Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LA day 1.


I torsdags tog jag världens tidigaste morgonflyg och landade sex timmar senare i Los Angeles. Här skulle vi spela in en reklamfilm för jag och Nina hade kommit på den eminenta iden att låta vår ide utspela sig under sommaren. Då måste man spela in på ett varmt ställe. På grund av olika saker kunde bara en av oss åka (jag vet, dumt) och det blev jag. Varför det blev jag kommer ni snart att förstå.Jag anlände lagom till lunch och checkade in på hotellet. Mitt hotellrum var så himlans flott. Ser ni spegeln? Det är en tv.


Jag bytte om och begav mig ut för att upptäcka staden tillsammans med Ale, som också jobbar på min byrå.


Vi åkte till Lala’s som är hennes favoritrestaurang.


Där beställde vi in en pitcher sangria. Vi skulle inte jobba förrän dagen därpå och då kan man låtsas att det är lördag.


Här är Ale, eller hennes händer + ringar, det var allt jag fick ta med.


Jag åt en himla god salsicca och ris-historia.


Efter maten fick vi en rundtur av Ale’s kompis som vill bli turistguide. Hon pekade exempelvis ut var Slash i Guns N’ Roses gått i skolan, vilken klubb Britney Spears festat på utan trosor och annat bra att veta.


När jag kom tillbaka till hotellet var jag så himla trött eftersom jag kanske bara sovit fem timmar. Så då sov jag.


Sedan blev det kväll och jag gjorde mig iordning och höll nästan på att dö av längtan varannan sekund.


För när klockan slog halv åtta mötte jag upp den här stilige unge mannen i lobbyn. Det är nämligen så att Ludvig har hoppat av Berghs. I december blev han erbjuden ett jobb som copywriter på en himla bra byrå i Los Angeles och det kan man liksom inte tacka nej till. Och sedan i fredags bor han här. I Los Angeles. Och det är ju fantastiskt på många sätt men det kanske kommer dröja ett tag innan vi kan bo ihop igen. Men tidsskillnaden är bättre och vi är numera bosatta i samma land. Och därför blev det jag som fick åka till Los Angeles av mig och Nina, för kärleken är ju störst bestämde vi.


Jag och Ludvig gick till The Standard och drack drinkar.


Han var fin som vanligt.


Ett så väldigt bra band spelade, de hette Anna Su. Såhär lät det.


Efter drinkarna var det dags att åka iväg för middag.


Vi passerade spännande saker i taxin.


Som till exempel alla de här människorna utanför sjukhuset som sjöng och hade lyktor. Kanske någon viktig person som låg därinne och var sjuk?


Vi gick till en restaurang som heter Dresden som skulle vara David Lynch stammisställe.


<3


Jag åt räkor som badade i vitlök och olja, hemskt gott.Efter maten var det dags att röra på sig igen.


Vi åkte hit, till Chateau Marmont som jag tyckte om genast.


Där satt vi utomhus under lyktor och drack rödvin och pratade om lite allt möjligt.


Och sedan promenerade vi tillbaka till mitt hotellrum och jag tänkte att LA är verkligen en mycket utmärkt stad.
;


I arrived in Los Angeles wednesday at noon. My hotel room was super fancy and the view was amazing. Me and Ale, who also works at my agency, drove to her fav restaurant called Lala’s and we had sangrias and I ate sausage and vegetables with yellow rice. After the lunch Ale’s friend took us on a mini tour around West Hollywood and then I went home to sleep. In the evening I got ready and met up Ludvig whom I had missed so, so much. I haven’t told you this yet, but he got a job as a creative in LA and moved here last friday. I’m so happy for him of course and I will probably (or most definitely) be going to LA quite a lot this year. We had dinner at a place called Dresden (apparently it’s David Lynch favorite restaurant) and then we had wine at Chateau Marmont. At 11.30 we headed back to my hotel and that was my first day and night in LA.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
109kommentarer
 • […] fint. En annan gång var när han flyttade till Los Angeles och mötte upp mig i hotellobbyn när jag var där på en reklamfilmsinspelning. Vi hade inte setts på nästan två månader och så bara stod han där, och bodde helt plötsligt […]

  Q&A part 6. - Niotillfem 2012-09-29 11:09:14 http://rodeo.net/niotillfem/2012/09/qa-part-6/
  Svara
 • åh helt fantastiskt inlägg. love it yeah!

  Lisa 2011-02-26 01:49:43 http://popflickan.blogg.se
  Svara
 • Sofia i London: Då tror jag att jag förstår dig lite bättre. 🙂 Tror inte vi kommer att hålla med varandra mer än så, haha, men tack för en rolig diskussion! Kul att man kan börja prata om sådana här saker när inlägget handlade om något helt annat! 🙂 Ha en fin dag!

  Svara
 • mikaela: jag har aldrig heller sagt att jag vill skyffla undan viktiga sociala problem, men det är ju inte heller det jag diskuterat om. Tror vi snackat förbi varandra för länge sen. Jag syftade inte på fattiga människor i Sverige i allmänhet utan just om de som tror att de har rätt att gnälla på överklassens ”överflödiga” livsstil fast de antagligen också slösar på resurser.

  Sofia i London 2011-02-23 01:46:44 http://sophedeluxe.devote.se
  Svara
 • Sofia i London. Jag är medveten om att Västvärlden har en bättre ekonomisk standard. Det är inte alls rättvist, jag håller med. Men det betyder inte att alla här har det bra. Det känns som att du tror att anledningen till att jag skriver om det här är för att jag försvarar personen som skrev om att Sandras liv gjorde henne illamående (eller liknande, jag minns inte exakt), och så är det inte, som jag försökt göra klart för dig flera gånger. Jag skriver för att jag inte förstår poängen med skyffla undan viktiga sociala problem med ett ”det finns de som har det mycket sämre”. Det går att tycka att både personer i Sverige och personer i Gambia ska ha det bra. Och nej, det handlar inte om något jag ”lärt mig i skolan”. Jag är 25 år och snart färdigutbildad socionom. Jag är mycket väl medveten om hur fattigdom ser ut i Sverige, jag har sett den, jag har läst om den, jag kommer att börja arbeta med den snart. Det jag säger finns det väldigt stort stöd för i både forskning och statistik.

  Svara
 • mikaela: 20% av jordens befolkning (vi västlänningar) äger 80% av jordens tillgångar. Bara för att man är fattig i jämförelse med andra rika människor betyder inte att man inte har mer än vad man behöver och har därför ingen rätt att säga till andra att de lever i överflöd. Oavsett vad du har lärt dig i skolan om ”relativ fattigdom”

  Sofia i London 2011-02-22 14:32:37 http://sophedeluxe.devote.se
  Svara
 • Åh vilka härliga bilder!

  Gabriella 2011-02-21 21:42:29 http://elephantzoul.blogg.se
  Svara
 • Vad underbart att ni bor i samma land nu!

  Linda 2011-02-21 17:35:02 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • Hej Sandra,
  Tack för att du hänvisar till mig i din blogg! If i remember correctly, you were the couple sitting right in front of me at the Standard? I wish I had known that you were Swedish- Jag måste öva min svenska! Anyways, I’m glad you enjoyed the music and have a great rest of your trip.
  -Anna Su

  Anna 2011-02-21 06:38:05 http://www.annasumusic.com
  Svara
 • Sofia i London: Jag tror du har missförstått. Det jag har försökt få fram i mina inlägg är att fattigdom ser olika ut i olika länder. Man kan vara fattig och äga en dator och ha flera par skor, precis som man kan vara fattig och inte ha tak över huvudet. Det finns olika grader av fattigdom och fattigdomen i sig måste ses i relation till vilket land den äger rum i. På dina inlägg låter det som att en person med tillgång till dator och flera par skor inte kan vara utsatt utan vara nöjd med det den har. Det är möjligt att jag har missförstått (jag hoppas det), men det är det jag vänt mig emot iallafall. 🙂 Jag tycker att det är ganska snävt och inskränkt sätt att se på fattigdom. En person kan trots dessa saker vara fattig och ha rätt till olika insatser från samhället. Jag tror däremot inte att klaga på personer med mycket pengar är rätt väg att gå.

  Svara
 • Mikaela: Förlåt, men jag förstår fortfarande inte hur man ”bekämpar klyftorna” genom att hacka på de som tjänar mer pengar?

  Och de svenskar som har ”relativt” lite pengar har fortfarande i många fall mer än vad de behöver när det kommer till saker som tv, stereo, olika par skor, etc.

  Jag kan erkänna att jag har mer än vad jag behöver trots att jag tillhör den fattigaste klassen (studenter utan inkomst) och därför klagar jag inte på de som lever ett mer extravagant liv än jag.

  Sofia i London 2011-02-20 23:07:11 http://sophedeluxe.devote.se
  Svara
 • Åhhh… jag älskar LA! Vilken härlig blogg du har och vilka fantastiska bilder. Hoppas det gick bra med reklamfilmen.

  / Habowoodfrun

  Habowoodfrun 2011-02-20 22:20:31 http://habowoodfruar.blogspot.com/
  Svara
 • M: Det är inte så himla lätt att uppleva samma sak när man inte känner varandra riktigt. Jag försökte bara hjälpa dig. Och ja: Jag har lämnat den vännen för länge längesedan.

  Lisa Marie 2011-02-20 18:29:00
  Svara
 • Sofia i London: men fattigdom är ju RELATIVT. Bara för att fattigdom ser ut på ett annat sätt i Sverige än det gör i Gambia betyder inte det att fattigdom inte existerar här. Det finns ingen logik i att antyda att man borde vara nöjd med sitt fattiga liv i Sverige bara för att andra har det ”värre”. Det är inget motsägelsefullt i att kämpa för att både klyftorna i Sverige och Gambia ska försvinna. Jag tror det är att göra sig själv en stor otjänst att ha det antingen eller-tänket du verkar ha.

  Mikaela 2011-02-20 17:27:25
  Svara
 • Your hotel room is awesome, so so beautiful! I’m really happy for you, that Ludvig now lives in America, too, so you can see each other more often.

  Jojo 2011-02-20 14:10:58 http://jojography.wordpress.com
  Svara
 • Till er som diskuterar Sandras LA-life: Såhär tycker jag: Själv stör jag mig aldrig på hur andra lever, så länge ingen störs sig på mitt liv och hindrar mig från det jag gör eller vill göra med mitt liv…

  /M

  m 2011-02-20 05:47:22
  Svara
 • Hanna: har man tak över huvudet och lite sparpengar på banken är man rik i jämförelse med en grov majoritet av jordens befolkning. Börja plugga? För många barn är att få gå i skolan en lyx. Så tänk dig för själv. Världen är större än lilla Sverige där folk tycker det är ”orättvist” att vissa äger Gucciskor medan de själva ”bara” får ha kläder från hm. Om man nu ska vara så ”rättfärdig” och säga till en person som tjänar bra att man ”mår dåligt av att se dig frossa i alla flotta restauranger” då kan man ju sälja sin dator och skänka pengarna till någon som inte ens har mat för dan. Där kan man snacka om klassklyftor. Jag skulle vilja att du gick med din dator och högskolexamen till en liten by i Gambia och klagade på hur fattig du var.

  Och ja, det är trist att de som jobbar på dagis ska tjäna mycket mindre än de som jobbar inom copywriting, men det har med utbud och efterfrågan att göra. Hur som helst blir det inte bättre för att man anonymt klankar ner på de som tjänar pengar.

  Sofia i London 2011-02-20 03:32:43 http://sophedeluxe.devote.se
  Svara
 • sofia i london:
  ett liv i överflöd för att man äger en dator?
  Fan vad du skämmer ut dig när du säger sånt. Tänk dig för.
  Jag hade ett sommarjobb förra sommaren där jag tjänade kanske 10 000 totalt.
  5000 av dem använde jag till att köpa en bärbar dator, eftersom jag ska börja plugga så är det ju nästan ett måste. Så vart är överflödert? För att man lyckas punga ut 5000 spänn vid ett tillfälle så lever man i överflöd?

  Skulle vilja att du sa det till mina vänner som levt på soc sen de var 16 o flytta hemifrån. Ibland har de inga pengar eller någon mat kvar i kylskåpet när det är dax för nästa bidrag. Då är det ju tur att de har givmilda vänner som bor hemma!

  Hanna 2011-02-20 03:00:11
  Svara
 • Silvie:
  Hon verkar ju inte direkt jobba och stå i mer än andra människor? Inget ont om henne, men på dig låter det som att det inte finns några klasskillnader. Det är oftast medel och överklassens ungar som åker utomlands just för att de har råd. Inget ont om dem. De har tur och jag är glad för deras skull. Har jag tur kommer jag med utomlands i framtiden. Kanske när jag pluggat klart, skaffat mig ett jobb o tjänar lite pengar som jag kan spara ihop för att åka på semester. För många låter det som en självklarhet att åka på skidresor o thailandsresor. Det i sig är inget jag saknar men jag blir fruktansvärt irreterad på folk som blir förvånade över att man inte vart i fjällen.

  Hanna 2011-02-20 02:48:10
  Svara
 • fan vad avundsjuk jag skulle bli om du hade fått se david lynch

  niclas 2011-02-19 23:58:47 http://tillfabriken.blogspot.com
  Svara
 • Lisa Marie:; Du har så rätt! By the way…

  Tomelia 2011-02-19 23:21:41
  Svara
 • Vad exakt gör en copywriter ? Lät spännande 🙂

  Nani 2011-02-19 22:17:14 http://redjournal.webblogg.se
  Svara
 • Lisa Marie: OCH, jag hoppas verkligen att du lämnat den där vännen!!!!

  Martina M 2011-02-19 22:01:09
  Svara
 • Lisa Marie: Du missförstod mig helt… Det handlar inte om tjej. Vi har tydligen inte upplevt samma sak.

  Mvh
  /Martina M

  Martina M 2011-02-19 21:31:56
  Svara
 • Sofia i London: Jag förstår din poäng. Jag hoppas att du förstår min också?

  Svara
 • Sofia i London: Åh vad jag håller med! Det här är så himla fånigt. Varför inte bara vara lycklig för andra människor istället? Ska det vara så himla svårt? Är avundsjukan viktigare än att glädjas åt andra? Ni som beter er såhär omoget borde verkligen tänka om lite.

  Lisa Marie 2011-02-19 20:28:13
  Svara
 • Mikaela: det är vanligt att folk har datorer ja och det är också vanligt att folk sover på hotell och dricker färgglada drinkar. Min poäng är att det är sviningt att säga att det ”svider i ögonen” för att andra har råd med en lite lyxigare vardag. ”Stackars mig jag har bara en stationär pc från 2002 medan Sandra har en macbook”.

  Sofia i London 2011-02-19 19:32:40 http://sophedeluxe.devote.se
  Svara
 • Sofia i London: Att äga en dator är absolut inte ett tecken på att man inte kan vara socialt utsatt. En dator kan man ha fått som en gåva, man kan ha sparat ihop till den under väldigt lång tid, man kan (i sällsynta fall) ha fått bidrag från socialtjänsten till att köpa en. En dator kan också vara av olika standard. Att äga en ny macbook är inte samma sak som att äga en gammal stationär PC från 1997. Den förstnämnda kostar väldigt mycket pengar, den sistnämnda skänker många människor bort via till exempel bortskänkes sidor på facebook.

  Man kan också diskutera vad man egentligen bör lägga i begreppet fattigdom. Är fattigdom något relativt, eller är det något som finns under en viss materiell gräns? Jag skulle säga något relativt och därmed något som måste ses i sitt sammanhang. Att leva i Sverige som fattig och att leva i Israel som fattig är inte samma sak, nej. Men det betyder inte att fattigdom är verkligt problem i båda länderna.

  Idag har väldigt, väldigt många människor i Sverige tillgång till bredband och en dator. Vad händer om man inte har det? Mycket skolarbete, från lågstadienivå till universitetsnivå, förväntas nuförtiden att skötas via en dator till exempel. Samma sak med arbetssökande. Det går att argumentera för att det skulle skapa ett socialt utanförskap att inte äga en dator på det sättet. Många uppoffrar därför andra saker för att kunna ta del av det en dator innebär. Det behöver verkligen inte betyda att en datorägande person har mer än vad den behöver.

  Men att klanka ned på andra för att de bor på hotell och har råd att köpa drinkar – nej, det leder ingen vart och inget jag ställer mig bakom. Men det finns stora klyftor bland människor i Sverige och det tycker jag absolut att man har rätt att klaga på. Men det går att göra det på ett betydligt mer konstruktivt sätt än personen som gjorde det här gjorde. 🙂

  Svara
 • M: Finaste du. En person som är dryg men samtidigt menar väl är en person som inte riktigt själv vet var hon står (jag antar att det är en kvinna men rätta mig om jag har fel så klart) och jag tycker faktiskt inte att du ska umgås med en sådan person för att så småningom kommer hon att inte mena väl längre och hon tävlar med dig när hon är dryg och när det kommer att gå väl för henne kommer hon ‘kasta’ det i ditt ansikte för att göra dig avundsjuk och trycka ned dig. Jag hade en sådan vän en gång och jag orkade inte riktigt med henne och blev så fruktansvärt sårad över hur hon behandlade mig. Ingen är värd en sådan person så gör dig av henne. Du kommer att finna någon mycket bättre som är alldeles perfekt för dig och som behandlar dig på det sätt du är värd!

  Hoppas det löser sig. puss.

  Lisa Marie 2011-02-19 17:38:32
  Svara
 • Mikaela: Äger du en dator har du mer än vad du behöver och har ingen rätt att klanka ner på att någon annan har råd att köpa drinkar och bo på hotell.

  Sofia i London 2011-02-19 16:50:10 http://sophedeluxe.devote.se
  Svara
 • oh i love lalas. the fish is so good there!

  Lena 2011-02-19 16:01:03 http://urban-fringe.blogspot.com
  Svara
 • du hinner alltid med så mycket på dagarna!

  Ingrid 2011-02-19 16:00:14 http://ingridsinspiration.se
  Svara
 • åh va underbart!

  evelina carlson 2011-02-19 14:28:39 http://evelinacarlson.devote.se
  Svara
 • du tar så otroligt häftiga bilder, jag diggar din stil!

  Klara 2011-02-19 09:29:02
  Svara
 • Louis in LA! Such a great news that you could meet there:)

  Ula 2011-02-19 02:50:36 http://adamantwanderer.blogspot.com/
  Svara
 • Vad gör du Sandra när du tycker att någon är dryg, men menar väl också?

  M 2011-02-19 00:56:14
  Svara
 • Så himla himla fint.

  Erika 2011-02-18 23:51:54
  Svara
 • Asfint!
  jag tror det är Steve Jobs som ligger på det sjukhuset faktiskt D:

  pauline 2011-02-18 23:32:30 http://www.piinkfuneral.wordpress.com
  Svara
 • Så himla fint och Romantiskt!

  Maräng Form 2011-02-18 23:07:12 http://marangform.blogspot.com
  Svara
 • åh vad glad jag blev för er skull när ni är lite närmare varann, samma land i varje fall!

  josefin 2011-02-18 22:12:44
  Svara
 • NEEEEEEEEEJ, nu dör jag av längtan efter både min man (40 mil bort) och LA (miljontals mil bort ungefär).

  Emeli 2011-02-18 21:31:39 http://lovely-chaos.blogspot.com
  Svara
 • Oooh, jag började gråta när jag såg bilden på honom och när jag läste den delen!
  Fyfan så härligt. <3

  Angle 2011-02-18 21:11:22
  Svara
 • Vilken helkväll ni verkar haft! Så roligt att läsa att ni är närmare varandra.)

  Jeanette 2011-02-18 21:05:54 http://heavyhorses.blogg.se
  Svara
 • Låter onekligen som en himla trevlig resa. Och vad skönt att ha pojken i samma land i alla fall, även om det är på fel kust och allt. ^o^

  Tessan - KREATiV text I foto I design 2011-02-18 21:04:30 http://kreativ.blogg.se
  Svara
 • Vad fint att Ludde också bor i USA! Då kan ni göra road trips fram och tillbaka mellan LA och NY, äta amerikanska pannkakor på 50-tals diners och annat skoj.

  Den där TV:n var däremot lite creepy haha. Som tagen ur Georges Orwells 1984 typ!

  Sara 2011-02-18 20:56:23 http://www.thelittlestoryteller.blogg.se
  Svara
 • Åh, vad glad jag blir för er skull! Fast vad knäppt att man kan bli så glad när man inte känner personerna i fråga, men glad blir jag som sagt ändå.

  Doyoulikemyponytail 2011-02-18 20:40:00 http://doyoulikemyponytail.blogg.se/
  Svara
 • Du ser ju ut att ha det toppen! 🙂 Tsss.. Vill folk vara mer svartis så kan dom ju hoppa till Hollywoodfruarnas bloggar…

  M 2011-02-18 20:16:15
  Svara
 • Jag ser inte meningen i att klanka ned på Sandra för att hon tjänar mycket pengar, men att klasskillnader existerar i Sverige är ju ett faktum. Vissa tjänar väldigt mycket pengar, andra gör inte det, och det behöver absolut inte ha att göra med hur hårt man arbetar. Och att koppla ihop datorägande och ett liv i överflöd är inte realistiskt alls.

  Moving on. Vad roligt att Ludvig flyttat till Usa! Jag har själv ett distansförhållande med min man, han bor i Karlstad och jag bor i Göteborg, så vet hur svårt det kan vara.

  Svara
 • Ni som är bittra över att Sandra bor flott och äter gott och snackar om klassklyftor, kom igen, det handlar om reklambranschen. Man tjänar bra. Själv kommer jag från arbetarklass och jobbar med reklam, och surprise, jag tjänar bra och har råd med resor och flotta hotell. Och det är inte som att man betalar hotell själv när man reser i jobbet. Jag har bott på flotta hotell som jag aldrig skulle betalat för själv, men om jobbet betalar är det ju bara att tacka och ta emot.

  Jessi 2011-02-18 19:56:53
  Svara
 • HÄRLIGT att ni iallafall får vara i samma land!

  Emma 2011-02-18 19:50:56 http://timglas.spotlife.se
  Svara
 • Åh, storstäder är da shit! Verkar hur underbart som helst! Bara att få lite värme skulle göra att mitt svenska frusna hjärta slog ett extra slag av lycka! Lycka till med reklamfilmen.

  Monika 2011-02-18 19:49:39 http://monnetankar.blogspot.com
  Svara
 • hihi glömde: thehypes.blogg.se

  Maja lindecrantz 2011-02-18 19:40:09 http://moderesan.blogg.se
  Svara
 • Hej! Du borde läsa min kusins blogg, han är fjorton år, sorgsen och skriver helt underbart vackert. Dessutom är han helt och totalt galen i mode.

  Maja lindecrantz 2011-02-18 19:39:49 http://moderesan.blogg.se
  Svara
 • åh gud vad gulligt allt kring dig och ludvig är. och jag blir så glad när ni får träffas igen. att vara utan honom måste vara sjukt svårt i längden

  hanna 2011-02-18 19:32:37 http://fnitterflickan.blogg.se
  Svara
 • Så glad jag blev! Tack för att du inte avslöjade den glada nyheten i förväg utan gjorde mig så överraskad och glad!

  emsi 2011-02-18 19:08:39
  Svara
 • Alltså, man blir så himla glad för din skull! Och ni är typ förmodligen det snyggaste paret i Sverige, eller numera USA.

  A 2011-02-18 18:18:03 http://adwink.blogspot.com
  Svara
 • Så himla fint! man blir glad av att läsa din blogg. Och så skönt att vara utan vinterjacka. Det kan jag bara längta till.

  Lollo 2011-02-18 18:12:48 http://www.badholm.blogspot.com
  Svara
 • Åh det är verkligen en bra stad, ni verkar ha fått in alla viktigheter under er kväll!

  Linda 2011-02-18 18:06:33 http://lindahollywood.blogspot.com
  Svara
 • ÅH, jag hade inte trott att det var pga. Ludde som ni bestämt att du fick åka dit! Jag undrade såklart varför bara du åkte och inte Nina, men gud vad glad jag blev när jag läste att Ludde hade flyttat dit! 🙂 Det är ju verkligen ett tecken på att ni är meant to be! Och det får ju en själv att tro lite mer på kärleken också. Så fint!

  Och hoppas du har det roligt i LA även om du ska jobba. Jag längtar tills den dagen då jag kan åka dit!

  Malin - malyn.se 2011-02-18 17:42:55 http://malyn.se
  Svara
 • Åh va kul för er att Ludvig har flyttat till usa! =)

  sofia + anna: Äger ni varsin dator? isf lever ni också i ”ett liv i överflöd.”

  Sofia i London 2011-02-18 17:40:47 http://sophedeluxe.devote.se
  Svara
 • now i so feel like travelling.

  her ghosts. 2011-02-18 17:35:24 http://her-ghosts.blogspot.com/
  Svara
 • silvie: ”arbetande människor”? med det argumentet skulle du kunna vara alliansens bästa valarbetare! jag arbetar också jävligt hårt, men inte tusan har jag råd att bo i usa och bo på flotta hotell. sofia har helt rätt, det är inte konstigt att niotillfems minst sagt stekiga leverne sticker i ögonen på vissa, och det är för att vi lever i ett KLASSAMHÄLLE!

  anna 2011-02-18 16:42:51
  Svara
 • Tänk vad fint att ni är så nära varandra nu! Vet du vad, när jag gick gymnasiet så flyttade jag 25 mil och när jag skulle åka hem med bussen så tog det 5 timmar. Det var faktiskt inte så jobbigt som det låter eftersom vi norrbottningar är vana vid långa resor. Och då tänker jag att 6 timmar på planet ändå inte är så farligt länge. Så passa på att åka till Ludde och LA nu så ofta du kan, nu när ni till och med bor i samma land 😀 Tänk vad fint!

  Sunna Katarina 2011-02-18 15:50:46 http://sunnakatarina.blogspot.com
  Svara
 • Kul litet inlägg 🙂
  Trevlig blogg, alltid kul att följa den.
  Tack för den tid du lägger ner för oss läsare!

  Mvh
  T.S.
  Sverige & Co

  www.sverigeco.se – www.sverigeco.com – flyttstädning göteborg, flyttstäd göteborg, hemstädning göteborg, kontorsstäd,

  T.S. 2011-02-18 15:26:57 http://www.sverigeco.se
  Svara
 • Å vad varm jag blev i hjärtat när jag först såg ditt lilla kärlekskollage med dig och din Ludvig och sedan läste det här inlägget för som du säger, kärleken är störst av allt! Jag vet hur frustrerande det kan vara med distansförhållande men att det ändå är värt att vänta i en evighet på en helg av kärlek för att få behålla den människan.

  Julia 2011-02-18 14:51:08 http://helloiamfab.blogspot.com
  Svara
 • Oh wow that’s great news you guys will get to spend a lot more time together now, I’ll be visiting LA soon so I can’t wait to see more of your LA posts xoxo

  Cate 2011-02-18 14:29:49 http://cateaclysmic.blogspot.com/
  Svara
 • Vilket hotell bor du på? Ser fint ut!

  Anna 2011-02-18 13:49:28
  Svara
 • åh vad jag är avis på dig, du får både bo i New york som jag älskar och åka till LA som jag drömmer om att få besöka! 🙂

  Emma 2011-02-18 13:39:23 http://emmavardag.devote.se
  Svara
 • åh vad kul att ni bor i samma land igen!!! blev så glad när jag såg det!

  Emma 2011-02-18 13:37:01 http://emmakristina.tumblr.com
  Svara
 • men åh, vilken fin överraskning! ni är ju bara som i en film ni två 🙂

  chi 2011-02-18 13:34:33 http://linhchitranle.blogspot.com/
  Svara
 • åh vad fint! ibland löser sig saker och ting på sätt som man inte kunde tro innan:)

  julia 2011-02-18 13:25:36 http://etthundraensaker.blogg.se
  Svara
 • åh. ÅH! <3

  emilia 2011-02-18 13:24:19
  Svara
 • Du har en sdana himla fin blogg. Den inspirerar och far mig alltid pa bra humor!
  // josefina
  http://absolutboston.se – idag lottar jag ut ett valdigt fint parlarmband fran Escada!

  Josefina Boston 2011-02-18 13:12:36 http://absolutboston.se
  Svara
 • Hej sötnos! Vilken kamera använder du? 🙂

  Sandra 2011-02-18 13:06:53
  Svara
 • Jag blir glad överallt för att Ni är tillsammans, är inte det helt stört!?

  Ellen 2011-02-18 12:56:13
  Svara
 • So nice:> don’t you want to move to LA?

  Gabija 2011-02-18 12:55:57 http://bantikbantik.blogspot.com/
  Svara
 • vad glad jag blir för er skull! 🙂

  Nina 2011-02-18 12:54:59
  Svara
 • gahgahgahgah, såå avundsjuk att det gör ont i magen. fast jag är hungrig, kan även vara det.

  Elise 2011-02-18 12:19:30 http://elzplz.blogspot.com
  Svara
 • Sofia: Ja eller hur, det är hemskt när arbetande människor får uppleva finare saker och har råd med mer.. det är därför jag hellre läser Paris Hiltons blogg. DÄR har vi en person som förtjänar lyxen och uppmärksamheten…

  …Jajjamensan…

  (Ps. Fattig som en kyrkråtta själv men varför skulle jag ta ut det på Sandra som jobbar och står i?)

  Silvie 2011-02-18 12:13:51
  Svara
 • åh, så himla glad för er att ni bor i samma land nu. hurra!

  vicky 2011-02-18 12:08:30 http://vickys.se/
  Svara
 • Åh så fint. Det är verkligen en fantastisk kärlekshistoria du har du.

  Stockholm Syndromet 2011-02-18 11:57:07 http://syndromstockholm.blogg.se/
  Svara
 • So nice that Ludvig is in LA now; surely it will be easier and cheaper for you two to see each other. Sweetest pics. Hope you have a great weekend:)

  Mary 2011-02-18 11:54:53 http://insidemyhideaway.blogspot.com/
  Svara
 • Men åh så fint och smärtsamt på samma gång. Vill bara att ni ska få vara tillsammans hela tiden.

  Erica 2011-02-18 11:54:28 http://enettaiparis.blogg.se
  Svara
 • åh, så fint att ni bor i samma land, lite närmare varandra.

  kajsa 2011-02-18 11:46:02 http://kobranhuggertill.blogspot.com/
  Svara
 • Hej Sandra,

  Jag har en fråga, om man vill hjälpa någon in i mediebranschen, vad ska man göra du då tycker du? Ge kontakter och tipsa om jobb? Har du tips på vad jag ska göra, eller inte göra? Jag tror jag snarare håller andra tillbaka än hjälper dem i sin karriär. Det känns inte bra, vad ska jag göra tycker du?

  tack!

  Krille 2011-02-18 11:29:29
  Svara
 • himla bra låter det verkligen åh!

  elin 2011-02-18 11:26:49 http://cinquantejours.blogg.se
  Svara
 • Så himla underbart att höra (: hoppas ni kan träffas lite oftare nu. Ta hand om er (:

  Sara 2011-02-18 11:24:06 http://sommargunga.blogspot.com/
  Svara
 • åh, ditt liv är en saga! Den enda blogg jag följt slaviskt under många år 🙂

  Sarah 2011-02-18 11:09:13 http://reinventionofme.blogg.se
  Svara
 • Det här gjorde hela min dag. Åh, vilken lycka för er båda!

  mikaela 2011-02-18 11:03:25
  Svara
 • Well I know that I’m really into your blog when I get little happy tears when I read down! Very happy for you 🙂

  Roisín 2011-02-18 11:01:43
  Svara
 • Vad glad man blir för er skull! Lycka till med reklamfilmen! 🙂

  Anna 2011-02-18 10:43:21 http://annatotti.se
  Svara
 • Åh så fint! Fick en tår i ögat när jag förstod varför det var fina du som åkte! Kärleken vinner allt <3

  emelie 2011-02-18 10:40:10 http://gladagatan.webblogg.se
  Svara
 • How funny that you are in my city. Hehe. You’ve been living in my computer for some time now, but now you are here. So weird, but cool. I’ve never been to Chateau Marmont as I know celebrities go there alot. I think living here makes you see things a little differently than being a visitor. Not a bad thing, just different perspective, you know? I guess I’ll be seeing more blog posts throughout the year about LA. It will be interesting to see it from your eye. Maybe one day I will see you dancing at the Echo 😉

  Welcome to LA!

  Vanessa from LA 2011-02-18 10:19:31
  Svara
 • Åh, så glad jag blev när jag såg Ludvig där ibland bilderna! Ni är så himla fina, blir lycklig för er skull :’)

  Carolin 2011-02-18 10:18:59 http://nilorac.blogspot.com
  Svara
 • Wow, Sandra. You two are quite the jetset couple 🙂 I adore California and this summer I’ll be spending a month there right after I move from Sweden to New York. My boyfriend is a native L.A. boy, and it’s a hell of a lot nicer there in the summer than in NY! I’m really looking forward to reading all of your L.A. tips!

  Vanessa 2011-02-18 10:08:40 http://thevoyageofv.wordpress.com/
  Svara
 • Så himla underbart att ni bor i samma land nu och vad kul jobb att han fick ett sådant erbjudande, grattis! Hoppas att ni har några underbara dagar tillsammans nu och njut!

  lina. 2011-02-18 10:05:03 http://lizandlina.blogg.se/lina
  Svara
 • Hej Sandra!

  Jag bodde i LA i nästan 4 år och i höstas flyttade jag upp till San Francisco för att fortsätta studera vid Berkeley. När jag läser om LA hugger det alltid till i hjärtat för jag räknar det fortfarande som mitt hem. San Francisco är fantastiskt men i LA saknade jag aldrig något. Jag hoppas på att kunna uppskatta min nya hemstad lika mycket som min förra inom en snar framtid.

  Jag har precis startat en blogg också.

  Ha det bäst!

  Sofie

  Sofie 2011-02-18 09:54:50 http://scienceandletters.tumblr.com/
  Svara
 • ah jag är överlycklig för din skull, hälsa ludde att han är fett cool han också

  Linn 2011-02-18 09:47:57 http://grodprins.blogg.se
  Svara
 • Vilket liv i överflöd, mår dåligt av att se dig frossa i alla flotta restauranger, hotell etc. Vilka klassklyftor det finns.

  Sofia 2011-02-18 09:41:50
  Svara
 • Så j-a fint, härligt att ni äntligen får lite tid ihop. Så mkt att snacka om sen vid tillfälle, Ludde kanske berättat lite… Ses snart hoppas jag, ska försöka se om NY hinns med nu i aprll. Kram S.

  Diamond 2011-02-18 09:25:41
  Svara
 • Åh! Vad fundersam jag blev när du skrev ”varför jag fick åka får ni snart veta”, och vad glad jag blev när jag scrollade ner och ner och sen skymtade Luddes frisyr på bilden!

  Pam 2011-02-18 09:13:52 http://www.potatoprincess.blogg.se
  Svara
 • Ni är så fina. Du är så fin.

  wonderland 2011-02-18 09:02:54 http://wonderland.ratata.fi
  Svara
 • Så himla mysigt, och kul att din kärlek är lite närmare nu! Jag var i LA i julas och trivdes verkligen superfint, människorna var supertrevliga och så är det ju inte så dumt att man kan gå omkring i shorts och linne en dag i slutet av Januari.

  Jennifer 2011-02-18 08:51:05 http://vimmelkantig.webblogg.se
  Svara
 • Tack för Anna Su-tipset! 🙂

  malin 2011-02-18 08:37:08 http://ilovepeggy.blogspot.com
  Svara
 • Åh herreminje vad glad jag blev! Alltid lättare att i alla fall bo i samma land!
  Störst av allt ÄR kärleken!

  Jessica 2011-02-18 08:18:58 http://www.jessicaochlivet.blogspot.com
  Svara
 • sandra, vilket inlägg! så mycket känsla , äventyr och spänning. Nästan som en liten saga.
  Jättefint, kul att ludvig är lite närmare nu

  annie 2011-02-18 08:03:19
  Svara
 • Störst av allt är kärleken!

  Karin 2011-02-18 07:54:03 http://www.sportypetite.blogspot.com
  Svara
 • Oh, i hope i don’t sound stupid but i had just finished re-reading the text you posted where we talk about the 4 times you kissed (Louis, i imagine) and then I read this new post and just felt terribly happy for you. my friend says i’m a champion for relationships, and no one loves lovers more than me. so i’m very happy for you, i know how long distance can hurt, and that is so much better now. i’m gushing, your lovely. happy days in LA!

  Ana 2011-02-18 07:18:46 http://anagoeswest.tumblr.com/
  Svara
 • Åh, att kunna gå runt med uppknäppta jackor i februari, vi här hemma i stockholm kan bara längta….

  Gabriella 2011-02-18 07:11:17 http://savingmydogforyou.blogspot.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström