Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

instagram. august.


Augusti började med en strålande sashimi-middag och lite Wallace and Gromit.


Sedan bar det iväg till Sverige och skagenröran!


Det regnade förstås.


Var med i Hallå P3 (finns att lyssna på här i några dagar till) och åt jättemycket bär.


Hej svensk frukost <3333


Skaldjursplatå och skruttiga, fina Vera som blivit så gammal att jag är osäker på om hon mindes vem jag var.


Sedan åkte vi till Way Out West. Såhär fräscha var vi dag ett och såhär trasiga dag 3.


Åkte hem dagen efter festivalen till bästaste New York.


Där regnade det också och jag såg ut såhär en kväll.


Jag och Mathieu och Christian åt flott lunch en dag på Bubbys med hamburgare och coca cola.


Platåskor på promenad och en utmärkt lördagsfrukost-pizza.


Sushi-frukost en söndag och en jobbklädsel.


Vi gick till Pearl Oyster Bar en dag och åt en magisk lunch, plättar med lax och creme fraiche och smörstekt sparris. Skulle möjligen kunna leva på detta.


En frukost och en balklänning på vädring.


Bakade pizza en dag med Nina och Sara! Hade på: prosciutto, oliver, basilika, ruccola, mozzarella, gorgonzola, päron och tryffelolja. Blev så OERHÖRT god. Dagen efter grillade vi hamburgare på Erik och Maries tak.


En fredagsklädsel och en lördagsklädsel.


På söndagen var jag dödstrött och på måndagen gjorde jag och sara manikyr.


Augusti avslutades med vietnamesisk lunch och en BBQ-fest på gatan i fredags.
.


My instagram feed in august. You can follow me @ sandrabeijer!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer

 • Anna – gjort massa inlagg om new york, kolla kategorin ”om new york!”

  c – det ar lang tid kvar, oroa dig inte! och du kan gora bada! forst med pojken och sen london eller tvartom. ingen stress!

  matilda – haha va fint! hoppas du far dom!

  rebecka – va fint 🙂

  Je – New York ar tio ganger battre an London tycker jag. New York ar ju sa mycket mindre sa allt bra ar ihoptrangt pa en liten yta istallet for i London utspritt overallt. och ja, billigare ocksa att ata, aka taxi osv. Jag har kopt moblerna till min lgnhet. kram

  Linn K – haha ja lite likt! 🙂

  Amanda – Alstermo Bruk! finns pa NK

  sandra 2012-09-07 20:59:50
  Svara
 • Det är så härligt att följa dig på IG, och var har du hittat din fantastiska röda resväska!?

  Amanda 2012-09-06 09:04:07 http://mrsadvocat.blogspot.se/
  Svara
 • Vissa av dina foton är så enormt bra att man bara måste spara dem som skrivbordsbild. Som den med regnet 🙂

  Gullvi 2012-09-05 13:27:20
  Svara
 • Kollade för några dagar sedan in filmen The Sweet Hereafter (1997) . Gud vad du liknar Sarah Polley som spelar en av huvudrollerna i filmen! Kanske du hört det förut 🙂
  http://www.longpauses.com/sweet-hereafter/

  Linn K 2012-09-04 23:29:22
  Svara
 • Hej,

  Där du såg balklänningen på vädrig är faktiskt en vintage butik, något gömd och så är de dåliga på skyltning så de hänger ut en klänning istället….

  Petra 2012-09-04 23:19:12
  Svara
 • hej! som redan sagt så döljer det sej faktiskt en second hand butik bakom den uthängda balklänningen, den fungerar som signal på att butiken är uppe. Vad jag vet så har dom fina kläder där till acceptabelt pris 🙂

  emmi 2012-09-04 23:00:31
  Svara
 • Åh jag älskar dina inlägg, kan du inte börja göra 1000 om dagen! Kram fina

  Malin 2012-09-04 22:55:13
  Svara
 • Åh Sandra, New York verkar vara så mycket roligare än London på något sätt. Håller du med om det? Det verkar vara så mycket mer på gång, så mycket mer spontant och roligt och billigare eller är det bara ditt gäng kanske?

  Förresten en till fråga- var du tvungen att köpa alla möbler själv till lägenheten eller var den möblerad?

  Kram på dig

  Je 2012-09-04 22:51:15
  Svara
 • Blev tvungen att lyssna på p3 klippet nu. jag har skjutit upp det så länge nu pga jag aldrig har hört din röst förut och inte redigt vågat att ta det stora steget och få en röst på alla dina bilder. jag har haft ditt ansikte framför mig men nu tar jag det stora steget och vågar höra din röst. Och jag blev lite förvånad men ändå glad. man blir glad av din röst och nu har jag en röst med dina bilder. Efter många år som läsare så kan jag fått en lite mer klarare bild av dig! Och nu kan jag verkligen säga att du är min förebild som jag ser upp till. Tack för en underbar blogg!! 🙂

  Rebecka 2012-09-04 22:47:04
  Svara
 • Underbara bilder.
  En av anledningarna till att jag gillar sin blogg är just alla fina New York foton. Jag älskar New York.
  Bodde själv utanför NY i 9 månader och åkte till Manhattan så ofta jag kunde. Hängde mycket i dina kvarter 🙂
  Har själv grävt fram bilder från vistelse och börjat blogga om det.
  http://josefclaude.se/2012/09/04/2009-part-1-new-york-philly-food/

  Firas 2012-09-04 21:29:21 http://josefclaude.se
  Svara
 • Du tar så fina bilder och det verkar så fint i new york och nu på en tisdag när man sitter här och har feber är det skönt att se att du mår så mycket bättre!! Har läst ditt ´´best of´´om högstadiet jag vet inte hur många gånger idag, det är så fint och så sant att jag vet inte vad, du är så bar på att skriva!!

  F 2012-09-04 21:21:22 http://dftbaf.devote.se
  Svara
 • Tyckte de svarta buffaloskorna vart jättefina, försökte övertala mamma, diskuterar, min bror frågar vad vi pratar om, mamma säger: äh det är ett par skor som en blogg-förebild har.
  Det var väl det jag ville säga.. Du är min förebild. Typ:)

  Matilda 2012-09-04 20:09:05
  Svara
 • Jag är ganska säker på att det döljer sig en second hand-butik i lägenheten där balklänningen hänger. In och kolla!

  k 2012-09-04 19:51:33
  Svara
 • Eftersom du är bäst kommer jag nu med mina tankar till dig.

  Jag har precis börjat trean på gymnasiet och den stora undran över vad man gör sedan är stor. Jag blir så kluven om vad jag egentligen vill. Mitt hjärta vill flytta och plugga tillsammans med min pojke och bara leva lyckligt och trångt och studentfattigt en tid. Men sedan vill jag ju flytta till London, plugga eller jobba, något sånt. Men samtidigt kommer jag ju vara så olycklig över att vara ifrån honom så länge, när jag redan ogillar vårt tre-timmar-med-tåg&buss-avstånd. What to do?

  c 2012-09-04 19:30:20
  Svara
 • Gromit is probably my favorite dog! Love Wallace and Gromit. You should eat Wensleydale while you watch it! Haha. Or certainly some type of cheese. Also, all that food is making me hungry. 🙂

  Mary 2012-09-04 19:27:31 http://insidemyhideaway.blogspot.com/
  Svara
 • Jeg elsker det sorte skjørtet ditt <3

  Catharina 2012-09-04 18:58:55 http://www.catharina-kroken.blogspot.com
  Svara
 • För exakt en vecka sedan åt jag en breakfast plate på Bubbys, det var min första gång någonsin i New York och medan jag gick och fascinerades av precis allt i staden så tänkte jag att hit måste jag flytta någon dag. Och så tänkte jag på dig också, fina du som tog steget liksom.

  chi 2012-09-04 18:55:30 http://linhchitranle.blogspot.com
  Svara
 • Så kul ändå att se en sammanfattning. Din augusti verkar ha varit strålande, ska nog ta och lyssna på ditt P3-prat en gång till!

  Linnéa 2012-09-04 18:32:22 http://www.fyrakatter.blogspot.se
  Svara
 • vilka fina bilder!

  Linda 2012-09-04 18:31:01 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • alltid lika tjusigt flöde!

  lovisa/polichinelle 2012-09-04 17:52:35 http://polichinelle.se
  Svara
 • fina, regniga, vackra sverige <3

  Danmark är också fint men den är förgiftad med minnen på honom. Han har tagit Köpenhamn, jag är flykting i hans stad..

  thesadbox 2012-09-04 17:26:05 http://thesadbox.wordpress.com
  Svara
 • du tar så fantastiskt fina bilder sandra! den med regnet är min favvo 😀

  alltså jag funderar på New york, hur är det egentligen? kan du inte göra ett inlägg om det? alltså om staden i sig liksom, hur det är att bo där. fördelar, nackdelar, favvoställen, ”känslan” i staden? den låter så himla spännande på håll men det är ju en helt annan grej att bo i den så klart. hade varit kul att höra lite om det. take care! puss (:

  Anna 2012-09-04 17:12:13
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström