Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

six days at the french riviera.

Jag flydde Sverige förra torsdagen och tog en sista minuten tillbaka till Franska Rivieran och min familj. Kom hem igår och dagarna däremellan har jag gått på steniga klippstigar med utsikt över tonårshånglande picknickpar, klappat katter (tills milla upptäckt dem), ätit carbonara vid stranden i Cannes, handlat rosor hos en liten gubbe med fiskarmössa och rödvinskinder, lagat mat med flätad mozzarella (finaste mozzarellan jag sett?) samt försökt slå rekord i att hålla andan under vattnet. En oerhört bra vecka om jag får säga det själv.

Nu är jag tillbaka i Stockholm igen och här är det minst sagt dödstyst.

 

Translation. I’ve spent the past six days at the French Riviera at my parents summerhouse and now I’m back in a spookishly empty Stockholm again.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Sandra! Denna bild fick mig att tänka på dig. Påminner om en fin text du skrivit 🙂

  http://m.9gag.com/gag/a75bqnb

  Josefin 2013-07-26 12:11:00
  Svara
 • Hi sandra, I have been following your blog for the past few years and love it, you changed a lot of things in and outside the blog during the years but it was always nice. But now I’m sorry to say, the last change of design ruined your blog a bit, it’s not as user friendly as it used to be. It is harder to navigate through archives, old comments are gone, text size makes reading less enjoyable. Also, before, when you clicked to translate blog in english, everything was translated including the comments which is not the case anymore. I loved reading your posts and then also the comments because everyone is so nice and here and there someone would write their own little story. I don’t mean to be rude or anything, but I have seen other people complaining too, there aren’t as many comments as there used to be on posts.. There is one more thing, for quite a long time there wasn’t a text longer than few sentences here..also miss that. I will follow your blog despite those problems but I hope you can do something about this 🙂

  an 2013-07-26 11:24:00
  Svara
 • Hej Sandra. Det här känns så pinsamt men hoppas det är okej att vara anonym för det är sån jag är. Först vill jag börja med att erkänna att jag inte följt din blogg så vidare värst länge men har nog ändå kunnat få en någorlunda uppfattning om dig.

  Så vill egentligen bara lämna en kommentar som först skulle kunna börja med att jag skrev tusentals ord om hur avundsjuk jag är på dig. Även fast jag vet att det är fel att vara avundsjuk på andras liv.

  Men syftet med att kommentera (har aldrig någonsin kommenterat en blogg förut så grattis du tar den oskulden) var att fråga hur man klarar av att bo utomlands. Kände du människor där innan. Jag har nämligen drömt om att flytta till London sen jag var yngre än tonåring. Och har lovat mig själv att jag ska dit trots motgångar. Men jag begriper mig bara inte på hur. Hur ska jag klara mig utan en lön som går att diskutera. Utan vänner, visserligen har jag inga vänner förutom min pojkvän så är ju rätt van. Samtidigt drömmer jag om att kunna vara hemmafru och ta hand om mina kommande barn på heltid. Men ändå vill jag jobba i mediabranschen. Jag får liksom inte ihop någonting och det känns som att jag snubblade in här och ser nån som har koll på allting i livet.

  Nellie 2013-07-26 01:29:00
  Svara
 • katten är så fantastisk!!

  maria 2013-07-25 22:51:00
  Svara
 • När man läser dina gamla inlägg så är kommentarerna borta från tiden innan du bytte design. T ex i ”om att vara 17 år…” finns inga kommentarer att läsa och samma med ”om att göra slut” osv. 🙁

  See A 2013-07-25 21:12:00
  Svara
 • Mmmm! vad härligt gott allt ser ut! Man vill ju tillochmed käka blommorna och husen.

  petronella 2013-07-25 21:04:00
  Svara
 • Finns det något bättre än en liten tax <3 Så himla söt jag har också en tax<3

  kristin 2013-07-25 20:16:00
  Svara
 • Härliga bilder!

  Linda 2013-07-25 18:29:00 http://rosettflickan.blogspot.com/
  Svara
 • Varför håller du ena armen om magen samt drar in den på båda bikinibilderna? Kolla på denna naturliga och härliga magbild på HanaPee http://hanapee.com/blog/2013/07/24/detta-har-hant-4/

  Tycker ju om dig och din blogg Sandra men nu får jag ångest 🙁

  Elina 2013-07-25 18:21:00
  Svara
 • Really lovely pics! Love the tanning dog ;p

  Anna-Nathalie 2013-07-25 16:27:00
  Svara
 • Hur står det till med miljötänket med alla dessa flygresor….?

  Agnes 2013-07-25 16:25:00
  Svara
 • Jag undrar så hur rödvinskinder ser ut även om jag har en föreställning. Berätta gärna!

  Gabriella 2013-07-25 13:59:00
  Svara
 • det ser helt underbart ut.

  rebecca 2013-07-25 10:29:00
  Svara
 • Vilka jättevackra bilder! Jag tänkte på att det är mycket jobbigare nu att kommentera dina inlägg, massa krångel med att skapa användare på sidor om man vill att ens bloggadress ska komma med annars måste man posta anonymt. Tycker det är jättetråkigt då jag tror många inte vill t.ex att deras facebook ska vara länkade till deras kommentarer.
  Kram

  Maja 2013-07-25 09:33:00
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind