Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

how I edit my instagram pictures.


Det sista mitt instagram är, är nog just instant. Jag använder två bildappar innan de hamnar i feeden. Tänkte visa hur jag gör.


1. Jag börjar med att öppna bilden i Snapseed. Det här en bra app för att fixa ljus, färger, kontrast, vitbalans och så vidare. Den har också fina filter för miljöbilder på hav och himlar och sånt. Och har också verktyg där man kan zooma in och fixa smådetaljer. Jag ökar kontrast, gör bilden ljusare, fixar vitbalans, gör bilden fyrkantig och lite annat. Alla de verktygen finns under knappen ”tune image”. Då ser den ut såhär. Sedan sparar jag om den.


2. Jag öppnar den fixade bilden i en annan app som heter VSCO Cam. Den har utan tvekan de allra finaste filtrena tycker jag. Inte lika hårda och mörka som Instagrams egna. Jag brukar oftast använda mig av filter nummer 5, 7 och 10. Just denna gång använde jag filter 4.


3. Sedan upp på Instagram och så publicera!
.


How I edit my Instagram pictures:
1. I start by opening the image in Snapseed and fix the contrast, saturation, white balance and ambiance.
2. Then I open the edited picture in VSCO Cam and add a filter. These filters are really pretty and much more subtle than the ones in Instagram. I usually use filter 5, 7 or 10.
3. All done and published on instagram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
25kommentarer
 • Hej Sandra! Jag vet ju att du brukar göra fotoböcker varje år, men hur väljer du egentligen ut vilka händelser som får vara med i boken? Du verkar ju hitta på så mycket kul och spännande jämt, och även när du inte gör det har du så fina bilder. Tar du bara med större händelser med många bilder, eller plockar du in enstaka vardagsbilder som du bara gillar, även om de inte har någon koppling till något alls?

  klara 2013-01-25 14:41:57
  Svara
 • hmm? – vet inte, antar det! kram

  Amelie – det är till hundratusen procent som alla säger! Man blir bara klokare, tryggare och snällare med sig själv ju längre tiden går. Jag var också osäker som ett himla skrutt när jag var arton. Är tusen gånger klokare bara mellan 25 och 28. Och precis som Liv säger häröver, den liksom smyger sig på, säkerheten. Dont worry. puss!

  Bertil – jamen tack snälla!

  Judy – i will do a post how i edit my blog photos as well! promise!

  sandra – jag går till frisören så jag vet inte vad färgen heter, men det jag säger att jag vill ha till honom är ”strawberry blonde”. kram!

  sandra 2013-01-24 17:12:21
  Svara
 • snälla kan du lämna svar till min blogg, vad använder du för hårfärg?! 😀

  sandra 2013-01-23 20:43:06 http://sandraluukinen.blogg.se/
  Svara
 • Thank you for sharing this. I always like to know how people edit their pictures. How do you edit your blog photos? Well, you probably have posted about that already, so I should probably search. =)

  Judy 2013-01-23 20:11:39 http://judyacosta.blogspot.com
  Svara
 • Bra kombo! Kör själv Snapseed och Afterglow. Bueno!

  Nina 2013-01-23 10:45:34 http://ninafotograf.wordpress.com
  Svara
 • Hej Sandra.

  Tittar in på din blogg/websida och lämnar ett litet avtryck.

  Jävlar Sandra sååååå FIN blogg du har.
  Enormt professionell både rent tekniskt samt estetiskt samt naturligvis till innehåll.

  Kollade fliken ”Om min kamera” och så fantastiska bilder du tar.
  Visserligen så har du en superbra kamera men för att ta så bra bilder så måste man också den där konstnärliga att ”se” en bild inom sig för att bli en så proffsig fotograf som dig.

  Om du undrar hur jag hittade din blogg så var det på bloglovin där jag blev intresserad av inlägget hur du redigerar Instagrambilder.

  Jag använder också Snapseed men sedan jag laddade ner Pixlr Express så har det mest blivit den. Dessutom så har jag redigerat en hel del bilder i Fotor.
  VSCO Cam hade jag inte hört talas om men skall ladda ner och kolla den också.

  Skall testa med några bilder och följa din tutorial här.

  Btw, så lade jag precis till dig på Instagram så att jag kan följa dina bilder där.

  Bästa hälsningar,
  Baaartil

  Bertil 2013-01-23 07:41:31 http://baaartil.blogspot.se
  Svara
 • Amelie: Hej. Jag är 20 år vilket inte är långt ifrån 18. Jag är osäker på en himla massa sätt fortfarande, men det är en otrolig skillnad från när jag var två år yngre (faktiskt!) Och jag känner nu att jag blir säkrare för varje dag som går, på nåt sätt. Och jag har fortfarande inte upplevt kärleken men jag har lyckats fixa en massa andra bra grejer jag aldrig trodde jag kunde. Och känslan av att allt löser nån gång sig börjar infinna sig. Vi har livet framför oss! Vi är dom vi är och det är fantastiskt och vi kommer bli accepterade och älskade och omtyckta av en massa bra personer, trots våra existerande och självpåhittade dåligheter!!! Det är våran tur att dö unga (utan att dö). Puss

  Elin 2013-01-23 02:04:25
  Svara
 • Så himla opretantiöst – skönt 🙂

  Anna 2013-01-23 00:13:34
  Svara
 • Amelie: JA! Man blir absolut säkrare och framför allt så bryr man sig just inte så mycket om vad folk tycker när man blir äldre. Det kommer gradvis, så det finns ingen gräns att säga, det är säkert olika för alla också.

  Nu utgår jag från vad jag själv känner och vad andra i samma ålder har sagt, jag kan förstås inte prata för alla.. Men jag är över 30, och det är så fantastiskt skönt, det är liksom avlägset och svårt att ens förstå nu varför en del saker spelade så stor roll förut, när de är så oviktiga i det stora hela.

  Missförstå mig inte, det roliga är kvar, och saker är underbara ibland och hemska ibland och humöret svänger, men den där osäkerheten, ångesten, vad tycker andra – det är bara underbart att det blir svagare! Och det är så mycket lättare att fokusera på det roliga och ha roligt när man inte dras ner av den där osäkerheten.

  Så igen, ett stort JA – det blir bättre! Det smyger sig på! Och tills dess, försök våga ändå! Inte för att man inte misslyckas ibland, utan för att det faktiskt inte gör särskilt mycket i det långa loppet. Det blir inte alltid som man tänkt sig – men det man inte trodde man ville visar sig ofta vara ännu bättre ändå!

  Lycka till!

  liv 2013-01-22 22:59:01
  Svara
 • Själv anväder jag oftast Photoshop Express – gratisversionen för mobiltelefoner, har den både på iPhonen och på min Android. Kan rekommenderas.
  Jag editerar dock långt ifrån alla bilder en extra gång, många kör jag bara genom instagram (ak_dus) – det beror på vad jag fotar och vad jag ska göra. Däremot tar jag aldrig fotot direkt i Instagram, jag plåtar alltid direkt med kameran, även om det är mobiltelefonkameran, och plockar upp bilden i instagram efteråt.

  Ann-Katrin 2013-01-22 22:53:15 http://ak-thenextchapter.blogspot.com
  Svara
 • sandrasandrasandra. vilken är den bästa whiskyn?

  Annika 2013-01-22 22:14:44
  Svara
 • coolt! använder alltid snapseed om jag ska blogga från mobilen eller så, bra app!

  sonia 2013-01-22 22:09:35 http://sonisorbet.blogspot.com
  Svara
 • Yes, Snapseed är så himla bra och jag använder den jämt innan jag publicerar i Instagram.

  fröken K | vill bli amatörfotograf 2013-01-22 21:49:41 http://facutvivas1.com
  Svara
 • ÅH! Appar är så kul! Kan du inte göra ett inlägg om dina favoritappar om du har några extra fina ?

  KAJSA 2013-01-22 20:25:00 http://www.ljudkassett.blogg.se
  Svara
 • precis den inspirationen som jag behövde just nu! Laddar ner as we speak. Har tänkt att jag skulle klara mig med Hipstamatic, men har lessnat… 🙂

  Annika 2013-01-22 20:13:25 http://magpiesatsunrise.blogspot.com/
  Svara
 • Bra apptips! Ska genast ladda ner.

  Linda 2013-01-22 19:47:22 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • Haha meckigt värre! Men du är strålande vacker på varenda bild sandra!

  Bambi 2013-01-22 19:31:40 http://fashionteamgym.blogg.se
  Svara
 • nästan precis som jag, fast tvärtom! jag brukar börja med att använda filter 5 eller 9 i vsco och sen ljusa upp bilden i snapseed, hihi.

  lovisa/polichinelle 2013-01-22 19:31:31 http://polichinelle.se
  Svara
 • Egentligen helt fel inlägg att posta denna fråga i, hoppas det går bra ändå. Jag undrar bara om hur dina tankar och bekymmer har förändrats från, exempelvis, då du var i tjugoårsåldern och nu. Jag menar, är det som alla säger? Att man med åren blir säkrare i sig själv och börjar skita i vad andra tycker och tänker om en? Jag är arton år och känner mig så osäker!! Vill bara vara jag men vågar inte. När kommer jag fylla en ålder då jag vågar?

  Amelie 2013-01-22 19:03:25
  Svara
 • Hej Sandra! Måste tipsa om min favoritapp – Afterglow! Den är som snapseed och vsco i en! Fast bättre 🙂

  Martina 2013-01-22 18:59:32 http://www.martinahansson.com
  Svara
 • Jätte fint! 🙂

  Ellen 2013-01-22 18:56:01 http://finlandsgullet.wordpress.com/
  Svara
 • Är dessa för iPhone? Hittade inte i Google Play Store..

  Hmm? 2013-01-22 18:13:33
  Svara
 • Älskar Snapseed! Så himla bra för att snygga till alla bilder och får bort mobilkamerakänslan.

  Julia 2013-01-22 18:01:04 http://prick.blogg.se
  Svara
 • Vilka tips! Ska gå in och kika i app store direkt, jag!

  Carolin 2013-01-22 17:09:19 http://niloracs.blogg.se
  Svara
 • Bra!

  Maja 2013-01-22 17:02:44 http://www.mla-photography.blogspot.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman