Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

målbrottsfranska, tyst sex och ett regnigt paris.


source.
Här kommer den allra sista delen av det finaste som hände er  för ungefär två veckor sedan. Tack för alla fantastiska historier. Jag tänker att när man går igenom alla små berättelser blir man nog en lite snällare person. Det finns så mycket fint som händer runt omkring en som man inte har en aning om.  Jag vet att det är många som kommentarerat efteråt och sagt att de inte vill att det ska ta slut, att det borde dyka fler historier. Så jag lovar att göra en ny omgång snart snart igen. Kanske om sisådär två veckor. Här kommer hur som helst den sista dosen, mest om kärlek, som vanligt förstås;


Vi dansade vals i skolan. VALS. Och pojken som vänt upp och ner på min värld ler mot mig och frågar om vi ska dansa. Vi dansar lite halvdant. Han trampar mig på tårna men jag bara ler, han får trampa på mig hur mycket som helst bara han är nära och håller sin hand på min skuldra.


We sat sculpting fish out of play-dough for several hours, listening to songs about collecting stamps, treehouses and chicken-pox. I was going to make a shark but I didn’t want to. The nicest boy ever asked me “Are you scared of them?”. “Yes” I said.


I fredags. när Nils i 7B berättade att han lyssnar på Belle & Sebastian och kan hela franska nationalsången utantill. sen börjar sjunga tyst för sig själv på bräcklig målbrottsfranska. och HELA klassen retar honom. men de kan ju inte se hur fint det faktiskt är.


Jag träffar en kille på mitt jobb och vi försöker hålla det så hemligt vi kan, även om nästan alla förstår iallafall. Igår när vi hade rökpaus kysste han mig, och vi stod under en trappa och ovanför var det massor av människor som inte fick veta. Och på morgonen innan hade vi haft vårt tystaste sex för att inte väcka en vän och jag fick låna en zebramorgonrock efter och han upptäckte ett nytt ärr på min arm.


fick träffa honom efter en lång lång tid. vi pratade inte eller så för han vet inte/FATTAR INTE att hanhanhan är meningen bakom mina facebook-statusar. jag kan inte slita ögonen från hans sätt att gå, kan inte beskriva det, han går liksom lite vingligt med händerna i fickorna och glor ned i marken (= asbra, då märker han inte att jag stirrar). ååååå


Det finaste som hände i veckan var när jag var på middagsbjudning tillsammans med min pappa och hans tjej. En bit in på natten när alla börjar bli lite fulla säger min pappa till mig såhär, “Kom ihåg att leva och älska, det är det viktigaste”


Jag låg med en sjukt snygg kille. Score!


Mitt allra finaste och hemskaste ögonblick var då jag stod framför min pojkväns bil och läste texten ” Jag älskar Hanna ek förevigt” dom hade rullat den till sidan av bron och även om det var hemskt så ville jag se den med egna ögon. Och jag insåg då att han faktiskt är borta. På det mest brutala, sorgligaste, mest romantiska sätt så har han lämnat mig på den här planeten. Med ett brev på fyra sidor, en kyss som jag inte tog emot, och en bil med rosor under vindrutetorkaren och dom finaste orden skrivna med svart kladdig färg på framrutan.


Mitt finaste var när jag stod mitt i ett regnigt Paris i fredags och speglade mig i ett fönster till ett café och tänkte att jag såg hemsk ut med utrunnet smink och trassligt hår och fick ångest för att jag inte är en sån tjej som ser bra ut i alla stunder och just då dök det upp en fantastiskt söt fransk kille och sa på dålig engelska: “Oh don’t look so worried, you’re really cute!”.


det finaste var nog när solen kom in genom fönstret och liksom satte sig på hans huvud, och jag såg honom i sin fina mössa, mörka lockiga hår och skateboard i korridoren. han skrek:
“Walla bror!”
fattade inte att han menade mig.


Jag blev kär i en lärarstudent som jag har varje dag i veckan. Och jag räknade alla gånger han gick förbi mej, fyra idag. Men då kan jag inte andas.


Jag vet att jag är sen men precis på dagen du frågade sov jag hos den jag är kär i för första gången. Mitt i natten föll jag ur sängen och skrek. Oj, förlåt, förlåt, det var pinsamt sa jag. “Nej men är du okej? Är du okej? Den enda jag vill är att du är okej” sa han i sömnig röst, klappade mig och sov vidare.


jag fick ångest och grät, då började min pojke också gråta för att han inte kunde trösta mig.


När han möter upp mig på sin longboard för att han vill se min och sedan tar mig på en longboardtur i en timma, och ville visa en nyasfalterad väg där de har skrivit 03 istället för 30 i gatan


han hittade en leverfläck i mitt öra som ingen annan sett förut, och sa Åhvadsöttjagmåstegiftamigmeddig
.


The last part of the comments from the post about the best things that happened to you two weeks ago. Read in english by clicking the link ”in english” below the FAQ in the top right frame.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
67kommentarer
 • Jag har ett trassel av skolarbete i huvudet men ville ändå skriva om en fin stund för första och enda gången, men såklart försvann jag bland böckerna och har levt i en trång bubbla de senaste 2 veckorna.
  Men här min finaste stund för 2 veckor sedan, ganska exakt:

  Jag och pojken utan lockar snubblade runt på fester en hel natt där vi inte kände någon alls. För en kväll var vi civilingenjörer och människorna skrattade på finska och log. Och bland alla okända ryggar kom jag på oss med fingrarna flätade och när andra pojkar kom i närheten skrek han på knagglig engelska att ”No! She’s with me!” och jag visste inte varför han gjorde så men på måndag var det som inget hade hänt men jag har sjungit på freestyles vill ha dig i två veckor till nu och texten är ju som skriven för oss. Men det vet han nog inte än.

  tanten 2011-05-28 13:47:18
  Svara
 • Min kropp rinner över av lycka när jag läser detta! Tyckte mina vänner ska få ta del av det så jag delade två sådana här (helt underbara) inlägg på facebook! (:

  Stina 2011-05-27 16:57:33
  Svara
 • det här är typ det finaste och bästa som finns. jag lever för att läsa sånt här.
  JAG ÄLSKAR ALLA SOM DELAR MED SIG AV DETTA

  ge ut en bok med alla små berättelser så jag kan ha dem under min kudde för evigt!!!!!!!!

  jag hoppas dessa två veckor går snabbt

  evelina 2011-05-25 00:38:23 http://evelinamoniqe.devote.se/
  Svara
 • Åååh, detta gjorde min dag ^^

  Louise 2011-05-23 10:16:44
  Svara
 • finaste studnen är när en nyfödd bebis somnar i din famn. inte min, men en väldigt god kompis söta dotter. ojoj!

  mickis 2011-05-22 01:29:50
  Svara
 • Tänkte bara säga något fint som händer just nu.
  Min elvaåriga lillebror står ute i köket och förklarar för min mamma hur man löser en rubriks kub och jag vet att hon har sin förvirrade min och inte förstår någonting.
  Han är så smart så jag nästan blir lite rädd, men mest stolt.

  Elsa 2011-05-20 19:28:42
  Svara
 • killen som har sårat mig så mycket frågade om vi skulle ses i helgen. kommer inte ens ihåg att han har sårat mig när jag tänker på hans ögon och läppar

  sabbi 2011-05-20 13:48:29
  Svara
 • Åh det här gjorde min arbetsdag mycke bättre!!

  Malin 2011-05-20 12:46:31
  Svara
 • Blir så varm inombords och tårögd av att läsa allt fint om andra. Det är så sorligt vackert. Saknar min pojke så otroligt starkt och vill ha alla dom där fina ögonblicken just nu. Tack för att du är så bra och fin och delar med dig av andras fint.

  Frida 2011-05-19 23:27:25 http://underdinhud.blogg.se
  Svara
 • jag är lite sen på den här fronten, men jag känner att jag måste berätta om världens finaste sak igår. jag ligger på sjukhus just nu efter en stor käkoperation. detta resulterar dock i att mitt ansikte just nu är i samma storlek som en mindre fotboll, och mina ögon är helt igensvullna.
  igår, under den långa operationen, så hade världens finaste pojke ringt min mamma (vilket jag tycker är ett stort steg i sig) flera gånger för att han var så nervös för min skull, och direkt när jag fick komma tillbaka till avdelningen så satt han på sängkanten och höll mig i handen. jag hade förvarnat honom i förväg att jag såg så hemsk ut verkligen, men han bara sa flera gånger att jag är den finaste och sötaste som finns och så pussade han mig på pannan för att jag inte kan känna någon annan del i mitt ansikte. då kändes inte allt så hemskt längre. händer ens sådant liksom?
  (och alla här på avdelningen är så otroligt snälla och frågar om jag vill ha glass eller någonting eller vad som helst hela tiden.)

  louise 2011-05-19 12:40:25 http://venjulegt.blogspot.com
  Svara
 • Hej Sandra,
  jag är en flicka på snart 15 jordsnurr som sitter här med din vackra blogg framför mina ögon. På kvällarna brukar jag sitta och läsa alla dina texter om och om igen istället för att sova. Mest tycker jag om ”Festivalhjärtan” och ”15 år och okysst”. Jag är inte okysst men nära inpå. Det var inte jag som kysste honom utan han som kysste mig. Jag har tänkt på en grej. Jag undrar hur du kan våga allt. Med att våga menar jag att våga pussa på pojkarna. Jag har varit kär i en pojke i snart ett år. Han har brunt hår, indielugg, svarta jeans, randiga tröjor och gröna ögon som ibland blir bruna. Hur jag än gör känns det som jag aldrig kommer våga kyssa honom. Hela min dagbok är fylld av texter om honom. Jag tror han pussade mig på en fest i fredags men jag hade alldeles för mycket alkohol i kroppen för att minnas det klart.

  Snälla kan du inte skriva en såndär vacker text Sandra? En som handlar om att våga kyssa pojken? Hur gör man för att våga? Hur vågar man ta steget?

  Förresten, det finaste som hände den här veckan vara att han bjöd mig på kladdkaka och frågade om jag ville följa med och gå ut och gå med hans hund.

  15 år och full med en miljard fjärilar 2011-05-18 23:08:35
  Svara
 • jag blir så glad och ledsen på samma gång när jag läser det här. Glad för att allt verkar så fint, ledsen för det känns som att jag aldrig kommer bli kär och få uppleva samma saker.

  elin 2011-05-18 21:39:29 http://elska.devote.se
  Svara
 • Jag tittar just nu på Glee, va det inte du som kollade på det? Rätt kul måste jag säga, på ett lättsamt vid, är detta nya Grease?

  Kram M

  mb 2011-05-18 21:06:05
  Svara
 • Det finaste som hänt mig i veckan var när jag och min hund lekte. Han började skälla och till slut lät det som han skällde ”hej” om och om igen. Det var fint.

  Rebecka 2011-05-18 20:48:46
  Svara
 • Jag blir varm i hela hjärtat av alla fina händelser som folk har varit med om. Min bästa händelse den här veckan var när jag fick hjälpa min vän som inte mår så bra att må lite bättre för en stund!

  Carro 2011-05-18 20:21:33
  Svara
 • asså <3

  alice 2011-05-18 18:01:36
  Svara
 • JA, SNÄLLA! Du måste göra fler omgångar av detta. Det mysigaste jag läst i hela mitt liv! You go girl!

  Sanna 2011-05-18 15:36:44
  Svara
 • Önskar att jag kunde identifiera mig med något av det här. På riktigt alltså. Önskar det mer än något annat.

  a 2011-05-18 15:25:10 http://annabodiary.blogg.se
  Svara
 • Det finaste hittils denna veckan var när jag upptäckte att min text var med i det här inlägget. Jag blev så glad!

  Hannah 2011-05-18 10:56:57
  Svara
 • Jag måste nog säga att den allra finaste är den med longboarden för den är från min söta söta kompis!
  Puss och Kram 😉

  Isabelle 2011-05-18 10:56:13
  Svara
 • detta är nog den finaste bloggen jag läser! jag blir helt lycklig i hela hjärtat av alla berättelser som alla delar med sig av, och att sedan få följa dig i ditt underbara liv gör allting så mycket finare! du är verkligen så duktig på att skriva och jag blir helt trollbunden av allt mysigt du gör! och alla dina fina bilder, pfew, vad jag också vill leva i NY med en massa spännande människor! tack för att du bloggar och gör mina dagar en smula finare!

  och bara för att jag är inspirerad, det finaste som hänt mig. jag hade träffat en kille i ungefär en minut, men kunde inte sluta tänka på honom. en vecka senare var jag på fest, och han var också där. av någon anledning hamnade vi jämte varandra vid bordet och vi skrattade hela kvällen. vi liksom drogs till varandra, även om det var jättemånga på festen. eftersom att det var så långt hem skulle alla sova över och jag hamnade i en hörnsoffa. han också. vi låg med våra kuddar emot varandra och gömde oss under sovsäckarna. han tog min hand, och sen låg vi och kysstes i smyg halva natten.

  L. 2011-05-18 09:25:05
  Svara
 • Det är snart 3 veckor sen nu men när du slängde ut frågan först hade jag en magisk afton på Cirkus. Finaste Håkan spelade & i låten ”jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din” linen -tänkte sjunga något för dig igen går han av scenen sätter sig i mitt knä & sjunger,ja kysser han på kinden & han smakar salt.
  Den natten var alla orimliga himlar öppna.

  L.O.V.E/ Oroshjärta

  oroshjärta 2011-05-18 07:36:13 http://hornsgatanminauorta.blogspot.com
  Svara
 • Om någon vill läsa och förstå det där hemska konstiga jag skrev för två veckor sen i förvirring så finns det här.

  http://www.bloglovin.com/m/1489050/214244608/b/1489050/aHR0cCUzQSUyRiUyRmhubnkuYmxvZ2cuc2UlMkYyMDExJTJGYXByaWwlMkZ1dGthc3QtYXByaWwtMzAtMjAxMS5odG1s

  Kände mig lite dum nu när jag förstod att jag suttit och bara skrivit ur mig något som var smått omöjligt att förstå bara sådär.

  Och din blogg är så himla vacker sandra, sluta aldrig. Och jag älskar dina nya
  videos. Fick mig att fundera på att också köpa en ny kamera.

  Hanna. 2011-05-18 05:00:20 http://hnny.blogg.se
  Svara
 • åh, jag hade glömt att jag skrev det där,
  vad fint och hemskt det blev på samma gång <3

  Hanna. 2011-05-18 04:51:29 http://hnny.blogg.se
  Svara
 • åh, jag hade glömt att jag skrev det där, vad fint och hemskt det blev på samma gång <3

  Hanna. 2011-05-18 04:50:56 http://hnny.blogg.se
  Svara
 • Åh Sandra. Eftersom jag inte hann skriva en kommentar den veckan du fråga om vad man hade gjort, så vill jag skriva det nu.

  Jag åkte på en skolresa till London som var alldeles fantastiskt. Men mest fantastisk var att jag fick för första gången träffa pojken jag är kär i. Han var så vacker i sitt bruna lockiga hår och grön-blåa ögon. Andra dagen på kvällen smög jag iväg för att se honom igen, då gick vi hem till hans lägenhet och rökte på balkongen och pratade om allt. Jag ville så gärna kyssa honom men det vågade jag inte. Men jag vågade hålla hans hand när han tog följe tillbaka dit jag bodde. Vi gick hand i hand hela vägen i mörkret. Sedan kysste vi varandra hejdå- min allra första fina kyss. Det var så fint men jätte jobbigt att ta farväl.

  D 2011-05-18 01:25:47
  Svara
 • den enda killen som nånsin gillat mig bara sviker och är klumpig och säger dumma saker men fattar det aldrig själv och blir arg och irriterad när jag säger tilll. det värsta är att vi verkligen inte är tonåringar.

  m 2011-05-18 01:13:56
  Svara
 • precis varje morgon nar jag vaknar har borta, pa andra sidan jorden fran det som en gang i tiden var hemma sa vill jag sprangas for att jag maste aka harifran om bara ett litet litet tag. visan ar en bitch.

  det och att jag borjar minnas hur det ar att vaga alska nagon. eller iallafall insett att jag behover nagon som kan ge mig mer an trassel lakan utan commitment.

  johanna 2011-05-18 00:27:16 http://juanna.blogg.se
  Svara
 • Jag önskade att jag kunde dela med mig av mina känslor så här ärligt inför hela världen på Internet. Det kan jag inte. Men jag är så tacksam för att ni gör det. Ni förtjänar en kram allihopa. En dag kanske jag också vågar skriva om den där killen som tycker jag är omöjlig att inte gilla. En dag, men inte idag.

  Elsa 2011-05-17 23:55:10
  Svara
 • jag måste berätta att idag har jag fått höra det vackraste och mest romantiska orden som någonsin varit menade mig, i form av en blogg kommentar:

  ”Hade jag kunnat hade jag tagit dig till Paris, till London, till Venedig och till Rom. Till världens alla hörn. // ..”

  Den som skrev det kallade sig Le garçon à l’ombre Det är franska för Pojken i Skuggan.
  Jag dog lite inombords.

  Gry sol 2011-05-17 23:35:25 http://litensol.devote.se
  Svara
 • Sandra, ville bara säga att du aldrig får sluta blogga! Din blogg lyser upp sådana där dagar då man annars bara vill krypa ned under täcket och sova bort.

  Linnéa 2011-05-17 23:18:06
  Svara
 • Åh, mitt hjärta blir så fyllt av lycka när jag läser allt vackert!

  Elin 2011-05-17 22:55:40 http://guldkornbyelin.blogspot.com
  Svara
 • han sa att det inte var kött i, men det var ändå det jag fick på tungan. han blev hemskt ledsen & vi kysstes. ett halvt dygn senare låg vi i ett tält & sa fina saker. han kommer inte ihåg den första kyssen, eller vad vi nog sa.

  a 2011-05-17 22:40:40
  Svara
 • Så fint så fint! Skulle kunna sitta och läsa sånna här små glädjepiller hela dagen. Tänk vad många små underbara berättelser kan bidra till att man sitter här framför datorn och ler.

  Mikkan 2011-05-17 22:38:12 http://mikkan.spotlife.se
  Svara
 • Jag måste bara få berätta för dig något så fint som hände mig i söndags. Jag har börjat träffa en pojke med tandställning, som är ett år yngre än mig och som inte får gå in på krogen än, men om två månad får han det. Och vi båda är simtränare och i söndags satt han och vänta på mig en timme för att få krama mig.

  Miranda 2011-05-17 22:37:06
  Svara
 • Åh vad jag önskar att mitt liv var bra nog för att duga till fina små historier som alla de här.

  elina 2011-05-17 22:25:41
  Svara
 • Himla fina. Även om dessa var de sista för den här gången så hoppas jag att du ställer nån liknande fråga framöver. Det var så väldigt fina svar.

  Stockholm Syndromet 2011-05-17 22:16:10 http://syndromstockholm.blogg.se/
  Svara
 • Vet du vad, Sandra? Igår när jag låg bredvid den finaste pojken jag någonsin ramlat förbi så vågade jag säga till honom att det ibland hugger till i hela kroppen när jag tänker på hur det skulle vara om vi inte skulle ha varandra. Jag vågade säga till honom att jag gått och blivit så kär att jag faktiskt till och med börjat älska honom. Kan du tänka dig, Sandra? Jag älskar honom. Bara honom. Min finaste grabb. Jag älskar honom så. För vi är på riktigt förstår du. Och vet du vad det bästa var? Efter att han torkat bort en tår från sin kind så sa han att han älskade mig också.

  amanda 2011-05-17 22:01:13 http://baraibland.blogspot.com
  Svara
 • Jag kramade honom två gånger, En ”hej” kram och en ”hej då” kram. Det var första gången jag omfamnade honom och jag ville aldrig någonsin släppa taget.

  Ellinor 2011-05-17 21:44:39 http://www.frenchsmokinglady.blogg.se
  Svara
 • Dette er det fineste som finnes, seriøst. Made my day.

  Nøve 2011-05-17 21:19:03 http://tokyonobe.blogspot.com
  Svara
 • Åh, jag måste jag bara dela med mig av, även om jag är så där jättesent ute men det hände igår.

  Jag gick en promenad med killen jag gillar och när vi skulle skiljas åt så kramades vi och kramen slutade inte riktigt och till slut så sa han: kan vi inte dansa lite vals? Så dansade vi, mitt på gatan och han mumlade samtidigt tyst för sig själv hur dålig han var på att dansa. Dansen gick över till en konstig klappramsa och en halvtimme senare skiljdes vi till slut åt, efter ännu en himla lång kram. Sedan gick jag hem med en varm soluppgång i magen.

  Moa 2011-05-17 21:10:37
  Svara
 • det här är nog det finaste som jag vet (efter pojkar med mörkbrunt trassligt hår och musik som man kan dansa till)

  jules 2011-05-17 21:01:10 http://sundance.webblogg.se
  Svara
 • belle&sebastiankille, alltså. önskar att det hade funnits sånna pojkar när jag gick i sjuan

  linnéa 2011-05-17 21:00:22
  Svara
 • Här är en av de finaste stunderna i mitt liv.
  2010-12-15-Lyckligt kär.
  När hon ett litet tag senare gick ut var hon nervös. Hon kände i alla fall en väldigt konstigt känsla inombords. Hon skulle träffa den där pojken hon hade varit kär i sedans två år tillbaka helt ensam.
  När han kom kramade de varandra och höll kvar ett ganska långt tag. Han hade på sig en hatt, den var fin tyckte hon. Han sa att han skulle sakna henne, hon blev glad.
  Plötsligt hände det bara. En kyss, en fransk kyss och lite mera. Hans hatt ramlade ner på marken men han lät den ligga.
  En kvart senare skiljdes de åt och har inte sett varandra sedans dess.

  Fröken 2011-05-17 20:46:21 http://www.frk-naiv.blogspot.com
  Svara
 • ”Jag låg med en sjukt snygg kille. Score!”

  bäst.

  agnes 2011-05-17 20:19:47 http://chickfactor.webblogg.se/
  Svara
 • Nu blev min dag genast lite bättre 🙂

  Felicia 2011-05-17 19:47:04 http://thissecretcrush.tumblr.com/
  Svara
 • dör så fint.

  emma 2011-05-17 19:38:54 http://awidescreendream.blogg.se
  Svara
 • Måste dela med mig om ett fint minne.

  Jag gick på gymnasiet och var super kär i en kille i min klass. Han hade känslor för mig med. Men vi var lite hemliga att visa det för kompisarna i skolan. En dag på rasten står jag och några kompisar slappar, då kommer killen och kysser mig framför alla. Just då känner jag massa fjärilar i magen, och jag känner mig paff och generad på samma gång. Den kyssen gör mig fortfarande pirrig när jag tänker på den fast det har gått flera år och att jag har en ny kille i mitt liv.

  zandra 2011-05-17 19:28:23
  Svara
 • Älskar det här och jag bara måste dela med mig av det finaste som hände mig förra veckan.

  Klockan ringde alldeles för tidigt i tisdags, och det första jag gjorde när jag stängt av alarmet på mobilen var att se att jag fått ett nytt mail på Facebook från en kille jag inte kände. Jag öppnar mailet och det visar sig att det är killen som jag dansade och kysstes med en hel natt, fram till halvfyra på morgonen, på en klubb 60 mil ifrån min hemstad. Han var också otroligt bra på att kyssas, nästan den bästa nånsin. Nu en månad senare hade han sökt upp mig på endast förnamn och ort. Han undrade om jag var jag och sa ”det var nåt karismatiskt över dig, så jag kunde inte riktigt glömma dig”. Då dog jag lite.

  Låttips: http://open.spotify.com/track/3UEAwn9nNupNYZwhClM9ci

  Mikaela 2011-05-17 19:16:04
  Svara
 • De här samlingarna är så himla bra! Alltid. För det kommer alltid nya bra saker.

  Freddi, Luv and other drugs 2011-05-17 19:14:16 http://luvandotherdrugs.blogg.se
  Svara
 • Allt har handlat om Husserl och jobbiga tankar idag, och att läsa detta fick mig faktiskt att bli gladare.

  Melwa 2011-05-17 19:07:57 http://melwabythegarden.blogg.se
  Svara
 • Fint.

  Nu sitter jag här i vardagsrummet med ett småleende på läpparna och ler åt hur fint livet kan vara. Min österrikiska rumskamrat frågade nyss varför jag såg så lycklig ut. ”För ibland är man bara det” svarade jag och fortsatte att tänka på de fina stunder som vi människor får uppleva.

  Sara 2011-05-17 19:06:55 http://hassaniholland.blogg.se
  Svara
 • Det här är helt underbart!

  LisaMarie 2011-05-17 18:42:41 http://lisamariesvarld.blogspot.com/
  Svara
 • […] och kuddar, se på världens alla fina kärleksfilmer och läsa hundratals sidor av sådant här. Egentligen vill jag bara göra allt annat förutom att plugga. Så fruktansvärt omotiverad. Men […]

  super. pepp. | Jennifer Sandström @ Spotlife 2011-05-17 18:37:31 http://jennifersandstrom.spotlife.se/2011/05/17/super-pepp/
  Svara
 • åh jag blir alldeles pirrig i kroppen när jag läser det här, så fint! du måste definitivt ordna mer sånt här!

  Linn 2011-05-17 18:36:08 http://karamelltanten.blogg.se
  Svara
 • Började gråta av pappan som sa att till dottern att hon skulle komma ihåg att leva och älska. Jag saknar min pappa åh herregud vad pappor är fina!

  Julia 2011-05-17 18:35:13
  Svara
 • allting var så himla fint åh! Och den ”walla bror” var nog det sötaste någonsin, haha

  Marija 2011-05-17 18:27:14 http://www.mariamedj.blogg.se
  Svara
 • Hejsan jag håller men Malin (kommentar 8) det borde samlas i en bok 🙂

  Kram!

  Sofia 2011-05-17 18:25:22 http://sofiaspov.blogg.se
  Svara
 • Jag älskar din blogg så himla mycket att jag sitter och läser varenda text istället för att göra min läxa i medieproduktion. Min dröm är att bli copywriter precis som du, så ifall vi inte ses vet du varför!

  FOTOKUSERA - en personlig fotoblogg 2011-05-17 18:24:50 http://fotokusera.blogg.se
  Svara
 • De här borde samlas i en bok eller nåt. Så himla fina.

  Malin 2011-05-17 18:20:42 http://malinenros.blogg.se
  Svara
 • vad fina är. men vilken klump jag fick i magen av den där bilen vid bron-historia. sådant borde inte få hända. och samtidigt låter det som i en film.

  puss + pop

  pamela 2011-05-17 18:15:46 http://www.pamcakes.blogg.se
  Svara
 • Åh. Den sista :’)

  Carolin 2011-05-17 18:10:59 http://nilorac.blogspot.com
  Svara
 • nils. <3

  o 2011-05-17 18:09:34 http://neque.blogg.se
  Svara
 • så fint åh åh åh

  lisa 2011-05-17 18:08:56 http://popflickan.blogg.se
  Svara
 • vissa verkligen söta.

  M 2011-05-17 17:57:26
  Svara
 • Belle&Sebastian-killen som kan franska nationalsången men bara går i sjuan! Herregud så fint!

  Magda 2011-05-17 17:55:13 http://an0rakcity.blogspot.com/
  Svara
 • Fint varje gång! Nu ska jag läsa ordentligt.

  Antonia at Swedish Love Affair 2011-05-17 17:42:37 http://www.swedishloveaffair.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman