Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

questions&answers part 6. about me.

(for english, click “in english” in the right frame under FAQ)

Berätta om din finaste kyss är du snäll!

Nu när jag och Ludvig bor så långt ifrån varandra och ses så sällan så blir varje gång vi ses de finaste! Det känns som jag inte har hånglat på ungefär tio år varje gång vi ses. Det är en mycket sorglig känsla att vara utan honom men överväldigande fin när vi ses.


måste din gamla lägenhet i sthlm. var den fräsch när du flyttade in eller behövde du fixa fixa med den? för det var väl en hyres?? Har du tips på bra och vettiga uppfräschningstips för mindre lyckligt lottade lägenheter?
min lägenhet var väldigt fin och fräsch. Har inga bra uppfräschningstips men kolla hos Underbaraclara vetja.

hur mycket timmar spenderar du framför datorn om dagen?
Mycket. Jag jobbar ju först och främst minst 8 timmar varje dag. Och i alla fall minst 5 av dem sitter jag framför datorn. Och sen sitter jag nog saker 3-4 timmar på kvällen också om jag inte har något for mig. Ja, så typ nio timmar om vardagen då. Herregud.


Vad är det allra bästa med Ludvig?
Han är bra på det allra mesta sätten. Han är rolig, social, snäll, intelligent och väldigt vacker. Han är väldigt lätt att tycka om och blir alltid kompis med alla servitörer/butiksbiträden/bartendrar/människor som sitter bredvid en på flyget. Förstår inte hur det går till. Och sen älskar han djur och tycker ungefär att varenda hund vi går förbi på gatan är så himla gullig.

vad tycker du om de största bloggarna idag?
Om du syftar på Kissie och Paow och alla de där hoppas jag att de är en fas. Det kan ju liksom aldrig löna sig att vara sådär elak och spela så dum i längden. Är ganska fascinerad av deras märkliga åsikter och ofta ganska vridna syn på livet.

What are your parents’ jobs?
My mum and my stepdad has a television production company called Titan Television and my dad is a optician.

Skriver du pa en bok? vad handlar den om?
Alltså grejen är den att jag nog inte gör det. Men jag skriver ju i alla fall. Jag tänker att om jag bara fortsätter skriva, och inte slutar. Bara skriver och skriver, sa borde jag ju någon gång forma något vettigt utifrån det.

vilken sorts femtonåriga tjejer är det du gillar mest eller kanske mycket? du vet, man har ju sin favorit. som håkan-fans med dr martens och små öron.
Det kanske är ju de där håkan-fansen med små öron och dr martens då. Fast stora öron på små tjejer är ju helt sjukt gulligt i och för sig. Mina favoriter är nog alla de som kommer fram till mig när jag varit på Popaganda och Way Out West. De är alla så fina i sina trassliga hår, tjocka luggar och fräkniga ansikten. Och så vill de kramas. Dör på er.

Vilka bloggar läser du?
Många. Antagligen de flesta du läser och några till. Jag tänkte göra ett inlägg med allihopa samlat någon dag. Det tar lite tid bara.


vad är det bästa med stockholm?
Juli-Stockholm och att strosa från söder till östermalm, ha picknick i hagaparken, sitta på Tranans uteservering och dricka rosévin, nyborstade trottoarer, körsbärstraden i kungsträdgarden, cykelvägar och vatten överallt och svettiga onsdagsnätter på Kåken.

vad är det finaste din pojkvän har sagt till dig?
Ludvig brukar säga ibland att jag är den roligaste han känner. Det är sådan himla fin komplimang, han känner så många roliga människor nämligen och så är det liksom jag som är hans roligaste. Jag blir också väldigt glad när han säger att jag är hans bästa vän, för han är min.

Varför är Sebastian aldrig med dig på roligheter längre?
Det är för att han bor i Sverige. Jag sörjer det dock, han är en av mina favoritpersoner.

om du skulle få stanna på en plats i hela ditt liv, vilken plats skulle det vara?
Då säger jag Stockholm, det är ju där min familj och de flesta av mina vänner är och de måste jag ju vara nära. Eller kanske Paris bara för att, där har jag aldrig bott.

vilket parti är ditt andraval efter fi?
miljöpartiet.

Vad tänker du om ex? Om du fick välja helt själv, utan att tänka på någon annan, hur skulle du vilja att din relation var till Tobias idag?
Oj svårt. Jag tycker den är ganska bra som den är nu. Vi har inget otalt med varandra, skulle kunna ta en fika men vi umgås inte. Vi har nästan inga gemensamma vänner kvar och jag stöter i princip aldrig ihop med honom på stan i Stockholm. Han är min dåtid, och det passar mig bra.

vad i matväg avskyr du verkligen?
Mörk choklad, fy.

Vad skulle du välja: Att aldrig få uppleva kärlek något mer eller att vara hjärtekrossad i hela ditt liv?
Hjärtekrossad hela mitt liv absolut. Tänk vad fina texter man skulle kunna skriva med blödande hjärta. Att inte få uppleva kärlek något mer skulle antagligen göra en precis lika sorgsen.

If you were really really sad, where in the world would make yourself happy again?
Next to my mom, she always says the best things that makes me feel all calm again.

have you ever been featured in a magazine? which one? why?
Most of the swedish magazines and some international digital ones. Because of my blog.

när började du röka och varför röker du fortfarande?
Jag började röka när jag var femton, sexton. Den enda anledningen var att det var så himla mycket enklare att hångla för alla söta pojkar stod ju där ute på festerna. Började röka på skolgården för att mina kompisar gjorde det och man kände sig tuff där man stod ute och var ”beroende”. Sjukt fjantigt. Jag röker fortfarande for att jag tycker det är gott. Och ja det ar sjukt dåligt och man kan dö, japp jag vet.

Vill du gifta dig? varför, varför inte?
Ja, jag vill gifta mig. Jag tycker det bara verkar sa fint och romantiskt och sedan så har man en anledning att ha typ världens största fest. Pepp!

Vad ska man göra för att imponera på dig?
Ta med mig på oväntade äventyr och visa mig saker jag inte har sett och berätta konstig fakta och märkliga historier så kommer jag nog bli rätt imponerad och kanske lite småkär också.

Vad är du mest rädd för i hela världen?
Våldtäktsman! Och att åldras. Gud, min åldersångest är inte att leka med.

Hur gammal är du?
26, på mitt 27:e år.

Vad drömde du om att bli som liten?
Författare.

vad är det finaste du vet med dig själv?
Jag ar glad över att jag är social och har lätt för att prata med människor. Jag vet inte riktigt hur jag blev det för jag har inte alltid varit så, men jag är glad över det i alla fall. Sedan är jag också glad över att jag oftast är väldigt pepp och tackar mycket sällan nej till upptag.

när du skrev inlägget om dig och Joakim så blev jag väldigt nyfiken på varför ni inte umgås längre?
Hade jag velat berätta det hade jag skrivit det.

har du någonsin haft sex med någon du tyckte var ful?
Nej.

Vad är din inställning till droger och har du provat någon gång?
Min inställning till droger är att det är roligare med alkohol. Jag har bara provat sånt man kan röka och fattar inte riktigt poängen eftersom man mest blir väldigt seg och trött av det.

Känner du dig inte helt trasig utan Ludvig?
Inte trasig men väldigt ensam och kan ibland få akut ont i magen för att jag saknar honom så mycket och jag vet inte exakt hur jag ska göra för att det ska gå över.

hur blir du när du är full?
Sjukt glad och vill dansa. Väldigt pratig med stort kroppspråk.

vad är ditt bästa tips för att komma igång med att skriva?
Läsa och titta på filmer som inspirerar dig. Har jag läst en bra bok eller text börjar det liksom bara klia i mina fingrar av att få skriva jag med.

det är ju en himla privat sak att fråga egentligen, men hur gör du och ludvig egentligen?
alltså avståndet. jag ska åka bort från min stiliga man i tre månader. och jag gråter bara jag börjar jämföra flygbolag.
Jag grät också mycket i början, innan jag hade flyttat. Helt hjälplösa katastrof-gråt. Det här kommer aldrig att gå jag kommer dö utan honom-känslan. Men sedan åker man och då får man bara stå ut. Bita ihop. Vi pratar väldigt mycket på skype och smsar säkert tio gånger om dagen. Jag saknar honom varje minut och ibland kan det göra så ont att jag inte vet vad jag ska göra. Jag tror det är viktigt att ha en plan. Att man bestämmer till exempel att om ett år ska vi bo ihop. Om ett år är det över. Så länge man har något att se fram emot är det här bara en period i livet. Det är bara en period och sedan kan vi vara med varandra jämt jämt.

hur orkar du både jobba hårt och festa mycket?
Jag festar på helgerna och jobbar på vardagarna.

kan du flyga i dina drömmar?
Ja faktiskt väldigt ofta. Det är fint.

Hej, jag har för mig att du har en mac-dator? undrar vilken och vilka program du har till den. använder du tillexempel office när du skriver?
Jag har programmen som ingår liksom. Skriver gör jag med Textredigeraren.


var är din absoluta favoritplats och vad är det som gör att den är så himla bra?
Det är i trädgården på en filt på vårt gamla landställe. Det är så fruktansvärt fint och fridfullt där.

om du fick vara precis vem som helst, vem skulle du vara då?
Jag skulle nog fortsätta vara mig själv, men kanske en version som bodde tillsammans med sin pojkvän istället för 6 timmar ifrån varandra med flyg. Kanske hade den här versionen också helg fyra dagar i veckan, det vore ju något.

Jag vill höra om dina nyårslöften, om du hade några!
Göra något jag aldrig gjort varje vecka (det går relativt bra hittills) samt att börja träna (går också bra), läsa mer (japp går bra) samt bara skriva så ofta jag kan, om vad som helst så länge jag skriver (fixar även detta, i alla fall i perioder).

vad är den konstigaste drömmen du drömt?
jag drömmer de mest märkliga, detaljerade drömmarna varenda natt som ingen orkar lyssna på.

vad längtar du som mest till just nu?
Alltid Ludvig.

växte du upp i en familj med bra ekonomi? sådär när man får lite för dyra julklappar och när man alltid får pengar av mamma och pappa när man frågar.
Jag växte upp i en familj som hade bra med pengar, japp. Min mamma och min styvpappa startade ett produktionsbolag nar jag var ungefär 10-11, och det var då som det började gå bra på riktigt liksom.

Vad brukade du tänka på när du var mitt emellan barn och ungdom?
Runt elva-tolv tänkte jag på om jag någonsin skulle få en pojkvän, hur kyssar smakade, hur det kändes att ligga med någon, om jag någonsin skulle få bröst, och hur man egentligen gjorde för att bli populär.


jag skulle gärna vilja veta lite om ditt första förhållande och (om du tycker det är opassande och för personligt så är det ok) när du förlorade din oskuld?
Mitt första förhållande var med Tobias. Jag var nitton år och vi träffades på massa klubbar och på en festival och hängde väldigt mycket. Jag tyckte han var så fruktansvärt fin men vågade inte säga något, dessutom var han ihop med en annan. En kväll på Metropolis (gammal indieklubb) hånglade han upp mig efter att han sagt att han gjort slut med sin tjej för att få vara med mig och sedan började vi hångla lite här och var på olika klubbar. Jag höll på att dö av nervositet när jag var med honom och vågade knappt prata. Vi dejtade i tre månader innan vi blev ihop. Hur vi blev ihop kan du läsa här. Vi var sedan ihop i tre och ett halvt år (bodde ihop i två år) och här kan du läsa historien om hur vi gjorde slut. Tobias var en hemskt fin första pojkvän, jag är väldigt glad att vi var ihop. Jag förlorade min oskuld när jag var sjutton.

har du ofantligt gott om pengar? för du har alltid råd med så mycket känner jag.
Jag tjänar bra med pengar. Jag har ett heltidsjobb i en välbetald bransch, Dessutom har jag jobbat några år (jag har jobbat snart 4) och dessutom bor jag i New York där lönerna är högre. Utöver det har jag ett eget aktiebolag där mina bloggpengar åker in samt om jag gör någon frilansgrej typ som att skriva krönikor. Dessutom har jag varken barn, bil och allt vad de där vuxengrejerna heter. Jag kan spendera mina pengar på det jag tycker är roligt och spara resten. Det är en väldigt lyxig och trygg känsla.

vad använder du för preventivmedel?
Jag tror det heter Cerazette.

tror du på spöken?
Nej. Jag tror inte på några övernaturliga ting överhuvudtaget. Inte på spådom, inte på gud, inte på sagor, enhörningar, spöken eller monster. Det händer tillräckligt fantastiska saker i verkligheten som man kan tro på istallet.

What is your favourite colour?
Navy blue and midnight blue.


Vad är det vackraste du vet?
nyvakna unga män.

Vad är det bästa du har gjort?
Niotillfem!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
75kommentarer
 • tack for alla fantastiskt fina kommentarer! har kommer svar pa fragor:

  lovisa – nej det ar hemliga grejer 🙂

  marresmamma – HAHA. sa kul. men jag extrakollade. mitt heter visst cilest.

  malin – jamen saklart man kan ha kul nar man blir gammal. det tar ju inte bort att man har aldersangest anda.

  mbnl – jag bara bestamde mig for att vaga. jag har en tendens att nar jag bestammer mig for saker sa gor jag det. sa jag bara bestamde mig helt enkelt. nu ska jag prata. tills slut kommer det av sig sjalvt!

  agnes – mio!

  johanna – den ar fran ett marke som heter sara berman och jag kopte den for flera ar sedan! kram.

  sandra 2011-03-22 21:11:50
  Svara
 • blir så himla härlig inombords när jag tittar in hos dig. tack för det och för att du delar med dig av så himla mycket och för att du lägger ner så mycket tid och passion på niotillfem.

  Beatrix 2011-03-20 20:25:26 http://beatrixmix.blogg.se
  Svara
 • Det är så intressant att läsa om dig. Tyckte väldigt mycket om det du skrev om att det finns fantastiska saker i verkligheten att tro på istället för övernaturliga ting. Väldigt bra.

  Erica 2011-03-20 15:59:00 http://enettaiparis.blogg.se
  Svara
 • å siste svaret! <3

  Svara
 • Jag vill bara att du ska veta att du lyser upp min dag lite grann hela tiden. =)

  Tove 2011-03-19 15:10:30 http://tovetott.blogg.se
  Svara
 • du lyckas alltid på något sätt få håret på armarna resa på sig.
  Så fint med sista svaret. Tack för att niotillfem finns!

  ina 2011-03-19 12:04:21
  Svara
 • jag älskar att du röker och att du inte tycker om mörk choklad för det vore så mycket mer förutsägbart om det var tvärtom.

  friendkid 2011-03-19 01:12:51 http://friendkidesign.blogspot.com/
  Svara
 • Åh, du är så genuint vacker Sandra! Mår så bra i hjärtat varje gång jag kikat in i din blogg och det är det finaste betyget man någonsin skulle kunna få! Har en snabb fråga jag skulle bli jätte glad om du kunde svara på – Var kommer den rosaprickiga klänningen du har i inlägg från? Antar att det var längesedan du köpte den, men om man vill ha en liknande var ska man då leta? Secondhand?

  johanna 2011-03-19 00:56:49
  Svara
 • Jag har en kille efter mig Christer heter han. Väldigt konstig kille som vill att jag ska vara sårad över honom och älska honom. När jag nu inte är kär i honom eller älskar honom så försöker han istället hitta på små sjuka vis för att andra ska tro att jag är sårad.. Men i självaverket så vet han hur trött jag är på honom. Hur rädd jag är för hans psykopati. Hans galna idéer. Så fort han inte får som han vill så fort man inte undervärderar sig för honom så ska han kränka och slå. Säger man stick jag vill inte ha med dig att göra så ska han försöka att förstöra något eller ljuga, sen börjar helvetet på riktigt. Det är då hans galna svartsjuka går loss.. Det jobbigaste är att han inser inte själv hur galen och freaky han är. Jag är så glad att jag inte är äldre än jag är.. Det stressar mig att blir äldre.
  Hur gör man för att få bort en man för gott från ens liv. Så han ska förstå. Han använder makt och allt han kan för att ta kontroll över mig.. För att styra mitt liv, jag vill verkligen vara ifred. Det enda som sårar mig är att han inte lämnar mig ifred. Att han tar mina saker och sprider elaka saker. Det är det enda som sårar mig. jag bryr mig inte om honom, jag önskar att han gifte sig. Att han någon gång gick vidare, jag har ingen kärlek för honom, bara rädlsa för jag tycker han är så manisk och sjuk… Hans kontroll stressar mig, inte en gång har han gjort mig glad, han får mig aldrig att le. Jag längtar aldrig efter honom. Jag brukar drömma om ibland att jag är fri från honom… Att jag inte är kontrollerad mer, att jag äntligen från ha mina vänner och mitt liv ifred. Jag hatar honom från botten av mitt hjärta, enbart på grund av hans sjuka svartsjuka och storhetsvansinne.. Han är den galnaste jag vet. Ibland kan jag gråta för att jag vet att jag aldrig kommer att blir av med hans stördhet, han gör mig BARA rädd.. Han är den som får mig att lusten och blir trött.. Han tar min energi och bara trycker ner mig. Jag hatar det, aldrig träffat någon som gjort så mkt för att störa mig enbart för att han själv är galen. Så säger han till alla Frida älskar mig, det är nog sjukt över honom… Som att han inte fattar vilken galen jävel han är.. Att man inte kan älska en så galen person som han är. På det när jag säger jag bryr mig inte om vem du är med, då gör han ännu mer för att störa mitt liv. Med hopp om att jag ska bli sårad… Det är det enda han kan fokusera på…

  Frida M 2011-03-18 23:44:12
  Svara
 • trevlig läsning!

  Lisa 2011-03-18 23:10:32 http://popflickan.blogg.se
  Svara
 • På tal om åldersångest som inte är att leka med. Jag skulle vilja påstå att även jag lider av Peter Pan-syndromet (läste någonstans att det faktiskt var ett legit syndrom, och att det faktiskt kallas så på riktigt). Inför min tjugoårsdag förra året grät jag konstant i en vecka. Jag grät på jobbet, när jag var ute med min hund, när jag duschade, borstade tänderna, gick och handlade, överallt. En kväll satt jag vid matbordet och storbölade framför mina föräldrar, och mellan tuggorna av kokt torsk med potatis och senapssås vrålade jag att jag inte ville bli gammal.
  Lite överdrivet kan jag känna nu i efterhand, tjugo är en ålder som passar mig, tycker jag nu. Jag vet dock att samma sak kommer att hända igen lagom till slutet av augusti nästa år. (PS. Hulka inte fram att du inte vill fylla tjugo för att det är gammalt framför folk som är mer än dubbelt så gamla DS)

  Malin 2011-03-18 22:34:27
  Svara
 • åh så underbart att få läsa svaren!

  slem 2011-03-18 21:49:54 http://slemsowngardenparty.blogspot.com
  Svara
 • vad fint 🙂

  johanna 2011-03-18 21:44:40 http://www.ohlovelyvintage.blogspot.com
  Svara
 • Älskar verkligen att läsa såna här långa och härliga inlägg av dig, helt awesome 🙂

  Caroline 2011-03-18 20:03:34
  Svara
 • <3

  Karolin 2011-03-18 19:26:41 http://www.cutethoughts.blogg.se
  Svara
 • <3

  Haley 2011-03-18 17:53:17 http://hnny.blogg.se
  Svara
 • åååååååååååhh

  nyvakna unga män. <3

  . 2011-03-18 15:48:28
  Svara
 • Åh, jag tycker att det är så fin att du delar med dig så frikostligt av dig själv. Puss på dig!

  annika 2011-03-18 14:40:09
  Svara
 • Min pojkvän, som är engelskman (jag bor i England,) säger att jag är ”wonderfully weird”, du vet som Mike säger till Phoebe i Friends. Och han har också sagt att jag är hans bästa vän, vilket är helt fantastiskt fint att höra.
  Sedan älskar jag när han försöker prata svenska. Han ber att få veta märkliga ord. Typ ”tvättsvamp.” Han säger också ofta ”Tome” och ”jultomten” och hittar på ord själv: ”pappa jul” och ”pappa tomte” till exempel. Och med hans Engelska dialekt blir det så himla gulligt sa jag dör lite. 🙂

  Challe 2011-03-18 13:35:59 http://cizzim.blogg.se
  Svara
 • men mörk choklad som är så himlans gott?? haha
  vad roligt att du tycker konstiga fakta är lite imponerande, jag kan faktiskt till och med själv säga att jag är ganska bra på att samla på mig mycket konstigt (och lite onödigt) vetande:)
  och det där svaret till frågan om du tror på spöken; så fint uttryckt! vad livet kanske skulle varit mycket lättare när man var mindre om man inte hade velat att så mycket annat skulle existera.

  Alina 2011-03-18 13:11:23 http://lifebyalina.blogg.se
  Svara
 • Jag længtar efter din blogg lista, hoppas hitta nya fina, vackra bloggar att følja 🙂

  emma 2011-03-18 12:50:04 http://timglas.spotlife.se
  Svara
 • haha sandra, jag tror jag drömde om dig inatt, att du hade skaffat en ny nwe york-pojkvän (som btw såg exakt likadan ut som elin klings kille). dock hade du kvar ludvig och han kom och hälsa de på och allt var precis som det verkar vara i verkligheten bara det att när ludde kom och hälsade på fick klingkillen åka bort ett tag.

  matilda 2011-03-18 11:37:48
  Svara
 • Vart har du köpt din säng? Den var ju urfin! 🙂

  Agnes 2011-03-18 08:58:46
  Svara
 • Haha, alltså sista bilden: Jag tyckte precis att det såg ut som att bakgrunden var vågor och vatten med morgonsol på!

  Tyckte att det såg så knasigt och härligt ut med en säng på däck! Tänk vilken känsla att vakna så!

  Matilda 2011-03-18 08:42:24 http://osteromberget.blogg.se
  Svara
 • ”vad är det finaste du vet med dig själv?
  Jag ar glad över att jag är social och har lätt för att prata med människor. Jag vet inte riktigt hur jag blev det för jag har inte alltid varit så, men jag är glad över det i alla fall. Sedan är jag också glad över att jag oftast är väldigt pepp och tackar mycket sällan nej till upptag.”

  Skulle du kunna utveckla det där? När skiftade det? Bestämde du att vara mer social? Jag tycker det är intressant med människor som ändrar sig och just det här är ett område som jag gärna vill ändra på själv.
  Tycker också att du ska vara stolt över niotillfem, det är en finfin blogg 🙂

  MBNL 2011-03-18 08:32:10 http://mybravenewlife.blogspot.com/
  Svara
 • Ja, niotillfem ska du verkligen vara stolt över! Finaste du <3

  Rebecca Hallonsemla 2011-03-18 07:14:17 http://hallonsemla.devote.se
  Svara
 • Lite rasistiskt att inte bege sig till harlem.

  Peter 2011-03-18 06:06:05
  Svara
 • du är så himla bra! jag drömmer också konstiga och detaljerade drömmar. helst så smakar jag på varenda ord innan jag berättar, för att riktigt återge känslan. det är aldrig någon som orkar lyssna

  amanda 2011-03-18 03:53:56 http://secretalphabets.blogg.se
  Svara
 • ”Det händer tillräckligt fantastiska saker i verkligheten som man kan tro på istallet.”

  Det er jeg så enig i. Jeg snakket med en venninne som sa hun synes verden virket så tom og meningsløs hvis man ikke tenkte seg at det fantes en gud. Jeg skjønner ikke hva hun mener. Verden er jo full av solskinnsdager, første kyss, nybakt brød, lange netter og fuglesang.

  Blekk 2011-03-18 01:09:38 http://blekkskrift.blogspot.com
  Svara
 • Jag trodde att du hade svarat på alla frågor :P. Det är fortfarande en av mina som jag väntar på 😀 :P.

  Blueberry Fingerprints 2011-03-18 01:07:25 http://blueberryfingerprints.blogspot.com/
  Svara
 • påtal om drömmar så drömde jag faktiskt om dej inatt! jag drömde att jag såg dej på ett tåg, och jag frågade om jag fick känna på ditt hår och du svarade ”okej, lite då”, haha!

  Erika 2011-03-17 23:29:50 http://www.sparvel.blogspot.com
  Svara
 • du är så söt!

  cecilia 2011-03-17 23:14:48
  Svara
 • Fint! men sandra, ditt inlägg ”när jag blir gammal” som du skrev för ett par år sedan var nog bland det mysigaste jag läst. jag blev så glad när jag tänkte att så kan man ju faktiskt också bli gammal. bygga madrasskojor och dricka champange, spela tv-spel hela dagarna och aldrig stressa eller vara uttråkad. vad hände med det då? 🙂

  malin 2011-03-17 23:14:41
  Svara
 • På tal om drömmar så drömde jag en natt att du bjöd mig och min mamma på te. Det kändes fantastiskt nog nästan som påriktigt. Fast Ludvig var inte alls som du nyss beskrev, för han satt blygt i ett hörn och ritade mumintroll.

  Tack för en fin blogg (som jag kommer att följa förevigt!)

  hejdu 2011-03-17 23:09:58
  Svara
 • ”Våldtäktsman!”, ramlade av soffan och slog i huvudet i min gitarr av skratt.
  Du är nog för fin för mitt eget bästa.

  Cosette 2011-03-17 23:06:14 http://crack.blogg.se/
  Svara
 • haha jag får tårar i ögonen. jag kan inte riktigt säga varför, men jag har en känsla av att du är jag men om tio år. jag blir så himla pepp på livet och på allt när jag läser din blogg. jag blir så sugen på att hitta på massa saker, träffa kompisar, ta vara på tiden som tonåring och njuta. du är sveriges finaste sandra, och om vi var lika gamla är jag säker på att att vi skulle vara bästisar.
  (jag vill skriva puss men sen kändes det lite fel. jag har ju faktiskt aldrig träffat dig fast det känns så himla mycket som att jag har det. jag borde ha det)

  klara 2011-03-17 22:53:37
  Svara
 • du är underbar! och det här ” Det händer tillräckligt fantastiska saker i verkligheten som man kan tro på istallet.” blev just mitt motto. kram!

  katarina 2011-03-17 22:46:04 http://pleur.blogg.se
  Svara
 • haha! jag har läst din blogg typ 4 gånger men blev ändå tårögd av det sista svaret<3

  isabel 2011-03-17 22:45:45
  Svara
 • Jag åt också cerazette förut. Nu har jag en cerazette-bebis 🙂

  Marresmamma 2011-03-17 22:42:28 http://vardagsaventyr.blogspot.com
  Svara
 • så fint med det där sista svaret

  garden 2011-03-17 22:29:21 http://gardenspells.blogg.se
  Svara
 • Du är fin Sandra. Jag dör lite varje gång jag läser ett inlägg <3

  Sanna 2011-03-17 22:28:26
  Svara
 • men jaaaaa supersvaren. älskar när man såg dig på stockholmsgatorna och vinkade lite tyst eller bara tittade lite försiktigt.

  Vicky 2011-03-17 22:18:19 http://vickys.se/
  Svara
 • Åldersnoja är fruktansvärt. Jag har nojat ända tills jag fyllde 21 nu,. Fast nu har jag bestämt mig för att förneka, då känns det lite bättre.

  felicia 2011-03-17 22:14:57 http://vykorttillminsyster.blogg.se
  Svara
 • Det är aldrig, aldrig någon som orkar lyssna på mina detaljerade drömmar heller. Jag tycker att de är sjukt konstiga, och jag vill bara berätta så mycket om saker jag drömt, upplevt, läst eller sett. Babbla på i en evighet. Som när ens drömmar helt plötsligt känns som en riktig film. Med soundtrack och olika kameravinklar, eller när man inser att man drömmer och kan hoppa mellan olika drömmar. Och så vidare helt enkelt. Så får man bara ett MMM till svar. Hur tråkigt är inte det egentligen?

  Marlene 2011-03-17 22:09:12 http://marleneelisabeth.tumblr.com
  Svara
 • fint att niotillfem är det bästa du har gjort! och jag hoppas verkligen att du skriver ner dina drömmar. de är så lätta att glömma efter några dagar.

  Madeleine 2011-03-17 22:08:06 http://bonjourvintage.wordpress.com/
  Svara
 • kan du inte berätta lite mer om det här ”göra något jag aldrig gjort varje vecka”?

  lovisa/polichinelle 2011-03-17 22:06:59 http://polichinelle.webblogg.se
  Svara
 • Åh Sandra, du är verkligen strålande! ♥

  Hanna 2011-03-17 22:06:03
  Svara
 • Oj, vilka otroligt ärliga och personliga svar. All heder till dig som vågar svara på sånt!

  Linnea 2011-03-17 22:05:03
  Svara
 • det som är så fint är att alla tror sig vara i prick samma ålder som du. du förstår oss allihop! fjorton och trettiotvå och jag som är tjugoett. du är tidlös och bedårande!

  mimmi 2011-03-17 21:56:57 http://mimmili.blogg.se
  Svara
 • Du svarer så godt, og gjør bare at du virker som en enda bedre person. Det virker som du har mye glede i deg, og det er så oppmuntrende å lese 🙂 Man unner deg virkelig alt vel!

  Kari 2011-03-17 21:55:23
  Svara
 • Dear Sandra, I just want to tell you that everyday i fell in love more & more with your blog. It is so inspiring, so lovely and moving. So I want to thank you <3
  (sorry for my bad translation, i'm french)

  cherrylou 2011-03-17 21:54:10 http://cherrylouise.blogspot.com/
  Svara
 • Vill bara skicka lite applåder över internet. Brukar inte kommentera bloggar men tänkte att ja behövde säga hur fint det var att du är så öppen och ärlig. Kanske låter konstigt, men så många frågor många skulle snärpt på munnen åt på något sätt. Egentligen utan anledning. Tänkte mest säga det, så du vet att det uppskattas.

  Elin 2011-03-17 21:53:52
  Svara
 • ”vad är det finaste din pojkvän har sagt till dig?
  Ludvig brukar säga ibland att jag är den roligaste han känner. Det är sådan himla fin komplimang, han känner så många roliga människor nämligen och så är det liksom jag som är hans roligaste. Jag blir också väldigt glad när han säger att jag är hans bästa vän, för han är min.”

  Haha skulle kunna varit jag som skrev det där. ”Rolig” är ju det bästa man kan beskrivas som. Och konstig! Är glad att jag blir beskriven som konstig.

  Elise 2011-03-17 21:49:49 http://elzplz.blogspot.com
  Svara
 • Jag tycker det är roligt att om man klickar på ”in english” så översätter google-translate ”Ludvig” till ”Lois”!!
  😀

  Johanna 2011-03-17 21:46:54
  Svara
 • Tänkte på det nu, himla konstigt egentligen att det heter att man ”förlorar sin oskuld” För det första, vad är det att förlora egentligen? Man har ju ”fått” något annat. Och oskuld, som att man är skydlig efteråt. Det var liksom två negativa ord i samma mening där som gjorde det hela helt tokigt. Även om det många gånger inte är en positiv situation så känns det såklart som att det inte tas på allvar heller om man ska gå där och säga att man tappat något man nu är helt skyldig till. Nej vet nån vad. Språkutveckling någon!!

  (förlåt, blev lite upprörd)

  kajsa 2011-03-17 21:43:27 http://anniehallova.wordpress.com
  Svara
 • Hej! Kom på att jag glömde fråga en sak!
  Vad betyder featured? Är 15 år och inte superbra på engelska så.. :S

  Elsa 2011-03-17 21:42:51
  Svara
 • ”Det händer tillräckligt fantastiska saker i verkligheten som man kan tro på istallet.”

  Det är något av det finaste jag läst, Sandra. Om du bodde i Östersund skulle jag alltid le stort och hälsa när jag såg dig, oavsett om du kände igen mig eller inte

  anna 2011-03-17 21:42:48 http://annatherese.devote.se
  Svara
 • åh min pojkvän säger också att jag är hans roligaste och det är så himla fint 😀 jag blir superglad av det.. ha inte åldersnoja förresten det är nbara så himla onödigt och man mår bara bättre ju äldre man blir 🙂 man vinner i längden så att säga 😉

  rasha 2011-03-17 21:42:39 http://rasha.blogg.se
  Svara
 • Fint inlägg! Det är så roligt att få veta lite mer om dig!
  Måste bara svara själv på frågan: Vad är den konstigaste drömmen du har drömt? eftrsom jag just drömde en jättekonstig sak.

  Jag drömde att Harry Potter hade en häst som hette Charlie och att Harry hade förolämpat honom 18 gånger. Tycker att det var en väldigt konstig dröm.. 😀

  Elsa 2011-03-17 21:39:35
  Svara
 • finaste svaret var det sista tycker jag!

  Amanda 2011-03-17 21:37:54 http://frokenpimpinell.blogspot.com/
  Svara

 • erika och olga – fixat!

  nastan syster tina – jaja, jag andrade det. menar mer att det finns ju betydligt farligare grejer man kan roka an marijuana men visst, man ska inte knarka alls. aven om jag inte har nagra problem om nagon tander en joint pa en fest, men skulle bli valdigt upprord om nagon testade lite ecstacy bredvid mig. tycker det ar stor skillnad.

  sandra 2011-03-17 21:36:58
  Svara
 • ditt svar på ”vad är det bästa med stockholm?”.
  åh vad jag håller med. och åh vad du verkar mysig.

  Clara 2011-03-17 21:34:04 http://clarasklubbland.blogg.se
  Svara
 • dina svar är så himla fantastiska att läsa. det känns som att jag blir en klokare människa. är inte det lite tokigt? du verkar fantastisk om man får säga så. ja, det är klart man får. du verkar fantastisk!

  Karin 2011-03-17 21:32:52 http://www.oktoberfrosten.blogg.se
  Svara
 • Heeeeeey, länken där till inlägget där det ska stå hur du & Tobias blev ihop länkar till hur ni gjorde slut istället! vill så gärna läsa det. kram.

  Olga 2011-03-17 21:29:50 http://enmullvadsomheterpeter.blogg.se
  Svara
 • Fantastiskt vad mycket man lärde sig om dig här.

  Stockholm Syndromet 2011-03-17 21:29:01 http://syndromstockholm.blogg.se/
  Svara
 • Åh, vill definitivt komma fram och krama dig på Way Out West, om du kommer dit och jag ser dig. Och om jag vågar, fast det gör jag nog. Folk brukar ju våga mer på festivaler.

  Alicia 2011-03-17 21:28:49 http://foodoftheday.tumblr.com
  Svara
 • ”Jag har bara provat sånt man kan röka som inte är så farligt” Hur F-N tänkte du där? Jag som är en rabiat motståndare till droger blir så trött på alla som ska försöka bagatellisera deras farlighet. Det som man röker är dessutom betydligt farligare för kroppen än opiater, Nu sjönk min respekt för dig betänkligt.

  Nästan syster Tina 2011-03-17 21:27:49 http://sugarandpop.blogspot.com/
  Svara
 • Tycker det är fint hur du kan vara så genuin, och ändå romantisera vardagslivet så att även de minsta sakerna blir supervackra.

  Carolin 2011-03-17 21:24:59 http://nilorac.blogspot.com
  Svara
 • åh, jag och min fina karl är också ifrån varandra lääääänge mellan gångerna, men det är minnena från när vi ses som gör det värt smärtan som infinner sig när han är långt borta i frankrike och jag sitter i sverige. han är så fin, med mörkt lockigt hår och puss-vänliga läppar och fransman. gud vad jag saknar honom, men 16e april åker jag äntligen dit och till hösten kommer vi att bo tillsammans i frankrike eller kanada.

  tack för en underbart fin blogg! <3

  jacqueline 2011-03-17 21:22:47 http://spetsochannatfint.blogspot.com
  Svara
 • Någon frågade hur du och Ludvig fixade att vara ifrån varandra, och du svarade att det var viktigt att ha en plan. Vilken är eran plan?

  Lina 2011-03-17 21:22:47 http://okjelina.blogg.se
  Svara
 • Det är St, Pattys day idag! Skriv om det snälla!

  Sofie 2011-03-17 21:22:11 http://scienceandletters.tumblr.com/
  Svara
 • Länkarna om Tobias går till samma inlägg…

  Erika 2011-03-17 21:20:14
  Svara
 • <3

  L. 2011-03-17 21:19:57 http://mydeer.blogg.se
  Svara
 • Din gamla lägenhet var så fin. Vill ha.

  beabea 2011-03-17 21:17:07 http://peterstormare.blogg.se
  Svara
 • Åh så fint! Vad underligt när jag kom att tänka på att du är exact 10 år äldre än mig. Fast det säger ioförsäg inte så mycket. Men många fina svar som sagt!

  Sara 2011-03-17 21:15:45 http://thevelvetpond.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman