Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

konsum, taxar och 60 små lappar.

source.

 

Tredje delen av det finaste som hänt er hittills i år. <3333


Jag skrev att jag saknade honom, ett och ett halvt år försent.
“Jag saknar dig också” skrev han.
Nu hånglar vi i varje gathörn.


När jag firade in nyåret i stockholm på en hemmafest på lilla essingen, med så gött folk och en fransk snygging som kysste mig på tolvslaget. Efterfesten på Under Bron. Veckorna efteråt. Alla kyssar, cigaretter och vinglas. När vi dansade på klubbar, när vi hånglade i gathörn och när han sa att han älskar mig.


När jag med darriga ben står längst upp i skidbacken, första gången på skidor, och tänker att nej det här klarar jag inte, jag svimmar, herregud det är så högt, kommer dö, men så gör jag det bara och jag åker utför med sådan fart att andra ramlar omkull (förlåt!) och jag vet inte hur jag stannar men pirret i magen säger bara kör, fortare. Det är ett fint minne för mig för jag tänker att mitt 2013 ska vara lite så. Farligt, pirrigt och väldigt mycket nu-gör-jag-det-bara.


För ungefär en och en halv månad sedan hade vi vår första date. Inklämda i ett hörn på Carmen, omgivna av oset av flottiga pommes frites och blöta kläder hånglade vi med bordet och våra tomma ölglas mellan oss och nu har vi varit vi sedan dess.


Att det gick en hel dag utan att jag tänkte på honom.


När vi går och handlar på Konsum och helt plötsligt sköljer det över mig. Att jag går här och gör vanliga, vardagliga saker som att handla middag med Honom. Och jag tar tag i hans hand och ler som ett fån medan han plockar med några gullökar.


När en kille som jag träffat några gånger sisådär smsar en sen kväll och frågar om jag och Molly vill komma över. Molly är min lilla tax. Blev lite småkär bara av tanken på att han förstod att hon kommer med mig, att hon inte prioriteras bort. Han visste liksom att det är hon och jag against the world, men han ville bara vara med på ett hörn.


my boyfriend broke up with me in the most groundshaking way, and I stayed in bed for 2 months or maybe more even though it was summer. Sometimes I even stayed on the floor cause my body couldnt handle the softness of a bed. It was horrible. And then he moved to the other side of the world. Literary. And got depressed. Now he misses me, but I am so over it even though I sometimes feel sad about it, but still over it, and its spring and it feels so so good that he is depressed over there in Canada, and misses me, and I dont miss him nearly as much. YES. Karma strikes back. Puss


träffade en pojke från kosovo med smilgropar på en bar. han lutade sig fram och ville känna i mitt hår.


Jag förlorade två relationer som varit så otroligt viktiga för mig. Jag gick sönder. Jag trodde att allt gick sönder, men det är inte sant. Jag har så himla mycket kvar. Jag har de tre finaste vännerna i världen som jag när som helst kan gå till för att gråta på en axel och jag mår alltid så bra när jag har träffat dem.
Det finaste som har hänt i år är att de har skrivit 60 små lappar med fina ord och lagt i en burk där det står “Dosering: 1 morgon, 1 kväll i en månad. I värsta fall: Överdosering tillåten.”


När han äntligen rakade av sig den otroligt löjliga mustaschen och blev sitt gamla stiliga jag.
.
.


Some more favorites from the post a few weeks ago when I asked about what the loveliest thing that happened to you this year so far were.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer
 • När jag förstod att jag älskade henne.
  Jag visste det när jag mötte hennes blick häromdagen.
  Hennes ögon, sökande, trevandes, letandes efter svar.
  Som om hon skulle betala vilket pris i världen för att veta hur jag mår
  , egentligen.
  Trots alla mina ord vill hon veta mer.
  Det får mig att le, varje gång.
  Och utan fler ord känns det som om det leendet är mitt svar
  Om än inte helt så tillräckligt för att hon ska veta att jag mår bra
  , just nu, där med henne.
  Så hon ler tillbaka.
  Vi ler tillsammans, nästan generat.
  Stängda munnar öppnas, hon fnissar lite.
  Skäms för hur talande vår tystnad blivit
  Någon av oss vänder bort blicken,
  kan inte tramsa mer

  Sen möts våra blickar, igen och åter igen…

  Hejsan 2013-05-28 02:00:43
  Svara
 • lite sent!

  Vi var på en fest och vi stod ute på balkongen med en cigg. Han kollade mig i ögonen och frågade ”får jag kyssa dig?” på sin födelsedag.
  Men jag sa nej. Men hamnade ändå i hans famn på natten och kommer nu ALDRIG säg nej till hans kyssar igen!!
  Dem är bäst!

  Minna 2013-05-21 14:16:48 http://minnaminns.blogg.se
  Svara
 • Jag gråter lite på den nästsista, vilka underbara vänner!

  Tessosan 2013-05-20 22:09:47
  Svara
 • Jag har hittat min soulmate och firar snart ett år med honom. Jag uppdaterar det finaste som hänt mig 2013 varje vecka med honom. Igår satt vi och tittade på Warm bodies. Han höll i min hand och jag förde hans hand mot min näsa och andades in. Han frågade med leende läppar ”vad gör du älskling” varpå jag svarar att jag luktar på honom. ”Vad luktar jag då?” frågade han och jag svarar ”Du luktar hem, du luktar framtid och drömmar”. När jag känner lukten av honom så är det som om jag ser in i framtiden. Jag ser vårt framtida hus, våra framtida barn och Han leende med sina vackra gröna ögon.

  Alexandra 2013-05-20 10:56:45
  Svara
 • När jag efter tio veckors segling och en omtumlande vecka hemma tog mod till mig och frågade ”vad skulle du säga om jag sa att jag tycker om dig?” Och hon svarar att hon tycker om mig med, jättemycket. Det är nu tre månader sedan, och jag har knappt sovit en natt utan henne

  Oda 2013-05-19 00:56:26
  Svara
 • Också lite sent:
  Att jag varje dags sköljs över av känslan att jag ska gifta mig med mitt livs kärlek. 1,5 månader kvar.
  Vi hade sparat till bröllopet men kände efter ett tag – vad för annat roligt kan man göra för alla dessa pengarna vi sparat (bröllop är dyrt).
  Så vi ska bjuda med 7 av våra bästa vänner på en roadtrip i USA i höst istället.
  Bröllopet blir av.
  Fint, med alla vänner vi vill ha där, men med en billigare budget.

  Fröken Fräken 2013-05-19 00:48:54
  Svara
 • ”Att det gick en hel dag utan att jag tänkte på honom.”

  Det är nog det finaste i år för mig med. det ligger så mycket i dessa få ord. Att efter aldeles för lång tid kunna känna sig självständig stark och lite mindre trasig är en så befriande känsla att upptäcka. jag blir tåröggd av detta och så stolt över att vi är så starka ändå.

  sol 2013-05-18 16:11:22
  Svara
 • I love him, we broke up this year after living together for 1,5 years. He came back to me and said that I am always the first person he misses. and now after a 3 year relationship, we are kind of dating again. He is the best.

  K 2013-05-18 07:18:17
  Svara
 • Lite sent eftersom jag har varit utomlands och inte haft internet, och alltså missat hela grejen. Men ändå.
  Mina vänner skrattar åt mig för att jag inte minns vad han heter. Men det var inte viktigt. Det viktiga var att jag han var från Australien och vi var i Kathmandu och han var så lik Heath Ledger och himla vacker, och istället för att vänta på att han kanske tog första steget som jag alltid gör annars så tog jag hans hand och frågade ”får jag kyssa dig?”. Och så sa han att jag var himla vacker. Och det var en så fin kväll och jag var så modig och allt var så bra.

  A 2013-05-17 23:36:37
  Svara
 • 60 små lappar med fina ord.
  Made my day. 🙂

  Elenor 2013-05-17 20:59:25
  Svara
 • en av de finaste sakerna som hänt mig i år, lite för sent:

  när jag insåg att han sårade mig på så många olika sätt och tänkte: ”jag tar inte upp det här det kommer inte att löna sig han kommer inte att förstå han kommer att bli ledsen” men så när vi drack kaffe ihop en eftermiddag i solen så sa jag det bara. jag bara sa mitt i en klunk med kaffe: såhär behandlar du mig och jag älskar dig hur mycket som helst, men du måste göra någonting åt det, det går inte annars. det var fan det svåraste jag gjort. och han avbröt mig inte en enda gång. han suckade inte. han bara nickade och sa: jag förstår. förlåt. jag ska göra allt jag kan. du är det viktigaste som har hänt mig, by far, okej? du gör mig bättre. jag ska bli bättre. jag älskar ju dig. mer än jag älskat någon förut. jag ska bli bättre.

  vi har aldrig haft en bättre relation än nu.

  . 2013-05-17 20:53:26
  Svara
 • Det är så fiiiint! Fast jag blev lite osäker på hur jag skulle tänka om den sista.

  Jen 2013-05-17 20:41:08
  Svara
 • Åh, det här var ju den finaste, bästa ”hänt hittills”-listan hittills ju!!! <3333

  Jane 2013-05-17 16:33:07
  Svara
 • Tycker alltid så mycket om de här inläggen, men lite synd att alla fina saker involverade killar och pojkvänner den här gången. Det händer ju mycket vackert här i livet som inte har med killar att göra 🙂

  Emma 2013-05-17 16:03:56
  Svara
 • Jag tänkte (såhär lite för sent) dela med mig av något jag tyckte var fint.

  Jag flyttade utomlands för en sex år sedan, och har alltid haft en speciell relation till staden jag bor i nu. Som om att jag har kommit hem. Jag flyttade hit 18 år gammal, outbildad, ung men med ambition. Och så här ett par år senare så står jag här, utbildad, drömjobb, egen lägenhet, massor av vänner och pojkvän från nya landet. Och trots att så många år har gått så är jag fortfarande lika handlöst nyförälskad i den här staden. Hemma.

  Anna 2013-05-17 15:52:01
  Svara
 • Jag älskar din blogg! Fina bilder och fina texter! Sitter just nu och läser igenom dina kärlekstexter, inredning, och tankar! UNDERBART!

  Mår bra av att läsa din blogg!

  TACK TACK TACK!

  Emma 2013-05-17 14:51:24
  Svara
 • Så mycket fint!

  kaneli 2013-05-17 13:29:51 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • älskar de här inläggen! man blir så glad av allt fint. och det är så bra, för när du eftersöker de här historierna tror jag att folk tänker efter lite extra innan de kommenterar och helt plötsligt ser mer av det fina i vardagen för att hitta sitt finaste att skriva ner till dig/oss : )

  Alina 2013-05-17 13:09:30 http://lifebyalina.blogg.se
  Svara
 • Ja, gillar inte heller den sista historian. Men de andra var fina! Men håller med Alex.

  Oskar 2013-05-17 12:26:46 http://www.vakentimmar.com
  Svara
 • Ja, gillar inte heller den sista grejen men de andra var fina!

  Oskar 2013-05-17 12:23:42 http://www.vakentimmar.com
  Svara
 • Elsker historien om pigen og hendes tax Molly, så kært! 🙂

  Emmali 2013-05-17 11:57:23 http://www.maanegaarden.blogspot.com
  Svara
 • Alex – tror hen skrev kommentaren med en ganska stor glimt i ögat. tog med den för att jag tyckte den var rolig. absolut inte samma sak som ditt exempel :O

  sandra 2013-05-17 11:44:08
  Svara
 • Synd att sista kommentaren var med. Sabbade hela känslan för mig. Det finaste som har hänt hen i år, är alltså att hens pojkvän slutade vara ”löjlig” och typ underförstått ful. Fan, lika illa som att skriva in att ”det finaste i år var att min tjej gick ner tio kilo och blev av med sina löjliga magvalkar, nu ser hon ut som när vi blev ihop igen”. Det viktigaste med de en är ihop med är ju såklartatt de anpassar sig efter sin partners skönhetsideal. Och att de är stiliga.

  En får såklart tycka så här. Men det är rätt trist alltså.

  Alex 2013-05-17 11:40:32
  Svara
 • Håååååh! Man blir så glad!
  Denna Fredag kanske kan bli som den ska ändå!
  <3

  Vioelin 2013-05-17 10:56:03 http://vioelin.devote.se
  Svara
 • Det här är så himla fint Sandra!! <3
  Tack för att vi får dela med dig!

  Svara
 • Mm fint. 🙂

  Fanny 2013-05-17 10:13:23 http://thewildheart.blogg.se/
  Svara
 • Älskar att läsa det här, livet känns så mycket lättare. MER MER MER!

  idaa 2013-05-17 09:57:30
  Svara
 • Älskar det här!

  Maja 2013-05-17 09:53:30 http://www.mla-photography.blogspot.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind