Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

instagram. may.

Här kommer förra månadens instagram! Heter sandrabeijer om ni vill följa.

Såg ut såhär en mycket bra fredagskväll.

Här sprang jag ibland. Så himla fin springutsikt.

Eurovisiondagen. Promenerade genom ett regnigt Marais.

På Eurovisionfest.

En fin fin solnedgång. Alla Paris solnedgångar är i och för sig brutalt vackra. De vinner den tävlingen.

.

Ett färgglatt mellanmål.

En lunch.

Det slutade aldrig regna i maj. Till slut gav vi upp och gick ut och blev blöta istället.

Det här är en finfin bar vid Oberkampf som heter Kitsch. Tips om man gillar gulliga hipsters.

Här är från växthuset vid Jardin des Plantes.

och här gifter de sig.

När Jenny var här åt vi kanske årets bästa frukost.

Och en söndagskväll drack vi kaffe och åt en mycket bra skål med bär.

Ett fönster i Marais.

Och en hund i Marais.

På söndagspromenad.

och lördagsfest <3

Det här var det knäppaste. Vi hittade en affär på två våningar som bara sålde BiC-tändare och längst in kunde man fota sig med en? Klart vi gjorde det.

Sista kvällen i Paris.

Och första utekvällen i Stockholm! Hundratusen låtsastatueringar.
Klart slut.
.

please read the captions by clinking ”in english” below FAQ.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
31kommentarer
 • Jag ha aldrig fattat, varför päronet(?) ligger i en glasburk med vatten?

  Hanna N 2013-06-17 13:35:57
  Svara
 • Jag har en fråga angående det du skrev om att eventuellt åka tillbaka till NY på ett mediaviasum. Jag har varit en del i New York och jag vill bo där, kanske mer än någonting annat just nu. Men som jag har förstått det går det inte att åka dit som frilans utan man måste vara anställd för ett medieföretag/tidning etc och dessutom kunna visa att tiden i Usa är relevant för jobbet. Har jag fel eller vad är det för visum du tänker på? Jag blir galen för jag vill så himla gärna flytta. Har bott en del utomlands och det ENDA som hindrar mig från att dra nu är visumet. Har sparade pengar och har även sagt upp mig från jobbet för jag känner att jag måste iväg. Blir det inte NY blir det en annan stad och det blir nog bra det också men.. Inte lika bra 🙂 Skulle bli så glad om du svarade!

  New York 2013-06-11 00:17:48
  Svara
 • Minns du var affären med Bic-tändarna ligger :)?

  Maria 2013-06-07 15:23:13
  Svara
 • woaw vraiment très joli!

  Alice 2013-06-05 13:21:27 http://fifikoussout.blogspot.com
  Svara
 • <3 <3 så fiiiiint så jag dör

  Maja 2013-06-05 09:35:28 http://www.mla-photography.blogspot.com
  Svara
 • Jag har ärligt talat svårt att avgöra om en person är bra för en eller inte (i det här fallet som vän då han uppenbarligen inte vill vara ihop). Igår t.ex. lagade han middag åt oss (min favoriträtt), och han är hela tiden väldigt mån om att betala allt för mig (allt ifrån hyra och räkningar, till diverse middagar, utekvällar, resor, shopping). Det är ju en form av omtanke men när det kommer till känslor verkar han helt lost. Det är frukost på sängen, hjälp med allt praktiskt då jag flyttade till en ny lägenhet för snart ett år sedan, flytthjälp o.s.v.

  Anonym 2013-06-05 09:12:11
  Svara
 • Jo, ni har väl rätt. Han räknar iskallt med att jag finns där oavsett. Kan få kommentarer i stil med ”Vi hörs imorgon när du är på bättre humör” efter det att jag sagt att vi nog bör sluta träffas. Igår pussade han mig på kinden vilket efterföljdes av ”Nu fick du en puss, men nej – det betyder inte att vi ska bli ihop igen. Jag pussar dig för att jag gillar dig”. Börjar misstänka någon form av lättare psykisk misshandel, men vad vet jag. Jag kanske överreagerar. Tidigare när vi haft sex kunde han efteråt säga att det var för stor åldersskillnad mellan oss, att jag borde träffa någon i min egen ålder istället etc.

  Uppenbart är att jag nu måste gå vidare, men fy vad tungt det här känns. Dessutom har jag en tendens att bryta för att sedan komma krypande tillbaka. Gah! Med ett sånt inkonsekvent beteende uppfattas man ju inte direkt som att man kan stå för sig själv.

  Anonym 2013-06-05 09:04:47
  Svara
 • ouiii älskar! på låtsastags xxx

  oroshjärta 2013-06-05 08:04:12 http://hornsgatanminauorta.blogspot.com
  Svara
 • Anmäl sönder nicolai här ovan, det där var vidrigt och helt bisarrt… Blir rädd av hur sjuka människor det finns.

  Motpoler 2013-06-05 02:40:01 http://motpoler.blogg.se
  Svara
 • Jag kommer att vara i New York över Midsommar, vet du om det finns något särskilt roligt man kan göra där just då?

  Josefin 2013-06-05 01:11:57 http://www.thewarpig.webblogg.se
  Svara
 • kräks på nät- och kvinnohatet här ovan. så jävla vidrigt.

  PUSSY POWER FO EVVZ.

  manda da manda 2013-06-05 00:01:13 http://mandadamanda.blogspot.com
  Svara
 • Anonym – vet inte hur bra mitt svar egentligen är, med tanke på att jag inte varit i din situation men jag tycker att det verkar för komplicerat. jag tycker inte att ett förhållande borde vara så komplicerat, då är det väl ändå nåt som inte stämmer? dessutom tycker jag att det verkar som att han leker med dig, att han vet att du är där vad han än gör så han gör lite hur han vill utan att kanske tänka på dig. du verkar vara ledsen över hur det är mellan er och om man är ledsen med nån som man borde vara lycklig med borde man kanske inte vara tillsammans. för din egen skull tror jag att det skulle vara bättre att släppa honom, men du gör såklart som du vill och känner är bäst – jag är ju trots allt bara en anonym kommentator på internet. hur som helst, till slut löser det sig för dig <3

  xyz 2013-06-04 23:39:11
  Svara
 • Varför detta näthat? :/ sjukt jäkla onödigt.

  Nätkärlek till dig Sandra. Tack för en fin blogg. Du är fantastiskt fin & verkar himla smart, rolig & vettig! Hoppas du har en trevlig kväll & raderar den idiotiska (& väldigt felstavade…?) kommentaren ovan!
  Puss på dig

  linnea 2013-06-04 23:14:58
  Svara
 • Tror inte mitt förra inlägg postades..Men min poäng var : du måste anmäla det fullständigt bisarra, efterblina inlägget ovan , från ”Nicolai”. Vad är det för ett väsen som hasplar ur sig nåt sånt ? Ta inte åt dig av sjuka, avundsjuka galningar..

  agnes 2013-06-04 22:47:12
  Svara
 • Bara så du vet så ser jag ner på sig, önskar jag fick sabba don karriär och kränka dig på ditt jobb. Att du inte hade pengar ert hem. Att du var en sexleksak att slå på. Hur bra du en var skulle jag sabba allt för dig. Alla jobb du sökte. Alla närverk så du visste att jag är så jävla mkt mer värd än dig. För jag är känd har cash. Du skulle aldrig få lyckas om jag fick bestämma. Jag skulle vilja äga dig förnedra dig att su bara varje dag visste hur jävla mkt jag ser mer på dig som
  Människa hur mkt jag vill se ner på dig hur smart du än är. För det är jävla njutbart. Sen skulle jag låtsas var tonåring och jobba med samma jobb som du för att ännu mer förnedra dig….. Spotta på dig. Det är så jävla njutbart. Jag skulle lura dig kränka kasta skit på sig offentligt … Ringa kändisar och lämna it hela ditt liv…. så alla visset där är misslyckade Sandra som jag spottar på och gör allt för att förnedra.
  Jag skulle aldrig framhäva fina talanger att du var duktig begåvad bara att du är ett sexobjekt en kvinna med två bröst och leksak som förnedrad.

  Vore underbart.

  Nicolai 2013-06-04 22:21:03
  Svara
 • Till Anonym: Han är ett jävla as och borde veta bättre än att behandla dig som en trasa han bara kan kasta iväg. Du är värd tusen ggr mer och bättre än någon som gör så emot dig. Träffa honom inte i sommar, oavsett om det dödar dig. Det blir inte bättre av att du väntar en hel sommar på att göra slut på det.
  Gör det på en gång!

  Styrkekram. Du är värd bättre <3

  Angie 2013-06-04 21:17:20 http://kidsvensk.blogg.se
  Svara
 • Älskar jeansmagtröjan, eller vad det nu är. Galet snygg!

  elina 2013-06-04 20:14:59 http://crossoceans.blogspot.se
  Svara
 • Lägg ut mer recept och matbilder!!! 🙂

  Lisa 2013-06-04 20:12:02
  Svara
 • Bara så härliga bilder!

  Mia 2013-06-04 19:20:00 http://miassenda.blogspot.se/
  Svara
 • Hej Sandra!
  Jag är fast i en gymnasietid som aldrig verkar ta slut. Det händer inte så himla mycket i mitt liv just nu bortsett från plugg, hänga med samma vänner och någon fest ibland. Jag känner att jag står rätt still nu även om jag har så mycket planer inför framtiden. Och när jag hittade din blogg var det verkligen som att någon hade skrivit ner alla mina drömmar, planer och mål på ett och samma ställe. Ditt liv är precis ett sådant liv jag vill leva om några år. Helst just precis nu egentligen. Du inspirerar och peppar mig så himla mycket. Din blogg får mig alltid att orka en dag till för att detta kanske väntar även mig en dag. Tack för en underbar blogg och jag hoppas du faktiskt har det så underbart som jag upplever det.

  /En drömmande sjuttonåring

  Hanna 2013-06-04 17:59:07
  Svara
 • Pariiiis, hoppas det inte regnar sådär när jag är där. Åh längtar!

  Fanny 2013-06-04 17:06:24 http://thewildheart.blogg.se
  Svara
 • All the photos was so great xx

  Delia Salsabila 2013-06-04 15:05:23 http://deliasalsabila.blogspot.com
  Svara
 • NY Slutsåld maxiklänning från H&M http://www.tradera.com/lang-klanning-fran-h-m-slutsald-maxiklanning-hm-38-ny–auktion_301743_184038508

  Jenny 2013-06-04 15:00:48
  Svara
 • Jag skrev en lång kommentar, men den verkar inte ha kommit med? Provar igen…

  Hej Sandra! Just nu befinner jag mig mitt i en fruktansvärd kärlekssorg likt den du upplevde för drygt ett år sedan. Mannen i fråga är väldigt mån om att vi ska fortsätta vara vänner, så mån att han låtit mig sova där i en veckas tid nu. Vi fortsätter precis som förut (undantag sex- och närhetsbiten), och jag vet inte alls hur jag ska förhålla mig till detta. Under de tre år vi känt varandra har han pendlat mellan att vilja ses till att ställa in dejten (vi träffades på internet), till att vilja ge det en chans i alla fall, till att två intensiva veckor senare ändra sig och helt vilja sluta med ”sex-biten”, till att vilja vara enbart vän, till att vilja ha sex igen, till att referera till mig som en flickvän ca 4 månader senare, till att göra slut efter sex månader… Efter det var det tyst ett helt år och jag gick vidare i livet. Av en slump hördes vi sedan av på nytt, och jag flyttade in hos honom efter kanske tre veckor. Och för ca två veckor sedan gjorde han slut ännu en gång. Under det över ett år vi var ihop den här andra vändan visade det sig nu att han inte ens var kär i mig (”mer förälskad, kanske”), vilket gör ondast i hela den här historien… Tidigt blev jag en del av hans familj (föräldrar och syskon med familj), men sedan dag 1 anser han att åldersskillnaden är för stor (han är dubbelt så gammal som jag), vilket väl visserligen stämmer men varför då återkomma till mig gång på gång?! Nu sist när han gjorde slut har vi förresten haft sex ett par gånger (inte den senaste veckan dock), och jag tolkar det som att han är världens veligaste person för sex skulle vi ju minsann inte ha sedan det tog slut en andra gång. När jag påpekade detta sa han ungefär: ”Ja, men då slutar vi att ha sex då!” Vet inte varför jag går med på att ses överhuvudtaget… Jag mår fruktansvärt dåligt utan honom, pyttelite bättre med. Jag sa till mannen nu att han får lova att aldrig mer ta mig tillbaka och ge mig falska förhoppningar, och han påstod att det tänkte han inte göra. Om några månader lämnar han Sverige för gott för en utlandsflytt som han planerat sedan dag 1 och som jag hela tiden hoppats på att jag ska bli en del av, men icke. Sommaren däremot, den vill han tillbringa med mig.

  Hmm… Hur tänker ni som läser detta? Utnyttjar han mig?

  Anonym 2013-06-04 14:07:28
  Svara
 • Hej Sandra! Just nu befinner jag mig mitt i en fruktansvärd kärlekssorg likt den du upplevde för drygt ett år sedan. Mannen i fråga är väldigt mån om att vi ska fortsätta vara vänner, så mån att han låtit mig sova där i en veckas tid nu. Vi fortsätter precis som förut (undantag sex- och närhetsbiten), och jag vet inte alls hur jag ska förhålla mig till detta. Under de tre år vi känt varandra har han pendlat mellan att vilja ses till att ställa in dejten (vi träffades på internet), till att vilja ge det en chans i alla fall, till att två intensiva veckor senare ändra sig och helt vilja sluta med ”sex-biten”, till att vilja vara enbart vän, till att vilja ha sex igen, till att referera till mig som en flickvän ca 4 månader senare, till att göra slut efter sex månader… Efter det var det tyst ett helt år och jag gick vidare i livet.

  Av en slump hördes vi sedan av på nytt, och jag flyttade in hos honom efter kanske tre veckor. Och för ca två veckor sedan gjorde han slut ännu en gång. Under det över ett år vi var ihop den här andra vändan visade det sig nu att han inte ens var kär i mig (”mer förälskad, kanske”), vilket gör ondast i hela den här historien…

  Tidigt blev jag en del av hans familj (föräldrar och syskon med familj), men sedan dag 1 anser han att åldersskillnaden är för stor (han är dubbelt så gammal som jag), vilket väl visserligen stämmer men varför då återkomma till mig gång på gång?! Nu sist när han gjorde slut har vi förresten haft sex ett par gånger (inte den senaste veckan dock), och jag tolkar det som att han är världens veligaste person för sex skulle vi ju minsann inte ha sedan det tog slut en andra gång. När jag påpekade detta sa han ungefär: ”Ja, men då slutar vi att ha sex då!” Vet inte varför jag går med på att ses överhuvudtaget… Jag mår fruktansvärt dåligt utan honom, pyttelite bättre med.

  Jag sa till mannen nu att han får lova att aldrig mer ta mig tillbaka och ge mig falska förhoppningar, och han påstod att det tänkte han inte göra. Om några månader lämnar han Sverige för gott för en utlandsflytt som han planerat sedan dag 1 och som jag hela tiden hoppats på att jag ska bli en del av, men icke. Sommaren däremot, den vill han tillbringa med mig.

  Hmm… Hur tänker ni som läser detta? Utnyttjar han mig?

  Anonym 2013-06-04 14:01:27
  Svara
 • Himla mysigt det ser ut. Allt!

  Oskar 2013-06-04 13:04:54 http://www.vakentimmar.com
  Svara
 • Älskar dina instagram bilder, förbannat härliga!

  Ida 2013-06-04 12:50:08 http://idasivertsson.blogg.se
  Svara
 • Vilken söt hund! Någon som vet vad det är för ras?

  diana 2013-06-04 12:45:30
  Svara
 • så vackra bilder!

  Emilia 2013-06-04 12:10:17 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • Hej. Finaste du! Var är tröjan ifrån på bilden där du är blöt av regnet? Puss <3

  Johanna 2013-06-04 10:53:17 http://engmanjohanna.blogg.se
  Svara
 • Du tar så fine bilder av mat!
  Det er så morsomt når man ser brudepar her – hadde picnic ved Seinen sammen med noen venner nå på søndag, og da kom det et nydelig par og tok en masse bilder rett ved siden av oss. Koselige klisjéer!

  Synne 2013-06-04 10:21:14 http://etdrysskanel.wordpress.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind