Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ett hår i 8 steg.

Jag får ganska ofta frågan hur jag fixar mitt hår på morgonen. Jag har gjort samma procedur i ungefär sex års tid. Det tar kanske en kvart och fungerar såhär:

1.


Först tar jag en elektrisk rundborste (eller vad det heter?) och viker in hela håret. Håll kvar i några sekunder och ta inte för stora delar samtidigt.

2.

Håret längst fram viker jag upp såhär. Då blir det lite mer lockigt än resten.

3.


Sedan borstar jag igenom. Jag borstar hela håret inifrån som ni kan se på bilden, så inte själva lockarna försvinner.

4.

Dags för hårspray.

5.

Jag börjar med att spraya alla lockar och sedan lyfter jag på håret och sprayar igenom det. Det gör att håret blir fluffigare. Mycket spray ska det vara.

6.

Sedan sätter jag upp luggen i ett hårspänne. Det gör jag för att jag håller på att växa ut den så det behöver kanske inte du göra om du inte är i samma fas själv.

7.

I med spray i luggen.

8.


Klart!
.


A tutorial how I do my hair in the morning.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
33kommentarer
 • […] Jag är otroligt nyfiken på hur du stylade ditt hår 2010, 2011 och 2012. Gjorde du något speciellt eller använde du någon speciell produkt? Det är bara så himla fint och mitt hår skulle behöva ett smaskigt tips ;). Kram! Här är en hårguide från 2010 och här är en från 2011! […]

  answers to past weeks comments. | Niotillfem 2014-11-05 09:37:01 http://rodeo.net/niotillfem/2014/11/answers-to-past-weeks-comments-23/
  Svara
 • […] – und zeigt ihren Leserinnen in Tutorials, wie man sich gekonnt den Hinterkopf antoupiert, eine unkomplizierte Alltagsfrisur fönt oder falsche Wimpern handhabt. Bei ihr sieht das Ganze fast zu einfach aus, […]

  Blogger of the Month: Niotillfem » Two for Fashion – Das OTTO-Fashion-Blog | Kathrin und Thuy, zwei Blogger, berichten aus der Modewelt ueber Modetrends, Fashion Weeks, OTTO-Insides 2012-02-01 03:36:07 http://twoforfashion.otto.de/blogger-niotillfem/031353/
  Svara
 • hej sandra! hur får du bilderna att se ut som typ polaroider? fantastiskt fint! stor kram!

  linnea signe 2011-02-05 09:45:42 http://gimmefive.blogg.se
  Svara
 • […] ett hår i 8 steg Få nydeleg 60-tals inspirert hår som Sandra Beijer! Del på Twitter Del på Facebook av: Kristina […]

  Bloggermagasinet 2011-02-02 15:53:48 http://bloggermagasinet.com/2011/02/02/2805/
  Svara
 • […] visar hur hon stylar sitt hår – i åtta enkla steg. Det har varit en enorm efterfrågan kring hennes […]

  Mitt hår- i två steg | mitt liv som Madlen 2011-02-02 15:14:58 http://madlensandstrom.wordpress.com/2011/02/02/mitt-har-i-tva-steg/
  Svara
 • herregud du är så smärtsamt fin! Ditt hår är fullkomligt perfekt och passar så bra till ditt ansikte.

  Erica 2011-02-02 11:31:08 http://enettaiparis.blogg.se
  Svara
 • eira – svarade dar du skrev fragan forst! och gud vad fint att du sag ludvig. det onskar jag ocksa att jag fick gora lite da och da. kram.

  julia – <3

  lesley – my hair is so sad right now with all the previous bleaching etc so I just decided to leave it alone for a while. I wanna go red head later on.

  lina – "i min handvaska" bestallt och dyker upp snart! 🙂

  . – jag vet inte riktigt. jag ovar har borta ocksa. jag forsoker mest halla mig upptagen for det mesta sa jag inte tanker for mycket. men han borde ringa dig istallet for att saga sa. himlans viktigt att saga hur mycket man betyder for varandra nar man ar sa langt borta.

  karl – nej jag borstar det forst saklart. mitt har ar som dreadlocks nar jag vaknar.

  Mara – du valjer ju din layout sjalv dar uppe till vanster? Hur sidorna ska se ut liksom. Om det ar dalig bildkvalite kommer det upp ett utropstecken pa sidan. Om det inte gor det ar det lugnt.

  M, eller Monier – Jag tror det ar for att jag oppnar upp mig har och folk kanner igen sig i det. Jag kan tyvarr inte relatera till dina problem, for jag har inte det problemet. Sparra ip-adresser ar val klokt om de verkar hotfulla. Det har jag gjort. Samt polisanmalt en gang.

  sandra 2011-02-02 01:51:37
  Svara
 • Vad tror du det beror på att så många vänder sig till dig med sina tankar och problem? Jag måste bara ställa denna fråga igen? Känner du någon gång, varför frågar dom mig detta? Det finns ju psykologer och vänner? Har du någon gång tyckt att det varit jobbigt med alla frågor och känt nej nu slutar jag blogga? Jag själv känner så ibland faktiskt, då jag har en blogg där människor kommenterar så himla lustiga saker. Sådant som jag väljer att inte publicera, samma människor också… Jag vet liksom inte vad deras syfte är att just komma till mig? Varför just jag har blivit som deras psykolog ute i rymden. I din blogg är det ju mest snälla och oskyldiga kommentarer i min är det mer destruktiva kommentarer från några tonårstjejer som inte verkar gilla mig alls. Kommentarer om killar, hår, hångel, fula kläder, matteprov med mer. Ifall jag ska ställa en fråga till dig så som alla andra gör. Hur hantera man sådant här? Hur håller man människor på avstånd? Är det bästa att sluta blogga, eller svara? spärra deras ip-nr eller vad gör man? Kan man få bort dom tror du? Jag tror ju egentligen inte att deras syfte som sagt är att läsa känna mig utan mer visa att dom finns och störa mig.

  Mvh
  /V

  Monier, Vèronique 2011-02-02 00:53:18
  Svara
 • Hej sandra! Det här har inte med ditt hår att göra, men jag håller på att försöka göra en fotobok på blurb och håller på att bli g.a.l.e.n.! Hur gjorde du? När jag öppnar booksmart och ska börja håller den på att göra en massa konstig layout, fastän jag bara vill ha bilder och inte en massa text och sånt på sidorna. Jag får sitta och ändra sida för sida så att det bara är blank layout. Såg att du gjort en bok därifrån för inte så längesedan. Jag är vanligtvis en teknisk kvinna, men det här knäcker mig. Är också lite orolig att det ska bli dålig bildkvalité också.. Hoppas på svar! /M

  Maria 2011-02-02 00:12:13
  Svara
 • neeei! ikke voks ut luggen!!!! den er jo så fin!

  cherokee bat 2011-02-01 23:55:11
  Svara
 • tjusigt.

  Lisa 2011-02-01 23:45:05 http://popflickan.blogg.se
  Svara
 • Vad tror du det beror på att så många vänder sig till dig med sina tankar och problem?

  M 2011-02-01 22:07:44
  Svara
 • När du vaknar, är ditt hår så slätt som på bild 1 ?

  Karl 2011-02-01 20:54:03
  Svara
 • jag går av av saknad och jag vet inte ens när han kommer hit nästa gång och när han tycker distans känns extra jobbigt ringer han inte för då saknar han ännu mer säger han och då går jag sönder
  jag hatar alla mil, du som vet hur det är och brukar säga så kloka saker, hur gör man?

  . 2011-02-01 20:51:16 http://synvinkelb.blogg.se
  Svara
 • Vad roligt med guide! Det blir verkligen fint 🙂 En annan liten request: ”I min handväska”! Såg att du hade gjort det förut, men det vore kul att se hur det ser ut nu med ny börs och kalender och sånt 🙂

  Lina 2011-02-01 20:48:47
  Svara
 • så snyggt.

  Pauline 2011-02-01 20:41:30 http://rememberpauline.blogg.se
  Svara
 • pretty, i miss your snow-white hair though. 🙂

  would you ever consider dying it a fun colour? like blue, pink, purple, etc.

  lesley 2011-02-01 20:26:34
  Svara
 • Åh vilken söt frisyr! 😀 fast såg ändå coolt och tufft ut samtidigt……..beror väl på vad man har för kläder till

  Nicolina 2011-02-01 20:17:17 http://nicorr.blogg.se
  Svara
 • Perfekt guide, jag är i samma fas som du! 😉

  Sara 2011-02-01 20:16:09 http://www.thelittlestoryteller.blogg.se
  Svara
 • Åh det är väldigt fint med sådana guider!!! Vilket underbart resultat det blir dessutom!

  pandabjörn 2011-02-01 20:13:19 http://www.gulasnickarbyxor.blogg.se
  Svara
 • vad fint och enkelt!! du har verkligen en söt frilla 🙂

  Ingrid 2011-02-01 20:12:55 http://ingridsinspiration.se
  Svara
 • Fint!

  Nova 2011-02-01 19:49:47
  Svara
 • jag skaffade också en varmluftsborste när jag klippte page. kändes verkligen som en otroligt bra investering om man lider av att håret svänger åt samma håll 🙂 Du är alltid så himla söt!

  chi 2011-02-01 19:45:58 http://linhchitranle.blogspot.com/
  Svara
 • Fin guide og fint hår! 🙂
  Skulle ønske håret mitt holdt bedre på krøller/bølger, men det er helt umulig glatt!

  Tippi+Ella 2011-02-01 19:42:38 http://www.tippiella.com
  Svara
 • jag måste berätta för någon, men kan inte berätta för mina vänner, inte riktigt än. vill behålla hemligheten lite längre, lite till. det är så att i min skola går det en pojke med dom finaste axlarna, den bästa längden, de underbaraste läpparna med det perfektaste léendet och den vackraste leverfläcken snett höger över han mun. Jag känner honom inte så bra, trots att vi bott med varandra på en skidresa i sådär 3 dagar, som förövrigt även den var helt underbar. jag tror jag är kär, men jag vet inte än, kaske är det bara en liten förälskelse, men det är fortfarande ganska underbart. Ibland vill jag gråta när jag tänker på honom, för vi är så olika varandra, men ändå så lika på så många sätt. ibland vill jag bara skratta för att han är så fin. På ett sätt vill jag berätta för alla om honom, men samtidigt så vill jag ha det själv som en fin liten hemlighet som bara jag vet om, men även du nu. Jag tror jag väntar ett litet tag till, låter det växa lite till och sen när jag kanske druckit en öl för mycket så kan jag berätta det för en fin vän, en dag.

  julia 2011-02-01 19:35:50
  Svara
 • ja, nu kanske du kommer se att jag redan har frågat exakt samma fråga ganska nyligen. så nu verkar jag ännu mera desperat. men jag undrar bara…
  förresten! jag såg ludde härommorgonen. han ser ut att må bra, bara så att du vet.
  <3

  Eira 2011-02-01 19:32:52
  Svara
 • ibland när jag inte kan sova (och alltid när jag är vaken) tittar jag igenom ditt arkiv litesådära.
  jag kom över den här kappan http://www.metrobloggen.se/UserFiles/18.27358/Image/Bild_(88).png
  Jag kan aldrig minnas att jag har sett den på dej, vad hände? 😮
  den verkade vara så galet fin… fast var den sådär hemsk internetfälla där den inte alls var galet fin när man packade upp den?
  herregud… jag verkar så desperat. det var egentligen bara ett litet frågetecken…
  <3
  åh jag är i samma villintehalugglängre fas. vill ha lång lugg som sveper in i håret liksom.

  Eira 2011-02-01 19:29:42
  Svara
 • himla bra! jag försökte göra något liknande i helgen efter jag äntligen fått hit en varmluftsborste (som jag, efter en hel del googling, kommit fram till att det heter) men böjningarna höll inte trots massa hårspray. ska testa det där med att borsta också kanske. tack för tipsen!

  lovisa/polichinelle 2011-02-01 18:37:22 http://polichinelle.webblogg.se
  Svara
 • Such adorable photos! It looks like you put so much time into it, but it’s worth it because your hair always looks so perfect!

  Michelle 2011-02-01 18:25:39 http://www.thefeatherden.net
  Svara
 • söto!

  Lana 2011-02-01 18:18:23 http://kidnappad.blogg.se
  Svara
 • Fint!

  Rebecka 2011-02-01 18:13:56 http://stormsvala.blogspot.com
  Svara
 • MYCKET fint! tack!

  spacetime 2011-02-01 18:10:39 http://spacetime.blogg.se
  Svara
 • Tjusigt!

  Jennifer 2011-02-01 18:08:54 http://vimmelkantig.webblogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström