Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en kväll hos sandra och joakim.


Joakim överraskade mig med en flaska prosecco i veckan som han tyckte det stod sandra på. sånt blir man ju glad över.


Vi öppnade den direkt.


Sedan hängde vi i vardagsrummet och Joakim hade nya fina steppskor!


Jag var glad för att äntligen vara ledig och kunna snöra på mig mina högsta platåkängor.


Och det var väl några timmar ur vårt liv.
.


Joakim surprised me with a bottle of prosecco he thought had my name on it. We drank it in my living room, listened to Christmas music and Joakim had new step shoes and did a little dance performance after I’d said pleeeeease pleeeeease pleeease a zillion times.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer
 • din lägenhet är så himla satans mysig!!

  Anna 2012-12-25 16:44:26 http://anna.blo.gg
  Svara
 • Elin – javisst gör det d!

  Susanna – skrivit mycket om det om du klickar dig in i kategorin ”om frågor och svar”

  Lillie – va inte ledsen. skit i din idiotiska pojkvän. fira med familj eller vänner och försök att ha en så fin dag du kan. men det e trots allt bara en dag, glöm inte det. puss.

  klara – vad fint sagt, puss!

  pelle – buffalo

  hanan – haha bra dröm.

  M- varje gång du vill ringa honom, ring en kompis först. En kompis som du bestämt det med. och så säger du ”nu vill jag ringa honom igen.” och då säger hon ”NEJ. ” och räknar upp anledningar varför. Man behöver hjälp att komma över någon, man klarar det inte alltid själv.

  oroshjärta – haha nej inte ihop! vi bor ju bara ihop! är vänner.

  thesadbox – gud jul fina gulliga du!

  sandra 2012-12-24 16:46:01
  Svara
 • Finaste Sandra, God Jul!
  Hoppas att du/ni är glada och i bra sällskap. Jag är i mammas kök medan hon lagar mat och lillasyster försöker att snegla på min skärm för att se vad jag gör. Min blogg är hemlig så jag får skydda skärmen då och då 🙂
  Kram <3

  thesadbox 2012-12-24 10:27:48 http://thesadbox.wordpress.com
  Svara
 • Så ni blev ihop tillslut! Va gylligt! GODJUL!

  oroshjärta 2012-12-24 08:32:13 http://hornsgatanminauorta.blogspot.com
  Svara
 • Snälla Sandra, snälla någon, hur slutar man att höra av sig när han bara svarar en ibland? Hur får man ut honom ur huvudet när man provat allt, radera honom från alla ställen som finns och man ändå vaknar varenda dag och vill veta hur han mår. Och när man kollar mobilen 75 gånger i timmen för man hoppas hoppas att han ska skicka ett sms, och när man bara vill ringa honom tills han svarar men vill inte vara jobbig.

  Hur slutar man hoppas på att han kommer tillbaka… Det tar död på mig, det gör mig sjuk.

  M. 2012-12-24 02:59:55
  Svara
 • Your new shoes are stunning ! I kind of miss your babydoll style !

  Kisses
  Hannah
  Elegantesque Blog

  Hannah 2012-12-24 01:04:50 http://www.elegantesque.com
  Svara
 • Hej Sandra! Jag drömde om dig. Jag drömde att du hade en tävling att man kunde komma och bo hos dig i en månad (?) och jag vann. När jag kom till New York så bodde du på ett hustak fast det var ett jättestökigt kvarter, och vi vågade aldrig gå ner. Du var jättetrevlig men ibland kom din mormor och då körde du ut mig och jag fick inte prata med dig. Vi gick på hundkapplöpning och du drack ren vodka och sen skulle jag åka hem och då var din mormor där så du sa inte ens hejdå. Men det var en rolig dröm.

  Hanna 2012-12-23 23:21:26
  Svara
 • Sista bilden på dig är ju bara för fin! Du ser liksom ut att njuta av livet så jävla mycket.

  Ida 2012-12-23 22:22:56 http://idasivertsson.blogg.se
  Svara
 • Vad mysigt det ser ut!

  Linda 2012-12-23 21:37:56 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • om vi också säger pleeeaseee pleeeaaseeee en miljon gånger var, kan man få en performance på video? please please pleaaseeeee? 😀

  thesadbox 2012-12-23 19:58:59 http://thesadbox.wordpress.com
  Svara
 • Var kommer skorna ifrån? 🙂

  Pelle 2012-12-23 19:34:27
  Svara
 • Hej Sandra!
  För det första, din blogg är så sjukt fin. Min absoluta favoritblogg.
  Men till det jag ville säga; du är en stor inspirationskälla för mig. Ditt liv verkar så spännande och roligt. Du har gjort mig modigare och fått mig att drömma om att flytta utomlands (än är jag bara fjorton, men om några år så vill jag så himla gärna utforska världen). Jag tror att du inspirerar väldigt många och att du har gjort andra modiga också. Det är så fint att läsa om någon som verkligen vågade ta steget.

  God jul!

  Klara 2012-12-23 17:23:58
  Svara
 • Hej, imorgon är det julafton. Jag är så jävla ledsen. Alla har det fint med sina familjer och pojkvänner. Jag går in och läser din blogg och allting är så jävla fint här också.. värsta drömlivet.

  Hur gör jag för att bli glad? hur gör jag för att INTE tänka på att det är julafton imorgon, han är med sin nya flickvän och jag är ensam?

  Lillie 2012-12-23 16:24:20
  Svara
 • Jag älskar platåskor. Det finns inget snyggare!

  Lorissa 2012-12-23 15:54:02 http://lorissalovebomb.se
  Svara
 • Hej, jag är lite nyfiken på hur du tycker det är att jobba i USA och New York jämfört med att jobba i Sverige. skulle vara kul om du kunde dela med dig av dina tankar! 🙂

  Susanna 2012-12-23 15:36:33
  Svara
 • Gulligt. Och behöver ett par såna där skor. <3

  fani 2012-12-23 13:16:43 http://thewildheart.blogg.se/
  Svara
 • Åh så mysigt! 🙂

  Clara 2012-12-23 13:01:59 http://clarahedmans.devote.se
  Svara
 • kan ni inte bo ihop för evigt?? <33

  josefine 2012-12-23 11:48:32 http://www.josefineharrius.blogg.se
  Svara
 • Ooooh how lucky you are! We want to see Joakim dancing too, wooooow!

  Libertad 2012-12-23 11:42:32 http://sahakiel.blogspot.com/
  Svara
 • står det en bibba glögg på köksbänken? 🙂

  elin 2012-12-23 10:50:59
  Svara
 • This sounds like quite a lovely evening, my dear.

  Prettygreentea 2012-12-23 10:31:06 http://www.prettygreentea.com
  Svara
 • vad mysigt ni har det!
  förresten ser att klänningen du fick till födelsedag, hänger på väggen har exakt samma.
  Det är min favorit klänning 🙂
  God Jul

  paulina 2012-12-23 09:34:04
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind