Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

om högerramen.

Denna morgon tänkte jag visa lite vad som händer i ramen här till höger. Där samlar jag nämligen vanliga frågor och lite annat. Jag får ganska ofta frågor om till exempel min kamera, hur jag redigerar mina bilder eller var de bästa caféerna i New York ligger. Men de flesta svaren finns faktiskt samlat här till höger.
Vi tar en titt!


Högst upp hittar ni min mail. Jag försöker svara på alla mail men det går inte riktigt alltid. Just nu med flytten och allt har jag varit lite extra dålig, förlåt. Undrar du något allmänt går det fortare att fråga i kommentarsfältet, men är det hemligt får du självklart maila. Jag läser alltid såklart.
Du kan också söka i bloggen, sökfunktionen på Rodeo är, till skillnad från min gamla på Metro, mycket strålande.


Under sökfunktionen finner ni FAQ som helt enkelt betyder Frequently Asked Questions. Här hittar ni Google Translator som översätter hela bloggen till engelska. Ni finner även en länk om min kamera där jag berättar allt om vilka objektiv jag har, inställningar och hur jag redigerar m.m. Den tredje länken är till när jag hade frågestund tidigare i vintras om min new york-flytt.


Nedanför FAQ ligger kategorier. Letar du efter ett recept ska du klicka dig in på ”om mat”, är du ute efter spellistor passar nog ”om musik” och så vidare. Från januari 2009 och framåt är inläggen indelade i kategorier.


Sedan kommer Best Of vilket helt enkelt är mina mest kommenterade inlägg och längre texter. Här kan ni läsa om kärlek och lite annat.


Efter best of kommer arkivet, inga konstigheter med det.


Sedan kommer reseguiderna. Stockholm har jag exempelvis uppdaterat för inte så länge sen och en ny version av New York kommer senare i vår. Om jag lyckas klättra in i mitt huvud och dra ut mina minnen från Tokyo kommer det nog fyllas på  med en sådan guide också.


Sedan kommer lite länkar på bloggar jag gillar och vänner jag tycker om. Jag läser ungefär fem miljoner fler till men alla får tyvärr inte plats.


Efter bloggarna följer min facebooksida som ni gärna får gilla om ni vill. Jag har inte riktigt kommit på vad jag ska publicera där men just nu dyker det upp lite olika saker jag tycker om och så. Har ni någon bättre idé säg gärna till! Tänker att den ska bli lite mer aktiv i år.


Sedan kan ni se mina fem senaste inlägg pa Twitter. Ni kan följa mig på twitter.com/niotillfem.


Efter det följer lite länkar. En länk till bloglovin samt länkar till Bloggportalen och Bloggtoppen. Det är smart att registrera sig på de här ställena om ni vill att era bloggar ska växa. Slutligen en länk till underbara Caitlin Shearer som har gjort min header!
.


An explanation of what you can find in the right frame on my blog. Don’t forget that you can always click ”in english” under the FAQ to translate the blog. It works good but sometimes you get quite weird translations. For example Google Translator translates names which is very confusing, my boyfriend for example is not called Scamp or Louis, his name is Ludvig and his nickname is Ludde. Anyway, if you click ”in english” today you’ll learn more about what’s going on here on the right.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Den ”Reiseguide” rubrikken var genial! TAKK!

  Marit 2011-01-10 20:04:08 http://maritnyhus.blogg.no
  Svara
 • mikis – jag känner annika litegrann. den är väldigt sorglig just nu, tycker himla synd om henne.

  emily – wonderful!

  disa – måste börja kolla på 30 rock, alla pratar om det 🙂 Disneys Up ÄLSKAR jag. guvafin den är.

  maria – från ett svenskt märke som heter Palmgrens!

  stina – köpt skalet i frankrike tyvärr.

  rebecca – haha. so funny. What translates as Peppery is a swedish word called Pepp and it means excited or ready for fun. 🙂

  sandra 2011-01-09 18:42:43
  Svara
 • Oh Sandra this solves a huge mystery!! I was so confused who this Scamp fellow was and why he looks so much like your boyfriend?? hehehe.

  I know gogole translate is a bit off – but I have come to quite like it. It translates ‘Tipsy’ – or what I assume is tipsy after a few drinks – as ”peppery”. I kind of like that!

  Rebecca 2011-01-08 02:01:42 http://www.black-swans-pond.blogspot.com
  Svara
 • Hej sandra, jag har lite för mig att du har stålmannen på baksidan av din iPhone. Och nu när jag letat lite skal så kan jag inte hitta honom alls. Det skulle vara så fint att har självaste stålmannen på sin mobil. Kram

  stina 2011-01-07 18:53:13 http://stinatholen.devote.se
  Svara
 • Hahahahhaha at Scamp!

  Lauren 2011-01-07 18:13:04 http://www.glossaryzine.blogspot.com
  Svara
 • Åh jag ska också till Tokyo i vår och en tokyoguide skulle ju bara vara det ultimata!

  Astrid 2011-01-07 16:32:06
  Svara
 • I’m glad you explained this because I always thought that you nicknamed Ludvig with Ludde or Sacmp, haha!

  Raquel 2011-01-07 16:02:56 http://blacksheepr.blogspot.com/
  Svara
 • Haha, testade att klicka på ”in english” och läsa detta inlägg XD

  ”… my boyfriend for example ice note called Scamp or Louis, his name is Louis & His nick name is Scamp.” (Konstigt att den översätter engelska stycken btw).

  Engelsktalande läsare kommer tydligen aldrig kunna få reda på vad Ludvig egentligen heter och kallas. Men lite roligt. Puss

  Julia 2011-01-07 15:38:39
  Svara
 • Best of är ju såklart the best of the best of the högerramen. Tycker om när den expanderar

  Sofia i London 2011-01-07 14:24:40 http://sophedeluxe.devote.se
  Svara
 • Det är ett himla bra litet miniuniversum du har här på din blogg. Tack för all inspiration!

  Erica 2011-01-07 13:45:41 http://enettaiparis.blogg.se
  Svara
 • Hej fina du! Kan du inte berätta var du köpt den röda, fina handväskan som du har på fotot med cykeln i förr-förra inlägget?
  Kram

  Maria 2011-01-07 13:06:47
  Svara
 • Jag tycker så mycket om när folk har ”best of”. Det var bland de första inläggen jag gick igenom en natt när jag började läsa din blogg.

  felicia 2011-01-07 12:58:24 http://vykorttillminsyster.blogg.se
  Svara
 • Åh kul att du ska till San Francisco! Jag ska dit i april med min familj, verkar så fint.

  Astrid 2011-01-07 12:47:27 http://asdrid.blogg.se
  Svara
 • Åh kan du inte lägga upp massa fina favvo-klipp från youtube på din facebooksida? 🙂

  Johanna Lingon 2011-01-07 12:30:09
  Svara
 • Hejsan!

  Jag hoppas inte att du har missat min tävling? Den pågår fram till den 10:e, så passa på att vara med och tävla – där du kan vinna 40 olika ögonskuggor!

  http://nlstudio.blogg.se/2010/december/tavlingsdags.html

  Niclas 2011-01-07 11:53:47 http://nlstudio.blogg.se
  Svara
 • Sandra! Två stycken: Du måste se!
  Disney Pixar ”Up”. Du kommer älska den!
  30 rock, säsong 4, avsnitt 9 – James Franco är med och det är huuur kul som helst
  kram

  Disa 2011-01-07 11:09:25 http://disen.blogg.se
  Svara
 • Jag började följa dig på twitter för sisådär en vecka sedan. Jagsatt och åt en knäckemacka när jag läste dina tweets. Satte mer än en två, till och med mer än tre smulor i halsen då jag insåg vem din grnne är. Alltså. Dö lite åt mig med när du får säga ”Hello”.

  Kajsa 2011-01-07 10:29:23
  Svara
 • I alwys knew that the google translations where not perfect, but I did not know them to be so dreadfully wrong with names!
  On an unrelated topic, I found this adorable website filled with cute items and it reminded me of the sort of things I find on your blog.
  http://www.leafcutterdesigns.com/shop.html

  Emily 2011-01-07 10:05:19 http://emilymarthick.blog.com/
  Svara
 • Ja, hemskt gärna Tokyo-guide! Tack!

  Camilla 2011-01-07 09:58:14
  Svara
 • känner du Annika Marklund eller läser du hennes blogg bara? den är så sorglig 🙁

  Mikis 2011-01-07 09:57:14
  Svara
 • åh snälla snälla sandra gör en Tokyo-guide! Ska nämligen dit i vår, och det ligger ju liksom på andra sidan jorden, så jag har inte den blekaste aning om vad som händer där, och dessutom så är jag ju där i 13 dagar så det är väl lägligt om jag har något för mig då också!
  kram

  Nina 2011-01-07 09:30:50
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind