Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

skype
När man jobbar hemma de flesta dagarna och det kan liksom gå åtta timmar utan att man sagt ett ord till någon är det så himla fint att man har till exempel de här som ringer upp när man minst anar det och delar med sig av sina liv. Som världens bästa arbetskamrater ungefär.
.


Skyping with some of my favorite people a couple of times during the day is one my the best things when I work from home.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
25kommentarer
 • @ m och xyz

  Jag tror inte alltid det är ren passion och kärlek i de fall man inte helt kan släppa. Jag tror att det kan vara mer invecklat. Maktbalanser och saker man byggt tillsammans i dynamiken mellan sig. Kanske är svårt att förstå vad jag menar nu, men det kan lika väl handla om saker som en skev bild av vad hen gav och hur bra den är jämfört med en själv. Svårt att förklara

  pepe 2013-04-18 00:13:43
  Svara
 • M och xyz

  Jag tror inte alltid det är ren passion och kärlek i de fall man inte helt kan släppa. Jag tror att det kan vara mer invecklat. Maktbalanser och saker man byggt tillsammans i dynamiken mellan sig. Kanske är svårt att förstå vad jag menar nu, men det kan lika väl handla om saker som en skev bild av vad hen gav och hur bra den är jämfört med en själv. Svårt att förklara

  pepe 2013-04-18 00:11:53
  Svara
 • Haha åh suck jag väntar och väntar på att min katt ska lära sig skype så jag kan prata med henne. Men hon är nog inte den skarpaste kniven i lådan tyvärr (misstänker att det beror på att hon sprang med huvudet först in i väggar så ofta som kattunge).

  Malin Aurora 2013-04-15 22:51:08 http://vildblommor.blogg.se/
  Svara
 • hahaha katten <3

  amanda 2013-04-15 12:46:46 http://amandahildur.blogg.se
  Svara
 • xyz:

  Det finns de kärlekar man kommer över, sen finns det de som dröjer sig kvar och det behöver absolut inte vara den första som etsar sig fast som värst.

  Min allra första pojkvän från högstadiet förstår jag i dag inte ens att jag kunde tycka om alls. Min första ”riktiga” kärlek däremot träffade jag på gymnasiet, vi var sanslöst kunde-inte-hålla-oss-ifrån-varandra-förälskade och höll ihop i två år. När han gjorde slut var jag helt förstörd under en väldigt lång tid, men vet du vad? Det gick över. I dag har det gått mer än åtta år sedan vi gjorde slut. Han har just förlovat sig och det rör mig verkligen inte, den starkaste reaktionen jag skulle kunna ha vore en axelryckning. Önskar honom bara all lycka precis som jag skulle till någon annan gammal vän eller bekant.

  Sen har vi mitt senaste ex – han däremot tog ett stadigt grepp om mitt hjärta och vägrar släppa. Till och med nu – ett år efter att vi gjorde slut, nu när jag faktiskt är vän med honom och jag träffat en ny, alldeles underbar kille – så tänker jag ändå på honom med värme och passion. Trots att jag vet att han är fel för mig. Trots att vi aldrig hade kunnat funka i längden. Trots att jag under de år vi var tillsammans blev dumpad flera gånger och sedan tog tillbaka honom sekunden han ångrade sig. Trots all vett och sans som talar för att jag mår mycket bättre utan honom. Trots allt det har han en permanent plats i mitt hjärta oavsett om jag vill det eller ej.

  Som sagt, vissa känslor och minnen bleknar med tiden men andra kommer kanske alltid finns kvar, vilket faktiskt är helt okej. Så länge man accepterar det och ser till att man älskar och är ärlig mot sin nuvarande pojk- eller flickvän kan faktiskt allt kännas rätt fint ändå. Tänk, hade någon sagt det till mig för ett år sedan hade jag bara avfärdat det som ett försök till att trösta och inte trott på det – men precis så är det. Allt är rätt fint ändå.

  M 2013-04-14 21:45:42
  Svara
 • Älskar skype! Vet inte hur jag skulle klara mig utan skype när jag reser så ofta och flyttar till nya länder med jämna mellanrum. Kram från Amsterdam!

  Katrin - therawfoodsisters.com 2013-04-13 22:54:11 http://www.therawfoodsisters.com
  Svara
 • Hej!

  Tänkte bara filmtipsa igen. The Words. Handlar om en författare. Tänkte att du kanske skulle gilla den.

  Ha en bra helg!

  Lovisa 2013-04-13 22:33:28
  Svara
 • Elsker katten! 🙂 haha!

  Alexia Dahl 2013-04-13 20:58:43 http://www.alexiadahl.com
  Svara
 • älskar bilden med bara katten frmaför datorn! ♥
  har varit sjuk de senaste dagarna och var så otroligt tacksam för skype och facetime. hur har man orkat innan undrar jag?!

  jule 2013-04-13 18:37:21 http://andnoplanb.blogspot.com
  Svara
 • MANDA DA MANDA: HAHA! I love ya!

  Majken 2013-04-13 18:25:07 http://majabt.blogspot.se/
  Svara
 • xyz: Jag tror absolut att det är så finaste du. Min allra allra första pojkvän kommer jag aldrig någonsin komma över hur mycket jag än försöker för det går bara inte. Och jag har verkligen försökt men han finns i mitt hjärta och han kommer alltid att vara en del av mig. Ibland vill man inte att den där första kärleken fortfarande ska finnas inom en men om man försöker acceptera att den finns där så blir det lite enklare. När det känns besvärligt för dig så försök att tänka på det här: ‘You will never find the right person if you do not let go of the wrong one.’

  puss.

  Lisa Marie 2013-04-13 18:19:16
  Svara
 • Lyllo den som får jobba hemma hela dagarna. Det är min dröm.

  Dido 2013-04-13 18:02:42 http://lillakraka.se
  Svara
 • Åh! Vill också ha en kattkompis att skypa med, min gamla katt har aldrig lärt sig denna konst..

  Emmie 2013-04-13 17:50:09 http://enroosifrankrike.blogg.se
  Svara
 • Där gick det fort 🙂

  xyz
  Jag tror att den kärlek som är svårast att komma över inte nödvändigtvis måste vara den första (det är det inte för mig) utan det är den man inte hade någon kontroll över. Den som bara blev och växte sig för stor för att överleva. Som ett ballongdjur ungefär. Man blåser upp ballongen, försöker forma något vackert och ju mer man vrider och vänder för att skapa den perfekta formen desto högre blir trycket och tillslut går det bara sönder. Kollapsen är så snabb att man inte riktigt hinner vänja sig, och det är nog det som gör att den är svår att komma över.

  Johanna 2013-04-13 17:32:20
  Svara
 • men åh så mysigt! jag har själv lite svårt för skype, men börjar gilla det mer och mer

  olivia 2013-04-13 17:24:57 http://www.okntnmr.blogspot.se
  Svara
 • xyz

  Johanna 2013-04-13 17:24:38
  Svara
 • maaaw. fint!

  Svara
 • hej sandra o alla andra.

  tror ni det är sant att den första kärleken, liksom det första seriösa förhållandet, tror ni det är sant att man aldrig riktigt kommer över det? och att det är den svåraste kärleken att komma över?

  xyz 2013-04-13 14:41:18
  Svara
 • Skype är bäst när man saknar någon såå mycket. <3

  emma 2013-04-13 13:33:02 http://theroadislong.blo.gg
  Svara
 • Åh vad kul att kunna prata med oflk på skype när man känner för det under arbetsdagen. Nog för att samtal med femåringar är fint, men det hade varit trevligt att kunna prata med bästa vännen mitt på dagen en onsdag utan att det gör så mycket.

  Christina 2013-04-13 13:30:25 http://jinxedchrissie.blogspot.no
  Svara
 • Men så fint att du skypear med katten!

  Maja 2013-04-13 12:55:10 http://Www.mla-photography.blogspot.com
  Svara
 • NEJ HERREGUD. Nu när jag kollade på dina senaste inlägg som kom jag på att jag drömde här en natt att du och Joakim var tillsammans..

  Karoliina 2013-04-13 12:51:32
  Svara
 • aw gulligt. bara jag i hela universum som inte riktigt förstår mig på skype… :[

  Fanny 2013-04-13 12:41:25 http://thewildheart.blogg.se
  Svara
 • 33 minuter och 6 sekunder 😉

  thesadbox 2013-04-13 11:34:44 http://thesadbox.wordpress.com
  Svara
 • annars kan du ju prova på chat roulette också. härliga människor.

  MANDA DA MANDA 2013-04-13 11:26:43 http://mandadamanda.blogspot.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind