Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Q&A. part 2.


Hej. Jag undrar vad du skulle ta med dig till en öde ö, 5 saker, max.
Okej nu ska vi se måste tänka smart här.
1. Kniv, för att skära och döda och öppna saker.
2. Yxa, för att hugga och bygga.
3. Flisa, har man inte det för att tända eld? Jag tar en sån också.
4. Nån slags nödpistol om jag skulle se ett skepp.
5. Någon sjukt händig kompis. Sebastian tror jag skulle vara bra, han är rejäl och kan grejer.

i’ve been thinking about joining a gym. i’m already quite thin, but my legs are a bit on the chubby side. being a fan of tiny shorts and 60′s mini skirts, it’s a bit of an inconvenience. i was wondering if you could give me any gym/exercise tips to get super nice, slim legs like your own?
What, I love curvy legs in short skirts, that’s the best! My skinny legs are genetic, they’ve been this skinny always. If I gain weight I only gain on my top body.

Kan man känna han är en sån kille jag vill gifta mig med o dela livet med tills jag dör utan att man hunnit bli ihop?
Ja, för så känns förälskelse!

hur dyrt är det att bo i den sunkigaste, äckligaste, minstaste ettan i hela new york? billigaste/sämst ansedda stadsdelen men ändå tunnelbana så att säga. rinkeby och tensta i new york så att säga.
Säkert inte så dyrt. Kanske 300 dollar? Fast ingen aning.

dear sandra! I’v been a reader since the beginning…still love your blog. Maybe they are many other questions, but I’m wondering if it was ever “hard/a competition” that you and your ex were in the same industry? Did you ever regreted that you shown him berghs (I remember he studied something else before and you were almost ready when he entered…so always looked like he was inspired by you) and your industry? what do you think on “don’t fuck the company”?
No I never felt it was a competition between us. I helped him and he helped me with work stuff, and we never talked about advertising when we hung out alone together. I was so proud of him and that he did so well in school and afterwards, I always told everyone that.Vad är den bästa maträtten du kan göra? Alltså som du är superduktig på att laga, som uppskattas av alla och som du själv tycker jättemycket om?
Jag är bra på att slänga ihop pastor. Typ fräsa lite grejer i en stekpanna (tomater och spenat och annat jox kanske). Och addera olivolja, och kryddor, och ost och hälla på och röra runt. Folk brukar gilla kombinationerna! Annars är jag bra soppor också. Samma sak här, bara slänga i och fräsa och koka och mixa. Kolla min matkategori för recept!

Vilken ålder är du mest rädd för? Typ som vissa är rädda för att fylla 50 för det låter så mycket äldre än 49 till exempel.
Gammelåldern, typ 70 och uppåt. När man inser att man inte kan springa så snabbt man vill eller hoppa så högt man kan och så. Det verkar sorgligt. Och sen dör man.

Do you want to have kids?
One kid perhaps, if I find the right dad for her/him.


Jag undrar hur det kom sig att du började med magtröjor? Varifrån kom inspirationen?
Fyrtiotalet och femtiotalet och Spice Girls och nittiotalet. Alla bra talen! Sedan är ju faktiskt magtröjor på modet nu, jag är ju inte direkt den enda i stan med dom, så de är ju lätta att inhandla om man skulle vara sugen! : )

Vad gör man när någon som ska vara ens bästa vän hela tiden säger att -du fattar väl att dom bara vill ligga. -han vill bara ligga. -dra hem honom om du vill men du får du ligga med honom.
Klart dom vill ligga! Men någon jävla gång måste det ju komma någon som kanske börjar intressera sig för än även om dom egentligen bara går hem med en för att ligga. Och hur fan gör man om man inte drar hem dom liksom. Då finns det ju inte ens en möjlighet att man kan visa upp att någonstans bakom huden är man faktiskt en ganska rolig och bra person.
Blir så himla ledsen på henne, min kompis. För man känner sig som världens dåligaste.
Men vad är det här för strunt? Killar vill inte alls bara ligga, killar vill hänga lika mycket som tjejer vill hänga. Och tvärtom. Det här med att man ska ”hålla på sig” för att killen ska bli mer intresserad stämmer inte alls tycker jag. Femtiotalsfasoner. Iväg och ligg, passar man ihop och har roliga saker att prata om innan eller efter ligget kan man ju bara fråga om de vill hänga på och äta frukost eller ses på en fika/öl några dagar senare eller så. Och säg till din kompis att du tycker det är jobbigt när hon säger så.

Vad ska man göra om man är 25, väldigt ensam och det känns som att alla redan har vänner och ett umgänge?
Men även om alla ”har ett umgänge” så finns det såklart alltid plats för minst en till i ens liv! Bjud in dig själv till att börja med, så gör jag här. ”Får jag hänga på och äta middag imorrn?” ungefär. Folk tycker inte att man är jobbig. Och sen kanske man kan börja på någon klubb eller så? Bokklubb, syklubb, vad vet jag. Känns som att om man känner sig ensam, så måste man försöka vara lite kreativ för att hitta vänner. Ingen kommer ju tyvärr att ringa på dörren bara sådär : ( Lycka till fino.

Har du någon “arg” spellista som man kan lyssna på när man nyss blivit dumpad?
Ja, jag har en sådan. Jag lovar att dela med mig av den när det arga gått över, tills dess håller jag den för mig själv. Men här är tre bra låttips:
Icona Pop – I love it.
Anlina Devecerski – Ikväll skiter jag i allt.
Maskinen – Krossa alla fönster

Ditt absolut bästa album?
Magnetic Fields 69 Love Songs och Nancy Sinatras och Lee Hazlewoods Nancy&Lee


Om du kunde förändra tre saker i ditt liv, stora eller små, vilka skulle det vara?
Oj. Ingenting vill jag nog ändra just nu. Känns som att jag är mitt i någon slags stor förändring så jag står bara kvar och väntar och ser vad som händer. Vi får se.


Hur såg du på livet/framtiden när du tog studenten? Har saker blivit som du trodde?
Hmm. På ett ungefär har de nog det. Jag drömde inte så stort när jag slutade gymnasiet. Jag önskade mest att någon nån himla gång skulle bli kär i mig som jag var kär i tillbaka, och att jag skulle få jobba med att skriva. Resten spelade inte så stor roll. Och så blev det ju, så det är ju ändå bra.

Vad tycker du är de ocharmigaste/charmigaste personlighetsdragen hos människor?
Charmigaste: Uppmärksam (ser människor, känner av situationer, tyder kroppspråk), snällhet, humor, spontanitet och trygghet.
Ocharmigaste: Snålhet, trångsynhet, fördomsfullhet, idén om att saker ska vara ”på ett särskilt sätt”. Inget behöver va på något sätt.


Hur gör man den där fina tomatsoppan med pasta, yoghurt och svamp som du la ut en bild på på instagram?

Vet inte ens om det är ”ett recept”.. men hur som helst: 1. Köp färdig tomatsoppa. 2. Koka den + koka pasta vid sidan av. 3. Öppna en burk burkchampinjoner och lägg i. 4. Häll upp i en skål, lägg på en klick yoghurt. Lycka till!

Är man för gammal för att flytta utomlands, ev. bo med andra, okända människor och ha ett dåligt jobb när man är 30? (Är inte där än men om ett par år. Försöker bara intala mig själv att om jag flyttar om ett par år är jag inte för gammal. Förstår du?)
Va, vad är det för dum fråga. Sluta genast att tänka så och gör det aldrig någonsin igen. Man är aldrig för gammal för något. Så himla dum inställning till livet att tänka så. Kör bara kör. Lycka till!

Förlåt, men jag måste bara fråga…är det något mellan Ludde och Fiona (från Rebecca&Fiona)? Vet att det är många som undrar..
Jag har fått den här frågan cirka hundratusen gånger. Så här kommer något slags svar en gång för alla:
Ni måste förstå, att jag inte kan skriva om Ludvig och vad han gör, hur han mår och vem han träffar nuförtiden. Jag kan bara skriva om mig själv och hur jag tar mig vidare i det avslutet. Den balansgången har varit väldigt viktig för mig ända sedan vi slutade vara ihop. Det här är min blogg, inte hans, och det känner jag att jag vill respektera. Han måste få leva sitt liv ifred. Men NEJ, det är inte Fiona. Och det spelar ingen roll vem det var, för de är inte längre. Nu vet ni. Nu pratar vi inte mer om det. Fråga vad ni vill om mig och vad jag känner, men vad han gör, vad han har för sig, det vill jag inte skriva om. För hans skull såklart.

Du har tidigare skrivit att du är med i Miljöpartiet. Vilken politisk fråga tycker du är viktigast?
Näpp, är inte med i Miljöpartiet. Det är Nina som är. Följde däremot med henne en gång och stöttade när hon hade sitt första Miljöpartiet New York-möte Jag röstar på Feministiskt Initiativ och det är förstås jämställdhet som är min hjärtefråga.

Kan du inte visa något reklamjobb du gjort, alltså det färdiga resultatet? Vore så himla kul!
Har inte fixat någon egen portfolio sedan jag och Nina slutade jobba ihop, men här är vår gemensamma iaf!


Hej Sandra! Vart brukar du köpa dina strumpbyxor?
Jag köper på H&M och Asos.com. 80 denier och uppåt!

Hvorfor har du ikke lange negler?
Tycker det är otympligt och jobbigt och så biter jag på dom.

Tar du/har du använt någon drog?
Nej knarkar inte, pga tycker att det verkar ej så kul plus är nog lite feg. Rökt på ett par gånger men tycker öl är roligare.

Har du något som du alltid ogillat med dig själv utseendemässigt? Har du något som du ogillade tidigare men nu tycker är helt okej och hur blev det så?
Alltid ogillat min näsa plus helt avsaknad och käkben och kindben och sant. Nu försöker jag tänka bara: jaha, så blev det, strunt samma. Så himla viktigt att försöka fokusera på bra saker än dåliga, annars kan bli helt galen i huvudet och bara se alla de fula sakerna när man tittar sig i spegeln. Jag vet att det är svårt, men man får försöka för sin egen skull.

vilken är din favorit abba-låt?
S.O.S. Den är så himla sorglig.

vilket är det bästa språket?
Ryska och italienska är vackrast tycker jag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
32kommentarer
 • Ann – följ ditt hjärta, det är det enda jag kan råda dig. Du kommer ångra dig annars.

  Emma 2012-09-23 16:25:31
  Svara
 • Hej! Är lite i samma situation som du och behöver därför ett annat brustet hjärtas hjälp och råd.
  Jag och mitt ex gjorde slut för ca 3 veckor sedan, det var hans beslut och allt kom som en chock för mig. Jag har nu fått reda på anledningen vilken var att han trodde han hade känslor för någon annan, han märkte inom en vecka att det var mig han ville leva med och berättade att han vill ha mig tillbaka. Dagen efter att han berättat att han vill ha mig tillbaka skickar han till en gammal flört det aldrig hänt något med men han erkände att om de träffats ute den kvällen skulle han följt med henne hem pga att han ändå trodde det var kört mellan oss. Han ångrar sig någon så oerhört och poängterar att det aldrig har hänt något. Jag tycker så oerhört mycket om honom och vill innerst inne att det ska fungera o vill ta honom tillbaka men hur ska jag kunna lita på honom? Hur skulle du resonera om detta gällde dig? Förstår att det är svårt men vore oerhört tacksam för svar.
  p.s. din blogg har hjälpt mig mycket (:

  Anna 2012-09-20 17:40:10
  Svara
 • Wow!

  Kristina sigunsdotter 2012-09-15 23:01:02
  Svara
 • d’oh, apparently I’m not that good with foreign languages, except English..sorry.

  Gina 2012-09-14 17:48:21 http://imeowlife.blogspot.ro
  Svara

 • sanna – men gud vad himla fint! <3

  Maria – kolla min bokkategori! pusskram

  Mig – oh!

  Karin – bara vinplaner! 🙂

  Emma – jomen det kommer! Det var sa himla fa som svarade bara..

  Lovisa – shazam!

  Louise – man blir foralskad FORST, sen kar!

  M – <3

  sandra 2012-09-14 16:24:24
  Svara
 • Jag vet det här kommer låta klyschigt. Men ibland tänker jag på min mormor som levde under andra världskriget. Flydde, smugglade socker o sålde kämpade för mat när det var matkuponger. Jag vet att man inte kan jämföra problem o ska leva nu men ibland undra jag vad som ska till för att man ska va tacksam för det man har. Vi idag köper kläder, funderar på vilken klubb vi ska gå till, vart vi ska dra till på semester hur vi ska tjäna mer. Bara oss själv i stort sett. Kanske är det så att Sverige haft det så bra, vi har inte haft krig på länge länge. Vilket i och för sig är bra. Men tar så mkt förgivet, som bara det att vi knappt firar vår nationaldag för vi vet knappt varför vi ska fira den….

  M 2012-09-14 03:01:00
  Svara
 • FÖRLÅT OM JAG ÄR SEN MED MIN FRÅGA MEN KOM PÅ DEN ALLDELES ALLDELES NYSS OCH _MÅSTE_ VETA:
  Jag och flera vänner har haft diskussioner om detta och alla jag pratat med tycker jag har fel, men okej; Enligt dig, blir man då först förälskad, sedan kär, eller helt tvärt om? (dvs att man först är kär och sedan förälskad och till sist älskar man denne.)
  För, i mitt huvud låter det så freaking fel att man skulle vara kär innan man blir förälskad.

  Okej slut på frågan tacksam för svar och pusspusspuss på dig finaste sandra!

  louise 2012-09-14 02:10:04
  Svara
 • AKUT-FRÅGA!

  Är helt hundra på att du någon gång nämnde en app som berättar för dig vad låten heter som du hörde på affären/gymmet etc. Man spelar in och den hittar artist och låttitel. Säg att jag inte bara drömde detta!

  Min fråga är förstås vad appen heter,

  Lovisa 2012-09-14 01:46:27
  Svara
 • Hej, undrar bara vad som hände med inlägget om brevväner som hittat varandra?

  Emma 2012-09-14 01:13:11
  Svara
 • MEN GUUUUUUUUD VAD GÖR DU FÖR PLANER MED GALA DARLING!?!?! SERRIIIII LOVE HER AND LOVE UUUUUUUU :):):):):)

  Karin 2012-09-14 00:38:26
  Svara
 • Undrar varför svenskar som har så mkt frihet är så beroende av den, som att vi inte förstår hur bortskämda vi är. Detta här med ”individen” är SÅ viktigt, typiskt oss 80-talister sägs det… jag jag jag, fast jag vet inte tycker de som är äldre än mig nästan är värre i många lägen. Bortskämda svenskar kanske vi är lite ändå… ”rädda” bortskämda svenskar som ska vara så starka lyckade och att vi inte kan erkänna när vi behöver hjälp.

  m 2012-09-14 00:29:40
  Svara
 • Fin ballongkatt! Detta med att vara wild and crazy, kanske är för att jag är trött nu… Men ibland orkar man bara inte… Kan man bli mer fri än man reda är i Sverige liksom världens mest ”fria” land som har högst antal ensamhushåll?
  Man får ju till och med gå i skogen hur som helst, det enda man inte kan köpa på en söndag är sprit. Ibland undrar jag om man tänker på hur bra man har det, tänk att bo i en diktaur. Va tvungen att tänka på allt man säger, gör, bära slölja fast man kanske inte vill osv.

  m 2012-09-14 00:22:38
  Svara
 • En dag händer det!
  För mig var det idag. Jag mötte honom, precis som jag mött
  honom nästan varje dag, och för första gången på länge blev jag inte ledsen. Visst kan jag sakna det vi hade, det är ledsamt och vemodigt att vi inte finns längre, men jag blev inte ledsen! Och för första gången kunde jag på riktigt tänka ”jag skiter i dig, jag har mitt liv och jag är bäst! Det är din förlust att inte få ha mig i ditt liv längre, för jag klarar mig. Jag har drömmar och jag ska nå dom!” och verkligen mena det! Det var så himla skönt!

  Mig 2012-09-13 23:33:28
  Svara
 • Vad jag håller med om charmiga och icke-charmiga egenskaper! Du är så bra på att skriva en stor sak med jättefå bokstäver.

  Vera 2012-09-13 22:34:07
  Svara
 • Kan man ännu ställa frågor? Ja har två: vad böcker du har senaste läst? och vilka är dina favoritböcker?

  jag är en flicka från finland och jac tycker att din blogg är finaste!!

  Maria 2012-09-13 21:21:42
  Svara
 • Hej, tusen tack för att du berikar livet med dina vackra texter och dina foton. du berör verkligen och jag tänkte bara berätta en sak, som jag glömt att säga, men som du kanske skulle tycka var lite fint ändå… jag pluggar ju till radiojournalist och en dag kom det en talpedagog till klassen, och vi gjorde lite olika övningar för att vi skulle visa hur rösten lät.

  tillslut bad hon oss att läsa varsin text, valfri, som vi tyckte om.
  jag tog din vackra men jobbigt sorgliga krönika om uppbrottet, med bussen som kom 60 sekunder för tidigt.

  alla satt helt tysta när jag läste den, och läraren sa: vilken text. vad fin den var.
  jag kunde knappt läsa den för jag blev så berörd, så jag fick läsa om den flera flera gånger, för jag har en tendens till att inte riktigt kunna andas vid normala pauser annars, och när jag då hade din text, så var det ännu svårare.

  så ja, även om den säkert var tuff för dig att skriva, så ska du veta att du sätter avtryck, dina ord värmer och du är en helt fantastisk inspiratör och jag hoppas innerligt att du finner någon som inser vilken underbar kanonpingla du är.

  kram kram .

  sanna 2012-09-13 21:14:26 http://www.sannaengstrom.bloggagratis.se
  Svara
 • Jag tycker du har en himla fin näsa iaf!
  Gillar att du tycker att man ska våga saker… Det borde man verkligen göra. Ge sig ut i livet.

  Ania 2012-09-13 21:00:28 http://nolovestory.wordpress.com
  Svara
 • Det man gör eld med heter flinta och man behöver ett eldstål också. Kan vara bra att veta, om man nu hamnar på en öde ö… kram!

  Marie 2012-09-13 20:42:02
  Svara
 • swap-a-smoke kampanjen är himla bra.
  (tack för att du delade din o ninas portfolio.)
  x

  j. 2012-09-13 20:31:08 http://forwardtoforget.blogspot.com
  Svara
 • Avsaknad av käk – och kindben? Du har ju förfan världens finaste ansiktsdrag!

  Lisa 2012-09-13 19:56:47
  Svara
 • vissa folk känner ju verkligen inte av gränser. men aaaja.

  pöss

  Vicky 2012-09-13 16:46:21 http://vickys.se/
  Svara

 • maja – skrivit flera ganger om rokning i fragestunder nar folk fragat varfor etc. rokning ar daligt folks! alltsa, det ar fult man blir ful osv. har inte visat mig med cigg pa manga manga ar men orkat liksom inte bry mig pa sista tiden. ska snart sluta bloggroka igen. men jag hoppas folk fattar att man far cancer och dor av rokning. annars sager jag det nu: horrni, man far cancer och dor av rokning.

  ellsie&josefin – vad fint att er! hoppas verkligen hon ser!

  RORY – puss!

  Gina – I work in advertising and I don’t speak german, it’s swedish 🙂

  p. – …. inga kommentarer.

  sandra 2012-09-13 16:25:59
  Svara
 • meeh, fiona är ju ihop med carli. såg honom på bussen, han är ball.
  men du är coolast sandra, du kommer hitta nån så mycket bättre än alla killar du tidigare varit med inom ett år tror jag!

  Sabina 2012-09-13 16:16:17 http://dontcrashhere.tumblr.com
  Svara
 • jag dör va fint av de som söker kontakt med ensamme 25 åringen. tänk va mycket fint som sker med hjälp av dig och din blogg. en egen liten fin värld.

  rörd 2012-09-13 15:53:39
  Svara
 • Det var Rebecca, eller hur? 🙁

  p. 2012-09-13 15:45:34
  Svara
 • @Gina: Sandra doesn’t write in German.. She writes in Swedish…

  jenny 2012-09-13 14:36:32 http://thepowerofhello.tumblr.com
  Svara
 • in what industry do you work? if you don’t mind me asking. I was always wondering when I looked at your pictures, and I’m doing that for quite a while. Can’t wait for next year to learn german and then I’ll understand all of your posts.

  Gina 2012-09-13 12:38:41 http://imeowlife.blogspot.ro
  Svara
 • fan vad bra du är!

  Lisa 2012-09-13 11:51:00 http://lisaborjegren.blo.gg
  Svara
 • asså jag har läst din blogg sedan jag var typ 14 (är nitton nu) och jag slutar aldrig tänka ”omg jag gillar sandra såå mkt” när jag går in på din blogg. alltså inte bara att du tar fina foton, har en underhållande blogg osv utan att du delar med dig så fint av din vishet och sprider självkänsla till alla som läser och är allmänt snäll och RIGHTEOUS. pussS

  RORY 2012-09-13 11:24:03
  Svara
 • Jag vill gärna också prata med amanda som är 25 och ensam! Du kan väl maila om du ser det är och har lust. Nintendokatt@hotmail.com

  josefin 2012-09-13 10:36:19 http://vinfylla.blogspot.com/
  Svara
 • Åh, skulle så gärna vilja ha mailadressen till den Amanda som är 25 och ensam och undrade hur man gör när alla andra har en umgängeskrets. Om du ser detta Amanda, och känner att du vill skriva av dig lite med någon så skriv ett mail till elven393@student.liu.se vetja!

  Ellsie 2012-09-13 10:18:55
  Svara
 • Jag vet att du har fått den här frågan för länge sen i en annan frågestund men jag tycker ändå att den här frågan är viktig eftersom du har många unga läsare osv. Jag vet att du brukar tänka på att inte lägga ut bilder på dig eller andra som röker men hur tänker du med det här att få dåligt hår, dåliga naglar, dålig andedräkt och allt det där dåliga som kommer till?

  Maja 2012-09-13 08:48:28 http://www.mla-photography.blogspot.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman