Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

q&a part 5. video edition.

Oj blir något knas förra gången jag uppdaterade, vi försöker igen! Frågestund del 5 kommer här i videoformat. En ganska förkyld sådan, känns som alla jag känner är sjuka ungefär.
.


Q&A part 5 in video. One question is in english. : )

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
50kommentarer
 • När, enligt dig själv, har du varit som vackrast?

  enid 2012-09-26 17:48:01
  Svara
 • Hej Sandra!
  Brukar inte kommentera på din blogg så ofta men jag är flera gånger per dag eftersom jag gillar dina inlägg, dina underbara bilder och din attityd till livet lixom. Jag tittade precis på din ”svar”-film och måste bara säga att du verkar så himla skön, alltså, det har jag ju alltid tyckt (eftersom jag typ läst din blogg i 4 år) MEN jag har alltid tyckt du känns så abstrakt, eller asså som om du lever någonstans långt bort (har alltid haft denna uppfattning även när du bodde i Sthlm, precis som jag gör). Men nu när man har hört dig prata och se dig så tycker jag bara att du FINNS och verkar bara vara en så stört härlig tjej! Eller oj, vad konstig och kommentar det här blir (orutinerad haha), men det jag egentligen kanske vill få fram är att jag tycker du är en sån tjej jag önskar att jag vore kompis med eller en sån tjej som jag helt enkelt tycker har en skön style allmänt, smart och rakt på lixom! Så ville egentligen bara skriva det, jag gillar att du är smart och att du kämpar på och trixar med videos och grejer för flera tusen människor som varje dag söker sig till din blogg för en glädjeinjektion. Alltså summasummarum; Du är helt grym och fierce och en av de personer som jag önskar att jag någon gång i livet kan ta en öl med och bara prata strunt med och dansa (såklart!!) hela natten.

  Vera 2012-09-25 19:16:04
  Svara
 • TILL INNIE:

  Jag tycker du ska kontakta den här tjejen: http://www.youtube.com/watch?v=2wFrXwypNZ4
  Du hittar henne här bland annat: http://twitter.com/sofiafalk

  Det är inte OK att gubbarna håller på sådär!

  Hoppas du ser detta!

  Sofia 2012-09-25 17:17:07
  Svara
 • Skulle precis skriva och fråga hur man gör när man är tillsammans med någon som inte vet om den vill vara tillsammans med en eller inte… men den frågan hade du ju redan besvarat. Skitbra och på något sätt betryggande att just ditt svar fanns på just min fråga, just nu!

  Sofia 2012-09-25 17:06:20
  Svara
 • 😀

  Hildur 2012-09-25 16:48:20
  Svara
 • Du ar sa fin att jag blir lite kar!

  Nina 2012-09-25 16:38:28
  Svara
 • Så fint!

  Andrea 2012-09-25 14:51:25
  Svara
 • du är så fin och underbar

  rebecca 2012-09-25 14:33:24 http://spaceherosuits.webblogg.se
  Svara
 • Hurra! ÄLSKAR dina videobloggar 😀

  K 2012-09-25 14:32:45
  Svara
 • du är toksöt!

  Linda 2012-09-25 14:18:34 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • Så söt du är!

  Jenny 2012-09-25 13:16:01
  Svara
 • Hej! Alltså håller med Olivia kommentar nummer femton. Jag sparar alltid din blogg till sist, det är en helig stund att klicka sig in här i en bra och viktig värld. Och fast jag följt dig i flera, flera år så finns det ändå så mycket fint att läsa om. Jag och min kille har gjort slut efter 999 dagar ihop och det var bra och jag tycker att jag är glad jämt men igår kom tårarna och det kändes så skönt att läsa dina inlägg om att göra slut, om olycklig kärlek och såna där och veta att det GÅR över och att det ÄR fel att vara tillsammans om man inte gör varandra lyckliga.

  Du är som en extra bästa vän och jag har lärt mig så mycket av dig och känner mig alltid tröstad av dina texter. Så var jag ville komma med den här kommentaren är hit: TACK(!!) fina du för att du finns och för att du delar med dig av sådant som man behöver när man växer upp. Och vad söt du är i videon! Massor med kramar

  Sandra 2012-09-25 02:05:59
  Svara
 • Åh lika fantastisk som alltid!

  Vet inte ens vad jag ska kommentera mer, men måste skriva något vadsomhelst. För jag sover ensam i min pappas hus idag och är så jävla rädd! Det är mörkt överallt runt omkring och det är ute på landet och huset är stort och gammalt så det knakar överallt. Är mycket nöjdare med att sova i min lägenhet i stan där det är ljust utanför och andra människor i samma hus. Ååååååh…. Klockan ringer om tre timmar typ och jag måste sova, men vågar inte!

  Okej, världens meningslösaste kommentar. Men ibland när man är rädd är det skönt att göra ett avtryck i världen, även om det bara är genom en liten kommentar på nätet någonstans. För då vet man att det finns andra människor som läser det här och att man inte är ensam på jorden. Okej ska ge mig nu, för nu är jag oerhört fånig. Men du är bäst! Du hjälper mig genom mitt break-up, och det är guld värt! Puss på dig fina Sandra

  Sanna 2012-09-25 01:47:31
  Svara
 • Du er den eneste bloggen jeg leser fast! Har vært fast leser siden du blogget på metro, og jeg ville bare si takk for en fantastisk blogg! Den har det meste jeg ser etter i en blogg, personlighet, gode bilder og bra tekster, og ikke minst sjel. Alt er så ekte – DU er så ekte. Ikke en sånn stuck up blogger som tar leserne sine for gitt. Du er en skikkelig bra person, altså! Suss og klem!<3

  Elise 2012-09-25 00:12:43
  Svara
 • oliva – +1 en på den. jag vill inte heller att denna blogg skall hamna bland alla andra och kanske komma bort för att det krånglar med bloglovin. skulle aldrigaldrigaldrig någonsin glömma att gå in här i alla fall.

  till sandra: så roligt att höra dig svara på frågor som man inte ens ställt själv. nästa gång svarar du kanske på min fråga, vem vet? minns inte hur långt ner den kom..

  tickelitack för en underbar blogg! blir alltid glad av att surfa in här <3

  Sara 2012-09-24 23:19:47 http://saraskrattar.blogspot.com/
  Svara
 • you made me laugh 🙂 swedish sounds like chinese to me 🙂 hahahah

  stella 2012-09-24 23:00:25
  Svara
 • nä vad pinsamt, här är en större version http://24.media.tumblr.com/tumblr_m9gyjgUnjD1ql8xs1o1_1280.jpg

  xyz 2012-09-24 22:57:39
  Svara
 • kul med video! vill också dela med mig av denna fina http://media-cache-ec6.pinterest.com/upload/185210603396856134_1fez8SyV_b.jpg – kram.

  xyz 2012-09-24 22:56:38
  Svara
 • Sandra, jag har alltid tyckt du är så himla fin men nu blev jag typ kär i dig. PUSS

  Kajsa 2012-09-24 22:45:47
  Svara
 • fint fint fint!!! jag blir så glad av att se ditt sätt, på film, det ger en känsla av hur du är och du verkar så underbar bara. hoppas du mår bra för det förtjänar du. tack!

  fanny 2012-09-24 22:41:10
  Svara
 • Du är så söt Sandra! 🙂 hoppas du svarar på min fråga snart!

  Lotta 2012-09-24 22:37:58 http://deleted
  Svara
 • Samma här i Spanienlandet. Alla sjuka. Känner själv en förkylning på väg bakom näsan just nu…

  Annika i Spanien 2012-09-24 22:26:32 http://www.casaannika.blogspot.com
  Svara
 • Vad fantastisk vacker du är.

  Lollo 2012-09-24 22:25:58
  Svara
 • Gullo!!

  Malin 2012-09-24 22:01:28
  Svara
 • alltså åh du är ju världens mysigaste!!!

  emelie 2012-09-24 21:56:22
  Svara
 • du är så jäkla gullig att man blir helt knäpp. speciellt när du svarar på magtröjefrågan, sååå jävla gullig bara!

  Linnéa Johagen 2012-09-24 21:53:53 http://livelearnlove.devote.se
  Svara
 • Vad använder du för prevmentivmedel nu då Sandra?

  Maja 2012-09-24 21:50:17
  Svara
 • Hej Sandra, du är finast!
  Men jag ville inte kommentera inlägget den här gången, tänkte istället skriva om att Nina var på Aktuellt nu ikväll. Så knäppt! Kände hela tiden att jag kände igen henne och när de sa ”Nina” så förstod jag, att det var din Nina! Hon var jätteduktig!
  Ha det så bra!

  Anna 2012-09-24 21:41:52 http://tjohaliannas.blogspot.com
  Svara
 • Åh du är ju verkligen sötast på jorden <3
  "det är sommar här…!" hihi åh <3

  Vicky 2012-09-24 21:11:11
  Svara
 • Du är så himla fin!

  Daria 2012-09-24 20:59:28 http://rainydays.devote.se
  Svara
 • Tycker om när du gör videos Sandra! 🙂

  Amanda 2012-09-24 19:59:11
  Svara
 • det här kan låta bisarrt, men jag är hemskt nyfiken på vad du äter om dagarna! i inspirerande syfte menar jag.
  så istället för en fråga får det bli ett önskemål. tänk ”sju dagars outfit” fast ”sju dagars lunch” eller ”sju dagars frukost” eller ”sju dagars snabbnudlar”, vadsom! ett gällt hurra sjunger i mitt hjärta när ett av dina inlägg börjar med ett ägg… och mina lunchtimmar skulle behöva lite nya idéer!
  tack för att du gör din grej och inspirerar mig att göra min!

  kitten 2012-09-24 19:56:17
  Svara
 • Men gud vad roligt att höra hur du låter,haha!
  Vet inte vad jag tänkte mig för dialekt, men trots att
  jag vet att du är från Stockholm så vart jag så
  hiiimla förvånad över stockholmskan!

  Du är så himla bra, kram!

  Johanna. 2012-09-24 19:07:57 http://smultronhjartan.devote.se
  Svara
 • har du klippt dig? hur som helst, du såg jättefin ut i håret i videon 🙂

  Em 2012-09-24 18:46:38
  Svara
 • So nice to hear a few questions in english here and there ! Love your blog Sandra. Also just wanted to say that I love your AA skirt so much (as i’m sure you do too) that I finally gave in and bought it a few days ago and I absolutely LOVE it. I understand why you love to wear it (goes with everything!) Hugs to you. xo

  mai 2012-09-24 18:32:02
  Svara
 • hej.

  jag följer flera olika bloggar på bloglovin och vid alla slags väntande stunder, så som bussen hem från jobbet till exempel, så skummar jag igenom dem och kommer ofta inte ens ihåg vad de handlade om.

  men din blogg följer jag inte. den är för helig för att skummas igenom på bussen hem från jobbet. den får istället vänta till det perfekta tillfället, kanske efter kvällsduschen när man kryper ner i sängen eller till söndagsfrukosten när man gjort scones. och har det kommit flera nya inlägg sedan jag läste senast så måste jag hålla för ögonen och scrolla ner till det gamla så jag inte råkar se vad mellersta inlägget handlar om.

  så där förlorar du en följare på bloglovin och kanske en mindre läsare per dag, men däremot så ger du mig så mycket vid varje tillfälle så det kanske inte gör något.

  jag ville bara att du skulle veta det. det kanske gör din måndag lite gladare.

  olivia 2012-09-24 18:27:38
  Svara
 • du är så snygg sandraa

  Gry Sol 2012-09-24 17:53:45 http://litensol.devote.se
  Svara
 • Himla fint med lite glädje såhär på kvällskvisten. Jag ska iväg till språkskolan för att lära mig danska och det fullkomligt öser ner från himlen. Kommer att komma fram dygnsur och mina lockar kommer att bli förstörda. Bra första intryck 🙂

  thesadbox 2012-09-24 17:26:23 http://thesadbox.wordpress.com
  Svara
 • du är bara förjävla bra.

  Maja 2012-09-24 17:24:00 http://hallandan.devote.se
  Svara
 • du pratar fint!

  Vicky 2012-09-24 17:17:29 http://vickys.se/
  Svara
 • Du är så jävla söt!

  Maja 2012-09-24 17:01:42
  Svara
 • videoblogg <3

  dina 2012-09-24 16:56:47 http://www.foreverrryoung.blogspot.com
  Svara
 • Hej Sandra! Eftersom jag tittar in på din blogg… 3-4ggr per dag ibland och du alltid skriver, lägger upp bilder eller videobloggar som gör mig glad, så är det nog rättvist att jag skriver tack någon gång per vecka iaf? Tänkte på när du nämnde att du som bloggare blir glad av kommentarer. Så tack för att du står för en 10-20st av mina leenden varje vecka! 😀 Kram Malin <3

  Malin 2012-09-24 16:44:51
  Svara
 • Alltså du är så himla söt!!! Inte söt på något nedlåtande sätt eller så, utan på ett.. fint sätt liksom. Du är så bra.

  Bodil 2012-09-24 16:32:05 http://www.kaskelott.devote.se
  Svara
 • Blev så glad att se dig ”live”.Ska nog göra samma på min blogg.
  Kram och Glad måndag!

  Alex 2012-09-24 16:13:23 http://hundensylvester.blogspot.se/
  Svara
 • Så himla fint! Och krya på dig världens bästa Sandra! <3

  Lisa Marie 2012-09-24 15:56:41
  Svara
 • Hej! Jag jobbar på en reklambyrå i Stockholm och börjar bli otroligt less på den mängd dryga reklamsnubbar man dagligen måste ha att göra med. De är dryga, kaxiga, och har en sorts nedlåtande attityd som jag fullkomligt avskyr. Såklart är inte alla såhär, det finns snälla också, men denna ytliga kaxighet och släng med komplicerade coola interna reklamtermer gör mig trött. De talar till mig som om jag inte visste vad jag håller på med. Om de bara kunde slappna av liksom. Vissa av dessa har jag ju också pluggat med och VET att de inte kan mer än mig eller någon annan och ändå tuppar dom sig. Min fråga är: MÅSTE man hålla på sådär? Måste jag också börja kaxa mig för att sätta dom på plats? Jag trivs med att va ganska tystlåten och ja, lite mesig, men tycker jobbet är kul om det inte bara vore för alla dessa hävdande armbåga-sig-frammarna. Har du något tips att ge? Skulle bli otroligt glad över det. Tack för kul blogg!

  Innie 2012-09-24 15:53:55
  Svara
 • Du är så himla himla söt Sandra!

  Maja 2012-09-24 15:53:45 http://www.mla-photography.blogspot.com
  Svara
 • Hej fina sandra när man skulle fråga frågor till frågestunden skrev jag en jag tänkte du kanske har bra svar på men när jag skickade funkade det inte, försökte igen och igen men funkade aldrig, blev så arg. Så nu skickar jag den här, med hopp om du kanske vill svara här i stället. Tack tack snälla isåfall. Här är den.
  Hej.
  Jag känner mig gladare nu än på väldigt länge, allt har bara vart sämst i nåra år, men nu är jag mycket gladare! Men ändå känns det som nåt fattas, jag vill bara vara mig själv och jag ser på mina vänner och tänker samtidigt att den de ser inte är jag. På nåt sätt vill jag bara vara en helt annan person, jag vill bråka sent på natten och göra farliga saker och vill inte behöva skriva smilisar i sms. På ett sätt är jag verkligen mig själv som jag är helt nöjd med men ibland känns det ändå som jag inte är mig själv. Jag har ingen speciell sån där ”ja hon är skitbra på att” talang, så ibland känns det tomt. Det jag menar är att jag vill kanske vara nån annan, som EGENTLIGEN är jag. För jag känner ibland att jag inte är riktig och det hatar jag. Alltså har inget problem att våga vara mig själv, men är inte säker på hur just den personen är. Bodde en månad i New York (tack för peppen så jag vågade åka!) och där var allt en miljon gånger mer och jag kände att här kan jag vara vem som helst, alltså kan vara jag. Kunde hänga sent på natten på ställen och röka på och vara så himla högljudd, träffa vackrastre männen jag sett men nu är jag (pluggar) i en små(pytte)stad och här finns inget lockande, inget sån,t. När jag är i Stockholm önskar jag bara att jag var där hela tiden, att jag kanskeborde ha vuxit upp på ett annat ställe. Och blir bara så ledsen. Men det här är inget ”ja hatar där jag bor” klagomål, det är bara ett jag behöver nåt mer eller nåt. Kanske förklarar helt ruttet och vet inte om du har nåt tips men du är bäst ändå Sandra, har följt dig i åratal, och kommer alltid göra det. Du är finast, synd att jag inte såg dit i nyc nåt haha.

  en fråga. 2012-09-24 15:52:27
  Svara
 • Random og fint! Ja til mer i videoformat! 🙂

  The wallflower 2012-09-24 15:40:31 http://www.thewallflower.blogg.no
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman