Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

nyckelpigor, vattenfasta spritpennor och för salta pinnbröd.


source.

Näst sista delen med historier om vad ni hittade på förrförra veckan. Jämt så fint.


På mitt nya jobb packar jag varor i burar och kör iväg dom med en truck. I onsdags åkte den snygga truckläraren förbi och sa “Fan vad bra packat, galet bra!”. Det kanske inte låter så speciellt men det är nog det bästa som har hänt på det lagret.


Jag har aldrig trott på kärlek vid första ögonkastet, tills den här veckan. När hans strök luggen ur ansiktet och log mot mig genom köket på hemmafesten vi båda hamnat på så föll jag. Resten av kvällen satt vi i soffan och drack öl ur samma burk, varannan klunk var och pratade om saker som att Baby i Dirty Dancing inte ens sitter i ett hörn.


det finaste vecka sjutton skedde igår i skolan. Jag går i friskola & får betyg fast jag bara går i sexan, och en svenska lärare gav mig MVG för en berättelse. det känns så fint att få höra att man skriver bättre än de flesta trettonåringarna & att man har ett bra ordförråd. det där lät kanske lite skrytsamt, men jag har ett sådant lyckorus så jag nästan får spunk. dessutom har jag upptäckt maria gripes vackra böcker, vilket också känns fint.


Jag och några nya vänner satt mitt ute i skogen igår och grillade för salta pinnbröd och veggiplättar och ropade “Heja, heja!” när det sprang förbi joggare.


När jag var ute och joggade dök två älgar helt oväntat upp. De tyckte tydligen att jag var fasansfullt skräckinjagande för de sprang mycket snabbare än jag.


Dagen jag gick hemifrån fullt medveten om att jag råkat klä mig i blommiga trosor under vita shorts men brydde mig inte ett skit för allt är annars bara bra och jag har en ny deodorant som doftar som en lotion som kom med en Barbie när jag var liten, vilket gör mig extra glad varje dag.Jag grät bort tonåren men lever nu istället och tar inte längre livet så hårt.


Jag bestämde mig för att vara oskuld lite längre till och det känns så jäkla bra.


Det finaste som hände var nog att min bästa vän ringde och sade att han hittat sitt livs kärlek. Det värsta är nog att jag precis innan insett att han är mitt livs kärlek.


Jag jobbar på en förskola i en grupp med 23 små liv mellan 3-4 år.
Det finns en liten kille, som jag alltid hållit ett extra öga på. Han är speciell. Yngst men väldigt klok. Han har alltid varit lite svår, inte lätt att charma och stretar emot det mesta man erbjuder. Låter ingen sätta sig på honom och kan vara väldigt hård mot de andra. I fem månader har jag jobbat med att han ska få förtroende för mig. Och häromdagen när vi var ute sa han: Kom och titta på nyckelpigor med mig.


När du trycker dina öppna handflator mot min midja och jag har på mig en stor vit t-shirt som har min bästa Kenttext skriven över sig med vattenfast spritpenna och du håller dina händer tätt mot mig och under dina handflator står det med svart spritpenna att du och jag ska aldrig dö.


När jag läste igenom kommentarerna och trodde (insåg) att en var skriven av min bästa vän om hennes pojkvän. Då blev jag alldeles glad och varm inombords. Deras kärlek är så himla fin. Jag hade rätt visade det sig lite senare.


Min mamma kom hem.
.


The second last part of the comments from the post about the best things that happened to you two weeks ago. read it here.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
47kommentarer
 • åh det är så fint att läsa allt det här.

  Det här gjorde mig glad för några dagar sedan:

  Jag fick ett överlyckligt sms med många utropstecken av mamma där hon skrev att hon skapat sig en konsthörna hemma, att det blev såå bra och att hon har en massa inredningsidéer. Mamma har nästan inte målat sedan vi bodde på floragatan och hon gick på konstskolan, det är över tio år sedan. Jag blev så lycklig när jag fick det smset!

  Miranda Gammalt Nummer 2011-05-28 19:26:14 http://www.mirandamorgonvind.blogg.se
  Svara
 • För ungefär två veckor sedan satt jag i en bil påväg någon annanstans. Just då, samtidigt som Veronica sjunger ”Det handlar om mig, det handlar om dig” så vågar jag. Jag vågar lägga till honom på facebook. När jag sedan tittar upp, cyklar han förbi. Och idag satt jag i hans soffa och tittade på en knasig anime. Men jag är inte kär. Inte än.

  Sanna 2011-05-16 20:28:59
  Svara
 • Idag på jobbet har vi en kille, han sitter på en avdelning som han är alldeles för duktig för, och han borde fått flytta upp sig för flera år sedan. Just för att han är så duktig så vill inte hans avdelningschef att han byter, så hon har nästan sagt att hon hellre vill att han slutar. Jag har sett hur dåligt han mår pga detta så idag pratade jag med avdelningschefens chef, bara för att säga till att det är dåligt gjort. Han tyckte det va bra och han kommer antagligen göra allt bättre. Dagens goda gärning är gjort och min kollega kanske blir lite gladare nu.

  Linnea 2011-05-16 15:58:20
  Svara
 • I torsdags så klippte jag mig. Och när jag kom hem så lade jag ut en bild på det.
  Och mitt hjärta tog ett litet glädjeskutt när jag såg att han kommenterat bilden.
  ”Ser nice ut ju ;D”
  Kanske inte det mest romantiska man kan säga, men att han sa det gjorde det liksom så mycket finare.

  Lisa 2011-05-15 20:46:57 http://znefukkad.blogspot.com
  Svara
 • Det är han, det måste vara han Sandra. Det här är han som jag har väntat på! Det är helt sjukt vad som händer när man vägrar sina känslor en stund. Jag har blivit uppvaktad i två veckor. Kyssen var det avgörande ögonblicket, efter det blev allt annorlunda, mer avslappnat och han bjöd mig på en gång på bio dagen efter. En date! Jag dateade inte ens när jag var i ett förhållande i över ett år. Men den här pojken vill hitta på saker med mig hela tiden. Han köper såpbubblor till mig för att han vet att det gör mig lycklig, han håller min hand varendaste minut även när han kör bil (vilket känns lite läskigt men jag börjar vänja mig), han kysser mig oavbrutet och jag kan inte sluta le och vi åker på äventyr och utforskar ställen jag aldrig varit på. När vi åker bil så låter han mig ibland välja var vi ska åka. Jag får säga höger, vänster eller rakt fram och sen hamnar vi där vi hamnar. En jätte spännande lek 😀

  Ville bara säga det. Han gör mig sådär toklycklig!

  Jeanette 2011-05-15 13:29:54 http://interruptedfashion.blogg.se
  Svara
 • Dagar när ingen är hemma och jag känner mig sådär ful som man gör ibland, dansar jag runt i vardagsrummet och sjunger ”I feel pretty” från westside story.

  Sailor 2011-05-15 13:01:58
  Svara
 • Jag blir rätt nere när jag tänker på hur lite jag har gemensamt med min egna mamma. Hur lite jag egentligen vet om henne. Om hon någonsin fick ont i hjärtat av pojkleenden. Om hon någonsin låg och grät överkastet blött klockan tre på natten, bara för att en bok var så hjärtskärande bra.

  Inatt låg jag uppe till klockan tre och läste och gjorde exakt det – grät överkastet blött bara för att en bok var såååå himla bra. Mamma vaknade upp, gick in i mitt rum och satte sig på sängkanten. Jag trodde att hon skulle bli arg, men det blev hon inte. Istället sa hon: sådär brukade jag med vara, kysste mig på pannan och gick.

  Jag och mamma har någonting gemensamt. Åh.

  jenny 2011-05-15 12:32:16 http://imagic.blogg.se
  Svara
 • Han är ute på sjön och jag har inte sett honom på alldeles för länge. Men sen igår när jag låg och vände och vred på mig i sängen och saknade honom, kramade jag min kudde och då kände jag något konstigt i den. Det visade sig vara en tillskrynklad lapp, jag öppnade den och där var det med hans fula handstil skrivet ”jag tänker på dig precis just nu och jag önskar att jag att jag kunde ligga tätt intill dig och känna din värme, din doft. jag älskar dig / din js.” det var så himla fint och först grät jag lite sen somnade jag med lappen i min hand hela natten.

  Filippa 2011-05-15 12:11:40
  Svara
 • Så uppskattat! fortsätt 🙂 då ska jag svara

  susanna 2011-05-14 22:41:25
  Svara
 • Det må vara sent påkommet men jag vill bara dela med mig av en fin sak jag var med om: jag har tagit uppehåll från mitt jobb (äldreboende), men ska jobba där i sommar. Farmor känner en sjuksköterska som jobbar där och när han fick veta att jag skulle jobba i sommar sa han till farmor; ”Skönt, då har vi en vi kan lita på.” (Ska läggas till att han är en svårflörtad medelålders man)
  Dock är inte min händelse lika drömsk som alla andras, men det var så skönt att få höra de orden!

  K 2011-05-14 17:08:24 http://hushprettybabe.blogspot.com/
  Svara
 • det här är så himla fint, fortsätt så sandra!

  hanna 2011-05-14 16:26:52
  Svara
 • han som går i min klass börjar plötsligt bete sig mot mig på ett lite annorlunda sätt.
  jag kanske bara inbillar mig.
  jag flirtar lite oskyldigt iallafall, OM det skulle finnas en chans att han tycker om
  mig.
  jag undrar om han märkt något…
  han är iallafall himla fin och jag har nästan alltid varit förtjust i honom.

  L 2011-05-14 00:22:42
  Svara
 • pappa och mamma bråkade ikväll, och jag hör hur mamma gråter.
  trots det kommer hon upp till mig för att höra hur det var med mig. som om det var viktigare.
  åh mamma<3

  Sara 2011-05-13 23:41:47
  Svara
 • När min bästa vän lade armen om min midja och kysste mig på kinden och sade att hon älskar mig mesta av alla och jag tänkte att jag älskade henne så mycket att mitt hjärta spricker varje gång jag ser henne, eller ens hör hennes namn, Att känna så mycket är fantastiskt och fruktansvärt på samma gång: för när hon säger att hon älskar mig menar hon som en vän. Det gör inte jag.

  Darling 2011-05-13 23:22:13
  Svara
 • å jag förstår inte varför men jag fick en klump i halsen då jag läste om pojken med nyckelpigorna. så sorgligt. så fint. så lyckligt.

  klara 2011-05-13 21:35:32
  Svara
 • Min fästman kom hem igårkväll från en praktikperiod på flera veckor. Imorse sprang jag omkring som en yr höna i lägenheten för att hinna göra mig i ordning och ta mig iväg till jobbet (eftersom jag råkade dröja mig kvar i sänggoset ett tag för länge). Jag drog på mig ett par strumpbyxor som maskat sig och körde min vanliga ramsa: ”Fanshelvetesjävlar” när jag upptäckte det, samtidigt som jag studsade omkring på ett ben i ett försök att få av mig dem snabbt. Han tittade med morgontrötta, kisande ögon på mig och sa: ”Jag är så kär i dig”.

  Typ bästa morgonen ever, även om den inte hände i förrförra veckan.

  Y 2011-05-13 17:51:06
  Svara
 • matilda – ja det ar det finaste namnet jag vet 🙂 oavsett om det ar pa norrlandska eller inte!

  sandra 2011-05-13 16:53:43
  Svara
 • Åh detta är så fint! Jag tycker så väldigt mycket om dig och din blogg. Varje söndag då jag jobbar i min videobutik så läser jag runt i arkiven på mina favoritbloggar, för några söndagar sedan så läste jag någon lista där någon frågat dig om finaste namnet och du svarade Matilda. Då fick jag ett annat perspektiv på mitt namn och upplever det inte fullt lika glupskt som jag annars gjort hela mitt liv. Kanske beror det hur man uttalar det. Men jag är uppvuxen i norrland. Och där brölar man MAThilda.

  Mathilda 2011-05-13 14:15:02 http://kiralou.se
  Svara
 • När jag gick förbi så mötte han min blick och sa: ”Jag visste att det var du som kom gående… Jag skulle se att det var du på flera kilometers avstånd för jag känner ditt rörelsemönster så väl. Det finns ingen på hela jorden som rör sig som du gör.”

  Och jag blev plötsligt 5 år yngre och 16åring igen. Då jag levde med hjärtat i halsgropen och slutade andas så fort han var i närheten.

  Emma 2011-05-13 09:31:26
  Svara
 • Hej Sandra

  Idag flyttar vi och min pappa åker upp och ner med hissen för att lämna grejer i flyttbilen. Nät hissdörren öppnades senast hörde jag att pappa spelade munspel. Han har inte spelat munspel på flera år, jag tror han är glad för att vi ska flytta!

  Alice 2011-05-13 09:19:09
  Svara
 • åh så tokigt fint!

  lisa 2011-05-13 01:22:52 http://popflickan.blogg.se
  Svara
 • So beautiful some of them. It makes me so nostalgic.

  Nina 2011-05-13 00:15:54 http://distinctlynina.blogspot.com/
  Svara
 • Det finaste denna veckan var när jag efter en hel dag liggandes i solen i min hästs hage tog en galopp i havet till solnedgången. Vi galopperade det fortaste vi kunde och när vi var klara och vi nöjt skrittade hemåt grät jag glädjetårar i hans man medan jag kramade honom och vi låtsades att jag inte alls hade tre prov dagen efter.

  John 2011-05-13 00:13:05
  Svara
 • Åh. dör av alla fina saker alla gör.

  Idag sa min bästa killkompis att han skulle vilja ha någon som mig som flickvän.

  Jag har nämligen redan pojkvän och dog därför lite. Vad svarar man?

  Ellinor. 2011-05-12 23:42:10 http://aupairellie.blogg.se
  Svara
 • nyckelpigsläraren: åh alltså åh. klump i halsen. för det är verkligen världens bästa känsla. barn. åh. fy. jag ville bara säga att jag förstår hur det verkligen måste ha gjort din dag/vecka/kanske ännu mer. åååååh.

  majse 2011-05-12 22:17:52 http://majses.blogspot.com
  Svara
 • Idag tänkte jag på honom igen. Undrade vad som skulle hända om vi stötte ihop med varandra på stan någon dag. Funderade på vad jag skulle säga och fråga om vi gjorde det. Till sist kom jag fram till att det var onödigt att hoppas för vi ses ju aldrig längre… Då gick han plötsligt där och när han kramade mig kom jag ihåg hur mycket jag tycker om honom.

  elin 2011-05-12 22:09:36
  Svara
 • Jag drömde att jag var kär, det var så himla fint. Men sen så vaknade jag.

  Elvira 2011-05-12 21:53:28
  Svara
 • Åh, min kom med. Och nån tyckte den var b ä s t! Gjorde min dag 🙂

  Nina 2011-05-12 21:28:25
  Svara
 • ”Det finaste som hände var nog att min bästa vän ringde och sade att han hittat sitt livs kärlek. Det värsta är nog att jag precis innan insett att han är mitt livs kärlek.” AJ!

  Nina 2011-05-12 21:27:26
  Svara
 • Som mamma blir man ju tårögd av nyckelpigorna! Heja, heja!! alla fina engagerade förskolelärare, ni är fantastiska.

  Sara S 2011-05-12 21:22:47
  Svara
 • Nej, säg inte ”näst sista”. Jag vill att det ska fortsätta och fortsätta och fortsätta. Jag blir alldeles varm!

  Alina 2011-05-12 20:57:16 http://gretalina.blogg.se
  Svara
 • Dessa inlägg räddar mina dagar. Snälla, meeer!

  Fia 2011-05-12 20:46:56
  Svara
 • gudars skymning vad det här är bra alltså

  bella 2011-05-12 20:40:24 http://thirteenseven.blogg.se
  Svara
 • Dethär är helt fantastiskt!

  Jag går på kryckor så jag är lite bitter just nu men i måndags började någon skriva hemliga meddelanden och sätta upp på mitt skåp, på gult papper, undertecknade ”Din hemliga kompis”. Det satt en ny lapp varje dag och idag sa den: Följ tv-skärmarna. Så jag gick till tv-skärmen i cafeterian och där stod mitt namn i en kallelse att genast bege mig till receptionen. Jag gick dit och fick hämta ut en skolåda full av rosa muffinsar med marsipan-M på (mitt namn börjar på M) och en kupong att lösa in mot en kaffe i cafeterian. Min hemliga kompis får mig inte bara att glömma att jag går på kryckor, utom dessutom att tro att det finns hopp för mänskligheten.

  marika 2011-05-12 20:24:26
  Svara
 • Åh, låt det inte ta slut! Jag blir riktigt lycklig varje gång jag läser såna här inlägg:)

  Sussie 2011-05-12 20:17:58
  Svara
 • Kanske är sent men

  Det vackraste denna veckan var/är att jag har spenderat mina sista pengar på en Veronica Maggio konsert och tvingas leva på jätte billig cigaretter resten av månaden men det gör ingenting alls faktiskt.

  Amanda Lundberg 2011-05-12 19:59:16 http://sivip.blogg.se
  Svara
 • Jag hade picnic på en kulle i en tyst, solig, skogskyrkogård med personen jag älskar så mycket att bröstkorgen hotar att brista när jag tänker på honom.
  Inte ens alla fina berättelser kommer någonsin kunna mäta sig mot den känslan.

  Maria 2011-05-12 19:49:50
  Svara
 • Älskar att läsa dessa inlägg.. Blir glad i hela kroppen. Som att vara 17 och nykär igen 🙂

  Elin 2011-05-12 19:48:07
  Svara
 • åh, jag blir så pepp av de här inläggen! ”jag har en ny deodorant som doftar som en lotion som kom med en Barbie när jag var liten, vilket gör mig extra glad varje dag.Jag grät bort tonåren men lever nu istället och tar inte längre livet så hårt”. <3 <3 <3

  Emily Dahl 2011-05-12 19:45:05 http://damernas.se/emily
  Svara
 • ”Jag bestämde mig för att vara oskuld lite längre till och det känns så jäkla bra.” Tyckte denna var B Ä S T !!! D

  EMMA AXELSSON* 2011-05-12 19:24:52 http://emmaxelsson.blogg.se
  Svara
 • These posts make we think of what nice happened to me:)
  It’s so simple to be happy if you really try.

  This night I dreamed that I met my new boyfriend and blushed while sleeping.

  Gabija 2011-05-12 19:14:09 http://bantikbantik.blogspot.com/
  Svara
 • vill inte att det ska ta sluuuut!

  Vendela 2011-05-12 18:53:14
  Svara
 • Älskar det här Sandra, så himla fint

  Josefine 2011-05-12 18:46:52 http://www.josefineharrius.blogg.se
  Svara
 • Åh, vad jag tyckte om den med den lilla pojken :’)

  Carolin 2011-05-12 18:38:59 http://nilorac.blogspot.com
  Svara
 • Strålande varenda en. Ser fram emot fler.

  Erica 2011-05-12 18:38:26 http://enettaiparis.blogg.se
  Svara
 • Superfina allihop. Älskar älghistorien.

  Stockholm Syndromet 2011-05-12 18:37:56 http://syndromstockholm.blogg.se/
  Svara
 • ah. blir verkligen tårögd. hur fin var inte den om bästa kompisens kärlek?! (eller de andra också för den delen.)

  Malin (bloppis - sjömansklänning) 2011-05-12 18:27:47 http://malinlouis.blogg.se/
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind