Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

it’s gonna hurt. it’s gonna hurt because it matters.

Jag har samlat på mig hundratals sådana här sedan i juni i hopp om att det ska kännas lite mer/kännas lite mindre. Tänkte att ni också skulle tycka om.
Du hittar källorna här.

.


Beautiful words. You can find the pic sources here.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
46kommentarer
 • Hej Sandra och alla fina läsare.
  Var tvungen skriva av mig. Tänker på dig Sandra när jag ska försöka formulera mina känslor kring detta. Det är så svårt.

  Kommer nog aldrig kunna förstå det som jag gjort. Men ändå. Kommer man någonsin förstå? Jag tror inte det.

  Det som hänt är att jag var på gymmet och en ung kille föll ihop. Utan puls. Utan cirkulation. Startade hjärt och lungräddning. ‘ Du räddade hans liv.’ säger ambulanspersonalen. Fick ett långt mail och samtal från hans bror med de finaste orden jag vet. ‘TACK, för att du räddade hans liv.’ Man bara gör. Sen får man ett tack. Tack för att du räddade ett liv.

  Så himla oförståeligt men så fantastiskt.

  i 2013-03-13 09:38:09 http://twitter.com/isastrom
  Svara
 • Den här bloggen är så bra. Det du skriver och lägger upp i den gör mig så glad, nöjd och självsäker!

  May 2012-09-13 23:54:03
  Svara
 • Dessa citat var en liten tröst. Känns skönt att man inte är den enda med ett brustet hjärta. Ibland kan det ju faktiskt känns så att man är den enda i världen som genomgår precis det här som får en att tappa andan och gråta tills det inte finns några tårar kvar,som tvivlar att man någonsin kommer att våga känna såhär för någon igen.

  Sara 2012-09-10 22:12:18
  Svara
 • Vilken grotesk smiley..så där tokflinade jag inte, log snarare lite milt, ja ja, här är länken hur som helst till bloggen hur som helst…

  http://fragmentarybiography.wordpress.com/2012/09/

  pastEllen 2012-09-10 21:37:07
  Svara
 • Kan bara hålla med alla tidigare kommentarer, du är så bra! Jag vill tipsa om en annan bra blogg (du kanske har koll) som precis som din gör mig glad att den finns: ”Fragmentary biography” heter den, jag citerar:

  Her friends would tell her it was going to get better eventually. What she really needed, though, was a very specific definition of “better” and “eventually”.

  Ett till:

  She wanted to tell him that she was actually doing pretty good now. That things were kind of looking up for her. But of course he hadn’t asked.

  Ni har liksom lite samma ”ton”, ett sätt att skriva som gör man önskar er bara det bästa, läs vetja, den är kul också 🙂

  pastEllen 2012-09-10 21:35:05
  Svara
 • åh mer! var hittar du alla?

  ville också säga att jag läst din blogg väldigt länge nu, men aldrig kommenterat. du har hjälpt mig något otroligt. främst när jag gjorde slut med min stora kärlek, eller när det med min nästa pojkvän tog slut.. främst mitt sätt att se på varje dag. även om jag vet att vi båda två gått igenom ”allt det där” så ser jag också hur du kämpar på – hur stark du är! jag vill bli som du, vara som du. stark. kämpandes.

  glöm inte att du aldrig är ensam! det finns alltid någon där som kanske varken hörs eller syns – men ändå är där. det är bara att sträcka ut handen så känner du det.

  Evelina 2012-09-10 20:39:24 http://timesnotup.blogspot.se
  Svara

 • tack för superfina kommentarer!

  Ingebord – har gjort en jättestor reseguide som finns under ”reseguider” här i högra ramen. lycka till med hjärtat!

  Sanna – blev tillfrågad! tack!

  Lisa – alltså vi är ju inte ihop längre. Ingen poäng att jämföra för att det är ju över med oss. Men såklart jag skulle döda henne om jag såg henne i Sthlm. Dom är dock inte ihop längre, inte för att det spelar någon roll. Jag tror att om du och din pojkvän bestämt er för att kämpa trots att han var med någon annan MÅSTE du bara försöka få dig själv att försöka gå vidare. Det är svårt och jag vet inte ens om det går, men prata om det, ofta och mycket, men sluta sen. Tänk att det var ett misstag och ni fortf vill va med varandra, att ni bara måste få det att funka. Jag kysste någon annan, när jag var ihop med min första pojkvän och han förlät det. Vi pratade om det den första veckan men sedan aldrig mer. Det var svårt att få tillbaka förtroendet men fan vad jag jobbade för det och han var väldigt förstående. Tänk att han vill vara med DIG, inte den andra. Hoppas det går bra. puss

  sandra 2012-09-09 01:06:24
  Svara
 • TACK! har en sån där ”ikväll-lyssnar-jag -på-en-massa-sorgliga-låtar-och-läser-fina-texter-så-jag-får-gråta-av-mig-kväll”. det här inlägget passade perfekt in.

  elin.s 2012-09-08 22:48:50
  Svara
 • tack <3

  trollpia 2012-09-08 22:43:27
  Svara
 • så jäkla fina allihopa.

  Linda 2012-09-08 17:57:21 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • Hur gör du för att inte hata livet ur dig på den andra tjejen? Eller hålla på och jämföra och jämföra och aldrig verkligen känna att man vinner? Det är ju inte samma sak som du går igenom, men min snubbe var otrogen för numera ganska länge sen, och även om det varit en jävla pest så har jag nästan kommit fram till läget där jag kan förlåta honom och liksom släppa och gå vidare, FÖRUTOM att jag inte kan sluta verkligen HATA den andra tjejen som så överlagt arbetade på att få det att hända under en längre tid, fast hon visste att jag fanns! Jag VET liksom att det är helt irrationellt och bara skadar mig att hålla på så här, men kan inte sluta. Hur gör du?

  Lisa 2012-09-08 16:41:17
  Svara
 • Minns att du gillade Carvens pinaforedress. Den här är lite billigare:

  http://www.dahliafashion.co.uk/mustard-pinafore-dress-with-bow-detail-p-548.html

  lina 2012-09-08 16:12:19
  Svara
 • fick mitt hjärta sönderslitet för kanske 52 timmar sedan och det här var precis det jag behövde när jag konstant varenda sekund sedan dess bara försökt att inte gråta. tack.

  h 2012-09-08 15:48:07
  Svara
 • Hur sjutton gjorde du för att få skriva för Sofis Mode?
  Du är helt fantastisk.

  Sanna 2012-09-08 15:47:57
  Svara
 • I varje stor känsla finns en död.

  oroshjärta 2012-09-08 08:54:34 http://hornsgatanminauorta.blogspot.com
  Svara
 • Jag gjorde precis likadant i en övergångsprocess efter att jag blivit övergiven och heartbroken. Min Evernote är fylld av dem.

  Misha 2012-09-08 07:56:47 http://endlessnessego.blogspot.com
  Svara
 • heja Sandra.
  det får kännas så länge det gör. det är viktigast. att vara ärlig mot sina känslor, vilka dom än är. tack för att du skriver.

  bearP 2012-09-08 01:47:21
  Svara
 • i haven’t read your blog for that long, but i just wanted to say that i think you are absolutely amazing. you write so good, you take great pictures and you just generally seem like an awesome person. i hope you live happily ever after, because you really deserve it. anyway, thank you for sharing your life with everyone else and letting us into your life, even if it’s just a peek.

  mcgeek 2012-09-08 01:37:04
  Svara
 • Hej sötis <3 (jag är norsk, så jag hoppas du forstår min "svorska". Jag gjorde nettopp slut med min pojkvän själv, men vi bor tilsammans, så det är jattesvårt at vi måste bo med hverandra i 3 månader till. Men vi bor med min lilla syster ochså, som jag är jatteglad för. Då har jag hela tiden nån ja kan prata med. Och vi bråkar heller aldrig, så tror det skal gå bra. Ditt brott hörs mycket värre ut ann det jag går igjenam nu.. Anyway, måste bara säga at jag tyckte om dina sitater! Och det gjorde mitt nyliga ex ochså, så vi skal ta dom upp på väggen för at komma oss igjenam det har brottet på et bra sätt.

  När man går igjenam et brott är det nog ochså viktigt och fokusera på andra saker, därför kommer jag att åka till new york en liten weekend for att besöka en av mina bästa vänner som bor där just nu. Så i det tillfället ville jag fråga dig om du kunne lägt ut en lista med dina underbara restauranter du bloggar dessa härlega måltiden ifrån? Du behöver inte gjöra nåt fancypacy ut av det, bara lägga ut nårga namn! Det är ju mer änn nok junk här i världen, men dina rätter ser så himla goda och annorlunda ut från vad jag är van med här i norge! Jag reser 18.-22. oct., så om du kunne gjort det för den tid hadde det varit superkul!

  -Ingeborg

  I N G E B O R G 2012-09-08 01:07:01 http://www.blogbyi.com
  Svara
 • <3 thanks for these. and hugs for you. things are getting better, slowly but surely.

  i. 2012-09-08 01:06:52
  Svara
 • Eftersom jag själv gått igenom ett uppbrott och följer dig på pinterest så har dessa betytt väldigt mycket för mig så tack för att du samlat på dem, jag har samlat på mig en del av dem också <3

  Petite Caja 2012-09-08 00:37:18 http://petitecaja.blogspot.se
  Svara
 • den här hösten kommer bli så jävla konstig. jag vet att jag kommer klara mig igenom den för jag mår bättre nu, det gör jag, men det kommer bli så konstigt. allt kommer vara som förra året: löven faller och gulnar, halsdukarna och vantarna plockas fram, det blir kallare och mörkare, exakt allt kommer vara likadant för det är ju sånt som händer på hösten. men det kommer inte vara likadant alls för denna höst kommer jag inte vara med honom, jag kommer inte frysa på busshållplatsen med honom, göra lövänglar, låna honom min halsduk och mina vantar när han fryser som förra året. det kommer bli så jävla tomt och tyst denna höst. även om jag kommer överleva det här med.

  xyz 2012-09-07 23:16:37
  Svara
 • detta var bra.
  lyssnade väldigt på mycket på denna, det kändes lite bättre, i alla fall för ett tag. http://open.spotify.com/track/1gsL7hLa7Y8U3kuzhrF2kL

  astrid 2012-09-07 23:09:36
  Svara
 • Så fint men så hjärtskärande. Fast ibland är det så himla skönt att hitta citat eller låttexter som man kan trösta sig med när man vill se den där ljusglimten igen. Du är så fantastisk och det här citatet är väldigt klokt och jag försöker alltid alltid tänka på det och speciellt när mina tankar går tillbaka till honom som gjorde att jag grät varenda dag i tre år. Varsågod nu är det ditt! http://just4lovers.files.wordpress.com/2010/10/image-2.jpg?w=500&h=335 <3

  Lisa Marie 2012-09-07 21:55:51
  Svara
 • så underbart vackert och hjärtskärande hemskt!

  kaneli 2012-09-07 20:41:43 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • Jätte fint och jätte tröstande. Önskar jag hade fått läsa det när mitt hjärta va krossat. Du verkar va en sån klok go fin rolig tjej så jag önskar dig och ditt hjärta det bästa. Det kommer att lösa sig. det kommer att bli bra. En dag tänker du på honom och rycker på axlarna.

  Emma 2012-09-07 19:57:33
  Svara
 • Ah, ville aldrig att det här inlägget skulle ta slut!

  Malin 2012-09-07 19:18:50 http://malinwijk.com
  Svara
 • “You’ll get over it…” It’s the clichés that cause the trouble. To lose someone you love is to alter your life for ever. You don’t get over it because ‘it” is the person you loved. The pain stops, there are new people, but the gap never loses. How could it? The particularness of someone who mattered enough to grieve over is not made anodyne by death. This hole in my heart is in the shape of you and no-one else can fit it. Why would I want them to?

  – Jeanette Winterson

  Oskar 2012-09-07 19:02:59 http://www.vakentimmar.com
  Svara
 • Jens Lekman har skrivit såhär:

  One thing most journalists ask me is, since the album is a break up album, if making an album like this helps you be done with the heartache. To which I reply no, if there is any conclusion on this album it would be that a broken heart is something you carry with you, for better or for worse.

  Tycker det var så fint, och ärligt, sagt. Precis som det du skriver i din blogg.

  M 2012-09-07 18:35:15
  Svara
 • Åhå. Jag trodde aldrig att jag skulle ha äran att hitta John Green i din blogg. Det här gjorde nog min kväll.

  Kramar från Skottland

  chalotta 2012-09-07 18:19:55 http://entidszonbort.blogspot.com
  Svara
 • JA. gjorde något liknande för typ ett halvår sedan. samt lyssnade på somebody that i used to know ända tills den blev sann.

  Vicky 2012-09-07 18:16:36 http://vickys.se/
  Svara
 • Ada: sant.

  M 2012-09-07 18:09:10
  Svara
 • fint.

  mer, mer, mer!

  alice 2012-09-07 17:49:52
  Svara
 • all of these make my heart feel full, but the one about the pudding just made me laugh uncontrollably. i’m so glad i’ve discovered your blog, it has really made my day 🙂

  Annie 2012-09-07 17:45:36 http://wemakeplans.blogspot.com
  Svara
 • alltså. ”you don’t get over a broken heart, you just learn to carry it gracefully”, från the world moves on från jens lekmans nya skiva. DÖR på finheten & sannheten.

  F 2012-09-07 17:44:28
  Svara
 • Jeg ELSKER Lemony Snicket.
  Det finnes alltid et sitat som passer humøret og situasjonen!

  Synne 2012-09-07 17:31:56 http://etdrysskanel.wordpress.com
  Svara
 • Vet inte om det är du som har postat den här innan men den får mig alltid att le, litegrann i alla fall. Även när allt bara suger: http://24.media.tumblr.com/tumblr_ljnb238K0D1qa42jro1_500.jpg

  T. 2012-09-07 17:29:19
  Svara
 • Beautiful! Words like these help heal a broken heart. I love the one that says ”their part in your story is over”. Very calming words.

  Brianna 2012-09-07 17:15:33 http://iamaportlandier.blogspot.com/
  Svara
 • Ja. Jag gillar dem! JÄTTEMYCKET. Tack

  Matilda 2012-09-07 17:07:21
  Svara
 • Det är sånt här fint och så där underbart när man ser ett citat av en av sina favoritförfattare (John Green) på en av sina favoritbloggar som man blir extra glad. Jag måste säga att jag har egentligen inte så mycket gemensamt med det mesta du lägger upp, tycker inte särskilt om att festa eller hångla. Vackra bilder, mat, resor och fina texter är det jag tycker om. Men du är en så fantastisk person med så fin och stark personlighet som man blir glad av, även under svåra tider, älskar att du verkligen visar och berättar vad du känner! Tack snälla Sandra för ett fint slut på trötta vardagar som denna vecka!

  Aida 2012-09-07 15:50:17
  Svara
 • Älskar det citatet ur Alice i Underlandet! Men alla andra texten var också så himla fina…

  Karin 2012-09-07 15:44:56 http://www.keisus.devote.se
  Svara
 • Ett annat tips: http://etiquetteforalady.tumblr.com

  Petnoga 2012-09-07 15:40:40 http://www.petnoga.blogspot.com
  Svara
 • <3

  magda 2012-09-07 15:33:36 http://magdalenaviktoria.blogspot.com
  Svara
 • Så fina allihopa!

  Maja 2012-09-07 15:25:47 http://www.mla-photography.blogspot.com
  Svara
 • ”Ah, but what if it does.” <3

  Kajsa 2012-09-07 15:25:33 http://kobranhuggertill.blogspot.com/
  Svara
 • Älskar! <3

  Bea 2012-09-07 15:17:19
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström