Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

instagram. march.


I början av mars tog jag då mitt pick och pack och begav mig till paris.


det regnade ganska mycket och jag lagade spaghetti.


Våren kom en helg och stannade i prick två dagar. Vi hann med en picknick, puh.


Hade hajtröja en dag.


Åkte till Stockholm en helg och åt dumplings och hade konsert på Morris tvåårsdag.


Och sen tillbaka till Paris.


En molnig dag och en torsdagsklädsel.


Vi besökte Gustave Moreaus museum. Han var en konstnär på artonhundratalet och museumet var i hans gamla lägenhet. Fint ställe man kan bo på.


Bästa var trappan! Drömtrappa.


Sedan var jag ju i Marocko en sväng, klappade på åsnor och åt pannkakor till frukost.


Och här gick jag förbi i söndags när jag var på promenad i Saint-Germain.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • elsker hajtröjan! hvor har du kjøpt den? Fantastisk blog 🙂

  ingrid 2013-04-04 12:52:17
  Svara

 • Petra – följ mig på twitter! twitter.com/niotillfem, där har jag skrivit. är på hanapees sida förstås.

  Teresa – well i think google translator is changing ”hen” to henne. Hen is a new swedish word which is a mix between him and her (”han” and ”henne”, and is supposed to be used when for example you don’t know the sex or when it’s not necessary. ”we are going to see a doctor today so hen can find out whats wrong with you” for example. a lot of people are confused and think that ”hen” wants to completely erase him and her, which is not what this is about. and that’s the discussion, basically trying to EXPLAIN how it works to people who wont listen.

  elin – fina fina du. det kommer göra ont. och det bra att du vet det, det kommer göra allt enklare. jag var ju med om det här för inte så länge sen, och ett tips är kanske att läsa min kategori ”om kärlek” där jag tar upp tips som fick mig att överleva enklare, och skriver mycket hur jag känner. att veta att man inte är ensam i det här utan att många andra har känt samma sak kan göra det lite bättre. allt kommer bli till slut, jag lovar. <3

  ellen – man kan ta hur många som helst!

  sandra 2013-04-03 09:30:57
  Svara
 • Det är alltid lika fint att se alla dina Instagrambilder. De är alltid lika fina och det är kul att se dem en gång till 🙂

  Christina 2013-04-02 21:45:32 http://jinxedchrissie.blogspot.no
  Svara
 • Åh, livet ditt altså! Magisk. 🙂

  Allis i eventyrland 2013-04-02 19:10:14 http://allisieventyrland.no
  Svara
 • Your instagram photos are like sunshine!! Thanks for creating and sharing <3

  Deniz 2013-04-02 18:42:37 http://photostorms.blogspot.com
  Svara
 • äh din trappa verkar ju också vara drömmig.

  Vicky 2013-04-02 18:10:25 http://vickys.se/
  Svara
 • Fina bilder som alltid!

  Apple 2013-04-02 17:17:05 http://www.nattstad.se/apple
  Svara
 • Du tar så mycket fina bilder Sandra! Hur mycket bilder kan man ta på Instagram? 🙂
  Jag har tagit just nu 911 eller nåt sånt. Den 8/4 har jag haft min instegram i ett år! 😀

  Ellen 2013-04-02 17:05:59 http://finlandsgullet.wordpress.com/
  Svara
 • du är så söt

  Karl 2013-04-02 16:57:39
  Svara
 • Hej Sandra! Du tar så himla fina bilder på så himla fina ställen, allt ser om möjligt ännu finare ut genom din blogg liksom.
  Men jag har en fråga, en sån som du verkar vara så himla bra på att svara på.
  För ganska precis en vecka sen tog det slut med pojken som jag älskar mer än choklad, han sa att nu får det vara nog, nu har vi pratat klart, jag känner inte som dig. Han har sagt upp sin lägenhet här och om 2 dygn (48 timmar, fyfan så hemskt) så lämnar han staden för att flytta 400 mil bort.

  Jag kan inte äta, jag kan inte sova och tårarna tar aldrig slut. Jag vill inte ha tillbaka honom, för nu förstår jag att han mår bättre utan mig-och då är det utan mig han ska vara. Jag vill bara veta vad jag ska göra för att komma över det här. När kan man börja äta igen? När tar tårarna slut? När somnar man äntligen en sen kväll?

  Vad ska jag göra för att komma över det här? Jag förstår att det tar tid, vi har liksom varit tillsammans i 2 år och han är hela min värld. Och 2 år kanske inte är länge för alla, men för mig är det de. Att han har älskat BARA mig i 2 hela år är det bästa som hänt mig. Och jag vet att det var dumt att bygga hela min värld runt honom, men så blir det när man inte har så många vänner och han kommer in i ens liv under en himla känslig och konstig tid i livet.

  Men snälla, fina Sandra. Kan du hjälpa mig? Hur tar man sig ur de första månaderna?
  Tänker att till sommaren måste det ju kännas lite bättre när man kan gå på festival och hångla med fina pojkar och dricka öl i gräset, men just nu. Vad gör man just nu när man tar så ont att man går sönder?

  Kram, du är bäst.

  Elin 2013-04-02 15:37:13
  Svara
 • älskar tröjan med hajarna, ascool.

  Amanda 2013-04-02 14:32:11 http://youngsithlord.blogg.se
  Svara
 • Hey niotillfem-Readers, can I ask you a question?Recently Sandra tweeted a link to this article: http://hanapee.com/blog/2013/04/01/genustjafset/, which is a kind criticism about one of blogger Blondinbella’s posts. I also read her post (but only in Google translate mode, I’m German) and I understand that she is talking against gendermainstreaming and says that the genders have to stay divided.
  What I don’t understand is the criticism of the swedish word ”HENNE”. Could you please explain to me why there is a dicussion whether to use this swedish pronoun or not? I didn’t quite understand that and I’m really interested in the gender-discussions in Sweden, since it’s the most forward country ever when it comes to equality. Thanks!!
  Love you, Sandra, you’re the best. Hugs, T.

  Teresa 2013-04-02 14:13:09 http://reallysmallgang.com
  Svara
 • Så himla vackert! Mars var en fin månad.

  Isolde H 2013-04-02 14:00:38 http://isoldevictoria.blogg.se/
  Svara
 • Alltså! Fantastiska Paris-idyll. (och det där museet – måste dit!)

  Jessica 2013-04-02 13:27:27 http://litesocker.blogg.se
  Svara
 • dina bilder är alltid lika fantastiska!

  ann-sofie 2013-04-02 12:52:26 http://hennesliviordochmeningar.blogg.se
  Svara
 • Love the Paris rooftop pictures. Can’t believe I’ve never visited Paris I live so close. Okay, this has to happen this year. Thanks for the inspiration 😉

  Silvia 2013-04-02 12:17:30 http://www.elke-dag.com
  Svara
 • åh, alldeles för fint.

  rebecca 2013-04-02 12:17:02 http://g
  Svara
 • Hej! jag tycker du driver en jättefin blogg och det är alltid roligt att läsa och titta på dina fantastiska bilder! jag vet att du titulerar dig som feminist och att du har otroligt många läsare som ser upp till och värdesätter dina åsikter – därför hade det varit roligt att höra dina åsikter ang. blondinbella – hen- färg på barnet- debatten. tror att du hade kunnat tillföra en smart, välformulerad och nyanserad argumentation för ämnet och som förhoppningsvis kan öppna ögonen på ännu några fler. eller vad tycker du? hur går dina tankar kring detta? du som också bott utomlands och faktiskt kan uttala dig på riktigt om skillnad mellan länder osv.
  hade vart roligt att läsa och höra!
  stor kram, jag tycker du är grym!!

  Petra 2013-04-02 12:00:21
  Svara
 • Allt ser så himla himla bra ut!

  Maja 2013-04-02 11:40:29 http://www.mla-photography.blogspot.com
  Svara
 • Magiska bilder, as usual.

  Jennifer - student i jakten på lyckan, friheten och kärleken. 2013-04-02 11:12:19 http://jennifersandstrom.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand