Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

hjartemagasinet.


Igår fick jag brev! Roligt att hämta ut paket och extraroligt att det var Mariells tidning hjartemagasinet.


Tidningen är så himla himla fin och massa bra människor är med och bidrar med text, bilder och tankar.


och jag med! mitt kapitel fick en tallrik carbonara, fint. jag bidrog med en novell jag skrev för några år sen. tyvärr har det kursiva försvunnit så den är lite förvirrande att läsa, för det kursiva var liksom som en slags brygga till en annan värld. oh well det gör inte så mycket.


info hur man inhandlar den finns på mariells blogg!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer
 • […] min fina ingångssida här ovan, elsa är med och berättar om när hon och vargen gifte sig och sandra har med en berättelse om kärlek. ja, ni förstår ju själva. det här är jättefina grejer. jag […]

  Vintageportalen.se 2010-12-17 20:03:30 http://www.vintageportalen.se/2010/12/%e2%99%a5-mag/
  Svara
 • är det någon som vet vilket typsnittet på texten som används i tidningen till sandras namn är? det är himlans fint nämligen!

  andrea 2010-12-03 20:59:06
  Svara
 • Linnea: Tusen tack för ditt himla fina svar tillsammans med Sandras fina svar. Och efter det ni hade skrivit blev jag så himla arg så jag skickade ett mail till honom för jag vill känna mig sådär avslappnad inombords. Då fick jag det elakaste mailet tillbaka och han skyllde bara allt på mig och tyckte att jag skulle tycka synd om honom för att människor har gått bort i hans omgivning. Åh han är så himla egotrippad så det är nästan skrattretande. Då fick han ett elakt mail tillbaka och sedan ordnade jag bort all kontakt med honom och nu känner jag mig så fri och så lycklig och glad!

  Så stort tack till er fina och alldeles underbara människor!
  puss och kram.

  Lisa Marie 2010-12-03 20:18:25
  Svara
 • Sitter med tårar nedanför ögonen för att du svarar rakt, sant och omtänksamt till småtjejerna som ber dig om råd. Du ju kommer att få fortsätta berätta igen och igen och igen för folk att man inte ska ägna sig åt människor som gör ont. Men varje gång du gör det, gör du hela världen lite bättre faktiskt. Tack för inspirationen. <3

  Anna, en helt annan copywriter 2010-12-03 13:24:58
  Svara
 • Sandra, vi bor ganska nara, du jobbar med det jag laser bachelor till (pa FIT). Skulle bara saga att jag garna vill bjuda dig och Nina pa middag hemma hos mig! Eller ga ut och ta en drink, har ett stalle ni sakert skulle alska 🙂 Maila mig om ni ar sugna!

  Kram,

  Emily.

  Em 2010-12-03 13:17:23
  Svara
 • det ser ut som en väldigt bra tidning det där.

  Erica 2010-12-03 12:48:27 http://enettaiparis.blogg.se
  Svara
 • That’s awesome! congratulations! It’s looks like such a lovely book/magazine

  Hannah 2010-12-03 03:53:50 http://www.percyowl.blogspot.com
  Svara
 • den ser himla fin ut.

  Lisa 2010-12-03 01:02:56 http://popflickan.blogg.se
  Svara
 • måste beställa den!

  Linda 2010-12-03 00:32:49 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • lite anonym – men va det later hur knappt som helst att exakt alla bara vill ligga och inget mer. kan du inte bjuda ut dom pa dejt da? fika vill alla killar ju!

  lisa marie – halla lisa marie du verkar hanga med sa oskona killar. har kommer varldens enklaste grej som man alltid ska folja: umgas inte med manniskor som far dig att ma daligt och behandlar dig illa.
  folj denna regel till allt du gor i livet. ibland maste man lagga klappande hjartan at sidan for det ar banne mig viktigare att ma bra an att hanga med killar som behandlar dig sadar. las linneas kommentar har ovan ocksa.

  caroline – ibland kan det vara skont att latta hjartat for nagon helt objektiv. for mig gar det bra saklart.

  sandra 2010-12-03 00:24:51
  Svara
 • varför skriver frågar folk sandra om sina kärleksproblem? har ni inte kompisar att diskutera med? jag skulle tycka det var jobbigt.

  caroline 2010-12-03 00:15:36
  Svara
 • Lisa Marie:
  ”Jag har förlåtit honom för att han var otrogen gentemot mig när vi var tillsammans och även om det fortfarande gör så himla ont så försöker jag intala mig att det inte var mitt fel. Men nu har jag verkligen förstört vår relation och han kommer aldrig att förlåta mig!”
  wow. jag blir verkligen så himla ledsen när jag läser sånt här. jag förstår att du är kär upp över öronen, men verkligen, ta en ordentlig titt i backspegeln. är han värd det? är han värd DIG? det verkar ju bara vara ett destruktivt förhållande. jag tror verkligen verkligen verkligen att du kan hitta någon pojke som är så himla gullig och snäll men mjuka händer som bryr sig om hur du mår.
  jag vet att det är svårt. men se det till en fördel att förhållandet är förstört nu, se det som en fördel att han bor i stockholm.
  det kommer fler. jag lovar.

  Linnéa 2010-12-02 23:26:37 http://tetristears.blogspot.com/
  Svara
 • Whoa, another published feature! You are on a roll, Sandra Bee!

  Congrats!

  XX.
  Mae Lu, @ thereafterish.

  Mae Lu 2010-12-02 21:17:29 http://thereafterish.wordpress.com
  Svara
 • Alltså Sandra. Jag känner mig så himla himla dum. Jag är så fruktansvärt förälskad i min före detta pojkvän att jag snart går sönder inuti och det känns som jag är den enda som är såhär fånig. Jag önskar att vi kunde ha ordnat upp vårt förhållande och att vi kunde ha pratat igenom det för nu är allt så himla trasigt och ingen utav oss vill veta av varandra [som bara är en fasad] och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag vet inte riktigt hur många mejl jag har sänt till honom på facebook där jag har försökt förklara för honom men han bara ‘skojar’ bort det och sedan blir vi vänner och pratar lite igen och sedan säger han någonting dumt och sårar mig och jag skickar ett mejl där jag skäller ut honom och hela hans familj för att de har varit så himla fåniga och har behandlat mig dumt.

  Jag vill så himla gärna ha honom nära. Han bor i Stockholm nu och studerar på journalisthögskolan men han bor i Göteborg där jag också bor och kommer att komma hem lagom till jul. Men jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det här, Sandra! Han kommer inte att vilja prata med mig efter det jag har skickat till honom och jag får så himla dåligt samvete över att jag skickade ett mejl till hans pappa och talade om vad jag tycker om hans son. Åh Sandra han kommer aldrig att förlåta mig! Jag har förlåtit honom för att han var otrogen gentemot mig när vi var tillsammans och även om det fortfarande gör så himla ont så försöker jag intala mig att det inte var mitt fel. Men nu har jag verkligen förstört vår relation och han kommer aldrig att förlåta mig!

  Lisa Marie 2010-12-02 20:20:37
  Svara
 • Hej finaste Sandra!
  Jag undrar bara.. hur gör man när man är 18 år och alla killar man gillar och för en gång skull faktiskt får känslor för visar sig bara utnyttja en för sex? Och hur gör man när man inser att 98% av alla killar man träffar här i Göteborg bara vill ha sexsexsex, alltså endast one night stad och inget annat (tyckte det var kul ungefär från när jag var 16 år och började gå ut på klubbar men nu är jag så trött på allt sex med killar man egentligen inte känner så det finns inte). Vad hände med romantiken och kärleken liksom? Vad ska jag göra? Jag vill ju uppleva kärlek på riktigt!

  Lite anonym. 2010-12-02 18:33:17
  Svara
 • Gud så fin denna bok verkar! Synd med din novell dock.. den är säkert supervacker ändå! 😉

  Karoline 2010-12-02 18:24:20 http://www.ikarolineshuvud.blogg.se
  Svara
 • vad fint att mitt uppslag kom med! och vad synd med din novell. är säker på att den är minst lika underbar ändå!

  jessica 2010-12-02 18:10:39 http://www.vintageportale.se
  Svara
 • gud va fin! fy va kul!

  bea 2010-12-02 17:35:56 http://beatasbilder.blogg.se
  Svara
 • Jeg synes novellen var utrolig fin, bare så du vet det.

  Nøve 2010-12-02 17:19:18 http://omgstfulzm.blogspot.com
  Svara
 • sök på Scandinavian Lucia Party 2010 på facebook, luciafest för alla scandinaver i new york.

  hej 2010-12-02 17:19:00
  Svara
 • åh, nej, glöm det sista. nu ser jag!

  Antonia 2010-12-02 17:01:10 http://www.swedishloveaffair.com
  Svara
 • Vad roligt att du är med! Förstod inte vad du menar med att det kursiva försvann först, men nu fattar jag. Det är ju trist, men känns ganska mycket som redaktörernas miss. Kan man läsa din novell nånstans?

  Antonia 2010-12-02 17:00:25 http://www.swedishloveaffair.com
  Svara
 • det där hände mig också när jag fick en novell ”publicerad” på leloveimage, att de tog bort det kursiva :/ lite fel, men oh well!

  fin bok!

  Sofia i London 2010-12-02 16:50:28 http://sophedeluxe.devote.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Niklas Berglind
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström