Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

q&a.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0swsXMd_jbk&list=UUS47-pV4vlHZzpYO9CjowBg[/youtube]

Tror nog att det är dags för en frågestund igen.
Fråga på, vad ni vill!

( Tidigare frågor om till exempel mitt jobb/min utbildning/hur man flyttar till new york osv finns i kategorin ”om frågor och svar”, om någon undrade redan nu alltså.)

 


Q&A time! Ask anything and I’ll try to answer.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
339kommentarer
 • Vad gör Joakim medan du jobbar? Jobbar han också?

  Hanna 2012-11-12 19:21:35
  Svara
 • hej! var kan man skicka in/lägga upp sina texter och noveller så att folk kan läsa dom? om man bara liksom vill få dom lästa och kanske få någon feedback.
  puss

  caspian 2012-10-02 20:27:28
  Svara
 • Får man mejlväxla med dig om olycklig kärlek och en pojke i tofs?

  Linn 2012-09-30 21:58:14
  Svara
 • Hejhej, vet att det är lite sent att fråga någonting nu men behöver lite svar och så. Är 17 år, tjej. Jag går inte på fester (har aldrig blivit bjuden på någon) och hänger i princip bara med tjejer. Hur gör man för att få vara med i societets gänget och få träffa andra och hångla kanske (är förövrigt okysst också) och känna sig lite mer, bra? Tack för en superfin peppande blogg!

  Nellie 2012-09-30 11:41:19
  Svara
 • Hur gör man när allt man vet är att vara ihop med någon, alltid. Men plötsligt är allt kaos och man står singel mitt på ett dansgolv? För det är ”för många” killar som vill hångla, hur väljer man, hur många är för många? Hur dissar man snällt? När vet man att man håller på att balla ur? Hur behåller man balansen? helt enkelt, hur fasen är man singel när allt man känner till är trygghet och stabilitet? Stan är för liten för att förr eller senare inte hamna i ”trubbel”…. Hoppas du förstår min fråga. Kram!

  Linnea 2012-09-29 16:49:30
  Svara
 • Hur gör man när allt man vet är att vara ihop med någon, alltid. Men plötsligt är allt kaos och man står singel mitt på ett dansgolv? För det är ”för många” killar som vill hångla, hur väljer man, hur många är för många? Hur dissar man snällt? När vet man att man håller på att balla ur? Hur behåller man balansen? helt enkelt, hur fasen är man singel när allt man känner till är trygghet och stabilitet? Stan är för liten för att förr eller senare inte hamna i ”trubbel”…. Hoppas du förstår min fråga. Kram!

  L 2012-09-29 16:44:09
  Svara
 • Sandra, visste du att, när man tittar på film så hamnar man i djup trans? Du som verkar titta så extremt mycket på film och TV-serier och läsa så mycket böcker, går du ständigt runt i en härlig film/bok- trans? Alltså, känns det ofta som att du lever i en film eller bok? Spär du kanske medvetet på den känslan till och med?

  Alex 2012-09-29 14:28:12
  Svara
 • Jag har en liten kärleksfråga också, hoppas att du orkar läsa och svara…
  Jag är 15 år, har en kille och vi har varit tillsammans i snart 1,5 år. När man säger att man är 15 så tänker folk ofta att femtonåringar inte tar något seriöst och sånt men detta är seriöst och jag älskar honom verkligen. Han älskar mig också, det vet jag. Vi har bara ett litet problem… Han är sportnörd och kortnörd (han spelar typ Pokémon och sånt, fånigt som fan) och det tar i princip hela hans tid. Hela förra skolåret så var han med mig 3-5 gånger i månaden för att han hade så mycket annat och i skolan (vi går i samma klass) så var han med sina kompisar för det mesta. På sommarlovet blev det helt annorlunda och vi var 2-4 gånger i veckan. Efter sommaren är vi varandra mycket närmare och vi har hittils fortsatt att vara med varandra ganska ofta. Men den senaste veckan har han börjat halka tillbaka i kortspelandet och börjat spendera mer tid med sina vänner igen. Jag skulle aldrig vilja ta ifrån det från honom men jag blir så ledsen när vi inte har tid för mig och jag är rädd att han halkar tillbaka till det gamla. Jag (the typical tonåring) är ofta väldigt stessad och mår inte jättebra alltid och jag förlitar mig lite för mycket på min pojkvän. När han inte kan vara med mig så brukar jag vara ganska nere och inte orka hitta på något. Snälla, smarta Sandra, vad ska jag göra? Jag vet att det låter som om jag inte har några vänner men det har jag, kanske inte jättemånga men jag har ändå vänner som jag är med i skolan och ibland hemma också.

  Mooa 2012-09-24 18:34:09
  Svara
 • Snälla, snälla du, svara på detta.. Jag skulle så gärna vilja veta mer om ditt jobb! Jag vet att du har skrivit mycket om det tidigare men jag skulle bli så glad om du svarade! Funderar själv väldigt starkt på att bli copywriter eller ad och ska snart välja gymnasie. Lite frågor (eller ja, lite och lite).
  1. Vad gick du på för gymnasie, skola och program?
  2. Sedan gick du på Berghs va? Gick du något mer innan det eller gick du där direkt efter gymnasiet? Vad gick du för program där? Kan du berätta lite om Berghs? (Snälla, länka inte bara, vill gärna veta hur det var att gå där, vad man gjorde, om det var svårt, om det är svårt att komma in osv..)
  3. Hur visste du allt som behövdes för att komma in på Berghs? Menar då programmen man ska kunna och sånt (typ photoshop osv), vart lär man sig det? För på hemsidan står det att man måste kunna en massa innan man börjar..
  4. Vad gjorde du efter det? Fick du jobb direkt? Hur fixar man jobb som copywriter?
  5. Vad i själva projektet gör vem (alltså när ni jobbar)? Kan du inte förklara själva processen lite? Från att man får ett ”uppdrag” eller vad det kallas tills det är färdigt väldigt kortfattat?
  6. Gillar du ditt jobb? Hur ska man vara som person för att passa i ett sånt jobb? Alltså om man måste gilla att arbeta tillsammans, vara bra på att snacka, kunna nåt speciellt osv.
  7. Kanske lite känslig fråga men får du bra lön? Syftar då endast på copywriter-jobbet och inget annat.
  Jag älskar verkligen din blogg, du är min största inspiration och det är så roligt att läsa din blogg. Du skriver helt underbara texter och krönikor!
  Tack och kram!

  Mooa 2012-09-24 18:14:19
  Svara
 • How did you decide to become a copywriter? I’ve just finished university and don’t know what to do with my life 🙁

  Hannah 2012-09-18 16:12:24 http://www.twitter.com/hannahmcollins
  Svara
 • Om du fick välja sexuell läggning, vilken skulle du välja då?

  Föredrar du kaffe eller te?

  När blev du feminist? Och vilken inriktning inom feminismen hängiver du dig åt?

  Om du skaffade barn, hur skulle det barnet uppfostras då?

  L. 2012-09-15 10:49:21
  Svara
 • Jag tänker att när någon som betyder jätte mycket inte vill vara med en längre så går man och tänker varenda dag att vi ska mötas när man är skit snygg med nån skiiit snygg grabb och att alla ska säga till honom att man mår såå jäkla bra. För att man vill att han någon gång ska känna att han ångrar sig, eller i alla fall förstå att man faktiskt har det så jäkla bra utan honom också. Är du inte så, Sandra? För jag tänker att om man har en blogg så vet man ju att han läser den och man vet att man inte kan visa upp en sån där jävla lycklig sida jämt. Hur kan du våga vara så liksom blottad i allt det här? Hur vågar du släppa all stolthet? För man tänker ju tusen miljoner gånger att han säkert är så jävla lycklig nu med henne eller vad nu anledningen må vara, men så mitt i allting så vågar du visa för honom att du är ledsen över honom och hur du känner och står för det för alla oss också dessutom, utan att tappa dig själv. Jag fattar inte hur du vågar det.

  Tilda 2012-09-14 20:53:21
  Svara
 • Denna svåra/jobbiga: tog studenten i våras, och nu plötsligt var det så många av mina vänner från samma umgänge som försvann, alltså alla kontakter till de jag har här hemma i närheten. Har många fina vänner kvar men de bor en timme bort(/har kompisar jag inte gillar). Och de som finns kvar här vågar jag inte umgås med själv, vågar inte gå på festen jag är bjuden på fast jag är rädd att det är sista gången jag blir bjuden om jag inte går. Vågar inte fråga vill du ta en öl eller vad gör du i helgen. VAD GÖR MAN DÅ? (Till saken hör att jag inte har jobb eller pluggar, dvs totalt uttråkad vareviga dag ungefär).
  Långt blev de. Puss!

  Magdalena 2012-09-14 19:54:43
  Svara
 • Kan du snälla lägga ut utmaningarna som NIna hade förberett i blocket när ni körde tärningsspelet? Har sån dålig fantasi själv! Och vill också säga att din blogg är min absoluta favorit, du är fantastisk!

  C 2012-09-14 19:14:00
  Svara
 • Kan du inte lägga ut utmaningarna som NIna hade förberett i blocket när ni körde tärningsspelet? Har sån dålig fantasi själv! Och vill också säga att din blogg är min absoluta favorit, du är fantastisk!

  C 2012-09-14 19:13:21
  Svara
 • Lite sent nu och så.. men:

  1. Fotar du i raw?

  2. Hur gör du för att lära känna folk? Hur märker du att det är en person du vill ha i ditt liv? Du verkar ha en så stor umgängeskrets och är social mest hela tiden, hur lyckas du hålla kontakten och balansera alla?

  M 2012-09-14 00:44:24
  Svara
 • sandra!!! min bästa vän ska flytta in hos mig och har också fått jobb på mitt jobb. just nu är jag helt jävla överlycklig och tycker att det ska bli så himla kul, men samtidigt har jag bott ensam ända sedan jag började gymnasiet och är väldigt mån om min ”egentid”. vet inte riktigt hur man gör när man bor tillsammans med någon (funkade nästan inte ens med min familj när jag bodde hemma). är rädd att vi kanske kommer börja hata varandra efter ett tag då vi kommer spendera ca 90% av vår tid tillsammans. du och nina jobbade och bodde ju ihop, så jag undrar mest vad som är viktigt att tänka på för jag vill verkligen att det ska funka! överlevnadstips tack!!
  puss!

  a 2012-09-14 00:30:36
  Svara
 • om jag inte minns fel skrev du att ditt arbetsvisum gäller i tre år, vad händer sen? är det bara att förlänga eller kommer du hem?
  vad har du för bakgrund på mobilen?
  vad är det första du gör varje morgon när du vaknar?

  E 2012-09-13 20:52:39
  Svara
 • vad tycker du om dreads?

  Ellen 2012-09-13 00:37:13
  Svara
 • Hej Sandra! Din blogg får mig alltid att bli lite gladare. Tack för det! Undrar om du tycker lika mycket om den svenska 70-tals filmen En Kärlekshistoria lika mycket som jag tror att du gör? Kram!

  Madde 2012-09-12 10:54:06
  Svara
 • hur botar du ångest? (nej, inte för att en har gjort någonting och ångrar sig utan sån där jobbig ångest som bara dyker upp helt plötsligt eller att en bara inte mår bra)

  Lisa 2012-09-12 00:24:36 http://lisaborjegren.blo.gg
  Svara
 • *Are you a real New Yorker? -> http://www.youtube.com/watch?v=7tSWJ7we9zo 🙂

  *What do you think your readers appreciate most about you?

  *What do you appreciate most about yourself? What are you proud of?

  *Are the men in NYC more open than in Stockholm?

  *What do men like about you? What do ”catch their eye” when they meet you for the first time?

  *Which guys are catching your eye while out in New York? Did your preferences change while living there?

  *Could you imagine having an interracial relationship?

  *Have you ever had a crush on someone else while being in a relationship?

  *Could you imagine having a relationship with a guy 20 years older than you?

  *Can you talk openly about sex with your mom?

  *Do you talk openly about sex with all of your friends?

  *Do you have friends who are not as outgoing as you are?

  *Have you ever been told to look younger? Did it bother you?

  *Is Carl Fredrik living in NYC? Why don’t you hang out as much as you used to?

  *Why did Ludvig take you on a road trip, when he already intended to break up at that time? It makes me angry, and I’m very sorry for you. Hug.

  *How do you handle the feelings when hearing a song that reminds you of him, or you know he would like? I still haven’t figure out how to handle it yet, it still hurts.

  *What are the 10 most crazy things you’ve ever done?

  *What was your fave part of the ‘USA drinking team night’ you had with Nina?

  *Have you met Clara (Underbaraclara) yet? And what about Johanna Öst?

  *Which 5 movie characters do you identify yourself with, and why?

  *If you had to dress like Margot Tenenbaum, Anna Karina in Une femmes, or Ginger Spice for the rest of your life, which would you choose?

  *What’s the 3 best feelings you’ve ever had?

  *What’s the best advice someone gave you? Who?

  My apologiese, if the questions are too personal.

  Lana 2012-09-11 22:53:53 http://youtube.com/lanalovesdoowop
  Svara
 • Vet inte om det är opassande men vet du vem Ludvigs nya är eller vill du inte veta något alls?

  Sofi 2012-09-11 22:22:19
  Svara
 • När du har varit ute till sent på natten, hur brukar du ta dig hem då?

  amanda 2012-09-11 21:40:42
  Svara
 • Vad gör man om man är sjuttonår och vill hångla, dansa, hångla massa massa massa med fina pojkar och flickor, gärna nya , med eller utan känslor men ingen jävel bjuder en på fester.
  när man dör av att bo hemma, när tonåren känns skit när allt är meningslöst och man inte orkar och man bara vill hångla lite granna.

  SNÄLLA 2012-09-11 21:38:35
  Svara
 • Hej fina du!
  Jag känner att du måste svara på detta för du verkar klok.

  Jag är så galet rädd för att min kille ska vara otrogen eller bli kär i nån annan. Rädslan kan bli helt förlamande, och jag vet inte riktigt vad det beror på. Han började plugga förra veckan och idag dricker han öl med sina klasskamrater och jag dog inombords när han ringde och jag hörde tjejröster. D ö r liksom. Jag beter mig aldrig svartsjukt mot honom, låtsas som inget men mår dåligt. Hur kunde du klara av att ej låta svartsjukan förstöra?

  hur gör man när man känner att man håller på att bli mer rädd än kär?

  HJÄLP! 2012-09-11 21:22:08
  Svara
 • Berätta om dina morgonrutiner 🙂

  Josefin 2012-09-11 20:44:33
  Svara
 • Jag umgås med tre pojkar, tycker om alla otroligt mycket. Skulle kunna få de allihopa, då jag vet att alla tycker om mig. Vad ska jag göra?

  V 2012-09-11 20:37:38
  Svara
 • Hej Sandra! Jag undrar hur du tänker angående din lön. Är det inte svårt att motivera hur mycket du tjänar när lärare och många inom vården säkert tjänar 10.000 mindre (en uppskattning) än vad du gör?

  Moa. 2012-09-11 20:02:43
  Svara
 • försöker kommentera en sista gång nu och håller tummarna för att det fungerar…

  1. om du delade lägenhet med tre kändisar, vilka skulle det vara och varför?
  2.

  J 2012-09-11 19:47:24
  Svara
 • Hej! Jag är 23 år, har precis insett att jag har bara har några få människor i mitt liv som jag kan kalla nära/bästa vänner. Jag vill så gärna lära känna nya men jag vet inte hur, jag har försökt att gå på fester som finns på min utbildning, men jag klickar inte med någon. Jag orkar inte hålla på med någon sport, jag vill bara hitta sköna knasiga människor att ta några öl med och som skulle bry sig om jag försvann från den här planeten. Just nu känns det som en omöjlighet. Vad ska jag göra? Du är fantastisk! Kram

  Marlene 2012-09-11 19:07:47
  Svara
 • Jag och min pojkvän har varit tillsammans i snart tre år, men under den senaste tiden har vi bråkat, varit dryga mot varandra och bara tjafsat. Det är allt ifrån svartsjuka till stress och planering. Ibland har jag tvekat på allt. Men vi älskar båda varandra ofantligt mycket och är så kära och har bestämt oss för att lösa det på djupet. Har du något tips? Vad är koden för ett bra förhållande? Hur ser man varandras bra sidor igen?

  Ek 2012-09-11 18:59:43
  Svara
 • Hej sandra! Har du några bra tips för att liva upp vardagen nu i höst?
  Superbra blogg förresten! kram.

  Clara 2012-09-11 17:25:19 http://claraisakson.devote.se
  Svara
 • Får man vara självisk ibland och kanske (som ovan) behålla osanning som den är därför att man inte vill förstöra det som är.???

  Emilia 2012-09-11 17:18:54 http://Emiliama
  Svara
 • Drömmer du om familj och barn?
  Hur skulle den perfekta framtiden se ut för dig?
  Funderar du på att återvända till Sthlm någon gång?

  Du har en jätte fin blogg.

  Tack,,,
  Emma

  Em 2012-09-11 17:16:11
  Svara
 • Är det någonsin ok att ha begått misstaget att ha ljugit för sin partner? Måste man alltid rätta allt? Visst skulle det kännas bäst men det kanske bara förstör. Vad anser du? Jag vet, ärlighet varar längs.

  Micha 2012-09-11 17:05:06 http://Emma
  Svara
 • Om du var en bil, hur skulle du se ut och vilken sort skulle du vara?
  Om du var en sorts godis, -”- ?
  Om du var ett par skor, -”- ?

  Sara 2012-09-11 14:11:34
  Svara
 • Vad är det absolut bästa med att bo i New York?

  Emma 2012-09-11 14:08:36 http://www.neroli.no
  Svara
 • Hej Sandra!
  Jag undrar hur du trivs i din nya hårfärg och vad folk runt omkring dig har tyckt? Själv tycker jag att den är riktigt snygg!! Tack för en väldigt bra blogg!

  Eva 2012-09-11 12:38:42
  Svara
 • hej alltså jag undrar hur det känns med liksom denna niotillfem-inflation om äger rum typ överallt? eller du kanske inte har märkt men alla tjejer på min facebook och instagram skriver och bloggar som du nuförtiden. och i kommentarsfältet här skriver alla så niotillfemmigt. känns inte det liksom som…åh, mina bloggläsare är minikopior av mig det går inte att lära känna dom typ

  camilla 2012-09-11 12:16:04
  Svara
 • alltså vad gör man om man hatar sig själv och inte kan samla ihop. jag vill kunna vara äkta, snäll, målmedveten eller whatever men jag är inte det. hela mitt liv känns som en rad misslyckanden och olyckliga sammanträffanden som lett till den jag är idag. varje dag vaknar jag och tänker idag ska jag ta mig ur det och må bra men det händer aldrig. har precis tagit studenten och är arbetslös men så trött. vad skulle du göra. jag kan skilja på bra och dåligt, jag vet vad jag vill vara men jag är inte det och jag kan aldrig någonsin bli det. jag har försökt så länge, men det är inte jag. jag är inte genuin eller cool eller modig eller snäll eller nånting jag är bara en wannabe. det är helt omöjligt att ta sig ur, att vara en wannabe sträcker sig liksom bak tills lågstadiet jag tar mig inte ur. och jag vet alla saker som att var dig själv gör vad som gör dig glad bla bla men det är som jag ärligt talat tappat den förmågan. jag vet inte längre vad som gör mig glad. detta känns inte längre som en fråga du behöver inte posta det jag undrade mest vad skulle du gjort om du varit så här

  lisa 2012-09-11 12:05:37
  Svara
 • Hej!
  Du som älskar att göra spellistor har säkert en att springa till! Skulle du kunna dela med dig av lite musik du tränar till?
  Kram!

  Andrea 2012-09-11 12:03:53
  Svara
 • Varför röker du? När ska du sluta röka?

  Lisa 2012-09-11 11:51:11
  Svara
 • gillar du odd future?

  maja 2012-09-11 11:46:41
  Svara
 • Hur gör du din hårknut? Grymt fin ju!

  Jenny 2012-09-11 10:32:57 http://shit-britt.ratata.fi
  Svara
 • Why people think it is ok to ask you 1 000 questions on what to do if my best friend do this, or if this guy I just met do this? This is a legit question by the way 😉

  Elise 2012-09-11 10:03:05
  Svara
 • Hur gör man om man är blyg och andra missuppfattar? När de verkar tro att man bara gör sig till, att man är arrogant, stel… någon man himla annars aldrig är när man är tillsammans med sina kompisar?

  B 2012-09-11 08:14:21
  Svara
 • Hur gör man för att bota en otrolig och hemsk livsångest? Jag känner mig liksom så stressad hela tiden och det känns som att jag går miste om livet. Jag vill inte vakna upp när jag är 40 och känna att jag missade exakt allting.
  Vad skulle du sagt till dig själv som 21åring?
  Vad borde man göra som 21åring? Resa? Börja plugga? Stressa?
  Hur kommer man på vad man ska och vill plugga? Bara kasta sig in i något och se om det är rätt?

  Emma 2012-09-11 04:57:17
  Svara
 • Hej Sandra, jag undrar om du aldrig tröttnar på att vara offentlig? Att så himla många vet så mycket om dig, du är ju ändå väldigt personlig i din blogg. Får du aldrig panik över alla som hör av sig och kommer fram och hälsar? Känner du att du får en bekräftelse genom bloggen som skulle vara svår att vara uta ifall du slutade skriva bloggen? På way out west såg jag minst 20 mini-sandror som såg exakt ut som dig, då fattade jag vilken idol och förebild du är för många! Du verkar himla härlig, tycker mycket om din blogg.

  Ingvild 2012-09-10 23:22:32
  Svara
 • Hur äter du äpplen?

  Var hittar man fina löskragar?

  Om du köper skor på nätet, var hittar du dem då?

  Varför får en helt vanlig estetare nedvärderande blickar i samkorridoren? Helt enkelt bara för att man går den linjen. Finns så otroliga fördomar som både sammare och estetare har mot varandra. Sammarna är tydligen bortskämda överklassnorungar och esteterna röker på på toan och ”slänger bort sina liv.” Människor </3

  Kram och du är bäst och allt och jag slänger lyckokramar från Gotland!

  Maja 2012-09-10 23:17:48
  Svara
 • Hej! Det här kan nog vara en fråga som du svarar på ofta men efter att ha läst din blogg så verkar du ha koll på vad man kan göra.
  jag gjorde slut med min pojkvän för snart två månader sedan och försöker nu komma över det på riktigt genom att sysselsätta mig med annat som nytt jobb och nya killar.
  Men ingenting hjälper även om det känns lite lättare än förut så gör det fortfarande alltid ont i kroppen när jag vaknar på morgonen och han inte är där, när han inte hör av sig och att lägga mig ensam. Dessutom känns det som att jag är otrogen mot honom när jag är med andra killar.
  Jag vill sluta hoppas på att det kommer bli vi igen men det går verkligen inte att göra den tanken till verklighet. Dessutom träffar vi på varandra hela tiden och när vi gör det ger han mig förhoppningar om att vi borde vara något mer en ett försök till att vara vänner.
  Jag vet verkligen inte vad jag ska göra för jag saknar honom så mycket att jag inte kan vara utan honom men ändå så vet jag att vi inte kan umgås som vänner än, vad ska jag göra? Ska jag fortsätta träffa honom eller strunta i det helt även om jag vet att vi kommer stöta på varandra? och ska jag höra av mig själv till honom även om jag vet att jag inte bore för att slippa väntan på att han ska göra det? Ska jag bara sluta försöka tro att det någonsin kommer att bli vi igen? Och när fan kommer man kunna gå vidare och lämna allt bakom sig utan att ha ångest över att han säkert har någon ny tjej? Hoppas att du svarar!

  Alice 2012-09-10 22:58:08
  Svara
 • Melanie: du får väl visa mer tydligt vad du känner så han litar på dig. Jag skulle själv inte ha ett öppet förhållande, verkar inte som din situation sv d du berättar skulle passa för det heller.

  Anne m 2012-09-10 22:54:36
  Svara
 • Hej Sandra! vad ska man göra om pojken man gillar så oerhört bara vill att vi ska vara goda vänner och att vi ska leva våra egna liv eftersom vi är så unga (19 år). och han säger att man kan ju inte veta vad som händer i framtiden mellan oss. Han är bäst, och jag uppskattar honom verkligen för han är kanske den snällaste. Enligt honom är jag en brilliant människa och han bryr sig verkligen om mig. Men det är så att hans förtjusning har svalnat eftersom han ville bromsa. och min har inte det. Men jag vill och ska nöja mig med att vi är goda vänner för jag vill verkligen inte förlora honom. trots det kan jag inte låta bli att vara lite sorgsen och hoppas. Hoppas att det ska bli jag och Aksel en vacker dag.
  Kämpa på Sandra. <3 och jag vill säga till dig att du skriver så himla bra! om du skev en roman skulle jag garanterat läsa den.

  Lotta 2012-09-10 22:32:28
  Svara
 • Till att börja med, du har en så fin blogg!
  med det sagt så undrar jag vad du har för storlek i din circle skirt från american apparel! Vill ha en jag med men är inte säker på vilken storlek som är bäst. (Hade själv provat ifall det fanns en affär i malmö

  Josefina 2012-09-10 22:30:56
  Svara
 • Hej!

  Biter du på naglarna?

  Kram

  Ps. Du är himla bra oavsett!

  Nora 2012-09-10 22:24:09
  Svara
 • Är det alltid stelt på första dejten? Vill bara hitta någon jag kan känna mig avslappnad med men vet inte om jag ska försöka fortsätta dejta trots att det mest känns jobbigt i hopp om att det blir bättre eller om det faktiskt finns någon som det fungerar naturligt med direkt. Hur har du upplevt de där trevande första träffarna?

  malin 2012-09-10 22:07:33
  Svara
 • Jag har världens prestationsångest (sådär så att jag får tryck för bröstet och gråter på toaletten för ett VG), vad kan man göra åt det? Vill känna mig bra!

  Sanna 2012-09-10 21:51:57
  Svara
 • hur går det till nu på jobbet när nina har flyttat till stockholm? och har joakim flyttat till new york?
  ha det vackert finafina sandra!

  Clara 2012-09-10 21:41:10 http://jadoreparler.tumblr.com
  Svara
 • Känns fel att fråga när du har varit så genrös med att berätta, men efter alla dessa år med herr L, hur blir det sen med allt emellan er två? Typ gemensamma vänner, bådas familjer? Pratar ni två någonting alls sedan ni möttes i Svea rike?

  Ps. Du är fett cool. Och skriver jäveligt brau. Ds.

  Dee 2012-09-10 21:25:31
  Svara
 • Jag förstår inte hur man gör. Hur ska jag glömma min förra kille? Vi flyttade isär för mer än ett år sedan. Jag är nöjd med min tillvaro och mitt liv, men ändå kan jag inte släppa honom. I mitt bakhuvud finns alltid tanken om att vi kommer bli ett par igen. Vill att det ska försvinna. Mår så jävla dåligt av detta.

  anna 2012-09-10 21:21:26
  Svara
 • Varför har du aldrig gjort videobloggar? Det hade varit jätteroligt om du hade gjort en 🙂

  Anonym 2012-09-10 21:14:20
  Svara
 • Hejsan, jag förstår om du inte har tid eller så att svara på ganska onödiga frågor som förvirrade och vilsna unga tjejer/kvinnor skickar när de inte vet vart de skall ta vägen, men jag ville ändå skriva lite.
  Jag är 16 år, okysst och extremt trött på att vara minderårig i en tråkig stad med ganska tråkiga vänner. Jag vill ju bara leva och känna mig lycklig påriktigt. Jag skulle vilja kyssa söta pojkar i hörnen av små hemliga klubbar eller hemmafester men för tillfället sitter jag hemma fredagar för det händer inte så mycket i min vänkrets. Vill så hemskt gärna flytta till London efter gymnasiet men jag vill inte studera där så andra alternativet skulle vara att skaffa ett jobb och en lägenhet där men jag vet liksom inte vad jag vill exakt. Just nu är jag bara så trött på skolan och det att inget händer (eller så händer det men jag inte blir bjuden). Mitt gymnasium organiserar fester ibland och det brukar vara roligt där men det känns som att jag inte riktigt kan släppa låss och närma mig pojkar eftersom jag känner mig klumpig och jag är rädd för att skämma ut mig och att det blir pinsamt i skolan om jag skulle göra något dumt när jag är full. Saken blir inte bättre av att jag har en bror i samma årskurs som hör till de ”coola” eleverna och blir bjuden på fester och ”har ett liv”. Jag skulle inte ens vilja vara med hans vänner etc.men det känns ändå trist att vara den ända som sitter hemma på fredagskvällarna.
  Jag vet egentligen inte vad som var poängen med denna kommentar. Jag behövde väl bara öppna mig för jag har inga vänner som jag skulle prata så öppet med. Frågan är hur ska jag göra för att komma bort och hitta nya vänner och helt förnya ungefär allt i mitt liv just nu? Måste jag lida av längtan och ångest i 3 år tills jag kan flytta bort från den här jävla skitstaden och uppleva livet?
  PS. det var inte meningen att det skulle bli så långt och det är knappast någon som ens läser dethär

  anonym 2012-09-10 21:12:09
  Svara
 • Hur skall man bli av med skrivkramen och prestationsångesten?

  Emelie 2012-09-10 20:55:59
  Svara
 • Brukar du jämföra dig själv med andra tjejer och känna dig sämre än dem på något sätt?

  Om inte: Hur gör man för att låta bli?

  Hur hanterar du svartsjuka? T.ex. nu när L har en annan…

  Hur gör du för att göra din röst hörd i sammanhang där ingen tycks vilja lyssna?

  Om en kille inte vet om han är kär i en och man själv är väldigt kär i honom, ska man stanna för att han ändå behandlar en bra?

  Hur får man någon att lita på en igen när man svikit den på något sätt?

  Vad är din erfarenhet av hormonella preventivmedel?

  Hur gör man för att älska sig själv?

  Hur helar man sina inre sår som andra skapat utan ånger?

  Kände du Ludvigs nya?

  Favoritsexställning? (Blondinbella och Tyra svarade på den antingen i sin show eller på radio!)

  Pruttar du inför dina killar?

  Hur snabbt kan man känna sig kär?

  Efter hur lång tid är det ok att säga ‘jag älskar dig’?

  Efter hur lång tid bestämmer man att man är ‘ihop’ eller inte?

  Kan du tänka dig ett öppet förhållande?

  Hur många gånger ligga om dagen är optimalt?

  Vad fan ska man göra med sitt liv?

  😀 😀

  Melanie 2012-09-10 20:51:07
  Svara
 • Hei Sandra!

  1. Hvordan sorterer du bildene dine?
  2. Hva syns du er den største forskjellen i musikken fra 40, 50, 60 og 70 tallet? Hører du forskjell på de ulike ti-årene? Hva tenker du om 80s og 90s?
  3. Hva er din drømmejobb?

  Klem!

  Hely 2012-09-10 20:50:35
  Svara
 • Om du fick välja mellan alla de olika representerade gudarna/gudinnorna i världen, vem skulle du vilja vara helst?

  Lina 2012-09-10 20:49:12
  Svara
 • Är alla dina vänner från övre medelklass?

  Har du varit i Thailand?

  Vad gillar du för underkläder?

  Är det inte kallt med magtröja?

  Har du lätt/svårt för att gå upp i vikt?

  Hur lång tid tar det att besvara alla frågor du får här?

  Ida 2012-09-10 20:48:53
  Svara
 • Hur har flytten till New York förändrat dig? Har du blivit Amerikaniserad på något vis?

  Tack för bästa bloggen, du är min idol.

  Emma 2012-09-10 20:44:37
  Svara
 • How do you make acquaintance people turn into friends? How do your make your friendship in Sweden last? It seems to me that I’m always losing contact with those who were great friends to me before.
  If I ever go to NYC, can we meet??
  How do you heal your hangover?
  Where else in the world would u like to live?
  What’s you last thought before going to bed?
  Fave parfum?

  Susanna 2012-09-10 20:19:40
  Svara
 • Ditt absolut bästa hångel? När var och varför?
  Du är absolut bäst, tack för att det alltid går att klicka in här
  och plötsligt må lite bättre. Puss

  lisa 2012-09-10 20:05:40
  Svara
 • hej fina du! jag undrar vad du gjorde efter gymnasiet? om du är nöjd med det du gjorde eller rekomenderar något annat i ställlet? jag gå på ett mediagymnasium och tänkte åka med EF eller någon ny organisation nästa år och plugga i london, engelska. eller ska jag jobba i stället?

  hannah. 2012-09-10 20:04:15
  Svara
 • which birthday do you consider as your favourite one?
  type three the tastiest dishes.

  m. 2012-09-10 20:02:11
  Svara
 • jag är en sådan tjej som har gått igenom något jobbigt och som nu är ute på andra sidan alldeles lycklig och nöjd. fint va? men jag är rädd för att det snart ska bli kaosigt igen för jag försöker hela tiden vara en positiv tjej som sällan gnäller, klagar och är negativ. jag tänker att det nämligen för fint för både andra och mig. och nu undrar jag något så enkelt som – vad tror du? kommer jag brista utav någon form av prestationsångest eller är det ett bra tänk? puss sandra. du är verkligen fabulös.

  ellen 2012-09-10 20:00:57
  Svara
 • 1. what kind of cigarettes do you smoke?
  2. what countries do you want to visit?
  3. do you want to have children? if yes, how many?
  4. what is your natural hair color?
  5. where would you like to be now?

  m. 2012-09-10 19:57:35
  Svara
 • Har undrat sen jag såg när du var med i P3, finns ju det klippet på deras hemsida. Vad gjorde du med pennan där när du kollade ner hela tiden? Kram

  Hanna 2012-09-10 19:46:07
  Svara
 • Hej! Jag har alldeles nyss flyttat till London.
  Vad är dina bästa tips för att få ett nytt liv i en ny stad?

  Nellie 2012-09-10 19:45:16 http://www.kissmestupid.se
  Svara
 • När blir en tjej ”slampig”?

  Vad tycker du om KK relationer?

  julia 2012-09-10 19:36:38 http://lillkram.tumblr.com
  Svara
 • Åker till NY den 26e för en vecka med tjejkompisarna(PEPP!) och jag undrar om du vet något extraordinärt eller bara sådär lite lagom speciellt som händer då? Än så länge är dagarna fyllda med diverse turistiga saker(då ingen varit där förut) och självfallet shopping, drinkar och dans. Tänkte nu hålla tummarna för att du har några riktiga gobitar att dela med dig av!

  PS. Och ja, jag har redan antecknat hela din NY guide 😉

  Tack för en superbra och inspirerande blogg!

  Michaela 2012-09-10 19:23:37
  Svara
 • Vilka är dina 5 favoritbloggar?

  Emma 2012-09-10 19:09:25
  Svara
 • Var i NY hänger du? Det är ju så stort. Visa gärna på en karta!

  Hur många nära nära vänner har du i NY? Sånna som vet allt och man kan ringa när som helst och gör allt för en.

  Vad tjänar du på bloggen, är det som en heltidsinkomst?

  Emma 2012-09-10 19:07:39
  Svara
 • Vad är dina 3 bästa karaokelåtar?

  Cilla 2012-09-10 18:55:30
  Svara
 • är det inte dags att färga håret blont igen?

  Emilie 2012-09-10 18:48:32
  Svara
 • får du mycket reaktioner på att du inte tycker om choklad? haha. det är ju lite ovanligt 😉

  . 2012-09-10 18:28:23
  Svara
 • Hej söt film.

  Fråga1. Hur får man en pojkvän? & då menar jag bara för en sekund eller vad som helst.

  Fråga2. Hur flirtar man?

  Fråga3. Hur får man bra självförtroende?

  Fråga4. Hur ser man bra ut?

  Otroligt tacksam för svar.
  Du är grym.

  H 2012-09-10 18:27:41
  Svara
 • åh, jag har massor!!
  Just för att du alltid har så bra svar, då vill man ju ställa fler frågor!
  Jag kör på, och hoppas att du väljer ut någon fråga att svara på.

  1. vad tycker du mest att skriva om på bloggen?
  2. Var ser du dig själv om 3 år?
  3. Kan du tänka dig att flytta tillbaka till stockholm?
  4. vad är det sorgligaste som finns?
  5. hur mycket shoppar du för i månaden , ungefär?
  6. Vad har du för hyra?
  7. Är det dyrt att leva i NY?
  8. Vad är dåligt med NY?
  9. Varför ska man INTE flytta till NY?
  10. Varför ska man INTE flytta från sverige?
  11. Ska man tacka ja till en fastanställning som lärare när man är 23 eller ska man ut och möta världen utan att riktigt veta hur det går (och vad händer om allt går åt skogen?)?
  12. Var brukar du stå när du går på konsert (längst fram, vid sidan , baren?)
  13. Hur många par skor har du? Vilket par tycket du mest om?
  14. Vad skulle din första bok kunna handla om?
  15. Vilket är det konstigaste stället som du sovit på?
  16. Vad tänker du kring adoption? Vore det något för dig?
  17. Vad gör du på flygplanet till/från Sverige?
  18. Hur ser din vinterjacka ut? / hur vill du att den ska se ut?
  19. Vilka bloggar läser du?
  20. Vad tycker du om folk som tar dina bilder utan att länka?

  Vill se din lägenhet!

  Puss och kram

  ina 2012-09-10 18:14:11
  Svara
 • Vad skall man göra om man är 15 år utan mens eller bröst och bara avskyr att att prata om det?
  Om du var en katt, hur skulle du se ut?
  om du var en häst hur skulle du se ut?
  Hur kom det sig att du ville bo i London ett tag?

  Sara 2012-09-10 18:07:53
  Svara
 • Vad hade du för drömjobb när du var liten?

  a 2012-09-10 18:07:17
  Svara
 • Haha, denna fråga är kanske lite privat men… Men hur/när förlorade du oskulden? 🙂 Puss, du är bäst.

  Katching 2012-09-10 17:52:56
  Svara
 • Tack för en din fina blogg. Tror jag läser den mycket för att jag önskar att jag var lika rolig och kreativ som du. Eftersom jag själv är dålig på att hitta på undrar jag en sak. Ska försöka styra upp en rolig övernattning i sommarstugan och funderar på om du har några tips på roliga lekar eller tema?

  Fi 2012-09-10 17:52:07
  Svara
 • Hurdana svar ska man konstruera i tärningsleken? Hur många olika listor med svar ska man ha? Jag fattar inte. 😛

  Maggie - en rå bohem 2012-09-10 17:38:05 http://bohemianmaggie.blogspot.com
  Svara
 • Vad ska man göra när man går andra ring i ett gymnasium som man egentligen inte trivs i (inte så bra klasskamrater, ingen man riktigt ”connectar” med), men som har bästa lärarna och ger en förmodligen den bästa grunden för universitetet och framtiden?

  A 2012-09-10 17:24:03
  Svara
 • Hittar du någon fin kille ute i new york?
  Vill se din lägenhet!

  eLSA 2012-09-10 17:16:08
  Svara
 • Välj en scen ur en Disneyfilm som du skulle vilja vara med i och uppleva. Själv vill jag äta middag i Bli vår gäst-scenen i Skönheten och odjuret.

  Maria 2012-09-10 17:15:11 http://kalendarium.wordpress.com
  Svara
 • jag vill också att du ska göra en video 😉 blir lite extra skoj sådär

  t 2012-09-10 17:06:40
  Svara
 • Hej Sandra!

  Kan du inte visa ngn reklam du gjort nu på senaste i NY. Eller berätta om ngn om det inte går och visa. Hade varit superduper intressant liksom, jag kommer ihåg den där brustabelltsreklamen… Vill se mer =)

  Steph 2012-09-10 16:38:37
  Svara
 • have you ever thought of becoming a vegetarian?

  nike 2012-09-10 16:36:02
  Svara
 • Den här frågan fanns faktiskt inte i jobb/utbildningskategorin 🙂 Men jag undrar om man behövde ha 6 månaders arbetslivserfarenhet innan man sökte inte på Berghs på din tid? Isåfall, vad gjorde du då?

  niki 2012-09-10 16:34:08
  Svara
 • * Om du bara fick äta en rätt i resten av livet, vilken skulle det då bli? (En utan pasta, hihi)
  * 3 röda saker som du tycker om
  * Något du saknar från din tid som tonåring

  Kram, du är bäst!

  Johanna 2012-09-10 16:31:35 http://dreamingjohanna.blogpspot.se
  Svara
 • Vad är det allra bästa bloggen har gett dig?
  Vilka serier taggar du i höst?
  Vad tycker du om Dunhams Girls?
  Har du tittat på fantastiska six feet under? Åsikt isåfall?
  Viktigaste egenskaperna i en vän?
  Tips på några bra pinterestare?
  Kan inte du göra ett inlägg med lite bra internetbutiker? Spelar ingen roll om det är dyrt eller billigt, fint att titta mest ju.
  Någonstans du aldrig varit men skulle vilja resa?
  När du var riktigt liten, typ under åtta, vad hade du för ambitioner?
  Slår det dig ibland att det finns flickor på andra sidan jorden som följt din blogg i över fem år och kan allt om ditt liv? Typ vad du tittar på för serie just nu, vad du har haft för dig alla helger, vilka dina vänner och familj är och hur du lagar mat. *Klyshig Gunde Svan fråga:* Hur känns det?

  . 2012-09-10 16:27:45
  Svara
 • Vad hände med Nathalie? Du, Jonna och hon var det roligaste och tajtaste tjejgäng jag sett!

  Isabelle 2012-09-10 16:25:12
  Svara
 • Hej!
  Vad är din inställning till Otrohet?

  Petra 2012-09-10 16:19:43
  Svara
 • tror du man kan ha sex med sitt ex UTAN att det tillslut slutar med att någon blir sårad?

  Anna 2012-09-10 16:11:37
  Svara
 • Nät-dejting. Vad tycker du?

  Linnéa 2012-09-10 16:07:34
  Svara
 • Hej.

  Hur ska man egentligen veta vad man ska göra när man blir stor? Är nu 26 och funderar på om jag ska börja utbilda mig igen. Är inne på grafisk designer/art director, journalist, något annat som har med skrivande (har inte råd med Berghs och copywriter och det verkar vara den enda utbildningen som finns i sverige). Hur hittar man rätt? Är jag för gammal? Känner du någon som velat mycket men tillslut hittat rätt?

  I 2012-09-10 16:03:43
  Svara
 • Jag är ju bara dum i huvudet och galet feg att jag snart skiter på mig självrsvar.

  Cleas 2012-09-10 16:02:56
  Svara
 • Jag undrar om 1) dina fotoböcker du brukar göra och 2) hur du sminkar dig!

  tack och bock

  MJ 2012-09-10 15:50:32
  Svara
 • Juste, glömde ju typ viktigaste frågan. Tittar du fortfarande på Gossip Girl? Vilka är dina andra allra bästa Tv-serier?

  Lisa 2012-09-10 15:41:07
  Svara
 • Vill först börja med att skriva att jag tycker att du är så himla bra på att skriva! Jag läser i princip varje inlägg med andakt och liksom smakar på dina ord och formuleringar så tack för en finfin blogg!

  Jag undrar lite över hur du tänker kring politik. Du kommer ju från, vad jag förstår, en ytterst privilegierad familj och väldigt många av dina vänner verkar också komma från någon form av överklass. Hur ser du på dagens klassamhälle? Vilka är dom viktigaste politiska frågorna enligt dig (utöver feminismen)?

  Lisa 2012-09-10 15:37:06
  Svara
 • Vågar man flytta till London själv?

  Vad fan gör man i USA över jul och nyår osv om man bara är 19? Finns det liksom INGET ställe där man kan…..förtära alkohol fastän man är under 21. Känner ingen i New York eller Florida och där är var jag ska vara då. Men tycker det känns så astrist att fira en oparty nyårsafton till exempel. Vet att man kan ha kul utan, men du fattar, det är som ändå inte samma sak. Knäppaste regeln ändå, 21årsgräns.

  Du ägerägeräger förresten

  linnea johagen 2012-09-10 15:21:33 http://livelearnlove.devote.se
  Svara
 • SVARA I EN VIDEO!! 😀
  hade varit grymt kul! puss!

  maja 2012-09-10 15:03:56
  Svara
 • Hur vet man att man gör rätt val angående kärlek? Att göra slut. Välja bort. Fast man fortfarande älskar

  Sandra 2012-09-10 14:58:10
  Svara
 • Short timer reader, first time comment..er? ator?

  1. Sjukt bra blogg!
  2. Mkt teen angst ovan detta inlägg
  3. älskar frågan om favoritost
  4. Är inte listor fantastiska?

  Claes 2012-09-10 14:54:32
  Svara
 • Hej Sandra.

  Jag är nybliven singel efter ett 4 år långt förhållande fast jag bara är 20 år. Och jag vet inte riktigt hur man gör, jag är så ensam och jag dricker alldeles för mycket vin. Hela livet har blivit ett panikfestande och jag vet inte vart jag ska ta vägen mitt i all ångest. Och även fast det inte är meningen att det ska va han och jag så gör det ändå så jävla ont i hela kroppen. Det finns ingen vardag längre, det är antingen vinrus eller panikångest. Jag kan knappt jobba längre och till och med fredagarna har blivit grå för det är ingen skillnad. Jag är bara så himla ledsen och förvirrad. Det känns som jag har gått sönder på insidan.

  Du verkar ha gått igenom något liknande, kommer det någonsin bli bra igen?

  sanna 2012-09-10 14:54:22
  Svara
 • vilka hemliga koder ska jag uppfatta innan jag får läsa dina dikter och noveller? eller kan du tänka dig att publicera dikter och dyl. här på niotillfem? du har ett alldeles eget språk. puss

  linnéa 2012-09-10 14:47:07
  Svara
 • Du kommmer ju från en mycket välbärgad och priviligerad uppväxt på Östermalm, liksom Ludvig, Joakim och många av dina vänner. Det gäller ju både ekonomiska möjligheter och kontakter.Din mamma äger ett tvproduktionsbolag, du hade varit mycket i NYC innan du flyttade dit, din ex-partner NIna Åkestams pappa är en mycket känd reklamare osv. Skulle du säga att du har haft fördelar av det i din etablering i NY?

  mimmi 2012-09-10 14:45:29
  Svara
 • Berätta om London. Som jag förstod bodde du där under dina gymnasieår, eller har jag fel? Vilken linje isåfall? Rekommenderar du att flytta utomlands? Skulle gärna vilja flytta till London när jag blir lite äldre.

  Clara 2012-09-10 14:30:07
  Svara
 • Juste en till fråga som jag funderat på!
  Om du var ett eget land vilka skulle dina:

  1. Signaturdoft vara, alltså vad skulle landet dofta?
  2. Nationalrätt/er?
  3. Hur skulle landskapet i ditt land se ut? Typ ”Mörka berg och vilda skogar” eller ”ett litet land fullt av färgglada hus vid havet”?

  :):) kram!

  Nathalie 2012-09-10 14:14:13 http://ginepro.tumblr.com
  Svara
 • Varför skriver du?
  Hur får du inspiration?
  Vad är dina drömmar och visioner för ditt skrivande (t.ex. skriva en fantasybok på engelska?)

  Matilda 2012-09-10 13:46:57
  Svara
 • hey awesome you, do you know any great rock’n’roll/garage/indie clubs (which don’t constantly play franz ferndinand, bloc party and stuff like this) in new york?

  also, what are your favorite 2nd hand shops and your favorite places (besides restaurants and shops, like places in and around the city) in new york?

  xxx

  lala 2012-09-10 13:40:12
  Svara
 • Hej!
  Först vill jag bara tacka för att du inspirerar en liten, vilsen 19-årig tjej med större drömmar och förhoppningar om livet än den småstads-/landsbygdstristess som jag lever i just nu. Jag undrar bara om du kan ge din tre bästa resemål (och om man får sätta lite krav så vore det kul om dessa passade just en drömmande och inte alltför rik 19-åring). Tack än en gång för den bästa bloggen jag vet.

  Rebecka 2012-09-10 13:33:10
  Svara
 • Hej.
  Jag undrar vad du skulle ta med dig till en öde ö, 5 saker, max.
  Kram

  Alise 2012-09-10 13:31:53 http://sjuk.tumblr.com
  Svara
 • Kan man känna han är en sån kille jag vill gifta mig med o dela livet med tills jag dör utan att man hunnit bli ihop? Det gör nog 🙂

  M 2012-09-10 13:11:13
  Svara
 • Har haft så himla många frågor jag vill fråga och nu kommer jag knappt på någon, så himla typiskt!
  Men; När får man se skymten av Joakim igen? Himla fin vän verkar det som!
  Vart har du varit som längst norrut i Sverige?
  Har inte du och Ludde många gemensamma vänner och hänger i typ samma gäng? Hur går det?
  Har du några långsiktiga planer? Alltså har du tänkt om något du vill göra om ett tag? (typ om något år eller så) Ex. fortsätta bo i N.Y, skaffa hund, flytta hem/annan stad, åka jorden runt etc.
  PS. Sandra din blogg är så sjukt bra, du skriver så fint och verkar ha så himla roligt i stora stan!

  O 2012-09-10 13:03:35 http://likeanairplane.tumblr.com
  Svara
 • hej sandra,

  hur lär man sig att våga prata inför en grupp människor? hur lär man sig att vara bekväm och avslappnad i ett situation där man bara känner sig fel och klumpig och korkad?

  lina 2012-09-10 12:57:58
  Svara
 • hur äter du dina bullar? och svara inte att du bara äter kärnan för då är du en fruktansvärd människa. då får du lov att ljuga.

  prinsen 2012-09-10 12:55:38 http://prinsmos.se
  Svara
 • Hej Sandra! Jag är en okysst femtonåring! Jag festar inte som många av mina kompisar gör, jag dricker inte, jag försöker inte verka tuff eller cool, jag har inte the worlds biggest kompiskrets. Jag har liksom aldrig varit påG med någon, och har jättesvårt att prata med ”coola” killar (är väldigt feminist, så har svårt för det där tjejiga och att låtsas vara någon jag inte är), det enda jag gör är att vara mig själv. Jag vill liksom ha mera att göra på helgerna, träffa nya människor och ha kul men inte tappa mig själv. Hur tycker du att jag ska göra? Och, har du några tips på hur man kan närma sig en kille man tycker om?

  Sofia 2012-09-10 12:54:03
  Svara
 • Hej Sandra! Vart brukar du köpa dina strumpbyxor?

  Frida 2012-09-10 12:49:36
  Svara
 • Kan du inte visa något reklamjobb du gjort, alltså det färdiga resultatet? Vore så himla kul!

  Paula 2012-09-10 12:39:02
  Svara
 • jag är 28 år och känner att jag gjort helt fel yrkesval. Jag älskar att skriva och har på senare år börjat dröma allt starkare om att bli copywriter. Är det försent att skola om sig till det i min ålder? Har fått intrycket av att reklambranschen är en ung bransch och det är lite därför jag frågar.

  Katrin 2012-09-10 12:35:34
  Svara
 • Jag skulle jättegärna vilja se hur det ser ut i din lägenhet! Och så undrar jag hur du tänker när du inreder ditt hem? Det man ser i bakgrunden från outfitbilder och liknande är så himlarns fint!

  Nina 2012-09-10 12:32:58
  Svara
 • Och vilket är det bästa språket?

  Elin 2012-09-10 12:31:00 http://annaelsie.blogspot.se
  Svara
 • Hur klarar man av att vara i ett förhållande? Jag är så himla himla kär men kan inte uppskatta att jag är tillsammans med världens bästa kille eftersom att jag livrädd över att han någon gång ska försvinna och inte längre vara min. Det är som att jag måste sörja det innan det har hänt för att det inte ska bli allt för jobbigt om det nu händer. Vad är det för fel på mig?

  N 2012-09-10 12:27:50
  Svara
 • Hej hej fina Sandra. Jag har en liten fråga om brustna hjärtan. Jag har läst någonstans att det tar ett år och sex dagar för att komma över en person helt och hållet. Det är för länge tycker jag, men samtidigt är det nog sant. Min fråga då. Hur känns det nu med Ludvig? Tror du att du inte tänker på honom när det har gått ett år och sex dagar?

  Elin 2012-09-10 12:26:14 http://annaelsie.blogspot.se
  Svara
 • Vad saknar du mest med Stockholm?
  Tar du/har du använt någon drog?

  Mia 2012-09-10 12:25:11
  Svara
 • What is your favourite breakfast ever?

  What is on your Christmas wishlist? Adn what is on your chrismas wishlist every year, but you have not got it yet?

  Do you own any items from the Oh My Love pink collection, except for your Supersandra top? ( I remember you posting about it)

  Fave nail polish color?

  Do you own the AA tennis skirt?

  Else 2012-09-10 12:19:25
  Svara
 • Tycker du har så grym filmsmak så måste fråga vilka som är dina topp-10-bästa-filmer-någonsin? (måste också säga att din blogg är min absoluta favoritblogg, du är så himla bra sandra, puss)

  Sara 2012-09-10 12:13:02
  Svara
 • har haft en affär med en kille, som jag har känt i två års tid nu. han har en flickvän som han har varit tillsammans med i tre år nu, och han har då som sagt varit otrogen mot henne många gånger! han är dock ännu ihop med henne fortfarande, fast han säger att han egentligen inte vill etc. många tror att detta förhållande kommer aldrig ta slut förrän hon gör det, det är hon som har piskan.
  hur som helst, denna tjej började jobba för ett år sen på mitt jobb över sommaren och hatade mig över allt annat (för att jag kände hennes kille och smsade hela tiden med honom). detta var under vår affär då (som varade i ett år). nu har jag fått reda på en massa rykten som hon har spridit och skitsnack om mig som hon har sagt, att jag har psykiska problem osv osv.

  vad skulle du göra? skulle du berätta sanningen? jag vet varken ut eller in!!

  Milly 2012-09-10 11:50:18
  Svara
 • Hur vet man att man är i rätt förhållande? Ibland känns det helt jävla fantastiskt och ibland vill jag veta hur det skulle vara att bara vara min egen igen. Hur ofta var det bra/dåligt i ditt förhållande? (jag är i ett distansförhållande o du vet ju hur det kan vara)

  elsa 2012-09-10 11:47:07
  Svara
 • det charmigaste som finns?

  hej 2012-09-10 11:42:31
  Svara
 • Hej Sandra!
  Jag vet inte hur det är i USA, men i Sverige pratas det i alla fall mycket om polyamori just nu, alltså att man är tillsammans med flera personer samtidigt. Vad tycker/tänker du om det här? Kram!

  gea 2012-09-10 11:38:35
  Svara
 • Hej Sandra!
  Jag och min vän ska åka igenom USA i bil i oktober. Vi ska bara vara i New York i två nätter så säg ditt BÄSTA tips! Det vi måstemåstemåste göra. Vi ska bo i Brooklyn.

  Elsa 2012-09-10 11:36:43
  Svara
 • 🙂 Hvorfor har du ikke lange negler?

  Lene 2012-09-10 11:27:21 http://artemisa.blogg.no
  Svara
 • Jag förstår det som att en copy har språket som verktyg i sitt arbete. Hur går det när engelska inte är ditt modersmål? Har för mig att du har sagt att du inte känner dig så bra på engelska också.

  Hur mycket tjänar du på att blogga?

  Emma 2012-09-10 10:44:11
  Svara
 • hi sandra!

  i’ve been thinking about joining a gym. i’m already quite thin, but my legs are a bit on the chubby side. being a fan of tiny shorts and 60’s mini skirts, it’s a bit of an inconvenience. i was wondering if you could give me any gym/exercise tips to get super nice, slim legs like your own?

  <3

  jessica 2012-09-10 10:35:30 http://allthatisfine.blogspot.com
  Svara
 • Hej Sandra. Din blogg är typ bäst.
  Jag undrar följande: har du någonsin haft något intresse för Nordamerikas, och speciellt USA:s ursprungsbefolkningar- indianer, och nu när du bor i USA har du något intresse av att till exempel besöka ett indianreservat? Menar verkligen inte att det är något du borde intressera dig för utan jag är bara allmänt nyfiken (då jag själv har stort intresse).
  Kram
  Nathalie

  Nathalie 2012-09-10 10:05:43 http://ginepro.tumblr.com
  Svara
 • Om du bara skulle bära kläder i en enda färg resten av ditt liv (och du får inte välja svart eller blå), vilken färg skulle du välja?

  Amelie 2012-09-10 09:56:49
  Svara
 • Är det som i film –
  Går amerikanare med skorna på inomhus också, är det inte jobbigt att städa så mycket isåfall?

  Angelique 2012-09-10 09:41:27
  Svara
 • Hej sandra! Min frågor är hur mycket man betalar i hyra per år eller månad för en lägenhet i NY, om man t ex vill bo i en 2a alt. 3a i brooklyn? Vilket område i NY är billigast/dyrast att bo i? Sen undrar jag lite om det är dyrt i allmänhet att bo i NY, dvs om man bortser från nöjesaktiviteter(så som resturang-besök osv.)
  Kan du snälla göra ett inlägg snart om din lägenhet?
  Din blogg är superbra! Har läst den sen jag gick i 9an och nu är jag snart 21år, du har i princip varit en del av mitt tonårsliv, haha, lite skumt men bra ändå! Kram!!

  V 2012-09-10 09:38:35
  Svara
 • Hej bästa Sandra! Jag lyssnade på Hallå P3 när du var med och slogs av hur kloka saker du sa, så tänkte att jag skulle fråga dig en sak som jag gått runt och haft ångest över i flera månader; hur säger man upp kontakten med en vän som inte är bra för en och bara får en att må dåligt? Vi har känt varandra i evigheters evigheter, umgås i samma kretsar och har många gemensamma bekanta, så det känns rätt så hopplöst om jag ska vara ärlig. Men tänkte att du kanske har någon egen erfarenhet av en liknande situation eller bara har något råd att ge. Kram

  Linn 2012-09-10 09:28:01
  Svara
 • det finns en fin pojke som bor i en annan stad, vi gillar varndra. men nu är det så arr vi har gemensamma vänner som berättar för oss när någon annan har flirtat med den andre. hur gör man för att fokuset inte ska vara på det utan oss?? vi är båda lite svartsjuka fast vi inte är ihop….

  m 2012-09-10 09:16:29
  Svara
 • HUR bra att få fråga dig vad man vill?!

  -något du önskar att du vetat när du just tagit studenten?
  -hur länge tror du att du vill stanna i USA? alltså, skulle du t.ex vilja skaffa barn där?
  -bästa vegetariska rätt? (japp, okej att säga pasta!)
  -vad hade du velat jobba med om du inte vore i reklam – branschen?
  -topp tre bra saker att göra för att pigga upp dig själv?

  …och till sist: kände du dig också förvirrad när du just tagit studenten, jobbade och hade ingen aning om vad du ville plugga för att alla utbildningar verkade lagom kul men
  ingen verkade jätteintressant?

  tilds 2012-09-10 08:50:58
  Svara
 • jag tänkte att det vore intressant att höra dina politiska åsikter, jag vet att du är feminist, men vad har du annars för hjärtefrågor?

  anne 2012-09-10 08:42:47
  Svara
 • hej. vad tycker du om grrrl riot-konceptet? dels politiskt och sen med musiken – gillar du bikini kill/le tigre/bratmobil och så vidare?

  och sen! har du någon gång haft något form av intim aktivitet med en person av samma kön som du? allts sexuellt så att säga? någonsin övervägt om du var lesbisk?

  och sen, hur dyrt är det att bo i den sunkigaste, äckligaste, minstaste ettan i hela new york? billigaste/sämst ansedda stadsdelen men ändå tunnelbana så att säga. rinkeby och tensta i new york så att säga.

  desperat undulat 2012-09-10 08:23:41
  Svara
 • dear sandra! I’v been a reader since the beginning…still love your blog. Maybe they are many other questions, but I’m wondering if it was ever ”hard/a competition” that you and your ex were in the same industry? Did you ever regreted that you shown him bergs (I remember he studied something else before and you were almost ready when he entered…so always looked like he was inspired by you) and your industry? what do you think on ”don’t fuck the company”?

  lari 2012-09-10 08:23:10
  Svara
 • Hej bästa sandra. Jag behöver din fantasi! Ska på maskerad imorgon med tema ”youtube”, vad ska jag klä ut mig till? hjälp!

  My 2012-09-10 08:17:31
  Svara
 • berätta om Joakim! hur kommer det sig att ni började hänga igen? er vänskap verkar vara den finaste.

  E 2012-09-10 08:13:47
  Svara
 • Hur gör man när man precis ska ta examen efter fyra långa och tunga år av något man egentligen inte alls är intresserad av men har kämpat sig igenom ändå, och man borde vara stolt och pepp etc etc men det enda man tänker är att det är nu det händer, det som du har varit rädd för varenda eviga dag de senaste åren – att alla till slut kommer inse vilken stor fet enorm bluff du är och att du faktiskt inte kan någonting alls, och man spenderar halva nätterna på wikipedia i ett desperat ångestjävlaförsök att lära sig allt det som man redan förväntas kunna?

  E 2012-09-10 07:44:21
  Svara
 • Hur är du så modig? Jag försöker, men jag tycker det är så väldigt svårt ibland.

  Lise 2012-09-10 07:40:57
  Svara
 • Hej!

  Jag är en tjej som vill uppleva någonting mer i livet än Sverige och bryta mig loss från hamsterhjulet. Vågar man som ensam tjej flytta utomlands till t.ex Madrid?

  MVH

  http://knullkontaktnu.com 2012-09-10 07:29:49 http://www.knullkontaktnu.com
  Svara
 • whenever i go through a breakup, i feel like waking up/the morning is always the worst part of my day. i can’t quite understand. have you ever felt this way before?

  i. 2012-09-10 07:12:04
  Svara
 • Om du skulle skriva en bok vad skulle den handla om då? Och vad skulle den heta då? Jag skulle vilja skriva en bok om vänskap och kärlek som typ skulle heta ”mycket mer än så”, för det är fint!

  F 2012-09-10 07:05:03
  Svara
 • Vad gör man när någon som ska vara ens bästa vän hela tiden säger att -du fattar väl att dom bara vill ligga. -han vill bara ligga. -dra hem honom om du vill men du får du ligga med honom.
  Klart dom vill ligga! Men någon jävla gång måste det ju komma någon som kanske börjar intressera sig för än även om dom egentligen bara går hem med en för att ligga. Och hur fan gör man om man inte drar hem dom liksom. Då finns det ju inte ens en möjlighet att man kan visa upp att någonstans bakom huden är man faktiskt en ganska rolig och bra person.

  Blir så himla ledsen på henne, min kompis. För man känner sig som världens dåligaste.

  Amanda 2012-09-10 06:53:40
  Svara
 • Bonjour! (i will write in french so you can translate it if you don’t understand 🙂
  Je me demandais depuis quand que tu as une envie de faire un blog? Et est-ce que ça fait longtemps que tu sais que la photo, écriture, etc c’est ta passion?

  Tu es vraiment une personne inspirante, quoique je ne te connais pas, mais je trouve que ton blog est fabuleux. C’est un très beau passe-temps et c’est une belle passion. Et ça apporte de la couleur dans ma vie lorsque je vais jeter un coup d’oeil sur ton blog 🙂

  Bonne journée! emilie

  Emilie 2012-09-10 04:05:29 http://clicmotif.blogspot.ca
  Svara
 • Du verkar bara vara för skön och ha koll på varje krok o hörn i N.Y, kan du inte lotta ut att spendera en dag med dig i äpplet och dina favoriter (för dem som oxå bor här;) …kul tips eller hur:) annars…grymt inspirerande blogg tackar!

  anna karin 2012-09-10 03:28:33
  Svara
 • Hej Sandra!
  Jag jobbar som Aupair utanför New York, och tror du att det skulle vara möjligt att träffa dig någon gång kanske? Förstår om du är väldigt upptagen, men om d får lite tid över någon gång, så kanske du kan visa ditt New York lixom =)

  Erika 2012-09-10 03:25:22 http://erikasteen.devote.se
  Svara
 • Vad är det svåraste du gjort? Alltså, det absolut svåraste någonsin, alla kategorier?

  Emilie 2012-09-10 02:49:10 http://nadazipp.tumblr.com
  Svara
 • Jag har varit involverad i ett trassligt förhållande jättelänge, av och på och aldrig på riktigt du vet. Det har kommit till den punkten att jag inte längre vet om jag är kär i honom eller bara i fina minnen av honom. Han knarkar och planerar inte något och allt är justnu och aldrig allvarligt.
  Vi hörs sällan för att sedan träffas intensivt och sen hörs vi sällan igen och sen intensivt.
  Nu har jag träffat en ny pojke. Precis nu nästan. Och jag tänker på honom hela tiden.

  Men hur ska jag göra? Jag vill inte rusa på, det krävs liksom mycket för att jag ska öppna armarna. Hur ska jag förklara det för den nya pojken? Så att han inte tror att jag dissar, jag vill bara ta det varligt.
  Och borde jag göra slut med trasselpojken, även om vi aldrig uttalat att vi är tillsammans? Det var tre veckor sen jag såg honom.
  Jag känner mig så fruktansvärt lycklig och ledsen på samma gång.

  G 2012-09-10 02:22:03
  Svara
 • Hur vet man att man fortfarande är kär 5 år senare? Det är ju inte den sprudlande känslan men han är ju fortfarande världens gulligaste och sötaste. Den fina tryggheten gör det hela lite tråkigare dessvärre.. Du och Ludde hade ju distansförhållande vilket gjorde att ni längtade efter varandra vilket såklart spicar upp. Men vad tror du att man ska känna efter för att veta att man är på rätt spår efter lång tid i ett förhållande, när de nykära känslorna lagt sig lite?

  Selma 2012-09-10 02:10:48
  Svara
 • Do you want to have kids?

  Lully 2012-09-10 01:52:35
  Svara
 • http://www.youtube.com/user/wendymccolm här är en youtube-kanal jag tror att du skulle gilla! ville bara säga det.

  Lisa 2012-09-10 01:48:45 http://lisaborjegren.blo.gg
  Svara
 • Jag har två frågor:

  1. Vad är den bästa maträtten du kan göra? Alltså som du är superduktig på att laga, som uppskattas av alla och som du själv tycker jättemycket om?

  2. Vilken ålder är du mest rädd för? Typ som vissa är rädda för att fylla 50 för det låter så mycket äldre än 49 till exempel.

  Felicia 2012-09-10 01:47:54
  Svara
 • Hej Sandra! Har du något bra tips på hur man träffar och lär känna nya vänner? Hur skapar man nära relationer till andra människor? Och tror du att det är möjligt att vara vän med en kille som man tycker är fruktansvärt fin, kunna kyssas med honom ibland, men fortfarande bara ha en vänskapsrelation?

  Sophie 2012-09-10 01:08:38
  Svara
 • What are your top 3 cities and top 3 countries that you want to visit one day?

  Ula 2012-09-10 00:54:52 http://adamantwanderer.blogspot.com/
  Svara
 • Alltså, den sociala ångesten som kommer och går. Vad gör man? Jag vill ju egentligen bara vara sådär bekväm och modig hela tiden, mot alla, alltid.

  Malin 2012-09-10 00:42:46
  Svara
 • vad gör du när du har superdupermegamycket hemlängtan? Jag är nitton år och har precis flyttat till en annan kontinent, är ledsen mest hela tiden för jag kan inte förstå att jag inte får krama min mamma/syster/kompisar/hunden på nästan ett år.

  J 2012-09-10 00:25:38
  Svara
 • hey! I’m working as a copywriter as well. Which is generally great, but sometimes I get these days, where I am like, ”Ok, that’s it. From now on I won’t come up with anything remotely fun or original ever again”. Do you have these moments of anxiety as well? And if so: how do you get out of them? How do you find new inspiration/ motivation?

  Julia 2012-09-10 00:21:18
  Svara
 • Josse, kommentar 11:
  Gör slut med både pojkvännen och ”kompisen”. Fy satan vilka svin.
  VEM har fått dig att tro att du inte förtjänar bättre än så?!
  Låt dom bo tillsammans, strunta i dom, byt stad, ligg med annat folk.
  Helvete vad arg jag blir när jag läser sånt där.
  Lycka till, puss <3

  Sabina 2012-09-10 00:20:21 http://dontcrashhere.tumblr.com
  Svara
 • Jag vill veta mer om alla killar du träffat/träffar!
  Brukar vi få se bilder på unga män som du kanske sovit med, utan att du berättar något?!
  Vill ha fler exempel än Tobias, Ludvig och Ryan Gosling, och verkligen få veta vad som är din favorit-typ av kille!!!
  PUSS

  Sabina 2012-09-10 00:16:03 http://dontcrashhere.tumblr.com
  Svara
 • tänker på dig och joakim. vet du hur man får en ny nära killkompis? jag försöker och försöker men varje gång de förstått att jag inte tänker pussas har de sprungit. som om inte vänner är nog. (kom ni nånsin överrens om att ”vi är bara vänner” eller var det bara så?) kram!!!

  mimmi 2012-09-10 00:13:34
  Svara
 • vad tror du att du kommer att rösta på i nästa val?

  nora 2012-09-10 00:05:17
  Svara
 • du är så söt!
  Okej, jag har någon fråga eller två..
  Vad skulle dina barn heta? Om du får några liksom. Har du några namn på lager? (jag är en sån som har en lista med namn på mobilen. Inte för att jag längtar särskilt mycket efter barn, men det är kul)

  amanda r 2012-09-10 00:02:16 http://rydstern.webs.com
  Svara
 • Till Amanda: Jag är i din ålder, har en superfin pojkvän, men känner mig ändå ensam på ett sätt.. Har inte direkt några tjejkompisar som jag räknar som nära vänner. Jag vet inte vad jag vill säga, att det finns fler som känner likadant kanske.. 🙂 Skriv gärna din mail om du vill prata mera. Kram! / akin (at) live.se

  Jag har väl för övrigt 100 saker jag vill fråga Sandra, men just nu står det still 🙂

  maria 2012-09-10 00:02:01
  Svara
 • Kan du inte förklara hur man slutar vara så himla stel och konstig runt killar? Jag är femton och så gott som okysst och jag är inte direkt ful men nåt fel måste jag väll göra? Snälla Sandra!

  Hjerta 2012-09-09 23:59:20
  Svara
 • 1. Har för mig att du läste genusvetenskap? Vad tyckte du om det?
  2. Vad är det bästa med sex?
  3. Hur mycket pengar lägger du på kläder varje månad?
  Du är bäst, fina Sandra! Har följt din blogg i säkert fem år och tröttnar aldrig! Tack för att du skriver!

  Julia 2012-09-09 23:52:59
  Svara
 • När du ska göra en reklamkampanj för tex: cyklar med eldflammor på, utgår du då utifrån dina feministiska åsikter eller jobbar du mer på det viset ”det som bäst säljer” ?

  Hedvig 2012-09-09 23:51:03
  Svara
 • Vet du om han läser din blogg?

  Johanna 2012-09-09 23:47:00
  Svara
 • Hej fina!

  Hur gör man om man är intresserad av nån som egentligen är för snygg för en?
  Tacksam för svar! Puss!

  sofi 2012-09-09 23:46:20
  Svara
 • Har du haft en beundrare som stalkat dig någon gång?

  Lisa 2012-09-09 23:46:03
  Svara
 • have you been watching the american election campaigns? what do you make of it?

  mag 2012-09-09 23:45:08
  Svara
 • 1. Vad stör du dig på?
  2. Om jag älskar tv-serien Girls, vilken serie kan du rekommendera då?
  3. Du verkar vara väldigt självständig samtidigt som du verkar hänga med folk nästan jämt, vad är dina bästa tips på att inte känna sig ensam bland människor?
  4. Vill du skriva ”frukost, lunch, mellanmål, middag”-inlägg från en vanlig dag?

  miss K 2012-09-09 23:44:25
  Svara
 • tror du (helt ärligt) att alla människor är menade att leva här, vara lyckliga, uppleva allt som alla andra får uppleva?
  jag menar, enligt darwinismen är det ju bara de starkaste som överlever, det är liksom meningen att de svaga ska dö och inte fortplanta sig.
  och nu menar jag såklart inte att man är svag för att man är lite deppig eller befinner sig i en svacka, men det finns ju människor som aldrig går hemifrån, inte vill skaffa volvo/villa/vovve, aldrig träffar andra människor, inte kan fungera ”normalt” och är så inihelvetes jävla deprimerade att ingenting kan rädda dem. jag förstår bara inte hur livet kan vara så orättvist och vad meningen är.

  mb 2012-09-09 23:29:21
  Svara
 • * varför är det så roligt att arbeta med reklam? om du inte hade arbetat med det, vad tror du att du hade gjort då?

  tack för den finaste bloggen på hela internet <3

  sara 2012-09-09 23:27:01
  Svara
 • Är Ludvig tillsammans med Fiona Fitzpatrick?

  Lina 2012-09-09 23:22:35
  Svara
 • Greetings from México *;)

  Citlalli 2012-09-09 23:22:00
  Svara
 • Hej Sandra! Minns att du en gång skrev att du slutade skriva dagbok när du blev tillsammans med Ludde, har du tagit upp eller tänkt ta upp dagboksskrivandet igen nu när en ny period i livet har börjat? Kram!

  Frida 2012-09-09 23:19:27
  Svara
 • Hey dear Sandy!.. You have always say that when you were young was very shy, My question is: How did you get so awesomely extroverted?
  Thanks. Have a nice day *;)

  Citlalli 2012-09-09 23:19:24
  Svara
 • Min fråga rör som så många andras hur man hanterar sin ibland alldeles för planerande eftertänksamhet när det gäller att prova nya saker/göra saker man är rädd för/gå fram till någon man gillar o.s.v? Jag har oerhört långt mellan tanke och handling och ibland hindrar mina tankar mig från att agera, och när jag väl agerar är det ibland försent. känns som att hela livet trillar ifrån mig bara för att jag är så eftertänksam på att bara göra/köra. gäller framförallt framtidsgrejer, satsa på utbildningar, jobb och så vidare. jag vill inte göra något i onödan är min tanke, men om jag inte provar kan jag ju aldrig veta om det är något för mig. samma sak med relationer, jag dömer ut dem innan de ens har hunnit börja. hur kommer jag ur detta beteendemönster och bara GÖR!

  Yohson 2012-09-09 23:18:53
  Svara
 • usch: http://www.azlyrics.com/lyrics/aliciakeys/youdontknowmyname.html

  Ganska sött, (nu är inte poängen vem som sjunger låten utan texten 🙂

  m 2012-09-09 23:18:36
  Svara
 • Hej!
  När svackorna kommer och man inte kan hålla tillbaka längre – det känns som att ens inre ska spricka om man inte får prata med honom, bara växla några ord – vad gör du då? Känner du någonsin så? För man kan ju gå så länge och känna att livet är för himla fint på egenhand men så kommer panikångesten och man förstår inte hur man ska kunna se honom igen utan att bli helt handlingsförlamad med pulsen i 140. Hur löser man den tillfälliga paniken och de spontana infallen?

  Emilia 2012-09-09 23:17:17
  Svara
 • Okej så jag är okysst, oskuld och arton år. Det är pinsamt. Har även social fobi, hur kommer man ur allting? Lever isolerad förutom skoldagarna.
  Svår fråga för dig men ändå.

  Sanna 2012-09-09 23:15:46
  Svara
 • Josse (kommentar 11): Det är sjukt svårt. Förut var jag inte alls den svartsjuka typen, men sen fick jag reda på att min kille en längre tid hade chattfflörtat och haft prat om att återuppta relationen med en som han tidigare har varit tillsammans med. De gjorde aldrig något, men jag har verkligen inte ens i närheten av samma förtroende för honom längre. Jag tänkte lämna honom, men han sa att han verkligen ville vara med mig och på ett sätt tror jag honom verkligen, men om han kommer hem sent någon gång ligger jag där och gråter och tänker att ”nu ligger han nog med henne”. Jag vet, rent logiskt att han inte gör det – jag har många gånger sagt åt honom att ”vill du vara med henne då lägger vi ner det här bara, det är okej” (fast det inte alls skulle kännas okej, men bättre än att vara den enda som är kär i en relation), men det är så svårt att få in sånt i skallen. Inget hände, men det emotionella sveket har verkligen lämnat ett sår, som än idag, flera månader senare inte är helt läkt. Jag älskar honom verkligen, men det tar nog ett tag ännu innan jag kan lita på honom helt igen. Ofta tänker jag ”är det verkligen vettigt och hälsosamt att jag stannar med den här människan när han kan göra mig så ledsen?”, men sen inser jag att det nog inte finns någon som kan göra mig så glad heller.

  På grund av mina erfarenheter är mitt råd till dig; stanna om han är hela världen för dig, om han verkligen ber om det, om du tror att du kan förlåta honom någon gång och om du tror att du utan att bli helt sjuk i huvudet kan leva med att han bor med någon som han har varit otrogen med. Jag skulle inte ha klarat av den situationen, men det är upp till dig.

  F 2012-09-09 23:15:12
  Svara
 • Har du sett klädstilen (sweet/classic/gothic) lolita? Vad tycker du om den?

  Violet 2012-09-09 23:15:10
  Svara
 • Om du var tvungen att leva resten av ditt liv utan antingen män eller musik, vad väljer du då?

  Astrid 2012-09-09 23:14:48
  Svara
 • Hej! Så trevligt med en frågestund igen!

  Saknar du ditt vita hår?
  Har du tips på hur man kontrollerar ångesten man ständigt känner i bröstet när man är stressad och konstant har för lite tid?
  Hur kan man i vanliga livet försöka motverka patriarkatet?
  Och jag vet att det är typ omöjligt att skriva ett bra svar på, men hur kommer man över dessa dumma komplex över sin mage när den är svälld?

  Kram till dig, du är så bra!

  Lisa 2012-09-09 23:14:43
  Svara
 • Hur mår du nu förtiden? Du är så himlans smal. Hur mycket väger du?

  Emma 2012-09-09 23:14:11
  Svara
 • Hur vågar man göra saker man är rädd för?

  matilda 2012-09-09 23:09:30
  Svara
 • Vad tycker du är de ocharmigaste/charmigaste personlighetsdragen hos människor?

  ida 2012-09-09 22:57:35
  Svara
 • Om man är nyutbildad, rätt förvirrad och 25 och har blivit erbjuden ett jobb i en vanlig stad bör man då ta jobbet och riskera massa månader i ensamhet och tårar eller stanna i den vanliga hemstaden med flera fina vänner, familj och släkt men med en helt oviss framtid?

  Anna 2012-09-09 22:49:54
  Svara
 • hvis du skal tenke på å slå deg til ro med mann og barn i framtiden, ser du for deg et liv i new york eller stockholm? eller noen andre steder i verden?

  hva er den beste boka du har lest i år?

  hva er ditt beste interiørtips?

  bare karina 2012-09-09 22:47:55 http://barekarina.blogspot.com
  Svara
 • hej sandra! vad är dina bästa tips för att få en riktigt lyckad fest? och vad ska man ge till sin allra bästa kompis i 18årspresent? puss!

  frida 2012-09-09 22:44:46
  Svara
 • what were you inspired by apart from the spice girls?

  mag 2012-09-09 22:44:42
  Svara
 • why did you sell that amazing sailor dress? do you rememebr how much for?

  i read once that you loved birthdays? i dont like them because i worry about getting older. how do you celebrate and not get sad about getting older

  obviously you worked hard to get where you are. how do you stay motivated to work hard?

  i really love the way your style has evolved since moving to new york, especially over the last few months…….. what were you inspired by? and how did you gradually change yr style?

  mag 2012-09-09 22:42:15
  Svara
 • hur överlever man vardagen om allt man gör är att längta efter ett annat årtionde fast man bara är sjutton år? längtar så mycket att hjärtat värker och ingenting känns bra utom david bowies musik. hur bär man sig åt för att kunna acceptera att man lever nu och inte för fyrtio år sedan när man egentligen inte vill släppa utsvängda jeans och mjuka ted gärdestadlåtar?
  p.s. du är så himla himla bra.

  caspian 2012-09-09 22:38:22
  Svara
 • Vad är du minst nöjd över på din kropp?

  Lisa 2012-09-09 22:34:34
  Svara
 • Vart hittar jag de finaste vinterkapporna för under 2000 kronor och vart hittar man fina, billiga vinterskor?

  Magdalena 2012-09-09 22:34:04
  Svara
 • Hej Sandra! Här kommer några frågor som inte tror har varit med förut på bloggen:

  Om du fick rösta i det amerikanska valet, vem skulle då få din röst?

  Du har tidigare skrivit att du är med i Miljöpartiet. Vilken politisk fråga tycker du är viktigast? Försöker du förbättre miljön på något sätt? I så fall hur?

  Upplever du att USA är mer segregerat än Sverige vad gäller etnicitet och klass?

  Vilken tv-serie som utspelar sig i New York tycker du bäst stämmer in på ditt liv (Friends, Sex and the City och Girls eller någon annan)?

  Har du tips på någon sida på Internet om biografer och filmer i New York (motsvarande sf.se)?

  Kram från Josefin

  Josefin 2012-09-09 22:33:01 http://elgofino.wordpress.com/
  Svara
 • har du någon gång känt dig ensam i ett rum fullt med människor du tycker om? och hur hittar man de där vännerna som ibland nästan känner mig bättre än jag känner mig själv?

  anonym 2012-09-09 22:32:03
  Svara
 • 1) Går det någonsin en vecka eller mer utan att du hittar på något socialt, som middag, fest eller liknande? Om inte, varför?
  2) Hur orkar du så mycket hela tiden? Hitta på saker och hänga med överallt? Har du väldigt mycket energi, är du väldigt pigg? Och isånnafall, hur orkar man och hur blir man så pigg?
  3) Känner du dig någonsin ensam? Vad gör du då?
  4) Vad tycker du är det bästa med Stockholm? Tycker inte du att folk överlag är ganska ”posiga” och avvaktande? Eller?
  Kram!

  Iiiiiiiii 2012-09-09 22:31:32
  Svara
 • har väl ungefär samma problem som josse här ovan förutom att min pojk inte bor tillsammans med min vän. vi försöker lösa det. men jag har ej träffat denna ”vän” sen hela grejen hände. alltså ca 4 månader sen. hur löser man sånt här? kan man egentligen förlåta något sånt här? och var går gränsen för otrohet egentligen? sånt är ju rätt individuellt kan jag tänka mig. jag & min pojkvän har varit ’tillsammans’ i sju år nu & mestadels har vi bott isär. det var tänkt att vi skulle flyttat ihop i juni. men så blev det inte. åh.

  sen undrar jag. hur går man tillväga för att finna sin bästa vän? jag trodde ju att min pojkvän var min bästa vän. men det kanske inte går att ha både en pojkvän & bästa vän på samma gång. tack för finaste bloggen, bästa sandra.

  (ps. såg dig på wow. blev så himla glad men hann inte riktigt greppa det & vi var påväg åt olika håll. hade annars bara velat ge dig världens största kram. tack! <3)

  lisa 2012-09-09 22:28:55
  Svara
 • umgås du fortfarande med supersöta filip? fattar ju liksom att ni inte umgås eftersom du bor i new york men har ni någon kontakt idag?

  julia 2012-09-09 22:25:35
  Svara
 • När får man börja hångla igen, efter att man blir dumpad? Och när får man viljan tillbaka att faktiskt hångla (med någon annan än honom)?

  Tallans 2012-09-09 22:21:19 http://tallans.devote.se
  Svara
 • Hej!

  Jag är så svag för bruna labradorer och som jag ibland ser i dina inlägg så har din familj Vera som är just en brun labrador om jag har förstått saken rätt. Kan du inte berätta om henne, eller allra helst ha ett eget inlägg om henne med en massa bilder för hon ser så himla fin ut.

  Ha det gott!

  Anna J 2012-09-09 22:20:42
  Svara
 • har du något tips på vad man kan göra om man vill flytta till new york, men inte har green card och inte vill jobba som au pair?

  johanna 2012-09-09 22:20:41
  Svara
 • Var hittar man fina löskragar? Du hade en såå fin på ett bloginlägg från typ cos tror jag? Men var kan man hitta! VILL HA!

  anna 2012-09-09 22:16:59
  Svara
 • Hur gör man om man inte kan bestämma sig för om man ska följa sin dröm, o flytta utomlands till en viss plats för att jobba/studera, eller om man ska vara hemma för att man i Sverige har världens bästa pojkvän?

  anna 2012-09-09 22:15:40
  Svara
 • Hej, jag har varit ihop med min pojke i 1år nu. Vi har det bra men det är ändå som att man har kommit in i bestämda mönster och det finns inget som känns nytt… Du verkar ha haft dröm förhållandena, har du några tips för att få det att kännas ”spännande” igen? Tack för en underbar blogg!

  Ella 2012-09-09 22:11:45
  Svara
 • Det här är väl mer en önskan än en fråga i sig men kan du inte berätta lite mer om dig och Joakim? Tror du kanske gjort det men det känns som att jag saknar delar i historien. Förstår ju att du inte vill berätta ALLT i ditt liv men han verkar vara en fin person som betytt mycket för dig alltid och som du nu hittat tillbaka till. Försvann han när Ludde kom in i bilden och så är han tillbaka nu när han är borta? Kanske superdum tanke, ville bara fråga.

  emma 2012-09-09 21:59:14
  Svara
 • Jag har ett par.
  1. Jag undrar hur gör ni egentligen när ni ska betala när typ 15 stycken på en restaurang? Betalar en eller blir det ett väldans spring till kassan?

  2. Hur stor är lägenheten din?

  Och en tredje. Bästa låten alla kategorier?

  Linnéa 2012-09-09 21:56:39
  Svara
 • Du har ju alltid så fina kjolar på dig. Var hittar du dom?! Har varit på desperat kjoljakt ett tag nu men hittar inga någonstans. Help!!

  Frida 2012-09-09 21:55:39
  Svara
 • Hur i hela världen gör man om man impulsflyttar till en ny stad där man känner prick noll personer? Om man vill hångla och ha kul och skaffa jobb och leva livet men istället bara hamnar framför tusen tv-serier och inte vågar söka jobben man vill ha för att de säkert inte behöver en till anställd ändå och inte bara kan gå fram till folk som ser snälla ut för de behöver inte en töntig kompis som jag?

  M 2012-09-09 21:54:56
  Svara
 • berätta om new york! känslan i staden, pulsen. hur är det att ha sin vardag i new york?

  anonym 2012-09-09 21:39:14
  Svara
 • Gud vad passande med en frågestund just idag, just nu, för jag gick in och tänkte leta upp ett inlägg du skrivit om fotoböcker du brukar beställa.. Så nu tänkte jag göra det enkelt för mig och bara fråga istället: Var beställer du dina fotoböcker?

  Vill bara säga också att din blogg är den bästa. Punkt.

  Kram!

  Ellinor 2012-09-09 21:36:44 http://comeintomyworld-ellinor.blogspot.com
  Svara
 • Jag undrar hur det kom sig att du började med magtröjor? Varifrån kom inspirationen?

  Simone 2012-09-09 21:36:11
  Svara
 • Är det (eller tror du att det någonsin kommer kunna bli) något romantiskt mellan dig och Joakim?

  Lovisa 2012-09-09 21:33:00
  Svara
 • sandra, hur gör man för att inte bli ledsen av att hångla med en massa pojkar man inte känner? det går ju bra för stunden men sen när man måste somna själv varenda jävla tisdag och onsdag gör det bara ont, och eftersom jag inte är kär i någon känns det inte som att jag har något annat val än att vara med folk jag inte känner.

  jessica 2012-09-09 21:32:51
  Svara
 • Hej finaste Sandra.

  Du skriver typ finast i hela världen, så då undrar jag – hur gör du när du inte vet vad du ska skriva om? När du känner dig oinspirerad? Jag älskar att skriva så himla himla mycket men har inte gjort det på ett tag för jag har liksom inget att skriva om.

  Emma 2012-09-09 21:26:02
  Svara
 • vem är ludde ihop med nu? vad tycker du om henne?
  kram

  esmeralda 2012-09-09 21:24:15
  Svara
 • • kände du dig också ganska-ensammast-i-världen-och-utan-nån-att-prata-med när du var 13/14?? Jag orkar inte vara ensam om min version av världen.
  • huuur vågar man prata med pojken i parallellklassen som är uberjättesnygg, utan att få spagettiben och låta tillgjord på rösten?
  •var det kul att konfirmera dig?
  •vad vill du göra när du är sådär 45+ ?
  • vilken gymnasilinje gick du på?

  a 2012-09-09 21:24:05
  Svara
 • om du bara fick göra en ända resa till, vart skulle du åka, och vem skulle du ta med dig?

  Lina 2012-09-09 21:22:45
  Svara
 • tänkte att det är en jäkla massa fokus på förhållandedetaljer som gör ont att svara på. Vill hellre att du svarar på:
  1. topp tre favoritdjur
  2. favorit disneyfilm?
  3. knep för att våga och orka när man är bekväm och trött?
  4. bästa spelningen på wow?
  5. har du bra minne? kommer du ihåg mycket detaljer och så?
  6. favoritlakan?
  7. Favorittavla?
  8. vad är den bästa presenten du någonsin fått?
  9. vad är den bästa presenten du någonsin gett?
  10. favorit tårta?

  tack för mig.
  p.s vill bara säga att (okej nu kom jag också inte på förhållande, men man vill gärna öppna sig för dig så som du vågar införa andra) jag kom precis ut ur ett förhållande sedan 4 år, har alltid bott tillsammans (i hans lägenhet), var inte heller det minsta förberedd på det (det tog honom en månad att göra slut och inte ens då vågade han göra det själv). Och första månaden tänkte jag bara på dina ord om att ”första månaden är värst” och när jag hade överlevt en månad så tänkte jag så igen. och igen. och nu står jag här. och mår bra. jag önskar och hoppas och håller tummarna för att även om det svider i själen och gör ont så får du också känna att fan, jag är helt fantastisk och mitt liv är ett äventyr utan ände! puss

  sarah 2012-09-09 21:18:08
  Svara
 • kanske lite personlig fråga men följer du valet? och blir du inte hemskt rädd av alla dumma saker som vuxna män säger och har en chans att vinna?

  helena 2012-09-09 21:15:14
  Svara
 • Hej Sandra. Vad gör man om man träffar pojkar som verkligen är riktigt fina, men man inte riktigt känner något? När man såklart vet att man inte ska vara förälskad direkt första gången, men ändå känner att något saknas. Och sen tänker att man kanske missar någon man skulle bli så jäkla kär i eftersom han ju ändå höll om en och hade söta små egenheter som man upptäckte första gången man sågs. Så att man känner lite hjärtsvid över vad som kanske kunnat vara men ändå vet att man ju inte riktigt kände något. Jag vet inte om jag kan förklara ordentligt, jag hoppas du förstår.
  Sen undrar jag vad man gör om man blir kär samtidigt som man inte känner att man flirtat/hånglat/legat klart?
  Kram, hoppas allt är så fint som det kan vara.

  Jag 2012-09-09 21:14:10
  Svara
 • Vad ska man göra om man känner starkt för någon som är 10år äldre än mig och av samma kön?

  linda 2012-09-09 21:12:59
  Svara
 • har du någonsin varit rädd för kärleken? för att jag är livrädd men samtidigt kan jag ibland, bara ibland, önska pyttelite att jag hade någon nära mig. men jag också om jag skulle hitta nån igen så skulle jag bara leka sönder, knuffa bort och vara hemskt livrädd hela tiden. hur gör man för att våga släppa in någon, lite grann i alla fall?

  lara 2012-09-09 21:12:40
  Svara
 • Hej söta Sandra!!! Min fråga handlar om Stockholm vs New York:
  Du verkar ofta längta till Stockholm, men när du kom tillbaka till NY nyligen skrev du att det kändes så bra, men nu verkar du vilja tillbaka igen. Önskar du att du hellre bodde i stockholm eller handlar det mer om saknaden av vänner samt familj? Trivs du inte i NY? well well tack för en bra blogg!

  lisa 2012-09-09 21:12:21
  Svara
 • vilken är din favorit abba-låt?

  tin 2012-09-09 21:09:54 http://marblebixous.blogspot.se/
  Svara
 • Har du något som du alltid ogillat med dig själv utseendemässigt? Har du något som du ogillade tidigare men nu tycker är helt okej och hur blev det så?

  R - Svartvit poesi, teckenspråk, norrland och humor! 2012-09-09 21:08:16 http://ovitaskor.blogg.se
  Svara
 • Hur hittar du all din musik???? Den är så himla bra!

  moa 2012-09-09 21:06:41 http://500waysofmoi.blogspot.se
  Svara
 • Om man är 20 år och enbart har en gymnasial utbildning (sam-sam) och ingen imponerande arbetserfarenhet, hur bosätter man sig då utomlands (helst USA, California eller New York) och får en praktikplats/jobb på ett trevligt ställe? Vet att man egentligen behöver vara duktig inom ett specifikt område, men kan man verkligen inte bara maila runt till olika ställen och kanske ha tur? Tack för en megafin blogg!

  Olivia 2012-09-09 21:06:29
  Svara
 • vad gör man när man drömmer om att gå på lägenhetsfester där man inte känner någon, dricker vin ur plastmuggar, hånglar med okända pojkar, och är en sextonårig flicka som inte känner någon med sådana fester?

  Amanda 2012-09-09 21:05:58
  Svara
 • Hej fina Sandra, jag har följt din blogg i kanske 4 år snart och jag undrar lite hur du ställer dig till långdistansförhållanden nu efter att allt gick som det gick. Tror du fortfarande sådant kan fungera?

  CrookedCat 2012-09-09 21:04:53
  Svara
 • Hej Sandra!

  Vad är ditt bästa råd till en halvt ensam flicka som precis börjat på gymnasiet och som vill utvidga sin vänskapskrets? Jag har vänner, men jag vet inte hur jag ska göra för att knyta fina kontakter med mina nya klasskamrater.

  Och sen det här med killar. Hela jag är dålig på killar och jag har ingen aning hur jag ska dra mig till dem. Det här med gymnasiet är ju superbra, för där finns det flesta, men det finns även så ofantligt många vackra tjejer och jag har ingen aning hur jag ska kunna stå ut i folkmängden. Jag är ingen som tar för mig, och jag är ofta ganska osäker när det kommer till första kontakten. Speciellt när det kommer till fina killar i flanellisar och brunt hår.

  Kram!

  Maja 2012-09-09 21:04:25
  Svara
 • hur överlever man hösten i stockholm när man bara vill härifrån men inte kan sticka på grund av skola?

  h 2012-09-09 20:56:12
  Svara
 • Hej söta dam! Eller jag tycker nog mer snygga/ läckra dam, nu när du återigen börjat röka på bilderna och skriver mer om öl än vippiga kjolar. Gött tycker jag.
  Min fråga är; hur ska man hantera alla festivaler, män, kvinnor, platser och tillfällen som man inte är med om?
  Puss

  Agnes 2012-09-09 20:52:25
  Svara
 • Hej fina du!
  Två frågor:
  1. Vet att man generellt har mindre semester i USA och du har sagt att du inte har så mycket semester, men hur mycket har du? Du verkar ju kunna resa en del ändå, och hur ser de på att ta ledigt och så?

  2. Hur vågar man följa sin dröm? När den drömmen är omöjlig, inte ger någon trygghet, alla ens CSN-pengar kommer vara slut när man är klar, när man är rädd för att den kommer slita på ens förhållande, när man redan har en snart färdig utbildning och alla förväntar sig (jag själv också) att man ska klippa sig och skaffa sig ett jobb, när man dessutom inte tror att man är bra nog, konkurrensen är stenhård och man bara jämför sig med alla andra ( jag vill bli musikalartist) och börjar känna sig bitter ( och för gammal. Jag är 24) över livet och bara är så jäkla missnöjd med hur livet ser ut och det inte känns som att man kommer få en endaste liten dröm man drömmer om… Där är jag nu och jag blir galen. Hur fan gör jag?Vad gör jag? Stor kram

  Lisa 2012-09-09 20:52:25
  Svara
 • hej bästa sandra! för att göra en lång histora kort är jag 16 år, fick min första kyss i somras av världens sötaste pojke som går samhäll kör på gymnasiet och han blev så kär i mig att han höll på att dö (han se det till mig varje dag) men jag kan inte ha något förhållande. det går bara inte. han hade handen mellan mina lår och läpparna på min hals och jag ville bara bort, eller inte bort men jag ville att jag skulle vara kär men jag var ju inte det. nu är han tillbaka i stockholm och jag är tillbaka i mitt göteborg och vi smsar ibland. jag saknar honom så jag går av, eller så saknar jag det han stod för, typ det fina med hångel och så. jag vet inte vad jag ska göra. kan du inte säga något smart så jag mår lite bättre? det är ju bara mitt fel att han inte är min idag, han var så söt och ville bara ligga bredvid mig på natten.

  puss.

  agnes 2012-09-09 20:51:54
  Svara
 • Hej Sandra!

  Jag undrar några saker;

  1. Känner du att du vill hem till sverige/stockholm mer nu när Nina har åkt och du och Ludvig gjort slut så tänker jag kanske att man vill vara nära familj, ens gamla vänner och bästisar då eller känner du att du vill bo kvar i NY?

  2. En sak som jag funderat på, kanske en konstig fråga men jag tänker på sponsring och sånt hur ställer du dig till det? kanske om du får en hem en massa gratis saker och så och får flashiga inbjudningar för du känns som att du ej skriver om dessa saker vilket jag tycker är skönt men du måstesamtidigt få en massa gratis.

  3. jag skulle vilja se en riktigt ordentlig runtvandring i din lägenhet, älskar sånt men fattar ju absolut om man ej vill visa allt då det liksom är ens egna. Kommer det en sådan?

  4. detta kanske är en extremt barnslig fråga men är du inte rädd för att ”missa” en massa saker hemma i sverige? jag tänker om jag är dålig en helg så har jag megaångest att jag ska missa massa saker mina vänner gör, eller om du missar saker som barn som växer upp och gör roliga saker som man missar eller födelsedagsfester som det kommer pratas om i åratal eller resor som planeras utan dig helt enkelt för att du är så långt bort så att du lätt ”glöms bort” när man sitter på debaser på en aw och planerar en resa till paris?

  massa kramar till dig och hoppas att allt kommer gå bra för dig i allt!

  Hanna 2012-09-09 20:51:36
  Svara
 • vill ha en pojkvän, hur gör man?

  moa 2012-09-09 20:50:53
  Svara
 • jag är femton år och okysst. hur gör man för att få hångla? finns aldrig någon som vill hångla med mig på hemmafester och jag vet inte vad jag gör för fel, om jag inte ser bra ut nog eller så. när var första gången du fick hångla och hur hände det?
  tack för allt.

  anne 2012-09-09 20:49:36
  Svara
 • Vilken Wes Anderson film är din favorit, och varför?:)

  April 2012-09-09 20:44:04
  Svara
 • Hur ser din och Joakims relation ut idag?

  Lovisa 2012-09-09 20:43:09
  Svara
 • Kan man vara kompis med sitt ex? Kommer du och Ludvig fortsätta hålla kontakten och ses?

  Mh 2012-09-09 20:41:25
  Svara
 • Hur länge tror du att du kommer bo och jobba i New York? Känner du stor press på att vara skinny bland alla fräscha hipster-svennar där borta?

  Lovisa 2012-09-09 20:40:19
  Svara
 • Varför figurerar aldrig din pappa i bloggen?

  L. 2012-09-09 20:37:39
  Svara
 • Har du några tankar om åldersskillnad? Vad är den största åldersskillnaden som du dejtat/legat med, uppåt och nedåt. Sätter du någon personlig gräns där?

  Johanna 2012-09-09 20:36:31
  Svara
 • Hur många länder har du varit i?
  Vilken är din favoritfärg?
  Kan distansförhållanden fungera?
  Vad ska man göra om man är urfattig och kommunen vägrar betala ut busskort till gymnasieskola även om det bara fattas ett par hundra meter till 6 km?
  Har du varit i Mellanöstern?
  Är du blyg eller social?
  Hur känns det att lämna hela familjen och flytta till ett annat land?
  Har du fått en 30-års kris än?
  Vad är det sämsta med Sverige?
  Vilken är din favoritserie?

  oliveoil 2012-09-09 20:29:47
  Svara
 • Hej!
  Här kommer några frågor:
  1. Såg att du har läst The Perks of Being A Wallflower. Vad tycker du om den?
  2. Har du läst eller sett alla Harry Potter-filmerna? Vad tycker du om dem?
  3. Vilka platser vill du resa till som du aldrig har besökt tidigare?
  Kram!

  Jill 2012-09-09 20:29:37 http://jillberger.com
  Svara
 • Vilket är det konstigaste stället du har haft sex på?

  M 2012-09-09 20:28:45
  Svara
 • 1.Vilken är din absoluta favoritbok?
  2.Någon favorit-krönika?
  3. Vad pluggade du för något?
  4. Hur var du som person när du var 17 år?
  5.Hur var din första vecka som nyinflyttad i New-York?

  A 2012-09-09 20:22:56
  Svara
 • Hur blir man av med avundsjuka? Vill inte vara en bitter flickvän.

  Micha 2012-09-09 20:21:38
  Svara
 • är det verkligenverkligenverkligen omöjligt att bli ihop med sitt ex igen även om båda tycker om varandra fortfarande?

  nelly 2012-09-09 20:19:24
  Svara
 • Det här är ingen fråga, men jag har ett önskemål och att det är att du som både är förebild och feminist ska skriva om feminism ibland 🙂

  Simone 2012-09-09 20:16:12
  Svara
 • Har du någon resa planerad? Eller något drömresemål?

  a 2012-09-09 20:15:39
  Svara
 • fan vilket slöseri med papper.

  timo 2012-09-09 20:15:31
  Svara
 • Nästa vecka åker jag till New York, det ska bli så underbart och bara tanken får mig att bubbla av lycka. Är det någonting/någonstans som du känner att ”detta är ett måste att se/göra” när man är i New York? Jag älskar frukostar och vill så himla gärna äta en riktig amerikansk frukost när jag är där, med waffles och sånt supergott, vet du något bra ställe?
  Puss och kram och massa kärlek

  Lova 2012-09-09 20:14:24
  Svara
 • Jag har tappat hela mig själv, säger och gör fel saker hela tiden för att jag känner mig snurrig i hela huvudet. Jag vet vad jag behöver men har ingen motivation. Hur tar man sig lättast upp ur hålet?

  Micha 2012-09-09 20:13:57
  Svara
 • Förlåt, men jag måste bara fråga…är det något mellan Ludde och Fiona (från Rebecca&Fiona)? Vet att det är många som undrar..

  Karin 2012-09-09 20:12:33
  Svara
 • Hej Sandra! Vad gör man när man har framtidsångest och de ända man vill egentligen är att flytta till USA, men vet inte om man vågar ta steget eller om man har tillräcklig bra engelska för det?

  Karin 2012-09-09 20:12:03
  Svara
 • Får du ofta skuldkänslor? Och hur hanterar du det?

  Hur får man orken och lusten tillbaka, då allt känns mest bara olyckligt?

  Hur gör man en grå dag färgstark?

  Anna 2012-09-09 20:11:44
  Svara
 • Alla människor bär på fördomar! Vilka människor har du fördomar mot?

  Sofia - Londonbloggen 2012-09-09 20:11:36 http://londonsvenskar.com/sofiacapel
  Svara
 • Hej sandra! Kan inte du posta ett inlägg när du pratar engelska? Nyfiken!
  O så lite random;
  Vad gör du en vanlig tråkig grå dag om du inte får gå ut?
  Om du fick vara en person för en dag, vem skulle du vara?
  Hur tror du att man kan vara hundra på vad man känner?
  Puss & kram från stockholm

  R 2012-09-09 20:06:26
  Svara
 • och jag är förresten också 19 år och har aldrig haft ett förhållande

  lisa 2012-09-09 20:05:27
  Svara
 • Tror du att du nånsin kommer flytta tillbaka till Stockholm igen?

  Mh 2012-09-09 20:04:37
  Svara
 • 1. Vad hände egentligen med Nathalie?

  2. Hade du verkligen ingen som helst aning om att Ludvig tänkte dumpa dig? Inga varningssignaler alls?

  3. Vilka är de största fördelarna med att vara singel jämfört med att vara ihop?

  4. Varför trivdes du inte på ditt första jobb i new york?

  5. Får du någonsin dåligt miljösamvete? Du konsumerar ju mycket och flyger mycket hit och dit. Hur tänker du kring det?

  6. Skänker du pengar till någon organisation?

  Hej 2012-09-09 20:04:05
  Svara
 • 1. Kan inte du berätta lite mer om när du bodde i england?
  2. Tycker du om skräckfilmer?
  3. Är du religiös?
  4. Vilken är din favoritost?

  Karin 2012-09-09 20:03:44
  Svara
 • hur vill du leva när du är sisådär fyrtiofem?

  agnes 2012-09-09 20:02:02 http://slutsats.tumblr.com
  Svara
 • vilken är din favoritredigering på instagram?

  lovisa/polichinelle 2012-09-09 20:01:21 http://polichinelle.se
  Svara
 • Jag läste förut att du (också) gråter för allt hela tiden, eller egentligen att du gjorde det förut men nu tränat bort det. HUR GÖR MAN DET?! Jag är inte en ledsen person eller så, men jag har så otroligt svårt för att inte börja gråta för småsaker. Skulle vilja hålla inne på lipandet tills jag åtminstone inte är bland folk längre.

  Frida/Dezdemona 2012-09-09 20:00:38 http://dezdemonas.blogspot.com
  Svara
 • hur gör man, när en pojke som man har känt i flera år, men ändå inte känt, har gått och blivit brutalt snygg, och man vet inte hur man ska göra, eftersom det känns så otänkbart att han skulle bli intresserad?

  lisa 2012-09-09 20:00:29
  Svara
 • Hur ser din lägenhet ut? (Snälla visa bilder 😉 )

  Ia 2012-09-09 19:59:40 http://morningtear.wordpress.com
  Svara
 • 19 och aldrig haft ett förhållande. Vad gör man förutom att ge upp?

  Hanna 2012-09-09 19:57:02
  Svara
 • Har gått och blivit förälskad i killen i kassan på affären. Det började med att det kändes som han tittade väldigt mycket på mig och efter ett tag märkte jag att han var väldigt söt. Det känns som han gjort saker i affären i närheten av mig just för att va i närheten av mig, då har han också tittat. Sist jag gick in log jag jättestort mot mig. Jag bestämde för ca en månad sen att jag skulle säga något annat än hej och tack men det går inte. Har gått och handlat saker jag inte behöver bara för det. Varje gång jag försöker blir det för nervöst och det står alltid folk bakom mig i kassan. Känns skittöntigt att efter att aldrig pratat bara ”men du, här har du min fb/mitt nummer.” Vad göööör jag?? srsly.

  usch 2012-09-09 19:56:06
  Svara
 • hej sandra du är så bra. hur gör man om man gillar någon och tänker på honom hela tiden och vill vara med honom och gosa och ALLT?

  lisa 2012-09-09 19:55:46
  Svara
 • 1. Bästa filmen med Ryan Gosling?
  2. Kan du tipsa om några nya filmer eller TV-serier?

  Rebecca 2012-09-09 19:55:35 http://vilgotsmorsa.blogspot.com
  Svara
 • Hur visste du vad du skulle bli när du blir stor? Jag lider stora kval nu, är sjukt stressad för klockan tickar, två år har gått sen studenten och jag vet fortfarande inte vad jag vill med mitt liv.

  Anna 2012-09-09 19:53:03
  Svara
 • Du har ju gått ner en del i vikt nu, känner du att du trivs bra där och vill stanna på den vikten eller skulle du hellre vara lite större? Tycker du det är finare att vara smal än tjock? Jag är avundsjuk på din kropp. Kram

  N 2012-09-09 19:52:15
  Svara
 • Vem var din förebild när du var 18 år? (du är min och många andras bara så du vet)

  Vad har du på dig om du bara är hemma och myser(alternativt är sjuk) ensam?

  Hur får man ett distansförhållande att funka?

  kram och puss du är bäst<3

  c 2012-09-09 19:47:50
  Svara
 • Hej Sandra!
  Jag undrar om du har något bra träningstips. Är väldigt nöjd över min kropp så jag vill bara få en bra kondition så att jag slipper flåsa när jag går upp för trappor och sådant. Jag går gymnasiet och pendlar varje dag därför är min tid ganska begränsad. Har också i princip aldrig tränat i hela mitt liv och tycker det är så oändligt tråkigt. Hur brukar du träna?

  anja 2012-09-09 19:46:39
  Svara
 • Några bokfrågor. Top tre Astrid Lindgren sagor. Bästa böcker då du var 5/10/15/20 år? Hur mycket böcker läser du nu? Bästa bok som inte handlar om kärlek? Hatgenre?

  Annika 2012-09-09 19:44:49
  Svara
 • Vågar man flytta utomlands ensam?

  Moa 2012-09-09 19:44:09 http://missingunicorns.wordpress.com
  Svara
 • Jag måste bara fråga, har du och Joakim haft sex? Och sen en till sak, vilken är din favorit egenskap hos dig själv, samt vad gillar du mest hos dig fysiskt?

  anonym 2012-09-09 19:43:12
  Svara
 • Do you think you will ever move back to Sweden? Or somewhere else? Or are you a New Yorker for good?!

  Harriet 2012-09-09 19:42:31 http://www.whereisharriet.net
  Svara
 • Jag skulle så himla gärna vilja veta hur jag kan stänga av alla tankar jag har om min före detta pojkvän. Bara jag tänker tanken på att han har en flickvän där uppe i Stockholm gör att det gör så ont i mig inombords och jag vill så så gärna strypa henne. Men det som är så dumt är att det tog slut för sex år sedan men jag grät varenda dag i tre år för allt elakt han gjorde mot mig så han borde vara glömd för längesedan men det går inte riktigt. Jag är tillsammans med världens bästa pojke och det har vi varit i ett och ett halvt år och fyra dagar och jag älskar honom så mycket att jag vill pussa sönder honom.

  Men mina tankar vandrar emellanåt tillbaka till min före detta pojkvän och när de väl har vandrat till mitt huvud så stannar de helst där. Trots att han var så himla elak och att han var otrogen och förstörde den finaste kvällen i mitt liv för mig så tänker jag på hans fantastiskt fina leende och när han vinkade åt mig i korridoren. Han var min allra allra första kärlek och jag trodde att det för alltid skulle vara vi men så blev det bara inte. Kommer jag aldrig någonsin glömma min första pojkvän?

  Lisa M 2012-09-09 19:41:59
  Svara
 • Tjena Sandra!

  Har lite frågor om chefer..

  Chefar amerikaner annorlunda än svenskar? Hur? (generell uppfattning alltså)

  Kan du beskriva en dålig chef som du haft?

  Och du, siktar du på att bli chef framöver? Varför, varför inte?

  kram och ha en bra dag alla!

  Cerr 2012-09-09 19:41:17
  Svara
 • How do you make new friends when you are new in a city and do not know anybody? I moved to the US this year and I have been having trouble making friends. Did you make any new friends in NY? If so, how?

  Lila Lou 2012-09-09 19:39:35
  Svara
 • Vad är det finaste som har hänt dig idag?
  Ditt bästa hångel/din bästa kyss?
  Om man har bestämt sig för att dricka alkohol första gången när man fyller arton, dricka en kväll och sedan vänta tills man fyller tjugoett, vad ska man dricka och var?
  Hur ser din bucket list ut?

  Puss. <3

  Amanda 2012-09-09 19:38:46
  Svara
 • Jag tycker du är en så fin förebild och älskar de du skriver. Vilken är din favorit frukt/ grönsak/ färg och godis? Puss puss du är bäst

  Sanna 2012-09-09 19:37:56
  Svara
 • Hur gör du för att få till din page så himla fint? Jag har samma frisyr som du men håret vill aldrig lägga sig sådär fint som ditt (men jag vet ju inte om du fönar det eller inte)! Har du några tips?

  M 2012-09-09 19:37:43
  Svara
 • En sista fråga: Hur gör man om man verkligen vill vara ihop med någon eller överhuvudtaget med en kille men ogillar one night stands och råkar ofta ut för killar som inte vill ha ett förhållande. Några tips?

  Jenny 2012-09-09 19:36:06
  Svara
 • Är man för gammal för att flytta utomlands, ev. bo med andra, okända människor och ha ett dåligt jobb när man är 30? (Är inte där än men om ett par år. Försöker bara intala mig själv att om jag flyttar om ett par år är jag inte för gammal. Förstår du?)

  Om man älskar någon som man väldigt gärna vill vara med fast samtidigt inte… om det är något som saknas? Vad gör man?

  Och hur gör man i allmänhet när det känns som om något saknas i ens liv men man inte kan komma på vad. När rastlösheten nästan äter upp en. Hur finner man det man söker?

  S 2012-09-09 19:36:03
  Svara
 • Är du och Ludde i samma bekantsskapskrets fortf? Hut löser man sånt, om man inte vill träffa sitt ex men han ingår i det knippet med fantastiska människor som man fortf VILL träffa och inte släppa ifrån sig? Känns som en av de sorgligaste sakerna som händer när man gör slut. Förlåt för jobbig fråga. Och tack för att du är så förbannat bra. <3

  Jessica 2012-09-09 19:35:21
  Svara
 • Hej söta Sandra!

  Du nämnde att du har svårt att gå upp på morgonen, det har jag också, mår alltid himla dåligt när jag ska upp och i rusningstrafiken här i London, blir liksom deppig. Har du något tips om hur man kan göra för att bli mer morgonpigg?

  Sen undrar jag om du kan säga lite om hur du lyckas vara så positiv även i dåliga perioder?

  Puss på dig!

  Jenny 2012-09-09 19:34:26
  Svara
 • Har en liten fundering som dök upp innan idag, kanske redan står någonstans och jag i min förvirring missat det 🙂 Men den Joakim som du skrivit en jättefin text om, är det samma Joakim som var hos dig för några veckor sedan?
  Jag har nämligen hamnat i en ordentlig svacka med min underbara killkompis och finner det tröstande ifall ni hittade tillbaka till varandra!
  Kram!

  Amanda 2012-09-09 19:33:40
  Svara
 • Hur gör man den där fina tomatsoppan med pasta, yoghurt och svamp som du la ut en bild på på instagram?

  Julia 2012-09-09 19:32:58
  Svara
 • Vad tror du på?
  Tror du på Gud?

  lisa 2012-09-09 19:32:34
  Svara
 • Bus eller godis?

  Emma 2012-09-09 17:52:00
  Svara
 • Hur tusan bestämmer man sig för vad man ska göra med sitt liv? Hur vet man att man gör rätt eller fel? Hur ska jag kunna bestämma mig för om jag ska stanna kvar där jag står idag och är nöjd ibland men så jävla trött på allt och alla, allt oftare? Är det dumt att bara lämna och skita i allt och dra härifrån? Vad gör man om man märker att man inte trivs med det heller?!!!

  J 2012-09-09 17:49:09
  Svara
 • Hur länge till vill du bo i New York, finaste Sandra? Kram

  Cornelia 2012-09-09 17:48:48
  Svara
 • Hur länge till vill du bo i New York, finaste Sandra? Kram

  Cornelia 2012-09-09 17:48:43
  Svara
 • Du har skrivit förut att du är feminist (tror jag, minns att jag blev glad iaf). Kan du inte skriva lite om det och hur du tänker och så?

  Sofia 2012-09-09 17:48:32
  Svara
 • Har du någon ”arg” spellista som man kan lyssna på när man nyss blivit dumpad?

  Alexandra 2012-09-09 17:47:39
  Svara
 • Ditt absolut bästa album?

  Stina 2012-09-09 17:47:20
  Svara
 • Hur blev du så intresserad av 40/50/60-tals musik? och vilken är din absoluta favoritartist? 🙂

  malin 2012-09-09 17:47:11 http://finding-nemos.tumblr.com
  Svara
 • Åh ja! Dina bästa böcker när du behöver fly in i en annan värld? Vad gör du när du känner dig liten, ledsen och ynklig? Hur vågar du sånt du egentligen inte vågar? Blev du kvitt mattankarna/smalhetsen i huvudet, om ja: hur, om nej: hur gör du för att leva med det? Och så en kan-du-vara-min-psykolog-fråga: jag är rädd för att gå ut. Har svårt för folksamlingar, dricker inte så mycket, är ganska oerfaren och så och det gör att jag stannar hemma trots att jag egentligen älskar att bara få dansa. Vet du något snällt ställe att gå till i stockholm om man är nybörjare på det här trots att man varit myndig i över ett år eller har du något annat tips?
  Ps. Att läsa din blogg och dina tankar har hjälpt mig upp så många gånger, du är fin. Många kramar.

  lisa 2012-09-09 17:46:41
  Svara
 • Hei søte Sandra! Her kommer noen frågor fra Norge:

  1. Hva er den dårligste (semsta?) (the worst) boken du har lest?

  2. Hvis du kunne vært en karakter fra en bok, hvem ville det vært, og hvorfor?

  3. Ville du hatt et hus som var bygget av bøker eller et hus uten bøker i?

  Stor klem fra Norge (ps. Norway loves you!!)

  Ida 2012-09-09 17:46:30
  Svara
 • finns det någon artist eller något band du absolut inte står ut med? någon komiker du inte klarar av att se/lyssna på utan att vilja kasta något?

  Karin 2012-09-09 17:45:59
  Svara
 • Ångrar du någonting i ditt liv?
  Vad gör man när kreativiteten och inspirationen inte infinner sig?

  melodramatisk. 2012-09-09 17:45:48 http://motsvarigheter.blogspot.se/
  Svara
 • Höll du på med några fritidsaktiviteter när du var yngre, som pianolektioner eller ridning till exempel? Kram

  Ebba 2012-09-09 17:43:02 http://ebbalindberg.wordpress.com
  Svara
 • Så att om ens pojkvän har varit otrogen med en av ens närmsta vänner, som han också råkar bo tillsammans med, och man försöker komma över det och gå vidare med relationen, men mår lite illa varje gång men umgås med dem tillsammans. Hur gör man då?

  Josse 2012-09-09 17:42:53
  Svara
 • på en dårlig dag, hva gjør du eller tenker du for at den skal bli bedre?

  maria 2012-09-09 17:41:56 http://www.diamaria.com
  Svara
 • Hur såg du på livet/framtiden när du tog studenten? Har saker blivit som du trodde?

  Vilken är din favoritstad i världen förutom New York och Stockholm?

  Kött är kött och kött tar tid, vilket är ditt favoritkött?
  🙂

  Matilda 2012-09-09 17:41:43
  Svara
 • Saknar du Stockholm mycket? Trivs du bättre som singel än i ett förhållande? Kram på dig

  Sara 2012-09-09 17:41:39
  Svara
 • Vad anser du vara det bästa sättet att gilla sig själv? Alltså, att verkligen acceptera den man är helt och hållet och inte leta en massa fel hela tiden. Vissa påstår ju att man ska kolla sig själv i spegeln och säga typ ”jag är bra” varje dag, men tror man inte på det så är det ju svårt…

  Sara 2012-09-09 17:41:32 http://www.sarakarinemilia.wordpress.com
  Svara
 • Vem är din arbetspartner nu när Nina har flyttat? För visst jobbar man i team om två?

  Malin 2012-09-09 17:40:38
  Svara
 • I vilken del i Stockholm skulle du bo? Och varför?

  Wilma Circus 2012-09-09 17:39:36 http://wilmacircus.blogspot.com
  Svara
 • Hva synes du om hester?

  Vilja 2012-09-09 17:39:11
  Svara
 • din bästa vän michelle, vad är det bästa med henne? varför funkar just ni så jäklva bra ihop?

  maria 2012-09-09 17:37:54
  Svara
 • Vad ska man göra om man är 25, väldigt ensam och det känns som att alla redan har vänner och ett umgänge?
  Vad gjorde du de stunder när hjärtesorgen kändes så stor att du ville springa upp på ett tak och skrika?
  Om du kunde förändra tre saker i ditt liv, stora eller små, vilka skulle det vara?

  Amanda 2012-09-09 17:36:28
  Svara
 • Dina favoritrestauranter i New York?

  I N G E B O R G 2012-09-09 17:28:16 http://www.blogbyi.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman