Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

megabra veckan.


Jag har glömt att berätta hur himla himla bra den här veckan är! Ludvig var tvungen att åka till New York på en jobbgrej dagen efter jag flugit från Los Angeles, så nu är han här resten av veckan! Dessutom bor han på hotell (alltså som hans jobb fixade) så jag packade mig en liten väska och sover hos honom. Så himla fint. Känns som semester igen fastän jag går till jobbet om morgnarna.


Den andra bra grejen är min nya t-shirt med hajar från Topshop. Både hajtröja och fruktskor inom loppet av några veckor, vilken fest för min garderob. Resten av kläderna på bilden är kjol från American Apparel, skor från Palladium och scarf från Anna Sui.
.


This week is a wonderful week. Ludvig was sent to New York for a work thingie so I get to spend time with him this week as well! I’m so excited, feels like birthday and christmas and easter and midsummer and all the other holidays you can think of. The t-shirt with sharks that I wear in the pictures is new and from Topshop. The rest is a skirt from American Apparel, a scarf from Anna Sui and shoes from Palladium.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
43kommentarer

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind