Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

my new header.


Jag har ju som sagt fått en ny header! Det var dags för en uppdatering. Det är strålande Caitlin Shearer som målat även denna.

Vi utgick från den här outfiten:

och så önskade jag mig lite saker runt omkring mig som jag tycker om, som ett par av mina favoritböcker, Norwegian Wood och History of Love.

Från början hade jag en idé om att addera ännu fler små ledtrådar om vad bloggen handlar om, och Caitlin ritade upp ett helt rum:

Här hittar ni en New York-poster eftersom det är här jag bor, Stålmannen min första stora crush, Paraplyerna i Cherbourg som är en av mina favoritfilmer, min Whyred-klänning och hundtavlan av Michael Sowa. Den här bilden är hemskt fin men jag kände att en enklare version passar bättre som header, men man kan ju också skifta lite mellan dem.

Tycker iaf väldigt mycket om det nya. Besök Caitlins blogg, hon är fantastisk.
.


So I got a new header! Just as the last time, the amazingly talented Caitlin Shearer is behind the drawing. You can spot some of my fav books in the picture (and my fav drink). In the beginning we tried to do a entire room with lots of different thing I like. It’s a wonderful picture but I decided that the simpler version goes better as a header. Visit Caitlins blog for more fantastic art.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
32kommentarer

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind