Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

karamelljackan.

Har inte photoshop på min nya dator pågrund av att jag glömde min photoshopnyckel i New York och den är nog nerpackad under massa lådor, så det får bli lite oredigerade bilder framöver tills jag löser det. Nog i och för sig jag som stör mig på det mest, men ändå..

Ville i alla fall visa en ny sak som flyttade in hos mig för någon månad sedan.

Jag tycker den är så fin att jag knappt vågar använda den.

Den här. Denna! En ljusblå mockajacka i magkort modell från Acne.


Visste knappt vad jag skulle ta mig till när såg den. Stod i omklädningsrummet i typ en halvtimme, la undan den, la undan den igen, sov på saken, gick tillbaka, provade den igen, gick en runda runt kvarteret, smsade kompisar och bad om råd. Och sedan till sist slog jag till.

Och såhär ser den ut på.

Älskar att den slutar precis där alla mina kjolar börjar. Älskar färgen, att den är så himla tung och låter när man går omkring och älskar alla små detaljer.

Man får vara försiktig i regnet och inte försöka spilla kaffe och sånt på den (vilket garanterat kommer hända). Men jag är hur som helst väldigt kär i den här karamellen.

.

My spring jacket is a suede one from Acne and we are in love.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
81kommentarer
 • Vilken storlek är din jacka? Funderar på att köpa samma modell (den i svart skinn) och undrar bara så att jag beställer rätt storlek! 🙂 Älskar din blogg förresten! 🙂

  Malin 2013-05-17 17:45:36
  Svara
 • Emily, anledningen till att jag använde mig utav H&M som exempel var för att det är många som faktiskt handlar på H&M och H&Ms underkedjor så som Weekday och Monki i Sverige. Jag är också medveten om att det är många, likt mig själv, som inte har råd att handla kläder hos dyrare klädkedjor. Jag anklagar ingen för att ha gjort fel om man köper kläder på H&M, menar bara att ofta så är det så att de lite dyrare klädkedjorna har en bättre standard gällande förhållande för sina fabriksarbetare. Och ja, jag tycker verkligen att man bör tänka på var det är man köper sina kläder. Du som ensam person kan inte hållas ansvarig för fabriksarbetarnas förhållanden, men jag tycker det är viktigt att ta ställning för vad man anser är fel. Jag själv köper inte kläder på H&M pga många olika anledningar. Många gånger så har inte H&M den bästa kvalitén på sina kläder, utan det blir då en så kallad köp-och-släng kultur.

  Linn 2013-05-09 18:38:11
  Svara
 • blir så himla arg på vissa av de som kommenterar.
  oavsett vad som ligger bakom sandras kropp så är hon precis som ni bara en människa. förstår inte hur ni tänker när ni ställer er över henne och drar egna slutsatser.
  vad får er att tro att hon har mer ansvar över andra än vad ni har. ni tycker det är fel att hon får tjejer att känna sig sämre än vad dom är men ni tycker det är helt okej att trycka ner (i detta fallet sandra) själva. seriöst. skärp er.

  bea 2013-05-09 15:01:37
  Svara
 • Herregud vad fin den var! <3 😀

  Vicky 2013-05-09 09:35:37 http://forgettomorrow.blogg.se/
  Svara
 • Jag måste säga att du har starka poänger Emily. Klokt svar!

  Den här bloggen är helt klart en av mina favoriter, jag tycker jättemycket om den. Och – jag tycker inte att det borde göra något att komma med kritik, så länge den känns ‘schysst’, och att det finns någon vettig grund till den. Bara för att man inte skriver sockersvadds-ord så behöver det ju inte vara dåligt. Och – skulle till exempel Sandra känna sig träffad på något sätt, då tror jag att hon kan försvara sig/säga ifrån själv.

  kram <3

  Emma 2013-05-08 22:15:25
  Svara
 • Nja, alltså, har man gett sig in i leken (offentligheten, internet osv) så får man nog ta det onda med det goda, så att säga. Man kan inte bara förvänta sig att bli klappad på huvudet utan får nog räkna med en portion skepsis och en god dos kritik med.

  Du, Linn, drar hemskt knepiga paralleller tycker jag. För det första finns det inte bara ACNE och H&M att välja mellan. Om det är vad du tror så skulle det vara intressant att höra från vilken av dessa två du köper dina kläder. Jag kan slå vad om att Sandra handlar på båda ställena. Min egen jacka är köpt på Röda Korset, alltså varken hos H&M eller ACNE, ifall det är intressant. Men säg nu för argumenterandets skull att man faktiskt var tvungen att välja mellan de två kedjorna – vilken tror du merparten svenska tjejer i åldern 15-35 skulle välja? Med sin högst ordinära lön då, eftersom majoriteten svenskar faktiskt inte får tusentals kronor för att blogga. Tycker du på allvar att man kan lastas för att man handlar på H&M om detta är det enda alternativet man har råd med? Och visst, de driver otäcka sweat-shops i tredje världen, vilket du tycker att gemene man i Sverige ska hållas ansvarig för. Men för att återgå till size zero-idealet så ska Sandra alltså inte ta något ansvar för att hon upprätthåller det? Ser du var ditt argument haltar här?

  Det där om svartsjuka och genus tänker jag inte ens försöka besvara eftersom det var så hopplöst lösryckt och helt utan substans.

  Emily 2013-05-08 20:32:31
  Svara
 • Tycker inte att någon har någon som helst rätt till att kommentera Sandras kropp. Det är hennes och enbart hennes kropp. Varför känner vi ett sådant behov av att syna och kommentera andras kroppar och deras utseende? Visst visst, hon är en förebild, blablabla… Verkar som att folket här har lite för mycket fritid, ni som analyserar sönder, dömer och kritiserar hennes kropp. Det är rätt elakt faktiskt… Förhoppningsvis så har Sandra familj och vänner som kan ta hand om henne, om hon skulle vara sjuk vilket jag inte alls tror. Men det är ingen, INGEN som har rätten att kommentera någon annans kropp. Aldrig någonsin. Skitsamma om en väger 30kg eller 300kg. (Det är ju just exakt det, rätten vi tar oss till att kommentera andras kroppar som bidrar till våra sjuka kroppsideal).

  Och jackan? Det är 100x mer moraliskt försvarbart att köpa en jacka för 9000 kr som är från Acne än en från H&M som kostar 500 kr. Alltså, är det någon som faktiskt har koll på H&Ms fabriker utomlands? Jämför H&Ms och Acnes, då köper jag hellre en jacka från Acne om jag vet att det är ingen som har fått lida för den till skillnad från H&Ms fabriker då. Hon tjänar sina pengar fair and square, tracka inte ned på andra människor pga er svartsjuka. Vissa har det lite bättre ställt i livet helt enkelt (det betyder inte att jag tycker om klasskillnaderna). Men hon har jobbat för det hon har, låt henne vara.

  Diskussionen här kring Sandras kropp och hennes (hemska!!!!!) jacka är rent ut sagt elak, vidrig och ganska IQ-befriad… De flesta borde läsa några rader om feminism/genus/kroppsideal och lite miljö/hållbar utveckling.

  Ta inte åt dig Sandra, du är fin och underbar precis som du är!! <3
  ps. Jackan är megafin!

  Linn 2013-05-08 19:13:00
  Svara
 • Håller med dig Emily och så många andra. Det finns så många som är magra och som inte går upp i vikt alls hur mycket de än äter men det där ser bara farligt ut. Dina ben är hemskt magra och du ser absolut inte ut att må bra.

  L 2013-05-08 17:35:34
  Svara
 • This jacket is beautiful! Love the colour! <3

  xx,
  eleonora

  ♥ My Blog ♥

  eleonora 2013-05-08 17:16:01 http://eleonorasleben.blogspot.com
  Svara
 • det värsta är ju att ifall sandra går upp i vikt så kan hon inte längre ha jackan!!!!

  hanna 2013-05-08 17:12:59
  Svara
 • Jag förstår inte alls kritiken kring att köpa en jacka för niotusen. Har man pengar och hittar sin drömjacka ska man väl kunna köpa den? Ingen klagar när man köper en utlandsresa för samma summa. Alla gör vad de vill med sona egna pengar, that’s it. Dessutom är det väl bättre att köpa ett kvalitetsplagg än hundra kvantitetsplagg (om man nu ska prata hållbar utveckling).

  Däremot blir jag lite orolig när jag ser hur tunn du är Sandra. Att det ”går inåt” ovanför knäna är ett varningstecken tycker jag. Ja, du är en förebild gör många men du ska samtidigt inte behöva ha det på ditt samvete. Jag undrar bara hur det står till med hälsan, på riktigt?

  Love 2013-05-08 16:09:50
  Svara
 • Det är väldigt kul att folk väljer att bara se matbilderna där du ätit en väldigt lätt måltid och fullkomligt ignorerar de andra bilderna med pasta, biff, brunch etc. Ja, det är lätt att döma när man väljer sina synintryck.

  Suck. Förlåt, men nu slutar jag läsa kommentarerna. Folk är så kontextslösa (igen), så uppenbart oförmögna att utgå från ett annat sociokulturellt perspektiv än sin egna ”vardag” och norm och så ivriga att ifrånsäga sig allt eget ansvar att man vill gömma sig i ett hörn med en hårddisk filmer/serier och säga F you till alla andra.

  L 2013-05-08 15:37:04
  Svara
 • Sandra! Skulle inte du kunna göra ett ”så här redigerar jag mina bilder” inlägg? Det vore jätte jätteskoj!

  Kristina 2013-05-08 13:37:18
  Svara
 • Håller med flera här, det där är inte en frisk och stark kropp. Och om du lägger upp så många bilder där man ser dina avmagrade ben fast syftet var att visa en ny jacka (?) så blir man ju lite fundersam. Är det ett slags rop på hjälp?

  Och att så många läsare tar på sig uppgiften att hugga mot alla som kommer med kritik (välmenande eller ej) är också lite bisarrt, för jag tror inte att Sandra som är rik som ett troll och har hundra irl-kompisar har något riktigt behov av att främmande tonårstjejer svingar svärden till hennes försvar. Sandra är snart 30, hon behöver nog inte gömma sig bakom en armé av ryggdunkare. Eller?

  Tycker inte det är konstigt om folk reagerar varesig på att hon köper en jacka för nio papp (seriöst, är det inte ett skämt?) eller att hon har rakbladsvassa knän. Det konstiga är att så FÅ reagerar! Snälla människor, när blev detta norm? Undernärda kroppar och ett hejdlöst konsumerande? Har ni helt slutat ifrågasätta?

  Tack för ordet.

  Emily 2013-05-08 13:23:42
  Svara
 • Åj men vilken perfekt vårjacka

  kaneli 2013-05-08 13:18:44 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • Du kan ladda ner Photoshop CS2 gratis 🙂

  Finasta jacken!!!

  Alexia Dahl 2013-05-08 12:06:56 http://www.alexiadahl.com
  Svara
 • ”Du är vad du äter! ” hur hade du själv sett ut om du åt lite soppa till lunch och några tomater till mellanmål? Smal såklart.

  Jag tycker om mat och äter med stor aptit. Mycket man, mums

  Kina 2013-05-08 11:09:51
  Svara
 • Den jackan är ju som skapad för dig!

  Gabriella 2013-05-08 11:09:35 http://shittydays.blogg.se
  Svara
 • kan inte låta bli att känna mig som en elefant när jag ser bilder på dig. menar inget illa, för jag tycker ju att du är så himla fin. men kan ändå inte hjälpa det. man ska inte jämföra sig osv men fasiken vad svårt det kan vara att inte göra det.. ibland känns det som att alla utom en själv är så perfekta. fast jag vet att det så klart inte är så. ja ja.
  hoppas inte du tar det som nån kritik, för det var inte menat så.

  jackan är underbar förresten (precis som du!)

  Emma 2013-05-08 10:09:35
  Svara
 • Instämmer i några av f.g talare:
  Du ser oerhört mager ut i fotona. Jag respekterar att du talade ärligt om din viktnedgång i och med att det tog slut med exet. Att du är mager är din ensak, men i och med din yrkesroll som bloggare, och din roll som feminist, tycker jag faktiskt att du bör TA (om du nu inte bokstavligen HAR) ett ansvar att förmedla sunda kroppsideal till dina läsare.
  Om du har svårt att ta igen de kilon du förlorat – förklara det för dina läsare. Det finns så många destruktiva ätstörda tjejer som hänger på nätet och söker inspiration, stöd, vadsomhelst. Och med dig som förebild blir det nog lätt att de tänker saker som, ”Kan Sandra, som säger sig vara frisk, äta en liten knäckemacka till frukost så kan väl jag” eller ”Kan Sandra, som säger sig vara frisk, se ut sådär, så kan väl jag”…
  Försök tänka på det lite, är du snäll. Det finns så mycket du kan göra för att vara en god förebild, du har så många starka personlighetsdrag, men ändå blir det fel när så mycket fokus läggs på outfit-bilder, dyra kläder, och den där ömtåliga looken du förmedlar.

  E 2013-05-08 09:56:41
  Svara
 • you’ve become alarmingly thin, sandra :/

  unknown 2013-05-08 02:34:35
  Svara
 • att någon tjänar mer betyder oftast att någon annan tjänar mindre. att våra hm-kläder kostar typ 100 kr betyder att någon annan betalar. tex arbetarna i bangladesh som betalar med sina liv, tex den undermåliga fabriken som rasade in i förra veckan, till följden att flera hundra människor dog. mängden pengar och tillgångar i världen är inte oändlig. att någon tjänar extremt mycket pengar på reklam betyder kanske att de har rätt till de pengarna, och att göra vad de vill med dem. kanske betyder det också att vi lever i ett kapitalistiskt samhälle, där vi alla kommer att köpa mer saker ju mer missnöjda vi är med oss själva. att en läkare tex tjänar helt sjukt mycket bygger på att tusentals sjuksköterskor och undersköterskor betalar genom att inte få fast anställning. de betalar också med sina kroppar genom att bli utslitna i förtid. så ja, jag tycker det är problematiskt när någon köper kläder för typ 10 000. och jag vet att det är väldigt många som gör det. jag undrar hur det kan vara försvarligt att tycka att det är okej att spendera så otroligt mycket pengar. jag tycker att man borde veta att ifall man tjänar ruskigt bra, så betyder det att någon annan betalar. hejdå.

  hanna 2013-05-07 23:41:26
  Svara
 • Fast jag tycker inte att det är så konstigt att man reagerar över priset på jackan. I min värld är 9000 kr extremt mycket för en jacka. För mig som student är det en hel månadsinkomst, så jag tycker det är väldigt onödigt att folk svär åt en för att man uttrycker förvåning över priset! Sedan förstår jag inte riktigt heller varför vissa verkar ta på sig att försvara Sandra konstant i alla lägen, även när det verkligen inte ens behövs…

  Susanne 2013-05-07 23:19:23
  Svara
 • Impregnera sister! It´s the shit.

  Hanna Larsson 2013-05-07 22:53:38 http://wipitblog.wordpress.com
  Svara
 • That jacket is now on sale! Different color! 70% OFF!!! It was $1,700 – now $420. Hope you got it on sale!!!

  http://www.net-a-porter.com/product/189661

  hi hi 2013-05-07 22:49:35
  Svara
 • Sandra, kan bara inte låta bli nu. När jag ser bilderna så undrar jag om du verkligen mår bra? Jag ser bara skinn och ben, inte ett uns fett. Du ser smalare ut än någonsin. Jag hoppas att du tar hand om dig och att personer runt dig märker om du inte gör det. Blir uppriktigt orolig när det ser ut som att du håller på att försvinna. Kram!

  Linn 2013-05-07 22:28:46
  Svara
 • Åh men jösses så fin! Om du tar väl hand om den kommer du nog kunna ha den sjukt länge, värt!

  Nora 2013-05-07 22:16:47 http://monphotos.blogg.se
  Svara
 • Chillax. Folk må da få lov til å si ”shit den var dyr”, virker ikke som det er var et angrep på Sandra, men kun en uskyldig kommentar til innlegget.

  Kjempefin til deg uansett!

  Hildur 2013-05-07 21:56:43
  Svara
 • Vart ifrån är den svartvita tröjan!? SKITSNYGG.

  Linnea 2013-05-07 21:41:41
  Svara
 • Nu ska jag skriva något som jag vet att många kommer kasta sig över och tycka ”nämen FY så taskigt” och ”sköt dig själv” mm (om det ens publiceras efter granskning, risken är stor att det inte gör det men då har ändå den det berör, alltså Sandra, förhoppningsvis läst det). Det är ok, alla får ha en åsikt. Och här är min:

  Jag vet att du bestrider det men de där benen ser inte friska ut och jag kan tänka mig att väldigt många tjejer jämför sig med dig och kommer fram till att de är för ”tjocka” nu. Jag vet att du sagt att du inte har anorexia men det finns andra ätstörningar, bulimi till exempel. Jag hoppas att de flesta av dina läsare kan se nyktert på innehållet du presenterar i din blogg.

  Du får tycka vad du vill om detta, men det är min åsikt. Jag har gillat en del av dina inlägg, tyckt andra varit fåniga osv, men nu tycker jag att bloggen börjar bli farlig. Jag har själv lidit av förvrängd självbild och heroin chic-modet gjorde allting 100 gånger värre. Jag kan lätt sätta mig in i hur unga osäkra tjejer kan reagera på bilderna av din kropp. Allting återges så rosaskimrande och bambifierat, ett vältrande i kalorier som inte hamnar på kroppen och dyra märkesvaror betalade med pengar som tycks regna från himlen (det jag menar är att det ligger inte direkt blod, svett och tårar bakom).

  Många här säger att du inte alls är ansvarig och att du inte valt att vara någon förebild etc, men fråga dig själv om det verkligen stämmer. Du har ändå valt att vara en offentlig person och gått med på att blogga för pengar, alltså för en publik, inte sant? Medför inte det ändå ett visst ansvar? Eller är du inte villig att axla det?

  Ann Onym 2013-05-07 21:21:59
  Svara
 • Var kommer tröjan från? Den va snygg!

  Hanna 2013-05-07 20:53:46
  Svara
 • dööör så fin! Finaste färgen också.

  Och alla ni som klagar på att den är så himla dyr: fuck you. Det är Sandras liv, Sandras pengar. Vad hon gör och inte gör med dem är verkligen inte vår ensak.

  elina 2013-05-07 20:05:41 http://elinamarie.blogg.se
  Svara
 • Som en godis!

  maria 2013-05-07 20:05:35
  Svara
 • Såå fin! Bra köp 🙂

  Linda 2013-05-07 19:43:21
  Svara
 • Men alltså vilket jävla bra köp!

  Ida 2013-05-07 19:31:55 http://idasivertsson.blogg.se
  Svara
 • En färgglad Ramones-jacka. 😀 Cool!

  + blä på människor som skriker om priset. Sköt er egen ekonomi.

  Emelie 2013-05-07 19:14:33
  Svara
 • skrev denna kommentar nyss men det verkar inte som att den postades.

  så himla fin var den verkligen! synd dock att du måste smygförsvara köpet redan innan eftersom du vet att folk inte kan låta bli att påpeka hur dyr den var. hade varit så himla mycket trevligare ifall människor kunde låta bli att bli så provocerade över dina inköp, det är ju liksom dina val och ditt liv och egentligen ingenting som gör dem illa, kan man tycka. mycket bra köp tycker jag, slit den med hälsan fino.

  agnes 2013-05-07 18:11:55
  Svara
 • It’s beautiful! Really like the colour, and it suits you really well 🙂

  OH LA LA LI 2013-05-07 18:11:27 http://ohlalali.blogspot.be
  Svara
 • så himla fin verkligen! hemskt att du som måste smygförsvara köpet i förväg eftersom alla kommer gå lös på att den var dyr. vore mycket trevligare om folk kunde sluta bli så provocerade av vad du gör av dina pengar, visst är det väl ändå ditt val och liv liksom. alldeles fantastiskt bra köp tycker jag, slit den med hälsan fino.

  agnes 2013-05-07 17:54:57
  Svara
 • MEN GUD låt henne köpa vad hon vill för vad hon vill. Det är inte eran ensak.
  Blä på er.

  Eira 2013-05-07 17:08:14
  Svara
 • MEN GUD låt henne köpa vad hon vill för vad hon vill, det är inte eran ensak.
  blä på er.

  eira 2013-05-07 17:07:04
  Svara
 • Gudars så fin. Var ju värsta dig-jackan 🙂

  Christina 2013-05-07 17:01:19 http://jinxedchrissie.blogspot.no
  Svara
 • Sandras kompis Nina har oxå en sån där Acne-jacka, fast en grön, Det har jag läst i hennes blogg – julklapp från pappsen! Så kan ni gå armkrok genom stan med era jackor! 🙂

  Niotusen? Och??!! Om Sandra vill shoppa loss på Acne-jackor, Chanel skor, Mulberry väskor, Mac-datorer, varför inte? Skulle fan jag ha gjort om jag vore Sandra! Lätt!

  Inga Money 2013-05-07 16:54:03
  Svara
 • Sandras polare Nina har oxå en sån där jacka, fast en grön. Det har jag läst i hennes blogg – julklapp från pappsen. Kan ni gå armkrok genom stan med era jackor! 🙂

  Nio papp? Och?! Om Sandra har råd så så är det ju bara o shoppa loss på Acne-jackor, Mulberrty-väskor, Mac-datorer och Chanel-pjucks! Fan det skulle jag oxå ha gjort om jag vore henne! Lätt!

  Inga Money 2013-05-07 16:49:40
  Svara
 • <3 🙂 Fineste jakken! Passer perfekt til din nye hårfarge! Grattis!

  Lene 2013-05-07 16:47:06 http://artemisa.blogg.no
  Svara
 • DRÖMJACKAN!

  Anna María 2013-05-07 16:28:02 http://annamarialarsson.se/blogg
  Svara
 • Åh, så himla fin!

  andréa 2013-05-07 16:09:16 http://kaffehuset.ratata.fi/
  Svara
 • hehe nej, den kostar ju NIO tusen, det var mockajackan och inte läderjackan
  http://shop.acnestudios.com/shop/women/coats-jackets/mape-suede-green.html

  väskdebatten någon?

  hanna 2013-05-07 14:55:28
  Svara
 • den kostar 8 000 kr
  http://shop.acnestudios.com/shop/women/coats-jackets/mape-petite-su-pop-blue.html

  hanna 2013-05-07 14:53:29
  Svara
 • Omg Sandra. Jag dör.

  Silversaga 2013-05-07 14:39:06 http://silversaga.damernasvarld.se
  Svara
 • Kostar den 8000 kr? Herregud! Jag skulle nog aldrig kunna med att lägga så mycket pengar på en jacka, oavsett hur mycket pengar jag hade… Hoppas den håller i många år!

  Susanne 2013-05-07 14:25:16
  Svara
 • Så himla fint. En annan fin sak:

  Man kan vara sjutton år och bli upphånglad mot en vägg i en fullsatt skolmatsal och man kan ligga över ett bord och kyssas i vad som kan kännas som en evighet bara för att man inte kommer att ses på några dagar och man kan göra slut dagen innan skolan börjar igen, för att man får höra att han aldrig var kär i en utan i en annan och sju månader senare kan han höra av sig igen, säga “jag älskar, älskar dig, kom tillbaka till mig” och då har man redan blivit upphånglad av en ny, fast inte i en skolmatsal utan på en fest under sanning eller konka och man tror att man faktiskt tycker om denna spännande, äldre killen men hade ju ändå lovat sig själv att vad som än händer, hur det än blir, vill han ha tillbaka en så får han det, och så kysser man varandra i hemlighet i skolan och allting smakar kaffe och man vill tillbaka så himla mycket och han lovar att vänta, men så blir det inte för han träffar en annan igen, och nu fem år senare bor jag ihop med den där spännande, äldre killen som är det finaste i världen och nu längtar jag efter att få ett barn tillsammans med honom.

  Helena 2013-05-07 14:11:38 http://helenassmultron.blogg.se
  Svara
 • Hej,
  ja det är nog bara du som stör dig på bilderna. Jag tycker de var jättefina 🙂 . Och vilken härlig jacka

  Linda K - Hemma hos Klintons 2013-05-07 13:32:30 http://houseofklinton.com
  Svara
 • åh så fin!!

  Emilia 2013-05-07 13:29:35 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • Hej Sandra! Det här är egentligen att överanalysera saker, men eftersom du är feminist vore det ändå intressant att höra hur du ser på det faktum att du så väldigt ofta tittar ner på bilder. Det framstår ju som ganska passivt och inte som den starka kvinna du uppenbarligen är. Som sagt, lite överanalyserande eftersom du inte framstår passiv i andra sammanhang, men det vore intressant att höra dina tankar kring detta.

  Anna 2013-05-07 13:14:42
  Svara
 • Gud vad fin jacka, den passar på dig 🙂 Men shit pommes frites vad dyr den är! (var inne på acnes hemsida och kikade ifall jag skulle ha råd med den. Icke)

  Linn 2013-05-07 12:18:04
  Svara
 • Vilken härlig färg på jackan! 🙂

  emma 2013-05-07 12:12:00 http://missgreta.blogg.se
  Svara
 • shit vilken härligt färg! 🙂

  emma 2013-05-07 12:11:03 http://missgreta.blogg.se
  Svara
 • Jag bara älskar känslan när man gjort en riktig satsning och knappt kan tro att man verkligen äger den perfekta saken sedan! Åh.

  Maj 2013-05-07 12:04:08
  Svara
 • Du kan ju ladda ner photoscape så länge, tills du har löst situationen med photoshop!
  Det är gratis!

  Linda 2013-05-07 11:38:15
  Svara
 • Du kan ju fixa ner photscape så länge om du vill kunna redigera lite grann tills du löst det hela med ps. 🙂

  Linda 2013-05-07 11:36:46
  Svara
 • Perfekta jackan ju! <333 BRA KÖP!

  Sabina 2013-05-07 11:08:10 http://1990something.wordpress.com
  Svara
 • Jösses vad fin den är! Den passar dig utmärkt.

  Linda 2013-05-07 10:54:00 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • sjukt fin.

  alexandra 2013-05-07 10:45:32 http://rainbowtrout.blogg.se
  Svara
 • Jättefin och precis din stil! Härlig färg!

  Karin 2013-05-07 10:39:57
  Svara
 • men guuud va fiin!!!! Har den i lyserosa og det er det fineste jeg eier

  choosewellbuyfew 2013-05-07 10:25:56 http://www.choosewellbuyfew.blogspot.no
  Svara
 • Men du. det gick ju runt någon rolig video på youtube med någon spray som var helt sjuk-i-huvudet-bra om man ville stöta bort vatten,smuts och ca allt.. Kommer bara inte ihåg vad det hette… Men man kanske kan hitta något som skyddar bra ändå 🙂

  Caroline 2013-05-07 10:03:12 http://fintochsvagt.blogg.se
  Svara
 • asså jisses vad fin

  rebecca 2013-05-07 09:53:49 http://spaceherosuits.webblogg.se
  Svara
 • Första tre bilderna ser ut som hämtade från hur din blogg såg ut typ 2007/2008 eller något, och det är de gamla inläggen jag gillar allra allra bäst, om jag ska vara ärlig! 😀 Så jag blir faktiskt bara glad över att du inte har möjlighet att redigera alls.

  Malin 2013-05-07 09:49:44
  Svara
 • Men jösses vad fint och vad glad man blir av färgen! 🙂 Är så himla ledsen att den modellen inte alls passar min kropp (ser ut som en stor man i såna), hade nog gärna kopierat detta köp av dig annars.

  Citrin 2013-05-07 09:48:46 http://nolovestory.wordpress.com
  Svara
 • Så fint! 😀

  TIDSTJUVEN 2013-05-07 09:44:44 http://tidstjuven.com/
  Svara
 • DÖR så fin!

  tyraelvira 2013-05-07 09:39:16 http://tyraelvira.blogg.se
  Svara
 • Tur att du bestämde dej för att köpa den, för den passade dej väldigt väldigt bra!

  LoppisListan 2013-05-07 09:39:01 http://loppislistan.blogspot.se/
  Svara
 • åh jösses så makalöst fin! om jag vore typen som gillade magjackor (och inte gravid i sjunde månaden) skulle jag bo i sådana här skapelser! <3

  cosmo 2013-05-07 09:30:28 http://www.gasolinsagor.blogg.se
  Svara
 • Den var fiiiin!!!
  Men jeg likte toppen din også! Hvordan er den i str?
  :):)

  dina 2013-05-07 09:20:47
  Svara
 • Impregnera den med fuktavvisande (sko)sprej för läder. Färgen ändras inte, skyddar mot damm och lättare regn. Superfin förresten 🙂 Färgen e underbar!

  Cecilia 2013-05-07 09:16:17
  Svara
 • Perfektion!

  Maja 2013-05-07 09:06:07 http://Www.mla-photography.blogspot.com
  Svara
 • Vilken underbar färg den hade!!

  donnasandra 2013-05-07 09:05:03 http://www.donnasandra.se
  Svara
 • så himla himla himla fin!! passar dig perfekt 🙂

  frida 2013-05-07 09:03:47 http://theblondcream.blogspot.com
  Svara
 • men du! ladda ner Photoscape, det är väldigt mycket du kan göra där som finns i photoshop. bla kurvor, filter osv. 🙂
  förresten, gick det att rädda något ur din gamla dator? let us know!!

  elina 2013-05-07 09:02:59
  Svara
 • FINASTE JACKAN JAG NÅGONSIN SETT!!!

  Matilda 2013-05-07 09:00:37
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind