Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

answers to past weeks' comments.

Jag har alltid undrat en sak. Om en fest eller, gud förbjude, wow inte var så kul som du tänkt utan tråkig och kanske till och med lite hemsk – skulle du skriva det då eller romantiserar du det också? Det känns som ditt liv är så fantastiskt och rosaskimrande vackert även om du är oerhört ledsen och vill dö eller aldrig mer gå upp ur sängen. Jag gillar dig, missförstå mig inte, jag undrar bara om livet alltid är så vackert eller om du också har grå dagar där du slår ut ett glas mjölk över hela bordet, missar bussen och inte tycker att det är ett äventyr eller kladdar när du målar naglarna.
Ja alltså jag fotograferar ju kanske bara 1-2 kvällar per vecka. Resten av veckan gör jag väl sånt som folk gör mest, ser repriser på Vänner och Family Guy, dricker för mycket kaffe, äter tomatsoppa och somnar runt midnatt till valfri nedladdad serie. Men när jag går ut och festar och träffar vänner, då är det faktiskt nästan alltid sjukt himla kul. Jag tänkte lite på det där, att när jag var i tonåren kunde en kväll ofta bli ”dålig”. Då – när man letade febrilt efter hemmafester, efter alkohol, efter någon att hångla med osv osv. Det stod och föll med så mycket. Nu är det ju inte så. Jag går dit jag vill, jag hänger bara med människor jag tycker om, jag dricker om jag har lust och slutar när jag har lust och kvällen står inte och faller med ett hångel. Så ja, när jag fotograferar kvällar och skriver att jag hade megakul, då hade jag verkligen megakul. Men jag förutsätter att ni förstår att alla människor lever vanliga liv också, även de som verkar rosaskimrande. Tycker förstås mycket om mitt liv, men visst har det grånade kanter här och var precis som vilket liv som helst.

Hej! Vad tycker du om Göteborg? och vart bodde du under wow? Jag har bott här hela mitt liv, är nyfiken på vad du tycker om stan!!
Jag tycker Göteborg är megafint och väldigt romantiskt. Jag bodde precis vid Slottskogen i ett gulligt litet område med massa pastelliga hus!

vart köpte du dina buffalos??
solestruck.com , de har maaaaassor med olika buffalosmodeller.
Bara undrar, kom ni fram till något mer sen om varför du rasade så i vikt som du skrev om i våras..?
Nä, hälsoundersökningen visade bara att jag mådde finfint. Men har gått upp några kilo sen jag var som allra smalast i våras, så det var nog inget konstigt. ibland går man upp och ibland ner, orkar inte reflektera över det så mycket, äter som jag ska och då får det vara bra med det.

Kanske en dum fråga, men äter man allt på edamerbönan eller öppnar man dom och äter ”ärtorna”?
Öppnar och äter ärtorna!

kom att tänka på en onödig men lite rolig fråga, hur äter du dina kräftor? vilka delar och med vilka tillbehör och vilken dryck etc. grattis igen!
tacktack! äter stjärten och klorna och sörplar i mig smöret där bakom ryggen, ungefär så? tror det är som de flesta gör. Äter helst bara bara bara kräftor och inga tillbehör eftersom det är SÅ GOTT men mitt sällskap brukar väl festa till med någon västerbottenpaj och rostad bröd med brännvinsost och sånt! Öl tycker jag är gott att dricka till.

Är så himla dålig på matlagning! Skulle allra helst vilja laga goda och kreativa saker som du. Hur gör du egentligen, var du bra på sånt redan innan du flyttade hemifrån eller har det bara kommit med tiden? 🙂
Nej jag kunde inte ens koka ett ägg när jag flyttade hemifrån. Fick slå upp i en kokbok (back in the old days när inte internet var en självklarhet att kolla upp grejer på) för att se hur man gjorde. Jag blev intresserad med tiden efter att jag insåg att man inte kan äta färdiga oxjärpar från frysdisken och jordnötsringar till middag resten av sitt liv. Började prova lite försiktigt, mycket blev sjukt äckligt och det mesta jag stekte helt förkolnat, men till slut började jag få in knixen! Tycker det är roligt att laga mat, skönt att bara koncentrera sig på vad som ska hackas och kokas och inte behöva tänka på prick något annat.

Sandra! Gud vad jag älskar både dig och din blogg 🙂 Har bara en liten sak att klaga på.. Då du svarar på kommentarerna, kan du ändra så att din text är t.ex kursiv eller i en annan font, så är det lättare att läsa. Du rockar fett, tjejen 😀
åh tack <3 men på min dator är den det? jag använder firefox eller safari och då är frågan fetstilt.

Såg ditt inlägg sju stycken juli och jag vet att det är fel att kommentera utseende och vikt men jag ser ju att du har pendlat mycket upp och ned. Jag gör det också (från 2-3 kg till 8-10 kg upp och ned) eftersom jag inte är frisk från min ätstörning än. Har du någonsin sökt hjälp för din? Själv törs jag inte.
Hej! Jag har ingen ätstörning, men jag hoppas du hittar någon att prata med. det är jätteviktigt att ta itu med sånt där, och man ska ju inte gå omkring och må dåligt när man kan få hjälp ju. de år jag har vägt mer är de åren jag har ätit p-piller. jag har inte bantat på många många år och planerar inte att börja göra det heller. hoppas det ordnar sig. puss.

detta känns ett bra ställe att fråga kärleksfrågor på, så – hur vet man om man är kär i en person eller om det helt enkelt är kärleken man är kär i?
jag vet inte riktigt. när man längtar efter den personen väldigt mycket, tycker allt den gör är fantastiskt och charmerande och man tycker att de är det sötaste man sett när man sover kanske? jag tror kanske att om man är kär i kärleken sloknar nog intresset för personen ganska fort.

Hur länge har du rökt och när rökte den första cigg?
Rökt sen jag var sexton ungefär. ”Rökte” min första cigg när jag var fjorton. En kille jag gillade massor frågade om jag ville smaka på hans och jag sa lite avmätt ”javisst” och så förde jag den bara till läpparna utan att dra in röken. hade ingen aning hur man skulle göra.
När man vill flytta till ett land inom Europa, är det bara att flytta eller måste man ha tillstånd och grejer?
Så länge det är ett land inom EU tror jag det bara är att köra?

Du har väl sett The Great Gatsby!? Om inte, gör det <3
Japp, sett! Tyckte mycket om den, särskilt hur Leo spelade så tafatt och dödskär.

Jag ska åka till San Fransisco i slutet av augusti för första gången nånsin och såg att du hade bott på ett hotell där som verkar jättefint. Minns du vad det hotellet heter?
Näe det hotellet var väl fint men låg i helt fel område. Kolla hotell i Mission exempelvis, det tyckte jag var ett finfint område! kram

Haller pa ett inreda en lagenhet och undrar om du skulle kunna tipsa om nagra fina garderober/byraer/soffbord/lampor/detaljer? Alskar allt som finns under ”inredning” men kanske har du sett nagot nytt och fint? kram
Kolla på min pinterest! Finns här.

Jag undrar vad läste du på Berghs? Heltid, distans? Och vilken utbildningng? Är mycket fundersam!!
Läste den tvååriga copyutbildningen, den är heltid. Tror den heter reklam nu? kram!

Har du sett Ruby Sparks?! I sådana fall rekommenderar jag den VERKLIGEN till dig. Och till alla andra som läser detta!
Har faktiskt skrivit ett blogginlägg om den här, om du vill läsa 🙂

sandra, stämmer det att allt det bästa inte hänt än när man är 23, att det blir bara bättre hela tiden? ex wow. känner du att det är minst lika roligt eller bätttre från år till år eller tror du att man till slut känner sig för gammal för den?
Ja gudars vad det blir bättre hela tiden och vad dans&fest&pepp aldrig tar slut om man inte vill det. way out west var magiskt.

Jag tänkte på en grej. (OBS: inget hat, bara kul!) får du Mycket grejer pga bloggen? Liksom, du är ju ändå niotillfemSandra och har en (bra&fin) status. Men typ som nu, fick du backstagepasset för att du har just den här bloggen? Säkert en dum fråga men. <3
Nej såklart ingen dum fråga! Ja alltså, jag får ju presspass till Way Out West varje år, genom att jag ansöker om det. Det är inget jag liksom får som en present utan jag får ackreditering för att jag helt enkelt jobbar för Rodeo. Är du med? 🙂

Jamen, jamen, jamen… Who’s the guy on the first picture?;)
En jag tycker om. <3

Vilken festival måste man va på innan man dör? Vilken artist är den mest awesomigaste ni sett live?
Emmaboda var underbar när jag gick i gymnasiet, den är fin och snäll och hångelvänlig. Men nu älskar jag Way Out West för att den är så mycket mer än bara en musikfestival med hemliga spelningar och fester och allmänt peppig på de bästa sättet. Skulle även vilja åka till Coachella i Kaliforniska öknen, den tror jag är superbra.
Den bästa artist jag sett live är ju sjuuukt svårt. Men alla Håkan-konserter är ju jämt magiska. och så gillar jag Belle and Sebastian live mycket också.

Hej fina Sandra! Jag har funderat över detta en stund och måste bara fråga dig. I dina krönikor/texter är du ju alltid väldigt personlig,vilket är det bästa med dig! Men, oftast handlar texterna inte bara om dig utan också dina vänner eller före detta killar. Har det någon gång hänt att någon av dem som det handlar om har sagt till dig att dom inte vill vara med i dina texter? Eller att dom sagt att dom tycker inte om att bli citerade och berättade om inför en så stor publik? Var bara lite nyfiken. Kram
Nej ingen har sagt att de inte vill vara med. Det har hänt att någon blivit arg någon enstaka gång. Men texterna handlar i princip alltid om mina känslor och hur jag mår och är ju framförallt utelämnande för mig själv och ingen annan. Även när jag skrivit mycket om L är det ju i princip ingenting som handlar om honom och hans känslor utan bara hur ostabil och ledsen jag varit och min sida av saken. man kan ju iofs bli arg ändå, men jag försöker iaf tänka på sånt när jag skriver. kram.

vad har du för regler kring din blogg? eftersom du är anställd av rodeo, finns det något du inte får blogga om/måste blogga om? förstår att du tex inte får skriva illa om rodeo eller rodeos annonsörer osv, men finns det något annat du inte får? tycker att det skulle vara intressant att veta hur fri du är med ditt bloggande.
stod förresten framför dig i vipens toakö en gång och var så himla nära att ba HEJSANDRAILOVEYOU men jag gjorde inte det pga det hade ju varit himla knäppt och sådär och istället stirrade jag bara på dig med mina mörka ögon och du tittade tillbaka och då bytte jag riktning på blicken. så det blev ju ändå lite knäppt.
haha va fint 🙂 och nej jag är helt fri med mitt bloggande, har inga regler överhuvudtaget! annars hade det varit lite knäppt tycker jag, vill kunna blogga om vad jag vill.

nn frågar: sandra, stämmer det att allt det bästa inte hänt än när man är 23, att det blir bara bättre hela tiden? ex wow. känner du att det är minst lika roligt eller bätttre från år till år eller tror du att man till slut känner sig för gammal för den?
elin svarar: Nu är ju inte jag Sandra, men för mig började livet på riktigt när jag var 24. Allt som var kul och fint innan dess bleknade i kontrast till det året. Nu är jag 27, och överlag känns det som allt som händer bara blir bättre och bättre.
sandra svarar: VERKLIGEN bara bättre och bättre. folk blir roligare, peppigare, snällare och vettigare. folk är ju i alla himla åldrar på wow, känner mig absolut inte för gammal på ett endaste vis.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
33kommentarer
 • Till dig som skulle åka till San Fran: om du inte har något emot att bo på hostel så är bästa hostelet i SF ”The green tortoise” på Broadway Street. Ligger precis mellan Little Italy och Chinatown strax norr om ”centrum” (union square, market street). Lite nedgånget men rent, världens bästa personal, gratis mat 3 ggr i veckan, ölkvällar, pub crawls! Tortoise är lite mer ungdomshostel så kanske inte bästa om man vill ha lugn och ro. http://www.greentortoise.com/san-francisco-hostel/index.php

  För lugn och ro är i så fall USA Hostel på Post Street bättre (låt det inte skrämma att det ligger typ i Tenderloin, det är i de lugna delarna). Nästan som hotell (tv, kyl, bra sängar, fräscht, pannkaksfrukost!) förutom att dusch + toa är i korridoren. http://www.usahostels.com/sanfrancisco/index.html?lang=10&h=4

  Viktigt om man ska bo i Mission är att ha koll på vilka kvarter som är farliga nattetid, har för mig att det är Mission street 18-22 som är otrevliga). Annars finns där massa söta second hand och sånt!

  Glöm för all del inte att besöka Haight-Ashbury och bästa second hand:en som ligger där: Wasteland. https://www.shopwasteland.com/

  Hälsningar från en som saknar sin andra stad <3

  Ida 2013-08-21 11:30:00
  Svara
 • Men åh jag bor ju i ett av de där pastelliga husen vid slottskogen..Vad tråkigt att jag inte var hemma och kanske hade kunnat råka på dig.

  I 2013-08-20 13:55:00
  Svara
 • Jag är 30 år gammal och instämmer med Sandra om att livet blir bättre och bättre efter 24 🙂 Gör det du känner för just nu, så kan du aldrig ångra dig senare. För om du kommer på att något du väljer nu inte är rätt om ett år, så går det att ändra kurs och det gör det inte mindre rätt just nu. Var inte rädd för att välja! Vågar du inte testa så blir det ingenting av någonting 🙂 kram

  Ellen 2013-08-20 13:36:00
  Svara
 • Hej Sandra igen,

  jag skrev ett brev till dig innan men jag skickade det aldrig. I alla fall brevet skrev jag i Oktober förra året och det värsta är att ja, det kommer ju handla om precis samma grej nu igen. Fan. Hopplöst. Det var så att i somras förra året träffade jag en kille som vägrar lämna mina tankar. Problemet är att han bor i Danmark och vi har bara träffats två gånger. Och min fråga är liksom vad fan händer?! Jag har tänkt på honom varenda dag sedan vi sågs första gången. Vad är det som är fel?! Jag känner ju honom inte. Är jag så jävla ensam och patetisk att en snygg främling med fint leende och underbara kyssar får min hjärna att kapitulera och jorden att gå under? Jag vill bara vara med honom, prata med honom, åka till honom, lämna skolan, stockholm, mina ”vänner” och vara i köpenhamn med honom. vart ska jag ta vägen?………kan…inte……sluta……tänka..på…honom……. låt mig vara… är man kär eller vad fan är det? jag har aldrig varit det innan. men inte kan man väl vara kär i någon som man inte känner och knappt har pratat med. och hur ska det sluta om man är kär i en kille som bor i Danmark. ush. eller som sagt är jag bara ensam liksom och hänger fast mig själv vid första bästa *sorgligt*…. går och lägger mig nu… men ville också bara säga att du har typ finaste bloggen. någonsin.

  O 2013-08-20 12:28:00
  Svara
  • Svar på Os kommentar.

   Se till å träffa honom igen! Just nu känner du honom inte och är kär i en bild av honom som du själv byggt upp. Gå inte runt och plågas utan ta tag i saken och lär känna honom, se ifall du fortsätter vara kär i honom (och då löser det sig, att han bor i danmark är inga problem) eller så kommer du över honom för att han inte alls var så bra som du trodde.

   Emma 2013-08-22 11:46:00
   Svara
  • Svar på Os kommentar.

   Vill bara säga att samma sak hände mig för ett par år sedan. Jag blev dödskär i en kille i en annan stad efter att jag träffat honom en gång, en kväll. Tänkte på honom varje. jävla. dag. Vet inte hur många gånger jag inttalade mig själv att ”självklart kan jag inte vara kär i honom, man kan inte vara kär i någon man inte känner”. Men klart man kan det. De mest intensiva förälskelserna jag haft har varit i personer jag i princip inte vet någonting om – det blir en typ av magi, att man kan fylla i alla luckor själv. Man är lite kär i en fantasi och det är det som är så fint och så himla plågsamt på samma gång. Du är inte patetisk, ingenting är fel.

   A 2013-08-20 18:50:00
   Svara
 • Jag läste precis igenom sina inlägg från wow och blev naturligtvis nyfiken på vems efterfest Elsa var på! Eller är det hemligt?

  Sofia 2013-08-20 10:23:00
  Svara
 • Jag kommenterar bloggar rätt sällan (men läser varje dag, eller flera gånger om dagen som är fallet med denna fantastiska blogg). Men nu kände jag att jag vill kommentera. Bloggen (skriftspråk, bilder, personliga texter, igenkänningsfaktorn, allt) är fantastisk men det är få bloggar som även har ett kommentarsfält lika fantastiskt som denna blogg. Jag kan lätt fastna i kommentarsfältet i en timme när det gäller vissa inlägg och läsa alla peppiga och kloka kommentarer och främlingar som hjälper och stöttar varandra. Så tack till Sandra för denna fina blogg och tack till alla läsare som kommenterar och som gör bloggen ännu bättre. Om Sandra hade en blogg-AW med några glas vin och peppiga, kloka, fina läsare tror jag typ det vore den bästa AW:n på länge. Sandra, vad säger du?
  Tack och bock!
  Mvh Caroline (som berömde din blogg inne på internationella designers inne på NK tidigare I somras när du var där med din mamma och jag med min lillasyster).

  Caroline 2013-08-19 22:46:00
  Svara
 • I an so glad to see someone whose life only gets better. Mine has only gotten worst since 23 (am now 28). But it seems impossible to be content sometimes. I have a happy husband and a healthy family but I personally cant get anything together. That’s what you have, you have your life organized and you have goals.
  How do you do it all Sandra?!
  You are my life idol. My role-model. My imaginary best friend! When my skirt rides up and my butt cheek shows I hear you as a positive affirmation that it is ok. When I have a bad week I hear you telling me Friday is almost here! When I feel alone, like I have no friends, I think of all the things I have in common with a stranger half around the world ( I live in Texas) and the world feels small and safe.

  With much love, Mirna.

  Mirna 2013-08-19 21:31:00
  Svara
  • Svar på Mirnas kommentar.

   And my life started when I was 23, got better, got worse around when I was 28 and had a not so good relationship, and then… after some decisions it just took off to the skies. I have never been so happy and content with life as I am now – especially after being through the stressful days with young kids and trying to have a carrier at the same time – and it grows for every day. Being almost 40 is fantastic. And my older friends tell me that turning 50 is fabulous. So getting older is not bad. You get more secure and less worried about non-important stuff. There is life experience hidden in every wrinkle. My advice is to give yourself some time and think about what you want to do with your life. Learn to trust your inner voice and let it guide you. It will take some practice but if you start now, after ten years you will have had some wonderful conversations with yourself and it will have taken you on some amazing adventures. Good luck! Lovisa

   Lovisa 2013-08-20 08:50:00
   Svara
  • Svar på Mirnas kommentar.

   Mirna is such a beautiful name!

   cecilia 2013-08-20 04:22:00
   Svara
   • Svar på cecilias kommentar.

    Thanks Cecilia.
    And thanks lovisa, but I can’t seem to make decision. Can’t seem to stop worring about the small stuff. Can’t seem to convince anyone to hire me. I am not complaining, however. Because one thing has changed, I see ppl that care and have inturn given me hope.
    I’ll follow your advice. Thanks.

    mirna 2013-08-20 16:35:00
    Svara
 • Till personen med ätstörning vill jag tipsa om den superpeppiga feministiska bloggen hej.blekk.se

  Ellie 2013-08-19 21:00:00
  Svara
 • Alltså kom igen, VEM ÄR HAN? :):):)

  Tuntan 2013-08-19 20:45:00
  Svara
 • Jag tycker också att det är fint när alla säger att det bara blir bättre när man är äldre. Tyvärr kan jag inte hålla med. Jag är 35 och mitt liv har blivit sämre sedan jag var typ 27-28. Jobba, jobba, stressa, inte hinna nåt roligt för att man har barn att ta hand om, sömn som måste sovas och..just det ett jobb som ska jobbas. Hjärtat i halsgropen hela tiden och en känsla av att alltid vara otillräcklig. Och jag har ändå rätt fria tider på jobbet, en man som tar stort lass hemma och barn som är ganska easy. Mitt råd till er som gillar livet kring 25-30: Tänk måånga gånger på om du ska skaffa barn. Man måste faktiskt inte göra det bara för att alla andra väljer att göra så. Ta ett aktivt beslut!

  Annie 2013-08-19 20:03:00
  Svara
 • SÅ FINT! <3 kunde du laga en uppdaterad sthlmsguide snart? den gamla känns lite gammal. var e dina ställen nu liksom?

  nia 2013-08-19 20:00:00
  Svara
 • omg! now you have to tell us about the guy!!! i’m happy for you! <3

  elis 2013-08-19 19:40:00
  Svara
 • Sandra hur vet man när det är dags att göra slut med någon? Jag vet precis hur man vet att man är kär men hur vet man att man inte är det längre?

  G 2013-08-19 19:08:00
  Svara
 • instämmer i hurra-ropen, så himla fint (och spännande!!!) att läsa om bultande hjärtan igen. längtar efter att få läsa om er historia. <3

  jessica 2013-08-19 18:33:00
  Svara
 • Alltså, så himla härligt att du är kär och galen igen! Att läsa om förra sommaren gjorde ont i hela kroppen, så häftigt att det kan vända så pass (relativt) fort..! Grattis!!

  Annika 2013-08-19 18:07:00
  Svara
 • sandra. jag dör på mannen. så himla fint!!!!!!
  ps. tack för att du, varenda gång jag går in på din blogg, får mig att både uppskatta livet + uppskatta att jag har mer av det framför mig. du är grym

  bea 2013-08-19 16:48:00
  Svara
 • Nämen en pussbild! Fy vad mysigt. Själv tycker jag det känns helknäppt och fel och nervöst och stelt att ta sådana och ändå har vi varit varandras i 2,5 år och pussat varandra säkert en miljon gånger. Tycker inte du det känns helknäppt och fel och nervöst och stelt att ta sådana?

  Linnéa 2013-08-19 16:30:00 http://www.fyrakatter.blogspot.se/
  Svara
 • Åh, Sandra! Jag vill dela med mig av en grej till dig. Förra sommaren var du med på ett program i P3 och svarade på frågor, jag tog en lite extra lång paus från att rensa ogräs för att lyssna ordentligt. Jag hade precis börjat intressera mig för en, vad jag tyckte då, rätt valpaktig kille och visste inte riktigt hur jag skulle hantera det, tyckte bland annat det var lite jobbigt att vara två år äldre än honom (vilket jag inte bryr mig om nu). Jag bad om råd av allt och alla, inklusive dig och vill nu bara säga att tillslut så hamnade jag rätt. Jag är inte personen som gör facebookuppdateringar om sånt här men nu på lördag har det varit jag och han i ett helt år och jag tycker att det är så himla fånigt hur jag kunde vara så osäker på något som är så självklart nu!

  Sarah 2013-08-19 16:15:00
  Svara
 • bra svar på fösta frågan! det är verkligen så. när man blir äldre lär man sig uppskatta fina saker och man lär sig liksom ha kul på riktigt. man är inte så självfixerad och ängslig. jag hade också undrat samma sak för några år sedan, men nu förstår jag väl! du är fin. ha det bra

  fanny 2013-08-19 15:36:00
  Svara
 • Tycker det är så himla fint att så många säger att livet bara blir bättre och bättre med åren. Finns ju inget bättre man kan få höra 🙂

  Ellinor 2013-08-19 15:08:00
  Svara
 • Så himla drömmig kille!

  Lise 2013-08-19 12:53:00 http://instagram.com/larsochlitelise
  Svara
 • Sandra! Du borde se But I’m a Cheerleader ifall du inte redan gjort det, tror det är en film för dig!

  u 2013-08-19 12:39:00
  Svara
 • Man dör ju av nyfikenhet om vem denna nya man är! Fina är ni iallafall. Puss

  Emma 2013-08-19 12:25:00
  Svara
 • kul med ny kille. 🙂 han verkar söt och det är ju du med

  hejsandra 2013-08-19 11:39:00
  Svara
 • Har fått många tips på finfina böcker och filmer genom dig, så tänkte tipsa lite jag med. En av de bästa böckerna jag har läst är iaf Boktjuven (av Mark Zusak eller något sånt). Så himla fin och sorglig och språket är helt underbart! Döden som berättar! <3 Du har säkert läst den, det har nog nästan alla, eller alla som inte har gjort det borde det! Tror den riktar sig mot tonåringar egentligen men sträckläste den under två långa flygningar (hej flygrädsla) och tårarna bara rann och rann vid slutet. Lite pinsamt men ja..Älskar den!

  Kan även passa på att tipsa om min absoluta favoritfilm, Léon. Alltid så charmiga Jean Reno, badassiga Gary Oldman och en ung Natalie Portman. SÅ bra! Ni som inte har sett den – se den! Nu! På direkten! 🙂

  Puss!

  Moa 2013-08-19 10:53:00 http://osynliga.tumblr.com/
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström