Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sebastian, matilda och jenny.

Här kommer den fjärde delen vänner som ni ville att jag skulle berätta lite mer om. Del ett finns här, del två här, och del fyra här.


Sebastian.
Sebastian och jag lärde känna varandra 2007, när jag började jobba på Garbergs. Han, jag och Stefan slängdes in på ett uppdrag för Dumle, och ur detta uppdrag växte en oslagsbar trio fram. Jag hade så himla kul med de här två herrarna och redan efter två veckor åkte vi en helg till Amsterdam och var fulla ihop och gick på ett deppigt zoo. Jag tycker i överlag att alla borde ha en Sebastian i sitt liv. Han är en sådan som alltid säger ja till nya knäppa lekar och utklädnader och han attackkramar en hårt när man minst anar det. Han är väldigt trygg och lugn, är man med honom kommer saker och ting liksom ordna sig. Han är ypperlig att bjuda in på hemmafester för han kan dansa i fem timmar i sträck och han har en humor som har blivit ännu knäppare sedan han och Matilda flyttade ihop. När vi åt lunch på jobbet kunde en vanlig timme förvandlas till långa diskussioner om livet och sådant som är viktigt. Han är en sådan som man vill ha med sig till platser som är lite läskiga och där man inte känner någon för då vet man att man kommer ha en partner in crime hela kvällen. En sak som jag älskar var när vi var i New York och han fick önska sig en hel dag vad vi skulle göra och det enda han ville var att ta det lugnt och gå på bio. Typiskt Sebastian, typiskt bra.


Matilda.
Matilda jobbade på Garbergs som ateljeassistent när jag började där. Jag tyckte hon var det sötaste jag sett. Jag kan inte riktigt svara på när vi blev kompisar men helt plötsligt någon gång på våren var min kamera från utekvällarna fyllda med bilder när vi viskade hemligheter, gjorde fula miner och dansade på olika dansgolv. Matilda är min finurligaste kompis på det allra bästa sättet. Det går inte att förklara hennes humor men jag har legat dubbelvikt i olika rum cirka femhundra gånger. Den svävar i ett gränsland av ironi och högsta allvar och hennes huvud tar tankegångar i helt andra linjer än oss andra, mycket bättre linjer. Andra bra grejer med Matilda är att hon säger vad hon tycker, att hon alltid har små olika projekt på gång, att hon lyssnar så noga när man berättar något och att hon vill hitta på så oväntade saker, som att låtsas att det är någons födelsedag fast det inte är det eller paddla så långt man kan ut i havet på en luftmadrass. När hon tycker om någon så säger hon det och hon har alltid de bästa profilbilderna på Facebook. Hon viskar de roligaste sakerna i ens öra, och jag vill krama ihjäl henne hela tiden för att hon är så gullig. Ibland kan jag få en sådan Matilda-abstinens så jag blir galen.


Jenny.
Jenny är som godis. Hon hamnar i plötsliga skrattattacker där hon faller i små högar på caféer och gator, hon har alltid historier på lager och är utan tvekan en av de man allra helst vill ta med ut en oplanerad fredagsnatt för då kan det mesta hända. Jag lyckas alltid glömma bort hur rolig Jenny är tills jag träffar henne igen och då vill jag ha det varje dag tills man känner sig alldeles utmattad för att man skrattat så mycket. Jenny och jag lärde känna varandra på mitt förra jobb och vi har rest till olika länder och firat nyår och midsommar och födelsedagar, haft inomhuspicknickar och hattfester. Jenny är också bra för även om det händer mycket ofta är hon också bäst på att ligga i sängen en hel dag och prata strunt fastän man är på semester och borde kanske egentligen kolla på viktiga turistsaker. Dessutom har hon något mammigt lugn i sig mitt i alla skrattattacker som gör att man kan säga vad som helst till henne och veta att hon kommer hålla det hemligt.
.


I asked which ones of my friends you wanted to know more about. The list got quite long and here are the fourth round of people. Read it by clicking “in english” below FAQ. You can find the first post here, the second here and the third here.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • om det inte är så att du tycker att du har skrivit klart om dina vänner nu, så skulle jag så himlahimla gärna vilja läsa lite grann om vippe. det känns som har hon har varit (är?) en viktig person för dig med jag har aldrig riktigt förstått vem och varför och hur och så. för, även om det är oroväckande för dig, annars har jag rätt så bra koll på dina vänner tror jag.

  agnes 2012-01-31 11:00:39
  Svara

 • oroshjarta – japp en bat!

  sandra 2012-01-30 20:23:19
  Svara
 • alltså din blogg är så himla inspirerande

  Lotta 2012-01-29 23:41:26 http://enlitenlotta.blogg.se
  Svara
 • matilda är verkligen utomordentligt söt!

  Karin 2012-01-29 16:31:29 http://www.oktoberfrosten.blogg.se
  Svara
 • You write so wonderfully. After reading all of those lovely descriptions I have come to the conclusion that some of the best people are found at work? 🙂

  Pearl 2012-01-29 15:37:23 http://thetigerwhocametotea.blogg.se
  Svara
 • Det är himlans fint att få läsa om dina färgglada vänner, men samtidigt så får det mig att känna mig fruktansvärt ensam…

  Misha 2012-01-29 12:11:09 http://endlessnessego.blogspot.com
  Svara
 • Och även de här vännerna verkar fantastiska. Man vill ju lära känna allihop! Tycker om att du får fram något specifikt om varje vän du har. Inte bara beskriver dem som snälla och roliga utan också förklarar varför.

  Erica 2012-01-29 09:28:31 http://bambielux.blogg.se
  Svara
 • Fint crew Matilda är det en båt på armen? Snyggt.

  oroshjärta 2012-01-29 09:04:16 http://hornsgatanminauorta.blogspot.com
  Svara
 • Söt kille den där Sebastian 🙂

  my 2012-01-28 20:53:06
  Svara
 • så himla fint

  Lisa 2012-01-28 20:32:26 http://popflickan.blogg.se
  Svara
 • Du har så underbara vänner!♥ xx

  Sofia 2012-01-28 19:47:53 http://myfakemustache.blogspot.com
  Svara

 • IT-boy – tack! och bloggen uppdateras faktsikt fortf. sällan, men ändå! kram

  emma – tackar!

  teff – nej aldrig hört, men hört från bloggläsare att de tänker på mig när de hör henne flera gånger vilka är vädligt fint. kanske skriver vi liknande texter!

  milla & victora – tack vad fint! men jag vill inte att de ska skriva om mig för det känns så himla, jag vet inte, knäppt att be sina kompisar att skriva om hur jag är. som om man vore någon särskild person. nej jag vet inte, det går bara inte. men puss.

  haha – men jag vill ju ha bilder på personen och mig eftersom det är jag som skriver om vår relation. bilderna och texten ger olika svar till samma sak. tycker det är fint.

  sandra 2012-01-28 16:38:49
  Svara
 • Tycker att det är himla roligt att läsa om dina vänner! Det skulle vara kul om någon (flera?) av dem kunde skriva om dig också. Det skulle vara kul att läsa hur de ser på dig 🙂

  Victoria 2012-01-28 14:47:17
  Svara
 • fina bilder , fint du skriver 🙂

  Dina bilder är verkligen as fina 🙂 du förmedlar en sån fin känsla av dina bilder 🙂

  mary 2012-01-28 14:14:48 http://maryphoto.blogg.se
  Svara
 • asså. skriver inlägg om sina kompisar *bara bilder på en själv*

  haha 2012-01-28 13:54:56
  Svara
 • åh vad fint! men rasmus också!

  rebecka 2012-01-28 13:54:08 http://whitewhales.blogg.se
  Svara
 • Du skriver så vackert om dina vänner, som ett kärleksbrev till varje person. Alla rader får en att bli så nyfiken på vad ens vänner bär på för tankar om en själv samtidigt som man vill till dem för att berätta hur betydelsefulla de och deras unika egenskaper är för en själv.
  Du borde be några av dina vänner gästblogga och beskriva dig så man får en utomstående bild av hur du är. Det vore verkligen spännande och säkert jättevackert. Puss.

  milla 2012-01-28 11:46:59
  Svara
 • Åh vad fina texter du skriver!! Och just det, jag har en fråga till dig! Tycker du själv att du liknar veronica maggio? Av någon anledning börjar jag alltid tänka på henne när jag läser din blogg och på dig när jag hör hennes låtar, kanske bara för att ni båda är blonda… haha! Men vad tycker du själv?

  teff 2012-01-28 10:38:55
  Svara
 • I love Matilda and Sebastian! I wish they were my friends too! 😀 They are cutest couple i have ever seen and their home looks perfect too.

  Hälsningar från Helsinki! <3

  Olga 2012-01-28 10:36:41
  Svara
 • Be Matilda och hennes sexuellt dubiösa vän (på ett bra berlinaktigt sätt) att återlansera 4-5. Den var så originellt rolig i vårt land där allt är så mainstream oannorlunda. Så undrar jag om hon har fler tänder än en vanlig homosapiens. När hon ler är det som att stirra rakt in i solen (på ett bra sätt).

  Louie

  PS: Snart skriver du så bra att du kan skriva en utmärkt bok.

  IT-boy 2012-01-28 10:36:14
  Svara
 • Alla dina vänner är så himla filmstjärnesnygga.

  Kajsa 2012-01-28 10:18:53 http://kobranhuggertill.blogspot.com/
  Svara
 • Sotaste Sandra, har ar en lank till en underbar dokumentar ‘We’ll Take Manhattan’ om 60-talets basta David Bailey och vackraste Jean Shrimpton: http://www.bbc.co.uk/iplayer/episode/b01b674s/Well_Take_Manhattan/
  Puss! /emma

  emma 2012-01-28 09:59:03
  Svara
 • Jättefina texter! Jag tycker att din karriär verkar så himla spännande! Jag har inte följt din blogg i så många månader och vet inte om du skrivit om hur du tagit dig dit du är tidigare, vilka jobb du haft och så vidare, skulle tycka det var jättekul att läsa om!

  Anna 2012-01-28 09:02:48
  Svara
 • Så himla fint alltihop.

  Lola 2012-01-28 08:30:52 http://lolasix.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind