Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

questions&answers part 7. about me.


(for english, click “in english” in the right frame under FAQ)
.

är du ordningsam som person? har du alla papper i prydliga högar eller ligger allt mest i en slarvig röra, diskar du direkt eller diskar du imorgon, städar du upp direkt om du tappar ett knäckebröd i golvet osv.
Jag är nog lite olika. Mitt skrivbord på kontoret ser konstant ut som ett krig, det spelar ingen roll hur ofta jag städar det. Fullt med papper och muggar och pennor och konstiga grejer. Angående disk och smulor och sådant så diskar jag alltid direkt och gör fint, men i mitt sovrum ligger det kläder överallt. Mitt skrivbord på datorn är ofta i en röra men min blogg och min flickr är väldigt strukturerade så att jag kan söka och hitta i mitt arkiv utan problem. Så. Varierande helt enkelt.

with how many boys have you ever been in love?
Depends on have you count it. I would say 6.

har du körkort? och när tog du det isåfall?  tyckte du det var svårt?
Nej jag har inte körkort.


Hur länge skrev du dagbok? När började du och när slutade du? Hur många böcker har du fyllt? Eller skriver du än kanske?

Jag har skrivit dagbok sedan jag var 5 år och skrev regelbundet fram tills jag träffade Ludvig. Vet inte exakt varför jag slutade då. Nu ser jag lite den här bloggen som min dagbok, även om den inte är lika personlig har jag heller inte längre det behovet att skriva av dagens känslor. Kanske växte det bort i takt med vuxenheten. Jag har fyllt ungefär tio dagböcker totalt.

I wanted to ask you if you have any bad habits and what they are or things you totally can’t stand, like when people don’t close the toothpaste or something
I’m one of those people who find a lot of things are annoying. For example: people who stop suddenly in the middle of the street to answer the phone, people who make sounds when they are eating or drinking, people who speak fake-brittish but think it sounds real, people who breaths very heavily sitting next to me on the bus. Oh, and people who don’t make sounds when they walk creeps me out. Suddenly they are right behind you and you don’t know for how long they’ve been standing there.

vad är din “hjärtesak” om man kan säga så? alltså, en grej som är rätt viktig for dig typ djurs rettighetar, amnesty international, education i afrika, global warming, fighting poverty, vegetarianism etc. vilken skulle du välja som viktigst for dig ? bisous
Det här kanske låter knäppt, men ni är min hjärtesak. Alla ni fina smarta flickor som mailar och kommenterar. Som frågar frågor, oroar er och skriver om hjärtesorg och ångest i hjärtat. Jag skulle kunna försvara er tills jag blöder. Ni är alla så himla kloka och vettiga och när ni hjälper varandra med olika funderingar i kommentarsfältet blir jag helt varm. Tycker så himla mycket om er.

Var tog egentligen Matilda vägen?
Hon är i Sverige och saknas. Med en liten bebis!

Hur låter din röst?
[vimeo width=”368″ height=”278″]http://vimeo.com/21377823[/vimeo]
gjorde du högskoleprovet och vad fick du isåfall för poäng?

Jag gjorde det direkt efter gymnasiet och fick det mycket halvokej resultatet 1.0. Märkligt nog hade jag felfritt på matematik och statistisk-delen men jättemånga fel i svenska-delen. Jag kanske är mattensille undermedvetet och borde kanske inte alls syssla med text.

Vill du ha barn och i såna fall hur många?
Jag vill nog ha barn, men isåfall långt fram i framtiden. Jag tror jag vill ha 1 barn, det får räcka så. Om jag inte skulle ångra mig sedan det vill säga och skaffar mig en liten armé.

Hur länge har du och Ludde varit tillsammans?
3 år den 17 februari i år!

har du någonsin i ditt liv funderat på det här med nykterism och att sluta dricka alkohol? även om det är kul att dricka så är det ju så himla mycket negativa sidor med det, som minnesluckor, spyor, bakfyllor, tappa kontrollen över sig själv, man blir mer utsatt som alkoholpåverkad, att man skadar levern, alla kalorier som alkohol innehåller, och så vidare. hur ser du på sånt?
Nej, jag är inte intresserad av att vara helnykterist. Jag tycker alkohol är trevligt och roligt så länge man kan kontrollera det och det kan jag. Jag varken kräks, tappar kontrollen eller har minnesluckor så jag känner mig inte alls i någon riskzon. Självklart är det många som tyvärr hamnar i ett missbruk, alkoholism är en sjukdom man ska ta på allvar. Men nej, jag har kontroll och tycker om att dricka vin.

Hur ser du på din framtid? Typ, om du vill gifta dig, när, var, hur? Vill du ha barn, hur många och så? Vad vill du hinna med i ditt liv innan du dör?
Jag kan gifta mig lite närsom, det är ju mest en fin grej. Barn vill jag nog inte ha på ett tag. Innan jag dör vill jag ha hunnit på bo några olika platser och kanske hunnit skriva en bok. Har inte så många fler mål. Vara så lycklig som jag kan ungefär.

hade du bra betyg när du gick ut gymnasiet?
Jag var nöjd med mina betyg. Gick ut med 16.7.

vad anser du om den globala uppvärmningen? tror du på att människan bidrar till den?
ja det är det väl ingen tvekan om att det är. Jag tycker det är hemskt obehagligt och hoppas att det sätts lite fler miljölagar så vi tvingas till att tänka miljövanligt.

Har du någon gång funderat över din sexuella läggning?
Det gjorde nog alla i tonåren.

Har du hånglat med nån tjej eller kanske gjort nåt mer?
Jag har hånglat men inte mer än så.

Har du nåt tips på hur man ska bli säker i sin sexualitet?
Prova sig fram lite och prata med kompisar om det. Då kommer du märka och de är lika förvirrade dom.

Hur ofta vaknar du upp och känner idag orkar fan jag inte?
Inte en enda gång sedan jag flyttade hit. Jag är så glad över mig själv för att jag följde min dröm.


Hur gör du för att få ut så mycket av vardagen som möjligt?
Mat är en bra grej för att få vardagen att kännas trevlig. Äta en trevlig frukost, gå ut och äta lunch och att laga en riktig middag när man kommer hem. Att titta på filmer istället för att slötitta på tv är också fint. Samt att ha på sig sina favoritkläder en vanlig grå måndag.

har du en högsta önskan? en som är sådär stor och fantastisk så att du knappt vågar ha den?
Att få ge ut en bok.

Gjør du noe for å leve mer miljövänligt?
Källsorterar och köper ekologisk mat.


Brukar du måla?
Nej. Däremot ar min kalender och mina anteckningsböcker helt fullklottrade av olika små gubbar. Mest utomjordingar och kaniner av någon oklar anledning.

hur är relationen mellan dig och din pappa?
Den är bra nu. Har varit sådär i perioder.

vad är din allmänna åsikt om rökning? tänker du sluta någon gång? har du slutat tidigare?
Min allmänna åsikt ar väl att folk får göra som de vill, men det är klart att jag inte vill tipsa någon om att röka. Det är en deppig grej som trasar sönder din kropp, gör fingrarna gula och sedan är det jobbigt att gå runt och dras med ett beroende. Jag tänker såklart sluta någon gång men för tillfället har jag ingen lust. Jag har slutat två gånger tidigare, den ena gången höll jag upp i tre veckor, den andra i två månader.

Använder du cykelhjälm?
Nej, det förstör frisyren.

Vad är det finaste på en pojke? Kindben tycker jag.
Axlar tycker jag. De luktar så gott och är så fint utmejslade.

Vad är bäst med sex?
Jag gillar nog det mesta. Hur det luktar, hur det smakar, hur det känns. Hur det är spännande, roligt och hjärtklappande på samma gång. Känslan att vara så himla nära någon man tycker om. Ligg så mycket ni kan, hörrni.

Jo jag undrar om du någon gång har haft så ont om pengar att köpet inte har gått igenom när du tex har försökt köpa ett paket tuggummi på pressbyrån? Eller har du någon gång tvingats avstå från något du har velat göra för att du inte har haft råd?
innan jag började jobba levde jag på CSN och hade inte råd med i princip någonting. Handlade ungefär aldrig kläder, åt aldrig någonsin på restaurang och kunde bara köpa 1 öl när jag var ute på klubb.  2005 köpte jag en Marc by Marc Jacobs-väska efter att ha klappat på den i månader. Den kostade 3500 kronor och jag jobbade extra som receptionist efter skolan i två månader för att ha råd med den.


Vill du gifta dig/skaffa barn/skaffa hund? Du verkar fin med hundar. Du skulle passa med en liten tax (jag ska också köpa en tax när jag “blir stor”).
Medan andra i min ålder börjar få pickande längtan efter barn känner jag mig inte ens i närheten av något sådant. Däremot kan jag få akut längtan efter en gullig hund. När jag fyller trettio vill jag skaffa mig en liten tax, den ska få följa med överallt. Ludvig har lovat att ge mig det i trettioårspresent!

Jag är inte speciellt intresserad av lagsport men jag gillar läsa, hästar och resa till nya städer. Vad har du mer för intressen Sandra?
Jag gillar att laga mat, prata med nya människor, vara vaken sent på fredagar, läsa böcker och att skriva.

Vad tycker du om Moderaterna?
nej, inte min grej.


Vart gick du på högstadiet?
Engelbrektsskolan. Det var ganska så hemskt.

jag undrar hur många du har haft sex med?
Precis så många som jag haft lust med.

bråkar du och Ludvig någonsin? hur hanterar man bråk med sin pojkvän, eller hur undviker man dem?
Självklart bråkar jag och Ludvig. Ganska sällan dock, det är nog mest tack vare honom. Han är väldigt tålmodig och lugn, vilket har också gjort mig lite bättre på att vara just de två egenskaperna. Jag tror såhär: För att bråka mindre måste man bara släppa sin stolthet. Det är inte så himla viktigt att ”vinna” jämt. Och sedan måste man också respektera sin pojkvän. Han är inget syskon som du kan störa dig på och beordra göra saker. Han är ju världens finaste person och sådana ska man behandla så himla väl. I mitt förra (och första) förhållande bråkade vi jämt jämt jämt. Och det var just för att vi inte bara tänkte efter. Tänkte efter på att den här personen är ju världens viktigaste. Sådana ska man vara så himla snälla mot. Och är man snäll mot någon blir de snälla tillbaka, som magi.

Hur gör man en sån där “lins” man klipper ut i papper med till exempel hjärtan och sätter på kameran? Försökte göra en idag, men det funkade inte så bra.
Kolla in här!

Hur blev du och Ludde tillsammans?
Läs här.

Hur gick det med Årets blok 2010? Jag försökte googla fram mig till det, men det står bara att vinnaren presenteras i början av året.
Ingen aning heller?

hur många cigaretter röker du per dag på ett ungefär? röker du varje dag?
jag röker ungefär 5 cigaretter om dagen och lite mer på helgen.

how old is your boyfriend?
He is 26 years old, turning 27 this year.

bästa amerikanska bloggen?
Hannah&Landon.

Har du någonsin varit otrogen eller blivit otrogen mot (om det är så man säger) ? Var det länge sen isf?
Det har jag och det var väldigt dumt. Jag kysste en annan pojke en natt för många år sedan när jag var ihop med mitt ex. Vi gjorde slut ganska strax efter det, för allt var redan så trasigt, men det är en annan historia.

vilken är den bästa åldern du levt i?
oj vad svårt. jag måste nog säga nu. och sen säger jag 24 också för det var så mycket som hände då. Började jobba på riktigt, träffade Ludvig, reste som sjutton och jag tänkte nästan jämt att herregud allt är så himlans bra.


stämmer det att du inte gillar katter alls?
Det stämmer inte riktigt. Katter är ju helt sjukt gulliga. Och varma och mjuka och luktar gott. Det är bara det att man inte riktigt kan lita på dem. Gulliga en stund och sedan helt galna en annan. Känner mig mycket närmare hundar, som man kan ha lite mer av ett samtal med. Hundar känner empati på ett annat sätt, är väldigt trygga och lika människor. Så tycker i alla fall jag.

Finns det någon fråga du absolut inte skulle vilja svara på?
Egentligen inte, men däremot kan man ju runda och ge lite svävande svar om man inte har någon lust. Men alltså, jag känner att jag kan berätta det mesta, hur stor roll spelar det egentligen.


Varför blev det just du och Ludvig?
Det bara blev så. Jag är så himla kär i honom liksom. Han känns helt självklar och jag tycker vi kompletterar varandra väldigt bra, trivs ihop och tycker båda lika mycket om att hångla.

Have you ever had problems with friends not being there for you?
Of course, everyone have. I’ve changed friends quite a lot in my life. I think people often grow apart. It’s nothing wrong about that, it just happens. And sometime occacionally, they hurt each other. Don’t ever accept friends hurting you for no reason, it’s not worth it. Friendship is a lot about respecting each other. But with that said, don’t demand to much from your friendship. For example, don’t assume that every single friend should sit next to you by your bed, wiping of your tears when you broke up with someone. Not everyone handles those things in the same way, but can still be quite wonderful friends. I guess what I am trying to say is: Don’t accept friends who don’t treat you good but also never have a friendship ”model” how a friend should be.

How do you make new friends?
Acutally here, where I don’t know so many people, I just add them on facebook, take their number or whatever when I meet them on a dinner/club/friends of friends. I am quite social from start so I don’t mind talking to new people. If I like them I just send an e-mail asking if we could meet up. It doesn’t have to be harder than that.

bästa iphone-appsen?
Angry Birds, Mega Jump, Spotify, SR Play, Shazam, Puribooth, Viber och What’s App (de två sista väldigt bra om man bor utomlands och vill prata med sin familj och kompisar).

sandra , jag undrar en sak. nu när du är i new york och ludvig i stockholm. hur håller det? hur går det?jag förstår att ni skypar ofta, men jag menar, du är ute varannan kväll omringad av killar i princip hela tiden. är han inte svartsjuk? du kommer hem sent på kvällen, du dansar med andra killar, du umgås , du träffar nya hela tiden. Förlåt om det blir alltför personligt , jag undrar eftersom jag befinner mig i en liknade fas, fast jag känner på mig att mitt förhållande inte kommer hålla då min pojkvän är svartsjuk på det minsta lilla.
Men jag förstår inte riktigt hur det inte skulle kunna hålla. Jag vill inte ha någon annan än Ludvig, och det vet han. Det här är en period i vårt liv där vi kommer vara ifrån varandra mycket, men sen i framtiden kommer vi kunna vara med varandra hur mycket som helst. Jag älskar honom så himla mycket, han är värd att vänta på i åratal. Angående grabbarna så 1. så känner ludvig dem också och 2. så är vi ju ihop och i ett förhållande ska man ha respekt för varandra och lita på varandra. Om din pojkvän är svartsjuk på minsta lilla är det något ni måste reda ut för det kommer inte hålla i längden. Det kommer bara sluta med att du känner dig strypt och fast i något. Svartsjuka är oftast något som man måste ta itu med själv och jobba på. Din pojkvän borde börja öva, det är aldrig nyttigt att vara för svartsjuk. Var tydlig med att du inte tycker det är okej att han inte litar på dig. Lita på varandra är A och O i ett förhållande.

Lyssnar du oftast på ditt hjärta eller på din hjärna?
Hjärta!

hur mycket längre än dig är Ludvig?
Jag ar 162 cm och Ludvig är 190 cm så det blir väl ungefär en linjal. Eller 28 centimeter.

ja eller nej?
alltid ja.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
76kommentarer
 • måste avslöja att jag sparade ljusklippet på din röst under bokmärken och lyssnar på ibland. himla fin röst! älskar din dialekt (är själv från finland så sverigesvenska är oftast underbart), och hur glad du låter. läs in en bok, snälla.

  mimo 2011-04-07 23:11:38 http://ghosthorseandstillborn.tumblr.com
  Svara
 • Måste bara säga: du är jävligt klok. Och jag gillar det. Du lever inte efter någon föreställning om hur du bör vara, utan verkar tvärtom otroligt självsäker och lugn i dig själv.
  Dessutom, måste jag bara tillägga, har du sjukt skön röst. Skiter det sig i New York kan du ju alltid satsa på radio.

  Levis 2011-04-01 11:30:10 http://buymeasoda.blogspot.com/
  Svara
 • Älskar att du uppmuntar tjejer till att ligga 🙂 Det är så många tjejer som inte alltid gör det eftersom de är så rädda om sitt rykte, när det verkligen borde vara de själva de tänker på. Verkligen positivt! 😀

  Jenny 2011-03-26 11:00:56
  Svara
 • Jag förstår ju att du inte gillar när folk pratar med brittisk dialekt och är helt övertygade om att det låter äkta. Det håller jag med om. Jag skulle bara vilja poängtera att det är precis lika hemskt när folk härmar amerikansk engelska på samma sätt. Usch. Men man måste vara förlåtande. Det är ju delvis genom att härma man lär sig.

  Och sådär i förbigående så blev jag lite förvånad av att höra hur din röst lät. Jag sprang ju på dig vid bajamajorna på Popaganda förra året, om du mot all förmodan kommer ihåg, och jag vill minnas att du lät helt annorlunda. Nåväl! Ha det fint.

  Patrik 2011-03-25 21:38:44
  Svara

 • tack for alla fina kommentarer!

  linn – min familj har en tax och hon ar den finaste guligaste och raraste lilla personen jag vet. vill bara kramas. hang med lite taxar sa kommer du se hur fina de ar!

  felicia – jag betalar med mitt svenska konto, annars funkar det inte!
  kram.

  mathilda – ja haha kanske lite 🙂

  nadin – haha oh va fint.

  mika – tyvarr inte men varldens basta lillasyster! http://www.youtube.com/watch?v=BYzzhHK25WU

  maria – det var ludvig sjalv som sa att det rackte nu. folk hade slutat kalla honom det i verkliga livet och det hangde liksom bara kvar som ett bloggnamn. sa da sa han att nej nu far du borja kalla mig ludde pa bloggen. kram!

  magdalena – svar pa det kommer snart! kram.

  rosie – haha va? det har jag aldrig sagt.

  sandra 2011-03-25 16:56:20
  Svara
 • din röst låter som den sjunger lite
  fint

  helena 2011-03-25 13:13:09 http://www.helenafaktiskt.blogspot.com
  Svara
 • en gång skrev du att det skulle vara helt onödigt att gifta sig med en äcklig man och sen dess har utvecklat det till en teori som jag alltid pratar om för mina vänner när dom är vilsna och sånt. det är helt hundra procent onödigt att göra äckliga saker med äckliga människor. och det är självklart. och det är bara skönt att kunna sätta ord på det. så nu gör inte jag eller mina kompisar något vi inte vill jättemycket. och vi är glada. och det är fint. så tack sandra för du är vår eviga beskyddare. puss!

  rosie 2011-03-25 10:23:34
  Svara
 • Oj va kul det är att höra din röst! Man har ju liksom hunnit skaffa sig en idé om hur du är på alla sätt och vis utifrån bilder och egna tankar. Trodde nog inte du skulle låta så, jag tänkte inte på att du är stockholmare. Tänkte att du hade nån annan dialekt av nån konstig anledning. Men coolt!

  Emma 2011-03-25 00:08:55 http://afeee.emmablomqvist.com
  Svara
 • Dear Sandra, I really like the things you write, even though I have to read them from google translator ; ). I wanted to tell you that after reading your answers to these questions, I feel a little bit better about my relationship with my boyfriend, because you express things that come to my mind often and somehow you make me see them from the positive side. You are a very inspiring person, I’m very happy that I found your blog some months ago. I look at it daily. Big big kiss, Marta

  Marta 2011-03-24 23:20:14
  Svara
 • Att sätta sig vid datorn med frukosten och märka att du har skrivit något långt som man kan mysa igenom är en väldigt fin start på dagen.

  Sofia 2011-03-24 22:52:44
  Svara
 • ang. svaret till högskolan. om man inte övar på det man är dålig på så utvecklas man aldrig eller hur? det är jättemysigt att läsa dina svar. man blir så pirrigt glad i kroppen att den finns en vettig bloggerska som tillför glädje i bloggvärlden. jag läser endast din blogg.
  mvh tjejen som även hon njuter av sitt liv till fullo

  slem 2011-03-24 22:32:11 http://slemsowngardenparty.blogspot.com
  Svara
 • Den vackraste låten som finns är First day of my life/ Bright Eyes. Den vackraste textstrofen i den vackraste låten som finns är ”Your’s is the first face that I saw, think I was blind before I met you”. Den här bloggen är den vackraste som finns. Think I was blind before I met you <3 Kram!

  Therese 2011-03-24 21:28:14
  Svara
 • ja jag fick absolut en chock när jag hörde din röst! det lät inte alls som jag tänkt mig, men fin hursomhelst 🙂

  chi 2011-03-24 20:00:10 http://linhchitranle.blogspot.com/
  Svara
 • Å du verkar vara så himla fin. Jag såg dig på Way out west förra året men vågade inte gå fram trots att vi har ett par gemensamma vänner. Lovar att komma och säga hej nästa år om du ska gå då, för det ska jag! <3

  Lee 2011-03-24 18:56:02
  Svara
 • ååh. som jag undrat hur din röst låter! nu har jag kollat på klippet säkert 20 gånger, haha.
  du är så bra.

  erica fidelina 2011-03-24 18:42:29
  Svara
 • åh sandra. du är så fin och bra.
  <3

  maja 2011-03-24 16:30:36
  Svara
 • Åh vad roligt det är att läsa din blogg och du svarar så himla fint och personligt tycker jag. Kul att höra hur du låter, lite annorlundare än vad jag förställt mig, men ännu gladare blev man av det lilla klippet! Säkert läst din blogg i tre år nu och den är lika underbar fortfarande. Hoppas du fortsätter med din grej för du gör det jäkligt bra med både då, nu och framtidsperspektiv! Kram Em

  Em 2011-03-24 15:53:51
  Svara
 • åh så fin och trevlig läsning!: )=

  Lisa 2011-03-24 13:12:31 http://popflickan.blogg.se
  Svara
 • Gillar din din blogg, du verkar verkligen ta vara på dina drömmar. Önskar jag också vågade det. Liten fråga: hur kom du på att du ville jobba med reklam/grafisk design? Jag är själv intresserad av branschen men har noll erfarenhet och vågar knappt söka utbildning eftersom det känns som att alla kommer ha jättemycket erfarenhet.. fånigt jag vet.

  Magdalena 2011-03-24 12:31:10 http://varldsvan.blogg.se
  Svara
 • Åh, var så roligt att ta del av dina svar! Du verkar vara en helhärlig en=)

  Gabriella 2011-03-24 02:22:54 http://elephantzoul.blogg.se
  Svara
 • hej, jag älskar din blogg! åh va roligt att höra dig prata 😀 det har jag undrat över länge. skriv en bok! du verkar så himla härlig, ville bara säga det 🙂

  almiis 2011-03-23 23:43:23 http://frigolitsson.blogg.se
  Svara
 • Du är den sötaste jag sett. på bild. men ändå. sötaste jag sett.

  Therese 2011-03-23 23:33:15 http://teessiie.blogg.se
  Svara
 • åh, svaret på hjärtesaksfrågan är ju bara för fint. du är så himla, himla bra.

  elin-alice 2011-03-23 23:02:12 http://medmiranda.blogg.se/
  Svara
 • åh. älskar dina svar! du verkar vara en sån himla fin person. vettig.
  och det var extra fint att få se en liten video där du pratar. då fick man (jag) en större känsla av att det faktiskt är en Person som sitter och skriver allt det här! haha, ibland glömmer jag bort det känns det som. när allt blir så sterilt och lite för mycket ord. då kan det vara mysigt med en video. en människa av kött o blod som finns där bakom skärmen

  Lo 2011-03-23 19:07:38 http://www.gardenspells.blogg.se
  Svara
 • Jag tyckte du hade fin röst. Och jag hoppas verkligen du ger ut en bok. Det hade gjort min mage extra glad.

  Hanna 2011-03-23 19:06:00 http://alltipasteller.blogg.se
  Svara
 • Haha jag brukar också tänka att min pojkvän är en linjal längre än mig! Jag 1.66 och han 1.96! så jag vet hur det är att sträcka nacken för att nå upp!

  josefin 2011-03-23 19:02:55
  Svara
 • jag håller med magdalena så himla mycket. du är så bra så bra så bra så bra så bra så bra. jag blir så pepp av att läsa din blogg, vill bara dansa och hångla och sjunga nätterna igenom (helst tillsammans med dig)
  jag älskar när du svarar på frågor.

  klara 2011-03-23 18:17:26
  Svara
 • om den där boken du vill skriva, jag skulle läsa den. kram

  moa 2011-03-23 17:43:54 http://sowespacedup.blogspot.com
  Svara
 • du gör allting så vackert.

  moa 2011-03-23 17:41:49
  Svara
 • ”Jag är så glad över mig själv för att jag följde min dröm.” Den meningen gjorde mig så glad. Så glad att jag läste om den flera gånger. En dag hoppas jag är där och kan blicka tillbaka och säga samma sak.

  Jeanette 2011-03-23 17:36:53 http://heavyhorses.blogg.se
  Svara
 • Hej Sandra, här kommer jag & kommenterar
  igen, som så många gånger förr.
  Nu ville jag egentligen bara fråga en sak som
  jag har undrat över. Vart tog Vinden vägen?
  Jag vet ju att det är Ludvig, men varför slutade
  du kalla honom för Vinden?? Och varför började
  du kalla honom för Vinden?? Och jag vill också
  bli copywriter men tror inte att jag är bra nog.
  Tänkte du så?
  Kram m

  maria 2011-03-23 17:29:10
  Svara
 • hej sandra. har vinden någon fin lillebror jag kan få?

  mika 2011-03-23 17:12:28
  Svara
 • Du är så bra!

  Sandra 2011-03-23 17:08:58 http://tintura.blogg.se
  Svara
 • Det är fint att läsa om dig. Och det är fint att läsa om dig och ludvig. Ni verkar tycka så himla himla mycket om varandra!

  Erica 2011-03-23 17:02:43 http://enettaiparis.blogg.se
  Svara
 • Din blogg är min absoluta favorit!

  Johanna 2011-03-23 17:01:24 http://thesmallwonderfulthings.blogspot.com/
  Svara
 • Du er så fin og klok!

  Brit 2011-03-23 16:51:54
  Svara
 • åh, du inspirerar så himla mycket! bara så du vet så är det en massa saker som jag har kunnat säga eller göra eller tänka att jag ska göra tack vare dig. puss.

  Ellinor 2011-03-23 16:09:29
  Svara
 • när jag går hem från tåget på kvällen, det är genom ett industriområde, så brukar jag se en stor upplyst skylt där det står ”BEIJER”, den där byggfirman har ett lager där. det är en väldigt stor vit skylt och allt annat runt omkring är mörkt. jag brukar tänka att jag ska klättra upp på taket någon gång och skriva ”SANDRA” ovanför. så blir det en stor vit upplyst skylt med ditt namn för du är bäst.

  nadin 2011-03-23 16:05:51
  Svara
 • oj vad fin röst du har! 😀

  Hanna 2011-03-23 15:48:12
  Svara
 • Du är en sån fin inspiration och alltid roligt att läsa dina svar på läsarfrågor 🙂

  smäm 2011-03-23 15:45:31 http://smam.blogg.se
  Svara
 • Finaste svaret om vad det bästa med sex är <3. Och längdskillnaden mellan dig o Ludvig är fin. Det är så det ska vara. Vi har 36 cm i skillnad mellan oss.

  ellinor 2011-03-23 15:43:26 http://www.ellieotts.blogg.se
  Svara
 • du är den finaste personen jag känner av alla personer jag inte känner!

  amanda 2011-03-23 15:40:59
  Svara
 • Shit vilka fyrverkerier det måste vara mellan dig och Ludvig när ni ses!

  Moa 2011-03-23 15:33:46
  Svara
 • Oj! Vilken fin röst du har. Din röst är nog den enda som är finare än man tror. När man lyssnar på andra bloggerskors röster är dom aldrig som man tänker sig också blir man lite besviken. Men din var bättre än man tänkt sig, himla fin!

  Isabelle 2011-03-23 14:38:00 http://lifeisfullofheroism.wordpress.com
  Svara
 • Sandra!
  Har du någon gång tänkt på att Ludvig ser ut som en ung Morrissey lite grann? http://userserve-ak.last.fm/serve/500/8345315/Morrissey+typer3.jpg

  Mathilda 2011-03-23 14:35:26 http://howtomakeitinlivelong.tumblr.com
  Svara
 • Jag stör mig också enormt mycket på folk som andas högt. Jag har en lärare som gör det, och det är superjobbigt när vi kollar på film eller när någon redovisar något.

  linnea 2011-03-23 14:33:50 http://youthvanity.blogg.se
  Svara
 • Din förklaring av vad du irriterar dig på är verkligen så himla lockren! Du känns så mänsklig på något sätt, samtidigt som du lever ett drömliv.
  Jag tycker dock att det skulle vara intressant att få veta mer hur det är på den reklambyrån som du arbetar på och vad du gör.
  KRAAM!

  Isabella 2011-03-23 13:02:22 http://isabellaasponsjo.wordpress.com
  Svara
 • Lustigt det där med dialekter. Som en engelsk+svensk måste jag erkänna att det absolut värsta jag vet är amerikansk engelska! Aldrig kommenterat förr men gillar din blogg Sandra. Fina bilder och kloka tankar : )

  me me me 2011-03-23 12:45:05
  Svara
 • Vilken jättesöt röst du hade!!

  Haley 2011-03-23 12:43:36 http://hnny.blogg.se
  Svara
 • 😀

  Haley 2011-03-23 12:43:13 http://hnny.blogg.se
  Svara
 • ”people who speak fake-brittish but think it sounds real,”

  MEN ELLER HUR! Det är kanske det mest irriterande jag vet. Men jag är nog också en sådan som irriterar mig på mycket… ;D

  Elise 2011-03-23 12:36:40 http://elzplz.blogspot.com
  Svara
 • Vad lustigt att jag gick ut med samma betygssnitt som dig och fick samma resultat på HP^^

  Alice 2011-03-23 12:33:11
  Svara
 • gud så skönt att du inte svarade att du tror miljöproblemen bara är naturliga, haha. och att du gör lite du också, för ingen kan ju göra allt men alla kan göra något. glöm inte Earth hour på lördag! åh jag är så glad för jag är i Sydney och jobbar nu och jag kommer att vara här på lördag just den timmen. det var ju trots allt här som WWF gav liv åt Earth hour från första början 2007. pepp!

  Alina 2011-03-23 12:32:55 http://lifebyalina.blogg.se
  Svara
 • Använder du cykelhjälm?
  Nej, det förstör frisyren.

  <3!

  Sophie 2011-03-23 12:20:40 http://www.fatherwhale.tumblr.com
  Svara
 • Klokt, lagom utlämnande och ärligt! Fint att du verkar vara dig själv vilket skiljer dig från många andra bloggar.

  Hurra Hurra för niotillfem!

  Sara 2011-03-23 12:11:58 http://detartarsig.blogspot.com/
  Svara
 • vad jag hade varit lycklig om du hade varit min storasyster

  linnéa 2011-03-23 11:56:39
  Svara
 • ”alltid ja” och ”Precis så många som jag haft lust med.” är ju precis så man ska leva. (om man vill, om man svarar ja vill säga)

  lovisa/polichinelle 2011-03-23 11:53:50 http://polichinelle.webblogg.se
  Svara
 • Okay. Spotify på Iphone? HUR GÖR DU? Jag bor också i USA och jag kan inte ladda ner Spotify på mitt amerikanska konto. Har du ett svenskt apple-konto?

  FELICIA! 2011-03-23 11:33:58 http://www.aicilefs.blogg.se
  Svara
 • Vad läskigt! 😀
  Din röst är samma som hos en kompis, eller väldigt, väldigt lik i alla fall.

  Jana 2011-03-23 11:29:15 http://9careersatonce.blogspot.com/
  Svara
 • Ville bara saga att jag tycker du verkar ha en sa bra livsinstallning, skapar din tillvaro sa som du vill ha den och tar till vara pa det som ar fint.
  Blir ofta valdigt glad av att lasa din blogg, sarskilt nu nar du ar i underbara New York (dit jag aker pa semester pa fredag med min alskling efter att inte vart dar pa 8 ar!)

  Kram Sandra! 🙂

  mw 2011-03-23 11:06:47
  Svara
 • fint.
  måste passa på att fråga om taxar. jag funderar lite på att skaffa en hund, funderar på ras och så och har tänkt lite på tax. men fått för mig att de kan vara lite dominanta och kanske lite opålitliga? men jag vet inte. och såklart varierar det från hund till hund. jag skulle uppskatta ett inlägg om dina upplevelser av rasen tax 🙂

  linn 2011-03-23 10:17:38
  Svara
 • om du var yngre skulle vi vara bästisar

  Jenny 2011-03-23 09:14:11 http://www.abstraktioner.blogg.se
  Svara
 • åh, röst-videon var ju ur-gullig!

  kajsa 2011-03-23 09:11:16 http://kobranhuggertill.blogspot.com/
  Svara
 • Whoa, totally weird hearing your voice! Not at all what I expected, though I did expect the Stockholm accent. 🙂

  Vanessa 2011-03-23 09:09:59 http://thevoyageofv.wordpress.com/
  Svara
 • åh vad glad jag blev av din lilla video där du visar hur din röst låter, så gulligt!

  Tove 2011-03-23 09:07:25 http://silentfilms.blogg.se
  Svara
 • Det beror lite på vilka katter man träffar, tycker jag! Unga katter kan vara oberäkneliga och spattiga, men lite äldre katter ligger ju helst bara på dina fötter och purrar, och du får dra dem in i famnen hur mycket du vill, de är så glada ändå.

  Katarina 2011-03-23 08:59:25 http://katarinaonils.wordpress.com
  Svara
 • vilken fin röst du har sandra. blir liksom lugn av den.

  nathalie 2011-03-23 08:45:21 http://jesuisnathalie.blogg.se
  Svara
 • Du är så tjusig, både inuti och utanpå.

  jennifer 2011-03-23 08:41:49 http://vimmelkantig.webblogg.se
  Svara
 • Sandra, ända sedan jag började läsa din blogg 2007, då jag gick i sjuan, har du gått från något slags fint och magiskt, som bara finns på den här bloggen, till en riktig person. Nu vet jag hur din röst låter, jag vet vad du irriterar dig på, att du gillar hundar mer än katter. Men inget av det betyder så jättemycket, för det jag vill säga är att, utan dig och din blogg, så hade jag nog inte klarat av mina tonår. I alla fall inte lika bra. Du har nog minst en, eller ibland till och med två, texter i ditt arkiv som beskriver precis hur jag känner, varje gång jag är glad eller ledsen. Du har inspirerat mig till det mesta. Kanske allt som jag tycker om med mig själv, har jag vågat utveckla och visa tack vare den här bloggen. Allt från att våga klippa av en meter hår till att börja läsa på engelska och bara hitta mig själv helt enkelt. Tack finaste Sandra. (Häromveckan var jag i New York med min familj och det pirrade lite i magen, för jag visste att jag var i samma stad som Sandra Beijer, och det skulle vara så himla bra att bara få se henne ute på stan! Jag såg dig inte med gjorde inte så mycket, jag visste ju att du var där i alla fall.)

  Magdalena 2011-03-23 08:35:36 http://dagensmagda.devote.se
  Svara
 • haha sandra, din röst är den finaste! har bara hört dig när du var 19 eller vad det var och skulle spela in film till din kompis, men nu var det så udda att höra dig. helt underbar!
  hoppas det rullar på fint i NY.<3

  sab 2011-03-23 08:34:23
  Svara
 • Din blogg är så himla fin! och du verkar vara en himla fin person! Känns nästan som jag känner dig nu efter att ha följt din blogg i snart 2 år.
  Blir glad av att kika in här och det känns som om att ingenting är omöjligt i världen och det gillar jag!
  Kram fina Sandra

  emelie 2011-03-23 08:24:59 http://gladagatan.webblogg.se
  Svara
 • Å så enig jeg er i folk som snakker fake-british, gud va jobbigt. Min granne gör det. Och sen har han byrjat applikera den har akksenten til sin franska också så det är franska med fake british tonefall… du verkar vara så hemskt bra Sandra!

  Anja 2011-03-23 08:02:04 http://anjastensrud.blogspot.com
  Svara
 • AAAAAAAAAAAAAHHHH Fin röst!!
  Oj vad konstigt det där kändes. Lite som att lyssna på ljudboksversionen av världens bästa bok.<3

  Eira 2011-03-23 07:34:15
  Svara
 • Jag är helt övertygad om att du kommer ge ut en bok, säkert snarare än du tror:)

  Jag är glad att du inte satsade på nån matte-karriär, din blogg är nämligen beroende framkallande;)

  Ha en härlig dag.
  Här i STHLM är det vårigt idag!

  Linda - Formfront 2011-03-23 07:21:32 http://formfront.blogg.se
  Svara
 • Hoppas du kommer ge ut en bok!

  Sara 2011-03-23 06:50:53 http://thevelvetpond.blogg.se
  Svara
 • Yay! Du verkar vara en sådan himla sympatisk och härlig person!

  Sofie 2011-03-23 06:32:39 http://scienceandletters.tumblr.com/
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman