Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en morris, jordgubbssaft, beckholmen och lite annat.


Här kommer två utmärkta eftermiddagar i mitt liv de senaste dagarna.

Förra lördagen mötte jag upp fina Matilda på Lydmar för lyxlunch. Vi har inte setts på flera veckor pga semesterhoppande i olika städer.

Efter en liten stund kom Sebastian och Nina och slöt upp också.

Alla var på finfint humör och vi gick igenom varandras juli och sånt vi missat.

Jag åt räksallad med en miljon räkor <333

Sedan vaknade Morris från vagnen och hängde lite med oss. Han har blivit så stor och ännu gulligare.

I måndags gick jag och Joakim en promenad på Djurgården.

Vi gick bland husen bakom Gröna Lund som ser ut som tagna ur valfri Astrid Lindgren-saga.

Det var blommigt och fint, de här blommorna tyckte Joakim mest om.

Vi gick och fikade på det här söta caféet.

Lika fint inomhus.

Jag drack jordgubbssaft.

Efter fikat promenerade vi till Beckholmen.

Tittade på utsikten och sånt.

Eftermiddagen avslutades med ett glas rosévin på Oaxen.

Två mycket bra dagar.

.

Translation. Two afternoons from the past week. Last Saturday I had lunch with Sebastian, Matilda, Nina and Morris at Lydmar. Two days later Joakim and I took a walk at Djurgården.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Vackert fotat också.

  Lorissa 2013-08-05 23:41:00
  Svara
 • Åh så mysigt fik! Vad heter det?

  Sanna 2013-08-05 16:25:00
  Svara
 • Morris är ju gulligaste namnet

  Katten Caspian 2013-08-05 04:45:00
  Svara
 • Oj. Om jag hade sett dig gå mellan husrader och stött på dig vid någon liten gränd hade jag nog minsann fått mig en liten hjärtattack. Tänker nämligen dig som en liten sagofigur som bor långtlångt borta (känns fortfarande som att du bor i New York). Men det är fint att du är i Sverige nu, kanske får mig en skymt av dig någon dag!

  Amanda 2013-08-04 21:53:00
  Svara
 • Ska kanske till San Fransisco i höst och undrar om du har några tips på saker att göra?

  matildat 2013-08-04 21:52:00
  Svara
 • Does Joakim also have a blog?

  Annika 2013-08-04 19:22:00
  Svara
 • Ingen får väl säga hur lång tid det ska ta innan man kysser någon annan? Jag har redan kysst andra trots 1,5 år ihop. En av dem är äldre och bor själv och jag har varit där. Han sa att han hade tänkt på mig och det gjorde mig varm men fan fan får inte vara naiv, jag är väl ingen speciell. Vi sjöng falskt till låtar av alla dess slag i hans mörka vardagsrum in på småtimmarna. På förmiddagen ville jag inte gå därifrån men verkligenheten kom ikapp och fan jag är så kär i allt med oss fast ändå det går ju inte, det här är väl bara en crush. Det är asfint i alla fall. Jag har levt så mycket på sistone.

  13 2013-08-04 18:38:00
  Svara
 • Jättefina bilder men vad obehagligt att Morris håller ett cigarettpaket…:S Inte för att han rökte någon men cigaretter och bebisar känns bara lite fel.

  Sofie 2013-08-04 18:16:00
  Svara
 • Your hair is looking lovely!

  PrettyGreenTea 2013-08-04 14:07:00 http://www.prettygreentea.com/
  Svara
 • Har nog inte kommenterat ett enda inlägg sen den här nya kommentarsfunktionen som jag faktiskt avskyr. Men nu tänker jag ägna en kvart åt att försöka förstå den (skojar inte ens, kan den verkligen inte) för att berätta att jag verkligen tycker din blogg är så jäkla bäst. Älskar allehanda uppdateringar du gör. Både dem om kläder, snygga män, böcker, filmer, vardag, dina foton, texter, ALLT ALLT ALLT. Och jag längtar så mycket efter att läsa din bok. Vilket påminner mig om att jag köpte alltings början igår efter att ha läst om den hos dig. Bra tips!

  Frida 2013-08-04 11:13:00
  Svara
 • Du har väl sett The Great Gatsby!? Om inte, gör det <3

  AxlTjB 2013-08-04 10:35:00
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström