Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

hi from stockholm.Nu är jag i Stockholm! Här ska jag vara fram till söndag och det är ju så himla fint att det är vårigt ju! Ville bara säga hej hej, vi ses kanske på gatorna. Nu ska jag iväg och försöka rädda innehållet i min dator. Är så himla nervös, hoppas verkligen att saker och ting finns kvar. En ny dator blir det nog också, så jag kan börja använda min systemkamera snart igen. I alla fall bra att mobilkameran står sig relativt fint. Vi hörs snart. puss.
.

Translation.
Hi, I’m in Sweden for a few days to fix my computer and some other things.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • Hej hej 🙂 Gud vad fina dina mobilbilder ser ut! Vad använder du för redigeringsapp? Kram

  Ellie 2013-05-14 10:27:18
  Svara

 • lisa m – klipp bara. i och med att hon ändå inte hör av sig kanske det inte är så svårt. håll fast vid människor som får dig att må bra och fasa ut dom som inte funkar. sluta bestäm träffar helt enkelt. och om hon tar upp det och du isåfall känner skuld, säg bara att hon inte får dig att må bra just nu och att ni behöver en paus. kram

  e- oj oj svår fråga. bestämma en färgskala och några ”grundmöbler” kan väl vara ett bra första steg? kram!

  wera – kolla comptoir générale! kram

  therese – oj tyvärr ingen aning faktiskt :O h&M?

  CAM – kåken är kul!

  sandra – kolla min kategori ”om paris” + min reseguide! kram

  flickan – gör slut direkt! man ska BARA vara med människor som får en att må bra. du vågar! för din egen skull!

  e – inte testat men det e verkar väl toppen tycker jag!

  julie – köpte den i höstas på opening ceremony! kram

  sandra 2013-05-06 20:46:18
  Svara
 • Hei Sandra ! Hvor er den fine jakken ifra?? 🙂

  Julie 2013-05-06 16:31:16
  Svara
 • Hoppas verkligen någon superskäggig IT-nisse lyckas rädda insidan av din dator. Jag vet att det här är en sådan klyshig sak att säga, men du borde ju vet abättre och backa up din dator lite oftare! Speciellt när den är ett sådant stort redskap för det du jobbar med! Lycka till och enjoy estocolmo!

  Misha 2013-05-04 05:57:23 http://endlessnessego.blogspot.com
  Svara
 • Fina bilder! 🙂

  Ellen 2013-05-03 20:46:32 http://finlandsgullet.wordpress.com/
  Svara
 • Hej! Har du testat nätdejting? Om inte, varför inte? Om ja, vad tyckte du om det? Tack för en fin blogg!

  e 2013-05-03 20:18:25
  Svara
 • Åh du är så vacker människa. Dina bilder är min dagliga drog.

  Johanna 2013-05-03 11:15:08 http://www.johannaei.blogg.se
  Svara
 • Hej Sandra! Du skriver så fint om kärlek, jag har följt dig så länge nu! Dina inlägg hur man kommer över någon läser jag om och om igen, men det är svårt. Jag är fortfarande tillsammans med min pojkvän, men han sårar mig om och om igen, det är psykisk misshandel och han har ingen insikt. Vi flyttade precis ihop men nu blev jag utkastad. Vi bråkar hela tiden och har slutat ha sex. Vad ska man göra? Ska jag lämna honom.. Du är så klok, om du undrar varför jag skriver till dig. Hur vågar man lämna den man älskar?

  Flickan 2013-05-03 10:40:29
  Svara
 • Hej Sandra! Måste först bara säga det att jag älskar din blogg och tycker du är så grymt bra på att skriva. Blir både inspirerad och lite avundsjuk på samma gång, haha! 😀 Hur som haver, nu i juni kommer jag spendera fyra härliga dagar i Paris (min första gång Frankrike) och två av dom kommer jag vara på Disneyland, de andra två ska jag och min pojkvän utforska staden. Självklart kommer vi ta en titt på Eiffeltornet, Notre Dame och andra kända platser, men det är de mysiga små platserna som kanske inte är så välkända som jag inte vill gå miste om.

  Så det jag undrar är; vad ska man göra när man är i Paris? Var ska man äta och vad ska man se? Jag älskar härliga caféer, parkpromenader och vatten, älskar gamla byggnader och stadslandskap med personlighet och karaktär. xD

  Sandra 2013-05-03 00:12:14
  Svara
 • men gud, förstår din materiella saknad. har varit iphone-änka nu i två veckor då den är på spa/verkstad och återhämtas/återupplivas. saknar instagram, vine och l i v e t varje dag, eftersom dessa tre ting nu är förlorade.

  MANDA DA MANDA 2013-05-02 23:56:54 http://mandadamanda.blogspot.com
  Svara
 • men gud, plz, vad jag saknar en jävla mobilkamera. har vart iphone-änka i två veckor nu medan telefonen håller på att återupplivas på en verkstad. min kropp dör av saknad. saknar instagram, vine och livet.

  MANDA DA MANDA 2013-05-02 23:54:45 http://mandadamanda.blogspot.com
  Svara
 • Men hej och hå, kul! Jag såg nämligen att ett par träd i kungsan slagit ut och på vägen till jobbet idag så var det ett ensamt träd i korsningen st.eriksgatan/odengatan som slagit ut med stora vita blommor. Perfekt att komma hem till.
  Hojta om du hinner/vill/känner för att äta lunch imorgon. Var ju typ sjuttioelva år sedan jag träffade dig!

  Kajsa 2013-05-02 21:32:17 http://www.whatsupsthlm.se/aenigma
  Svara
 • lisa: alltså nej. nej nej nej. vi ska inte vara med personer som får oss ledsna och sårade. det är inte därför vi har relationer. vi har relationer för att känna oss starka och glada och växa som personer. inte sagt att man inte blir ledsen och sårad ibland. det blir man. det hör till. men det ska bara vara en liten del av en relation. punkt slut.
  jag har som du också en vän som beter sig ungefär såhär. vi har kännt varandra i femton år och vi har bott i samma kvarter. men nu för tiden bor vi långt ifrån varandra. vi lovar varandra att ringa och prata och höra hur varandra mår men hon bara lovar och sen hör hon nästan aldrig av sig och jag blir så jävla ledsen varenda gång. förut brukade jag ringa jämt men nu för tiden har jag helt enkelt tagit ett litet steg tillbaka för att jag orkar inte bli ledsen varje gång hon säger att hon är upptagen. att hon nästan aldrig hinner säga hej men att hon hinner gå ut varje kväll med de som bor i samma stad som henne. vad jag menar är att man behöver inte säga tack och adjö. man kan ta ett steg tillbaka och avvakta lite. lägga lite ansvar på den andra personen och hinna pusta ut lite själv. det är väldigt viktigt. att man verkligen förstår att en relation inte bara är en persons ansvar liksom. och om hon eller han i slutändan ändå inte vill va med en så visst whatever!! för det finns massor med andra fina och bra människor därute som vill va med en! möt dom istället! kram på dig!

  r 2013-05-02 20:13:54 http://uppskratta.blogspot.com
  Svara
 • Åh så fint 🙂 Hoppas du får en fantastisk helg och att datorn går att rädda.

  Christina 2013-05-02 18:43:23 http://jinxedchrissie.blogspot.no
  Svara
 • Kära Sandra! Kan du ge mig som inte har någon koll tips på bra barer i Stockholm? Är 23 kanske bör tilläggas

  CAM 2013-05-02 18:40:34
  Svara
 • Hej Sandra (och alla andra)!

  Jag ska till Stockholm i helgen (första gången på fyra år) och vill och behöver verkligen verkligen köpa en bikini. Kan någon tipsa om ett bra ställe?

  Jag vill att det ska vara ett ställe med många olika sorters modeller, vill ha midjehög underdel och en överdel med breda axelband (ej halterneck) utan bygel. Gärna i en fin färg. Så hm:s utbud går liksom bort, var kan jag söka mig då? Den får kosta max 8-900 spänn. Hjälp mig!

  Therese 2013-05-02 17:40:43
  Svara
 • Rolig skrackbild pa dig iStockholm!

  Lia 2013-05-02 16:37:10
  Svara
 • HEJ! Jag och några vänner far till Paris på måndag och stannar tills fredag. har du några bra tips på vad man inte får missa? bästa barhänget? stället där man dansar natten lång? det med prisvärda kaffet? osv, du fattar. vi är nyblivna 18åringar och vill pröva våra vingar med massor av vin.
  tack!!!!

  wera 2013-05-02 15:55:20 http://kristalller.blogg.se
  Svara
 • Härligt! nu har vi ju äntligen fått sol och vår i Sverige!

  Amanda 2013-05-02 15:35:46 http://mrsadvocat.blogspot.se/
  Svara
 • You always look so fresh and stylish and beautiful! Enjoy the Spring in Stockholm and fingers crossed Apple can save your contents!

  OH LA LA LI 2013-05-02 14:47:01 http://ohlalali.blogspot.be
  Svara
 • Hej Sandra och välkommen hem till Stockholm osv! 🙂
  Har en liten, liten fråga. Har du några tips när det kommer till inredning? Det är så att jag – tillsammans med min familj – ska flytta in till en lägenhet om en månad och jag har fria händer när det kommer till mitt sovrum. Jag har sökt runt på pinterest och kollat igenom hela din ”om inredning”-kategori, men jag vet inte riktigt vad det är jag bör ha i bakhuvudet. Jag vet väl ungefär vad jag vill göra men det känns lite svårt. Tycker att jag delar din smak i både kläder och inredning så tänkte att jag frågar dig! Åh, vad förvirrat det låter. Svamlar alltid verkar det som.
  Men, men. Tacksam för svar och ha en jättefin dag! Kramikram.

  e 2013-05-02 13:29:44
  Svara
 • Alltså Sandra eller någon annan fin där ute jag måste bryta upp med en vän som jag har känt i nio år för att hon gör så jag alltid känner mig trasig inuti och så ledsen. Vi ses aldrig och när vi planerar någonting ställer hon in det och hon ljuger och kommer med hemska undanflykter. Men jag är inte stark nog att klara av det här och jag vet inte hur jag ska gå tillväga. Hon trampar alltid på mig och sårar mig men jag vill inte såra henne. Jag är så hemskt rädd för att såra någon annan men jag låter dem såra mig. Vad ska jag göra? Jag känner mig så vilsen och jag är så rädd för att bli ensam.

  Lisa m 2013-05-02 13:28:19
  Svara
 • Njut av vackra Stockholm! Härligt att höra att vädret är på topp. Solen skiner i Amsterdam också, så vårkänslan är här med 🙂 Hoppas det löser sig med data! Kram

  Katrin - therawfoodsisters.com 2013-05-02 12:56:11 http://www.therawfoodsisters.com
  Svara
 • hoppas du får en fin vårdag 🙂 // missgreta.se

  emma 2013-05-02 12:21:00 http://missgreta.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind