Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en sekund för länge, blåklintsblått och seriemördare från sextiotalet.


source.

Jag vill helst att det aldrig ska ta slut, så här kommer ännu fler fina historier om vad ni hittade på förrförra veckan. Och mer ska det bli veckan ut.


Att killen på min skola som jag gillat så länge nog gillar mig med, för idag när han skulle hejkrama mig så tappade han cykeln och det såg väldigt roligt ut och han blev lite generad, sen tittade han en sekund för länge på min mun.


När jag skrattade fruktansvärt så mycket att jag nästan kissade på mig och jag ramlade på golvet. Har alltid tyckt att folk som ramlar på golvet när de skrattar gör sig till men när något är så roligt som det var då som går det inte att stå längre. Man lägger sig ner för att orka skratta vidare.


Ikväll har jag dansat. Ensam och nykter. Det var så jävla kul.


Han satt på bänken i vår högstadiekorridor, vände sig till killen som satt bredvid, tittade på mig och sa till honom “Visst är hon fin?”


I onsdags köpte jag en ny klänning, en blåklintsblå i siden, och när jag tog på den på torsdag morgon och drog min skinnjacka över på väg ut ur lägenheten pussade min pojkvän mig omkring tusen gånger och sa “You’re just too pretty. I want you next to me all day, please don’t go to work”.


min samhällslärare sa på mitt utvecklingssamtal att jag är den bästa elev han någonsin haft.


En morgon bestämde vi oss för att strunta i precis allting ett litet tag. så vi satt där i flera timmar. i ett soldränkt kök, drack sur fruktjuice spelade othello och han berättade om seriemördare från sextiotalet. han är världens finaste pojke.


Det finaste på hela veckan hände i förgår när jag var ute och gick med mina barn. Det var soligt ute, min dotter satt i vagnen och min min son som är 4,5 år gick bredvid och höll mig i handen. Han gick tyst en stund, sedan sa han:
“Mamma, vet du en sak? Jasmin är kär i mig.” Sedan berättade han att han är kär i henne också, att de ska gifta sig när de blir stora. Min sons första förälskelse och jag var den första han valde att berätta det för. Det kändes fint. Jag kan bara hoppas att han alltid kommer att vilja berätta om såna saker för mig.


I fredags kom det fram en kille med mörka ögon och fin frisyr och talade till mig på ett sätt som ingen annan tidigare gjort. Han kysste mig inne på krogtoaletten och sedan kysstes vi flera tusen gånger om på en svartklubb under bar himmel. Han ville ses igen, tyckte att vi kanske skulle kunna döda ekorrar ihop (men inte på riktigt förstås).


Igårkväll berättade jag för pojken jag älskar att jag tycker om honom. Han tyckte om mig med.


En kille jag känner från en lång bussresa har börjat höra av sig. Han är oerhört söt och spelar gitarr i ett band. Häromdan skicakde han mig ett 90 sekunder långt gitarrsolo som han gjort till mig. Jag blev helt ställd! Rodnade i timmar. Lyssnar på musiken hela tiden. Så vackert att jag känner massa pirr i mig. Det börjar som någon mystisk sak men bryts av och slutar så fint stillsamt att jag inte har mer ord som kan beskriva allt det. Tydligen så tänkte han på mig och pillade en heldag med att få ihop något för att få ur ett stort leende ur mig – det funkade! Ingen har gjort något så fint för mig förut.


I moved to Paris four months ago. Tonight after sharing beers and a plate of charcuterie with a French boy, he took me to the apartment he’s moving out of tomorrow. It was completely empty; all his furniture was gone, but we kissed on the floor until our backs hurt.


Jag dansade utan skor och tappade rösten igår


när han ringde mig & bad mig komma nu, nu, nu. så säger jag: men vi ses ju om bara två timmar, & han svarar, men det är inte så bara för mig.
.


Some of the comments from the post about the best things that happened to you two weeks ago. read it here.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
72kommentarer
 • Vet att det är för sent nu men jag brukar gå in på dom inläggen när jag vill läsa något sånt där jätte jätte fint. För någon vecka sedan hände en jätte fin grej. Min pappa kom in i mitt rum när jag sjöng och spelade gitarr och satte sig på sängen. Han fick tårar i ögonen och sa – Anna jag tycker att det är så vackert när du och Martin (min bror) kan spela gitarr. Sen gick han ut och torkade av tårarna på tröjarmen.

  Anna 2012-01-04 18:56:27
  Svara

 • emma – ta det lugnt ett lite tag, kanske gar det over? vanskap ar sa brackligt jag tror man maste vara extra forsiktig. Om det inte gar over, forsok se om det finns nagra signaler fran hans sida och borja langsamt visa dina. Ibland racker det med en lite for lang kram, en lite for lang blick, och att forsoka vara sa mycket ensamma med varandra som mojligt. Lycka till. puss.

  Nina – boka nagon vecka innan sa borde det vara lugnt! men det skadar ju saklart aldrig att boka i tid! kram.

  lovisa – kolla i kategorin fragor och svar!

  sandra 2011-05-13 16:35:28
  Svara
 • fint og fint og kjærlighet i hjertet på dem alle sammen.

  marire 2011-05-12 16:38:16 http://hoydepunkt.wordpress.com/
  Svara
 • Igår kväll satt jag vid en sjö tillsammans med mina bästa vänner.
  vi drack en öl och försökte oss på ett kvällsdop, medans vi satt på den röd/vit randiga filten kom det ett äldre par förbi som höll om varann – vi var tvunga att sätta på ”En famn för mig” med Melissa Horn.

  Emma 2011-05-12 12:41:27
  Svara
 • Igår såg jag två personer som satt och hånglade i en sån där blå låda med sand som står på gatan. Mitt på dagen.

  maja 2011-05-11 22:25:36
  Svara
 • Blir så lycklig av att läsa allt. Människor är det bästa som finns <3

  Magdalena 2011-05-11 22:22:28 http://varldsvan.blogg.se
  Svara
 • <3

  Ida 2011-05-11 21:37:49
  Svara
 • Åh, detta borde bli en bok <3 Eller i alla fall en ny kategori, så att när man är ledsen kan titta in hit och läsa om alla fina saker.

  Julia 2011-05-11 19:49:00
  Svara
 • Jag blir verkligen helt tårögd av att läsa alla underbara texter här, och din blogg är som ett stort plank som alla bara kan skriva av sig på, jag älskar det… sjukt vilka unika människor det finns som vill dela med sig av allt underbart dom vart med om…

  Jag vill också vara med och dela med mig..
  Jag är kär i pojken som jag höll i handen för ett halvår sen, men som jag hade sönder..
  jag blev glad när min mamma sa att den här pojken, säkert skulle prata med mig om bara jag pratade med honom, skulle han det?
  jag tittar hela tiden efter honom på platser som jag vet att han burit sina skor, jag kan inte sluta stirra lite extra när det kör förbi en silvrig bil, om det är han, så ska jag vinka… bara för att se om han vinkar tillbaka..

  Hej 2011-05-11 18:01:08 http://www.lemontree.devote.se
  Svara
 • jag och min karl har inte varit tillsammans pa over sex manader. Jag bor numera i en liten hala i england och han i sin studentlagenhet i uppsala. Jag har ingen egen dator men far ibland lana en laptop som jag mest anvander for att prata med honom pa skype. Underbar uppfinning.
  Vi pratar om allt annat an vardag. Vi talar om drommar, vad vi tankt pa och nya fodelsemarken som vi upptackt. Fastan jag saknar honom mest i hela varlden sa vet jag att vi inte kommer sluta ihop. Det gor jatteont i hjartat. Med det gor min sjal gott att veta att jag har en sadan fantastisk van och att lasa dem har kommentarerna far mig att onska att jag kunde hitta nagon som ville vara kar i mig tillbaka igen

  cassiopeia 2011-05-11 17:38:47
  Svara
 • Hejhej, hoppas att det är okej att jag kommer med en liten historia nu istället, detta var på påsklovet:

  Jag hade cyklat till min mormor och när jag skulle cykla hem blev hon lite bestört över att min cykelkorg var trasig. Så ut ur förrådet plockade hon en såndär riktigt gammal och flätad cykelkorg, stoppade i lite blommiga kvistar och skickade iväg mig!

  anna 2011-05-11 16:26:49
  Svara
 • Åh gud, jag får ont i hjärtat så vackert allt är!

  Linnea 2011-05-11 11:45:18
  Svara
 • Åh, varför är alla så fina?????

  Mariel 2011-05-10 23:25:09 http://millionfaces.webblogg.se
  Svara
 • Tisdagen förra veckan hånglade jag och hade sex med den andra killen i mitt liv. Jag sov där och det var så himla mysigt. Och i fredags var jag ute och firade min födelsedag med en jättefin tjejkompis, på Jazzhuset i Göteborg. Det var underbart, sekunden jag kom in där visste jag att jag älskade det. Vi dansade och hade så sjukt kul. Där hånglade jag också med tredje killen i mitt liv. Jag fick aldrig hans nummer och han fick aldrig mitt, och jag visste knappt hans namn när vi sa hejdå när vakterna kastade ut oss vid 3 och vi satt i ett hörn och hånglade. Men sen hittade jag honom på facebook för några dagar sen och nu frågade jag om han ville hångla någon gång igen den här veckan. Hoppas han svarar.

  Ellen 2011-05-10 21:55:09
  Svara
 • I söndags tog jag på mig min finaste klänning och åkte tåg till Strängnäs. Där hämtade han upp mig i sin gamla bil med bälten som inte ens knäpps fast automatiskt. Jag är inte kär men när vi är nakna med varandra undrar jag varför jag någonsin varit naken med någon annan. Siska och Santino sov vid våra fötter. Jag har aldrig träffat en kille som älskar två katter så mycket.

  Emma 2011-05-10 21:14:26
  Svara
 • Åh, så underbart att få läsa och fantisera sig bort en stund.
  Tack för en fin blogg, läser den regelbundet varenda vecka!

  amanda 2011-05-10 20:47:18
  Svara
 • Jag vet att det är förförra veckans fina upplevelser du lägger upp, men idag just idag hände något dint för mig;

  Killen jag är hjärtskärande förälskad i bad mig följa med honom på lunch på jobbet och när vi satt och åt tillsammans lutade han sitt huvud lite för nära mitt och drog sin hand över min rygg. Mitt hjärta slog så snabbt att jag tappade matlusten

  Lina 2011-05-10 17:38:52
  Svara
 • När han såg upp, mötte min blick och log. Bara på några sekunder var min förälskelse tillbaka igen. Jag som försökt bli av med de där känslorna så länge. Tusan också.

  Maja 2011-05-10 17:30:35 http://moderesan.blogg.se
  Svara
 • love love love love

  lovisa 2011-05-10 16:57:23
  Svara
 • De här inläggen är så fina.. men jag blir ändå ledsen för jag är 18 år, tar studenten men aldrig har någon pojke ens varit i närheten av mig. Jag vet att det inte är något fel på mig egentligen, jag är kanske inte världens smalaste eller snyggaste men ändå. Fast på en vernissage för inte så längesedan pratade jag och en kille om färgerna i en tavla i typ en kvart. Det var ändå fint. Det har jag aldrig kunnat prata med en kille om förut.

  Norah 2011-05-10 14:53:18
  Svara
 • Sluta aldrig blogga <3
  Du anstränger dig verkligen för att få din blogg till något fint och personligt,
  den känns alltid ärlig.
  Och sånna här inlägg är så otroligt vackra att jag får gåshud i hjärtat.
  Tack och heja heja!

  Sara 2011-05-10 14:20:44 http://detartarsig.blogspot.com/
  Svara
 • jag såg min pojkvän kostym första gången. bland det finaste jag sett.

  sara 2011-05-10 12:52:36
  Svara
 • Er alt for sent ute, men vil fortelle likevel. I går hadde en gutt jeg er forelsket i radioshow og han spilte Chelsea Hotel #2 og han ler med nesen og klarer ikke å slutte å si ”IT’S SO GOOD!” hele tiden. Jeg ble helt svimmel, og så tenkte jeg at alle de som hører på nå syns han er finest i verden, men jeg har adressen hans og kan sende brev på brev på brev.

  Johanne 2011-05-10 12:40:39 http://darlingdarjeeling.wordpress.com/
  Svara
 • När jag somnade för några nätter sedan i tv soffan plockade min pojkvän upp mig (även fast jag är ganska tung) och bar mig hela vägen upp för trappan till min säng och låg och kollade på mig och sa ”Jag älskar dig Siri Theresa Glynn”
  Då blev jag så väldans glad!

  Siri 2011-05-10 09:55:34
  Svara
 • häromdagen skrev pojken jag gillar ”Jag kunde inte sluta titta på dig i bamban (matsalen) idag.” jag blev varm i hela kroppen och fjärilarna kom fram i magen. det var så himla fint och jag önskar att jag kunde spendera varenda minut med honom för han den finaste som finns.

  elisa 2011-05-10 09:12:23
  Svara
 • i lördags sprang jag mitt livs första lopp tillsammans med min bästa kompis. när vi kom i mål var vi så trötta att vi trodde att vi aldrig skulle återhämta oss. men det gjorde vi. och så åt vi ohälsosamt många sesamkakor på en filt i solen. om en vecka springer vi ytterligare ett lopp och samtidigt som jag hatar att vi ska göra det igen så längtar jag till stunden när loppet är över och vi ligger i solen och skrattar.

  matilda 2011-05-10 09:03:17
  Svara
 • Blåkklintblått är en himla fin färg måste jag säga! Vad fina dina läsare är, love it.

  Misha 2011-05-10 06:13:58 http://endlessnessego.blogspot.com
  Svara
 • Oh my goodness I actually cried. this is so cute.

  Nina 2011-05-10 05:07:26 http://distinctlynina.blogspot.com/
  Svara
 • Jag hade fått tag i en röd bläckpenna och kunde inte motstå frestelsen att rita lite på hans axel.. Pennan slutade dock fungera efter en liten stund, men jag ville inte sluta rita på honom, så jag rotade fram en lila tuschpenna ur min väska och fortsatte.
  När jag slutat rita på honom hade han ryggen full av små blommor, ena benet hade fått ett litet får och ett regnmoln. Foten hade fått ett öga och knät hade ett ansikte. Vänstra bröstet hade också fått en blomma. På hans högra arm hade jag skrivit hans namn och texten ”Anything worth having is worth fighting for” hamnade på den andra armen.
  Det gulliga var att han lät det vara kvar, tills det försvann i duschen lite senare.

  Linda 2011-05-10 02:28:45
  Svara
 • <3

  Haley 2011-05-10 00:32:23 http://hnny.blogg.se
  Svara
 • Idag ringde en man och sade att han hittat min plånbok, innan jag ens hunnit upptäcka att den var borta.

  Sen pratade jag med min finaste killkompis om hans kärleksbestyr och jag kände mig klok och vuxen, trots att han är äldre än jag. Och jag hoppas av hela mitt hjärta att hon älskar honom lika mycket som han älskar henne, för det vore så fint. Och så vill jag inte att han ska bli ledsen.

  Josefin 2011-05-10 00:27:59
  Svara
 • Jag vet att jag är lite sent ute, men vill ändå berätta något väldigt fint som hände mig för några dagar sedan.
  Jag har varit lite smådeppig på sista tiden – jag tar studenten snart och är ledsen över att inte ha någon utav mina mor- & farföräldrar att fira det med då de inte lever längre. Men så ringer min pappa mig och frågar ”är du beredd?”. På vadå?, tänkte jag. Det visade sig att han flyger hit min farmors syster till min student och det är den finaste present jag någonsin kunde få. Jag har världens finaste pappa och jag älskar honom så mycket.

  Tone 2011-05-10 00:22:43
  Svara
 • Petronella: <3

  M 2011-05-10 00:09:05
  Svara
 • Emma: <3

  M 2011-05-10 00:07:58
  Svara
 • Så fint! 🙂
  Kan inte du skriva upp dina favorit apps igen. Hittar inte det inlägget.

  Lovisa 2011-05-09 23:03:04
  Svara
 • idag bestämde jag att jag ska flytta till stockholm när jag tagit studenten. då ska jag flytta in hos världens finaste pojke som bor där och väntar på mig, i lockigt mörkt hår, brungröna ögon och skäggstubb på hakan. jag har inte träffat honom sen jag gick i åttan och han gick i nian och jag var på semester med min familj i rhodos och han var där på samma hotell med sin familj och vi åt pizza och spelade fotbollsspel på kvällarna.

  det pirrar i kroppen när jag tänker på honom och att jag ska få bo hos honom och att vi kommer få pussas första gången, för det vågade vi aldrig göra på den där semestern.

  michaela 2011-05-09 22:53:35
  Svara
 • Sådant här är så fint att man dör lite efter varje berättelse. Man borde skriva ner allt sånt här och publicera i en bok. Och sen döpa den till ”Fina små saker som ger hjärteont”. Eller något åt det hållet. För jag får hjärteont när jag läser sånt här och hjärteont är nog min bästa känsla.

  Helén 2011-05-09 22:53:19 http://easyblue.blogg.se
  Svara
 • Din blogg är så riktigt fin och det här är också så riktigt otroligt fint att man inte kan låta bli att vara alldeles lycklig inombords! Tack!!

  Emma 2011-05-09 22:21:52
  Svara
 • Jag blev upphånglad för första gången någonsin. Vi träffades i kön in till krogen och han var söt och kom inte från min stad. Vi dansade till Shakira och helt plötsligt hånglade vi, det var pirrigt och konstigt på samma gång. Det var mycket ”Vart ska jag göra av mina händer?” och andra fina tankar som man bara kan ha när man hånglar för första gången.

  Erika 2011-05-09 22:19:11
  Svara
 • Min bästa vän kan inte stå upp när hon skrattar så hon sätter sig på huk var hon än är, som på övergångsställen, trapppsteg och tågstationer. Det är nog bland det bästa med henne.

  Philippa 2011-05-09 21:57:34 http://filippaochphilippa.blogg.se
  Svara
 • Känner mig sen ute men kom att tänka på fredagen som precis har passerat. Jag spenderade dagen på Liseberg med en kille i min klass. Vi åkte deras nya åkattraktion och befann oss 146 meter över havet. Hela kroppen skakade och jag trodde att jag skulle dö. Jag sade högt: ”Mamma, mamma jag kommer dö!” och sedan släppt den och vi for ned snabbare än snabbast. Efteråt tänkte jag att jag inte hade dött men att jag saknade min mamma så fasansfullt mycket. Jag ringde henne och sade: ”Jag överlevde, men jag tänkte på dig hela tiden och att jag kanske aldrig skulle få träffa dig igen om hela attraktionen hade kraschat. Vi måste hitta på något någon dag. Bara du och jag mamma”

  Lina 2011-05-09 21:56:15 http://meadowlarks.blogg.se
  Svara
 • Hej Sandra! Jag åker till NY för andra gången i sommar (pepp!). Jag har en fråga ang. Hudson Clearwater. Måste man boka bord tidigt innan?
  Tack för världens bästa blogg <3

  Nina 2011-05-09 21:47:44
  Svara
 • Jag är också lite sent ute, men ville bara berätta att jag hade dansuppvisning för allra första gången igår. Min familj blev lite rörd och jag mådde som en drottning. Det var det bästa jag gjord på länge!

  kram sandra. du skriver den absolut finaste bloggen någonsin!

  Cornelia 2011-05-09 21:39:30 http://dancemydevil.tumblr.com
  Svara
 • min dröm pojkvän… älskar stavfel.

  Jennika 2011-05-09 21:35:46 http://jennikaojala.wordpress.com
  Svara
 • idag flyttar en av mina bästa vänner hemifrån och in i hennes pojkväns lägenhet. hur mycket jag än vill att hon ska vara lycklig så gör det ont i mig. att inte bara kunna vara utanför hennes dörr på 2 minuter eller dansa vilt tillsammans och kyssa främmande pojkar. hon har någon annan som är närmre nu och det gör så himla ont.

  Ida 2011-05-09 21:35:23
  Svara
 • Jag var i stockholm och såg min döm pojkvän medan han stod på en scen och sjöng samtidigt som jag höll min riktiga pojkvän handen. Det var på något underligt vis en himla fin känsla.

  Jennika 2011-05-09 21:35:05 http://jennikaojala.wordpress.com
  Svara
 • Så mycket kärlek älskar & hänga här! L.O.V.E

  oroshjärta 2011-05-09 21:23:18 http://hornsgatanminauorta.blogspot.com
  Svara
 • Jag bara måste berätta om mitt finaste förra vecka för jag blir så glad av att läsa alla fina inlägg. För i helgen var jag med om det finaste på länge. I fredags väcktes jag av Pojken, som ställt sitt alarm bara för att väcka mig och övertala mig om att jag skulle åka upp till honom över helgen. Och i nyvaket tillstånd kollade han så upp tågtider och priser åt mig. Helgen blev precis lika mysig och härlig som det var att vakna upp till hans röst i telefonluren.

  Emmie 2011-05-09 21:17:37 http://eimme.blogg.se
  Svara
 • JAG ÄLSKART!!!!

  Alina 2011-05-09 20:53:15 http://gretalina.blogg.se
  Svara
 • Please, never end with this, it makes me smile.

  Jojo 2011-05-09 20:23:38 http://jojography.wordpress.com
  Svara
 • Blir glad av att läsa de här små berättelserna. Det finns nog ingen bättre känsla än att vara kär tror jag.. Kanske. Idag hände en kul sak för min del. Jag har bytt hårfärg under helgen och ser verkligen helt annorlunda ut. Och idag på matteföreläsningen med en sisådär 100 pers stannade föreläsaren upp och sade att jag hade fin frisyr. Det var kul.

  Erica 2011-05-09 20:12:54 http://enettaiparis.blogg.se
  Svara
 • alldeles för underbart att läsa!

  K 2011-05-09 20:11:57 http://hushprettybabe.blogspot.com/
  Svara
 • det är så himla fint åh!

  lisa 2011-05-09 20:09:52 http://popflickan.blogg.se
  Svara
 • Jag kan då säga att dessa inlägg gör mig lycklig. Jag blir inte avundsjuk eller besviken över att det inte är jag, utan jag blir bara glad. Alldeles varm inom mig över att läsa hur folk mår bra! 🙂 Fortsätt med dessa frågor för folks svar är så underbara att läsa! 🙂

  Agnes 2011-05-09 20:01:27 http://aggeoa.blogg.se
  Svara
 • How sweet!

  Cammila 2011-05-09 20:00:39 http://dresseduplikealady.blogspot.com/
  Svara
 • För ungefär tre veckor sedan gjorde min pojkvän slut med mig. Jag var helt förkrossad och förstod ingenting för jag trodde vi var så himla kära i varandra. Istället för att vara hemma och ruttna så var jag ute och träffade en massa nya kompisar och festade. En kväll så hånglade jag väldigt mycket med en pojke, en pojke som jag inte var så särkilt intresserad av. Sen en kväll när jag kom hem så log det ett brev innanför dörren där det stod ”Till Lovisa” på och jag såg direkt att det var ifrån mitt ex. Det var ungefär tre sidor långt och det stod att han ville ha tillbaka mig. Vi träffades idag och pratade och redde ut allting. Han berättade att när han hörde att jag varit med någon annan så blev han ännu mera förkrossad och ville inte att någon annan skulle få mig. Nu är vi tillsammans igen och det är som att ingenting har hänt. Vi låg på hans jacka i parken i flera timmar och bara kramades och pratade om hur mycket vi saknat varandra. Jag älskar honom så oändligt mycket och jag känner mig så hemma nu.

  Elsa Lovisa 2011-05-09 19:58:19 http://bandspelare.webblogg.se/
  Svara
 • Hej, jag vill bara berätta att jag älskar din blogg. Du skriver så fint och du har en härlig stil och allt, men jag är lite avundsjuk också eftersom du bor i en plats som jag bara drömmer om! Men man kan ju inte vara så hemskt avundsjuk åt en person som gör man att känna så bra och positiv så ofta bara genom en blogg 🙂 Har det så bra!!

  PS. de här typ av ”postings” (vad är detta ordet på svenska? 😮 ) är sååå ljuvliga! Fint att läsa hur fina stunder människör har haft 🙂

  Maija 2011-05-09 19:54:28 http://maailmanvarit.blogspot.com/
  Svara
 • Blir alldeles tårögd av att läsa det här för alla verkar ha det så fint.
  Förra veckan så kom en musikklass till vår skola och hade en liten konsert. En kille som jag var kär i för flera år sedan var med och sjöng. Sedan kom han fram och sa hej, jag blev alldeles ställd eftersom jag är så olik mig själv på den tiden som man kan bli. Det var trevligt att få bli igenkänd och känna att man har gjort ett intryck på en annan människa.

  wera Müllerström 2011-05-09 19:50:05 http://weraa.devote.se
  Svara
 • När du frågade vad det bästa som hänt under veckan var, hade jag inget att berätta för det var en dålig vecka för mig. Min pojkvän och jag hade bråkat, mest för att vi är trötta i våra hjärtan efter fyra år i ett distansförhållande. Men i helgen var han här och när jag kom hem en eftermiddag hade han bakat citronmuffins med frosting till mig. De bakades i min crapiga studentugn, var sneda och vinda och de vackraste bakverk jag någonsin sett! Jag vill aldrig att de ska ta slut!

  Victoria 2011-05-09 19:47:52
  Svara
 • Åh vad fint!

  Mikaela 2011-05-09 19:42:32 http://moodfortotalwar.blogspot.com
  Svara
 • Åh jag blir alldeles tokkär av alla fina historier & för att hålla kvar känslan tänkte jag bara tipsa om det sötaste jag sett på länge:

  High five for first kiss. Adorable!

  Petronella 2011-05-09 19:30:37
  Svara
 • Jag är lite sent ute. Men det är kul att berätta fina grejer ändå. Jag och min bästa bästa vän hängde i lördags. Vi var på loppis, och hittade en VHS med Ebba Hultqvist som inte var bra som hette Festival, och en film om Patti Smith. Sen gick vi till en kiosk precis efter bron till Reimersholme för det är den enda kiosken som säljer Magnum Mayan Mystica fortfarande. När vi skulle gå ut till Långholmen för att äta glassen hittade vi en fjärdedels vattenmelon, och när vi satte oss hamnade vi bredvid ett par som åt indisk mat och försökte vara romantiska, men dom skrattade mest år dom två änderna som inte alls ville lämna dom ifred. Det var en bra dag.

  Gudnason 2011-05-09 19:28:58
  Svara
 • åååHHH jag är kär i er alla!

  Karin 2011-05-09 19:23:34
  Svara
 • <3 !!!

  Matilda 2011-05-09 19:19:39
  Svara
 • kära sandra. vad ska man göra när man inte vet om man håller på att bli kär i sin bästa killkompis? ibland så vill jag bara inget annat än att det ska bli vi två, men ibland så är jag helt säker på att vi bara ska förbli vänner och inget mer. åh snälla hjälp mig. jag tänker på det varenda dag.

  emma 2011-05-09 19:17:15
  Svara
 • Haha, den första är för söt! Den killen är helt klart förtjust.

  linneamaria 2011-05-09 19:13:37 http://linneamaria.ratata.fi
  Svara
 • åh vad fint. man blir helt glad, älskar när du frågar sånt! 🙂

  Idag när jag jobbade på ett fik kom min pojkvän dit och åt lunch. Han viskade att han hade ringt ungdomsmottagningar hela förmiddagen och försökt boka tid till mig så att jag kan prata med någon om ätstörningar och att jag inte borde få ångest när jag äter. Det var iallafall något fint som hände idag.

  linnea 2011-05-09 19:10:52 http://teenangst.webblogg.se
  Svara
 • Så vackert, älskar dessa inlägg :’)

  Carolin 2011-05-09 18:58:18 http://nilorac.blogspot.com
  Svara
 • åh, så fint. men den sista är bäst. bästbästbäst. säger jag, helt opartisk. (nej den är inte min)

  pamela 2011-05-09 18:57:36 http://www.pamcakes.blogg.se
  Svara
 • Åh, superfina minnen!

  Melwa 2011-05-09 18:50:31 http://melwabythegarden.blogg.se
  Svara
 • This post is really, very cute. It’s made me so happy!

  Michelle of The Feather Den 2011-05-09 18:46:50 http://www.thefeatherden.net
  Svara
 • Åh vad fina alla här är!

  Antonia at Swedish Love Affair 2011-05-09 18:36:58 http://www.swedishloveaffair.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman