 • åååh nej missade jag det! ååååh……….. Jag som älskar Tim Burton. Får man lov att fråga var du hittade den? c:

  Linnsejj 2010-10-05 21:15:09 http://linnsejj.blogspot.com
  Svara
 • Hej sandra!
  Det finaste som hände mig i somras var nog det finaste som hänt mig någonsin. Eller nästan iallafall. Och jag lovar dig, även fast det här kommer låta som världens mest klichéartade amerikanska tonårsfilm så är vartenda ord ren sanning och det är det som gör hela minnet så overkligt.
  Jag är en tjej som aldrig har varit riktigt brutalt kär, bara levt i lite ovisshet och varit lite småförälskad någon gång ibland, men i somras blev jag för första gången träffad av Amors pilar. Jag åkte på språkresa till england med en vän. Vi hade inte så särskilt höga förväntningar utan hade tänkt göra det bästa av situationen, men så fort jag klev av planet och satte min fot inne på flygplatsen ser jag den snyggaste killen jag någonsin skådat. Han ropar ut på sin perfekta klingande brittiska (som jag är så svag för) att Svenskarna skulle till honom. Jag trodde inte min öron och sprang så snabbt mina ben kunde bära mig bara för att få komma närmare den här ängeln som uppenbarats sig framför mig.
  Han var lång, hade perfekt svart lite halvrockig frisyr, en riktigt pärla till kropp och dem längsta ögonfransarna jag någonsin sett. Han hade även lite trimmad skäggstubb och perfektion var skriven i hans panna. Och ja, på den vägen bar det. Han visade sig vara min lokala ledare och vi blev riktigt fruktansvärt läskigt kära i varandra. Vi fick smyga oss undan eftersom det var förbjudet att ha en relation mellan elever och ledare och det slutade med att folk kom på oss. Han blev sparkad från skolan men det hindrade inte oss från att forsättas ses. Vi smög iväg till olika städer där vi gick på dejt i spelhallar, badade i grottor, tog långa promenader där vi pratade om livet och en natt spontanåkte jag över halva stan för att spendera natten med honom. Det finaste var när han tog fram sin gitarr och sjöng för mig, det var åh, åh så överperfekt att jag inte kunde hindra mig över att fingra över hans händer som så smidigt rörde sig över gitarrens strängar. Han brukade titta på mig genom sina svarta ögonfransar medans han avfyrade världens charmigaste leende och han fick mig att skratta titt som tätt. Han var verkligen som utskuren ur mina drömmar.
  Men allt kommer till ett slut, och ja, så gjorde även vår tid. Efter tre helt fantastiskt underbara, vackra, smärtsamma och galna veckor var det dags för mig att packa mitt pick och pack och – åka hem. Jag var så djupt ledsen den kvällen det var dags för avsked och jag minns hur han kysste min hud hundratals gånger i ett depserat försök för att få mig att stanna kvar. Men jag var tvungen att återvända. Jag kommer fortfarande ihåg hur han steg ur den svarta taxibilen, kysste mig och med orden ”See you later” öppnade dörren och sedan försvann ut i den råa natten. De tre följande dagarna var suddiga eftersom jag grät mest hela tiden. Jag har inte sett honom sen dess.
  Det kanske låter helt fruktansvärt, men det var det absolut vackraste och finaste jag var med om i somras, för jag fick för första gången känna hur det är att vara helt galet omtumlande kär. Det som jag alltid suktat så mycket efter.
  Det var sannerligen en upplevelse som tar en högt över skyarna, låter en trippa runt i ett land av rosa moln och körsbärsblommor. (du om någon verkar ju veta hur det är!)
  Men som allt har även kärleken en baksida. En baksida fylld med törnar, där allt är i olika nyanser av grått och tårkanalerna känns oändliga. Jag har fällt så fruktansvärt mycket tårar av saknad efter den här killen och vår tid, men nu, nu kan jag se tillbaka på vår tid som ett riktigt fint minne. För det är det. Det hade nog inte varit lika fantastiskt om jag hade stannat och på ett sätt var det nog perfekt tajming för mig att åka då, för det han inte komma upp några sprickor och vi hann inte bli riktigt djupt kära vilket hade rivit upp ännu större sår inuti mig. Det här var precis på näppen att jag klarade det. Han var min första kärlek och kommer också alltid att vara det och jag kan inte se något negativt med vår tid. Vi har kontakt fortfarande idag, men det är inte alls på samma sätt som då. Internet kan måhända vara bra, men det är inte samma sak när man inte kan höra någons andetag i ens öra eller känna någons hand i sin. Jag ska åka tillbaka till den här killen någon dag. Jag vet inte när, men någon dag.

  Och tjaa, det var mitt minne från i somras.
  Hoppas du kände att du fick en fin liten historia eller något, haha.
  PUSS

  fanny 2010-10-05 21:10:47 http://fannyjonssons.devote.se
  Svara
 • Åh, Sandra! Vet du vad jag kom på, nu när jag tänkte efter om vad för fina tävlingar du tidigare haft? Att sist jag var med så skulle man visa en bild på något vardagsobjekt fast med magiska (alt oväntade) attribut och jag valde en magisk karta som skulle ta mig till Paris, och det blev ju faktiskt så att den gjorde det :’)

  Carolin 2010-10-05 21:06:05 http://nilorac.blogspot.com
  Svara
 • http://i1035.photobucket.com/albums/a434/hannasvirrvarr/sommarliv/IMG_6593.jpg

  De bästa upplevelserna är oftast de oväntade, som man inte hinner lasta tunga med förväntningar utan man bara märker plötsligt att man befinner sig mitt i dem och är lycklig. En sån händelse berättar min bild om. Maria och jag hade gett oss ut med kanoten på vår lediga kväll för att få lite lugn och ro från alla barn på lägergården. Utflykten blev längre än vi tänkt oss och vi skrattar, lär känna varandra och ojar oss ideligen över de fina molnen när solnedgången omfamnar oss.

  Hanna 2010-10-05 20:55:40 http://hannasvirrvarr.blogspot.com
  Svara
 • Min mormor är världens finasteste.

  (Ta inte illa upp)

  EN HÄRLIG PERSON 2010-10-05 20:51:15 http://bagatellerna.blogspot.com
  Svara
 • http://i52.tinypic.com/2z56cl5.jpg
  En dag i vintras, när det var så kallt och mörkt att man bara ville krypa ner under ett täcke med en varm person och stanna där i all evighet, bestämde min mormor och jag att vi skulle åka till Paris i sommar. Bestämt bara sådär, hastigt och lustigt.
  Månaderna gick och så blev det helt plötsligt augusti och vi satte oss på ett plan till världens finaste stad. Det var helt otroligt underbart! Mest av allt älskade jag en liten undangömd plats i Montmartres kvarter, där det fanns en stor svart tavla där människor från lite varstans i världen skrivit ‘jag älskar dig’. Det var så himlahimla fint och jag var så lycklig! Men det här kortet tog jag med min engångskamera. Det föreställer karusellen nedanför Sacre Coeur.
  Min mormor är världens finaste.
  Pussar!

  Sophia 2010-10-05 20:41:32 http://www.thatolddevilcalledlove.blogg.se
  Svara
 • http://keekee.bilddagboken.se/p/show.html?id=473919258&directlink=1

  Han var den första jag träffade av mina nutida vänner som jag träffade när jag åkte och bodde i USA 06-07. I somras åkte jag tillbaka i en månad.

  Han är min bästa killkompis och vi har det så oerhört kul och det är så avslappnat när vi umgås, oavsett om vi goofar oss eller bara ligger och stirrar i taket med varandra. Han är som en pojkvän utan den där speciella biten för att försöka förklara vår relation. Vi pratar om allt och inget och gillar att kramas och stötta varandra.

  Det bästa som hände var när jag en kväll blev otroligt sugen på hamburgare (härligt färska och saftiga, inget McDonaldsstuk) och vi, trots klockan hade slagit 23+, tog bilen och gav oss ut på gatorna för att leta efter något som var öppet i närheten. Allt var stängt. Han bestämde att han skulle göra egna till mig varpå vi åker till en nattöppen mataffär. Ca kl 00:30 stod vi i mitt kök och inhalerade hamburgarna efter att ha inhandlat allt och han gjort dom. Det kanske inte låter som en stor grej, men det var härligt. Världens finaste vän.

  Ps. Det skadar inte att han ibland ser lite ut som prins Erik i lilla sjöjungfrun.

  Blackout 2010-10-05 20:40:45 http://theeblackout.blogspot.com/
  Svara
 • http://s156.photobucket.com/albums/t37/modertheresa/?action=view&current=hofvet4.jpg

  Detta är en bild på mig och mina två kollektiv vänner (jag är längst till vänster). Vi tre har flyttat ihop i sommar, på min födelsedag (1 juni) till och med. Snacka om fin födelsedagspresent att få flytta ihop med två vänner.
  Denna bild tog vi strax efter vi flyttat in då vi tog lite olika bilder med tema ”årtionden” som vi sedan satte upp på väggen i hallen.

  Tess 2010-10-05 20:38:36
  Svara
 • long story short så har jag varit kär i en pojke (med fantastiska käkben, kindben och ett födelsemärke under vänstra ögat) i ungefär fyra och ett halvt år. fast det var ungefär 2 och ett halvt år vi slutade umgåtts, de senaste åren har vi mest träffats sporadiskt på bussen. I somras (den 20 juli) så träffades vi av en slump i orten där vi båda bor. vi var med varandra under den dagen, pratade som saker som hänt, hemma hos honom, på kvällen följde han mig hem (precis som han brukade göra för tre år sedan) och han kysste mig. precis som jag drömt om hur länge jag-vet-inte-hur. Jag kan precis komma ihåg hur den kyssen var, våra tungor liksom möttes på mitten, hans läppar var så himla mjuka, och mina händer strök hans nacke och lekte med hans hår, hans händer vilade på min rygg innan han smekte mig över kinden med den högra. han var så fin och det kändes som om mitt hjärta slog dubbelt så fort som det brukar.
  Det var det finaste under min sommar, det slog att stå längst fram och se pete doherty på arvikafestivalen och det slog en resa till paris. det ögonblicket, de minutrarna utanför mitt hus, när pojken jag tyckt om så otroligt mycket så otroligt länge, äntligen kysste mig.

  av förståeliga skäl har jag inte någon bild ifrån det tillfället, så det här tävlingsbidraget kanske inte räknas. men det var trots att det finaste som hände mig i somras.

  w 2010-10-05 20:30:46 http://wasteofpaint.webblogg.se
  Svara
 • http://imjas.blogg.se/images/2010/mio1_110769247.jpg
  Tidigt den 17:e juli, klockan 03.07 var det som om tiden stannade. Av alla de äventyr och upplevelser jag har varit med om har jag aldrig varit så närvarande som då. Varje sekund var värd all uppmärksamhet när han låg där bredvid mig och tog sina små andetag. Att uppleva kärlek i den allra renaste form. Mio min lilla Mio.

  (Vill bara säga att jag tycker det är underbart att du följer dina drömmar! och att du är en väldigt fin förebild för andra människor. Ska bli superkul att få följa din resa i New York)

  Ida 2010-10-05 20:27:55 http://imjas.blogg.se
  Svara
 • Det finaste och läskigaste jag gjort den här sommaren och kanske någonsin var att flytta till en främmande stad, helt själv, och försöka skapa ett liv.
  Trots att jag nästan bara levt på ägg (kokta, scramblade, som omelett) och russin, vin och vodka, suttit ensam i mitt fönster mörka varma kvällar och gråtit för att jag är så liten i en stor stad och ensam, och rökt så många billiga cigariller att jag hostade lungorna ur mig om nätterna, är flytten bland det bästa jag gjort. För vad mycket bra som har hänt.
  En av de bästa grejerna var när jag gick ut med några nya kompisar. Vi var på en födelsedagsfest på en utomhusklubb med turkos pool på taket, gungor mot vattnet, kulörta lyktor, psykadeliska ljusshower, pilträd och bar i ett tiki-hus – som ett vuxentivoli. Ledsna, dimmiga clowner injicerar i hörn.
  På klubben blev jag ensam. Jag rökte, nästan nykter, och betraktade folk. En lång, vacker kille satt ett par meter bort och såg själv ut. Inte ensam, utan själv; det är rätt viktigt. Så reste han sig för att gå och jag sträckte ut benet mot hans ben och frågade om han ville bada med mig. Vi köpte rödvin på en mack, han öppnade flaskan mot ett spetsigt stängsel så vinet fylldes av kork och så simmade vi nakna i Spree, den smutsigaste floden i Europa. Vattnet var ljummet och himlen disig men stjärnklar och vi drack rödvin och berättade om varandra.
  Så gick vi hem till mig, han missade planet han skulle åkt med och så bodde han hos mig en vecka.

  Jag tror att någon annan vill ha kortleken mer än jag, men jag ville ändå dela med mig. Kram

  Julia 2010-10-05 20:26:57
  Svara
 • Det bästa som hände mig i somras var att jag träffade min fina pojkvän ungefär varje dag, med undantag av när jag var i Spanien i 10 dagar och slösade bort ca två eftermiddagar på att gråta eftersom jag saknade honom så mycket. Vi gjorde absolut ingenting på hela sommaren. Helt underbart. Fick även vara med och fira hans 17årsdag och om 1,5 månad är det dags för min med. Jag var fruktansvärt orolig för att det skulle ta slut mellan oss sen när skolan började igen, för alla säger ju att tvåan är den jobbigaste årskursen av alla. Men vi har klarat det fint hittils, även om vi båda har blivit lite frustrerade när vi inte setts på ett par dagar. Vi firar sju månader tillsammans nästa tisdag faktiskt. Så det kan bli…..
  Puss på dig sandra för att du har världens finaste blogg <3

  Therese 2010-10-05 20:26:49
  Svara
 • det kommer lösa sig med visumet ska du se. du är så bra. ja helt osammanhängande, men jag känner mig rätt dålig på att skriva i korekta meningar(missade nog extra r:et på korekta/korrekta?). i vilket fall som helst: skickar lite kramar från malmö:), för dina texter funkar så bra när jag inte mår nåt vidare.

  hemlit (: 2010-10-05 20:26:14
  Svara
 • This summer, my friend and I drove from Austin, TX to the East Coast to visit my boyfriend (he lives in Maryland). During the roadtrip, we drove up to Brooklyn and I used your vacation in Williamsburg for tips about where we should go. Thank you for recommending the Rabbit Hole! It is so cute and their french onion soup was divine.

  http://farm5.static.flickr.com/4112/5052271173_baf3525b79_b.jpg

  Hope you feel better!

  Thu 2010-10-05 20:23:10 http://soursusie.wordpress.com/
  Svara
 • Åh, Way Out West! Vi var ungefär så här lyckliga mest hela tiden (jag i mitten):

  http://1.bp.blogspot.com/_Y0czO7glxEE/TG_kyLar-JI/AAAAAAAAB9o/nmK577IM050/s1600/IMG_8105.JPG

  Träffade dig där med. Bästa festivalen hittills!

  Annie 2010-10-05 20:21:58 http://anniehjalmefjord.blogspot.com
  Svara
 • Hej Sandra! I somras var jag på emmabodafestivalen, det var första gången och alldeles underbart. Var där med mina närmsta tjejkompisar. Vi drack och rökte alldeles för mycket, dansade och lyssnade på grymt bra band. Men det som var lite extra fint med den festivalen hände sista dagen. En kille kom fram och sa att han tyckte jag var söt, vi var med varandra hela den kvällen och natten. Trodde det skulle bli en festivalflört, men nu är vi tillsammans och underbart kära.

  du får en bild på mig och min vän moa, påväg tillbaka till festivalområdet från duscharna. http://paata.devote.se/blogs/6211575/turnbacktime.htm

  Lisa 2010-10-05 20:20:58
  Svara
 • http://sophedeluxe.devote.se/blogs/6202821/det-var-aldrig-mer-sommar-aen-daa.htm

  där har två bilder från i somras och jag skriver om en underbar person som fick mig att glömma min hjärtesorg

  Sofia i London 2010-10-05 20:16:28 http://sophedeluxe.devote.se
  Svara
 • http://godnattsverige.blogspot.com/2010/08/alsklingsbastis.html#comments

  Mitt absolut bästa sommarminne pågick 3 veckor i juni/juli. Jag och min allra finaste kompis Sofia tågluffade genom europa och såg allt som gick att se, åt allt som gick att äta och träffade alla som gick att träffa. Kändes det som i alla fall. På bilden är vi i Paris, precis utanför Pompidou och den som tar bilden är en av våra franska vänner som vi lärde känna på Skansen för 2 somrar sen. Vi ringde honom när vi kom till Paris och han träffade oss varenda dag. Sofia och jag hade så fruktansvärt roligt på resan, när vi skulle skiljas åt på Centralen efter att ha befunnit oss inom en fem-metersradie från varandra i tre veckor kändes det som om jag skulle gå sönder. Hon är MIN finaste människa, liksom Ludvig är din. Och kortleken, den skulle vi kunna ha med oss nästa sommar och dra fram när vi sitter på marken på en tågstation någonstans i södra europa och mår sådär bra som man bara kan göra när man är 17.

  anna 2010-10-05 20:16:22 http://godnattsverige.blogspot.com
  Svara
 • Jag har haft en ganska dålig sommar. Jag har mest jobbat och kännt om hjärtat suttit kvar. Men en vecka var fin. Veckan då min mamma kom på besök. Veckan då jag fick vara ledig en stund och fokusera på annat- som att åka båt, äta räkor, dricka vin och vandra runt i ett gammalt slott. Det kanske inte låter så märkvärdigt, men det var precis vad jag behövde just då. Här har jag slukat mina räkor och närmar mig land:

  http://cutethoughts.blogg.se/images/2010/dsc02313_99252032.jpg

  Karolin 2010-10-05 20:15:48 http://www.cutethoughts.blogg.se
  Svara
 • Det finaste i somras var att jag fick två systrar. Inte bebissorten, utan det var min pappa som har blivit tillsammans med en fin dam. Den här fina damen har två döttrar som är i min och min yngre systers ålder. Efter att ha träffats två gånger bara kunde vi konstatera att det kändes som om vi känt varandra mycket längre.

  En sen kväll var vi på väg hem från Malmö där dessa fina flickor bor. Studerade när lampor utanför fönstren blev till gula streck av farten. Nickade kanske till då och då. I iPoden – Radical Face med sin låt ”Glory”. Skrev i min dagbok: ”Just nu känns det som om världen finns till bara för min skull. Klockan visar: ”Sent.” … Innan visste jag inte vilka de var, kände dem inte. Nu gör jag det och jag ser bara möjligheter. Alla är dyrbara. Alla är skatter… Åh, ibland är det så jobbigt att vara glad åt människor.” Tänk att förlora dem. Men så minns jag att jag bara log sådär, slagen av en plötslig tanke. Det är allt fint att ha två nya systrar.
  Den bästa bilresan på hela sommaren.

  http://dreamsbegin.blogg.se/images/2010/dsc_0298-copy_97545198.jpg

  E.Vendela 2010-10-05 20:15:06 http://dreamsbegin.blogg.se
  Svara
 • Det bästa som hände mig i somras var när jag reste till San Francisco för att träffa min underbara pojkvän som gjorde sitt ex-jobb där. Vi hade varit ifrån varandra i tre och en halv fruktansvärda månader.
  Bilden är från vår picknick på Alamo Square, det kändes lite som att vara med i ”Huset fullt”

  Alamo Square

  Jenny 2010-10-05 20:13:08 http://www.flickr.com/photos/to_die_for/
  Svara
 • http://likeamanpossessed.tumblr.com/post/1249994481

  Det var på midsommarafton som jag träffade min finaste vän. Vi skulle gå ner till affären och handla glass, men alla affärer var stängda och alla människor var som bortblåsta. Hela världen kändes öde, så därför gick vi mitt i gatan och brydde oss inte om någon skulle se oss för det skulle inte spela någon roll. Jag gjorde en midsommarkrans av blommor från trottoarkanten till henne som hon bar senare. Vid klockan 10 på kvällen så satt vi ute, trots kylan, med 2 lager filtar, jordgubbar, 2 koppar te, en vattenpipa och blåste såpbubblor. Trots att det var en så enkel dag, så kunde jag inte ha önskat mig mer. Det är alltid min egna kompis som får hela världen verka som att den skrattar och ler, trots att hennes värld inte alltid gör det. En supermänniska.

  Josefin 2010-10-05 20:09:52 http://likeamanpossessed.devote.se
  Svara
 • det är helt sjukt så många fina läsare du har Sandra! åh.

  matilda 2010-10-05 20:07:14
  Svara
 • Oh… bästa som hände mig i somras… jag hade en konstig sommar… min kille och jag gjorde nog slut… sen födde min bästa vän en liten pojke… sen kom min årliga resa hem till Mostar, Bosnien,… vi åkte till Kroatien, var på utflykter, träffade vänner och familj… men jag var så himla nere över det med killen, det är jag fortfarande så jag behövde något som piggar upp mig… och jag har länge velat ha en tatuering… så sista dagen i Bosnien tog jag tag i saker och ting… jag gick till en studio och sa att jag ville ha en pytteliten stjärna på min vänstra handled…
  http://hepek.blogg.se/2010/august/i-see-stars.html#comment
  och jag fick det… och varför en stjärna… jo för att varje gång jag är nere tittar jag upp på mina stjärnor som jag inte vill ta bort från mitt tak och det känns lite bättre så med en stjärna på handleden så känner jag mig lite tuffare och lite gladare för att jag har nu min stjärna som gör mig glad mest hela tiden
  kramar 🙂

  Mia 2010-10-05 20:06:30 http://hepek.blogg.se
  Svara
 • Åh. sommarminne. som när man var liten och sommarlovet var slut och man skulle berätta för fröken om ett sommarminne. jag vill berätta för dig om en kväll när jag och två tjejkompisar följde med två pojkar ut på sjön och seglade. det var så tyst och stilla och fint, vi bara njöt allihopa. vi badade och pratade och myste. sen mojnade vinden och plötsligt rörde sig inte båten en millimeter. motorn ville inte fungera, så vi bara låg och flöt ett tag, flöt ikapp med solnedgången. vi rodde lite men kom ingenvart. vi åt knäckebrödsmörgåsar med grillkrydda på, det enda ätbara som fanns i båten. vi försökte få igång motorn igen, och den fungerade efter ett antal försök. så vi kom hem till slut, men jag hade inte haft något emot att vara fast på sjön i några timmar till. och här kommer en av mina finaste favoritbilder som vi knäppte med min analoga kamera när vi dök i det ljumma vattnet från segelbåten: http://29.media.tumblr.com/tumblr_l7xes0r1J01qb1tkvo1_500.jpg
  PUSS

  Svara
 • http://charlottabillstrom.blogspot.com/2010/10/hej-fran-glada-barn-som-badar-i-slutet.html

  Nu är det visserligen inte EN bild, utan flera… men men!

  Det bästa som hände mig i somras (eller september, men jag tycker att det kan räknas i alla fall!) var en helt fantastisk klassresa! Jag har ju läst att du har haft problem med din vikt. Jag också. Jag har ätstörningar, som var allvarliga men har blivit lite bättre. Hur som helst kan du då säkert också förstå att det känns svårt att kunna njuta av saker, inte bara mat, utan också av livet. Så har det varit för mig i ungefär ett halvår, men så kom då den här klassresan. Jag var lite orolig innan eftersom i är en ganska stökig klass (speciellt killarna…). Så jag blev väldigt överraskad när det visade sig att bli en av de mest underbara resorna som jag någonsin varit på (och då har jag ändå rest ganska mycket…)

  Det var det som jag ville berätta!

  Jättefin blogg! Ser fram emot att få läsa om dig från New York! 🙂

  Kram Charlotta

  Charlotta 2010-10-05 20:02:29 http://www.charlottabillstrom.blogspot.com
  Svara
 • http://www.facebook.com/?ref=logo#!/photo.php?pid=1006006&id=1631345514&ref=fbx_album&fbid=1423544401897

  Hoppas det funkar att länka till Facebook!

  Bilden är ifrån mitt kollo, Granbo. Det var så himla underbart och dom två bästa veckorna i mitt liv.

  Agnes 2010-10-05 19:59:28
  Svara
 • http://thesumofalltears.blogg.se/images/2010/p1010217x-jpg_effected-001_101226156.jpg

  Det allra bästa som hände mig i somras var att jag var på Emmabodafestivalen och mitt bland alla ölburkar, trasiga campingstolar och konservburkar stötte jag på Killen. Killen som jag jobbade med på en Skärgårdsö för två år sedan och blev blixtförälskad i. Killen jag inte träffat sen dess eftersom han bor på Taiwan och avståndet mellan Stockholm och Taipei ju är ganska så väldans långt. Killen jag drömt om under 24 månader. Plötsligt stod han där i Smålandsskogen och log. Det som hände sedan var ganska vackert men det som var ännu finare var att mot slutet av kvällen så kunde jag äntligen titta på honom och säga till mig själv: Du älskar inte honom längre. Så jag log mot honom och gick själv tillbaka till campet. Så det var det absolut bästa som hänt mig för nu är jag redo att börja om på nytt igen. Äntligen.

  Nathalie 2010-10-05 19:58:52 http://thesumofalltears.blogg.se
  Svara
 • åh tim burton<3

  Det underbaraste jag fick göra denna sommar var att få åka till Paris.
  http://mataduvor.blogg.se/category/paris-2010.html
  Det var som att komma till en helt annan värld. Där allt vart man än gick hade en slags underbar glad känsla över sig.
  Det bästa under den resan var när jag var högst up på effieltornet och en liten famlij på fyra stod brevid, och hade världens sötaste unge i famnen på 4 år som skyffla in en hel glass i munnen och log brett. http://mataduvor.blogg.se/2010/july/paris-dag-3.html#trackback

  Angelica 2010-10-05 19:54:28 http://mataduvor.blogg.se
  Svara
 • det började med att jag av mina käraste vänner fick ett paket på min 18-årsdag. en efterlängtad diana-kamera. jag ska sluta fotografera onödigheter, tänkt jag. och så blev det. ett kort på vårt sommarställe som vi kanske var på för sista gången. ett på min vän med en macaron i handen. mormor och morfar hand i hand. frukost hos min gudmor. min lillasyster som blickar ut över stockholm från mosebacketerassen. picknick i solnedgången. familjen. jag kommer inte ihåg allt. filmen är ännu inte framkallad men när den är det ska jag äntligen få återuppleva min sommar.

  /L 2010-10-05 19:52:42
  Svara
 • Jag fick efter 12 års väntan åka utomlands! Det var helt fantastiskt. Är ensamstående mamma och har inte haft råd tidigare. Här är en bild på min dotter som blickar ut över havet i Turkiet.
  http://linsfia.se/blogg2/stor_blicka.jpg

  Sofia 2010-10-05 19:52:32 http://linsfia.wordpress.com
  Svara
 • Min sommar var inte sådär mycket att hurra för. Jag jobbade mest helatiden och när jag väl var ledig så regnade det mesta tiden. Men i augusti var jag precis som du i göteborg på WoW, och banden var bra men jag var konstigt opepp nästan helatiden även om dansdansdans på nätterna och kompisars leende vägde upp att köa utanför världskulturmuseet i två timmars gbg-regn. Men på lördagsnatten när vi svettiga strömmade ut mot ur klubben missade vi sista spårvagnen för natten hem, så vi (6 glada stockholmare och jag) skuttade runt gbg, sjöng håkan hellström-låtar längs gatorna, försökte beställa ett ”loser-meal” och satte oss på burger kings uteservering i flera timmar och spelade kort och skrattade oss födärvade. Sedan blev klockan sex på morgonen och vi tog spårvagnen hem i skymningen i fuktiga converse och pommesdoftande kläder. Och det var nog den finaste sommarnatten på länge, länge.

  http://pamcakes.blogg.se/images/2010/dsc01280_103129079.jpg

  pamela 2010-10-05 19:52:16 http://www.pamcakes.blogg.se
  Svara
 • http://img178.imageshack.us/img178/7224/vegis.jpg
  sedan i maj har jag jobbat nästan femti timmar i veckan. jag har inte haft mycket till sommarlov, det ska jag ta nu, i november. reser nog till indien. bästa som hände i somras var att min brorsdotter föddes. här simmar hon babysim. älskar älskar älskar henne! vega columbina örtman. så himla bra att få en brorsdotter som man kan hälsa på om eftermiddagarna några timmar innan man måste hem och lägga sig för att springa upp och jobba efter några timmar till. ibland var vi på stranden med hunden. ibland satt vi i en park. ibland var vi hemma och hade middag på balkongen. älskar min bror och älskar hans dotter. vega! gotta love her!

  lisa 2010-10-05 19:51:52 http://lisaskywalker.blogspot.com/
  Svara
 • seeing that my summer was pretty bad (dying friends, dying pets, loosing the one you love), I post this pic from my best friend and me in a mirrorroom we went to this summer…because it is the best thing of the summer: having a best friend who is there for better or worse http://img.photobucket.com/albums/v505/febstarz/DSC_1292.jpg

  Julia 2010-10-05 19:50:58 http://gehirnspender.blogspot.com
  Svara
 • för första gången i hela mitt liv har någon visat intresse. men jag blev blyg och när han frågade om mitt namn och nummer sa jag bara att jag hette ella och sen sprang iväg.

  Svara
 • http://sirisiri.webblogg.se/2010/september/kent.html#comment

  Den här bilden är på min kompis på peace and love i somras. På kent. Jag tycker väldigt mycket om henne, tycker väldigt mycket om kent och peace and love var en vecka av lycka verkligen. kände mig fri och genomglad.
  Och som hon ser ut på bilden, så kände man sig verkligen. tårariögonen lycklig. tror de spelade utan dina andetag på bilden, jag själv satt lite längre bort, trött i hela benen av för mycket spring, men lycklig och bara grät grät grät grät för stunden var så himla himla fin och kent var så bra.

  Siri 2010-10-05 19:48:13 http://sirisiri.webblogg.se
  Svara
 • http://www.facebook.com/video/video.php?v=1480202879861

  det här är en video förresten, kanske inte gills. men jag tycker att den är fin så den hamnar här ändå 😀
  Den här videon har mer ett sentimentalt värde, för den här dagen träffade jag den killen som fått mig att gråta mig till sömns och som fått mig att sluta äta. Jag visste inte vad jag skulle ta på mig, så jag stod framför spegeln i två timmar och bara stirrade och tänkte: nej. nejnejnej, det här går inte jag kommer att dö han kommer aldrig att tycka om mig. jag är hemsk, allt jag gör är hemskt. plus så är mina lår gigantiska.
  Hela vägen dit hade jag ett helt bo med fjärilar som hade spasmer i magen, och jag tittade alltid i närmaste skyltfönster för att försäkra mig om att luggen låg rätt.
  han var ju den mest fantastiska killen i hela världen, hur skulle han nånsin kunna tycka om mig?
  Sen. Vi träffades, pratade och skrattade tillsammans.
  men fjärilarna var borta. ingenting var kvar längre, och han var inte alls så himla fantastisk och underbar längre. Allt vas ljus och speglar. Jag tittar ner, och mina lår har normal storlek. Jag är faktiskt inte hemsk. min lugg ligger inte rätt, men det gör ingenting.
  Jag går hem, och tittar inte en enda gång in i ett enda skyltfönster för jag brydde mig inte längre om vad han tyckte. Så jag gick hem, tvättade bort allt äckligt smink som bara förstörde det som jag tycker är fint med mej, och sen spelade jag och min kompis in den här videon och jag skrattade så att jag höll på att dö. och så kan saker också bli, kärleken är flyktig, men fortfarande vacker.
  puss på dej sandra, du är fin.
  Ochochoch: om du undrar så är det jag till vänster, den blonda :*

  Eira 2010-10-05 19:47:54
  Svara
 • http://fjantlisa.blogg.se/images/2010/dsc00754_99921100.jpg
  När jag blev lämnade ensam hemma en vecka mitt i sommarlovsruset. Satt i min trädgård med huvudet i skyn och drömmar bortom stjärnorna mest hela veckan, dygnet runt. På dagarna åt jag pannkakor med jordgubbar från mitt sommarjobb och lyssnade på kristian anttila. Sedan drack jag sommarvin och kedjerökte genom de ljusa sommarnätterna med en pojke som mitt sjuttonåriga hjärta alltid kommer hoppa över ett slag för, en riktigt midsommarnattsdröm.

  lisa 2010-10-05 19:40:55 http://fjantlisa.blogg.se
  Svara
 • Första gången jag träffade evelina var jag så himla nervös, men jag hann inte bli tillräckligt beredd på att träffa henne på bussen.
  Hon var så fin och jag försökte fråga henne saker fast hon var lite blyg.
  Vi skulle se Johnossi i en skivaffär. Jag hade tidigare på dagen ringt en pojke jag gillade så himla mycket då och jag minns när evelina och jag var påväg till skivaffären och han stod utanför och väntade, trött och hungrig för han hade haft så bråttom dit efter skolan och inte ätit på hela dagen.
  Jag var jätte glad för att dom två finaste personerna jag visste var med mig då.
  Sedan efter vi varit där sa jag hejdå till evelina och hoppades att jag skulle få se henne snart igen, jag gick till tåget med pojken jag gillade och önskade nu att jag vågat hålla hans hand, att jag var lite modigare.
  Men jag fick behålla evelina, och hela sommaren har vi varit i second hand affärer, åkt till göteborg, varit på första festivalen tillsammans och haft så himla roligt.
  Min sommar skulle varit så himla dålig utan evelina, jag skulle suttit hemma i mitt rum och önskat att jag inte fanns. Hon är världens bästa.

  Evelina

  Nina 2010-10-05 19:38:56 http://citronsorbet.devote.se
  Svara
 • Jag firade midsommar med de bästa av vännerna någonsin. Vi gick på samma konfirmationsläger och de förändrade mitt liv litegrann då.
  Vi träffas inte så ofta, för alla kommer från olika ställen, så det slutade med att vi alla satt kring samma bord och höll igång fyra samtal samtidigt vid olika ställen på bordet. Vi kunde inte sluta. Vi skrattade som galningar, kikade på Glee, satt intill Vänern med tända ljus och en gitarr. Vi kämpade om att ha den högsta midsommarstången i området, skrattade åt alla andras patetiska stänger och skrattade åt oss själva för vår patetiska tävling.
  Äsch, det känns bara fånigt att förklara.
  Men tänk såhär; när du är som allra, allra lyckligast, får du ont i magen av lycka då? Blir det som en lycklig klump i halsen, som när man ska gråta -fast det är av glädje-, känner du för att springa sju tusen mil och bara skrika högt högt högt rätt ut? Och hoppa upp och ner och gräva ner dig i jorden?
  Jag känner så när tänker på midsommar i år.
  Åh.

  http://cecilialinderoth.blogg.se/images/2010/midsommar_110765176.jpg

  Cecilia 2010-10-05 19:38:44 http://www.cecilialinderoth.blogg.se
  Svara
 • Sommarens finaste måste nog vara Popaganda såhär när jag tänker tillbaka. Massa fina människor med lika många tillhörande tygkassar. Belle & Sebastian live. Och såklart lite oskyldigt flirtande med vackra pojkar i sjömanskjortor. http://www.festivalphoto.net/index.php?page=2&concertID=16813&photoID=920360&resultSite=5

  ellen 2010-10-05 19:38:20
  Svara
 • Jag bor ju inte ens i Sverige så det känns lite småsådär att be dig välja mig så att du får skicka massa jobbiga paket utomlands. Men vi kan säga att jag inte tävlar, för jag vill ändå berätta!

  Den här bilden tog jag någon gång i somras på Gotland när det fortfarande var badvarmt och jag och min pojkvän låg i sängen och mös halva dagen bara för att kunna åka till en lite sådär icke-populär badstrand på eftermiddagen när alla redan begett sig hem för att grilla och mysa eller tjafsa med frugan, äta jordgubbar och bli galen på myggen. Vi hade med oss massa choklad (som såklart smälte), jordgubbar, flädersaft och kall kyckling. Det låter som en ganska konstig picknick kanske, men man tar ju vad som finns hemma! Vi blev så himla glada när vi såg att hela stranden var helt tom och vi vadade ut i det långgrunda vattnet flera gånger, lekte lite James Bond (du vet när Daniel Craig står och spänner sig i vattenbrynet!) och stannade kvar ända till solen knappt länge syntes och det började bli lite småkyligt i luften.
  Då åkte vi hem och drack vin istället.

  Det var en så fin sommar, åh!

  Erika 2010-10-05 19:37:35 http://knivskarp.blogg.se
  Svara
 • Jag och pojkvännen var på picknick vid havet, satt på en randig filt och åt jordgubbar, gick i det långgrunda vattnet och lyssnade på fåglarna. En så himla fin dag utan att egentligen vara sådär överdrivet speciell.

  http://jesskarlsson.blogg.se/images/2010/dscn0344_95639361.jpg

  Jessica 2010-10-05 19:36:39 http://jesskarlsson.blogg.se
  Svara
 • http://makrills.blogg.se/2010/june/en-solnedgang-med-fina-farger.html#comment

  Ett av mina finaste sommarminnen måste ha varit när den finaste pojken ville ro ut på sjön med mig i hans lilla by. Han rodde oss långt ut på den blanka ytan, tills vi kunde ana solnedgången bakom gran topparna. Han gav mig en present. En té kopp med ett påhittat monster i finaste keramik. Sen kysstes vi. Långa, fina minuter. Tills knotten sa något annat.

  Emelie 2010-10-05 19:36:37 http://makrills.blogg.se
  Svara
 • Jag trodde att den här sommaren skulle bli riktigt tråkig. Året innan hade jag åkt på festival och dansat hela nätterna, men i år skulle det inte bli något av det. Däremot hade jag anmält mig till popkollo, eftersom jag alltid tyckt att det där med att spela i band verkat spännande, och jag ville spela en massa gitarr.
  När jag kom dit så visade det sig att jag var äldst. En sådan sak kan få ner känslan så väldigt mycket, men då fann jag två av världens finaste flickor i världen! En utav den spelade i mitt band, och vi satt och pratade musik och Control dagarna igenom. Den andra flickan var otroligt rar och sockersöt. Det var omöjligt att inte tycka om henne. Vi tre satt långt in på nätterna och pratade på balkongen eller spelade Utan dina andetag i källaren på akustisk gitarr och trivdes med varandra. Så istället för att sörja allt jag tyvärr missat i år så har jag två nya fantastiska människor som jag kan uppleva allt med nästa år!

  http://seamonkeys.blogg.se/images/2010/dsc_0022_100028283.jpg
  (bilden är inte tagen från min blogg,)

  Hanna 2010-10-05 19:36:33
  Svara
 • http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?pid=4805120&id=635763660&ref=fbx_album

  jag och två fina vänner åkte till göteborg och way out west. vi åkte mest för mumford and sons och våra händer darrade som asplöv när vi stod längst fram. sen ramlade vi runt på området och på spårvagnar och lyckodansade till håkan och i en skog med massa annat folk på natten och jens lekman spelade skivor och det var slutet på sommarlovet och så himla bra bara. och så fick vi sova i vår till dagen nyfunna kompis studentkök i tre timmar. vi var borta från stockholm i trettio timmar. helt klart de mest händelserika trettio timmarna i mitt liv.

  lovisa 2010-10-05 19:34:14 http://kisskissbangbang.devote.se
  Svara
 • festivalsommaren var bäst! såhär bra var siesta:
  http://mikaelabjarve.blogg.se/images/2010/annat4_91114966.jpg

  (det roliga är att jag inte såg han i hörnet förens jag kom hem och var lite ledsen över att fyra dagar hade gått så snabbt. Då blev man lite glad igen)

  M I K A E L A 2010-10-05 19:32:13 http://mikaelabjarve.blogg.se
  Svara
 • Åh, den kortleken skulle jag verkligen vilja ha… Älskar Tim Burton!

  http://tintura.blogg.se/2010/august/foto-pa-kullen.html

  Det hände helt underbara saker i somras men framförallt har jag spenderat mycket tid med min pojkvän och min familjs hundar. De betyder precis allt för mig, jag förstår inte hur jag skulle kunna klara mig utan dem. Så i somras blev det en massa foton av framförallt hundarna Zora och Zelda med min nya canon (också ett bra sommarminne). Den här sommaren ska alltså framkallas och bli ihågkommen i massor av bilder!

  Sandra 2010-10-05 19:32:03 http://www.tintura.blogg.se
  Svara
 • jag var på den bästa konserten i mitt liv. men för att vara ärlig, så gillade jag inte bandet särskilt mycket innan. jag kunde inte ens låttexterna. men ändå var de så förbaskat, jävla, underbart bra. jag har ALDRIG varit så lycklig som jag var då tror jag, det är konstigt det där. jag stod där och höll min vän i handen och hoppade upp och ner och svettades ikapp med alla andra där. och det var det finaste jag har gjort i somras.

  såhär glad var jag i flera dagar efter, men bilden är tagen strax efter.
  http://f.yey.nu/8ac/a9929.jpg

  erika 2010-10-05 19:29:54 http://www.percepteur.blogg.se
  Svara
 • http://kimcarola.blogspot.com/2010/10/det-basta-som-hande-mig-i-somras.html

  det bästa som hände mig i somras var denna lilla lurvboll. han heter skalman och är mitt och min flickväns kärleksbarn. vi flyttade nyss ihop efter 2 år och kände att någonting fattades. så såg vi fotot av honom på en hemsida och köpte bur, pellets, hö och sågspån dagen efter. på söndagen fick vi hem honom och lägenheten blev fullständig. han är världens lugnaste, somnar i ens famn när man kliar honom bakom örat och springer efter en när man lagar mat i köket. han är en lejonkanin och har en päls tjock som bomull och en tuppkam mitt på huvudet. nu har det börjat blåsa sådär lagom till hösten och tar man upp honom då vippar hans tuppkam i luften. han är världens finaste och då gör det ingenting att folk direkt springer ut till honom när de kommer hem till oss och nästan glömmer att hälsa på oss i hallen.

  Kim 2010-10-05 19:24:21
  Svara
 • åh, jag blev ju påmind nu om allt det underbara som hänt denna sommar! jag kollade genom alla mina bilder, och försökte hitta något fint minne. men alla är så himla fina. men nu har jag valt. jag ska berätta för dig om Apatikerförbundets sommarkonferens.
  (bilden är dock från förra årets konferens, men men!)
  http://i54.tinypic.com/34q5sfr.jpg

  så, Apatikerförbundet! det är min bästa vän Eris mamma som anordnade det i somras, lite ihop med att hon även fyllde 40. tänk dig att du samlar alla dina vänner, bekanta, deras vänner, släktingar.. i ett gammalt hus + tillhörande trädgård. folk tar med sig mat, dryck, instrument etc. och sedan sätter allt igång.
  vi ungdomar höll oss lite på vår egen kant, och två av mina goda vänner från stockholm kom över! (jag bor på åland) åh vad vi hade det roligt! vi hoppade omkring, satte upp tält som vi skulle sova i, åt massa gott, klättrade och gungade i träd, lyssnade på andra gäster som spelade musik, skrev på väggarna… sen mot kvällen, när det blev mörkt, tände vi en eld. en liten lägereld som jag och mina vänner satt runtom. vi pratade, skrattade och mådde bra. sen var det ju lite så att man fick smyga iväg med en pojke (med långt hår!) in i ett tält också. men det var ju mest en underbar parantes.

  det finns så mycket mer, men det var något av det finaste.

  Ajy 2010-10-05 19:23:12
  Svara
 • kaninen i baljan MÅSTE ju vinna.

  Mimo 2010-10-05 19:23:09 http://plentyofjunkfood.ratata.fi
  Svara
 • Mitt bästa ögonblick den här sommaren var när jag fick den bisarra idéen att använda en balja som en båt, och låta min kanin sitta i den. Sen satte jag ”båten” i vår pool och medan min mamma simmar bredvid och ser till så att han inte ramlar ner och drunknar (usch, sånt vill man inte ens tänka på) så tar jag fram kameran, och jag lyckas knäppa en av de gulligaste bilderna någonsin på honom när han gäspar! Det är den perfekta bilden när man känner sig lite nere, den lyckas alltid muntra upp mig.

  http://farm4.static.flickr.com/3469/3940935494_b8b9d031e0_b.jpg

  eidetik 2010-10-05 19:21:43 http://eidetik.blogg.se
  Svara
 • Det bästa med sommaren i år var att det var sommar, faktiskt. Det finns inget speciellt som jag vill lyfta fram, för jag ser tillbaks och kan inte komma på något som var dåligt egentligen. Jag försökte göra det bästa av det sista sommarlovet som faktiskt inte var ett sommarlov då jag tog studenten i våras. Jag fasade dagen då ljuva augusti skulle förvandlas till september, då alla andra skulle ha något att göra förutom jag. Så jag gjorde det mesta av sommaren, så gott jag kunde. Kommer ihåg veckan uppe i Borlänge på Peace & Love, veckan som jag kallade för ensam-hemma-veckan men som också visade sig bli sommarens varmaste vecka, kvällarna ute i svala nätter ackompanjerade av skön musik som bara kan förknippas med sommar, dagarna nere i Göteborg under Way out west med två av mina närmsta kompisar, då vi gick från Östra Sjukhuset till Sävedalen tidigt på morgonen för att bussen slutat gå (se bild), och självklart det avslutande Popaganda. Jag ser tillbaks på hångel, skratt, nya kompisar, gamla kompisar, mycket musik och dans, skrik, svett och även lite tårar, med glädje, för jag vet att jag inte vill ändra på något.

  erika 2010-10-05 19:21:13 http://thisismyobituary.blogspot.com
  Svara
 • Det bästa som hände mig i somras var att han sa att han älskade mig.
  Sen pussades vi med våra rosa sprängda ansikten hela natten.

  http://sextiosju.blogg.se/images/2010/img_1687_95706570.jpg

  frida 2010-10-05 19:18:14 http://sextiosju.blogg.se
  Svara
 • åh tidig sommar åkte jag och tre av mina favoritmänniskor i hela världen för att hälsa på en annan av mina favoritmänniskor i hela världen. Det var så himla mysigt, vi sov i världens finaste hus, åt världens finaste mat och pratade halva natten även fast vi var hur trötta som helst. Skulle kunna visa tusen bilder från detta, men väljer att visa den här (så finns de andra i samma mapp) http://farm5.static.flickr.com/4126/5054306293_8dbf81a778.jpg . Puss.

  kajsa 2010-10-05 19:17:39 http://anniehallova.wordpress.com
  Svara
 • det bästa som hände mig i somras måste vart när jag var på Gullbrannagården utanför Halmstad en vecka med min familj. Mor min sjöng Gospel medan jag, mina bröder och mina vänner latade oss. Vi läste massor, promenerade, slappade och åt massa glass. Jag länkar till ett inlägg där jag skriver om det. Bilden som får representera veckan är bild nummer 5 (den på pojken med glassen). För glassen var trots allt det som var bäst med veckan. Glasskiosken på gården var nyöppnad och de sålde suuupergod glass!

  http://dettrorjag.blogg.se/2010/july/sommarlov-del-2.html

  fanny 2010-10-05 19:16:56 http://dettrorjag.blogg.se
  Svara
 • Jag var på Way out west med mina allra finaste vänner.
  Eftersom vi inte var arton någon av oss så kunde vi inte gå på klubbspelningar, och ingen av spårvagnarna gick dit vi skulle (hem) så därför dansade vi helt enkelt igenom en massa gator som vi gick lite vilse på fastän vi var i vår egen stad och det var så himla fint och till slut så kom vi till avenyn och då visste vi var vi var och så tog pojken från oskarshamn bussen till sin moster i Kärra och jag och min Nanna åkte hem till henne och åt rostbröd och sov några timmar och dagen därpå så var det ännu mer festival.

  http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs157.ash2/41192_419389829561_644864561_4951471_4586895_n.jpg

  elsa 2010-10-05 19:15:59 http://hysteria.bilddagboken.se
  Svara
 • (bilden är på min lilla fisk som simmar i bergsjön.)

  http://www.flickr.com/photos/rinia/5054876890/

  tänker på honom, vatten och guldfiskar. äpplen bredvid sängen och små vattenpussar.
  han rör dig i mig som fiskar och jag somnar aldrig, jag klär mig i ankellånga klänningar och sitter på klippstenar i mölle. klockan är kväll, snart natt men solen värmer fortfarande och vinet har inte tagit slut. vi har inte tagit slut.

  (vi tar aldrig slut)

  jag sitter i trädtoppar och bygger ett hem av björkblad kvistar.
  det är oktober, snart vinter och frosten äter upp mitt hem som faller sönder, kvist för kvist.

  Linnéa 2010-10-05 19:15:58 http://tetristears.blogspot.com/
  Svara
 • Jag var i USA mestadels av sommaren och saknade min bästa vän Sofia otroligt mycket. Men dagen innan jag och min familj åkte iväg så åkte jag hem till henne. Det var en av de varmaste sommardagarna jag varit med om i Sverige, och allt var så fint, vi hittade på en massor äventyr, cyklade igenom två meter högt gräs och åt jordgubbar och skaffade tillräckligt med minnen för att klara igenom resten av sommaren utan att bryta ihop totalt. Hon är verkligen allt för mig och jag älskar henne något så oändligt mycket, och därför är detta det finaste som hände mig även fast resten av sommaren också var helt otrolig. Jag vet inte hur men allt vi gör tillsammans lyckas etsa sig fast i mitt minne. Hon är verkligen bäst.

  http://i1228.photobucket.com/albums/ee448/josefineharrius/8238.jpg

  Josefine 2010-10-05 19:15:36 http://www.josefineharrius.devote.se
  Svara
 • http://finnflerfel.blogg.se/2010/september/66-analogett.html#comment

  Den bästa sommaren på länge. Jag och Sofia var på gröna lund, vi skulle se John Fogerty men det blev ingen med den saken. Istället satte vi oss vid vattnet och pratade, tittade på vattnet, slänggungorna, alla människor. Det var bra.

  Alicia 2010-10-05 19:14:27 http://finnflerfel.blogg.se
  Svara
 • http://2.bp.blogspot.com/_6SjQA7Z_PPk/TKtZqC5VjYI/AAAAAAAAACc/KsiGoe1PGiU/s1600/DSCN0125.JPG

  I flera flera flera år har jag drömt om precis ett par skor som dom här. Ett par röda ballerinaskor med rosetter där fram. Jag vet inte varför men jag har alltid velat ha sådana.
  Många gånger har jag suttit och googlat bilder ”röda ballerinaskor med rosett” och dreglat drömmande framför datorskärmen.
  Varje år när sommaren kom och ballerina skorna kom in i butikerna gick jag in överallt och letade för att se om det fanns några just röda med rosetter.
  Men det gjorde det aldrig. Jag blev lite besviken varje gång men tänkte att det bara är ett par skor.
  Flera gånger berättade jag om dom för min mamma, skorna från mina drömmar. Hon skrattade lite och tyckte att det lät fint.
  Och just den här sommaren, när jag trodde att det skulle vara samma sak som alla andra somrar, så hittade jag dom. Eller rättare sagt, min mamma hittade dom.
  Det var precis som i Kalle och Chokladfabriken, vi hittade den gyllene biljetten!
  Jag blev så glad så glad, men enda problemet var att dom var lite dyra. Pengar är ju pengar och man har inte råd med allting.
  Jag sa till min mamma att dom var alldelles för dyra, 500 kronor för ett par sommarskor.
  Men hon höll inte med. Hon sa att det var bra kvalitet och det var skorna jag alltid drömt om och därför borde jag ha dom! Tillslut höll jag med henne, jag ville ju så gärna behålla dom.

  Jag hade dom i princip varje dag och jag tänker ha dom nästa sommar också. Jag älskar dom så.

  Sen frågade jag hur min mamma visste, hur hon kom ihåg att det var just såna jag ville ha. Hon berättade att sen jag berättade för henne om dom, för länge sen när det fortfarande var snö på marken, så varje gång hon gått förbi en skoaffär och inte haft så bråttom, så har hon kikat in och tittat efter just röda ballerinaskor med rosetter där fram.

  puss!

  Alma 2010-10-05 19:13:40 http://marsipanrosor.blogspot.com
  Svara
 • Det finaste som hände mig i somras var när jag, min nervösa familj, mina kusiner, min faster och hennes sambo åkte till Åland. Vi hade så roligt där. I fyra dagar fiskade vi, gungade, cyklade på ojämna grusvägar, åt daim och rodde till små öar där vi var alldeles själva och läste sagor. Det är det roligaste jag varit med om på ett bra tag och jag tillbaka lite mer för varje minut som går.

  Elina 2010-10-05 19:12:18 http://crossoceans.devote.se
  Svara
 • http://2.bp.blogspot.com/_77rOGW-jDEU/TH5whNSN0UI/AAAAAAAAA5Q/yoAN0crx2P4/s1600/l%C3%B5pukell+2010+015.JPG

  Det finaste vad hände med mig var att jag slutade gymnasiet, hade en riktigt fin sommar och då i augusti gjorde jag det jag hade velat för länge-länge sedan: jag flyttade från Estland till Stockholm! Efter att ha lärt mig svenska i tre år är jag äntligen här och älskar Stockholm och planerar min framtid i universitetet med alla mina nya fina vänner =)

  Vilja 2010-10-05 19:11:33 http://meretaga.blogspot.com/
  Svara
 • http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.15538186

  På min bästa dag var jag på en alpackafarm i Skåne. Att få vara så nära dessa fantastiska djur var underbart, och att tycka att det är okej att ha ett favoritdjur fast man är tjugofem är fantastiskt, att få stå där, mitt bland dessa små pälsbollar, och känna sig som när man var sju år på Skansen var fantastiskt. Man ska aldrig tappa bort barnet i sig! Man ska drömma stort och långt och det var precis det jag gjorde när jag stod och tänkte att en dag är alla dessa alpackorna mina!

  Nadia 2010-10-05 19:09:00 http://www.metrobloggen.se/murmansk
  Svara
 • Ett av de bästa ögonblicken i somras var när jag firade Frankrikes nationaldag i Paris med min pojkvän och kompisar. Det regnade som tusan hela förmiddagen och vi spelade olika kortspel i den pyttelilla lägenheten som jag och min kille hyrt och drack rosévin och pina colada på flaska. På eftermiddagen blev det plötsligt jättesoligt, så vi köpte frukt, ost, baguetter och chokladmousse och hade pique-nique i Buttes Chaumont med utsikt över hela Paris. Hur fint som helst.
  Här är en bild på vir pique-nique: http://flashlights.blogg.se/images/2010/img_1785_107912163.jpg

  Robin 2010-10-05 19:08:40 http://flashlights.blogg.se
  Svara
 • http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs274.snc4/40057_451912133383_725033383_6177496_3009807_n.jpg

  Det bästa var nog när jag var i Grekland och hittade PopRocks i en affär. Kanske det bästa godiset som finns i hela världen. Vad kan egentligen bli bättre än godis som först exploderar runt och kittlar tungan och sen blir till bubbeltuggummi? Jag köpte på mig hur många påsar som helst så att det aldrig skulle ta slut!

  Moa 2010-10-05 19:07:35 http://alfapet.blogg.se
  Svara
 • http://funnylittlefrogs.blogg.se/images/2010/img_1537_97685469.jpg

  Vet inte hur mycket man har till vinnande chans, but here goes. Hade inte direkt världens bästa vår. Var sönderbränd både på jobb- och skol fronten. Och så gjorde jag slut med min bästa vän, eller ja någon som jag länge kallade bästa vän. Du vet, när man har varit vän med någon sedan barnsben och det inte finns något annat namn för den personen. Och när man bara kämpar med att pusta liv i vänskapen, trots att det egentligen inte går längre. Det tog i alla fall lite längre tid för mig att bli glad igen. För jag var länge ledsen över hur hon hade fått mig att må.

  Så i somras åkte bara jag och min finaste vän (en sådan vän som man bara vill ha med sig överallt i miniatyrformat i fickan, för att förgylla tillvaron lite extra) till hennes landställe, bara hon och jag. Och jag insåg där och då vad en riktig vän är. Så det var där jag knäppte min bild.

  Hoppas att allt löser sig med visumet. Du plus NYC är en för perfekt kombination att gå miste om.

  Dina 2010-10-05 19:07:28 http://funnylittlefrogs.blogg.se
  Svara
 • Det finaste som hände mig var att min pojkvän hade gjort slut fyra dagar före vår ettårsdag och jag var jätteledsen. Jag hade planerad den dagen jättelänge med en pick-nick och annat fint. Och på den dagen var jag hos honom, för vi ville inte vara ensamma för att vi båda var så ledsna och då kom han på att han visst älskade mig och att vi borde vara tillsammans. Så två veckor senare när jag tog studenten så kom han hem till mig med sin present. En jättestor, fin pick-nick korg som var fylld med en flaska vin och vinglas, en baguette, brieost, hårda karameller som jag älskar, en fin filt och annat fint. Så att jag skulle få min pick-nick ändå, så dagen efter min student hade vi den mest romantiska pick-nicken. Under ett träd, vid sjön. Med massor av pussar.

  vi hade ingen kamera då men här är en annan bild på mig och på min fina pojke på en äng i sommaren 🙂

  Svara
 • Det aller fineste som hendte meg i sommer var den kvelden vi bare var hjemme hos en venn, på en veranda, lagde vafler og grillet marshmallows og tomater på grillen. Vi var seks stykker, og det var en av de koseligste kveldene på kjempelenge. Akkurat slik en sommerdag skal være; lang, varm og rolig.

  http://i52.tinypic.com/fjl374.jpg

  Sarah 2010-10-05 19:04:51 http://observasjon.blogspot.com
  Svara
 • åh vilken fin tävling! älskar ju Tim Burton!
  det får bli en bild på min morfar: http://ladythirty.blogspot.com/2010/07/grattis-morfar.html
  det är när vi firade honom ute på landet hos mina föräldrar.
  morfar fyllde åttio och var sååå glad över allt som hände den dagen.
  jag tror till och med att jag skymtade en liten lyckotår i hans ögonvrå – det var nog den allra finaste dagen den här sommaren!

  kramelikram

  lady thirty 2010-10-05 19:04:49 http://www.ladythirty.blogspot.com
  Svara
 • Jobbiga visa-krångel, jag lovar att det fixar sig, sitt still i båten och ha en hel ishink i magen. Gäller bara att vänta ut det, minns själv hur skälvande osäkert allt kändes. Men det ordnar sig, promise, nyc vill ha dig här! =)

  batfour 2010-10-05 19:03:55 http://batfour.blogg.se/
  Svara
 • Det finaste med min sommar var när jag var i Berlin. En bit utanför fanns ett jätte stort område med en himla massa vackra slott, skulpturer och parker från 1700-talet. Om man glömde bort papperskorgarna, bilarna och de andra människorna kunde man låtsas att man var Marie Antoinette för ett ögonblick.

  Frida 2010-10-05 19:03:00 http://lunarenigma.tumblr.com/
  Svara
 • http://digitalmonster.blogg.se/?tmp=05185857

  Jag och min lillasyster gick på en av Gotlands alla grusvägar.
  Solen sken, det luktade hav (såsom det endast kan göra på Gotland) och jag drog min rostiga cykel bredvid mig.
  I cykelkorgen låg det flera prickigkorv smörgåsar, köttbullsmackor och rosa rymdläsk, lite ballerinakex hade vi inte heller glömt.

  Plötsligt så ropade min lillasyster till. Där stod en liten groda på vägen.
  Min lillasyster tog upp den i sin hand.
  Den blinkade mot oss, som om den ville säga.
  Ta vara på livet.

  Vi satte ned den och tillsammans gick vi vidare mot nya äventyr.

  Klaarup 2010-10-05 19:02:52 http://digitalmonster.blogg.se
  Svara
 • Det finaste som hände i somras var att en av jag och min pojkväns gemensamma vänner äntligen träffat rätt och fick gifta sig! Jag hade aldrig tidigare varit på bröllop och fruktade att det skulle kännas stelt och konstigt, men jag kunde inte mer fel! Kärleken bara flödade i festlokalen och alla var glada och brudparet lyckliga och själv så ville jag aldrig att det skulle ta slut. Vi dansade oss svettiga och man höll fina tal från hjärtat och det var inte stelt, det var inte konstlat, det var ärligt och härligt och alldeles alldeles underbart.

  (det enda som inte var underbart var att min kamera bestämde sig för att inte ta några bilder den kvällen, men jag ville ändå dela med mig av den kvällen!)

  Sandra N 2010-10-05 19:02:34
  Svara
 • Jag och min lillasyster gick på en av Gotlands alla grusvägar.
  Solen sken, det luktade hav (såsom det endast kan göra på Gotland) och jag drog min rostiga cykel bredvid mig.
  I cykelkorgen låg det flera prickigkorv smörgåsar, köttbullsmackor och rosa rymdläsk, lite ballerinakex hade vi inte heller glömt.

  Plötsligt så ropade min lillasyster till. Där stod en liten groda på vägen.
  Min lillasyster tog upp den i sin hand.
  Den blinkade mot oss, som om den ville säga.
  Ta vara på livet.

  Vi satte ned den och tillsammans gick vi vidare mot nya äventyr.

  Klaarup 2010-10-05 19:01:52 http://digitalmonster.blogg.se
  Svara
 • http://i1042.photobucket.com/albums/b424/shinobeniheimu/CIMG1849-2.jpg
  Meg på Starbucks i New York. Vi var i New York i 2 uker i Juli, og det var så utrolig varmt! Derfor var vi på Starbucks hver eneste dag og drakk caramel frappuchinos. <3 Og på Starbucks ber de jo alltid om navnet ditt, så de kan skrive det på koppen, men ingen i New York vet hvordan du skriver "Synnøve", som er det jeg heter, så etter en stund bare sa jeg at jeg het Anna. Åh, jeg savner New York, du er så heldig som skal dit.

  Nøve 2010-10-05 19:01:06 http://omgstfulzm.blogspot.com
  Svara
 • Hej Sandra.
  Jag får nog säga att det bästa som hände mig denna sommar var min födelsedag. Den dagen fick jag tillbringa med min allra finaste person. Det var nog den varmaste dagen på hela sommaren och hade det inte varit min födelsedag så hade jag nog legat under ett träd hela dagen och druckit vatten. Men jag är av den filosofin att på sin födelsedag så ska man hitta på något alldeles speciellt som man helst ska komma ihåg för resten av sitt liv. Så jag hade bestämt mig för att vi skulle åka till Bjärnum där jag bodde när jag var ett litet barn. Jag har av olika anledningar inte valt att åka tillbaka dit, men just på min födelsedag kände jag att jag var stark och redo nog för att återvända dit. Så med en picknick packad for vi med buss till Bjärnum. Bussfärden tog en timme och när vi steg av bussen slog värmen mot oss, bussens ac hade tydligen fått oss att glömde av den tryckande värmen. Men med hjälp av en vattenflaska orkade vi pallra oss bort det huset jag nästan helt hade glömt bort, huset som jag till hade växt upp i. Jag blev fullkomligt i extas när vi fick syn på huset! Där hade ju jag bott! Där hade jag lärt mig klättra upp för trappan och fått mina första tänder. Jag smög runt på baksidan och där var sandlådan kvar som jag lekt i som liten. Som jag älskade att bygga sandslott! Efter att vi hade sagt hel till huset och jag hade fått gråta en svätt gick vi till en sjö i närheten. Där la vi oss på en brygga, drack saft och pratade om hur värt det var att åka dit. Och jag var så glad över att jag fick dela det med honom och att jag vågade.

  http://regineragnarsdotter.blogspot.com/2010/07/den-basta-fodelsedagen.html

  Svara
 • http://www.facebook.com/album.php?aid=2972&id=100000920097660&saved#!/photo.php?pid=267126&id=100000920097660&ref=fbx_album

  Eftersom jag jobbade sju veckor i somras hann jag inte med att göra så mycket roligt. Men det bästa som hände mig var att se min kära Lars Winnerbäck den 15 augusti i Örebro. När man gick där och satte in journaler på sjukhuset hade man alltid honom att se fram emot! Och det var så underbart att stå där och vänta på honom framför scenen i fyra timmar och sen sjunga med i alla hans låtar tills det blev sent och konserten var slut. Mitt bästa minne från sommaren 2010! Bilden är en av alla jag tog, men tyckte att den såg lite mystisk ut och så ser man hans fina ankare tatuering bra.

  Ia 2010-10-05 18:55:58
  Svara
 • (Hoppsan). Jag och Anton bytta förvirrade blickar men kilade därifrån. Det visade sig att en tant stod och bytte om där mitt i skogen och om man zoomar in på bilden kan man längst framme vid stigen se att hon står och böjer sig fram. Det är alltså ett ofrivilligt stjärtkort.

  Den andra är den här:
  http://majvors.blogg.se/images/2010/img_9287_110753934.jpg
  och den är från när vi var en tio, elva stycken som åkte ut till Calles stuga som ligger vid kanten av en skog och vid en äng i sörmland. Vi hade kalas i dagarna tre, drack mycket öl, var uppe tills solen gick upp och ännu mer. I handen håller jag också en härlig detalj : Håkan, vår rättika som vi köpte på väg ut. Vi skulle handla mat men så ville vi bara ha den för den såg kul ut. Så fick han ett ansikte och ett namn (Håkan då) och sen var han med hela tiden. Vi satte upp skådespel med honom och till slut begravde vi honom när vi åkte hem. Då hade han gått av på mitten. Stackarn. Vi hittade en gammal grammofon som funkade också och spelade massa stenkakor som vi dansade till. Det är alltså vad vi håller på med på bilden – dansar till stenkaksjazz och leker med Håkan.

  maja 2010-10-05 18:55:47 http://majvors.blogg.se
  Svara
 • hela sommaren var bäst. hela barfotasommaren. jag gjorde ingenting, har aldrig mått så bra, har aldrig varit så lycklig. försökte sammanfatta det i barfotabilder:

  http://www.idaida.net/blogg/?p=1929

  ida 2010-10-05 18:55:45
  Svara
 • http://u.snelhest.org/i/2010/10/05_9712.jpg

  Denna bilden är tagen den 22 Juli i somras. Jag och några kompisar skulle se finaste Kent på Långholmen i Stockholm. Det var minst 25 grader varmt ute och vi satt på en liten gräsplätt under ett träd i flera timmar innan konserten, gräset var torrt på grund av solen och på bilden tror jag att Ebba och Emma försöker hitta någon slags bekväm ställning att vila i. Vi var så himla trötta precis innan konserten började, men när klockan äntligen slog 20:00 så gick energin upp, konstigt det där vilken energi och vilken glädje man kan få av att bara se sitt favoritband på scen, framför sig. Vi dansade vilt, grät, skrattade och sjöng med till ungefär alla låtar. Konserten avslutades med mannen i den vita hatten och Joakim tjatade om ”den eviga kärleken” vilket många låtar handlar om. Under sista versen fylldes himlen av röda konfettifåglar med låttexter från skivan Röd, det var så himla fint, att höja armarna i luften och försöka fånga de röda fåglarna som faller under den blå himlen. Det sista vi sjöng eller kanske skrek var ”Du och jag ska aldrig dö”
  Så himla fin kväll.

  Sandra 2010-10-05 18:53:43 http://mellankrigen.blogg.se
  Svara
 • http://oi56.tinypic.com/2wgy79g.jpg

  Jag var på Kent konsert så klart! Jag var där med min kusin, och hade lockat mitt hår och tagit på mig min kent t-shirt. Eftersom jag är lite paranoid vågade jag inte smuggla med alkohol in på konsert området, så jag och min kusin drack sprit-äppeljos-sprite-nåt innan vi gick. Och jag blir lätt påverkad av alkohol, så jag skrattade åt ungefär allt. Före konserten började vi prata med några bakom oss och dom lovade att inte mosa oss. Plötsligt hörde vi början på utan sina andetag och svarta täcket framför scenen ramlade ner och där fanihelvettefan var Jocke Berg! Och jag bara skrek. För att hallå, där, några meter ifrån mig står den personen som vet exakt hur jag känner. Och jag kunde inte fatta varför det bara var jag som höll på att svimma. Jag tappade bort min kusin lite under konserten, men jag kom närmare och närmare långa pojken i randig t-shirt. Och på slutet höll jag runt honom och badade mitt hår i hans svett medan jag skrek kent låtar. Och vi var perfekta och odödliga. Och vi kom inte ihåg vart enda ord, vi improviserade ganska mycket, och ingen av oss hade nånsin fått sjunga i nån kör. Och dagen efter dog jag för att jag aldrig kommer få se honom igen.

  Nora 2010-10-05 18:53:40 http://www.thebeatless.blogg.no
  Svara
 • Sandra, kan inte du berätta lite om ditt yrke för oss 🙂 t.ex. vad du gör varje dag, vilken utbildning du gick, hur du trivs osv.. <3

  sara 2010-10-05 18:53:37
  Svara
 • http://i379.photobucket.com/albums/oo234/aliceiunderlandet/S25C-210091311360.jpg

  då vi bland dans som verkligen tycktes sluta och snarade var okontrollerad hoppande skickade flaspost på tyska på bar tjugofem där man lekte djur och blåste såpbubblor till elektro bumm vid vattnet, sedan klättrade in på spreepark vilket är en övergiven nöjespark som sprider magi (ungefär jätte mycket som tim burton definerar magi) där det fanns det där pariserhjulet, och stora plastsvanar. pulsen på minst 300 bpm, roliga godis och ett land gjort utav fjädrar och stora diskokulor i träd bredvid barens gungorna. bar tjugofem betydde livet ett litet tag. sommaren var en enda lycklig färgglad färd. så kaosigt som det låter,
  lika kaosigt var det också.

  léonie sophia 2010-10-05 18:51:16 http://whotookthepill.blogg.se
  Svara
 • I somras hade jag en pojkvän och vi brukade åka till sjön efter jobbet och sitta där,
  vi hade en grill och några öl,
  vi simmade och jag stod på händerna,
  jag fick borra in min näsa i gropen mellan hals och axel – det luktade som hemma
  jag blev biten av en pissmyra en gång och han blåste på det onda
  och när vi sakta promenerade hem höll han min hand.
  Då hade solen redan gått ned, vi spelade kort i sängen och fick sova i bara lakanen men till och med det var för varmt men vi var så kära att vi ville sova tätt tätt..
  Nu är sommaren slut och likså vårt förhållande och jag kan inte ändra på det, hur mycket jag än skulle vilja. Min Bond-kortlek gör att jag får ont i hjärtat
  men den här sommaren var i alla fall den allra finaste.

  Honeyisafool 2010-10-05 18:51:11 http://honeyisafool.blogspot.com/
  Svara
 • Lustigt att du frågar efter just det bästa som hänt oss i somras, för det bästa som hänt mig någonsin hände faktiskt i somras. För då blev det minsann vi, till slut, äntligen. Jag är så barnsligt jäkla glad… och det syns bestämt på varenda foto, inte minst på detta.

  Elise 2010-10-05 18:50:26 http://elzplz.blogspot.com
  Svara
 • I sommras så förlovade jag o min kompis mig en kväll när vi satt i rålis,
  Sedan andra dagen av popaganda, satte vi oss på en balkong i skanstull, drack rose champagne och gifte oss, och fick ett fint avslut på sommaren med hot chip på scen!

  ”Lördagen bestog av champagne frukost på en balkong i skanstull, gifte mig med märta med bläck ritade ringar och blåbärspannkakor.”

  http://weheartit.com/entry/4219431

  Trixi 2010-10-05 18:49:45 http://iamnotasoldier.blogg.se
  Svara
 • file:///Users/Chuck/Desktop/L1080313.JPG

  Det funkade inte riktigt men här igen förlåt lite granna!

  Alva 2010-10-05 18:48:18
  Svara
 • Är inte säker om det fungerar men hoppas^^ Första tyllkjol och första gången jag ätit macarons<3

  Alva 2010-10-05 18:47:39
  Svara
 • En av de finaste sakerna som hände i sommras var att Henrik Berggren sjöng Shoreline för oss alla. Tårar rann och lyckan överflöda.

  http://givememando.devote.se/blogs/5692318/way-out-west-och-kulturkalaset-.htm#WriteComment

  Ps.
  Gillarej och hoppas du får de fint i Amerikatt.
  Ds.

  Beata 2010-10-05 18:47:02 http://givememando.devote.se
  Svara
 • Har två! Den ena är den här:
  http://majvors.blogg.se/images/2010/img_9693_110752598.jpg
  Den är väl egentligen en symbol för en massa fabulösa äventyr och utflykter. Men just den bilden är när jag, min pojkvän och hans vän (och min också men han var Calles vän först) var på utflykt på SVinö i Kalmar. Vi skulle bada och upptäcka. Men här där vi var för att upptäcka, tvärstannade Calle. Jag förstod inte något och knäppte en bild. Sedan vänder han sig om och väser: VÄND OM! VÄND OM

  maja 2010-10-05 18:46:54 http://!
  Svara
 • Åkte på min första festival med mina bästa, var småfull i fem dygn, studsade runt på spelningar, åt lunch kl 3 på natten, skreksjöng mig hes, bodde i tält men sov knappt, blev kär och ville aldrig åka hem igen. Arvika festivalen<3
  Och bilden visar det ganska så bra, engångskamera + solbrända ben + kompis som snubblar när hon ska ta kort = min bästa sommarbild i hela mitt 17 åriga liv.

  http://www.metrobloggen.se/UserFiles/18.53985/Image/n(26).jpg

  jenny 2010-10-05 18:45:43 http://www.metrobloggen.se/picknickparken
  Svara
 • Tänkte att du kunde trippa i dessa i New york.
  såg dem men de var för små för mig.

  http://www.tradera.com/item.mvc/viewitem/119814151

  Svara
 • Oj, nu glömde jag länka bilden! Här kommer den 🙂
  http://fc00.deviantart.net/fs70/i/2010/278/f/4/eurotrip_by_pigeonakacarro-d304sqr.jpg

  Carolin 2010-10-05 18:43:49 http://nilorac.blogspot.com
  Svara
 • Att välja bild till den här tävlingen måste ha varit det svåraste jag gjort idag. För i somras var jag, tillsammans med mina två allra finaste tjejer, ute och tågluffade i Europa och det blev ungefär 1200 bilder under resans gång… Det var mitt livs största äventyr, än så länge. Innan hade jag knappt varit utanför Sverige och nu har jag sett stora delar av världen plötsligt! Av alla underbara platser vi var på var Paris och Wien allra bäst, den här bilden är dock från Rom, med Colusseum i bakgrunden. Det bästa sättet att kortfattat beskriva varför detta var det bästa som hänt under min somras är att jag äntligen kände mig fri och så otroligt obegränsad. Det känns som att jag kan göra vad jag än vill efter den här upplevelsen. Det känns underbart, fortfarande.

  Carolin 2010-10-05 18:43:04 http://nilorac.blogspot.com
  Svara
 • Bilden: http://ccissis.blogg.se/2010/october/tavling.html#comment

  Jag och min familj var i Detroit, vi hade varit ute och ätit och varit på en bar, där jag blev kompis med bartendern. Han gav mig en gratis slush och lät mig välja musiken. Sen gick vi hem, det var mörkt men jättevarmt. Då stannar en kvinna bilen och frågar ” are you okay? I saw thoose guys over there, where you walked.” Hon trodde några tonåringar hade gjort något på oss. Det hade dom såklart inte. Hon var säkert sextio år och körde en gammal bil. Jag tyckte det var himla snällt att stanna för tre okända turister mitt i natten och fråga om dom är okej.

  Bilden tog jag utanför hotellet. Kram Cissi

  Cissi 2010-10-05 18:41:38 http://www.ccissis.blogg.se
  Svara
 • http://ingetinget.blogg.se/images/2010/cimg3403_95611321.jpg

  i början av sommaren åkte jag och fem fina vänner till göteborg för att gå på liseberg, shoppa, se min favoritartist emil jensen på picknickfestivalen och lite för att säga hejdå till mig som efter sommaren skulle sluta i deras klass och börja om gymnasiet i stockholm.
  vi hade dom bästa fyra dagarna med allt vi hade planerat och mycket mer. på picknickfestivalen visste min emil jensen vem jag var och på liseberg blev vi alla kär i alla vackra pojkar som jobbade där.
  på tåget hem grät jag. ville inte lämna göteborg och glädjen jag hittat där, ville inte längre sluta på vår skola och lämna mina vänner. trippen till göteborg var det bästa jag varit med om någonsin.
  (den 17 augusti flyttade jag till stockholm ändå. har tappat kontakten med göteborgs-flickorna och vissa dagar ångrar jag mitt val.)

  agnes 2010-10-05 18:40:36 http://ingetinget.blogg.se
  Svara
 • http://mimotchka.bilddagboken.se/p/show.html?id=469437894&directlink=1

  okej, det här stämmer nog inte in på det bästa som hände mig. det var min födelsedag. det är alltså jag och benji från good charlotte. jag har aldrig ens gillat good charlotte, men kände igen honom på gatan. gick fram och sa ”are you from… the band?” och han svarade ”good charlotte, yeah!” och jag frågade om vi inte kunde ta en bild eftersom jag faktiskt fyllde år. han sa ”yeah sure, congratulations!” och en så himla bra bild det blev! jag ser ut som världens gladaste (och mest fanatiska) fan-girl. han höll armen runt min midja. efter detta åt jag middag på koh phangan med två vänner och sedan glassdrinkar på vampire lounge. så gick det till när jag fyllde 23 och det var mycket fint!

  Mimo 2010-10-05 18:38:40 http://plentyofjunkfood.ratata.fi
  Svara
 • http://1.bp.blogspot.com/__oUFllNBAnY/TE1j4vazgJI/AAAAAAAAALo/WAbmLayU9T4/s1600/DSC_0144.JPG

  Det finaste som hände i somras var att min son Julian fyllde 1 år. Vi firade med våra familjer och våra finaste vänner. alla höll på att smälta bort i värmen för just på Julians födelsedag så bestämde sig vädret för att vara det varmaste på 10 år. Vi bjöd på både pannkakastårta och jordgubbstårta. Och så grillade vi mängder av kyckling och fläskfile som fått marineras i två dygn. Det var en jättefin kalas dag som förgylldes av all kärlek som fanns bland alla som kom för att fira min son.

  Tanja 2010-10-05 18:38:31 http://julianlarsvalentin.blogspot.com
  Svara
 • http://luftslott.ratata.fi/post/164654/

  ett inlägg i bilder om den bästa dagen på hela sommaren. jag och min favoritmänniska åkte ut till hans sommarställe långt bort från stan. fastän vi bara spenderade en natt där kändes det som om tiden stannat – det var bara vi två, i en liten stuga där man var tvungen att hämta vatten från en pump på andra sidan sundet. vi två och hur många ”jag älskar dig” som helst. jag ville aldrig tillbaka till stan.

  sophia 2010-10-05 18:38:22 http://luftslott.ratata.fi
  Svara
 • Hoppas det löser sig snart!
  Brukar inte delta i tävlingar, men jag tycker att det här var en väldigt fin tävling med ett fint pris. 🙂
  http://images3.bilddagboken.se/85/_u6/_u5/_u4/_u2/u65425/97232_1280677863.jpg
  Här är en bild från när jag och en av mina nära vänner, Hanse, gick i prideparaden som Alice och Mad Hatter i somras. Det var en fantastisk dag med mycket vänner och mycket kärlek. ♥

  Bumbi 2010-10-05 18:37:38 http://annabumbi.blogspot.com/
  Svara
 • Det bästa som hände i somras var när det flyttade in en liten räv på tomten till vårt torp. Han kom varje lunch och kväll och ville ha en liten munsbit. Min pojkvän bredde skinkmackor och delade i lagom räv-unge-portioner.
  Nu är det höst och Rävis kommer fortfarande varje kväll. Han har växt och har lärt sig ljudet av ytterdörren och att det betyder mat. Köttbullar och ost är så gott så han kan äta ur handen. Häromdagen råkade han äta lite på min pojkväns stickade tröja som låg ute.
  (och han har varit inne i hallen. Snart sover han vid fotknölarna)

  http://www.facebook.com/photo.php?pid=6499811&l=af94a6f097&id=773184049

  Karin 2010-10-05 18:37:37 http://torparliv.bloggagratis.se
  Svara
 • arvika

  när jag var på arvikafestivalen och mådde bättre än vad jag någonsin gjort tidigare. inga fler festivaltårar för i år, och det tyckte jag var förbaskat skönt. jag levde på andra fina par som låg i gräset och såg ut som dom där två fina sakerna på bilden, vilket är ett festivalpar rakt igenom. (lika självklara som pannkakor+sylt)
  festivaler är det finaste i världen och alla dom där fina minenna liksom lever kvar resten av året. det fina är att kunna leva på andras fina kärlek. och att kunna drömma. trots att det är svårt att drömma när minnena är finare än vad drömmarna någonsin kommer bli.
  jag glömmer aldrig den där majsolen klockan 5 på morgonen, det finns bara en sak som luktar likadant. och det är hans nyckelben.

  ema 2010-10-05 18:37:30
  Svara
 • det allra finaste och bästa som hände mig i somras var att jag träffade ÄNTLIGEN den fina kille som jag har pratat med på internet & i telefon varje dag de senaste tre åren. jag har alltid varit lite för feg för att göra det tidigare även om det har känts så rätt & så bra under hela tiden, har varit rädd för att mista det fina som vi hade liksom. nu är jag bara glad glad glad över att jag äntligen tog det steget och åkte dom där 40 milen för det här är verkligen rätt! 🙂 det här är liksom Han med stora h för mig. <3

  A 2010-10-05 18:37:26
  Svara
 • http://rainbowtrout.blogg.se/images/2010/dsc_0297_110748486.jpg
  sommarlovets sista dagar spenderades på västkusten i en liten gäststuga precis vid havet. på morgnarna vaknade jag tidigt, tidigt av att en raggig liten jack russell kröp in under täcket och somnade vid mina nakna fötter. kanske inte det absolut bästa som hände, men så oerhört fint på något sätt ändå.
  ps. hoppas allt går bra med dina visumproblem 😉

  mimmi 2010-10-05 18:33:41 http://rainbowtrout.blogg.se
  Svara
 • Vad typiskt att man glömmer att bifoga bilden. http://julijuzz.blogg.se/images/2010/studentt_93125814.jpg

  Julia 2010-10-05 18:33:27 http://www.julijuzz.blogg.se
  Svara
 • Det allra finaste som hände mig i somras var att jag, precis som många andra tog studenten, och det var precis sådär kul och underbart som man verkligen visste att det skulle vara.

  Det som gjorde det extra fint var att hela min familj hade på sig kungakronor vid utspringet, eftersom att jag tycker om Disney och prinsessorna så himla mycket. Det var alltså väldigt lätt för mig att hitta igen min fina familj samt mormor. Allt var rosa den dagen; till och med sopsäckarna som mamma hade införskaffat. Dessutom hade hon bakat en trevåningarshög prinsesstårta, bara en sådan sak.

  Julia 2010-10-05 18:32:13 http://www.julijuzz.blogg.se
  Svara
 • http://flickamedkjol.blogg.se/images/2010/troll_110614944.jpg

  Jag lärde mig sticka och därför kommer jag inte att behöva frysa ett endaste dugg i vinter. Superduper.

  F E L I C I A 2010-10-05 18:29:36 http://flickamedkjol.blogg.se
  Svara
 • haha åh, så träffande. jag skrev precis nyssens ett långt sommarinlägg (http://polichinelle.webblogg.se/2010/october/sommaren-2010.html). det allra bästa skulle nog vara midsommar (om jag måste välja). dels för att det vara en sjukt härlig kväll, men även för att den tog en oväntad vändning och slutade i att jag blev ännu djupare vän med en av mina bästa vänner. här är en bild från kvällen: http://polichinelle.webblogg.se/images/2010/img_9655_110739514.jpg

  lovisa/polichinelle 2010-10-05 18:28:52 http://polichinelle.webblogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind